7.11.10

Να τελειώνουμε με αυτούς...

Τι ξέρει για εκλογές ο Παμπούκης;

Το θέμα των πρόωρων εκλογών κυριάρχησε την προηγούμενη εβδομάδα στην επικαιρότητα, ενώ αποτελεί και το κεντρικό διακύβευμα της σημερινής εκλογικής διαδικασίας, τουλάχιστον όπως το έχει διατυπώσει ο Γιώργος Παπανδρέου, και προστρέχουν να ενισχύσουν το δίλημμα, διαμορφώνοντας ένα σκηνικό περίπου μετά βεβαιότητας προσφυγής στις κάλπες, εφόσον τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που προσδοκά το ΠΑΣΟΚ.
Το τι πραγματικά συμβαίνει, το γνωρίζουν πέραν του Γιώργου Παπανδρέου, μονάχα 3-4 ακόμη στελέχη του στενού επιτελείου του, και κορυφαίοι υπουργοί: Ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Νίκος Αθανασάκης, η Ρεγγίνα Βάρτζελη, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Αυτή είναι το «κλειστό γραφείο» που στην παρούσα χρονική συγκυρία «κάνει κουμάντο» στην Κυβέρνηση και το κόμμα, και τον τελευταίο μήνυμα είχε πολλές εσωτερικές συσκέψεις, προκειμένου να εξεταστούν όλα τα δεδομένα, και να αποφασιστεί τι τελικά θα πράξει ο Γιώργος Παπανδρέου.
Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες του statesmen.gr, υπάρχει ακόμη ένα στέλεχος που γνωρίζει τις πραγματικές προθέσεις του Πρωθυπουργού, για τον απλούστατο λόγο ότι έχει αναλάβει το νομικό σκέλος: Ο Χάρης Παμπούκης.
Στον Υπουργό Επικρατείας, και μέχρι τον ανασχηματισμό του Σεπτεμβρίου ισχυρό άνθρωπο της σημερινής εξουσίας, μίλησε ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου, καθώς ο Χάρης Παμπούκης είναι ο άνθρωπος τον οποίο διαχρονικά εμπιστεύεται ο Πρωθυπουργός, εκτιμώντας και τις νομικές γνώσεις του.
Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε ότι την περίοδο που κυβέρνηση ήταν η Νέα Δημοκρατία και πρωθυπουργός ο Κώστας Καραμανλής, ο δικομματισμός… έλυνε τα προβλήματα που προέκυπταν, μέσω μυστικών συναντήσεων που είχε ο Χάρης Παμπούκης με τον Γιάννη Αγγέλου.
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ,


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More