26.11.09

Απόβαση των βαρβάρων στην Αθήνα

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2009
Απόβαση των βαρβάρων στην Αθήνα, με στόχο την καταστροφή του οικονομικού ιστού των Ελλήνων πολιτών και την αποσταθεροποίηση της χώρας...

Εν τω μεταξύ ομάδες αντιεξουσιαστών από την Ισπανία, την Ιταλία και τη Γερμανία ετοιμάζονται να έρθουν στην Αθήνα εν όψει της 6ης Δεκεμβρίου- της επετείου του φόνου του Αλέξη Γρηγορόπουλου! «Σε διαδικτυακούς χώρους αντιεξουσιαστών έχουν εντοπιστεί κείμενα με τα οποία προσκαλούνται να έρθουν στην Αθήνα ομάδες αναρχικών με αφορμή τις εκδηλώσεις που ετοιμάζονται για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου», είπε ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Την παρακολούθηση των διαδικτυακών χώρων αλλά και της γενικότερης κίνησης των αντιεξουσιαστικών ομάδων έχει αναλάβει η ΕΥΠ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η πρώτη πληροφόρηση της ΕΥΠ προς την Ελληνική Αστυνομία αφορά οργανωμένες κινήσεις από Ιταλία και Ισπανία, όπου δεκάδες αναρχικοί ετοιμάζουν βαλίτσες με προορισμό την ελληνική πρωτεύουσα.

Βασική πύλη εισόδου θεωρείται το λιμάνι της Πάτρας για όσους τελικά αποφασίσουν να έρθουν στην Αθήνα και να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις της 6ης Δεκεμβρίου αλλά και των επομένων ημερών. Ήδη από την ΕΥΠ έχει ζητηθεί η συνεργασία των μυστικών υπηρεσιών Ιταλίας, Ισπανίας αλλά και Γερμανίας και Σερβίας. «Δεν γνωρίζουμε πόσοι μπορεί να έρθουν και κάθε εκτίμηση μπορεί να αποδειχθεί ανακριβής. Το σίγουρο είναι όμως πως ορισμένοι θα ήθελαν να δημιουργήσουν εκ νέου μια εκρηκτική κατάσταση στην Αθήνα», αναφέρει ανώτερο στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΥΝΑΣ!!!


Κον ΧΡΥΣΟΧΟ’Ι’ΔΗ ενταύθα

Από την ημέρα που κατέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας το ΠΑΣΟΚ και ο κύριος ΧΡΥΣΟΧΟ'Ι'ΔΗΣ διορίστηκε υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν κάνει τίποτα άλλο καθημερινά από το να απειλεί τους αστυνομικούς .
Μιλώντας στο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών άρχισε πάλι να απειλεί τους αστυνομικούς με αποτάξεις κ.λ.π. να τους αποκαλεί <<τεμπέληδες και χαμένους στο διάστημα >> . Νομίζουμε ότι θα έπρεπε να γνωρίζει ο κύριος υπουργός πόσα θύματα και μάλιστα νεκρούς Αστυνομικούς έχει το Σώμα της Αστυνομίας οι οποίοι έπεσαν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους .
Ας αφήσει λοιπόν ο κος υπουργός τις απειλές εναντίων των Αστυνομικών και ας αρχίσει να απειλεί τα κάθε λογής κακοποιά στοιχεία που έχουν κατακλίσει την χώρα μας και δεν μπορεί να κυκλοφορήσει άνθρωπος στους δρόμους. Επίσης ας αρχίσει να απειλεί επιτέλους και του φίλους του αναρχικούς των Εξαρχείων με τους οποίους κατά δήλωση του συνομιλεί και οι οποίοι επαλειμμένα έχουν κάψει την Αθήνα ας αφήσει ήσυχους τους Αστυνομικούς να κάνουν την δουλεία τους .
Ας μη ξεχνά ότι ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ είναι πολύ κοντά και η επέτειος της Δεκεμβριανής ανταρσίας των αναρχικών πλησιάζει . Περιμένουμε λοιπόν να δούμε πως θα τους αντιμετωπίσει με φοβισμένους από τις απειλές του Αστυνομικούς.
Νίκος Αγαπηνός


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More