20.7.11

Τι λένε τώρα οι λαθρομεταναστολάγνοι;

Αύξηση των κρουσμάτων του AIDS στην Ελλάδα ελέω λαθρομετανάστευσης!

porneiaΑύξηση των κρουσμάτων του ιού AIDS/ HIV καταγράφηκε το 2011 στην χώρα μας, σε συνέχεια των “αυξημένων” τελευταίων χρόνων του 2009, 2010 και 2011. Από το 2004 είχε να παρουσιαστεί τόσο υψηλή αύξηση κρουσμάτων του AIDS στην χώρα μας. Και ακόμη η χρονιά δεν έχει τελειώσει – όπως σημειώνει το ΚΕΕΛΠΝΟ- και μπορεί ο αριθμός τους να αυξηθεί ακόμη περισσότερο.
Θα μπορούσε κανείς να αναρωτηθεί σε τι ακριβώς οφείλεται αυτή η αύξηση στην ασθένεια αυτή, η οποία είναι μία από αυτές που στον δυτικό κόσμο έχουν λάβει την μεγαλύτερη προσοχή και μετά τις συνεχείς ενημερώσεις ακόμη και τα παιδάκια στο τελευταίο χωριό της Ελλάδας γνωρίζουν το πώς μπορούν να προφυλαχθούν από αυτήν.
Όπως σημειώνει σε σχετική της ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδο, η βουλευτής του ΛΑΟΣ Ουρανία Παπαδάκη, σύμφωνα με στοιχεία και πάλι του ΚΕΕΛΠΝΟ, η αύξηση αυτή οφείλεται στην... δραστηριότητα των εξ Αφρικής εκδιδομένων γυναικών, οι οποίες έχουν πλημμυρίσει τα στενά και λεωφόρους του κέντρου των Αθηνών, υπό την... προστασία ομοεθνών τους “νταβατζήδων” οι οποίοι επί της ουσίας δρουν με “πάσο ελευθέρας” από την ελληνική πολιτεία.
Και έχουν προκαλέσει μυριάδες προβλήματα ειδικά στην περιοχή γύρω από τις οδούς 3ης Σεπτεμβρίου, Πατησίων και Αχαρνών, όπου κάνουν πιάτσα. Έχουμε στο παρελθόν αναφερθεί στα περιστατικά βίας που έχουν προκληθεί από την παρουσία τους. Πρόσφατα μάλιστα, η δολοφονία ενός νεαρού – 26χρονου Έλληνα κοντά στην πλατεία Βικτωρίας – αποδόθηκε από τους κατοίκους της περιοχής στους αφρικανούς μαφιόζους, οι οποίοι για άγνωστο ακόμη λόγο τον δολοφόνησαν.
Άλλοι εικάζουν ότι αυτό συνέβη λόγω καυγά του νεαρού με κάποιον από αυτούς, ενώ άλλοι το αποδίδουν σε καυγά με κάποιες από τις αφρικανές πόρνες της περιοχής. Όποια και αν είναι η αλήθεια, δεν είναι όπως φαίνεται μόνο τα μαχαίρια που σκοτώνουν. Το ίδιο κάνει και το σέξ με τις συγκεκριμένες πόρνες, οι οποίες φυσικά εκδίδονται δίχως να τηρείται κανένα είδος υγειονομικού ελέγχου τους.
Κάτι ιδιαίτερα επικίνδυνο, καθώς οι χώρες της Αφρική – και ιδιαίτερα της υποσαχάριας Αφρικής είναι οι “πρωταθλήτριες” στα ποσοστά του AIDS/HIV. Περίπου 22,5 εκατομμύρια άνθρωποι, μολυσμένοι με τον ιό του AIDS ζουν στην υποσαχάρια Αφρική, συμπεριλαμβανομένων 2,3 εκατομμυρίων παιδιών. Μόνο το 2009, ενάμισυ περίπου εκατομμύριο Αφρικανοί, πέθαναν λόγω του AIDS.
Υπάρχει μόνο μια περιοχή, χειρότερα από την υποσαχάρια Αφρική. Και αυτή είναι η Νότια Αφρική, όπου τα ποσοστά των ατόμων με AIDS ξεπερνούν το 20% και σε κάποιες συγκεκριμένες περιοχές όπως στην Σουαζιλάνδη και την Μποτσουάνα, τα ποσοστά του πληθυσμού με AIDS ξεπερνούν ακόμη και το 30%.
Στην Νιγηρία, χώρα καταγωγής, πολλών από την ... αφρικανική κοινότητα του κέντρου της Αθήνας, και μία από τις πολυπληθέστερες χώρες της Αφρικής τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα. Περίπου το 3,6 του πληθυσμού της Νιγηρίας είναι φορείς του HIV.  Και μπορεί σαν ποσοστό αυτό να φαίνεται μικρό – σε σύγκριση τουλάχιστον με τα υπόλοιπα που είδαμε – σε πραγματικούς αριθμούς όμως, καθώς η Νιγηρία έχει 149.000.000 κατοίκους, οι φορείς του AIDS ξεπερνούν τα 3,5 εκατομμύρια.
Και μάλιστα το AIDS είναι ένας από τους κύριους λόγους που ο μέσος όρος ζωής στην Νιγηρία έπεσε από τα 54 και 53 χρόνια για άντρες και γυναίκες αντίστοιχα το 1991 στα 46 και 48 αντίστοιχα.
Με δεδομένα λοιπόν αυτά τα ποσοστά και με δεδομένη επίσης την αδυναμία και την μη επιθυμία του ελληνικού κράτους να ελέγξει το ποιός μπαίνει στην χώρα μας, είναι σαφές ότι ένα συγκεκριμένο ποσοστό των αφρικανών που μπαίνουν στην χώρα μας είναι φορείς του AIDS.
To τι ποσοστό ακριβώς είναι επίσης άγνωστο. Καθώς όμως, την λύση της μετανάστευσης επιλέγουν αυτοί που είναι σε πιο “δύσκολη” κατάσταση, είναι πιθανόν τα ποσοστά των μεταναστών με aids να είναι ελαφρώς μεγαλύτερα από αυτά τα οποία υπάρχουν στις χώρες τους. Για μετανάστες λοιπόν αυτό την Νότια Αφρική θα μπορούσαμε να μιλάμε για ποσοστά ίσως και κοντά στο 40%!
Και κάποιες από αυτές τις γυναίκες, δίχως κανένα ίχνος τύψης, επιλέγουν να εκπορνευτούν, σκορπίζοντας τον θάνατο στην πατρίδα μας. Φυσικά μερίδιο ευθύνης φέρουν και οι Έλληνες οι οποίοι “τιμούν” τις γυναίκες αυτές. Πρέπει όμως και το κράτος να εκπληρώνει τις ευθύνες τους έναντι των πολιτών.
Και η παραβίαση του νόμου από όλες αυτές τις γυναίκες είναι κάτι που θα πρέπει να απασχολήσει το ελληνικό κράτος.
Κάτι το οποίο φαίνεται να ζητά και η Ουρανία Παπανδρέου στην ερώτησή της προς τον κ. Λοβέρδο φαίνεται να ζητά, καθώς τον ερωτά για την διασύνδεση των λαθρομεταναστών με τα κρούσματα του AIDS.
Του Δημήτρη Παπαγεωργίου


Τα καψόνια του Ραγκούση στον ΓΑΠ.

Η εκδίκηση του Ραγκούση: Καψόνι στον ΓΑΠ για την υποβάθμιση του και το δαχτυλίδη στον Βενιζέλο.


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/07/cea1ce91ce93ce9ace9fcea5cea3ce97cea31.jpg?w=252&h=252Ο Γιάννης Ραγκούσης είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος που ο ΓΑΠ είχε την τύχη να τον έχει στο πλευρό του.
Είναι ο άνθρωπος που έβαλε τις βάσεις για την δημιουργία ενός συμπαγούς εκλογικού σώματος, ορκισμένου για το ΠΑΣΟΚ μέσω του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια. Είναι ο άνθρωπος που γλίτωσε με τις ενέργειες του το ΠΑΣΟΚ από την ήττα στις αυτοδιοικητικές, δίνοντας ανάσα ζωής στην κυβέρνηση.
Δεν έκρυψε ποτέ την αντιπάθεια του και την διαφωνία του για τον χαρακτήρα και τις ενέργειες του Γ. Παπακωνσταντίνου όπως και το τράβηγμα του χαλιού από τον Παπουτσή στην υπόθεση της Κερατέας. Ενώ για τον δεύτερο δεν μπορούσε να πει και πολλά αφού του έχει τεράστια πολιτική υποχρέωση, ο Παπακωνσταντίνου δέχτηκε πολλές φορές τα πυρά από το σύστημα επικοινωνίας του τ. ΥΠΕΣ.
Ο Ραγκούσης θεωρούσε τον εαυτό του ως τον φυσικό διάδοχο του νέου ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου.
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, όταν διαπίστωσε ότι ο Παπανδρέου παρέδωσε το κόμμα στον Βενιζέλο με αντάλλαγμα την φυγάδευση του και της παραγραφής των ποινικών ευθυνών μέσω διπλών εκλογών (δημοψήφισμα – αλλαγή εκλογικού – ακυβερνησία), αποφάσισε να γίνει Σαμουήλ κανοντας Κούγκι την κυβέρνηση.
Η για πολλούς αψυχολόγητη ενέργεια του στο θέμα των αυτοκινητιστών, είναι η ταφόπλακα σε ολόκληρο το σύστημα ΠΑΣΟΚ που θα απομείνει μετά την φυγή του Γιώργου Παπανδρέου.
Κατά την δική μας άποψη, ο Ραγκούσης που δεν είχε προκαλέσει ποτέ με την προσωπική του ζωή, θα ήταν ο μόνος που θα μπορούσε να γλιτώσει το κόμμα από την διάλυση. Δεν θα συγχωρέσει ποτέ στον Παπανδρέου ότι για άλλη μία φορά κοίταξε τον εαυτό του και όχι την ομάδα.


Από που αντλεί αυτό το θράσος ο τουρκομογγόλος;

ΕΡΝΤΟΓΑΝ : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΥΠΡΟΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ ΚΑΙ Η KKTC!

Εφ. Ραντικάλ 20-7-2011

 Ερντογάν : Η ζημιά δεν έρχεται από τους Τούρκους
Ο Ερντογάν μιλώντας στην γιορτή Ειρήνης και Ελευθερίας στην KKTC, για μια ακόμη φορά τόνισε ότι αν η διοίκηση των Ρωμιών αναλάβει την προεδρία της Ε.Ε. χωρίς να έχει προηγηθεί λύση, τότε η Τουρκία θα παγώσει όλες τις σχέσεις με την Ε.Ε. Ζήτησε επίσης να αφήσουν τις ανησυχίες τους οι Ρωμιοί.
ΛΕΥΚΩΣΙΑ – Ο πρωθυπουργός εν περιλήψει είπε τα εξής : ¨ Στέκομαι με σεβασμό και ευγνωμοσύνη μπροστά στην αγία μνήμη αυτών που πολέμησαν και έπεσαν υπέρ πατρίδος σε αυτά τα χώματα. Ας ξέρει όλος ο κόσμος ότι η αδερφοσύνη και η αλληλεγγύη μας με τους Τουρκοκυπρίους είναι ζωντανή και φρέσκια όπως την πρώτη μέρα και έτσι θα συνεχιστεί. Αποτελεί χρέος μας να υπερασπιζόμαστε μέχρι τέλους την αξιοπρέπεια όχι μόνο των Τουρκοκυπρίων αλλά όλων των ανθρώπων. Διακηρύσσουμε για μια ακόμη φορά σε όλο τον κόσμο την πίστη και την θέληση μας για ειρήνη. Η κυβέρνηση της KKTC και η βουλή της ως αδερφό κράτος θα συμβάλει στην ειρήνη της περιοχής. Η ΚΚΤC έφτασε μέχρις εδώ μέσα σε ενότητα και ομοψυχία και στηρίζοντας τις εθνικές της αξίες.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η KKTC ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΛΥΣΗ
Εμείς στα πλαίσια των θεμελιωδών αρχών της Τουρκικής Δημοκρατίας στοχεύσαμε στην ασφάλεια και στην ευημερία της περιοχής. Μέσα από ενότητα καρδιά και ιδεών με την KKTC προσπαθήσαμε για επίλυση. Η Κύπρος επί μισό αιώνα είναι στην επικαιρότητα των Ηνωμένων Εθνών. Η KKTC και η Τουρκία είναι η πλευρά που επιδεικνύουν θέληση για λύση.
ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΚΟΚΑΛΟ
Η Νότια Κύπρος που είπε όχι στην προσέγγιση και στην ειρήνη επιβραβεύτηκε και η KKTC που είπε ναι τιμωρήθηκε. Η KKTC παρά τις αδικίες προσπαθεί για ειρήνη και λύση. Πλέον όμως το μαχαίρι έφτασε στο κόκαλο. Οι συνομιλίες που ξεπέρασαν πλέον τα 3 έτη έφτασαν στο τελικό τους στάδια. Σχεδιάζεται ο19ος γύρος συνομιλιών. Ευχόμαστε να επιφέρει αποτέλεσμα. Θα πρέπει να ξέρουν όλοι ότι το παράθυρο για επίλυση δεν θα είναι ανοιχτό για πάντα. Εάν οι Ρωμιοί χωρίς λύση αναλάβουν την προεδρία της Ε.Ε, αυτό είναι κάτι που θα παγώσει πλήρως τις σχέσεις Τουρκίας-Ε.Ε. Να μην περιμένει κανείς ότι εμείς θα κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι με την Ε.Ε., έστω και ως περιοδική προεδρία της Ε.Ε. Δεν υπάρχει κράτος ¨Κύπρος¨. Υπάρχει η Διοίκηση των Ρωμιών και η KKTC.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΒΑΣΙΜΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ
Η πλευρά των Ρωμιών θα πρέπει να αφήσει τις αβάσιμες ανησυχίες. Η εκκλησία στην Νότια Κύπρο λέει ότι η χρησιμοποίηση ρεύματος από την KKTC είναι αμαρτία. Αυτοί ζούνε πολύ πίσω από την εποχή μας. Εγώ λέω στη Νότια Κύπρο πως «Το πρόβλημα είναι μέσα σας. Από τους Τούρκους ζημία δεν έρχεται».

Σχόλιο : Έτσι είναι, αν ονομάζεις επιχείρηση ειρήνης την εισβολή και κατοχή το 1974, μετά φυσικά και έχεις την προπέτεια να λες πως ¨Από Τούρκους ζημία δεν έρχεται¨… Η φωτογραφία δεν είναι από το άρθρο. Την βρήκαμε στο δίκτυο και είναι η αφίσα με την οποία γέμισαν τα κατεχόμενα εν όψει του ερχομού του …σουλτάνου.


Ο Χριστόφιας διέλυσε την Κύπρο!

Λίγο πριν τον μηχανισμό στήριξης η Κύπρος;


Προ των πυλών για τον μηχανισμό στήριξης φαίνεται να είναι και η Κύπρος!
Μετά τις πιέσεις που δέχονται χώρες της Ευρωζώνης, όπως Ισπανία, Ιταλία και Βέλγιο, στη λίστα έρχεται να προστεθεί και η Μεγαλόνησος.
Λίγες ημέρες μετά την φονική έκρηξη στη Ναυτική Βάση, που κόστιζε τη ζωή σε 13 ανθρώπους, έρχεται στο προσκήνιο η επιστολή – κόλαφος του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της χώρας, Αθανάσιου Ορφανίδη.
Σε αυτή την επιστολή προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και στους αρχηγούς των κομμάτων, ο κ. Ορφανίδης τονίζει την ανάγκη λήψης δραστικότερων μέτρων από αυτά που έχουν ανακοινωθεί, εκτιμώντας ότι μετά τα πρόσφατα γεγονότα, η οικονομία βρίσκεται σε κατάσταση συγκρινόμενη με αυτή που ακολούθησε την τουρκική εισβολή.
Είναι η πρώτη φορά που ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας κάνει επίσημα αναφορά στην πιθανότητα ένταξης της Κύπρου σε μηχανισμό στήριξης.
Φυσικά, όπως είναι κατανοητό, μια ένταξη της Κύπρου στον μηχανισμό στήριξης θα γινόταν… για να επικυρωθούν οι συμφωνίες για το φυσικό αέριο, συμφωνία που φέρεται να έχει κλείσε προ μηνών η Γερμανία, μετά την επίσκεψη της ίδιας της Μέρκελ στη χώρα.
Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, το κόστος από την έκρηξη στη Ναυτική Βάση της Εθνικής Φρουράς και την καταστροφή στον ηλεκτροπαραγωγό σταθμό Βασιλικού, ξεπερνά τα 2-3 δις ευρώ, ποσό ιδιαίτερα σημαντικό για τα μεγέθη της Κυπριακής Δημοκρατίας.
«Συνυπολογίζοντας όλα τα δεδομένα, το δυσμενές διεθνές περιβάλλον, τις δυσκολίες προσφυγής σε εξωτερικό δανεισμό, τις επιπρόσθετες οικονομικές επιπτώσεις από τα πρόσφατα γεγονότα στο Βασιλικό, πιστεύω ότι η οικονομία
βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, συγκρινόμενη με αυτή του 1974».
«Συνεπώς», συνεχίζει, «για να αποφευχθούν τα χειρότερα όπως, μεταξύ άλλων, η ένταξη της Κύπρου σε μηχανισμό στήριξης, με ό,τι συνεπάγεται για την οικονομία αλλά και για το εθνικό θέμα, απαιτούνται αμέσως περισσότερα και δραστικότερα μέτρα από εκείνα που συζητήθηκαν στη συνάντηση της 8ης Ιουλίου 2011 καθώς και ταχύτερη υλοποίησή τους».
Η Κεντρική τράπεζα της Κύπρου εκφράζει την εκτίμηση ότι «τα οικονομικά μέτρα που παρουσιάστηκαν την 1η Ιουλίου κινούνται στη σωστή κατεύθυνση λόγω όμως της καθυστέρησης στην προώθηση τους δεν είναι πλέον αρκετά».
Να θυμίσουμε ότι και οι τρεις οίκοι αξιολόγησης έχουν θέσει τις προοπτικές της Κύπρου σε «αρνητικές», εκτιμώντας ότι θα υπάρξει και περαιτέρω υποβάθμιση στο ερχόμενο χρονικό διάστημα.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αυτή η επιστολή έρχεται λίγες μόνο ώρες μετά τις δηλώσεις Ερντογάν ότι δεν αναγνωρίζει την Κύπρο σαν κράτος! Επίσης, τόνισε ότι θα πρέπει να βρεθεί λύση στο Κυπριακό πριν αναλάβει η Κύπρος την Προεδρία της ΕΕ το 2012, απειλώντας με “πάγωμα” των συνομιλιών για όσο διάστημα η Προεδρία βρίσκεται σε κυπριακά χέρια.


Ο τουρκομογγόλος απειλεί! Που φτάσαμε...

EΡΝΤΟΓΑΝ : ΑΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΚΑΛΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ!

Εφ. Ζαμάν 20-7-2011.

Αν το μαχαίρι φτάσει στο κόκαλο στην Κύπρο, η Τουρκία θα κάνει το βήμα της
 Ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε πως στις επαφές για την Κύπρο οι Ρωμιοί κοροϊδεύουν την τουρκική πλευρά και πως ¨Πλέον το μαχαίρι κοντεύει να φτάσει στο κόκαλο¨.
 Ο Ερντογάν δήλωσε πως ¨Αν το μαχαίρι φτάσει στο κόκαλο, τότε η Τουρκία θα συνομιλήσει με την Βόρεια Κύπρο. Θα καθορίσει την στάση της και θα κάνει το βήμα της¨. Όταν ο Ερντογάν ερωτήθηκε αν εννοεί ένωση με την Βόρεια Κύπρο ή επιτάχυνση της αναγνώρισης για την KKTC απάντησε λέγοντας πως ¨Τώρα μη το ανακατεύετε. Δεν είναι ο καιρός, νωρίς είναι¨.

………………
O Ερντογάν δήλωσε : ¨Εκείνοι προσδοκούνε μια Κύπρο που θα διευθύνουν οι ίδιοι, δεν γίνεται αυτό. Στην Νότια Κύπρο υπάρχει άραγε επιθυμία για λύση ; Το λέω ανοιχτά, δεν έχουν τέτοιο βάσανο. Εμείς κυνηγάμε μια λύση κι εκείνοι κυνηγάν να τη μπλοκάρουν¨.
………………….
¨Αύριο δεν θα έχουν κανένα πλεονέκτημα στα Η.Ε. Για όσο διάστημα η Βόρεια Κύπρος συνεχίζει την περήφανη στάση της και σε συνεργασία με την Τουρκία, θα φτάσει σε πολύ πιο ισχυρή θέση από αυτήν που είναι σήμερα. Και εννοώ από πολιτική, στρατιωτική, οικονομική, πολιτιστική και εμπορική σκοπιά…¨
……………..


Λεφτά υπάρχουν αλλά μόνο για τις τράπεζες!

158.5 ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ;;


Μα είναι δυνατόν;
Που βρήκε το κράτος αυτο το κολοσσιαίο ποσό ως διαθέσιμο για να το επενδύσει;
Αυτοί δεν μας έλεγαν ότι δεν υπήρχε σάλιο για μισθούς και συντάξεις;;
Ακολουθούν τα σχόλια του Πόρτα – Πορτα
μιλαμε για μεγαλη ΞΕΦΤΙΛΑ !!!!
αχχααχα 100 εκ στην ΠΡΟΤΟΝ !!!… Ιεροφαντη… “εσεις” πηρατε αρκετα επισης !
ολα με τοκο !! και ολα για λιγες μερες !!!….. ΓΙΑΤΙ ;;

ο Μπεννυ ΘΕΛΕΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΛΕΜΕ….


οι δε της ΝΔ θελουν ΔΙΠΛΟ ΚΡΑΞΙΜΟ !!! ΔΙΟΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ τα παντα ολα και πουλανε καλοσυνη στο ΠΑΣΟΚ…
ακουσατε σημερα Παναγιωτοπουλο στον Χ΄νικολαου?? ” ευχομαστε επιτυχια στον κ Βενιζελο”….!
Proton Bank,
ΠΡΙΝ ( ΤΩΡΑ ΕΦΥΓΕ Ο ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ )
Η σύνθεση του Δ.Σ. της Εταιρίας είναι η ακόλουθη:
Λαυρέντιος Λαυρεντιάδης του Βασιλείου,
Πρόεδρος , Μη Εκτελεστικό Μέλος
——————————
———————————————–
ΜΕΤΑ = ΣΗΜΕΡΑ ( πηραν 100.000.000 !! )
Η σύνθεση του Δ.Σ. της Εταιρίας είναι η ακόλουθη: Daniel Vern Speckhard του Thomas,
Πρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος
ΠΠ


Περιμένουμε να δούμε ο κυρ Λαμπρινίδης θα ασχολειθεί με την Θράκη.

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΠΑΖΑΑΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ!

Εφ. Μπιρλίκ 17-7-2011.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε το φιλανθρωπικό μπαζάαρ που οργάνωσε η εκλεγμένη μουφτεία Ξάνθης.
H εκδήλωση οργανώθηκε στις 16-17 Ιουλίου προς όφελος των φτωχών μαθητών, καθώς τα έσοδα θα διατεθούνε για την μόρφωση φτωχών μαθητών.Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα Γυναικών Θρησκευτικών Λειτουργών της μουφτείας Ξάνθης στον χώρο αθλημάτων του μειονοτικού Γυμνασίου-Λυκείου Μουζαφέρ Σαλίχογλου και τα εγκάινια ήταν στις 10.30. Παραβρέθηκαν ο πρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς και η συζυγος του Εσίν Σάρνιτς, ο εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη, ο βοηθός μουφτή Αχμέτ Χράλογλου, ο πρόεδρος της ΤΕΞ Αχμέτ Καρά, ο αντιπεριφεριάρχης Ιρφάν Ουζούν, ο δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης Νιχάτ Οσμάνογλου, άλλοι αρμόδιοι και πολλοί ομογενείς.


Την εκδήλωση στήριξε μετέχοντας και ο Ομέρ Γκιουζέλ Γιαζιτζί από το ίδρυμα Αζίζ Μαχμούντ Χιουνταγί της Κωνσταντινούπολης. Ο μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε στην ομιλία που έκανε αναφέρθηκες την σημασία της εκδήλωσης και είπε τα εξής : ¨Καταρχάς επιθυμώ να σας ευχαριστήσω για την συμμετοχή σας σε αυτήν την ωραία εκδήλωση, Η εκδήλωση αυτή που την έχουμε κάνει ήδη μερικές φορές γίνεται με την στήριξη του Τομέα Γυναικών μας, των ιμάμηδων μας και φυσικά με την δική σας στήριξη και με καλό σκοπό. Ο ερχομός, η συμμετοχή και η στήριξη σας εδώ αποτελούνε μεγάλη στήριξη σε αυτές τις ωραίες κινήσεις και διασφαλίζουν την συνέχεια τους.¨
Μιλώντας στα εγκαίνια ο βουλευτής Μάντατζι ανέφερε πως στηρίζει την εκδήλωση που οργάνωσε η εκλεγμένη μουφτεία Ξάνθης, είπε πως μέσα σε αυτή την οικονομική κρίση υπάρχουν νέοι που έχουν ανάγκη ακόμη και από ένα ψωμί ή ένα ευρώ, και ευχαρίστησε τους πάντες για την στήριξη τους.
Ο πρόξενος Μουσταφά Σάρνιτς που μετείχε στην εκδήλωση στην ομιλία που έκανε αναφέρθηκε στην σημασία της εκδήλωσης και είπε :
¨Αγαπητοί ομοεθνείς, συγχαίρω την μουφτεία Ξάνθης για αυτήν την επιτυχημένη εκδήλωση. Εμείς μετείχαμε και σε παρελθούσες εκδηλώσεις και ξέρουμε πόσο σημαντική εκδήλωση κοινωνικής αλληλεγγύης είναι το φιλανθρωπικό μπαζάαρ. Δεν κλείνουμε τα αυτιά μας σε αυτά που γίνονται στον περίγυρο μας, και για αυτό τον λόγο συμφωνώ με αυτά που είπαν ο μουφτής κι ο βουλευτής μας. Σίγουρα υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι που έχουν ανάγκη βοήθειας και φροντίδας. Είμαστε σε θέση να απλώσουμε το χέρι μας προς αυτούς. Και πρέπει να τους βοηθάμε αθόρυβα και χωρίς να προσβάλουμε την περηφάνια τους. Εύχομαι αυτή η εκδήλωση να αποβεί επωφελής για όλους μας και σας ευχαριστώ που ήρθατε εδώ και την στηρίξατε¨.


Ο κουμπάρος αλωνίζει στην Κύπρο!

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΖΙΝΟΥ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

Κουρδικό Πρακτορείο Φιράτ 19-7-2011.

Ο Ερντογάν θα κάνει εγκαίνια καζίνου στην Κύπρο !
Ο πρωθυπουργός Ερντογάν που πραγματοποιεί σήμερα επίσκεψη στην Κύπρο στην σκιά των δηλώσεων του για ¨ταϊσμένους¨, θα αντιμετωπίσει την διαμαρτυρία της αντιπολίτευσης στο δρόμο. Ο Ερντογάν θα παραστεί στα εγκαίνια ενός από τα 5 μεγαλύτερα καζίνα της Μέσης Ανατολής.
 Οι διμερείς σχέσεις είχαν ενταθεί όταν ο Ερντογάν ασκώντας κριτική σε αυτούς που τον Ιανουάριο διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στην Τουρκία είχε δηλώσει πως ¨Έχει σημασία ότι εισήλθαν σε αυτό το δρόμο αυτοί που ταΐζονται από τη χώρα μας¨.

Ο Ερντογάν που αναμένεται να φτάσει απογευματινές ώρες στο αεροδρόμιο Ερτζάν θα γίνει δεκτός με τελετές.O Ερντογάν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα κάνει τα εγκαίνια του ξενοδοχείου Κιβωτός του Νώε στην Μπάφρα.
Η πλήρης ονομασία του θα είναι ¨Κιβωτός του Νώε Deluxe Resort & Casino¨ και θα είναι από τα μεγαλύτερα καζίνο. Έχει συνολικά 616 δωμάτια, 5 βασιλικά δωμάτια, 43 σουίτες και συνολικά 24 ασανσέρ. Στο ξενοδοχείο αυτό υπάρχουν 7 ρεστοράν και μεγάλες αίθουσες καζίνο. Αναφέρεται πως στόχος των ιδιοκτητών του νέου καζίνο είναι να τραβήξουν πλούσιους πελάτες από Ευρώπη και Τουρκία.
Το μεγαλύτερο έσοδο της KKTC -πλην της Τουρκίας- είναι τα καζίνο. Μιλώντας στο ANF ο πρόεδρος της ένωσης καζίνο Ερντάλ Αντίζ δηλώνει πως ¨συμβάλουν¨ κατ΄ έτος στην κυβέρνηση με 70-75 εκ. $. Την ώρα που θα γίνονται τα εγκαίνια η Κυπριακή αντιπολίτευση θα είναι στους δρόμους.
ΤΑΓΙΠ ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Η Κυπριακή αντιπολίτευση με μια ανακοίνωση της πριν τον ερχομό του Ερντογάν στην Κύπρο αναφέρει ¨Δε θέλουμε ούτε τα λεφτά σου, ούτε τους υπαλλήλους σου, ούτε τα πακέτα σου¨.
Σε κοινή τους ανακοίνωση το κόμμα Ενωμένης Κύπρου, το κόμμα Νέας Κύπρου, το Πολιτιστικό Κέντρο Μπαράκα, το πολιτιστικό κέντρο Ε.Κ.Ι.Μ., η εφημερίδα Μπαράκα, και τα συνδικάτα KTÖS, Tıp-İş, Çağ-Sen, και DAÜ Bir-Sen διαμαρτύρονται για την επίσκεψη του Ερντογάν και αναφέρουν ότι ¨ Συγκεντρωνόμαστε από τις 17.00 της 19ης Ιουλίου στην περιοχή Χαμίτκιοι για να δείξουμε την αποφασιστικότητα μας να αγωνισθούμε ενάντια στην κατοχή και για να διαμαρτυρηθούμε για την παρουσία του πρωθυπουργού της T.C. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που -όπως κάνει και στην χώρα του- σε κάθε ευκαιρία βγάζει το μίσος του για τους λαούς της Κύπρου….¨


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More