29.12.09

Αντώνης ο ανύπαρκτος, Γιώργος ο επικίνδυνος......



Πόσο κοστίζει ένας καλός ύπνος στην Ελλάδα;

Η σημερινή πολιτική κατάσταση στην χώρα, είναι ο κύριος (αν όχι ο μοναδικός) υπαίτιος της πολυεπίπεδης κρίσης που είμαστε υποχρεωμένοι, ως κράτος και ως έθνος, να αντιμετωπίσουμε.
Τώρα που έπεσε «ο κουρνιαχτός», αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε πως τελικά το πριν ήταν άσχημο, αλλά δυστυχώς το σήμερα είναι κατά πολύ χειρότερο… Γνωρίσαμε δύο εκλογικές περιόδους, μέσα από τις οποίες αναδείξαμε πρωθυπουργό (κατά το Σύνταγμα υπεύθυνο για την προστασία της χώρας και των πολιτών της), αλλά και αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης (κατά το Σύνταγμα, εν δυνάμει πρωθυπουργό και άμεσο μοχλό πίεσης προς αποφυγήν τυχόν κυβερνητικών «ατασθαλιών»)…
Αρκούσαν όμως αυτές οι δύο εκλογές, προκειμένου ως πολίτες να βοηθήσουμε να βγει η χώρα σε έναν δρόμο καλύτερο, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, έναν δρόμο που θα μας πήγαινε σε ένα καλύτερο αύριο, μακριά από επικίνδυνες ατραπούς που θα υπέσκαπταν την εθνική αυτοκυριαρχία, σε ένα δρόμο που θα εξασφάλιζε την ευημερία και την ασφάλεια των πολιτών…
Αλλά, αυτός ο δρόμος δεν βρέθηκε. Δυστυχώς… Κι ενώ η χώρα συνταράσσεται από την οικονομική της δυσπραγία, ο καθ’ ύλην αρμόδιος (αλλά και εν μέρει υπεύθυνος για την τραγικότητα της οικονομίας και τα χτυπήματα που δεχόμαστε από τους οικονομικούς μας εταίρους στην Ε.Ε.), αρνούμενος να αντιληφθεί την σκληρή πραγματικότητα, αποφασίζει να κινηθεί ως σκληρός καπιταλιστής, εφαρμόζοντας μία σειρά φορομπηχτικών μέτρων τα οποία καλούνται να πληρώσουν οι… συνήθως «ύποπτοι», δηλαδή οι Έλληνες πολίτες! Κι ενώ η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου κινείται ταχύτατα προς την κατεύθυνση λήψης εισπρακτικών μέτρων, ξεχνά (γιατί άραγε;) ποιός και πως «έφαγε» τα χρήματα των ελλήνων πολιτών. Μέσα από αοριστολογίες, αρκείται να καταδικάσει τους προηγούμενους και… τέλος! Δεν έχει ούτε ονόματα, ούτε συγκεκριμένες πράξεις να καταδείξει, ώστε να αποδείξει των ισχυρισμών του το αληθές ο κύριος Παπανδρέου και ο υπεύθυνος υπουργός κ. Παπακωνσταντίνου!!! Έτσι απλά…! Ρίχνουμε τις ευθύνες και… πάμε για άλλα!!! Και στην ερώτηση, «πού βρίσκονται τα λεφτά;» η απάντηση δόθηκε ειρωνικότατα από τον κύριο Παπακωνσταντίνου σε πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση: «τα λεφτά τα έχουν οι πολίτες»!!! Δηλαδή, με απλά μαθηματικά, μας λείπουν 300 δις, εμείς είμαστε 11 εκατομμύρια (στην καλύτερη των περιπτώσεων), άρα ο καθένας απλός πολίτης έχει καταχρασθεί (άγνωστο πως…) περίπου 27.272 € (μαζί με τα παιδιά, τα βρέφη, τους γέρους και πιθανότατα μερικές χιλιάδες νεκρούς…). Πως τα φάγαμε, κανείς δεν θα μας πει, φυσικά… Αλλά με περίσσιο θράσος, οι σοσιαλιστές, οι συνεχιστές της πολιτικής του αειμνήστου Α. Παπανδρέου, επιτίθενται στα λαϊκά στρώματα, γνωρίζοντας πως η επίθεση αυτή γίνεται επ’ αδίκω, ξεχνώντας τους πραγματικούς υπαίτιους (πιθανότατα γνωστούς και φίλους τους) του διεθνούς εξευτελισμού τον οποίο υπόκειται σήμερα η χώρα… Κι επειδή ψελλίζουν οι «αρμόδιοι» για σφάλματα του παρελθόντος, της προηγούμενης κυβέρνησης, θέλω να τους θυμίσω πως πρωτεργάτες της παγκόσμιας δυσφήμισης της χώρας μας ήταν οι κύριοι Παπανδρέου και Παπακωνστατίνου, όταν πέρυσι, τέτοιο καιρό, έκαναν ταξίδια ανά την υφήλιο προκειμένου να ενημερώσουν τα διάφορα οικονομικά φόρα πως η Ελλάδα έχει πτωχεύσει…


Κατάληψη της Ερμού........

Κατάληψη της Ερμού από λαθρομετανάστες




Τ ο βίντεο που ακολουθεί είναι διαφωτιστικό για την κατάσταση που επικρατεί χρόνια τώρα στους εμπορικούς δρόμους της Αθήνας και άλλων ελληνικών πόλεων:ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ,ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ:

Το μόνο θετικό,η ΥΓΙΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,που χαρακτηρίζουν "απαράδεκτη" την κατάσταση,ενώ πολύ σωστά επισημαίνουν πως την ώρα που η Κυβέρνηση κυνηγάει τον Έλληνα φορολογούμενο,κάποιοι θησαυρίζουν και εξάγουν τεράστιο πλούτο στις υποανάπτυκτες χώρες,αφορολόγητα φυσικά!
Όσο και να θέλουν μερικοί και ειδικά τα "προοδευτικά" Μμε,ο ελληνικός λαός ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που καταλαμβάνουν παράνομα τα πεζοδρόμια,τους δρόμους,τα σπίτια και τις ζωές μας!Γι'αυτό και η οργή του θα είναι μεγάλη και θα εκφραστεί σύντομα!



Στην ψευδώνυμη γλώσσα των Σκοπίων........

Στην ψευδώνυμη γλώσσα των Σκοπίων απηύθυνε τις χριστουγεννιάτικες ευχές του ο Πάπας Βενέδικτος Ιστ΄.Απαιτούμε απάντηση απο το Ελληνικό ΥΠ.ΕΞ.!!!


Το αρχικό του λάθος να απευθύνει τις χριστουγεννιάτικες του ευχές στην ψευδώνυμη γλώσσα των Σκοπίων επανέλαβε ο Πάπας Βενέδικτος Ιστ΄, δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στέλιος Παπαθεμελής. Σημείωσε, πως στην Ιστορία δεν υπήρξε «μακεδονική» γλώσσα και κάλεσε την Κυβέρνηση και Εκκλησία της Ελλάδος, αλλά και τους Έλληνες Καθολικούς να διαμαρτυρηθούν στο Βατικανό και να αξιώσουν να «σταματήσει επί τέλους το ατόπημα, το οποίο θίγει και τον ίδιο τον Ποντίφηκα».  Σε δηλώσεις του ο κ. Παπαθεμελής ανέφερε, ότι «ο προκαθήμενος της Καθολικής Εκκλησίας, πρόσωπο ευρείας γνώσεως, υψηλής κλασικής παιδείας, δεν δικαιολογείται να αντιπαρέρχεται την ιστορική αλήθεια, που επιβεβαιώνουν αδιάψευστες πηγές αιώνων, σύμφωνα με τις οποίες οι Μακεδόνες είναι «Έλληνες γένος τωρχαίον» (Ηρόδοτος ΙΧ, 45,2)».


Ο Πάπας Βενέδικτος XVI, πρόσθεσε, επέμεινε για άλλη μια φορά να απευθύνει τις χριστουγεννιάτικες ευχές του στην ψευδώνυμη γλώσσα των Σκοπίων, επαναλαμβάνοντας το αρχικό του λάθος. «Δεν υπήρξε στην ιστορία μακεδονική γλώσσα, όπως δεν υπήρξε σπαρτιατική, μυκηναϊκή, βοιωτική κ.λ.π.», είπε και πρόσθεσε: «Η γλώσσα είναι μία, ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Οι διάλεκτοι πολλές. Αλλά και στην φανταστική εκδοχή να υπήρχε μακεδονική γλώσσα, αυτή δεν θα μπορούσε να είναι το σημερινό μιξοσλαβικό ιδίωμα των Σκοπίων».
Σημείωσε, ότι «η μακεδονική γλώσσα είναι η ελληνική γλώσσα. Η ψευδώνυμη των Σκοπίων», πρόσθεσε, «είναι νόθο προπαγανδιστικόν κατασκεύασμα, απόκλιση του βουλγαρικού ιδιώματος και ομιλείται από τους Σλάβους κατοίκους του γειτονικού μας κράτους, που οι πρόγονοί τους εγκατεστάθησαν στην περιοχή τον 6ον - 7ον μ.Χ. αιώνα, χίλια χρόνια αφότου ο Μέγας Αλέξανδρος είχε καταστήσει τον ελληνικό πολιτισμό και τη γλώσσα του παγκόσμια γλώσσα».
Ο κ. Παπαθεμελής υπογράμμισε, τέλος, ότι «Κυβέρνηση και Εκκλησία της Ελλάδος, αλλά και οι Έλληνες Καθολικοί οφείλουν να διαμαρτυρηθούν στο Βατικανό και να αξιώσουν να σταματήσει επί τέλους το ατόπημα, το οποίο θίγει και τον ίδιο τον Ποντίφικα».


Πάπας είναι το αλάθητο έχει .Τι να πει κανείς για αρλεκίνους και πιερότους ;

Νίκος Αγαπηνός


Ιθαγένεια στους μετανάστες που είναι φίλοι του …

Ιθαγένεια στους μετανάστες που είναι φίλοι του … ΠΑΣΟΚ δίνει τελικά η Κυβέρνηση



Στο σχέδιο νόμου που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Ραγκούσης ορίζεται ότι για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας με πολιτογράφηση αρκεί, μεταξύ άλλων, να αποδείξει ο αλλοδαπός ότι μπορεί να συμμετέχει ενεργά και ουσιαστικά στην πολιτική ζωή της χώρας (άρθρο 2 περίπτ. στ). Η προϋπόθεση αυτή ελέγχεται μάλιστα και από την Επιτροπή Πολιτογράφησης, η οποία εισηγείται σχετικώς στον Υπουργό. Τίθεται λοιπόν το ερώτημα πώς μπορεί ο αλλοδαπός να αποδείξει αυτή τη συμμετοχή στην πολιτική ζωή της Ελλάδας; Μήπως ο μόνος τρόπος για να το κάνει είναι να αποδείξει ότι είναι φίλος κάποιου Κόμματος και συμμετείχε στις εκλογές για την ανάδειξη Αρχηγού του;  Με δεδομένο λοιπόν ότι το καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας δεν προβλέπει κάτι τέτοιο είναι ηλίου φαεινότερο ποιοι μετανάστες είναι αυτοί που έχουν την προϋπόθεση αυτή και θα πολιτογραφηθούν αμέσως Έλληνες: Αυτοί που συμμετείχαν στις εκλογές για την ανάδειξη του κ. Παπανδρέου ή έστω αυτοί που έχουν γίνει ή θα γίνουν φίλοι του ΠΑΣΟΚ! Έτσι θα μπορέσουν να τον ξαναψηφίσουν και στις επόμενες εθνικές εκλογές. Καταβάλλοντας, λοιπόν, παράβολο 1.000 ευρώ και προσκομίζοντας το πιστοποιητικό των κομματικών φρονημάτων τους οι μετανάστες γίνονται  Έλληνες και με τη βούλα. Το ξεπούλημα της ελληνικότητας σε όλο του το μεγαλείο!


Μεταναστευτικό:Μια ανάλυση .



Χάρτης της Ευρώπης του 2015
Ένας, υποτίθεται χιουμοριστικός, Χάρτης της Ευρώπης του 2015 μόλις 6 χρόνια από σήμερα. Οι Αλβανοί έχουν επιβληθεί στην Ιταλία, η οποία υπάγεται πλέον στην «Αλβανική Ομοσπονδία» και απομένει ένα μικροσκοπικό «Παπικό Κράτος», οι Τσετσένοι έχουν επικρατήσει στην Ρωσσία, η οποία ονομάζεται πλέον «Μεγάλη Τσετσενία», ενώ ως Ρωσσία εμφανίζεται ένα κρατίδιο, η παλιά ανατολική Πρωσσία, την οποία κατέλαβαν οι Σοβιετικοί μετά τον Β΄Π.Π. Η Βοσνία έχει μετατραπεί στο ομώνυμο Σουλτανάτο, η Ισπανία έχει αντικατασταθεί από το «Μαυριτανικό Εμιράτο της Ιβηρίας», η Γερμανία ονομάζεται πλέον «Νέα Τουρκία», η Γαλλία «Ισλαμική Δημοκρατία της Νέας Αλγερίας», η Αγγλία «Βόρειο Πακιστάν», η Ολλανδία «Ευρω-Ινδονησία», το Βέλγιο «Βελγιστάν», ενώ ανασυστήθηκε η «Αυστρο-Ουγγρική Αυτοκρατορία» με την προσθήκη όμως του προσδιορισμού «Χριστιανοδημοκρατική». Η Ελλάδα παραμένει ως έχει(;), αλλά δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει με τα νησιά του Αιγαίου, που δεν εμφανίζονται καθόλου στον εν λόγω Χάρτη…


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More