28.11.09


 

Διαβάστε στον ΕΚ που κυκλοφορεί το Σάββατο 28 Νοεμβρίου


271109-ekΕθνικό ξεπούλημα ετοιμάζουν με αφορμή την οικονομία. Τα παπαγαλάκια του ενδοτισμού μιλούν για ελαστική συμπεριφορά στα Εθνικά Θέματα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που πλήττει την χώρα. Το Νέο δόγμα Χρυσοχοΐδη: Βάζει ρουφιάνους στα τμήματα εμποδίζοντας έτσι το έργου του απλού αστυνομικού. Ο ζωγράφος του μαγικού ρεαλισμού» Γιάννης Νίκου μιλάει στον ΕΚ: «Ηρωισμός είναι όταν ξεπερνάμε τον εαυτό μας».
Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές στην ΝΔ ο Γιώργος Καρατζαφέρης κάνει στροφή προς τον Σαμαρά. «Θέλω ισχυρό συνομιλητή για τα Εθνικά Θέματα», δήλωσε σε συνέντευξη τύπου. Ο Μανδραβέλης υπέρ του indymedia, φιλελεύθεροι και αριστεριστές σε κοινή πορεία.

 

 


Posted: 27 Nov 2009 03:30 PM PST
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα, ομάδες αντιεξουσιαστών από την Ισπανία, την Ιταλία και τη Γερμανία ετοιμάζονται να έρθουν στην Αθήνα εν όψει της 6ης Δεκεμβρίου- της επετείου του φόνου του Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Επ. Κορκονέα. Την παρακολούθηση των διαδικτυακών χώρων αλλά και της γενικότερης κίνησης των αντιεξουσιαστικών ομάδων έχει αναλάβει η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) ενώ η πρώτη πληροφόρηση της ΕΥΠ προς την Ελληνική Αστυνομία αφορά οργανωμένες κινήσεις από Ιταλία και Ισπανία. Βασική πύλη εισόδου θεωρείται το λιμάνι της Πάτρας ενώ ήδη έχει ζητηθεί η συνεργασία των υπηρεσιών πληροφοριών Ιταλίας, Ισπανίας αλλά και Γερμανίας και Σερβίας.

Στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο διεθνολόγος Αθ. Δρούγος αναφέρθηκε πρόσφατα στα περσινά γεγονότα θέτοντας αμείλικτα ερωτήματα: "πολλοί ξένοι αναρχικοί και οπαδοί του χάους ήρθαν από το εξωτερικό, αλλά και από το Κόσσοβο, και προκάλεσαν απίστευτες καταστροφές. Πώς πέρασαν αυτοί μέσα; Που ήσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες για την εσωτερική ασφάλεια της χώρας; Γιατί δεν ενήργησαν αποτρεπτικά; Γιατί δεν έγιναν συλλήψεις; Ποιοι ήταν αυτοί οι Κοσοβάροι και πως έφθασαν μέσω Βιέννης στη χώρα; Σε ποια ξενοδοχεία διέμεναν; Ποιος κάλυψε τα έξοδά τους; Ποιος τους στρατολόγησε; Μέρος ποιου σχεδίου ήσαν; Έχουν αντιληφθεί πόσο κακό έχουν κάνει στη διεθνή εικόνα της χώρας;"




έβγαλαν τον σταυρό από την ελληνική σημαία στη HELEXPO

Θεσσαλονίκη 26-29 Νοεμβρίου.
Στον χώρο της HELEXPO (Διεθνής Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης) πραγματοποιείται αυτό το τετραήμερο η διεθνής έκθεση POLIS (αφορά τομείς της τοπικής αυτοδιοίκησης).

Η έκθεση εγκαινιάστηκε από την Υφυπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης κυρία Θεοδώρα Τζάκρη , (όπως διαβάζουμε στην επίσημη σελίδα της Helexpo την Πέμπτη 26/11/2009 το απόγευμα) και μάλιστα παρουσία του Δημάρχου κ.Παπαγεωργόπουλου και του Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Ψωμιάδη.


Παρουσιάζουμε τις πελώριες διαφημιστικές γιγαντοαφίσες (μήκους 7 περίπου μέτρων) στην είσοδο της HELEXPO (γωνία Εγνατία-Αγγελάκη).



Παρατηρείστε προσεκτικά τις σημαίες στα ανθρωπάκια.
δείτε τα σε μεγένθυση εδώ:

Όπως μπορείτε να δείτε ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ τον ΣΤΑΥΡΟ από το ανθρωπάκι που φέρει την Ελληνική σημαία ενώ ΟΛΑ τα υπόλοιπα ανθρωπάκια ΦΕΡΟΥΝ κανονικά στο κέντρο το σήμα της κάθε σημαίας. (πχ η τουρκική την ημισέληνο, η αλβανική τον αετό κλπ).

Και για να μην ισχυριστούνε ότι το λάθος έγινε μόνο στις γιγαντοαφίσες, παραθέτουμε το σήμα της POLIS από την επίσημη σελίδα της HELEXPO όπου επίσης απουσιάζει ο σταυρός από την Ελληνική σημαία (υπάρχουν μόνο μπλε άσπρες λωρίδες).
δείτε εδώ: http://www.helexpo.gr/default.aspx?lang=el-GR&loc=1&page=1187


Αίσχος ξεφτίλες.
Που θα σταματήσει αυτό το κατρακύλισμα.

Την είδηση ανακάλυψε το ιστολόγιό μας.
Είναι ελεύθερη προς αναδημοσίευση. Αν δεν σας πειράζει μπορείτε να αναφέρετε και την πηγή.
http://antiparakmi.blogspot.com




Παρουσίαση βιβλίου

Παρουσίαση του βιβλίου του Χρίστου Γούδη
«Η καθ’ ημάς Δεξιά»

Σε μια εποχή που η επιστροφή της ιδεολογίας στην πολιτική έχει καταστεί επιτακτική ανάγκη, το νέο βιβλίο του Χρίστου Γούδη, καλύπτει αυτή ακριβώς την ανάγκη. Να επαναπροσδιορίσει την έννοια της Δεξιάς και μάλιστα στην «καθ’ ημάς έκφανσή της. Ποια Δεξιά, γιατί η Δεξιά, με ποιες αναφορές και ποιους προπάτορες; Αυτά τα ερωτήματα καλύπτει το «Αλλού και Κάπως» ρίχνοντας τον σπόρο για έναν γόνιμο, ελπίζουμε, διάλογο.

Παρουσίαση στην Αθήνα
Οι εκδόσεις PATRIA σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Αλλού και Κάπως». Θα μιλήσουν: Κωνσταντίνος Νιάρχος [καθηγητής Πανεπιστημίου], Φαήλος Κρανιδιώτης [δικηγόρος, πρόεδρος Δικτύου 21] Κωνσταντίνος Γκιουλέκας [βουλευτής ΝΔ], Μάκης Βορίδης [βουλευτής ΛΑΟΣ] και ο συγγραφέας Χρίστος Γούδης Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Νίκος Χιδίρογλου
Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 7.00 μ.μ. ξενοδοχείο President (Λ. Κηφισσίας 43, Αθήνα)
για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2103611590 και 2103641960

Παρουσίαση στην Θεσσαλονίκη
οι εκδόσεις PATRIA σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Αλλού και Κάπως, η καθ΄ημάς Δεξιά» για το βιβλίο θα μιλήσουν Παντελής Γιαννουλάκης [εκδ. περιοδικου Strange] Γιάννης Κουριαννίδης [δημ. σύμβουλος Θεσσαλονίκης] και ο συγγραφέας Χρίστος Γούδης την εκδήλωση θα συντονίσει ο Αλέξανδρος Μήτσιου [συγγραφέας]
Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 7.00 μ.μ βιβλιοπωλείο ΨΑΡΑΣ - ΔΙΟΝ Φιλικής Εταιρίας 39 Θεσσαλονίκη


www.patriamag.gr


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More