1.10.11

Σκεφτείτε και πάρτε τις αποφάσεις σας…

Μεταφέρουν την χρεκοπία του καθεστώτος στο λαό!!!


Περί αυτού ακριβώς πρόκειται και αν δεν ξεσηκωθούμε να τους πετάξουμε από την εξουσία, θα μας χρεοκοπήσουν όλους ανεξαιρέτως. Κανείς να μην πιστέψει ότι θα την γλιτώσει. Κανένα καθεστώς δεν λυπήθηκε το λαό που εξουσίαζε.
Είναι γνωστό πλέον σε όλη την υφήλιο, το δείχνουν τα spreads, το δείχνουν οι παράλογες απαιτήσεις των κερδοσκόπων εταίρων μας στην ΕΕ, το λένε όλοι οι διεθνείς οικονομολόγοι, ότι το ελληνικό κράτος χρεοκόπησε. Τελεία και παύλα. Θέλετε κι άλλη απόδειξη; Ας μην δοθεί λοιπόν η επόμενη δόση μέσα στον Οκτώβριο (η οποία δυστυχώς θα δοθεί) και θα δείτε τι έχει να γίνει. Απομένει μόνο η επίσημη πιστοποίηση που θα ενεργοποιήσει τα CDS. Μετά πάπαλα…
Από αυτό το κράτος, που όχι μόνο δεν προσφέρει τίποτα στην ιδιωτική οικονομία, αλλά τουναντίον της βάζει συνεχώς εμπόδια, ζει, διατρέφεται και πλουτίζει ένα ολόκληρο κρατικοδίαιτο πελατειακό και σάπιο καθεστώς, που έχει κάτσει στο σβέρκο μας, με χρήματα που αρπάζει…. μέσω φόρων από τον ιδιωτικό τομέα ή με δάνεια από τοκογλύφους. Τα τελευταία, κατάφερε και τα αναπλήρωσε προσωρινά με τις δόσεις της τρόϊκας.
Μπορεί λοιπόν το κράτος να χρεοκόπησε, αλλά οι πολίτες και οι περιουσίες τους δεν είχαν πάθει τίποτε μέχρι τώρα. Τώρα όμως, έρχεται η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και διατηρώντας με πολιτικό θράσος, αλώβητο το κρατικοδίαιτο καθεστώς, μεταφέρει μέσω του κρατικού καταναγκασμού, την χρεοκοπία του καθεστώτος στους πολίτες, αρπάζοντας με τη βία τις περιουσίες τους και τις καταθέσεις τους για να συντηρήσει το χρεοκοπημένο αυτό καθεστώς.
Πρέπει να καταλάβουμε, όσοι τέλος πάντων δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμα, ότι τα χρήματα που μας αρπάζουν, δεν βοηθάνε την πατρίδα, αλλά ταϊζουν μόνο το καθεστώς και πρέπει να αντισταθούμε.
Εξάλλου αυτό το καθεστώς που εμείς με το αίμα μας ταϊζουμε, συζητά ξεδιάντροπα να χαρίσει την ελληνική δημόσια περιουσία, δηλαδή την ίδια την πατρίδα, μέσω του «Εύρηκα» στους τοκογλύφους, αρκεί να πάρει κι άλλα χρήματα για να φάει….
Σκεφτείτε και πάρτε τις αποφάσεις σας…
Το άρθρο 120 του Συντάγματος, δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να φιλοξενήσει τους Έλληνες…
hassapis-peter


Και όμως αληθινό!


Τόσα φαίνεται ότι μάλλον «λείπουν» από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, κ. Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος ζητάει 1.000.000 ευρώ από έναν 26χρονο φοιτητή, επειδή ο τελευταίος «τόλμησε» να γράψει στο blog του, επώνυμα, την πολιτική του άποψη!
Συγκεκριμένα το «κατακριτέο» σχόλιο του κ. Ευάγγελου Μυτιληναίου αφορούσε τον ενεργό ρόλο που «έπαιξε» ο κ. Πάγκαλος στο να προωθηθεί η υποψηφιότητα της συζύγου του…
Ο κ. Πάγκαλος, όμως, δεν αρκέστηκε μόνο στην εν λόγω αγωγή, αλλά ζητάει να γίνει και άμεσα εκτελεστή η απόφαση! Αυτό, για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, σημαίνει ότι, αν ο φοιτητής δεν έχει να δώσει τα χρήματα που ζητάει ο Αντιπρόεδρος, δηλαδή 1 εκατ. ευρώ στον ίδιο και 1 εκατ. ευρώ στη γυναίκα του, πάει αμέσως φυλακή!!!
Ιδού ο άνθρωπος που εγκαινιάζει μια ολόκληρη νέα εποχή… Από εδώ και στο εξής, όποιος γράφει σε blog ή ακόμα και στο facebook κατά του συγκεκριμένου πολιτικού ανδρός, να είναι και έτοιμος να δεχθεί κατ’ οίκον και το αντίστοιχο «ραβασάκι» από τον κ. Πάγκαλο…


Ο τετράπαχος υπουργός , φυσικά συμφωνεί στο ότι η Ελλάδα, ΠΡΕΠΕΙ να τα ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ στους Ευρωπαίους .

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ “EURECA” , Ο ΤΕΤΡΑΠΑΧΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!


From HEIL GAP (or mind the GAP).

Το σχέδιο “Eureca” των “Roland Berger Consultants: “Eureca Project” έχει κάνει τον γύρο της αγοράς , τις δύο τελευταίες ημέρες.
Η προϋπόθεση του σχεδίου είναι ότι οι κερδοσκόποι , οι οποίοι ευθύνονται για την κρίση , θα πρέπει να πάρουν πίσω τα λεφτά τους , ( εννοείται με κέρδος , εξάλλου για αυτό το λόγο , εκλέχτηκε ο ΓΑΠας ) και επίσης ότι η Ελλάδα θα πρέπει να πουλήσει όλα τα περιουσιακά στοιχεία του κράτους », όπως λιμάνια, αεροδρόμια, αυτοκινητόδρομους, και τα ακίνητα ( και εδώ εννοείται : ότι μαζί με αυτά και τα κατασχεμένα ακίνητα των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ,
” άλλωστε για τους Αλβανούς λαθρο-εισβολείς , έχουν « παίξει » κάτι επιδοτούμενα δάνεια , μπουκιά και συχώριο )”.

Οι πωλήσεις των περιουσιακών μας στοιχείων θα αποφέρουν 125 διςεκ/μύρια .
Ο τετράπαχος υπουργός , φυσικά συμφωνεί στο ότι η Ελλάδα, ΠΡΕΠΕΙ να τα ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ στους Ευρωπαίους . ( βλέπε μεσοπρόθεσμο )
Τα έσοδα αυτά θα μπουν σε ένα ταμείο με έδρα το Λουξεμβούργο , και , θα χρησιμοποιηθούν για να ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ την Ελλάδα, ώστε αυτή ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΕΙ σε οιαδήποτε προεπιλογή .
Τι , δεν το κατάλαβα ;
Θα ξαναμιλήσουμε λοιπόν για προεπιλογές στην Ελλάδα ;
Αρνείται μήπως , η χώρα να καταβάλει τους τόκους στα υπάρχοντα ομόλογα ;
Ε, εδώ είμαστε : ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ EURECA , “ κάνει τα CDS «κατάλευκα»”
«Εξαφανίζει » ένα μέρος του χρέους , και , στη συνέχεια ;
Πωλεί τα ίδια περιουσιακά στοιχεία , που αγόρασε για 125 δις , στην Κίνα έναντι 200 δισ. Ευρώ;
Όχι καλέ, κάντο 900 δις. Ευρώ .
Εντάξει είμαστε για 650 δις ; Ο.Κ. , IT’S A DEAL !
Κατόπιν με τα λεφτά του ξεπουλήματος της Ελλάδας , η Ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα , θα μπορούσε να αγοράσει ένα μέρος του σπανιόλικου , ίσως του πορτογαλέζικου μπορεί και του ιταλιάνικου χρέους . π.χ. ύψους 5 με 15 % .
Αλήθεια , δεν θα ήταν μεγάλη τιμή για το τέταρτο ευρωπαϊκό ράιχ της Γερμανίας και της Γαλλίας , να μπορέσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να διασώσουν και την Ιταλία , ώστε να την βάλουν και αυτή στο ΧΕΡΙ ;
Διότι το σύστημα PONZI οφείλει να «κάνει» ένα τεράστιο κέρδος και μια περαιτέρω αύξηση των αποθεματικών του ! ( PONZI : βλέπε )
http://www.eglimatikotita.gr/2011/05/ponzi.html
Στη συνέχεια , για άλλη μια φορά , θα γίνεται λόγος από τον πράσινο καλικάντζαρο, για το πώς αυτός κατάφερε , να θέσει τέλος στους κερδοσκόπους και να τους συντρίψει .
Υπάρχει ξέρετε πάντα ο κίνδυνος , ότι η Ελλάδα, με μια οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση , (πλην του κατοχικού καθεστώτος ΘΑΣΟΚ) , θα μπορούσε να κάνει μια προσπάθεια , ώστε να πάρει το μέλλον του χρέους της χώρας στα χέρια της και να διαπραγματευτεί μια αξιοπρεπή αναδιάρθρωση του με τους υφιστάμενους κατόχους των ομολόγων της .
Όποτε τα τσιράκια – φιλαράκια του « ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ George Soros » , θα πρέπει να προλάβουν . Η οποιαδήποτε αναδιάρθρωση ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ που μας έχουν κυβερνήσει τελευταία , πάνω από 37 % , σημαίνει τα CDS θα έχαναν χρήματα σε περίπτωση αδυναμίας πληρωμής .
Οι άνθρωποι που είχαν τόσο νοσηρό ενδιαφέρον , σχετικά με την αγορά των Ελληνικών CDS και των επιπτώσεών των , ξεφεύγουν συχνά από ΚΑΘΕ έλεγχο ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, και ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ EURECA βρισκόμαστε ξανά ενώπιον μιας τέτοιας καταστάσεως .
Η αγορά φαίνεται να έχει πιάσει ΠΑΤΟ .
Οπότε αρχίζει το ένα «Σχέδιο» μετά το άλλο , αλλά πρωτίστως , ως αποδεικνύεται , η αγορά καταρρέει κάτω από την αδυναμία έλεγχου της νομιμότητας .
Γιατί άραγε να αγνοηθούν εντελώς , τα οποιαδήποτε σχέδια σχετικά με το πώς να διαχειριστεί κάποιος μια ελληνική αναδιάρθρωση του χρέους ;
Παραμένω πεπεισμένος ότι μια ελληνική αναδιάρθρωση (κούρεμα του χρέους ) θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί το Ελληνικό πρόβλημα .
Ακριβώς για να είμαι σαφής , διότι πλέον γνωρίζουμε ότι αυτή που προσπαθούν να σώσουν είναι η αγορά και όχι η Ελλάδα , όπως πιστεύουν μερικοί.
HEIL GAP (or mind the GAP)

Υ.Γ. 1.
Ο τετράπαχος υπουργός οικονομικών της κατοχικής κυβέρνησης , εξέδωσε από την «Κομαντατούρα » και άλλα νέα μέτρα « πλήρους πολιτικής ανοησίας » , ελπίζει δε ότι «αποφασίζοντας και διατάσσοντας» τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ την επιβολή της επεκτάσεως του συνολικού ποσού των αποδείξεων στο 50% του εισοδήματος του , θα συμβάλει στην τεχνητή αύξηση της ζήτησης , αλλά καθώς τυγχάνει να είναι υπερφίαλος και άσχετος με την πολιτική οικονομία , αγνοεί ότι η υπόθεση του αυτή είναι εντελώς λαθεμένη , διότι με αυτό το σύστημα του αυτό, θα τονωθεί η εγχώρια ζήτηση των «εισαγόμενων» και μόνο, καθότι ο κακόμοιρος αγνοεί ότι “ η χώρα εισαγάγει ακόμη και τις πατάτες ” .
Φαίνεται ότι κάποιος θα του σφύριξε ότι : «Η προκύπτουσα δημοσιονομική ανισορροπία είναι μια ψεύτικη ψευδαίσθηση του πλούτου, η οποία προκαλείται αλλά και συγχρόνως καταλύεται από την αυξανόμενη –μειούμενη ζήτηση για καταναλωτική πίστ稻, και ο δυστυχής νόμισε ότι έπιασε λαγό.
http://logia-tou-aera.blogspot.com/2011/09/eureca.html


Για να μην πάει φυλακή ο ευτραφής αντιπρόεδρος!

Έρανο υπέρ Παγκάλου...έκαναν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας οι Δάσκαλοι του Πύργου!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία 25ης Μαρτίου δίπλα στο άγαλμα του Γέρου του Μοριά πραγματοποίησαν σήμερα τα μέλη του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου Ηλείας. Οι εκπαιδευτικοί διαμαρτυρήθηκαν με αυτό τον τρόπο για τη σημερινή κατάσταση στην Παιδεία αλλά και στην κοινωνία. Αποφάσισαν να επαναλάβουν την κινητοποίησή τους την Τρίτη 4 Οκτωβρίου παραμονή της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης στην οποία συμμετέχει η ΔΟΕ. Αξιοσημείωτη ήταν η πρωτοβουλία τους να....

κάνουν έρανο ώστε να ενισχύσουν οικονομικά τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ.Θεόδωρο Πάγκαλο ώστε να πληρώσει τα χαράτσια που επέβαλε η κυβέρνηση τα οποία όπως δήλωσε αδυνατεί να τα πληρώσει...!!!


Στο κάλεσμα της διαμαρτυρίας το Δ.Σ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου ανέφερε τα εξής :






"ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ :

Για την άσχημη κατάσταση στην εκπαίδευση, με τα χιλιάδες κενά, τις ελλείψεις βιβλίων, τις σχολικές επιτροπές χωρίς χρήματα για τις λειτουργικές τους δαπάνες

Για τις σχεδιασμένες απολύσεις 30.000 εργαζομένων στον ευρύτερο και το στενό Δημόσιο Τομέα, μέσα από τον αντεργατικό θεσμό της εργασιακής εφεδρείας. Για πρώτη φορά από το 1911 και την κατοχύρωση της μονιμότητας στο Δημόσιο, μόνιμοι Δημόσιοι Υπάλληλοι απειλούνται με απόλυση, παρά τις συνταγματικές δεσμεύσεις. Οι επιλογές αυτές αποκαλύπτουν τα σχεδία για πλήρη εκχώρηση των Δημοσίων Υπηρεσιών σε ιδιώτες, με δραματικές επιπτώσεις τόσο για τους πολίτες όσο και για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο.


Για τη νέα οριζόντια αφαίμαξη των εισοδημάτων, ακόμα καιγια όσους ζουν κάτω από το επίσημο όριο της φτώχειας, όπως είναι οι άνεργοι. Εκεί οδηγείη καθιέρωση του αφορολογήτου ορίου στα 5.000 ευρώ, από τον Ιανουάριο του 2011.

Για τη νέα δραματική μείωση των μισθών των Δημοσίων Υπαλλήλων κατά (20% - 40%), που θα οδηγήσει στη φτώχεια τους εργαζομένους. Υπενθυμίσουμε ότι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι έχουν ήδη χάσει έως και 40% των αποδοχών τους.

Για τη νέα μείωση κατά 20% για κύριες συντάξεις άνω των 1.200 ευρώ, καθώς και οριζόντια περικοπή των συντάξεων άνω των 1.000 ευρώ (κατά 40%), σε δικαιούχουςηλικίας κάτω των 55 ετών. Οι δραματικές αυτές μειώσεις, ειδικά στη δεύτερη περίπτωση, αγγίζουν χιλιάδες εργαζόμενες με ανήλικα παιδιά, τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες που καλούνται πλέον να ζήσουν με «συντάξεις- φιλοδώρημα».

Για τη νέα δραματική μείωση του εφάπαξ (τουλάχιστον κατά 10% και αναδρομική ισχύ), γεγονός που αποτελεί «αρπαγή» των εισφορών που κατέβαλλαν οι εργαζόμενοι για 35 -και πλέον- συνεχή χρόνια υπηρεσίας.

Για την οικονομική εξαθλίωση όλων μας.

Συναδέλφισσες - συνάδελφοι,
Τα μεγάλα προβλήματα πρέπει να αποτελέσουν την αφετηρία μεγάλων αγώνων και όχι αιτίες αδυναμίας αντίδρασης. Αν η απογοήτευση και η μη συμμετοχή γίνουν κυρίαρχες λογικές, είναι απόλυτα βέβαιο πως θα ακολουθήσουν και άλλα νέα, ακόμη χειρότερα μέτρα.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΙΣ 7 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ 25ης Μαρτίου (ΟΤΕ) ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ
ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 24ΩΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 5 ΚΑΙ 19 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2011
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ".
pyrgos-news


Το διαπλεκόμενο τηλεκανάλι και το μπουλούκι των 8.

Απίστευτη πρόκληση στο δελτίο του MEGA! “Τι 26 τι 36 δις το έλλειμμα”!


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/05/17-5-11-8-59-07-cebc-cebc.jpg?w=320&h=200
Φωτό: Ο θίασος επί σκηνής και η λεζάντα, μνημείο πολιτικού εκβιασμού και ψεύδους. ΑΥΤΟΙ έκαναν τον Παπανδρέου πρωθυπουργό…
Και τι δεν έγινε στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του MEGA… Ξεσάλωσε η «θιασάρχης» και οι άλλοι παρατρεχάμενοι του δημοσιογραφικού μπουλουκιού των ειδήσεων των 8.  Δεν άφησαν ανακρίβεια για ανακρίβεια προκειμένου να τα βάλουν με την Κυβέρνηση Κ. Καραμανλή και προσωπικά με τον Παυλόπουλο που τον εγκαλούσαν για…αντάρτικο στην εφεδρεία, την ώρα που και ο Βενιζέλος παραδεχτηκε την αντισυνταγματικότητα της! 
Σου λέει:  Αρκετά τα βάλαμε με το Γιώργο –έπεσαν φυσικά και οι εντολές άνωθεν, αφεντικά είναι αυτά- άντε να τα ρίξουμε και στον Κ. Καραμανλή.  Σκεφθείτε την αφέλεια και την απελπισία τους! Τα βάζουν τώρα με τον Κ. Καραμανλή, όταν δικαιώνεται πλήρως, και μάλιστα μέσα από τα δημοσιεύματα του ίδιου του Πρετεντέρη, ιδίως στα ΝΕΑ. Αλλά είπαμε: Αφεντικά είναι αυτά, εντολές δίνουν «και τα σκυλιά δεμένα».
Ας ξαναγυρίσουμε στο ΜEGA δελτίο ειδήσεων.  Ούτε λίγο ούτε πολύ άρχισαν να λένε:
  • Ο Καραμανλής και ο Παυλόπουλος διόρισαν 100.000 δημόσιους υπαλλήλους.
  • Το έλλειμμα που άφησε ο Καραμανλής ήταν 36 δισ. ευρώ.
  • Όταν ο Παυλόπουλος εξηγούσε τόσες μέρες στα ραδιόφωνα και τα κανάλια ότι η «εφεδρεία» του ΠΑΣΟΚ δεν περνάει από τα δικαστήρια και είναι εντελώς αναποτελεσματικό μέτρο –πράγμα που δέχθηκε το ίδιο το Υπουργικό Συμβούλιο προχθές- το έκανε «προς άγραν ψήφων»!
Και μέσα στο δελτίο κάνει παρέμβαση ο Παυλόπουλος. Το χούι του είναι γνωστό:  Δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω, ακόμη και αν έχει να κάνει με το δημοσιογραφικό θίασο του MEGA.  Και ακούστε:
  • Λέει ο Παυλόπουλος: Ποιες 100.000 υπαλλήλους;  55.000 ήταν στα 5,5 χρόνια και απ’ αυτούς 33.500 ήταν οι αορίστου χρόνου που είχε σε ομηρία το ΠΑΣΟΚ και τακτοποιήθηκαν με το διάταγμα Παυλόπουλου για να μην πέσει καμπάνα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, λόγω της κοινοτικής οδηγίας του 1999 που ουδέποτε εφάρμοσε το ΠΑΣΟΚ. Και λοιπόν; Οι «μάγκες», θηλυκοί και αρσενικοί, του MEGA το κατάπιαν σαν να μην ήταν τίποτα.
  • Λέει ο Παυλόπουλος: Ποιο έλλειμμα 36 δισ. ευρώ; Τα 10 δις ήταν το τελευταίο τρίμηνο του 2009, δηλαδή έλλειμμα του Γιώργου και της παρέας του.  Και λοιπόν; Ακούστε «ατάκα» του Πρετεντέρη:  Ωραία αντί 36 δισ. 26 δισ.!  Κατά τον Πρετεντέρη το 1/3 του ελλείμματος ουδεμία σημασία έχει.  Φυστίκια είναι.  Και πώς να μην δεχθεί τη διόρθωση όταν ο ίδιος στα ΝΕΑ πριν λίγες μέρες έγραφε ακριβώς τα ίδια;
  • Λέει ο Παυλόπουλος: Ψηφοθηρία είναι να εξηγείς στον κόσμο, που έχει βγει στα κεραμίδια από την τρομοκρατία του ΠΑΣΟΚ, ότι δεν κινδυνεύουν διότι υπάρχουν δικαστήρια που, με βάση τη νομολογία τους, θα τινάξουν στον αέρα την πασοκική εφεδρεία;  Εδώ το MEGA δελτίο το γύρισε κατά το «στρίβειν δια του αρραβώνος»: «Ένα πολιτικό σχόλιο κάναμε»!!!  Άσε που πήγαν να πουν ότι ο Παυλόπουλος, με το να ερμηνεύει το Σύνταγμα και τη νομολογία , είναι «εκτός γραμμής» της Νέας Δημοκρατίας!!!
Αλλά είπαμε:  Αφεντικά είναι αυτά.  Κατά τη γνώμη τους ώρα είναι να τα ξαναφορτώσουνε στον Καραμανλή και τη Κυβέρνησή του.  Οι άνθρωποι έχουν χάσει «αυγά και καλάθια».  Όπως τα έχει χάσει και ο Γιώργος Παπανδρέου, τον οποίο έκαναν Πρωθυπουργό.  Και τώρα το φυσάνε και δεν κρυώνει.  Εμείς έχουμε μια ελπίδα:  Ότι ο Κώστας Καραμανλής, όταν έλθει η ώρα, θα θυμάται –και δεν θα ξεχάσει όπως συνέβη με την παρέα που τώρα “τρίβεται” στο ΤΤ- και τ’ αφεντικά και τα τσιράκια τους.  Στο κάτω-κάτω η σημερινή πολιτική προίκα του είναι, στο μεγαλύτερο μέρος, ότι είχε τα κότσια να τα βάλει με τους «νταβατζήδες» -κατά τη δική του έκφραση- κάτι που κάθε άλλο παρά σε κακό του βγαίνει.  Γιατί στην πολιτική όπως και στον αθλητισμό, σημασία έχει η προσπάθεια και όχι πάντα το πρόσκαιρο αποτέλεσμα.  Άλλωστε στην πολιτική η δικαίωση έρχεται κάπως αργά.  Αλλά έρχεται. Και τον Καραμανλή δεν τον πήραν τα χρόνια…


Αλήθεια ή ψέμματα;

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ!

Εφ.Ακσάμ 30-9-2011.

Οι ΤΕΔ διέψευσαν την παρενόχληση του Πίρι Ρέις από το Ισραήλ.
Οι ΤΕΔ έβγαλαν ανακοίνωση διάψευσης σχετικά με την είδηση πως το ερευνητικό σκάφος Πίρι Ρέις υπέστη παρενόχληση.

Οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις (ΤΕΔ) διέψευσαν την σχετική είδηση που δημοσιεύτηκε στον ξένο τύπο τις τελευταίες μέρες και μιλούσαν για παρενόχληση του Πίρι Ρέις από Ισραηλινά τουρκικά μαχητικά.
Η ανακοίνωση των Τ.Ε.Δ. έχει ως εξής :
1 Κάποια ξένα ΜΜΕ στηριζόμενα σε είδηση ελληνοκυπριακής εφημερίδας ανέφεραν πως αεροπλάνα του Ισραήλ παρενόχλησαν το πλοίο μας το Πίρι Ρέις, εισήλθαν στον εναέριο χώρο της ΤΔΒΚ, πλησίασαν σε απόσταση 15 μιλίων την Μερσίνα, και επέστρεψαν προς το Ισραήλ όταν απογειώθηκαν τουρκικά μαχητικά αεροπλάνα.
2 Η εν λόγω είδηση είναι ψευδής.
Σχόλιο : Αν όντως είχε γίνει θα το έλεγαν άραγε ;….

TourkikaNea.gr


Το axisradio στο διαδύκτιο!

ΛΕΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙΣ


Στην περίοδο της οικονομικής κρίσης και του εθνικού ενδοτισμού οι φωνές αντίστασης οφείλουν να πολλαπλασιαστούν. Στον πνευματικό σκοταδισμό απαντάμε με φως όπως εμείς ξέρουμε. Κάτι νέο δημιουργείται. Μια όμορφη προσπάθεια συναγωνιστών δίνει πλέον φωνή σε αυτά που σκέφτεσαι.
Ενάντια στην μίζερη πραγματικότητα και σταστημένα μέσα μαζικής ενημέρωσης που μαστίζουν τις ζωές μας και κατευθύνουν ψυχές εμείς απαντάμε, φωτιά στις συνειδήσεις. Έτσι δημιουργήσαμε το νέο διαδικτυακό ραδιόφωνο AXIS RADIOτην εποχή που ο Εθνικισμός καταλαμβάνει σιγά σιγά
μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας.

Καθημερινή ενημέρωση, σχολιασμός επικαιρότητας, πολιτικές αναλύσεις,ιδεολογικές συζητήσεις,
μουσική και μπόλικο χιούμορ.


Το axisradio στο διαδύκτιο!

PROPAGANDA



Propaganda... Κάθε Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος σχολιάζει την επικαιρότητα. Με αναλύσεις, αποκαλύψεις, συνεντεύξεις, ζωντανές παρεμβάσεις και πολύ μουσική. Μια εκπομπή με ενημέρωση συγκεκριμένης απόκλισης... από το Axisradio.


Το axisradio στο διαδύκτιο!

ΟΙ ΘΥΡΩΡΟΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Όταν στην πόλη πέφτει το σκοτάδι και ο Εζέλ κάνει περατζάδα στους τηλεοπτικούς δέκτες ανήλικων κορασίδων και γιαγιάδων, δύο περίεργες φιγούρες ανοίγουν το θυρωρείο, παίρνουν το μικρόφωνο και αναλαμβάνουν να εξερευνήσουν υποθέσεις που ακόμη και ο ίδιος ο Κοκκινόπουλος στον “Κόκκινο Κύκλο” δεν θα τολμούσε να αγγίξει. Μια περιπλάνηση στα ένοχα μυστικά της πολυκατοικίας, γεμάτη με μυστήριο, ίντριγκα, δολοπλοκία, μιμήσεις και ισχυρές δόση χιούμορ. Στο θυρωρείο όμως της πολυκατοικίας κρύβεται κάποιο μυστικό που κάνει όλα τα άλλα να φαντάζουν μικρότητες. Θα το ανακαλύψετε; Αν θέλετε να το προσπαθήσετε, κάθε Δευτέρα βράδυ δέκα με έντεκα (22.00-23.00 για τους πιο... στρατικοποιημένους) με τον Τάσο και τον Μιχάλη στο axisradio.


Το axisradio στο διαδύκτιο!

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ


Μια εκπομπή ιδεών και διαλόγου με τον συγγραφέα Ε.Χ. Χανιώτη, ενάντια στο εφήμερο και στο ευτελές της σημερινής κοινωνικής παρακμής, ενάντια στον κόσμο του πολυπολιτισμικού ολέθρου και της αριστερής παράνοιας, η «Έρημη Χώρα» θέτει προβληματισμούς, αναιρεί κατεστημένες αντιλήψεις, αναλύει βαθύτατα φαινόμενα της εποχής, αλλά το σημαντικότερο στέλνει ένα μήνυμα αντίστασης. Το μήνυμα του τέλους της ιδεολογικής ουδετερότητας απέναντι στην αριστερά, η οποία για χρόνια έχει επιβάλει σε όλες τις διαστάσεις της δημοσίας ζωής την δικτατορία της ιδεοληψίας της.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More