27.1.10

Δημήτρη σε ακολουθούμε χιλιάδες .

      Συνέλθετε όσο είναι ακόμη καιρός κύριοι εξουσιαστές !!





Όλες οι πατριωτικές ιστοσελίδες θα πρέπει σαν κυρίαρχο θέμα τους να έχουν την προφυλάκιση του πατριώτη αγωνιστή Δημήτρη Παπαγεωργίου .Οι Έλληνες  πατριώτες πρέπει με κάθε μέσο να προβάλλουν την περιπέτεια του συναγωνιστή μας Δημήτρη και θα πρέπει κατά χιλιάδες  να στείλουμε τα πατριωτικά μας μηνύματα στις ιστοσελίδες των υπουργείων ΠΡΟ-ΠΟ και Δικαιοσύνης .Πρέπει να καταλάβουν όλοι αυτοί οι κύριοι ότι ο Δημήτρης δεν είναι μόνος του αλλά τον ακολουθούν χιλιάδες πατριώτες αγωνιστές  και είμαστε  όλοι μας  πρόθυμοι να περάσουμε  και  την πύλη του Κορυδαλλού ακόμη εάν χρειαστεί ,αρκεί η πατρίδα μας να παραμείνει ελεύθερη και ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
Τα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων δεν θα περάσουν ,ότι και να κάνουν οι νεοταξίτες θα μας βρουν αντιμέτωπους .Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ και σε κανένα την διάλυση της πατρίδας μας  , όσο και εάν οι κυβερνητικοί εξουσιαστές το επιθυμούν. Δεν θα επιτρέψουμε   ποτέ η χώρα μας να εποικιστεί από νεοβάρβαρους  ισλαμιστές ούτε από  εποικιστές άλλων χωρών .Κατά χιλιάδες καθημερινά εισβάλουν  στην πατρίδα μας ως νέοι κατακτητές ,να έχουν όμως όλοι υπόψη τους ότι και κατά χιλιάδες θα φύγουν .
Όχι λοιπόν στην εθνική αποδόμηση και τον εποικισμό της Ελλάδας .Πρέπει να πάρουν πίσω το λαθρο-νομοσχέδιο όσο είναι ακόμη καιρός και ας φροντίσουν να μην εμπλέξουν τους Έλληνες σε νέο εμφύλιο .
Το κράτος σύμφωνα με το σύνταγμα έχει υποχρέωση να προστατεύει τον Ελληνικό λαό , την εθνική του ταυτότητα και  το μέλλον του , μέσα στα νόμιμα σύνορα της επικράτειάς του.Το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ διευκολύνει την κατάργηση του ισχύοντος δικαίου εθνικής καταγωγής και την αδιάκριτη πολιτογράφηση και ελληνοποίηση όλων των λαθρομεταναστών  που βρίσκονται στη χώρα μας  .Είναι φανερό ότι οι λαθρομετανάστες χρησιμοποιούνται και από τις όμορες χώρες για ανομολόγητους γεωπολιτικούς σκοπούς.
Είναι γεγονός επίσης  ότι το μεγαλύτερο μέρος λαθρομεταναστών που εισέρχονται στην χώρα μας εισβάλουν από την Τουρκία και είναι όλοι  τους Μωαμεθανοί στο θρήσκευμα.Είναι γνωστό  ότι  η Τουρκία έχει  κάθε λόγο να διασπάσει τον κοινωνικό ιστό της πατρίδας μας  και  γιαυτό τον λόγο , αρνείται συστηματικά να συνεργαστεί  με την Ελλάδα για τον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης από την χώρα της.
Το νομοσχέδιο του Ραγκούση πρέπει οπωσδήποτε να αποσυρθεί .Η  μεταναστευτική πολιτική θα πρέπει να γίνει αντικείμενο σοβαρής μελέτης από όλα τα κόμματα εντός και εκτός βουλής και σε όποια  συμπεράσματα καταλήξουν πρέπει  να τεθούν στην έγκριση του Ελληνικού λαού . Ας αφήσουν  λοιπόν  τα κόλπα και τις εξυπνάδες  οι κυβερνητικοί εξουσιαστές  . Εάν  θεωρούν τους εαυτούς τους δημοκράτες , αφού  στις δυο κουβέντες  τους πάντα η μία είναι η λέξη δημοκρατία , ας ακούσουν    την φωνή του λαού με ένα ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ τι το δημοκρατικότερο από αυτό.
Νίκος Αγαπηνός  


Δημήτρης Παπαγεωργίου η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ φωνή.

Με το κεφάλι ψηλά


270110-papΛακωνικός αλλά ουσιώδης ήταν στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Παπαγεωργίου σχετικά με την προφυλάκισή του για το ειδεχθές έγκλημα του να κάνει τη δουλειά του ως πατριώτης δημοσιογράφος:
«Το να λες τα πράγματα με τ' όνομά τους είχε πάντα ένα τίμημα όταν στην εξουσία βρίσκονται άνθρωποι που θέλουν να προωθούν συγκεκριμένα ιδεολογικά μοντέλα. Αυτό το τίμημα φαίνεται ότι πληρώνω τώρα και εγώ. Παρ' όλ' αυτά θα συνεχίσω να λέω τα πράγματα με τ' όνομά τους.
Η διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ξεκινά με ολοφάνερα σημάδια προς το πού θέλει να κατευθύνει τον τόπο.»


Το θέμα πρέπει να πάει στη βουλή !!!

Δήλωση Καρατζαφέρη υπέρ του Δημήτρη Παπαγεωργίου



270110-karatzaferisΣε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης με τον εκδότη της "Ελεύθερης Ώρας" δήλωσε: "Αν ο Δημήτρης Παπαγεωργίου αντιπροσώπευε την «Αυγή» και συμμετείχε σε βαρβαρότητα των αντιεξουσιαστών σήμερα θα ήταν ελεύθερος.
Επειδή υπηρετεί την αντίπερα όχθη προπηλακίζεται, προσβάλλεται, φυλακίζεται. Είναι η απάντηση των αριστερών στη δίωξη, όπως λένε, των κομμουνιστών του '50. Η πρόκληση των αριστεριστών με τη συνεπικουρία της κυβέρνησης δεν θα απαντηθεί όπως σχεδιάζουν με βία, αλλά σε ένα πεδίο που υστερούν, στο δημοκρατικό βίο".

Πρόεδρε  ότι γίνει θα πρέπει να γίνει άμεσα και επίσης άμεσα πρέπει να είναι τα αποτελέσματα .
Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου δεν πρέπει να μείνει ούτε ώρα στην φυλακή . Τον χρειάζεται το πατριωτικό κίνημα τον χρειάζεται η πατρίδα .
Νίκος Αγαπηνός .


Δημήτρη είμαστε κοντά σου !!


Θέλει η πατρίδα του να μείνει ΕΛΛΗΝΙΚΉ ,είπε ΟΧΙ στον εποικισμό της ΕΛΛΑΔΑΣ από τους λαθρομετανάστες , εντολή  ΕΞΟΝΤΩΣΤΕΤΟΝ  .

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ

O Δημήτρης οδηγείται προφυλακιστέος στον Κορυδαλλό. Το κράτος του ΠΑΣΟΚιστάν περνάει ένα ξεκάθαρο μήνυμα: ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΘΑ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΑΠΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ. 
Η απάντησή μας πρέπει να είναι όσο πιο μαζική και δυναμική γίνεται. Ενημέρωση, υπογραφές, αντίδραση, δράσεις παντού, ενάντια στο αντεθνικό νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό. Όχι ενέργειες που δίνουν στο κράτος την ευκαιρία να μας διαβάλλει και να μας αποδεκατίζει. 
Τώρα να γραφτεί, να ακουστεί, να διαδοθεί παντού όσο πιο μαζικά:
ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ!
 
Δημήτρη δείξε την δύναμη σου , οι φίλοι και συναγωνιστές σου είμαστε δίπλα σου για ότι και αν συμβεί . Σου υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να αλλάξει αυτή η κατάσταση και να είσαι πάλι γρήγορα κοντά μας ,Ο αγώνας είναι άνισος και σε χρειαζόμαστε και πάλι  δίπλα μας.
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ .
Νίκος Αγαπηνός.  


Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει ποιό δυνατούς!!!!

Casus Belli


270110-papagewrgiouΠροφυλακίστηκε ο αρχισυντάκτης του "Ελευθέρου Κόσμου" Δημήτρης Παπαγεωργίου

Ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεν θορυβήθηκε από τις προειδοποιήσεις του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. και προχώρησε στην προφυλάκιση του αρχισυντάκτη της εφημερίδας μας, Δημήτρη Παπαγεωργίου.
Στην χώρα που απεγνωσμένα προσπαθεί μέχρι και σήμερα να λέγεται Ελλάδα, πολιτικής στηρίξεως χαίρουν μόνον όσοι την εχθρεύονται, όσοι την πολεμούν και όσοι την υπονομεύουν. Πολλώ δε μάλλον, αν είσαι μαχαιροβγάλτης ο υπουργός σε προστατεύει, σου παρέχει άσυλο ακόμη κι αν δεν το δικαιούσαι, ενώ αν αγωνίζεσαι για τις ιδέες σου και αυτές τυγχάνει να σέβονται την πατρίδα και τους θεσμούς της, η δαμόκλειος σπάθη της δικαιοσύνης είναι έτοιμη να σε καρατομήσει.
Αυτό πληρώνει αυτήν την στιγμή ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, ο οποίος από πολλούς στον πατριωτικό χώρο χαρακτηρίζεται ως ο πιο φέρελπης πατριώτης δημοσιογράφος. Εκτός αυτού όμως πληρώνει και το γεγονός ότι δεν είναι ανώνυμος παρά το οξύμωρο ότι κατηγορείται για κακούργημα επειδή τάχα φορούσε κουκούλα.
Όσοι έδειξαν με το δάκτυλο τον Δημήτρη, το έκαναν απλά, διότι γνώριζαν το πρόσωπό του. Κι αυτό όχι διότι διάβαζαν τα έντυπά μας ή παρακολουθούσαν τις εκδηλώσεις μας αλλά επειδή και ο ίδιος επανειλημμένως τον τελευταίο καιρό στοχοποιήθηκε με την φωτογραφία του από το παρανόμως λειτουργόν στο ΕΜΠ, Indymedia.
Αν λάβουμε υπ' όψιν μας τα όσα φέρεται να είπε στον Χρυσοχοΐδη ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., τότε έχουμε πόλεμο. Ακόμη και έτσι να μην είναι όμως, παρ' ότι λίγοι το έχουν καταλάβει, εμείς εδώ και χρόνια έχουμε την πεποίθηση ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο. Οι υπόλοιποι, μεταξύ των οποίων και όσοι μας πολεμούν, θα το διαπιστώσουν όταν οι «εκλεκτοί» τους τούς βρουν την νύχτα να κοιμούνται... Ό,τι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς!
www.elkosmos.gr 


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More