20.3.10

Η ΚΑΜΠΟΥΛ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !!!!!!






Καλά θα κάνει ο υπουργός κος Χρυσοχοϊδης αντί από το βήμα της βουλής να παραδίδει μαθήματα, σοσιαλιστικής πρακτικής για το λαθρομεταναστευτικό  νομοσχέδιο, να κατέβει στους  δρόμους και να αρχίσει να συλλαμβάνει κακοποιούς , μαφιόζους ,βιαστές λωποδύτες  που έχουν καθίσει στο σβέρκο του  Ελληνικού  λαού και δεν τον αφήνουν να πάρει ανάσα . Όσοι κατοικούν σε αυτήν εδώ την χώρα καθημερινά διαπιστώνουν ότι η εγκληματικότητα αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο.  Το έγκλημα  καλπάζει ανεξέλεγκτα και κανείς πλέον δεν είναι σε θέση να το ελέγξει .
Η πρωτεύουσα της πατρίδας μας η Αθήνα που τόσοι και τόσοι ποιητές αλλά και συνθέτες έχουν  υμνήσει και τραγουδήσει  σήμερα βρίσκεται κάτω από τον έλεγχο  των κάθε λογής εγκληματιών . Μαφίες Αλβανών και λοιπών μεταναστών  ,τρομοκράτες ,ληστές ,βιαστές , λωποδύτες ,έχουν στήσει χορό στην πλάτη του Ελληνικού λαού .Όλοι  τρώνε και πίνουν σε βάρος του λαού μας  και σε κανέναν λογαριασμό δεν δίνουν.
Καθημερινά στη πόλη των Αθηνών αλλά και σε άλλες  μεγάλες πόλεις της επαρχίας έχουμε φαινόμενα βίας και τρομοκρατίας . Είναι να απορεί κανείς πως  με όλα αυτά που συμβαίνουν στους Έλληνες πολίτες ,μπορεί και κοιμάται ήσυχος τα βράδια ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ κος Χρυσοχοϊδης .   Αλλά γιατί να μην κοιμάται ήσυχος αφού τον φυλάει ολόκληρη στρατιά αστυνομικών. 
Όταν ήταν στην αντιπολίτευση ο υπουργός Προστασίας αριστερού και μωαμεθανού  Πολίτη είχε ονομάσει την Αθήνα <<Καμπούλ>> και μάλιστα οι δηλώσεις του αυτές είχαν κάνει τον γύρο του κόσμου . Επί των ημερών της υπουργίας του όμως όχι μόνο η Αθήνα εξακολουθεί να παραμένει <<Καμπούλ>> ,αλλά  και δεκάδες άλλες πόλεις της χώρας μας έχουν μετατραπεί σε <<Καμπούλ>>, από την μεγάλη εγκληματικότητα που έχει εξαπλωθεί σε όλη την χώρα  από την αθρόα εισαγωγή λαθρομεταναστών. Πολλοί  από τους οποίους είναι κακοποιά στοιχεία ή αναγκάζονται να  γίνουν κακοποιοί για να μπορέσουν να ξεπληρώσουν τα εισιτήρια της μεταφοράς τους στους δουλεμπόρους, και επειδή  τους αρέσει μετά  αυτή  η δραστηριότητα δηλαδή το να εξοικονομούν εύκολο χρήμα εξακολουθούν την εγκληματική τους δραστηριότητα.
Καθημερινά είναι τα φαινόμενα κλοπών ,βιασμών ,ληστειών, ληστειών μετά φόνου, ώστε ο Έλληνας πολίτης να μην αισθάνεται ασφαλής ούτε και μέσα στο σπίτι του. Δεν θα είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι ελάχιστα σπίτια πλέον δεν έχουν λεηλατηθεί από τους εισαγόμενους κακοποιούς διαρρήκτες και ο κόσμος πλέον προκειμένου να μη βρεθεί προ εκπλήξεων έχει αρχίσει και οχυρώνει το σπίτι του με κάγκελα και πόρτες ασφαλείας .Αλλά και πάλι δεν αισθάνεται σίγουρος ότι δεν θα έχει δυσάρεστες επισκέψεις . Ο Έλληνας πλέον δεν αισθάνεται  πουθενά ασφαλής. Οι δρόμοι των Αθηνών έχουν γίνει οι πλέον επικίνδυνοι της Ευρώπης . Μέρα μεσημέρι οι κακοποιοί κτυπούν ηλικιωμένους ανθρώπους, που είναι δύσκολο να αμυνθούν ,για να τους αποσπάσουν κινητά τηλέφωνα και μερικά ευρώ.
Φεύγεις  το πρωί από το σπίτι σου και δεν είσαι σίγουρος ότι θα επιστρέψεις ξανά πίσω .Πολλοί παραμονεύουν να σου σπάσουν το αυτοκίνητο , να σου αρπάξουν το πορτοφόλι ή να βρεθείς τρυπημένος από κανένα μαχαίρι, ενώ οι σφαίρες από τους ληστές τραπεζών και όχι μόνο πέφτουν σαν το χαλάζι. Και ενώ συμβαίνουν αυτά καθημερινά, ο υπνοβάτης κυβερνητικός εκπρόσωπος μας διαβεβαιώνει ότι ζούμε σε ηρεμία .
Τα ίδια μας έλεγε και ο Καραμανλής ,ότι δηλαδή ζούμε στην ποιό ασφαλή χώρα της  Ευρώπης την ίδια  στιγμή που καιγόταν ολόκληρη η Αθήνα από την αναρχία ενώ το κοινό έγκλημα είχε λάβει ανεξέλικτες διαστάσεις .Και έτσι ο λαός τον έστειλε εκεί που τον έστειλε μαζί με του χαραμοφάηδες και ανίκανους συνεργάτες του.        
Στα μέσα μαζικής μεταφοράς γίνονται συνεχώς συστάσεις στο επιβατικό κοινό να προσέχει τα προσωπικά του αντικείμενα, γιατί οι λωποδύτες καθημερινά στήνουν πάρτι με τα πορτοφόλια των επιβατών. Γυναίκες είναι αδύνατον να κυκλοφορήσουν στο δρόμο μόνες τους αφού συνεχώς πέφτουν θύματα αισχρών πειραγμάτων ή βιασμού ,στην καλύτερη περίπτωση θα χάσουν την τσάντα τους και θα τραυματιστούν.
 Οι ένοπλες ληστείες είναι σε ημερησία διάταξη , περίπτερα ,πρακτορεία ΠΡΟ-ΠΟ, μικροκαταστήματα , βενζινάδικα ,τράπεζες , SUPER MARKET, έχουν υποστεί την επίθεση των ένοπλων  κακοποιών. Πολλές φορές  από τους πυροβολισμούς των κακοποιών έχουμε τραυματισμούς , αλλά και θανάτους .Φυσικά δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και στα ναρκωτικά όπου αλλοδαποί κατά το πλείστον Μαροκινοτυνήσιοι και σενεγαλέζοι  δολοφονούν καθημερινά την Ελληνική νεολαία.  Η πρέζα και τα όπλα στο κέντρο των Αθηνών πωλούνται σαν καραμέλες .
Η κατάσταση πλέον στην χώρα μας έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο . Ακόμη και συνάδελφοι του κου Χρυσοχοϊδη ( κα Διαμαντοπούλου) έχουν εκφράσει την ανησυχία τους και τους προβληματισμούς τους, για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Δημόσια τάξη της πατρίδας μας .Και τίθεται πλέον το ερώτημα τι λέει για όλα αυτά ο πολυλογάς σε άλλες περιπτώσεις κος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ. Έχει αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα και  στο τομέα ευθηνής του; Είμαστε σίγουροι πως όχι . Διότι το έγκλημα καθημερινά αυξάνεται και ο υπουργός εξαντλεί την δραστηριότητα του σε δηλώσεις που δεν τις  λαμβάνει κανένας σοβαρά ,αφού συνεχώς αυτοδιαψεύδεται και στο να κυνηγά συνεχώς αστυνομικούς οι οποίοι κατά την άποψή του συμπεριφέρθηκαν απρεπώς σε λαθρομετανάστες κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους . Δεν τον απασχολεί το έγκλημα των κακοποιών  η συμπεριφορά των αστυνομικών τον απασχολεί λες και κάθε πρωί που ξεκινούν οι αστυνομικοί να αναλάβουν υπηρεσία, ο νους τους είναι ποιόν λαθρομετανάστη θα σπάσουν στο ξύλο . Άντε μετά να βρεις αστυνομικό να σε προστατεύσει.
Πρόσφατα ληστές οπλισμένοι με καλάσνικωφ  άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό από τον σταθμό του μετρό στην Εθνική Άμυνα . Σε μία πολύ καλά φυλασσομένη περιοχή οι κακοποιοί χωρίς να φοβηθούν κανένα άρπαξαν τα χρήματα. Και ο κος υπουργός ήταν απασχολημένος μήπως τίποτα πατριώτες κάνουν καμιά συγκέντρωση και του διασαλεύσουν την τάξη. Πάντως να προσέχουν εκεί στην βουλή μήπως καμιά μέρα μπουν μέσα και δεν τους αφήσουν ούτε ευρώ στην τσέπη.  
Η φυσική ηγεσία της αστυνομίας την οποία ουσιαστικά ο ίδιος έχει διορίσει απουσιάζει παντελώς και ουδείς γνωρίζει που βρίσκεται και τι δουλειά κάνει αφού όλα περνούν από το γραφείο του κου Χρυσοχοϊδη. Προφανώς θαμπωμένοι από την λάμψη των χρυσών αστεριών που κοσμούν τους ώμους τους έχουν παραδώσει τα πάντα στον πολιτικό τους προϊστάμενο και παραμένουν μέσα στα γραφεία τους διεκπεραιωτές εγγράφων .
Φυσικά εκεί που παντελώς έχει αποτύχει ο κος Χρυσοχοϊδης είναι το πρόβλημα της τρομοκρατίας, αφού δεν είναι σε θέση να προστατεύσει ακόμη και το δικό του γραφείο από την , < Λαϊκή Θέληση >.Μας ήλθε στεφανωμένος με τις δάφνες από την σύλληψη της μαρίδας της 17 Νοέμβρη ,που εάν συμπτωματικά δεν έσκαγε η βόμβα στα χέρια του Ξηρού , με αποτέλεσμα να συλληφθεί τραυματίας ο ίδιος  και μέσω αυτού και οι υπόλοιποι, ακόμη θα ψάχνανε να τους βρουν . Οι σημερινοί τρομοκράτες κάνουν πλάκα στον υπουργό αφού όπου και όποτε θέλουν βάζουν βόμβες και φωτιά στα μπατζάκια του και το μόνο που κάνουν οι υπηρεσίες του ,είναι να περιμένουν την διακήρυξη της οργανώσεως μέσα σε κάποιο σκουπιδοτενεκέ, για την ανάληψη της ευθύνης.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο πρωθυπουργός θα εκτιμήσει όλη την παραπάνω αναφερόμενη συνεισφορά του υπουργού του και  θα τον μεταθέσει σε κάποιο άλλο υπουργείο μήπως και οι Έλληνες νοιώσουν περισσότερο ασφαλείς .
Νίκος Αγαπηνός.                     


Νέο βιβλίο από τις Εκδόσει ΛΟΓΧΗ !!!!!


Νέα Κυκλοφορία:

Ανάμεσα σε δύο Κόσμους  
«Προ ενός επιτιθέμενου εχθρού δεν είναι δυνατόν να τηρούμε ιδεολογική ουδετερότητα». Με τα λόγια αυτά ο σύγχρονος φιλόσοφος Αλαίν ντε Μπενουά οριοθέτησε τον αγώνα μας εναντία στην σύγχρονη εποχή. Αυτό είναι και το πνεύμα του νέου βιβλίου του Ευάγγελου Χ. Χανιώτη "Ανάμεσα σε δύο κόσμους" το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις μας, και περιλαμβάνει ένα σύνολο δοκιμίων του συγγραφέα από τον Ελεύθερο Κόσμο και το Patria, τα οποία έχουν ως κοινό παρονομαστή να καταδείξουν την κοινωνική παρέμβαση της εθνικιστικής ιδεολογίας στις σύγχρονες ανάγκες του σύγχρονου άνθρωπου.


Με τον άνθρωπο της εποχής μας προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στις προκλήσεις του εξωτερικού κόσμου και στην εσωτερική πάλη του εαυτού του, αλλά και με το σχήμα μιας κοινωνικής παρακμιακής elite αφ’ ενός και του συνόλου της κοινωνίας αφ’ έτερου να κυριαρχεί στα κοινωνικά δρώμενα, ο συγγραφέας αναπτύσσει μια σειρά από φιλοσοφικά, υπαρξιακά, ιδεολογικά, κοινωνικά, πολιτικά, ιστορικά και θεολογικά θέματα, με μια ματιά ξεκάθαρη και προκλητική, η οποία σαφώς και ξεφεύγει κατά πολύ από τα δεσμά του «πολιτικώς ορθού». Αντίθετα με το ευτελές και το εφήμερο της σύγχρονης παρακμής, ενάντια στον κόσμο του πολυπολιτισμικού ολέθρου και της αριστερής παράνοιας, ο συγγραφέας θέτει προβληματισμούς, αναιρεί κατεστημένες αντιλήψεις, αναλύει βαθύτατα φαινόμενα της εποχής, αλλά το σημαντικότερο στέλνει ένα μήνυμα αντίστασης. Το μήνυμα του τέλους της ιδεολογικής ουδετερότητας απέναντι στην αριστερά, η οποία για χρόνια έχει επιβάλει σε όλες τις διαστάσεις της δημοσίας ζωής την δικτατορία της ιδεοληψίας της.


Έχουν πλάκα αυτοί οι πολιτικοί !!!!

Αποκλειστική φωτογραφία του "Παπανικολής" κατά την διάρκεια δοκιμών.

Στιγμές απείρου κάλους εξελίχθηκαν χθες, κατά την διάρκεια της συνεδρίαση της επιτροπής της Βουλής για το θέμα των γερμανικών υποβρυχίων. Βαριές κουβέντες ανταλλάξανε ο νυν και ο πρώην υπουργός άμυνας, με την στιχομυθία που διέρρευσε στον τύπο να είναι ιδιαιτέρως αποκαλυπτική για το επίπεδο πληροφόρησης και ενδιαφέροντος για τα θέματα της άμυνας της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ. "Αρμόδιων" κατά τα άλλα προσώπων που κρατούσαν στα χέρια τους της άμυνας της χώρας (και διηύθυναν τις διαπραγματεύσεις για το θέμα των υποβρυχίων).

Eυ. Μειμαράκης ( πρώην ΥΕΘΑ και υπεύθυνος για τις διαπραγματεύσεις..): "Oι Γερμανοί για να ισιώσουν το υποβρύχιο τοποθέτησαν φτερό (σ.σ μάλλον εννοεί πτερύγιο) με αποτέλεσμα να μην είναι στέλθ και να το βλέπουν τα ραντάρ!"

Μετά την ανεπανάληπτη αυτή ατάκα επικρατεί πανδαιμόνιο στην αίθουσα, μέλος της επιτροπής ακούγεται να φωνάζει : «Για τι «φτερά» και «πούπουλα» μας λες;. Τι παραμύθια είναι αυτά;. Βαγγέλη, σταμάτα γιατί εκτίθεσαι»

Ευ. Βενιζέλος (ΥΕΘΑ): «Τι είναι αυτά που μας λες;. Ποιος «αόρατος» αξιωματικός σου τα λέει αυτά;. Δεν έχεις ιδέα για όλα όσα συνέβαιναν επί των ημερών σου στο υπουργείο και στο συγκεκριμένο θέμα του «Παπανικολής». Μη με αναγκάσεις να τα βγάλω στη φόρα, και δεν θα έχεις μέρος να σταθείς»

Στον διαπληκτισμό παρεμβαίνει -ο προφανώς καλύτερα πληροφορημένος- βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος ο οποίος είχε ασχοληθεί με το θέμα ως πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας λέγοντας :
«Κανένα «φτερό» δεν τοποθετήθηκε στο «Παπανικολής», προφανώς πρόκειται για παρανόηση του πρώην υπουργού. Για μένα ας παραληφθεί ο «Παπανικολής», αρκεί να το θεωρεί κατάλληλο το Πολεμικό Ναυτικό».

Κατά την διάρκεια της "ανταλλαγής πυρών" ο Ευ.Βενιζέλος κατηγόρησε τον πρώην ΥΕΘΑ ότι επί τρία χρόνια που παρέμεινε στο υπουργείο Άμυνας δεν είχε την πολιτική βούληση να ασχοληθεί ο ίδιος με το θέμα του υποβρυχίου «Παπανικολής» και κρυβόταν, αφήνοντας τους συνεργάτες του να βγάλουν το φίδι απο την τρύπα στις διαπραγματεύσεις (με τα γνωστά αποτελέσματα). Πρόκειται ίσως για την πρώτη φορά που θα αναγκαστούμε να συμφωνήσουμε σε κάτι με τον νέο υπουργό..

Για την ιστορία, το πρόβλημα ευστάθειας στο αρχικό υ/β της κλάσης διορθώθηκε με αλλαγές εσωτερικά που επηρέασαν το κέντρο βάρους του υ/β, μεταφέροντας χαμηλότερα ή και αφαιρώντας εντελώς βάρη από την υπερκατασκευή του υποβρυχίου. Ενδεικτικά καταργήθηκε η δεξαμενή ψύξης καυσαερίων βάρους 5 τόνων, η οποία βρισκόταν εντός της υπερκατασκευής. Σχετικά με το θέμα της τεχνικής επάρκειας η μη του Παπανικολής, στην προχθεσινή συνέντευξη τύπου για το θέμα ο ΥΕΘΑ επανέλαβε τα γνωστά ήδη από το πρώην Α/ΓΕΝ Καραμαλίκη, δλδ ότι : Oι οι αρμόδιοι αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού ήδη από το 2008 (μετά τις επισκευές) έχουν κρίνει το υ/β τεχνικώς αποδεκτό..


Θέλουν να μας τα πάρουν όλα !!!!!

Επιδρομή ξένων εταιρειών για την εκμετάλλευση κοιμασμάτων χρυσού εντός Ελληνικού εδάφους!!!

Άδεια για πρόγραμμα εξόρυξης χρυσού στη χώρα μας, 20ετούς διάρκειας, αναμένεται να χορηγηθεί εντός του 2010 στη βρετανική εταιρεία European Goldfields, που επιδιώκει να εκμεταλλευτεί τη δημοσιονομική κατάσταση της Ελλάδας. Η συγκεκριμένη εταιρεία, που διαθέτει απόθεμα 10 εκατομμυρίων ουγγιών χρυσού, αναμένει να λάβει άδειες εξόρυξης χρυσού για όλα τα «χρυσά φιλέτα» που έχει θέσει ως στόχους για το 2010. Βασικό σκοπό της εταιρείας αποτελεί, σύμφωνα με τον οικονομικό διευθυντή της εταιρείας Τιμ Μόργκαν-Γουάιν, η αύξηση του αποθέματος χρυσού της και για το λόγο αυτό θα διαθέσει περίπου 15 εκατομμύρια δολάρια στην έρευνα.
Εντός του τρέχοντος μήνα, η European Goldfields αναμένεται να ανακοινώσει τη χρηματοδότηση ενός προγράμματος στη Ρουμανία και του προγράμματος Ολυμπιάς στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον Τιμ Μόργκαν-Γουάιν.
Λίγο πριν την εκπνοή του 2009, η εταιρεία έλαβε προέγκριση για ένα πρόγραμμα εξόρυξης στις Σκουριές και την Ολυμπιάδα, τρία χρόνια μετά την πρώτη αίτηση που είχε υποβάλει, και σκοπεύει να υποβάλλει την τελική περιβαλλοντική μελέτη μέχρι τα τέλη Μαΐου.
Τα δημοσιονομικά προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η Ελλάδα, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Τιμ Μόργκαν-Γουάιν, ενδεχομένως να επιταχύνουν τη διαδικασία αδειοδότησης του προγράμματος εξόρυξης χρυσού.
«Η Ελλάδα πρέπει να μειώσει τα έξοδά της και να δημιουργήσει ΑΕΠ και για αυτό το λόγο προσπαθεί να προωθήσει και να διευκολύνει προγράμματα προκειμένου να βοηθήσει αυτή την εξέλιξη. Η επιθυμία της να δημιουργήσει θέσεις εργασίας και να προωθήσει την οικονομική ανάπτυξη είναι ακόμα μεγαλύτερη», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η European Goldfields, όπως σημείωσε ο Τιμ Μόργκαν-Γουάιν, μπορεί να δημιουργήσει 1.000 θέσεις εργασίας στη χώρα μας και να φέρει μεγάλα ποσά επενδύσεων για τα επόμενα 20 χρόνια, χρόνος που θα διαρκέσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

COSMO


Γιατί δεν συζητάμε σοβαρά με τους Γερμανούς;;;;


Την προσφυγή στο ΔΝΤ συστήνει η γερμανική καγκελαρία

Την προσφυγή της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο συστήνει η γερμανική καγκελαρία, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times. Το ρεπορτάζ σημειώνει ότι οι νομικοί σύμβουλοι της καγκελαρίου Μέρκελ την έπεισαν, μετά από εντατικές διαβουλεύσεις, ότι οποιαδήποτε άλλη μορφή βοήθειας θα ήταν αδύνατη λόγω των όρων της Συνθήκης του Μάαστριχτ και του γερμανικού συντάγματος. Όπως τονίζει το ρεπορτάζ των FT, αυτή η απόφαση συνεπάγεται με ήττα του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών και της Bundesbank, καθώς αμφότερες πλευρές είχαν εκφράσει την αντίθεση τους σε παρέμβαση του ΔΝΤ εντός της ευρωζώνης. Υψηλόβαθμος αξιωματούχος της γερμανικής κυβέρνησης δήλωσε ότι το Βερολίνο εκτιμά πως η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει χωρίς εξωτερική βοήθεια, "αλλά αν χρειαστεί (βοήθεια) πρέπει να έρθει από το ΔΝΤ".
Σημειώνεται ότι την Τετάρτη, ο γερμανός βουλευτής Μίκαελ Μάιστερ, επικεφαλής οικονομικός εκπρόσωπος του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ, δήλωσε στη Βουλή ότι "η Ελλάδα θα πρέπει να στραφεί προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εάν χρειαστεί βοήθεια".
"Πρέπει να μελετήσουμε το ποιος έχει τα εργαλεία για να πιέσει την Ελλάδα να αποκαταστήσει την πρόσβασή της στις κεφαλαιαγορές εάν αυτό τελικά χρειαστεί", είπε ο Μάιστερ, συμπληρώνοντας ότι "κανείς εκτός από το ΔΝΤ δεν διαθέτει αυτά τα εργαλεία. Το να επιχειρήσουμε μια διάσωση της Ελλάδας χωρίς το ΔΝΤ θα είναι ένα πολύ τολμηρό πείραμα".
Η άτεγκτη στάση της Γερμανίας προκαλεί ενδοευρωπαϊκό ρήγμα, καθώς έρχεται σε αντίθεση με τις εκπεφρασμένες απόψεις του Ζαν- Κλοντ Τρισέ, του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και του Νικολά Σαρκοζί.
Το ρεπορτάζ των Financial Times σημειώνει ότι υπέρ της προσφυγής της χώρας μας στο ΔΝΤ τάσσονται -εκτός από τη Γερμανία- η Ολλανδία, η Ιταλία και η Φινλανδία. Την αντίθεση τους έχει εκφράσει η ΕΚΤ, καθώς και πολλές χωρίς τις ευρωζώνης.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα την Πέμπτη, επικαλούμενο υψηλόβαθμο Έλληνα αξιωματούχο που δεν κατονομάζει, το Dow Jones ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν ελπίζει σε βοήθεια από τους ευρωπαίους εταίρους της στη σύνοδο κορυφής της επόμενης εβδομάδας και ότι το επικρατέστερο σενάριο είναι η προσφυγή στο ΔΝΤ πιθανόν στις 2-4 Απριλίου.
Ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, χαρακτήρισε "αστειότητες" τις παραπάνω πληροφορίες

epikairo


Θα έπρεπε αυτή την ημέρα να παρακολουθεί την παρέλαση των στρατευμένων Ελλήνων !!

 

 

Συνάντηση Παπανδρέου-Γκρούεφσκι στις 25 Μαρτίου

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι θα έχει ο Γ. Παπανδρέου στις 25 Μαρτίου, στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο του έλληνα πρωθυπουργού, η συνάντηση πραγματοποιείται έπειτα από πρωτοβουλία της ελληνικής πλευράς, στο πλαίσιο της προσπάθειας δημιουργίας θετικότερου κλίματος στις διμερείς σχέσεις με τη γειτονική χώρα και κατ' επέκταση την ενίσχυση της διαπραγματευτικής διαδικασίας στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών. Σε σχετική ανακοίνωση της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ αναφέρεται ότι η συνάντηση είναι προς την κατεύθυνση βελτίωσης των σχέσεων των δύο χωρών και της ώθησης της διαδικασίας που διεξάγεται υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών για την εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτής λύσης στο ζήτημα της ονομασίας. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί των Σκοπίων αναφέρουν επίσης ότι ο Γκρούεφσκι, στις αρχές του Φεβρουαρίου, απηύθυνε πρόσκληση προς τον κ. Παπανδρέου για συνάντηση των πρωθυπουργών των δύο χωρών στην ΠΓΔΜ, ή σε άλλο μέρος το οποίο θα μπορούσε να προσδιοριστεί από κοινού.


Πρέπει να το εκμεταλλευτούμε !!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ξαφνική δήλωση στήριξης από Ρωσία: "Η Ελλάδα είναι βασικός οικονομικός μας εταίρος"!

Ξαφνική επίσημη δήλωση στήριξης από την Ρωσία στην Ελλάδα και την ελληνική οικονομία είχαμε πριν από λίγο. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Μόσχα, η δήλωση στήριξης δεν είναι παρά μόνο η "κορυφή του παγόβουνου" σε μία σειρά ενεργειών που έχει αποφασίσει η ρωσική κυβέρνηση για να στηρίξει την Ελλάδα στην αρνητική οικονομική διεθνή συγκυρία. Η δήλωση που έγινε πριν από λίγο από τον επίσημο εκρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Αντρέϊ Νεστερένκο είναι κάτι παραπάνω από "θερμή" και σίγουρα δεν είναι συνηθισμένο γεγονός, ειδικά από την Ρωσία. Σημείο-κλειδί της δήλωσης είναι η φράση: "Η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει, όχι μόνο παραδοσιακά, φιλική προς την Ρωσία χώρα, αλλά και βασικός διεθνής εταίρος της, μεταξύ άλλων και στον εμπορικό-οικονομικό τομέα". Η δήλωση έχει να κάνει με την "ευχή" που εκφράστηκε ατύπως μεν, αλλά με τον ιδιαίτερα πειστικό τρόπο που έχει η κεντρική εξουσία στην Ρωσία, προς τις ρωσικές τράπεζες "Να προτιμήσουν τα ελληνικά κρατικά ομόλογα", ενώ θεωρείται και προειδοποίηση προς τους κύκλους που θέλουν να πιέσουν κερδοσκοπικά την Ελλάδα.
Να σημειώσουμε ότι η Μόσχα τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει σημαντικά κεφάλαια στα ελληνικά κρατικά ομόλογα και δεν θέλει να δει την επένδυσή της στην ελληνική οικονομία να κινδυνεύει...
Iδού ολόκληρη η δήλωση:
"Η Ρωσία ελπίζει ότι η κυβέρνηση της Ελλάδας θα κατορθώσει να επιλύσει τα οικονομικά προβλήματα της χώρας, την οποία θεωρεί σημαντικό διεθνή εταίρο της. Όντως, η κατάσταση στην Ελλάδα δεν είναι εύκολη αλλά αυτή η χώρα είναι και παραμένει, όχι μόνο παραδοσιακά, φιλική προς τη Ρωσία, αλλά και βασικός διεθνής εταίρος της, μεταξύ άλλων, και στον εμπορικό - οικονομικό τομέα. Τις συνέπειες της οξείας χρηματο-πιστωτικής κρίσης, που έχει ενσκήψει παγκοσμίως, τις υφίστανται όλες οι χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Ευχόμαστε ειλικρινά στους φίλους και εταίρους μας ταχύτατη επίλυση των προβλημάτων τους και ελπίζουμε ότι η κυβέρνηση της Ελλάδας θα τα καταφέρει».
Σίγουρα η δήλωση εκπλήσσει και έρχεται την κατάλληλη στιγμή για την ελληνική κυβέρνηση που αναζητά ερείσματα διεθνώς. Οπωσδήποτε σχετίζεται και με το επικείμενο ταξίδι στη Μόσχα του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Βενιζέλου στις 29-31/03/10, όπου η Μόσχα αναμένει να σφραγιστεί η υλοποίηση της διακρατικής συμφωνίας που υπάρχει για τα ΤΟΜΑ BMP-3HEL, όσο και με την χθεσινοβραδυνή κατάθεση του νομοσχεδίου στην Βουλή για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη.

defencenet


Εμείς ούτε τον αναφέρουμε πλέον !!!!

Διεθνής έκθεση με θέμα τον Μέγα Αλέξανδρο στην Αυστρία Μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις από όσες παρουσιάστηκαν ποτέ διεθνώς για τη ζωή και τη δράση μιας από τις μεγαλύτερες φυσιογνωμίες της παγκόσμιας ιστορίας, αν όχι «τη μεγαλύτερη φυσιογνωμία», όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά, τον Μέγα Αλέχανδρο, είναι η μεγάλη διεθνής έκθεση που εγκαινιάζεται επίσημα αύριο βράδυ στο Μουσείο Τέχνης «Κούνστχαλε» της πόλης Λέομπεν της Αυστρίας.

Στην έκθεση, που θα λειτουργεί για το κοινό από μεθαύριο Κυριακή και θα διαρκέσει μέχρι την 1η Νοεμβρίου, παρουσιάζονται πάνω από 400 πολύτιμα εκθέματα από 25 μουσεία όλου του κόσμου, από το Λούβρο, το Βρετανικό Μουσείο, το Ερμιτάζ, μέχρι τα Εθνικά Μουσεία του Τατζικιστάν και του Αφγανιστάν...

συνέχεια εδώ


Δεν θέλουν να γίνουν Έλληνες ;;;;

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.«ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ», λένε οι Αλβανοί


Εδώ και μερικούς μήνες συμμορία 20 περίπου Αλβανών τρομοκρατεί κυριολεκτικά και ανεξέλεγκτα την περιοχή των Καλυβίων Ανατολικής Αττικής.
Μια ομάδα Αλβανών μαθητών στην περιοχή αρχικά τρομοκρατούσε στο σχολείο τα Ελληνόπουλα, βγάζοντας μαχαιριά, απειλώντας τα, βρίζοντας ακόμα και χτυπώντας τα, προσπαθώντας να επιβληθούν και να κυριαρχήσουν στο δυναμικό του σχολείου.

Όταν οι Έλληνες μαθητές άρχισαν να αντιδρούν ,τότε οι Αλβανοί μαθητές άρχισαν να καλούν ενήλικους Αλβανούς σε βοήθεια. Στην συνέχεια όταν τα σχολεία έκλεισαν η Μάχη μεταφέρθηκε στην πλατεία του χωριού των Καλυβίων όταν οι Αλβανοί ανήλικοι και ενήλικοι άρχισαν να μαζεύονται εκεί και να διώχνουν τα Ελληνόπουλα με την βία από την πλατεία γιατί εκεί είναι Αλβανία όπως υποστηρίζουν και δεν θέλουν Έλληνες στα πόδια τους.

Προ λίγων εβδομάδων μάλιστα οι Αλβανοί βγήκαν στον κεντρικό δρόμο σπάζοντας αυτοκίνητα και μαγαζιά Ελλήνων πολιτών για να αποδείξουν ότι το χωριό τους ανήκει και κάνουν ότι θέλουν.
Τραγικό είναι δε ότι σε όλους τους τσαμπουκάδες και τους τραμπουκισμούς που πράττουν οι Αλβανοί στην περιοχή, αντιδρούν ΜΟΝΟ οι ανήλικοι Έλληνες μαθητές, διότι οι Έλληνες κάτοικοι φοβούνται, και οι μαγαζάτορες κατά πλειοψηφία έχουν στην δούλεψη τους Αλβανούς, ειδικά όλοι οι ταβερνιάρηδες (ΟΛΟΙ τους για τους οποίους αξίζει να σημειώσουμε έχουν αρνηθεί κατά εξακολούθηση να δώσουν δουλειά σε όποιο Ελληνόπουλο τους ζήτησε).
 
Η Άμεση Δράση , συλλαμβάνει καθημερινά τραμπούκους Αλβανούς και λαθρομετανάστες αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις οι κάτοικοι φοβούνται να κάνουν μηνύσεις για την καταστροφή της περιουσίας τους η ακόμα και τον ξυλοδαρμό τους οπότε αφήνονται ελεύθεροι!
Λίγες μέρες πριν οι Αλβανοί ξανα επιχείρησαν να κάνουν καταστροφές στην πλατεία και τα γύρω μαγαζιά φορώντας χαρακτηριστικά όλοι μπλουζάκια με το σήμα της Αναρχίας! Όταν όμως προσπάθησαν να κατεβάσουν τις σημαίες από την εκκλησία της πλατείας τότε οι Έλληνόψυχοι μαθητές με περίσσιο θάρρος μπούκαραν στην πλατεία και τους απέτρεψαν.
Έκτοτε.. Όμως.. Στοχοποιήθηκαν από τους Αλβανούς και καθημερινά τους την στήνουν , και έναν – έναν, (και μιλάμε για ηλικίες μαθητών 13 με 17) , τα απομονώνουν, τα χτυπάνε 10-10 οι Αλβανοί, ακόμα και τα χαρακώνουν με μαχαίρια!!!

Η 20μελής συμμορία Αλβανών έχουν και στέκι-Άσυλο στα Καλύβια στο γνωστό καφέ-παγωτατζίδικο ενός επίσης Αλβανού, στο οποίο συγκεντρώνονται καθημερινά, συσπειρώνονται, οργανώνονται, βγαίνουν κάνουν ότι κάνουν στην πλατεία και επιστρέφουν να πιούνε τον καφέ τους εκεί ανενόχλητοι..
Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που εξελίσσονται σε ένα μικρό χωρίο τα Καλύβια, αλλά τα ίδια σκηνικά διαδραματίζονται και σε άλλα μικρά χωριά της Ελλάδας, όπως στα Καλύβια που ποτέ δεν βλέπουν το φώς της δημοσιότητας γιατί δεν είναι Κολωνάκι."

http://cretanpatriot.blogspot.com/


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More