18.2.10

Εικοσιένας ακόμη έλληνες !!!

21 ακόμα αφίξεις εποίκων που δεν πρόλαβαν την Αλ Σάλεχ


Λέσβος: Το λιμενικό μάζεψε σήμερα ακόμα 21 εποίκους, που μας έστειλε η ΜΙΤ.18 άνδρες, μία γυναίκα και τα δύο ανήλικα παιδιά μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης και από εκεί στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.. και μετά… τα γνωστά κρουασάν.
«Η σύμβουλος του Υπ. Προστασίας Λαθρομετανάστη Μουσουλμάνου Πολίτη, Επιθεωρητής Αφροδίτη Αλ Σάλεχ , επισκέφτηκε τη Λέσβο πριν από λίγες μέρες και «επιθεώρησε» τις εργασίες κατασκευής του «πρότυπου κέντρου υποδοχής μεταναστών», το οποίο θα έχει «πολλά, ευρύχωρα δωμάτια, χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας, εστιατόρια, αίθουσες επικοινωνιών κλπ». Ξενοδοχείο πολυτελείας δηλαδή!!!!
Τόνισε μάλιστα ότι τέτοια κέντρα θα φτιαχτούν και σε άλλες περιοχές της χώρας.
Για να καταλάβετε, Συνέλληνες, που θα πάνε τα χρήματα που θα πάρει η κυβέρνηση από τη μείωση των δικών σας μισθών, επιδομάτων και συντάξεων, τα χρήματα που θα πάρει από εσάς μέσω της άμεσης φορολογίας και της έμμεσης (καύσιμα, ποτά, τσιγάρα, ΦΠΑ, κ.α.), τα χρήματα που θα εξοικονομήσει από την αύξηση ηλικίας συνταξιοδότησης.
Θα το αφήσουμε να περάσει έτσι;»ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ

http://deltio11.blogspot.com/


Τι γίνεται ρε παιδία στο Ελλαδιστάν;;;

Σάλος μετά την αποκάλυψη του ηχητικού του Χριστοφοράκου«O Κόκκαλης ήξερε να λαδώνει, καλύτερα απ’ όλους»....ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ...ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ?..ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ????


ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!!

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Είναι πραγματικά η μεγαλύτερη αποκάλυψη που βγήκε ποτέ στο διαδίκτυο στην χώρα μας αφού το troktiko σας αφήνει να ακούσετε ΌΛΗ την συνομιλία του Μιχάλη Χριστοφοράκου με τους δικηγόρους του.

Αφορά στο σκάνδαλο siemens και η συνομιλία μας λέει με λίγα λόγια(Στα πρώτα λεπτά έχει μεγάλο κενό και πάτε παρακάτω):

1).Οι πολιτικοί τα έπαιρναν για λογαριασμό των κομμάτων

2).Ο Χριστοφοράκος επιτίθεται στον Καρατζά επειδή είναι νεκρός και δεν μπορεί να αντιδράσει!!! Και αναφέρει ότι θα πει άλλα δύο ονόματα που βρίσκονται στην δύση της καριέρας τους.

3). Αναφέρεται σε ένα ραντεβού που είχε με την Μπακογιάννη , όταν ήταν υπουργός εξωτερικών(επί Καραμανλή) στο Μόναχο.

4). Προσπαθεί να πει όσο το δυνατόν μικρότερα ποσά ότι έδωσε για να μην έχει πρόβλημα με την δικαιοσύνη.

5). Λέει ότι ο Καράβελας πλήρωσε δημοσιογράφους για να τον προστατεύσουν.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ(αν και δεν έχει νόημα αφού είναι στα Γερμανικά και υπάρχουν τα κυριότερα σημεία της απομαγνητοφώνησης)

Τα συμπεράσματα θα τα...


βγάλετε μόνοι σας. Το video είναι ανεβασμένο στο διαδίκτυο και έτσι επειδή το δημόσιο συμφέρον το επιτάσσει το δημοσιοποιούμε.

Δεν έχουμε κανένα κέρδος και όφελος όπως το κάνουν άλλοι για να πουλήσουν φύλλα την Κυριακή και να βγάλουν χρήματα από πωλήσεις και διαφημίσεις.

Από την στιγμή που η βουλή του αποδέχεται και καλεί κόσμο στην εξεταστική επιτροπή σημαίνει ότι το νομιμοποιεί. Τώρα επειδή δεν το βγάζει ο Μάκης πρώτος και το βγάζουμε εμείς , ε δεν χάλασε ο κόσμος. Περαστικά του. Μάκη, μπανάνα!

Οπότε δεν θα μπείτε στον κόπο να πληρώνεται την Κυριακή για να αγοράσετε την εφημερίδα του. Το κάνουμε επειδή κοκορευόταν ότι έχει μόνο αυτός το dvd και εμείς επιμέναμε ότι το έχουν αρκετοί.

Παρακαλούμε όλα τα blogs(όσα θέλουν) να το πάρουν χωρίς να βάλουν πηγή(αν δεν θέλουν).
ΌΛΟΙ μπορείτε να βοηθήσετε στην "μετάφραση"-επεξήγηση των κειμένων και κυρίως όσοι ξέρουν τα περισσότερα. Βοηθούμε και το έργο της δικαιοσύνης.


ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ:


(Ακούστε απόσπασμα σε πολύ λίγο και οι τρεις ώρες)

"Δικηγόρος:

Αν ασχοληθεί η εισαγγελία: Απόφαση, Ποινή, Παραγραφή. Τότε δεν θα μπορούν πια οι Έλληνες να ασχοληθούν με αυτό, για να σας το πω λίγο πιο απλά. Υπήρχαν 10 σημεία/αδικήματα από τα οποία τα 7 έχουν παραγραφεί.

Χριστοφοράκος:

… Έχουν λοιπόν 10 σημεία, τα 7 έχουν παραγραφεί, άρα δε γίνεται να με εκδόσουν για αυτά.

Δικηγόρος:

Ακριβώς…

Χριστοφοράκος:

Τα άλλα τρία είναι άλλη υπόθεση, αλλά ας αφήσουμε το θέμα της έκδοσής μου για αργότερα, που θα είναι το κεντρικό μας ζήτημα. Τα 7 αδικήματα που έχουν παραγραφεί, αν υποθέσουμε ότι όλα έχουν παραγραφεί, και πει η Εισαγγελία ότι έχουν παραγραφεί, άρα καταρχάς δεν υπάρχει περίπτωση έκδοσής μου, μπορεί αυτό να κάνει τους Έλληνες να κλείσουν την υπόθεση;

Δικηγόρος:

Ναι

Χριστοφοράκος:

Μπορούν, ή είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν;

Δικηγόρος:

Πρέπει να διαχωρίσουμε τελείως τη διαδικασία έκδοσης με το δικαίωμα της Ελληνικής Εισαγγελίας να κάνει έρευνες εναντίον σας. Αν υποθέσουμε ότι στη Γερμανία, δεν έχουν παραγραφεί τρεις πράξεις, άρα μπορεί να γίνει η έκδοσή σας, τότε θα το κάναμε, με την προϋπόθεση όμως να διαβεβαιώσουν οι Έλληνες ότι δεν θα σας ενοχλήσουν για τις πράξεις που έχουν παραγραφεί. Αυτό σημαίνει ότι οι Έλληνες δεν θα μπορούν να σας κυνηγήσουν για τις πράξεις που έχουν ήδη παραγραφεί.

Χριστοφοράκος:

Ας απλοποιήσω τα πράγματα. 10 πράξεις, και έχουν παραγραφεί και οι 10. Τι θα συμβεί εδώ και τι στην Ελλάδα;

Δικηγόρος:

Τότε τα πράγματα είναι διαφορετικά… Αν εδώ πουν ότι οι πράξεις έχουν παραγραφεί, και δεν μπορούμε να σας εκδόσουμε, τότε δε θα γίνει έκδοσή σας. Δεν θα πάρετε όμως και καμία διαβεβαίωση ότι οι Έλληνες δεν θα ερευνήσουν άλλο εις βάρος σας.

Δικηγόρος:

Μια ερώτηση, υπάρχει ανάμεσα στους υπόλοιπους 30 μάρτυρες και κάποιος κατηγορούμενος, για να μην μα πει μετά η Ελληνική Εισαγγελία «δεν ξεκαθαρίσαμε ακριβώς το ζήτημα…».

Χριστοφοράκος:

Αυτό είπα κι εγώ προηγουμένως, δεν έχουν όλοι την ίδια βαρύτητα. Ήταν και ο Μαυρίδης και ο Γεωργίου, αλλά ο Μαυρίδης κατέθεσε… (δεν ακούγεται καθαρά).

Δικηγόρος:

Τώρα μπορείτε να τα πείτε όλα αγαπητέ μου, γιατί η κυρία Μπούμλερ θα βοηθήσει κι εμάς κι εσάς. Πείτε μας μια οποιαδήποτε ιστορία. Θα λέει το όνομα μου είναι «Λαγός» και δεν έχω κάνει τίποτα.

Δικηγόρος:

Και στο θέμα Fairways μπορούμε να βοηθήσουμε. Πρέπει να πούμε «αυτοί οι άθλιοι τύποι του κεντρικού διοικητικού συμβουλίου τα γνωρίζουν όλα». Και σας λέω το εξής αγαπητέ κύριε Χριστοφοράκο, μπορείτε να πληρώσετε μόνος σας όλην την υπόθεση… τα διοικητικά συμβούλια όλου του κόσμου… οι Έλληνες πολιτικοί φίλοι… ο Μπάουμαν θέλει να ξέρει, ποιος είναι ο κίνδυνος, για να μην χαθούν τα λεφτά του…. Εμείς δεν μπορούμε να πούμε πιστεύουμε τον Σήκατσεκ, πιστεύουμε τον Κουτσενρόυτερ. Κατέθεσαν πειστικά και οι Γερμανοί θέλουν να πιστέψουν τα λεγόμενά τους. Εμείς πρέπει να πούμε ότι γύριζε στο μόναχο και ζητούσε λεφτά.

Δικηγόρος :

Θα κάνετε μια έγγραφη κατάθεση, όπου θα λέτε, «το είπα σε αυτόν και σ’ αυτόν στο Διοικητικό Συμβούλιο, και σ’ αυτόν και σ’ αυτόν τον Πολιτικό…» Αν καταφέρουν να ξεφύγουν αυτοί οι Πολιτικοί τι μπορεί να συμβεί μετά;

Χριστοφοράκος:

Θα με καταστρέψουνε, είναι η Δικαιοσύνη, τα Real Estate στην Ελλάδα, μπορούν να κατάσχουν τα πάντα, και δεν ξέρω τι άλλο… Τι λέει εκείνη (εννοεί την Μπούμλερ-Χεσλ);

Δικηγόρος:

Ναι, αλλά δεν ξέρω πόσο… Θέλεί μια έγγραφη κατάθεση τύπου «Εγώ, ο Χριστοφοράκος καταθέτω…» και θα πείτε μετά «έδωσα την 1η Μαΐου 2003 αυτά και αυτά τα λεφτά…» αυτό συμπίπτει με αυτά που κατέθεσε ο Σήκατσεκ. Θα πείτε τι κάνατε και σε ποιόν μιλήσατε. Κάποιοι έσωσαν τον εαυτό τους, και δεν υπάρχουν πια στο προσκήνιο, γιατί; Γιατί πρέπει να τους προστατεύσω… δεν ξέρω, επειδή εμένα με ενδιαφέρει μόνο το δικό σας καλό, πρέπει να πείτε κάτι. Αφήστε απ’ έξω τον αγαπημένο σας Πολιτικό αλλά κατά τα άλλα κάντε μια εξομολόγηση ζωής.

Δικηγόρος :

Ας κάνουμε όντως μια εξομολόγηση σαν αυτήν που προτίνει ο κύριος Κουρσάβε: εδώ κι εδώ είναι οι πολιτικές πληρωμές… αυτό τιμωρείται και σύμφωνα με το Γερμανικό Δίκαιο. Αν μπορούσαμε να βρούμε και κάποια άλλη υπόθεση χρηματισμού που δεν έχει κλείσει... Πρέπει να ξέρουμε αν ήταν μόνο η Siemens Hellas ή η Siemens Γερμανίας.

Δικηγόρος :

Οι φίλοι σας Πολιτικοί στην Ελλάδα, πάντα έλεγαν ότι θα σας βοηθήσουν, και όντως βοήθησαν, όμως τελικά σας συνέλαβαν. Για αυτό λοιπόν πρέπει να γνωρίζουμε τα πάντα για να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε , όσο γίνεται περισσότερο και να κάνουμε αυτήν την εξομολόγηση για τα πολιτικά πρόσωπα, που να ικανοποιεί την κυρία Μπόυμλερ και να αποδεικνύει οτι στην Ελλάδα δεν έχετε να φοβηθείτε πολλά. Να πείτε, δωσαμε τόσα σε πολιτικά κόμματα, το τετράμηνο, ή το χρόνο, τόσα σε αυτούς, τόσα σε εκείνους και να μην πούμε δώσαμε σε αυτόν τον Ταμεία ή σε αυτόν τον πολιτικό για ενίσχυση του προεκλογικού αγώνα. Τότε ο συγκεκριμένος πολιτικός που δώσατε χρήματα, δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα γιατί δεν αναφέρατε το όνομά του.

Χριστοφοράκος:

Είχα όντως μεγάλη επιρροή σ’ εκείνη την φάση κα γνωρίζω σημερινούς πολιτικούς. Κάποιοι απ΄αυτούς προσπάθησαν να βοηθήσουν, αλλά πολλά πράγματα «δούλεψαν» εναντίον της Siemens, για τι δεν ήθελα να επιβαρύνω το διοικητικό συμβούλιο. Εκτός αυτού, αν πω κάτι αντίθετο με τις κατευθύνσεις της Siemens, θα χάσω τα δικαιώματά μου, είναι και οι ΗΠΑ, θα χάσω την αστική δίκη, η απόλυση θα είναι διακιολογημένη, θα παραδεχτώ στη Debevoise ότι έπρεπε να πάρω ένα ανοιχτό δάνειο για το σπίτι μου 850.000 που πρέπει να αποπληρώσω αμέσως. Ολα αυτά είναι τα μειονεκτήματα αν παραδεχτώ κάτι.

Συνεχίζει ο Χριστοφοράκος ρωτώντας αν θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν και οι 30 μάρτυρες, λέει επίσης ότι οι μάρτυρες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες σε αυτούς που έδωσαν ενορκη κατάθεση και σε αυτούς που έκαναν απλή κατάθεση.

Ο Χριστοφοράκος λέει ότι ο ανακριτής, πριν πάει Γερμανία, του πρότεινε να συμφωνήσουν μόνο σε «μη επιτρεπτή χρηματοδότηση κομμάτων».Ο δικηγόρος του ρωτάει αν προκύψουν στοιχεία που μπορούν να ενοχοποιήσουν τον Χριστοφοράκο και να τον καταστρέψουν οικονομικά, ποιοί άλλοι το γνωρίζουν και ο Χριστοφοράκος απάντησε, ο Σήκατσεκ, ο Μαυρίδης και ο Γιάγκεμαν. Συνεχίζουν να συζητούν ότι αν το Διοικητικό Συμβούλιο παραδεχτεί ότι έδωσε άδεια να γίνουν οι πληρωμές, τότε την βγάζουν όλοι καθαροί. Οι δικηγόροι συζητάνε πώς να ξεμπλέξουν τον Χριστοφοράκο, ρίχνοντας το βάρος των κατηγοριών σε άλλον. Μιλούν για το πρόγραμμα Αμνηστίας και το πρόγραμμα Βασικών Μαρτύρων της Siemens.

Χριστοφοράκος:

Θα σας πώ τι δεν έχω κάνει. Δεν χρημάτισα κανέναν και λυπάμαι αν σας στενοχορώ. Πρέπει να σας διηγηθώ την ιστορία χρονικά. Εχω ένα χαρτί , χρηματοδοτήσεις άνω των 50.000 ανά άτομο, το χρόνο, αν το κάνεις αντιμετωπίζεις ένα χρόνο φυλακή και 15.000 Ευρώ πρόστιμο. Αν πρόκειται για εταιρία, είναι το διπλάσιο, 2 χρόνια. Ο δικηγόρος μου στην Ελλάδα μου είπε, ή λέμε ονόματα. ή ότι 2-3 ονόματα πήραν τα χρήματα στο όνομα της εταιρίας....αυτή είναι η σωστή κατάθεση....Δεν ξέρω αν συμφωνεί η κυρία Μπόυμλερ γιατί είχε μιλήσει για «χρηματοδότηση κομμάτων». Στην Ελλάδα με ρώτησαν και για την Placid Blue και είπα ότι δεν ξέρω τίποτα. Πληρωμές σε πολιτικούς και Υπουργεία, όλα αυτά είναι βλακείες, αυτά κατέθεσα στην Ελλάδα. Αφησα απ’έξω τα κόμματα, πολιτικοί έπαιρναν τα χρήματα στο όνομα των κομμάτων, δεν επρόκειτο για μεγάλα ποσά, και στο τέλος θα πω ότι δεν γνωρίζω τίποτε για δυο εταιρίες. Τεράστια πληρωμή ύψους ενός εκατομμυρίου για τον Κόκκαλη στην Ericson, που ήταν στην ίδια θέση αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα.


Χριστοφοράκος:

Βρισκόμαστε στο 1996, 1995. Μεγάλος αγώνας γιατί υπήρχαν 4 μεγάλες επιχειρήσεις. Ο Κόκκαλης ήταν αντιπρόσωπος επενδύσεων της πρώην Λαικής Δημοκρατίας της Γερμανίας.... Η Κυβέρνηση είπε τότε: Κόκκαλη εσυ θα πάρεις την Ericson και θα πάρουμε και την Siemens. Ο Σήκατσεκ γνώριζε οτι θα φύγει, δεν ήθελε πια την Placid Blue, γιατί κάπως το πήραν χαμπάρι και ήθελε μια άλλη διεύθυνση. Γνώριζε ότι θα φύγει τον Νοέμβριο. Ηθελε να συμπεριλάβει το 1,7-2%. Αυτό το κάνουν όλες οι εταιρίες όχι μόνο στην Ελλάδα.

Δικηγόρος:

Η Μπόυμλερ δεν θα κάνει τίποτα αν δεν «κατεβάσουμε τα παντελόνια»και της δώσουμε κάτι χειροπιαστό. Αλλιώς δεν θα κάνει κάτι στην Γερμανία για να εμποδίσει την διαδικασία έκδοσής σας. Δεν θα τα καταφέρουμε λοιπόν αν δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό στη Γερμανία.

Δικηγόρος:

Στην αρχή είπε (η Μπόυμλερ) ότι δεν μπορεί να βοηθήσει, γιατί είναι υπόθεση της Ελλάδας αλλά μετά το ξανασκέφτηκε εφόσον υπάρξουν χρήματα για την Γερμανία. Το Ταμείο του κράτους είναι ένα βαρέλι χωρίς πάτο...

Στη συνέχεια ο Χριστοφοράκος λέει ότι δεν μπορούν να της δώσουν αμέσως στοιχεία και θα καθυστερήσουν λίγο, αλλά ο δικηγόρος του, λέει ότι δεν γίνεται αυτό γιατί η Μπόυμλερ δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει τόσο. Τον Οκτώβριο 2009 θα έχουν παραγραφεί και οι πληρωμές στη Fairways. O Χριστοφοράκος περιγράφει πως πήγε στην Siemens Hellas… «O Κόκκαλης ήξερε να λαδώνει, καλύτερα απ’ όλους»...»Στην αρχή υπήρχαν εντάσεις, προσπάθησε να με εμποδίσει...»

Χριστοφοράκος:

Μου είπαν να μην ασχοληθώ με τον Public Sector με αυτόν θα ασχολούνταν ο Πριμπίλα και ο Γιούνγκ και τους ρώτησα, τότε πως είναι δυνατόν να διευθύνω την εταιρία. Πρέπει να σταματήσουμε, αυτό ήταν το 98’ , δίνουμε κάθε χρόνο μεγάλα χρηματικά ποσά σε κόμματα. Ο Πριμπίλα μου είπε, να μην ασχοληθώ με αυτό, τελικά απο 2%, δινόταν το 0,5% όλου του τζίρου της Siemens Hellas. O Μπερνσάου είπε τα χρήματα να δοθούν απευθείας στα κόμματα. Οι πρώτες πληρωμές (Sandbury) πήγαν απευθείας σε κάποιους φίλους απο τους ταμείες των κομμάτων, μια φορά 500.000 Ευρώ, 1 εκατομμύριο, στο σύνολο 2 εκατομμύρια Ευρώ το χρόνο. Μετά ησύχασα, γιατί έπρεπε να περνάω μόνο μια φορά το χρόνοαπο τον Μπέρνσάου, για να τα ελέγχει, γιατί δεν το κάνουν ευχαρίστως... πάντα προσπαθούσε να βάζει μπροστά τον Γεωργίου ή τον Μαυρίδη. Ο Γιούνγκ βοηθούσε πάντα, ο Μπέρνσάου απείλησε ότι θα απολύσει εμένα και τον Μαυρίδη αν δεν κάνουμε αυτό που πρέπει, ρώτησε μάλιστα για μένα και στην Ελλάδα, αν ο κόσμος δηλαδή έχει πρόβλημα με το νέο αφεντικό που δεν γνωρίζει τους κανόνες λειτουργίας της εταιρίας. Οι λιγότεροι γνώριζαν βέβαιαγια τον «καλλωπισμό του περιβάλλοντος» (Landschaftspflege). Για την υπόθεση Sandsbury δεν είχα καμμία ιδέα , νόμιζα ότι κάτι πληρώθηκε και τελείωσε. Δεν ξέρω πόσο κράτησε αυτό και την επίβλεψη την είχε ο Μαυρίδης. Σχετικά με τα κανάλια μου είπαν να μιλήσω με τον Λέτσα απο την Placid και όχι την Fairways, επειδή ο πατέρας μου ήταν τραπεζικός και μια απο τις βασικές του ασχολίες ήταν να μεταφέρει λεφτά σε τραπεζικούς λογαριασμούς απο άλλους, αλλά κάτι δεν πήγε

καλά... Μετά έπρεπε ο Λέτσας στο δρόμο του...πρώτα την Sandbury, μετά την Placid Blue και μόνο τους τελευταίους έξι μήνες την Fairways, γιατί το ήθελε ο Σήκατσεκ. Το ποσοστό 2% ήταν το μεγαλύτερο στο συμβόλαιοτου ΟΤΕ, που ήταν μόνο 100 εκατομμύρια. Το 2% έπρεπε να το βγάλουν ο Πριμπίλα με τον Μπερνσάου.Αρχικά πήγαιναν τα χρήματα απευθείας και μετά μέσω του Λέτσα και (δεν ακούγεται), Αυτοί οι δύο είχαν πολύ καλές σχέσεις με πολιτικούς και δημοσιογράφους. Κάποια χρήματα τα πήγα προσωπικά στο δεξί χέρι του Πρωθυπουργού, παλαιότερης Κυβέρνησης, ήταν ο ανώτερος τραπεζικός στην Ελλάδα. Επαιρναν τηλέφωνο και έλεγαν ότι ήθελαν τουλάχιστον 500.000 με 800.000 το χρόνο και στις δημοτικές εκλογές...

Δικηγόρος Β:

Ποιός επικοινωνούσε μαζί σας;

Xριστοφοράκος:

Σε μια περίπτωση ήταν ο Ταμίας και απο τα δυο κόμματα. Σε μια άλλη περίπτωση ήταν ο Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδας, ο οποίος δεν ζεί πια. Ούτε ο Πριμπίλα ζει πια. Ο Μπερνσάου ζει, αλλά αν και θα θέλει να προστατεύσει τους φίλους του, δεν νομίζω ότι θα το διαψεύσει. Ολα οσα σας είπα ήταν ιδέα του Πρίμπιλα που εκτελούνταν μέχρι το 2004. Εδω ήθελαν το C4I, οχι όμως στην Γερμανία. Το Διοιοκητικό Συμβούλιο ναι, έπαιρναν ότι μπορούσαν. Η Ελλάδα δεν έκανε ποτέ συμβόλαια consulting και αυτό ήταν ένα τέτοιο συμβόλαιο, για την προώθηση αυτού του συστήματος. Μόλις είχαμε κένει την Ολυμπιάδα και ενα μήνα μετά μας καλεί το Βερολίνο, ότι έχουν έρθει απο το Κατάρ και θέλουν την τεχνογνωσία για τους Πανασιατικούς αγώνες.

Στη συνέχεια ο Χριστοφοράκος λέει ότι πουλήσανε στο σύστημα στο Κατάρ. Βρίζει τον Κούτσενρόυτερ και ισχυρίζεται οτι λέει ψέματα. Ο Χριστοφοράκος συνεχώς τονίζει ότι με ότι πει δεν θέλει να βλάψει την Siemens. Λέει στους δικηγόρους του, πόσο του λειπε η ελευθερία του και ότι έχει βάλει δυο γνωστούς συνταγματολόγους στην Ελλάδα να ψάχνουν το ζήτημα.

Χριστοφοράκος:

Ο λογαριασμός της Fairways ήταν του Σήκατσεκ και αυτός είπε «νόμιζα ότι ήταν της Siemens» λείπουν 350000Ευρώ. Αυτό το γνωρίζει ο Ελβετός Εισαγγελέας και έκανε αυτη την κατάθεση στην Ελλάδα πρίν απο ένα χρόνο.

Χριστοφοράκος:

Εδω και 3 χρόνια ασχολούμαι με το τι μπορεί κανείς να πεί και τι όχι. Είπα στους ηλίθιους της Devevoise...

Δικηγόρος:

Κάτι που δεν έπρεπε να πείτε, αλλά ο δικηγόρος σας δεν το γνώριζε...

Ο Χριστοφοράκος ισχυρίζεται ότι είχε πρόβλημα με τον προηγούμενο δικηγόρο του γιατί παρακολουθούσαν μεταξύ άλλων και τα τηλέφωνα.

Χριστοφοράκος:

Δεν έδωσα τα ονόματα των γνωστών πολιτικών που έδωσα τα χρήματα, Υπάρχουν, για τα κόμματα.

Δικηγόρος:

Αυτό ακριβώς θέλουμε, δηλαδή αυτό θέλει η κα Μπόυμλερ.

Χριστοφοράκος:

Και ο Κωλ το έκανε, αλλά μπορεί κανείς ότι πήγαν στα κόμμματα...

Δικηγόρος:

Ο Κωλ καταδικάστηκε μάλιστα γι αυτό και παρόλα αυτά δεν έδωσε ονόματα

Χριστοφοράκος:

Ο ένας Ταμίας πέθανε πριν από ενάμισυ χρόνο, αυτό το όνομα μπορούμε να το δώσουμε. Ο Διοικητής της Τράπεζας που με έστειλε στον ταμία του άλλου κόμματος και το δικό του όνομα μπορούμε να πούμε. Μετά μπορούμε να διαλέξουμε αλλα δύο ονόματα που βρίσκονται λίγο στο τέρμα της καριέρας τους και να πούμε στην Εισαγγελία: Παρακαλώ μην εκθέσετε τα πρόσωπα αυτά, γιατί ξέρετε πως είναι οι Ελληνες δημοσιογράφοι....

Ο Χριστοφοράκος λέει ότι πριν από δυόμιση χρόνια ήταν μαζί με την Υπουργό Εξωτερικών Μπακογιάννη, τον Σταινμάγερ και τον διευθυντή της Allianz στο Μόναχο, πρώτα στην «Μικρή Οπερα» και μετά στου «Σουμπεκ». Μιλήσανε για την Ευρώπη, αλλά σε εξώφυλλο έδειχνε μόνο τον Χριστοφοράκο με την Υπουργό Εξωτερικών.

Χριστοφοράκος:

Ο Καραβέλας μπορώ να σας πω ότι πλήρωσε πολλες εφημερίδες και πήγε στους παλιούς του φίλους...

Δικηγόρος:

Το ίδιο πιστεύουν και για εσάς..."


Σάλος μετά την αποκάλυψη του ηχητικού του Χριστοφοράκου



ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ "ΠΙΑΤΣΕΣ"
ΟΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΙΛΑΓΕ...

Ήρθε στο φως ένα κομμάτι της συνομιλίας του Χριστοφοράκου και η αλήθεια είναι ότι είπε αυτά που όλοι ξέρουν αλλά κανένας δε μιλά. Πιθανά και κάποιοι να ήξεραν ακριβώς εδώ και καιρό τη συνομιλία... Μπορεί ονόματα να έχουν ακουστεί ξανά και ξανά, όμως τώρα βλέπουμε τον τρόπο σκέψεις της...



...διαπλοκής. Βλέπουμε τον τρόπο που λειτουργεί το "σύστημα". Ένα σύστημα επιχειρηματιών από κούνια και πολιτικών φίλων, επίσης από κούνια.

"Αν ασχοληθεί η εισαγγελία: Απόφαση, Ποινή, Παραγραφή". Αυτός λέει ο δικηγόρος στο Χριστοφοράκο και αυτή είναι η αλήθεια... που αποδείχτηκε ότι λειτούργησε και στην περίπτωση Χριστοφοράκου.

Χριστοφοράκος: "Θα με καταστρέψουνε, είναι η Δικαιοσύνη, τα Real Estate στην Ελλάδα, μπορούν να κατάσχουν τα πάντα, και δεν ξέρω τι άλλο… ", άλλο και τούτο... Η δικαιοσύνη δεν καταστρέφει, επιβάλει την τάξη, την ισορροπία, το δίκιο...

Τώρα για να καταλάβετε πόσο μακριά το πάει ο Χριστοφοράκος θα σας αναφέρουμε ένα μικρό παράδειγμα.

Ο Χριστοφοράκος αναφέρει ένα γνωστό - άγνωστο όνομα, το όνομα Λέτσας. Ο κ. Λέτσας ήταν ο εκπρόσωπος της Fairways που μαζί με τις Sandbury και Placid Blue, διοχέτευαν το μαύρο χρήμα της Siemens...

Γνωστά πάνω κάτω μέχρι εδώ τα όσα είπε ο Χριστοφοράκος. Όμως η βαλίτσα πάει χρόνια πίσω. Ο Α. Λέτσας είναι γιος του Φρίξου Λέτσα, επικεφαλής της Siemens κατά τη Μεταπολίτευση.

Χρόνια πίσω δηλαδή...

Τράφηκε η κατάσταση χρόνια και θέριεψε...

Ο γιος δηλαδή του πρώτου μετά την αντιπολίτευση επικεφαλής της Siemens, άνοιγε λογαριασμούς για να εισέρχεται το χρήμα της Siemens 30 χρόνια μετά...

http://troktiko.blogspot.com/2010/02/siemens_18.html


Τώρα μας δουλεύουν και από πάνω !!!!!

΄Οτι έχετε ευχαρίστηση!!!!!!!


“Με δύο παιδιά σε ένα ακριβό ιδιωτικό σχολείο και ετήσιες αποδοχές που δεν φτάνουν ούτε το μισό των αποδοχών ενός Ολλανδού υπουργού, υπάρχουν δυσκολίες για να το διαχειριστείς”, δηλώνει η Γ. Βίνκε, η οποία προβλέπει ότι οι νέοι φόροι που προωθεί ο σύζυγός της θα αφορούν και τον οικογενειακό προϋπολογισμό της. Πάντως η ίδια δηλώνει αστειευόμενη ότι “δεν θα κάνει απεργία”!
πηγή

Η Κα Βίνκε είναι η σύζυγος του Υπουργού Οικονομικών της Ελλάδας.
Τα παραπάνω δήλωσε μεταξύ άλλων σε Φιλανδική εφημερίδα..
Να στείλει τον τραπεζικό της λογ/σμό  στους εργαζόμενους των 700 ευρώ
για να καταθέσουν  την συνδρομή τους προκειμένου να βοηθήσουν
την οικογένειά της που τα βγάζει δύσκολα..
Δεν γνωρίζω στα Ολλανδικά την λέξη....ΝΤΡΟΠΗ!!!!!
http://pisostapalia.blogspot.com/


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More