3.7.11

Ακούει κανείς; Η Θράκη κινδυνεύει!

ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ¨ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ¨!

Εφ. Μπιρλίκ 1-7-2011.

Έκθεση της Αϊφέρ Μπακίογλου.
Πραγματοποιήθηκαν στην Κομοτηνή τα εγκαίνια της έκθεσης πυρογραφίας της Αϊφέρ Μπακίογλου και των μαθητών της. Τα εγκαίνια έγιναν στην αίθουσα της Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής στις 19.00 της Πέμπτης 30-6-2011.

Στα εγκαίνια της έκθεσης στην Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής παραβρέθηκαν ο πρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς, ο πρόεδρος του κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, η πρόεδρος του δημοτικού συνδυασμού ¨Πρώτο βήμα για την ισότητα¨ Σιμπέλ Μουσταφάογλου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης Σαμί Τοραμάν, ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ και διοικούντες συλλόγων.


Το γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ.: ΖΑΝ ΚΛΟΝΤ ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ!


Στην κυνική δήλωση ότι "Η Ελλάδα παρέδωσε στους πιστωτές της την εθνική της κυριαρχία, με την υιοθέτηση των επώδυνων μεταρρυθμιστικών μέτρων του Μεσοπρόθεσμου Δημοσιονομικού Προγράμματος", προέβη ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλόντ Γιούνκερ σε συνέντευξη του στο γερμανικό περιοδικό Focus!

Μετά το 1944 ένας ξένος δηλώνει ευθέως ότι η Ελλάδα έχει τεθεί υπό κατοχικό καθεστώς, με την διαφορά ότι αυτή την φορά όχι απλώς παραδοθήκαμε, αλλά εμείς ανοίξαμε τις πύλες για να διαβούν τα ξένα "στρατεύματα" της τρόικας, οι εκπρόσωποι των τοκογλύφων που έδεσαν χειροπόδαρα την Ελλάδα. Ο Ζ.Κ.Γιούνκερ δηλώνει στο περιοδικό ότι: “Η εθνική κυριαρχία των Ελλήνων θα περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό με την αποδοχή της κοινοτικής βοήθειας και ξένοι τεχνικοί θα αναλάβουν την υλοποίηση των
 ελληνικών δεσμεύσεων που ελήφθησαν με το Μεσοπρόθεσμο”.

Ποιες είναι αύτές οι δεσμεύσεις δεν αναφέρει και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο γιατί φαίνεται ότι υπάρχουν κι άλλες δεσμεύσεις πέρα από τις γνωστές.

Σε ανάλογη κατεύθυνση κινούνται και οι σημερινές δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος επισημαίνει ότι μετά και την απόφαση του
Eurogroup για άμεση εκταμίευση της πέμπτης δόσης του υφιστάμενου δανείου, η Ελλάδα πρέπει να κινηθεί προς την «χωρίς καθυστέρηση» εκτέλεση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων, καθώς και στην «αποφασιστική» εφαρμογή των μέτρων που περιλαμβάνει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

Μάλιστα ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση στην οποία ξεκαθαρίζει πως «οι ιδιωτικοποιήσεις πρέπει να ξεκινήσουν χωρίς καθυστέρηση».
Μέσα στον Ιούλιο έρχεται η πρώτη ομάδα ξένων "τεχνικών" οι οποίοι θα πλαισιώσουν την "επιτροπή αποκρατικοποιήσεων". Θα επιχειρήσουν να αρπάξουν μέχρι τον Σεπτέμβριο ότι μπορέσουν από δημόσιες εταιρείες: ΟΠΑΠ, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ΕΥΔΑΠ κλπ. Αν δεν έχουν καταφέρει 100% τους στόχους τους, θα αρχίσει ο εκβιασμός για την 6η δόση.
Βέβαια τίποτα απ'όλα αυτά δεν πρόκειται να γίνει χωρίς αντιδράσεις, οπότε θα δούμε νε εκτυλίσσεται η πιο σφοδρή σύγκρουση μεταξύ των συνδικάτων που ελέγχονται από το ΠΑΣΟΚ και στην κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Κράμερ εναντίον Κράμερ...


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Εθνικές πολιτικές θέσεις!





Οργή και μίσος κατά των εχθρών της Πατρίδος καταλαμβάνει κάθε γνήσιο Έλληνα Πατριώτη. Είναι ειλικρινά αδιάφορο τι γλώσσα μιλάνε οι ολετήρες και οι επίβουλοι σε βάρος του Ελληνικού Έθνους. Αν μιλάνε ελληνικά ή βαρβαρικά. Αν είναι εξουσιαστές και αντιεξουσιαστές τάχα που πληγώνουν από μέσα την Πατρίδα μας αποπροσανατολίζοντας ενσυνείδητα τον λαό μας από τα εχθρικά στίφη ή αν είναι το τέρας του διεθνιστικού νεοταξισμού που εισβάλλει βήμα – βήμα με τα γειτονικά μας δολοφονικά του κρατικά μορφώματα στα αιματοβαμμένα ελληνικά χώματα.

Σήμερα λοιπόν η Πατρίδα μας υφίσταται μια παράδοση άνευ όρων σε χέρια βαρβάρων. Γι’ αυτό και ακούμε για τον κίνδυνο που διατρέχει η εθνική μας κυριαρχία με χρηματοοικονομικά τερτίπια αλλά δεν ακούμε τίποτα από την συστημική προπαγάνδα για την κρισιμότητα των εθνικών μας θεμάτων.

Στο Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα του ελεύθερου ελληνικού κράτους μετά την εθνική επανάσταση του 1821, σε πολιτισμική γιορτή και στα πλαίσια καλλιτεχνικής τάχα εκδήλωσης μοιράστηκαν στους παρευρισκόμενους ημερολόγια που περιείχαν τη ζωγραφιά μιας Τουρκάλας «καλλιτέχνιδας» όπου ο Παρθενώνας απεικονίζεται με τουρκική σημαία και στη θέση του ήλιου εμφανιζόταν το πρόσωπο του σφαγέα Ελλήνων Κεμάλ να αστράφτει. Δίπλα στον Παρθενώνα ο κόσμος που είναι ζωγραφισμένος φαίνεται να κρατάει τουρκικά σημαιάκια. Οι διοργανωτές της οθωμανικής λαϊκοπανήγυρης και η «καλλιτέχνιδα» έκαναν λόγο για την προβολή της διαβόητης ελληνοτουρκικής φιλίας. Αλήθεια; Φιλία με τους κατακτητές ακόμη και σήμερα ελληνικών εδαφών και υπό ποιες προϋποθέσεις;

Όχι, δεν απελευθερώσαμε ακόμη τις σκλάβες ελληνικές πατρίδες. Αντιθέτως η τουρκοποίηση της Θράκης μας και οι απαιτήσεις ακόμη και σε βάρος των νησιών μας συνεχίζονται. Ο αρχηγός της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου κατέφτασε στη χώρα μας με προορισμό τη Σύνοδο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στην Αθήνα. Και το πρόγραμμά του συνεχίστηκε με επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη στο υποτιθέμενο σπίτι του Κεμάλ που οι ραγιάδες κήρυξαν σε πολιτισμικό τάχα μνημείο όταν πέφτουν σπίτια Ελλήνων Ηρώων. Και από εκεί η επίσκεψη κατέληξε στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής, στον ψευτομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ, στον παράνομο σύλλογο «Τούρκων» Δασκάλων Δυτικής Θράκης και την εξίσου παράνομη «Τουρκική» Νεολαία Κομοτηνής.

Στην Κύπρο η «Ευρωπαϊκή» Επιτροπή συνεχίζει την χρηματοδότηση των κατοχικών αρχών με άλλα 26,5 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου τάχα να συμβάλλει στην επίλυση του κυπριακού προβλήματος έχοντας αναγνωρίσει προ πολλού ομού μετά της ελλαδικής και της κυπριακής πολιτικής ηγεσίας την παρουσία των Τούρκων κατακτητών. Παράλληλα η Άγκυρα προβαίνει στην κατασκευή έργων υποδομών στα κατεχόμενα. Με την «Ευρωπαϊκή» Επιτροπή να βλέπει στα κιτάπια της ύπαρξη Βορείου Κύπρου κάνοντας εκ των υστέρων λόγο για λάθος. Και άλλες πληροφορίες να κάνουν λόγο για συμφωνία του Ισραήλ με Τούρκους επιχειρηματίες προκειμένου να συμμετάσχουν στην εκμετάλλευση του φυσικού αερίου της Κύπρου.

Από την άλλη πλευρά οι αλβανοτσάμηδες συνεχίζουν τις προβοκάτσιες και τις φιέστες για την αναγνώριση της δήθεν γενοκτονίας τους από τους Έλληνες όταν η αλήθεια είναι εντελώς αντίστροφη, όταν αυτοί συνεργάστηκαν σε βάρος μας υπέρ όλων των εχθρών μας. Προωθούν την διεκδίκηση της Θεσπρωτίας για λογαριασμό της Αλβανίας και μας ειρωνεύονται από πάνω πως θα μας σώσουν οικονομικά με το να επαναγοράσουν τις «περιουσίες τους»! Πρωταγωνιστές της αρπακτικής βουλιμίας ο επικεφαλής του κόμματος των Τσάμηδων Ιντρίζι και ο βουλευτής Ταχίρι που σε μια εκδήλωση ανέφερε με αφορμή μια μεγάλη αλβανική σημαία πως θα έπρεπε να κυματίζει στην Πρέβεζα, ενώ ο ίδιος δεν δίστασε να εισβάλλει στο έδαφος της Θεσπρωτίας Μας! Το δε κόμμα Ελεύθερη Ιλλυρία των Σκοπίων εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους αλβανοτσάμηδες.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η εισβολή ξένων μέσα σε ελληνικά στρατόπεδα. Έτσι λοιπόν μετά την εισβολή αγνώστων στην Τανάγρα είχαμε την είσοδο ενός Σύριου και ενός Πακιστανού στην 115 Πτέρυγα Μάχης στη Σούδα όταν αυτοί κατάφεραν να παραβιάσουν την περίφραξη του στρατοπέδου. Ευτυχώς τούτη τη φορά είχαμε τη σύλληψη των εισβολέων από την περίπολο. Φανταστείτε να μην ήταν ρακοσυλλέκτες όπως τουλάχιστον δήλωσαν τι θα συνέβαινε.

Ενώ λοιπόν προχωράει η υποδούλωση της Ελλάδος, οι γραικύλοι πολιτικάντηδες δεν διστάζουν να προσβάλλουν τον Ελληνικό Στρατό. Με τον Πάγκαλο να δηλώνει σε ισπανική εφημερίδα προ της τελικής ψηφίσεως του μεσοπρόθεσμου πωλητήριου ότι αν επιστρέφαμε στη δραχμή θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί ο στρατός μας προκειμένου να προστατεύσει τις τράπεζες από τα τρομαγμένα πλήθη. Για να πάρει τη δέουσα απάντηση από τους αξιωματικούς μας ότι ο ελληνικός στρατός υπακούει στους νόμους και την αποστολή της εξυπηρέτησης του εθνικού συμφέροντος.

Κι όλα αυτά όταν το νεοταξικό καθεστώς έχει αναθέσει την τρομοκράτηση των Ελλήνων στους παρακρατικούς αντιεξουσιαστές του δίδοντας παράλληλα παράνομες εντολές στην αστυνομία. Με τον ελληνικό λαό να απαιτεί να λάβει στα χέρια του την εθνική κυριαρχία που τού την αρπάζουν με στημένες κρίσεις.

Η Ελλάς όμως διαθέτει ορκισμένους φρουρούς για την υπεράσπιση και την ισχυροποίησή της. Είναι ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός, ο Ελληνικός Στρατός και ο Ελληνικός Στρατός. Η επαναστατική ορμή και η ενότητα των Φρουρών της Πατρίδος θα καταστεί εξουσιαστική Αρχή απομακρύνοντας τους μισερούς εκφραστές του νεοταξισμού και κάθε εισβολέα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/


Το ΠΑΣΟΚ είναι ακόμη εδώ!!!


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More