6.6.11

Οι τέως έχουν και λίγη τσίπα οι εν ενεργεία όμως είναι αδίστακτοι. Γι' αυτό τον λόγο πρέπει να καταργηθούν!

Η Ενωση τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών ζητάει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, με επιστολή του προέδρου της Κ. Πυλαρινού. Αντε και οι τωρινοί παιδιά…


Ο πρόεδρος της Ενωσης τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών κ. Κ. Πυλαρινός, πρωην βουλευτής της Ν.Δ. επισκέφτηκε εχθές τους “300 έλληνες” στην πλατεία Συντάγματος, και τους παρέδωσε μια επιστολή εκ μέρους της Ενωσης και τους ζήτησε να την διαβάσουν από τα μεγάφωνα και γενικά να την δημοσιοποιήσουν.
Το πλήρες κείμενο της επιστολής παρακάτω.
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ τ. ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ και ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
Ηρθα εδώ για να εξομολογηθώ δημόσια την ενοχή μας.
Εμείς η γενιά της μεταπολίτευσης φέρει ακέραια την ευθύνη γιατί φτάσαμε εδώ. Αλλα ήταν τα οράματά μα, οι αγώνες μας και οι ελπίδες μας και αλλού καταλήξαμε, συντρίβοντας την ζωή και τις ελπίδες των νέων αυτού του τόπου.
Ζητούμε για οτι αρνητικό και λαθεμένο κάναμε συγγνώμη.
Πιστέψτε, όλοι οι τέως βουλευτές και ευρωβουλευτές σας ζητούμε συγγνώμη.
Η κοινοβουλευτική δημοκρατία δεν σας πρόδωσε. Εμείς οι άνθρωποι οι κατά καιρούς εκπρόσωποί σας, σας προδώσαμε.
Μέσα σε χιλιάδες λέξεις δικαιολογημένης οργής ακούστε πρόσθετα και κάποιες λέξεις αντικειμενικής αλήθειας: Μη πετροβολάτε τους δημοσιογράφους. Η πλειοψηφία τους πολλές φορές μας υπέδειξε και μας φώτισε και εμείς τους αγνοήσαμε. Μην αποδοκιμάζετε τους έλληνες αστυνομικούς. Είναι ένστολα παιδιά του λαού που εκτελούν το συνταγματικό τους καθήκον. Μην απαξιώνετε την Δικαιοσύνη, είναι η μόνο ασπίδα προστασίας από τις αυθαιρεσίες της πολιτείας.
Κ. Πυλαρινός
Σύνταγμα 5/6/2011
Δεν ξέρω γιατι αυτή την στιγμή διαλέγει η Ενωση τ. βουλευτών και ευρωβουλευτών να ζητήσει συγγνώμη. Δεν ξέρω κατά πόσον συμφωνούν όλοι οι τέως βουλευτές και ευρωβουλευτές με την συγγνώμη αυτή. Και τι σημαίνει μια τέτοια κίνηση αυτή την ώρα.
Θα ήθελα να δω τους νυν βουλευτές να ζητούν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για το έγκλημα. Και κυρίως τις ηγεσίες των δύο μεγάλων κομμάτων.
Κι αν θέλει η Ενωση του κ. Πυλαρινού να είναι χρήσιμη στον λαό, και να δεχθούμε την συγγνώμη τους με ειλικρίνεια, ας κάνει η Ενωσή τους παράσταση στους πολιτικούς αρχηγούς, στον πρόεδρο της δημοκρατίας και της βουλής, με πρόταση να βγουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ και να ζητήσουν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό.
Θραξ Αναρμόδιος
το είδα στους “300 έλληνες


Τι λες για το φιλαράκη σου Φον Δημητράκη;

Ὁ Νταβούτογλου θέλει μόνον τουρκική Θράκη.

Τὸ παρακάτω ἔλαβα μὲ μήνυμα καὶ μάλλιστα πρὸ μερικῶν ἡμερῶν ἀλλὰ δὲν πρόλαβα νὰ δημοσιεύσω. Γενικῶς τὸ θέμα τῆς Θράκης κρίνω πὼς παραμένει μέσα στὰ σημαντικότερα ποὺ ἔχουμε νὰ ἐπιλύσουμε ὡς ἔθνος. 

Οἱ ἄθλιοι χειρισμοί, ἢ ὀρθότερα ἡ πλήρης ἀνυπαρξία τοῦ Ἑλλαδιστὰν στὴν Θράκη, ἔχουν ἐπιτρέψει σὲ κάποια πρόσωπα ὅπως ὁ Νταβούτογλου νὰ ἁλωνίζουν καὶ νὰ μὴν σηκώνουν ἀντίλογο.
Ξεκινῶντας ἀπὸ τὴν ἀνθελληνικὴ διαχείρισι τῶν κυβερνώντων (ἀρχῆς γενομένης ἀπὸ τὸν κάθε κυβέρνησι ποὺ πέρασε ἀπὸ τὴν Ἑλλάδα τὰ τελευταῖα 70 χρόνια) πάντα μὲ ἀπόλυτη συνέπεια, κάθε ὑπουργίσκος ἢ ψωροκωσταιναῖος, χρόνο μὲ τὸν χρόνο παρέδιδαν κι ἕνα τμῆμα ἐθνικῆς ἀνεξαρτησίας καὶ κυριαρχίας.
Ἀποτέλεσμα τοῦ ὁλιγίστου τῶν συμπεριφορῶν τους, σήμερα νὰ κυττᾶμε τὴν Θράκη ἀνήμποροι σχεδόν. Ἕνας πατριώτης πολιτικός βρὲ παιδιά; Μόνον ἕνας θὰ ὑπάρξῃ γιὰ ἐτοῦτον τὸν πολύπαθο τόπο;
Φιλονόη.
ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
Άμβωνες του Ισλάμ
θέλει να ανοίξει ο ΝταΒούτογλοιι στη Θράκη
Τα δύο άγνωστα επεισόδια με πρωταγωνιστή τον Τούρκο ΥΠΕΞ, ο onoios  είχετα νεύρα του!
Πολιτιστικά κέντρα, στα οποία θα γίνε­ται η διδασκαλία του Ισλάμ αλλά και της τουρκικής γλώσσας, σχεδιάζει να ιδρύ­σει η Άγκυρα στη Θράκη, με την αρωγή :συ τουρκικού προξενείου Κομοτηνής. Όπως αποκαλύπτουν σήμερα τα «Επίκαιρα», κατά :την πρόσφατη επίσκεψη του Αχμέτ Νταβούτογλου στην περιοχή, διημείφθη, σε κλειστό κύκλο, επεισόδιο μεταξύ του Τούρκου υπουργού εξωτερικών και στελεχών της μειονότητας, το οποίο είχε ως κατάληξη την αναθεώρηση της πολιτικής της γείτονος στην περιοχή. Ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας, αφού περιόδευσε στην ύπαιθρο της Ροδόπης και της Ξάνθης, όπου ζουν πομακικοί πληθυσμοί, διαπίστωσε ότι το επίπεδο γνώσης της “ Τουρκικής γλώσσας από τους μαθητές της μειονότητας είναι εξαιρετικά χαμηλό. Αυτό τον έκανε… έξαλλο, με συνέπεια να συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη, με τη συμμετοχή εκπροσώπων :εκπαιδευτικών μειονοτικών σχολείων, στους οποίους έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις για το γεγονός. Η τουρκική κυβέρνηση παρατηρεί, μάλιστα, με μεγάλη προσοχή πώς ξεδιπλώνει η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου το σχέδιό της για εκπαιδευτική μεταρρύθμιση στα Σχολεία και παραμονεύει πώς και πώς, ούτως Ώστε να αξιοποιήσει το πρώτο λάθος για την :Ευόδωση των δικών της σκοπών. Το ελληνικό υπουργείο Παιδείας δεν ενέτα­ξε τα μειονοτικά σχολεία στον εκπαιδευτικό :Καλλικράτη» -και ορθώς-, διότι η όποια Απόπειρα αλλαγής προσκρούει στη Συνθήκη ης Λοζάνης, η οποία δίνει στη μειονότητα το δικαίωμα να μεριμνά για την εκπαίδευση των νέων. Η Συνθήκη συμπληρώνεται, μάλιστα, (από το Ελληνοτουρκικό Μορφωτικό Πρωτόκολλο ΚιτσαράΜπιλγκέν του 1968, το οποίο υποχρεώνει την Ελλάδα να προμηθεύεται για τα μειονοτικά σχολεία βιβλία διδασκαλίας της τουρκικής γλώσσας από την Άγκυρα.
Το γεγονός, όμως ότι οι μαθητές του ορει­νού όγκου δεν μιλούν καλά τα τουρκικά έβγαλε από τα ρούχα του τον Νταβούτογλου, ο οποίος κατά την επίσκεψη του στην περιο­χή, επέμεινε ιδιαιτέρως στη διαφύλαξη της «τουρκικής ταυτότητας» της μειονότητας. Γι’ αυτό και αναφέρθηκε επανειλημμένως στη διαφύλαξη της γλώσσας, της θρησκείας και της πολιτιστικής κληρονομιάς των μουσουλ­μάνων. Το ζήτημα της γλώσσας είναι γι’αυτόν στρατηγικής σημασίας διότι με την καθολική διδασκαλία της σε τουρκόφωνους Πομάκους και Τσιγγάνους θέλει να αποδείξει ότι η μειο­νότητα αποτελείται από ένα φύλο, το τουρ­κικό, και όχι από τρεις εθνοτικές ομάδες. Αν, μάλιστα, αυτό το συνδυάσει με την ταυτόχρο­νη διδασκαλία του Ισλάμ στα υπό ίδρυση πο­λιτιστικά κέντρα, τότε θα καταφέρει να χτίσει για το μέλλον τους… αυτονομιστές ηγέτες της μειονότητας, τους Ταλιμπάν του Ισλάμ.
Δαπάνεςπροπαγάνδας
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Τουρ­κία δαπανά σε ετησία βάση στη Θράκη για τη συντήρηση των προπαγανδιστικών της μηχα­νισμών σε Τύπο, σχολεία, τζαμιά -και όχι μόνο-περί τα 18 εκατ. ευρώ! Μετά, δε, την επίσκεψη Νταβούτογλου, κατά την οποία συζητήθηκε να μετατραπούν ορισμένα μειονοτικά σχολεία οε πολιτιστικά κέντρα του Ισλάμ αλλά και της διδα­σκαλίας της τουρκικής γλώσσας το ποσό αυτό θα εκτοξευθεί μετά βεβαιότητας σε ύψη-ρεκόρ.
Είναι, δε, χαρακτηριστικό ότι ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος επιφυλάσσει στον εαυτό του ρόλο γενικού δερβέναγα των Βαλκανίων, δεν είχε μόνο ένα επεισόδιο με τους μειονοτικούς δασκάλους- διαπληκτίστη­κε, όπως πληροφορούμαστε, και με το διευ­θυντή υποκαταστήματος τουρκικής τράπεζας που εδρεύει στην Κομοτηνή, προτρέποντας τον να χορηγεί χαμηλότοκα δάνεια τόσο πpoc τους χριστιανούς όσο και προς τους μουσουλ­μάνους κατοίκους της περιοχής. Όταν εκείνος αντέδρασε, αντιτείνοντας ότι η τράπεζα λει­τουργεί με βάση τους κανόνες της αγοράς, ο Τούρκος ΥΠΕΞ με οργίλο ύφος τον κάλεσε να του τηλεφωνήσει στην Άγκυρα, σε περίπτωση που αντιμετωπίσει το οποιοδήποτε πρόβλη­μα, ούτως ώστε να του το λύσει!
Τα περιστατικά που αποκαλύπτουμε σήμερα με πρωταγωνιστή τον επικεφαλής της τουρ­κικής διπλωματίας, ο οποίος στο βιβλίο του Στρατηγικό Βάθος δεν διστάζει να αποκαλύψει τα όνειρα του για επέμβαση, κατά τα πρότυ­πα της Κύπρου, στην περιοχή της Θράκης -αν ποτέ οι συνθήκες το επιτρέψουν-, είναι απο­καλυπτικά για δύο λόγους.
Πρώτον, δείχνουν ότι ο μειλίχιος και γεμάτος αυτοπεποίθηση στις δημόσιες εμφανίσεις του Αχμέτ δεν είναι και τόσο ψύχραιμος ιδιωτικά, ιδίως όταν αποκαλύπτεται ότι οι μαθητές της μειονότητας σταδιακά χειραφετούνται και στρέ­φονται για τις σπουδές τους προς τα ελληνόφω­να χριστιανικά σχολεία, όπου πλέον διδάσκεται η τουρκική γλώσσα, κατόπιν απόφασης που ελήφθη επί υπουργίας Μαριέττας Γιαννάκου.
Δεύτερον, καταδεικνύουν το βαθμό της αποθράσυνσης της τουρκικής διπλωματίας, η οποία έφτασε στο σημείο να κάνει παρατη­ρήσεις και να δίνει διαταγές σε Έλληνες δημο­σίους υπαλλήλους, όπως είναι οι μειονοτικοί δάσκαλοι.
Όπως και να ‘χει το πράγμα, δεν πρέπει να ξεχνιόμαστε: Αν οι Τούρκοι, μετά τα θρησκευ­τικά ζητήματα, ανοίξουν και τα θέματα της Παιδείας στη Θράκη, το θερμόμετρο θα ανέ­βει κι άλλο, σε μια συγκυρία, μάλιστα, κατά την οποία εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια, λόγω των οικονομικών εξελίξεων, να έχουμε στραμ­μένη την προσοχή μας αλλού… ■

Ἀνεζήτησα τὸ κείμενο στὸ διαδίκτυο ἀλλὰ δὲν κατάφερα νὰ βρῶ ἄλλην πηγή ἢ σημεῖον δημοσιεύσεως. Ζητῶ συγγνώμη ἀπὸ τὸν γράφοντα καὶ ἀναμένω νὰ μὲ διαφωτίσῃ γιὰ νὰ κάνω τὶς ἀπαραίτητες διορθώσεις. 
Ἀπὸ τὸν/τὴν Φιλονόη ἐκ τοῦ Πόντου


Γιατί οι πολιτικοί δεν βάζουν εγγύηση τις περιουσίες τους για να σωθεί η πατρίδα μας;

Η ΕΕ ζητά υποθήκη με δημόσια περιουσία για το νέο δάνειο στην Ελλάδα...έως και νησί!Εγγυήσεις με ελληνικά assets φαίνεται ότι ζητά η ευρωζώνη προκειμένου να χορηγήσει νέο δάνειο στην Ελλάδα!
Ο λόγος είναι ότι εντείνονται συνεχώς οι αντιδράσεις από άλλα μέλη της ευρωζώνης.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της γερμανικής έκδοσης των Financial Times, αν και δεν υπάρχει ακόμα κάποια συμφωνία, η ευρωζώνη έχει ζητήσει ως αντάλλαγμα για την χορήγηση νέου πακέτου οικονομικής στήριξης την υποθήκευση της ελληνικής δημόσιας περιουσίας.
Η εφημερίδα επικαλείται υψηλόβαθμους αξιωματούχους της ευρωζώνης, οι οποίοι τόνισαν ότι υπάρχουν αρκετές χώρες που είναι επιφυλακτικές απέναντι σε ένα δεύτερο πακέτο οικονομικής στήριξης της Ελλάδας.
Η Τρόικα, κατά τη διάρκεια των πρόσφατων διαπραγματεύσεων είχε ζητήσει εμπράγματες εγγυήσεις ώστε να δώσει νέο δάνειο και εν προκειμένω ένα μεγάλο νησί.
Πηγή: www.bankingnews.gr


Άρχισε το μαλλιοτράβηγμα!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εμφύλιος στην κυβέρνηση μεταξύ Πεταλωτή με Πετρουλάκη για την ανακοίνωση περί “παραπληροφόρησης από τα ΜΜΕ”!


Διαστάσεις εμφυλίου έχει πάρει η χθεσινή ανακοίνωση της κυβέρνησης με την οποία κατηγορούνται τα ΜΜ”Ε” για παραπληροφόρηση περί ξένων επιτρόπων κλπ κλπ.
Σας αποκαλύπτουμε λοιπόν ότι ο Πεταλωτής δεν γνώριζε τίποτα γι’ αυτή την ανακοίνωση! Έγινε ερήμην του απ’ ευθείας από το Μαξίμου.
Αυτή την στιγμή λοιπόν στην γραμματεία τύπου γίνεται μακελειό αφού ο Πεταλωτής κατηγορεί ευθέως τον Πετρουλάκη, τον Ελενόπουλο αλλά αφήνει αιχμές και για τον ίδιο τον Ραγκούση, εξοργισμένος για το “κρέμασμα”.
Καταλαβαίνετε εκτός από τα εσωκομματικά μαχαιρώματα, το θέμα είναι σοβαρότατο αφού ανακοινώσεις αυτού του τύπου υποτίθεται ότι έχουν μία θεσμική διαδικασία που καταστρατηγήθηκε για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες.
Από που προήλθε αυτή η ανακοίνωση; Στην ουσία έχουμε καταστρατήγηση όλης της κυβερνητικής δομής. Το γιατί; Μάλλον θα το γνωρίζουμε σήμερα. Για να δούμε θα υπάρξει αντίδραση από κάποιους πρωτοκλασάτους υπουργούς ή θα κάνουν και τώρα την πάπια;


Σε ποιούς μας έχουν καταχρεώσει οι πολιτικοί μας.

Oι γερμανικές τράπεζες κρατούν τα περισσότερα ελληνικά ομόλογα!


Τα γερμανικά πιστωτικά ιδρύματα είναι οι μεγαλύτεροι ξένοι ιδιοκτήτες ελληνικών κρατικών ομολόγων, έχοντας στην κατοχή τους 22,7 δισ. δολάρια πέρυσι, σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (BIS).
Οι γαλλικές τράπεζες, οι οποίες ήταν ο μεγαλύτερος πιστωτής της Ελλάδας με συνολική έκθεση 56,7 δισ. δολάρια, βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από τη Γερμανία, σε ό,τι αφορά στην κατοχή κρατικών ομολόγων, που ανέρχονται στα 15 δισ. δολάρια, σύμφωνα με την έκθεση της BIS του Ιουνίου.
Τα συνολικά στοιχεία  για τις γαλλικές τράπεζες ενισχύθηκαν από τα 39,6 δισ. δολάρια σε δανεισμό προς τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, κυρίως εξαιτίας της ελληνικής μονάδας της Credit Agricole, της Emporiki Bank. Τα γερμανικά πιστωτικά ιδρύματα δεν έχουν μεγάλες τραπεζικές μονάδες στη χώρα.
Στο τέλος του 2010, τα ελληνικά κρατικά ομόλογα που είχαν στην κατοχή τους πιστωτικά ιδρύματα εκτός Ελλάδας, και σύμφωνα με τα στοιχεία της BIS, ανήλθαν στα 54,2 δισ. δολάρια, από τα οποία το 96% αφορά σε ευρωπαϊκές τράπεζες.
Η Γερμανία και η Γαλλία, οι οποίες αντιστοιχούν στο 69% της έκθεσης των ευρωπαϊκών τραπεζών, ίσως τους ζητηθεί να αναλάβουν μέρος των χρεών, όταν η Ευρωπαϊκή Ένωση εφαρμόσει τα σχέδιά της για το roll-over του χρέους που έχουν οι πιστωτές, σε ένα πρόγραμμα τύπου Βιέννης.
Όπως σημείωσε και αναλυτής της Braclays Capital, οι 30 μεγαλύτεροι πιστωτές, έχουν και τα δύο τρίτα του χρέους, και αυτό καθιστά πιο εύκολη τη διαπραγμάτευση και την επίτευξη ενός αξιοπρεπούς ποσοστού αποτυχίας σε οποιαδήποτε αναδιάρθρωση.
Μεταξύ των μεγαλύτερων κατόχων ελληνικών ομολόγων, είναι η BNP Paribas με 5 δισ. ευρώ, η Dexia με 3,5 δισ. ευρώ, η Commerzbank με 3 δισ. ευρώ, η Societe Generale με 2,7 δισ. ευρώ, η ING Groep με 2,4 δισ. ευρώ και η Deutsche Bank με 1,6 δισ. ευρώ, επισημαίνει η Goldman Sachs Group σε ανάλυσή της που δημοσιεύθηκε τον περασμένο μήνα.
Σύμφωνα με την ίδια, οι ελληνικές τράπεζες κατέχουν περί τα 60 δισ. ευρώ ελληνικού χρέους, ενώ η Citigroup υπολογίζει ότι η ΕΚΤ έχει 50 δισ. ευρώ σε ελληνικά ομόλογα.
Στα 86,8 δισ. ευρώ μειώθηκε η χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στα τέλη Απριλίου.
Σημειώνεται ότι στα τέλη Μαρτίου, η συνολική χρηματοδότηση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος από την ΕΚΤ διαμορφωνόταν στα 87,9 δισ. ευρώ.
Πηγή: capital.gr, euro2day.gr


Καλόοοοοο....

Αποκλειστικό! Φώτο από το Υπουργικό μετά τους Αγανακτησμένους!Αναμνηστική φωτογραφία του Υπουργικού. Εμφανίζονται από Από Πάνω προς τα κάτω: “Γ.Α.Παπανδρέου, Κ.Παπακωνσταντίνου, Ι.Ραγκούσης, Θ.Πάγκαλος, Α.Λοβέρδος
Ευχαριστώ τον Ορέστιο για την φώτο...
netakias.wordpress.com


Τι μέτρα έχετε πάρει κ. Παπουτσή για να μην έχουμε άλλα θύματα;

Σκοτώνουν Ελληνάκια στον τόπο εργασίας τους με χαρά. (Έχουμε πόλεμο #745)


Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 45χρονου  περιπτερά, η οποία διαπράχθηκε την 01.30 ώρα της 8-2-2011, στην συμβολή των οδών Πίνδου και Αλιάκμονος στα Άνω Λιόσια, ενώ εργαζόταν στο περίπτερο, όταν οι δράστες αφού τον λήστεψαν, τον τραυμάτισαν θανάσιμα με «Kalashnikov».
Δράστες της ανθρωποκτονίας είναι ένας 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας ο οποίος συνελήφθη, καθώς και δύο (2) ακόμα ομοεθνείς του, που αναζητούνται.
Οι δράστες είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση, με σκοπό τη διάπραξη ληστειών και κλοπών, για τις οποίες προμηθεύονταν κλεμμένα οχήματα από άλλη εγκληματική οργάνωση 31χρονου Αλβανού, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για τον ίδιο λόγο (παροχή κλεμμένων οχημάτων), στην υπόθεση ανθρωποκτονίας των Αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη Ρέντη .
Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες, με το ίδιο όπλο (Kalashnikov), διέπραξαν ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ, την 30-1-2011 στην οδό Σοφ. Βενιζέλου 9 στην Ηλιούπολη, από τον οποίο αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.
Στην κατοχή του συλληφθέντα, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κλειδί αυτοκινήτου, που ανήκει σε ΙΧΕ αυτ/το, μάρκας BMW, το οποίο είχε αφαιρέσει την 31-05-2011 από την περιοχή του Γαλατσίου.
Ο δράστης θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων δραστών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
CrimesOnAir
 


Οι ίδιοι και μοι ίδιοι τα τρώνε... βρε ούστ.

Αυτούς που μας “λήστεψαν” τους ξαναβάλανε στο κόλπο…


Δείτε τον  κανονισμό λειτουργίας των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς .
Τι είναι όμως οι αυτοί οι διαπραγματευτές αγοράς;;
Βασικοί Διαπραγματευτές Αγοράς (ΒΔΑ) είναι χρηματοδοτικά και πιστωτικά ιδρύματα ή επενδυτικοί οίκοι της Ε.Ε ή εξουσιοδοτημένα ως τέτοια σε άλλη δικαιοδοσία από εποπτική αρχή η οποία, κατά την κρίση του υπουργού οικονομικών και του διοικητή της τράπεζας της Ελλάδας, επιλέγονται για να παράσχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες στην αγορά τίτλου του ελληνικού δημοσίου…
Δείτε τώρα και τους  Βασικούς Διαπραγματευτές Αγοράς έτους 2011 , που επέλεξαν οι: Υπουργός Οικονομικών και  ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος…
Ποια εταιρία λέτε ότι επιλέχθηκε μεταξύ άλλων ;;;;
Καλά μαντέψατε, Η GOLDMAN SACHS !!!!

Δείτε τώρα και κάτι άλλο…
Υπάρχει και προμήθεια (άρθρο 17) για τις εργασίες των εταιριών, η οποία καθορίζεται από τον υπουργό οικονομικών !!!
Τόσο καλά και τόσο απλά.
Αυτό δεν είναι απλά “fast track” είναι “fast masa” …
Αυτούς που μας “λήστεψαν” τους ξαναβάλανε στο κόλπο…


Να φύγουν αμέσως.

Ασφυξία στο Υπουργικό Συμβούλιο – Πανικός με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!Αναβρασμός επικρατεί στο άτυπο Υπουργικό Συμβούλιο, όπου και συζητείται το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.
Οι Υπουργοί του κόμματος παρουσιάζονται «Αγανακτισμένοι» με την ηγεσία του κόμματος, πραγματοποιώντας για πρώτη φορά στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ το εξής οξύμωρο: οι Υπουργοί εκβιάζουν τον πρωθυπουργό!
Οι εκβιασμοί «ψηφίστε ή χρεοκοπούμε» είναι σύνηθες φαινόμενο, από τις βουλευτικές εκλογές, τις αυτοδιοικητικές, το φορολογικό έως και το Μεσοπρόθεσμο.
Πλέον όμως, οι Υπουργοί του κόμματος, αλλά και βουλευτές φαίνεται να έχουν φτάσει στο «αμήν»!
Τρεις από τους συντάκτες της επιστολής των 16 να παίρνουν τηλέφωνα σε δημοσιογράφους και να τους λένε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν το νέο Μνημόνιο την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη το κρίσιμο υπουργικό συμβούλιο!
Ήδη, εδώ και μέρες κορυφαίος Υπουργός της κυβέρνησης «φτιάχνει τις υποδομές» για την παραίτησή του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΛΥΜΠΙΑ, ακόμα και την Κυριακή άφηνε να διαρρεύσει η ..αγανάκτησή του!
Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα, δέχθηκε και προσωπικό τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό, λέγοντάς του να μην κάνει καμία κίνηση για να περάσει το Μεσοπρόθεσμο, να πάρει η Ελλάδα την 5η δόση (την 1η του Μνημονίου ΙΙ), ενώ του υπογράμμισε ότι «θα τα βρουν μεταξύ τους» στον επερχόμενο ανασχηματισμό, δηλαδή προφανώς να ..τον αποσύρει!
Το εκρηκτικό κλίμα επιβεβαιώνει και μια ακόμα κίνηση του ίδιου του πρωθυπουργού. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα παρεβρεθεί στην αυριανή ΚΤΕ οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας στους Υπουργούς του να «βγάλουν το φίδι από την τρύπα».


Τώρα καταλαβαίνουν τι εστί Δημοκρατία!

Γιατί να πληρώνουμε ακριβά μια άχρηστη “δημοκρατία”;;;;


Φτάσαμε πλέον στην έσχατη κατάντια της μεταπολιτευτικής Προεδρευόμενης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας. Όπως πληροφορούμαστε από τα ελληνικά και ξένα ΜΜΕ αλλά και από το διαδίκτυο, στην ουσία η ελληνική κυβέρνηση καταργείται ήδη και επίσημα, καθόσον προϊστάμενοι των υπουργών στα διάφορα υπουργεία θα τοποθετηθούν τοποτηρητές της τρόϊκας. Αυτοί θα επιβλέπουν τη συλλογή των εσόδων και ταυτόχρονα καμία δαπάνη δεν θα πραγματοποιείται χωρίς την έγκρισή τους.
Φυσικά πολλοί υπουργοί του ΠΑΣΟΚ παριστάνουν τους υπερήφανους και διακηρύσσουν ότι δεν θα δεχτούν κάτι τέτοιο, εκτός και αν… (ακούστε!!!) πρόκειται να επωφεληθούν λέει από την τεχνογνωσία των τοποτηρητών. Απίστευτο! Μας περνάνε για τόσο….. Βαφτίζουν την υποτέλειά τους «τεχνογνωσία», αρκεί να μείνουν στην καρέκλα. Τι να πούμε; Κάποια στιγμή αυτός ο λαός θα εκραγεί άσχημα και ίσως τότε οι κυβερνώντες εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους και με καμιά λαϊκή τεχνογνωσία!!!!
Μας θλίβει το κατάντημα αυτού του μεταπολιτευτικού πολιτικού συστήματος της…. Προεδρευόμενης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και αναρωτιόμαστε:
Γιατί πλέον να πληρώνουμε πανάκριβα έναν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, χωρίς να μπορεί να μας προσφέρει απολύτως τίποτα;
Γιατί να πληρώνουμε έναν ακριβό πρωθυπουργό, αφού με τις ανεξέλεγκτες ενέργειές του αυτοακυρώθηκε και μας έφτασε στη σημερινή κατάντια και στην υποδούλωση;
Γιατί να πληρώνουμε ακριβούς υπουργούς, αφού τη δουλειά τους θα την κάνουν πλέον οι τοποτηρητές της τρόϊκας και τέλος
Γιατί να πληρώνουμε ακριβά 300 βουλευτές, αφού δεν μας προσφέρουν απολύτως τίποτα. Δεν έχουν δική τους φωνή και βούληση, φέρουν απλώς τον τίτλο και αποφασίζουν γι’ αυτούς αποκλειστικά και μόνο οι 5 αρχηγοί τους;;
Γιατί λοιπόν να πληρώνουμε όλους αυτούς με τα δικά μας χρήματα, αφού μας είναι απολύτως άχρηστοι.
Αν νομίζουν ότι κάτι προσφέρουν σ’ αυτή τη θεατρική παράσταση που την ονομάζουν δημοκρατία, ας το κάνουν δωρεάν, διαφορετικά να πάνε στα σπίτια τους, γιατί υπάρχουν χιλιάδες πατριώτες που θα έκαναν τη δουλειά τους καλύτερα και εντελώς δωρεάν. 
hassapis-peter


Μόνο το Εθνικό Κράτος μπορεί...

Εθνική διακυβέρνησης.

Εδώ και δεκαοκτώ μήνες μία άκρως επικίνδυνη παρέα κυβερνά την Ελλάδα. Χρειάστηκε πολύ λίγος χρόνος για να μπορέσει η κυβέρνηση της παρέας του Γ. Παπανδρέου να αποδιοργανώσει πλήρως την Ελλάδα. Η κυβέρνηση της συμφοράς του ΠΑΣΟΚ και του Γ. Παπανδρέου αύξησε το εξωτερικό χρέος με τα δάνεια που πήρε από το ΔΝΤ. Αύξησε την ανεργία, αύξησε την έμμεση φορολογία, η οποία ουσιαστικά πλήττει τις ασθενέστερες οικονομικά τάξεις του λαού μας, αύξησε την φορολογία των ιδιωτικών επιχειρήσεων με αποτέλεσμα πολλές χιλιάδες να κλείνουν και δεκάδες να φεύγουν στο εξωτερικό.

Αυξήθηκε ο πληθωρισμός, η ανεργία. Δεκάδες χιλιάδες νέων ανθρώπων και μάλιστα επιστημόνων φεύγουν ή προσπαθούν να φύγουν στο εξωτερικό για καλύτερες μέρες. Αυξήθηκε η λαθρομετανάστευσης, η εγκληματικότητα, η διαφθορά και η λεηλασία της χώρας από τα εγχώρια και αλλοδαπά τρωκτικά. Η μεγάλη αποτυχία της παρέας, που κυβερνά την Ελλάδα είναι ότι αυξήθηκε ο φόβος των Ελλήνων για το αύριο. Ουδείς πλέον αμφισβητεί ότι η χώρα μας πορεύεται χωρίς πυξίδα. Ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του ως μαθητευόμενοι μάγοι προσπαθούν επί δεκαοκτώ μήνες να κυβερνήσουν, αλλά τελικά απεδείχθη ότι ήσαν κατώτεροι του αναμενόμενου. Και όλα αυτά που έλεγαν προεκλογικά περί σχεδίων διακυβέρνησης, απεδείχθησαν φρούδες ελπίδες, που υπήρχαν μόνο στο μυαλό τους και στα χαρτιά. Ο Τιτανικός βυθίζεται, η κυβέρνηση δεν παίζει μουσική, την οποία δεν ξέρει φυσικά να παίζει, αλλά συνεχίζει τον χαβά της.
Μια κοινοβουλευτική ομάδα ΠΑΣΟΚ, τελείως ανεύθυνη κοροϊδεύει τον λαό. Στα παράθυρα των τηλεοπτικών σταθμών υποτίθεται ότι διαφωνούν με τις πολιτικές της κυβέρνησης τους και εντός της βουλής σαν βρεγμένες γάτες ψηφίζουν ότι αντιλαϊκό και αντισυνταγματικό νομοσχέδιο τους σερβίρει. Ουδεμία σοβαρή επένδυση έχει υπάρξει μέχρι σήμερα η οποία θα έδινε κάποια νότα αισιοδοξίας για ανάπτυξη. Η διεθνής μας οικονομική ανταγωνιστικότητα έχει καταβαραθρωθεί.

Τα πάντα στην Ελλάδα μέρα με την μέρα καταρρέουν. Η οικονομία δεν μπορεί να ζήσει χωρίς δανεικά. Αντί ο κ. Παπακωνσταντίνου να λάβει τα ενδεικνυόμενα για την περίσταση μέτρα, ώστε να μπορέσει να σωθεί η οικονομία της χώρας και να έλθουν έσοδα στο κράτος, αυτός ασχολείται μόνο με φοροεισπρακτικά μέτρα και σε λίγο θα πανηγυρίζει, διότι κατόρθωσε να εξασφαλίσει και την πέμπτη δόση του δανείου από την τρόικα. Ένα δάνειο που θα διατεθεί για να πληρωθούν και πάλι οι διεθνείς τοκογλυφικοί κερδοσκοπικοί οίκοι, οι οποίοι μας δάνεισαν με υπέρογκες επιβαρύνσεις. Στην εγχώρια αγορά δεν θα πέσει ούτε ευρώ. Αυτά δε τα φληναφήματα ότι, δεν θα είχαμε χρήματα για να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις, ουδείς νοήμων Έλληνας τα πιστεύει.

Όλοι οι τομείς της δημόσιας ζωής βρίσκονται σε κακό χάλι. Η δημόσια υγεία νοσεί χωρίς να υπάρχει ελπίδα σωτηρίας. Τα δημόσια νοσοκομεία είναι διαλυμένα και τα συγχωνεύουν, άλλη μία νεοφιλελεύθερη σοσιαλιστική επινόηση. Τα διαβάζουμε καθημερινά στα ρεπορτάζ των εφημερίδων. Ένας υπουργός υγείας, ο οποίος βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Βασικά αναλώσιμα φαρμακευτικά υλικά δεν υπάρχουν στα νοσοκομεία με αποτέλεσμά να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν ακόμη και επείγοντα περιστατικά. Ο υπουργός βρίσκετε σε διαρκή αντιπαράθεση με τους προμηθευτές των νοσοκομείων οι οποίοι διακόπτουν την παροχή φαρμάκων, διότι δεν πληρώνονται και φυσικά καθημερινές είναι οι διενέξεις του με τους φαρμακοποιούς οι ποίοι διακόπτουν την παροχή φαρμάκων ακόμη και σε μικροσυνταξιούχους. Και ο υπουργός κ. Λοβέρδος καμαρώνει ότι κτυπά τα καρτέλ του φαρμάκου. Βέβαια ουδείς αναφέρει, ούτε τους απασχολεί φυσικά, ότι 1.000.000 ίσως και περισσότεροι λαθρομετανάστες έχουν πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη δίχως να πληρώνουν ούτε 1 ευρώ! Να πως βούλιαξαν τα νοσοκομεία κ. υπουργέ!

Η παιδεία από μεταρρύθμιση σε μεταρρύθμιση και από το κακό στο χειρότερο. Η πολυδιαφημισμένη υπουργός κα Διαμαντοπούλου έχει απογοητεύσει πλήρως την εκπαιδευτική κοινότητα και αποδοκιμάζεται συνεχώς από σπουδαστές και γονείς, καθώς επίσης και από τους εκπαιδευτικούς. Κατάφεραν μέχρι και το απολυτήριο του Λυκείου να μην έχει καμία ισχύ. Η ανωτάτη εκπαίδευση στην χώρα μας βρίσκεται σε πλήρη διάλυση από την έλλειψη κονδυλίων. Που είναι η προεκλογικές σας υποσχέσεις για την παιδεία κ. Παπανδρέου; Κλπ κλπ.
Όπως προαναφέραμε χειρότερο από όλα είναι η αγωνία των εργαζομένων. Καθημερινά κλείνουν χιλιάδες επιχειρήσεις, χάνονται χιλιάδες θέσεις εργασίας και η ανεργία έχει κτυπήσει κόκκινο. Συνεχώς απειλούν τους εργαζόμενους και με νέες απολύσεις. Τώρα ετοιμάζονται να αρχίσουν απολύσεις και στο δημόσιο. Ποια πρόβλεψη υπάρχει και που θα βρουν εργασία όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι που θα απολυθούν; Υπάρχουν επιχειρήσεις για να τους απορροφήσουν; Επί σειρά ετών το συγκεκριμένο κόμμα, το ΠΑΣΟΚ, αποβιομηχανοποίησε την χώρα και έστειλε βιομηχανίες αλλά και βιοτεχνίες να επενδύσουν στις όμορες με την πατρίδα μας χώρες. Τους Έλληνες εργαζόμενους τους απορροφούσαν στο δημόσιο, δημιουργώντας στρατιές δημοσίων υπαλλήλων. Τώρα θέλουν να τους διώξουν. Γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να επανεκλεγούν και επομένως δεν τους έχουν ανάγκη.

Η νεοφιλελεύθερη σοσιαλιστική παρέα (κυβέρνηση) του Γ. Παπανδρέου, φροντίζει καθημερινά να καταρρεύσουν τα πάντα στην χώρα μας. Ιδιαίτερα το κοινωνικό κράτος, σύμφωνα με τις επιταγές των εκτός Ελλάδος αφεντικών της. Πολύ σύντομα ο Ελληνικός λαός θα διαπιστώσει, αν δεν το έχει διαπιστώσει ήδη, ότι η Δημοκρατία είναι το μόνο πολιτικό σύστημα διακυβερνήσεως το οποίο δεν μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα του. Αντίθετα γιγαντώνει τα κοινωνικά προβλήματα του λαού και οδηγεί τις χώρες στην καταστροφή.
Μην πάμε μακριά, παράδειγμα η χώρα μας, η οποία χρειάστηκε σαράντα περίπου χρόνια μεταπολιτευτικής δημοκρατίας, για να καταστραφεί και να υποδουλωθεί στο διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο, τουλάχιστον για ένα αιώνα. Και όλα αυτά δίχως να έχει προηγηθεί κάποια καταστροφή από πόλεμο ή από τα στοιχεία της φύσεως. Φυσικά και οι προηγμένες υποτίθεται Ευρωπαϊκές δημοκρατίες αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα, μικρά ή μεγάλα δεν έχει σημασία.

Ποιο είναι όμως εκείνο το πολιτικό σύστημα που θα μπορούσε να δώσει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η πατρίδα μας. Θα το πούμε με όλη την δύναμη της φωνής μας και ας μας χαρακτηρίσουν όπως θέλουν, δεν μας απασχολεί. Το Εθνικό Λαϊκό Κράτος είναι η μόνη διακυβέρνησης η οποία μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα του λαού. Και μη μας πουν ότι αυτό είναι αντιδημοκρατικό, διότι η ίδια η δημοκρατία είναι το μεγάλο πρόβλημα των λαών.

Λίγο πριν από τον Αύγουστο του 1936 η πατρίδα μας βρισκόταν ακριβώς στην ίδια κατάσταση που βρίσκεται και σήμερα. Διχασμός του λαού, μίση μεταξύ των πολιτικών κομμάτων και μία οικονομία να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Την 4η Αυγούστου 1936, προ του μεγάλου κινδύνου να καταστραφεί η πατρίδα, ο τότε πρωθυπουργός Ιωάννης Μεταξάς καταργεί την δημοκρατία και εγκαθιστά στην Ελλάδα το πρώτο Εθνικολαϊκό Κράτος. Μέσα από την εθνική κοινωνιοκρατία αρχίζει η ανασυγκρότηση της πατρίδας και ο λαός αρχίζει να ελπίζει για το μέλλον του.

Οι φιλεργατικοί νόμοι του Εθνικού Κράτους της 4ης Αυγούστου ίσχυαν μέχρι σήμερα. ΙΚΑ, οκτάωρο, άδειες, διαιτητικά Δικαστήρια για τις αυθαίρετες απολύσεις των εργαζομένων από τους εργοδότες και πολλές άλλες κοινωνικές παροχές. Τώρα η Δημοκρατία των διαπλεκόμενων πολιτικών φροντίζει να τα καταργήσει. Μεγάλη μέριμνα υπήρξε για την νεολαία. Η νεολαία αφοσιώνεται στην εκπαίδευση της, στις σπουδές της και στην Εθνική διαπαιδαγώγηση. Λίγα χρόνια αργότερα θα επιτελέσει το μεγάλο έπος του 1940.
Το ίδιο συνέβη και με το Εθνικό καθεστώς της 21ης Απριλίου 1967, την Νέα Πολιτεία του Γ. Παπαδοπούλου. Η οποία αφού ανασυγκρότησε και ανοικοδόμησε ολόκληρη την Ελλάδα, ήλθαν όπως ήλθαν οι πολιτικοί και παρέλαβαν την χώρα με μηδέν εξωτερικό χρέος, για να την χρεοκοπήσουν σε λίγα χρόνια οι κοινοβουλευτικοί.

Οι νεοφιλελεύθερες δημοκρατικές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίες κυβέρνησαν και εξακολουθούν να κυβερνούν την χώρα μας εγκατέστησαν ένα σύστημα πλουτοδημοκρατίας, το οποίο ετοιμάζεται να καταρρεύσει από τα σκάνδαλα, τις κλεψιές και τις κομπίνες των πολιτικών. Σε συνεργασία με διαπλεκόμενους εργολάβους του δημοσίου, οι πολιτικοί κατασπάραξαν σαν αρπαχτικά τα θησαυροφυλάκια του κράτους, και οδήγησαν την χώρα στην οικονομική και κοινωνική καταστροφή. Την οδήγησαν στην υποδούλωση της σε ξένα κέντρα αποφάσεων, για πάρα πολλά χρόνια. Ο υπερήφανος Ελληνικός λαός εξαθλιώθηκε και κατάντησε ο ζήτουλας της Ευρώπης!
Τίθεται λοιπόν σήμερα το ερώτημα στους Έλληνες. Δημοκρατία, Φιλελευθερισμός και ασυδοσία των αγορών για να πλουτίζουν οι ολίγοι και τα καρτέλ, ή Εθνική Κοινωνιοκρατία, συνεργασία δηλαδή παραγωγικού κεφαλαίου και εργαζόμενων υπό την εποπτεία του Εθνικού Κράτους για το καλό όλων;

Η απάντηση είναι μία : Εθνικό Κράτος! Η Εθνική διακυβέρνησης, είναι η μόνη η οποία πραγματικά αγκαλιάζει ολόκληρο τον λαό και ενδιαφέρεται για τα προβλήματα του. Δίνει λύσεις στα προβλήματα του λαού και πάνω από όλα λύσεις επωφελεία της πατρίδος και του Έθνους. Εάν δεν υπάρχει πατρίδα και Έθνος δεν υπάρχει και λαός.

Νίκος Παπαγεωργίουwww.elkosmos.gr - Αρχική


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More