13.3.12

Από την Κυριακή 18 Μαρτίου ο Ελεύθερος Κόσμος και πάλι κοντά σας!

Την Κυριακή 18 Μαρτίου ο "Ελεύθερος Κόσμος" και πάλι στα περίπτερα!


EK-18032012Ούτε έναν χρόνο δεν μπορέσαμε μακρυά σας και από την Κυριακή 18 Μαρτίου και κάθε Κυριακή, θα είμαστε μαζί σας με την έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας. Τον Απρίλιο θα συμπληρώνονταν ένας χρόνος από τότε που ο "Ελεύθερος Κόσμος" σταμάτησε την κυκλοφορία του. Αλλά εμείς, πιστοί στο να πηγαίνουμε πάντα ενάντια στο ρεύμα των καιρών είμαστε και πάλι εδώ. Σε μία εποχή κρίσης, που πολλές εφημερίδες και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κλείνουν, εμείς θα κάνουμε μία προσπάθεια ώστε η εθνική φωνή του Ελεύθερου Κόσμου να μπορεί να βρίσκεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ίσως γιατί είμαστε πεισματάρηδες, ίσως γιατί είμαστε συναισθηματικοί, ίσως απλά μας ανάγκασε να ξαναεκδόσουμε την εφημερίδα η αγάπη η δική σας και η συμπαράσταση όλων των φίλων και αναγνωστών του "Ελεύθερου Κόσμου" που τόσο καιρό εξέφραζαν την λύπη τους για την απουσία του. Με τιμή ένα ευρώ (φθηνότερη γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά τι θα πει κρίση) ανανεωμένη, με τους συνεργάτες που είχατε μάθει να διαβάζετε κάθε εβδομάδα, αλλά και με καινούριες υπογραφές, ο "Ελεύθερος Κόσμος" από την Κυριακή 18 Μαρτίου κάθε εβδομάδα θα δίνει τον αγώνα για πατριωτική ενημέρωση, ξεμπρόστιασμα αυτών που φτωχαίνουν τον λαό μας και γεμίζουν την πατρίδα μας μετανάστες, ενάντια στις πρακτικές της εξουσίας του δικομματισμού και της παραεξουσίας της αριστεράς.
Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε και πάλι να είστε δίπλα μας, όχι μόνο πηγαίνοντας στο περίπτερο και αγοράζοντας την εφημερίδα, αλλά κυρίως με τις συνεργασίες σας, την κριτική σας, την γκρίνια σας και τις συμβουλές σας. Γιατί ο "ΕΚ" είναι μία ακηδεμόνευτη πατριωτική φωνή που εκφράζει όλους εμάς που θέλουμε μία πατρίδα ελληνική, περήφανη και δυνατή.


Αναρτήσεις πολιτικών άρθρων.

 Αγαπητοί φίλοι λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων η ιστοσελίδα μας μέχρι τις εκλογές, θα λειτουργεί μόνο με αναρτήσεις πολιτικών άρθρων. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς τους αφανείς φίλους μας οι οποίοι μας διαβάζατε τακτικά. Θα αναρτούμε πλέον για εσάς τα καλλίτερα πατριωτικά άρθρα τα οποία θα υπάρχουν στο διαδίκτυο καθώς επίσης και δικά μας  όποτε αυτό θα είναι εφικτό. Μετά τις εκλογές θα επανέλθουμε με την καθημερινή πολιτική και όχι μόνο ενημέρωση.
Σας ευχαριστούμε όλους  για ακόμη μία φορά.

ΑΓΑΠΗΝΟΣ


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More