26.4.11

ΓΑΠ: Λεφτά υπάρχουν...


ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ;


-Όλα ξεκίνησαν με το ΄΄λεφτά υπάρχουν΄΄ του Γεωργίου Παπανδρέου
-Στο ΄΄δεν υπάρχει σάλιο΄΄ του Λοβέρδου
-Και καταλήξαμε στο ΄΄εμείς ποτέ δεν είπαμε ότι υπάρχουν λεφτά΄΄ της Κατσέλη
Τα παρακάτω είναι ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ απο τα ποσά τα οποία έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες κι έχουν αναρτηθεί και στο διαδίκτυο.
- 200,000 ευρώ για ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ στο υπ.παιδείας…
- η «μετακόμιση» σύσσωμου του υπουργικού συμβουλίου στη ΔΕΘ, προκάλεσε έξοδα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ… με εντολή Παπανδρέου τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου έμειναν σε μονόκλινα δωμάτια του Μακεδονία Παλλάς, που κοστίζουν από….
119 έως 568 ευρώ το βράδυ.Σε αυτά πρέπει να προστεθούν το κόστος των αεροπορικών εισιτηριων, τα γεύματα αλλά και το κόστος της μετακίνησης γραμματέων και φρουρών των υπουργών, το κόστος των περιπτέρων αφού από τους 1041 εκθέτες, οι 177 είναι του δημοσίου…
- 22 εκατ. ευρώ για τρεις ιστοσελίδες στο υπουργείο Υποδομών …
- ΛΑΣΤΙΧΑ σε αυτοκίνητο υπουργού: 8.000 ευρώ
- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ του ΑΣΕΠ: 11.000 ευρώ
- ΤΗΛΕΦΩΝΑ (σταθερά και κινητά) 100 εκατ. ευρώ
- ΓΟΜΕΣ και ΧΑΡΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ 19 εκατ. ευρώ!!
- Η υπουργός (πρώην Εθνικής) Παιδείας Ά.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, φροντίζει και εκείνη για τους συνεργάτες της και τους συνεργάτες των συνεργατών της… Με απόφασή της,χορηγεί ποσό ύψους 194.500 ευρώ σε 55 υπαλλήλους στο πολιτικό της γραφείο και στα γραφεία των υφυπουργών, του γενικού γραμματέα και των ειδικών γραμματέων, με αναδρομική ισχύ από 1ης Ιανουαρίου 2010, μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του ιδίου έτους….
- Πληρώνουμε τα μαλλιοκέφαλα μας για τους λαθρομετανάστες. Συνολικά η δωρεάν περίθαλψη των λαθρομεταναστών μας στοιχίζει 150 εκ…
- Πόσα χρωστάει το Alter στο δημόσιο; 12,978 εκατομμύρια ευρώ, το 23,7% των ιδίων κεφαλαίων… Γιατι ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ όσοι χρωστάνε 300-400 ευρώ;
- Το ποσό των 20 εκ. ευρώ δίνει το υπουργείο Οικονομικών εν μέσω οικονομικής κρίσης για να αγοράσει νέο μηχανογραφικό πρόγραμμα το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα στο ΔΝΤ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ…
- Για την αγορά ΚΑΦΕΔΩΝ και ΤΣΑΓΙΟΥ,δαπάνη που αφορούσε το πολιτικό γραφείο του υπουργού Επικρατείας Χ.ΠΑΜΠΟΥΚΗ, η γενική γραμματεία της κυβέρνησης δαπάνησε 1.995,78 ευρώ μόνο στο διάστημα Αυγούστου – Σεπτεμβρίου 2010…
-Για υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας του υπουργού Επικρατείας δόθηκαν 2.690,24 ευρώ στην εταιρεία Cosmote…
- ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ…Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ για το κινητό του ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 2.531,38 ευρώ και άλλα 1.400 για το σταθερό του.
- Κ. ΜΠΑΤΖΕΛΗ ως υπουργός χρέωσε το κινητό της με 4.128,15 ευρώ τα οποία ΦΥΣΙΚΑ πλήρωσε ο ελληνικός λαός.
- Χ.ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ με λογαριασμούς της τάξης των 2.690 ευρώ.
- Κέρδος 600 εκατ. ευρώ το χρόνο θα βγάλει η Γερμανία από το ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…
- Πόσα ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ για να… κάνει αποδελτίωση ΤΥΠΟΥ μία εταιρεία για το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ του ΠΑΓΚΑΛΟΥ; 4.099,74 ευρώ!!! ΤΟ ΜΗΝΑ…
- Το μπανάλ μάρμαρο στο πάτωμα του γραφείου της Α. ΝΤΑΛΑΡΑ,αντικαταστάθηκε από ένα σικ και υψηλής αισθητικής laminate δάπεδο…ΜΟΝΟ 7 .000 ΕΥΡΩ…
- Συνολικά 40.000 ευρώ κόστισαν τα έπιπλα και τα υπόλοιπα είδη μηχανογράφησης του γραφείου της υφυπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας, ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΣΟΥΡΗ…
- Πόσα μας κοστίζουν οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ μας;
Το 2010 οι 300 της Βουλής μοιράστηκαν το ποσό των 42,5 εκατ. ευρώ, ο μέσος όρος των μηνιαίων βουλευτικών αποδοχών ανέρχεται σε 10.000 ευρώ.
35 εκατ. ευρώ μοιράστηκαν μέσα στο 2010 οι συνταξιούχοι βουλευτές ή οι σύζυγοι και οι άγαμες θυγατέρες θανόντων βουλευτών.
4,3 εκατ. ευρώ προορίζεται για τις συντάξεις των πρώην πρωθυπουργών…
Ποιος είπαμε ότι πληρώνει; Οι μισθωτοί και οι χαμηλοσυνταξιούχοι οι συνήθεις ύποπτοι δηλαδή.


Μας έσωσε και κρύβεται...

Κρύφτηκε στο εξοχικό του στη Σέριφο και δεν ξεμυτίζει με τίποτε. Ποιός λέτε;

Στην πολυτελή βίλα του στη Σέριφο, το κόστος κατασκευής της οποίας υπερέβη τα 3 εκατομμύρια ευρώ και καταλαμβάνει μια ολόκληρη πλαγιά, έχει κρυφτεί τις ημέρες του Πάσχα ο...
υπουργός Οικονομικών. Κάτοικοι και εστιάτορες του νησιού ανέφεραν ότι ενώ τα προηγούμενα χρόνια έκοβε καμιά βόλτα στη Χώρα του νησιού, τώρα δεν τολμάει να ξεμυτίσει από τη βίλα.
Προφανώς γιατί ξέρει τι τον περιμένει. Άσε που η Αστυνομία του νησιού περιπολεί διαρκώς γύρω από το σπίτι του ενώ είναι άγνωστο πόσοι αστυνομικοί της προσωπικής του φρουράς έχουν μεταφερθεί από την Αθήνα για να τον φυλάνε.
Μία οικονομική απορία: Ο υπουργός έχει μηνιαίο μισθό 4.000 ευρώ. Από αυτά, 3.000 δίνει για την ενοικίαση του σπιιτού του στην Αθήνα, ενώ το εξοχικό του στην Σέριφο το έκανε με τραπεζικό δάνειο το ο ποίο και αποπληρώνει κανονικά. Μήπως τα "νούμερα" δεν βγαίνουν ή εγώ δεν ξέρω μαθηματικά; Δηλαδή, αν δίνει 800 ευρώ το μήνα για την αποπληρωμή του δανείου, ο υπουργός μας, ο τσάρος μας, ο αγωνιστής μας, βιοπορίζεται με 200 ευρώ το μήνα;
kostasxan


Ελληνικές πατριωτικές θέσεις!


ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ.


Οφείλουμε ως γνήσιοι Έλληνες να ιεραρχήσουμε τις ζωές μας, τις επιλογές μας, τα υπάρχοντά μας και τις Αξίες μας. Γιατί αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς και να βρούμε πραγματικές λύσεις για τα προβλήματά μας, τότε πρέπει να παύσουμε να λειτουργούμε σαν ένας λαός χύμα, αφήνοντας χώρος στις ζωές τις δικές μας και του Έθνους σε σαπιορήτορες του μέγιστου ανθελληνισμού.

Ποιος μωρέ μπορεί να επιλέξει για πολιτική και για συνδικαλιστική εξουσία ανθρώπους που την ημέρα μάχονται τάχα στο πλευρό του λαού και το βράδυ συνεδριάζουν σε ανήλιες λέσχες και κομματικά γραφεία για να χρεώσουν οικογένειες ολόκληρες με ξένα χρέη, να συρρικνώσουν την ελληνική αγορά εργασίας, να μετατρέψουν την χώρα σε παγκόσμιο φτωχοκομείο, να διανείμουν την Πατρίδα στα νύχια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και να μετατρέψουν τους εισβολείς σε μειονότητες; Και όλα αυτά για την εξασφάλιση ενός μεροκάματου που τώρα μειώνεται και μια εργασιακή θέση που στις μέρες τούτες τις δόλιες χάνεται.

Η κατάρα του υλισμού που πρόσκαιρα έχει επισκιάσει τις Ιδέες, έρχεται τώρα να απειλήσει τα τείχη της αείποτε άπαρτης Ελλάδος. Να προσπαθήσει να σωριάσει σε ερείπια το εναπομένων κράτος από την τρανή όψη της Αρχέγονης αλλά και της Μεσαιωνικής Ελλάδος. Μαζί με τον αποτρόπαιο και ξενικό υλισμό αναφύεται ο κακός εαυτός του Έλληνα με τη μορφή του εφήμερου ανθρώπου και πολίτη, που τώρα όμως σέρνεται στα τέσσερα σε αλλογενή θελήματα και ξεχνά την άλλη του φύση, εκείνη του οπλίτη που του επέτρεπε παράλληλα με τη φιλοσοφία και τον πολιτισμό, να μάχεται και να λευτερώνει ελληνισμό.

Χρειαζόμαστε εκείνη την Ελλάδα που δεν έβαζε το πολίτευμα πάνω από την Πατρίδα, αλλά την Πατρίδα πάνω από το πολίτευμα. Και δεν εκδιδόταν στους νταβατζήδες και γυρολόγους βάρβαρους της οικουμένης κατεβαίνοντας με φόρα σαν σήμερα του κακού τη σκάλα, αλλά έσπερνε παντού λόγο και παρουσία ελληνική. Μια Ελλάδα που μάτωνε τρέφοντας από το παγερό χάδι του θανάτου και το ζεστό ελληνικό αίμα το δέντρο της λευτεριάς ώστε να ξεπηδήσουν νέες γερές γενιές Ελλήνων στο δρόμο της Αναγέννησης και της Αναδημιουργίας πρότερων μεγαλείων. Είχαμε όμως τότε Λεωνίδα, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, Αθανάσιο Διάκο, Παπαφλέσσα, Κολοκοτρώνη, Μεταξά και Παπαδόπουλο. Είχαμε όμως και προδότες. Εφιάλτες ελληνόφωνους, νενέκους, πολιτικάντηδες, επίορκους των ελληνικών όπλων που πρόδιδαν άπαντες αφελή ανοχή και εσφαλμένη εμπιστοσύνη.

Το κοινό στοιχείο των κεφαλών της Ελληνικής Φυλής είναι πρόδηλο κοινωνώντας στα γάργαρα νερά της ελληνικής ιστορίας. Συνοψίζεται στην ακλόνητη πίστη στο ύψιστο και ακατάβλητο δόγμα ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ. Όμοια φωνή δίπλα στους εξίσου ανυπέρβλητους κανόνες θυσιαστικού αγώνος και ηρωισμού της Μητέρας Λακεδαίμονος που διατάζει Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ και ΝΙΚΗ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ. Τότε το Ελληνικό Έθνος είχε ηγέτες άξιους που φτιάχνανε κάστρα και τείχη ανίκητα με τα κορμιά τους, που ανέχονταν υπομονετικά φυλακές και ατιμώσεις από άτιμους και προσκυνημένους, που χαλάλιζαν ή ρίσκαραν τη ζωή τους γιατί ήταν καμωμένοι να προχωρούν μπροστά και να μην κρύβονται.

Χρειαζόμαστε και πάλι ηγέτες που ταυτίζουν το Ελληνικό Έθνος και την Ελληνική Κοινωνία με τους δεσμούς του Αίματος και την διάθεση του Νικητή, αποφασισμένους πως ή θα φτιάξουν Ελλάδα αδούλωτη και υγιή ή θα σκορπίσει ο άνεμος την τέφρα τους. Έως ότου ένας νέος άνεμος επαναστατικός φέρει την αναγέννηση του αιώνιου Έλληνα Φοίνικα. Εκ της τέφρας μας αναγεννιόμαστε. Υποτάσσοντας ύλη και θέληση σε Ιδέα και Πίστη για Θεό, Ελλάδα και Λαό.

Τότε είναι βέβαιο ότι θα παύσουμε να δίδουμε έδαφος στον περιούσιο επιβήτορα των ΗΠΑ που μας ζητάει τα ρέστα γιατί τάχα κακοφερνόμαστε στους λατρεμένους λαθρομετανάστες του και προβαίνουμε τάχα σε αντισημιτικές ενέργειες νεοταξικά στημένες. Και ακόμα θα κόψουμε τη γλώσσα στις έχιδνες που «ανακαλύπτουν» ανύπαρκτες εθνικές μειονότητες με τις ανόσιες τουρκοποιήσεις των Πομάκων και την ξετσίπωτη άρνηση του ελληνισμού αιώνων στους Βλάχους, τους Αρβανίτες και τους Μακεδόνες αδερφούς μας. Το λέω αυτό εγώ, ένας Αρβανίτης, ένας Έλληνας απόγονος Δωριέων δηλαδή. Και φυσικά θα πάψουμε να δίνουμε συγχωροχάρτια σε όσους πουλάνε Ελλάδα και «ξεχνάνε» το Καστελόριζο από χάρτες.

Ελλάς ή Τέφρα λοιπόν. Ιδού η ασφαλής ελληνική οδός με τον Εθνικοκοινωνισμό στην κεφαλή. Με το κεφάλι ψηλά για μια Μεγάλη Ελλάδα μόνο για Έλληνες. Και ας δούμε τούτο το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=d0qmcqjDHUg&feature=share.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/


Οι πρώην σύντροφοί του...


Σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό ασκεί ο πρώην υπουργός Πολιτισμού, Θάνος Μικρούτσικος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Ποντίκι".
Ο πρώην υπουργός υποστηρίζει πως θα υπάρξει ο "θάνατος" ενός εκατ. ανθρώπων, από το βάρος του 20% ανεργίας, της συνεχούς διεύρυνσης των νεόπτωχων και μιας φοβερής πίεσης των μεσαίων στρωμάτων. Αυτό, υποστηρίζει ο Θ. Μικρούτσικος έχει ως αποτέλεσμα τη συρρίκνωση της κοινωνίας.
Γι αυτό, "η φράση του Γιώργου Παπανδρέου «να σωθεί η Ελλάς» είναι μια απίστευτη ανοησία, δεδομένου ότι δεν σώζεις καμία χώρα όταν καταστρέφεις τον κοινωνικό ιστό και τον κόσμο της. Είναι εγκληματικό".
Στη συνέχεια, δηλώνει...
πως ο πρωθυπουργός είναι "το καλό παιδί του ευρωπαϊκού και αμερικανικού administration, και τώρα μας πήρε στον λαιμό του. Εάν ο Γιώργος Παπανδρέου ήθελε να μην κάνει τον κόσμο να υποφέρει, στις αρχές του 2010 θα απαιτούσε εκβιαστικά απ’ τη Μέρκελ και τον Σαρκοζί, λέγοντάς το και στον Ομπάμα που τους επηρέασε, ότι, εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν του δώσει τη δυνατότητα να ρίξει το έλλειμμα σε 8 χρόνια και όχι σε 2-3 χρόνια, θα έκανε haircut στα αγγλικά και γερμανικά ομόλογα και θα ταρασσόταν συθέμελα το σύστημα".
Σε αυτό το σημείο ο κ. Μικρούτσικος κάνει και μία αντιστοιχία ανάμεσα στο Γ. Παπανδρέου και τον πατέρα του, Ανδρέα.
Ή θα πήγαινε απευθείας ο ίδιος στους Κινέζους για να κάνει τις συνεννοήσεις και όχι μέσω της Goldman Sachs. Αυτά θα έκανε ένας οξυδερκής πολιτικός με κοινωνική ευαισθησία σαν τον Ανδρέα Παπανδρέου στο πλαίσιο του καπιταλισμού", σημειώνει.
Παρόλα αυτά παραδέχεται πως έγιναν λάθη απ’ τη μεταπολίτευση και μετά.
Παράλληλα δεν φείδεται της κριτικής απέναντι στη γενιά του, αυτή της Μεταπολίτευσης και του Πολυτεχνείου.
"Δεν θέλω να πω ονόματα κάποιων της προηγούμενης από το Πολυτεχνείο γενιάς, για να μη στενοχωρήσω κάποιους 85άρηδες, που ξεκίνησαν, και μάλιστα με όπλα, και τώρα είναι στυλοβάτες του συστήματος. Αυτό συμβαίνει γιατί υπερτερεί το φοβερό θεριό που λέγεται καπιταλισμός. Και να σου πω για τη δικιά μου γενιά. Έχεις την εντύπωση ότι αυτοί που ξεσηκώθηκαν στο Πολυτεχνείο, ήταν η πλειοψηφία; Πρωτοξεκίνησαν 150 άτομα κι ήμουν και εγώ μέσα. Αλλά είναι η πρώτη φορά που το λέω σε δημοσιογράφο, ύστερα από 38 χρόνια, διότι έγινε μια φοβερή εκμετάλλευση του Πολυτεχνείου και δεν ήθελα να αναφερθώ σε αυτό. Μετά θες να γίναμε 1.000 ή 5.000 άτομα; Τη γενιά εκείνη αποτελούσαν 400.000 άνθρωποι. Πού ήταν";
Πολύ δύσκολα ακούς άνθρωπο σήμερα και δη δημόσιο πρόσωπο να κάνει αυτοκριτική. Πολύ περισσότερο να παραδέχεται ότι έχει εν μέρει αλλοτριωθεί.
"Ότι βεβαίως έχω στοιχεία αλλοτρίωσης, γιατί αισθάνομαι πως η πορεία του καλλιτέχνη είναι η πορεία του σχοινοβάτη. Το ζήτημα είναι αν πέφτεις και δεν ξανανεβαίνεις ή αν πέφτεις και επιχειρείς να ανέβεις ξανά. Θεωρώ τον εαυτό μου σε αυτή την κατηγορία: Του τύπου που έπεσε και συνεχίζει. Και μάλιστα συνεχίζω μπαίνοντας στα 64 μου χρόνια. Πάντα αυτό κάνω: Σηκώνομαι, πέφτω και συνεχίζω. Αυτό το στοίχημα πιστεύω πια ότι στο τέλος δεν θα το χάσω. Δηλαδή να μείνω πάνω στο σχοινί, με το ξύλο να ισορροπεί, έστω κι αν παλαντζάρει".
Ερωτάται ακόμα ο Θάνος Μικρούτσικος από το δημοσιογράφο της εφημερίδας, εάν συμφωνεί, από την εμπειρία του ως μέλος της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ την περίοδο ’93-’96, με το "όλοι μαζί τα φάγαμε" του Θεόδωρου Πάγκαλου.
"Άλλο ήθελε να πει, αλλά σε μια εποχή σκανδάλων, δυσοσμίας και ανέχειας, ήταν λάθος ο τρόπος που το διατύπωσε. Κι έτσι έχασε το δίκιο του. Κρίμα, γιατί ο Πάγκαλος ήταν οξυδερκής πολιτικός. Μιλούσε για το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα έτσι όπως χτίστηκε μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όχι με τη Μεταπολίτευση. Αυτό το σύστημα χτίστηκε με τον πολιτικό - πολιτικάντη – σε επίπεδο μέσου όρου – και τον προεστό του χωριού, ο οποίος του έλεγε «σου δίνω ψήφους, έχεις το χωριό, αλλά θέλω το παιδί του δείνα και του τάδε να μπούνε στο Δημόσιο». Και ο πολιτικός έλεγε «Μάλιστα». Βεβαίως ο πολιτικός είχε την κύρια ευθύνη, αλλά το Δημόσιο έγινε τόσο ογκώδες, διότι ο ένας πίεζε και ο άλλος δεχόταν".
Τέλος, ασκεί μία προσεκτική κριτική και στην Αριστερά και τα πεπραγμένα της, όλα αυτά τα χρόνια.
"Τι έκανε η Αριστερά τα τελευταία 30 χρόνια; Κατ’ αρχήν θέλω να δηλώσω, για να μην παρεξηγηθώ, ότι σέβομαι πάντα το βασικό κομμάτι της Αριστεράς, που είναι το ΚΚΕ, γιατί είναι ένα κόμμα θυσιών, επί 90 χρόνια, με πάρα πολλές απώλειες κομμουνιστών σε εξορίες, φυλακίσεις και θανάτους.
Αυτό, όμως, που προσάπτω στο ΚΚΕ είναι ότι σε παλιότερες περιόδους, όταν οι συνθήκες ευνοούσαν κάτι τέτοιο, δεν λειτούργησε ως προς την έννοια του εφικτού. Την εποχή που είχαμε ένα κόμμα όντως σοσιαλδημοκρατικό, διαφοροποιημένο από το κόμμα της Δεξιάς – ενώ τώρα δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις – θα μπορούσε η Αριστερά να έκανε συνεργασίες, εξηγώντας ότι τις κάνει, διότι, ενώ παλεύει για μια άλλη κοινωνία, θέλει να πιέσει ώστε στη δεδομένη κοινωνία να πάει ο κόσμος προς το καλύτερο εφικτό.
Αυτό κάνει το ΑΚΕΛ στην Κύπρο, γι’ αυτό είναι πρώτο κόμμα εδώ και 30 χρόνια με 35%. Αυτό δεν το έκανε η Αριστερά στην Ελλάδα, γι’ αυτό και τώρα που μιλάμε πήγε από το 6,5 στο 8%, παρά τη φοβερή αγανάκτηση του κόσμου. Άρα φοβάμαι ότι οποιαδήποτε ειρηνική ή μη ειρηνική επανάσταση θα είναι χαοτική. Γι’ αυτό δεν αισιοδοξώ".

news247.gr
ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ


Η εβδομάδα των παθών του Ελληνικού λαού συνεχίζεται...



Η Εβδομάδα των Παθών για το εισόδημα των Ελλήνων πολιτών ξεκινά από σήμερα με το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που θα εξειδικευτεί και θα οδηγήσει σε περαιτέρω εξαθλίωση εκατομμύρια πολιτών. Επίσης θα παρουσιαστεί το πακέτο των ιδιωτικοποιήσεων μέχρι τα μέσα Μαΐου στη Βουλή και θα πρέπει να ψηφιστεί μέχρι τις αρχές Ιουνίου. Η κυβέρνηση διαμηνύει ότι αν δεν ψηφιστεί "Πάει αμέσως σε εκλογές". Το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα αφορά έκτακτα έσοδα 26 δισ. ευρώ.

Πρόκειται...
για αυτοκτονικό εγχείρημα, που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε τραγικά αποτελέσματα για την ελληνική οικονομία: Πάλι τα έσοδα τον Μάρτιο ήταν 10% χαμηλότερα από τα προβλεφθέντα, λόγω κατάρρευσης της κατανάλωσης.

Την Τρίτη η Eurostat θα ανακοινώσει τα στοιχεία του ελλείμματος του 2010. Από το ύψος του ελλείμματος του 2010 σε σχέση και με την πορεία του προϋπολογισμού το πρώτο τρίμηνο, θα προσδιορισθεί και το ύψος των πρόσθετων μέτρων του 2011, που υπολογίζεται περί τα 3 δισ. ευρώ.

Μεταξύ των μέτρων που εξετάζονται είναι η κατάργηση φοροαπαλλαγών, εισαγωγή κοινωνικών κριτηρίων στα επιδόματα, η εισαγωγή φόρου στα μη αλκοολούχα ποτά, καθώς και η μετάταξη προϊόντων σε υψηλότερο συντελεστή ΦΠΑ και φυσικά και άλλες μειώσεις στις αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων.

To πλέον εντυπωσιακό στοιχείο όλων είναι ότι η κυβέρνηση ... απειλεί με εκλογές εν μέσω των συζητήσεων που έχουν ξεκινήσει με τους πιστωτές για την αναδιάρθρωση του χρέους (όσο και αν αυτό διαψεύδεται για ευνόητους λόγους) αλλά και στον απόηχο των αποτελεσμάτων των δημοσκοπήσεων που δείχνουν ότι κανένα κόμμα δεν μπορεί να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Η περίοδος μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα είναι ίσως η πλέον καθοριστική για την χώρα μετά την απελευθέρωση του 1944...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ


Ο κοινοβουλευτισμός στην Ελλάδα... Οι κλεφταράδες και οι ψευταράδες...

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!


Με τον νόμο 3213/2003 προβλέπονταν οι ποινικές κυρώσεις (άρθρο 4), η ποινική διαδικασία (άρθρο 5), ο καταλογισμός των ποσών που αντιστοιχούσαν στα παράνομα οφέλη (άρθρο 6) και οι διάφοροι περιορισμοί που έπρεπε να ισχύουν για τους δημόσιους λειτουργούς, σε σχέση με ιδιότητες που δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες για προσπορισμό παράνομων οφελών ή απόκρυψη εισοδημάτων (άρθρο 7 – συμμετοχή σε off shore, εταιρικά σχήματα κ.λ.π).
Ο νόμος 3849/2010, λίγες ημέρες μετά την μετατροπή του μνημονίου σε νόμο του κράτους επαναλαμβάνουμε, και έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό, με μια παράξενη, περίπλοκη και εμφανώς ύποπτη νομοτεχνική πρακτική όρισε, στο πρώτο άρθρο του, ότι όλες οι επικίνδυνες αυτές προβλέψεις, επικίνδυνες επειδή θα μπορούσαν ενδεχομένως να απειλήσουν τις περιουσίες που απέκτησε η αλητεία που επί μια 30ετία καταλήστευε τον τόπο, καταργούνται.
Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη νομική παιδεία για να γνωρίζει κανείς ότι η κατάργηση ενός ποινικού νόμου καταργεί αναδρομικά και το σύνολο των αδικημάτων που είχαν κωδικοποιηθεί με αυτόν και εξαλείφει τον αξιόποινο χαρακτήρα παρόμοιων πράξεων που συνέβησαν στην διάρκεια της ισχύος του (μέχρι δηλαδή την 25/5/2010/) και θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν στο προσεχές μέλλον. Ασφαλώς, το περιεχόμενο των διατάξεων των άρθρων 4 έως 7 του Ν.3213/2003 επαναλαμβάνεται ελαφρά ή περισσότερο παραλλαγμένο στην συνέχεια. Πλην όμως, μετά την ρητή κατάργησή των κρίσιμων άρθρων, που περιγράφουν την αντικειμενική υπόσταση των εγκλημάτων και ορίζουν τις διαδικασίες κολασμού και τις ποινές, και όχι την τροποποίηση, ούτε την αντικατάσταση τους, κάθε έγκλημα που συντελέστηκε μέχρι την 25/5/2010/ έπαψε να υπάρχει. Η δυνατότητα δηλαδή του νόμου να ερευνήσει και να τιμωρήσει υποθέσεις παράνομου πλουτισμού εις βάρος του δημοσίου, και, κυρίως, η δυνατότητα του κράτους να ζητήσει από τους εγκληματίες την επιστροφή των κόπων του ελληνικού λαού, έπαψε οριστικά να υφίσταται.
Με άλλα λόγια, με τον Ν.3849/2010 διασφαλίσθηκε η ποινική ασυλία κάθε αξιοπρεπούς απατεώνα και σιγουρεύθηκαν τα κλεμμένα, όπου και σε όποια μορφή κι αν βρίσκονται.
Το άρθρο 10 του πρόσφατου 3932/2011 είναι, όπως είπαμε, απλά το κερασάκι στην τούρτα. Καλύπτει την περίοδο των 10 μηνών που πέρασαν από τον Μάιο του 2010, -διότι δεν μπορεί, ο πειρασμός είναι ίδιον του ανθρώπου και όλο και κάτι πονηρό θα έγινε στο μεταξύ-, και δίνει την ευχέρεια στο δικαστικό συμβούλιο, συνεκτιμώντας όλες τις περιστάσεις να απαλλάσσει πρόχειρα κάθε κατηγορούμενο, προλαμβάνοντας την ποινικοποίηση της πολιτικής μας ζωής και διασφαλίζοντας την τόσο απαραίτητη, κατά Παπαχελά και Πρετεντέρη, εθνική συνεννόηση, που δεν είναι τίποτε άλλο από την ομερτά των αντίπαλων μαφιόζικων ομάδων.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ,ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!
Όπως μας είπαν,το συγκεκριμένο νόμο ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ Πασοκ, ΝΔ και Λαος!!!
Δηλαδή,για να το πούμε απλά,ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ,ΤΩΝ ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ!
Επομένως,όποια συζήτηση γίνεται για μίζες κλπ είναι ανούσια,αφού ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΟΤΕ!
Φυσικά,το θέμα θάφτηκε από τα ΜΜΕ,για ευνόητους λόγους: Τους ίδιους για τους οποίους δεν μας λένε το όνομα του εκατομμυριούχου πρώην Υπουργού!
Τέτοια «δημοκρατία» κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των αρχικλεφταράδων-που μάλιστα καλύπτονται μεταξύ τους με τρόπο που θυμίζει μαφιόζικο υπόκοσμο !


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More