19.5.11

Τα καρντάσια του Παπανδρέου οι απολίτιστοι τουρκομογγόλοι!

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 19Η ΜΑΙΟΥ!

Εφ. Χουριέτ 19-5-2011.
 Ας είναι χαρμόσυνη η 19η Μαΐου.
Ο μεγάλος ηγέτης Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ ακριβώς πριν από 92 χρόνια αποβιβάστηκε στην Σαμψούντα για να σώσει την πατρίδα από τους εχθρούς. Οι Άγγλοι είχαν βγει στην Κωνσταντινούπολη, οι Έλληνες στην περιοχή του Αιγαίου, και οι Γάλλοι στα ΝΑ και στην περιοχή της Μεσογείου… Από την Σαμψούντα άρχισε μια ανάσταση…Και μετά από την σωτηρία ο μεγάλος ηγέτης Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ αφιέρωσε την 19η Μαΐου στους νέους. Και έτσι η 19η Μαΐου, έγινε η 19η Μαΐου-Γιορτή Νεολαίας και Αθλητισμού…
Σχόλιο : Το σχετικό βίντεο μπορείτε να το δείτε στην διεύθυνση : http://webtv.hurriyet.com.tr/2/16885/0/1/19-mayis-kutlu-olsun.aspx


Ακόμη τον καμαρώνουμε και μιλάει για πατρίδα!


Βόμβα Πάνου Καμμένου: Μετά από αυτό, η κυβέρνηση δεν μπορεί να σταθεί ούτε μία ημέρα.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ CDS.
Οι βουλευτές της κυβέρνησης οφείλουν άμεσα να αποσύρουν την στήριξη στην κυβέρνηση.
Τα στοιχεία συγκεντρώθηκαν μετά από την ενδελεχή έρευνα του βουλευτή Πάνου Καμμένου που πραγματικά δεν υπολόγισε τίποτα και φέρνει στο φως την εταιρεία που κερδοσκόπησε εις βάρος της πατρίδας. Μετά από αυτό, η κυβέρνηση δεν μπορεί να σταθεί ούτε μία ημέρα. Όσοι την στηρίζουν είναι συνυπεύθυνοι. 26 δις εκτιμάται το κέρδος της υπεραξίας.

Η εταιρεία έχει τον απίστευτο τίτλο: Informed Judgement Partners, Που βέβαια ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα αφού ο βαθμός πληροφόρησης της είναι τεράστιος ώστε να ποντάρει στο επίμαχο CDS την ώρα που μία πανίσχυρη κυβέρνηση είχε διαδεχθεί την παραπαίουσα κυβέρνηση Καραμανλή.

Δείτε τώρα τα πρόσωπα που απαρτίζουν την Informed Judgement Partners:


 


Και στο Advisory board φιγουράρει η πασίγνωστη κυρία Μιράντα Ξαφά, του …ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ. Πήγε εκεί μετά την παραίτηση της!

Πως σχετίζονται τα πρόσωπα αυτά με το βαθύ ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο;

Διαβάστε και φρίξτε...

Οι οικογένειες Παπανδρέου – Figueres

Jose Maria Figueres: Σύμβουλος στο ίδρυμα i4cense που ιδρυσε ο Ανδρίκος Παπανδρέου, αδερφός του πρωθυπουργού! Σας λέει κάτι το περιβόητο “σκουώς” που έπαιξε με τον αδερφό του και πρωθυπουργό προ ολίγων ημερών; Το ντοκουμέντο που ακολουθεί αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου συνεργάζεται
  • 1. Με εταιρεία του αδερφού του και...
  • 2. Με εταιρεία που συμμετέχει στέλεχος της IJ Partners!


Οι οικογένειες Παπανδρέου – Figueres, διατηρούν στενές σχέσεις και σε άλλα επίπεδα...


Δείτε τώρα  τι αναφέρεται  σε παρουσίαση του Συνδέσμου Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά (http://www.spef.gr/pdf/SPEF_GENIKH_SYNELEYSH_2011.pdf )

“Πράσινη Ανάπτυξη”. Καμαρώστε* την κυρία Figueres και τον Γιώργο Παπανδρέου στο Davos πριν από λίγο καιρό.

Ξέρετε όμως γιατι δεν ήταν ο κύριος Figueres στο WEF; Γιατί απλούστατα παραιτήθηκε όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με μίζες από την εταιρεία Alcatel που φερόταν να έχει λάβει!

Θεόδωρος Μαργέλλος, ο οποίος στο εξαιρετικά λιτό βιογραφικό του στην ιστοσελίδα του fund αναφέρει «ότι είχε μια άκρως επιτυχημένη καριέρα ως έμπορος προϊόντων και επιχειρηματίας στον τομέα των γεωργικών επιχειρήσεων». Επισημαίνεται ότι επιχειρηματίας με το όνομα Θεόδωρος Μαργέλλος είχε εμπλακεί στη δεκαετία του ’90 με την υπόθεση του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού, το οποίο επιτήδειοι «βάφτιζαν» ελληνικό και καρπώνονταν επιδοτήσεις εκατομμυρίων δραχμών. (πηγή: Το Ποντίκι). Ο επιχειρηματίας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, ενώ οι πληφορορίες που τον θέλουν να “εξαφανίζεται” μαζί του με το ιδιωτικό του αεροσκάφος στα ταξίδια – μυστήριο του πρωθυπουργού στο Παρίσι, διαρρέονται από το ίδιο το ΠΑΣΟΚ.

Michael Demirel (!!).
Πρώην στέλεχος της Goldman Sachs, την εποχή που η κυβέρνηση Σημίτη υπέγραφε τα περιβόητα Swaps με τον κύριο Παπακωνσταντίνου σύμβουλο, για τα οποία η νυν κυβέρνηση δεν έχει δώσει ακόμα τα στοιχεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, παρά τις μηνύσεις.

Άλλη μία διαχρονική αγάπη δηλαδή: Η Siemens xορηγός σε ΜΚΟ του Αντρίκου!

Και βέβαια, στην i4cense φιγουράρει το όνομα της κόρης του Ισμαήλ Τζεμ.
Δεν είναι βέβαια η πρώτη Τουρκάλα σύμβουλος των Παπανδρέου, αφού έχει προηγηθεί το ασύλληπτο “μπουμπούκι” κυρία Nur Batur, ανταποκρίτρια της εφημερίδας Ηurriyet στην Αθήνα, συγγενή πρώτου βαθμού γυναίκας διπλωμάτη, η οποία υπηρετούσε ως πρόξενος της Ελλάδας στη χώρα μας και είχε δημιουργήσει σωρεία προβλημάτων.

Η Βatur συνόδευε αποστολές Ελλήνων πολιτικών στο εξωτερικό, «παρακολουθώντας» εκ του σύνεγγυς τα τεκταινόμενα, ενώ προκάλεσε σοβαρά προβλήματα με την «αλλοίωση» κειμένου συνέντευξης υπουργού της κυβέρνησης της ΝΔ, προκαλώντας την πρώτη σοβαρή κρίση στους κόλπους της. H Νur Βatur που πρωτοστατεί σήμερα στην ίδρυση ελληνοτουρκικού συνδέσμου δημοσιογράφων, ήταν εκείνη που υπέγραφε το καλοκαίρι του 2000 συκοφαντικό άρθρο της Hurriyet με τίτλο «Σκάνδαλο ομοφυλοφιλίας στην ελληνική πολιτική» με αθλιότητες σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Αθλιότητες που εδώ αναπαρήγαγε ένας άλλος υποστηρικτής του μνημονίου, ο κύριος Καρατζαφέρης.

Η συνέχεια στους “επαγγελματίες της ενημερωσης” και βέβαια στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.





Να τον χαίρονται οι Θεσσαλονικείς!

Να χαιρόμαστε τους καραγκιόζηδες δημάρχους μας.


  

Δήλωση-σοκ Μπουτάρη: Τιμή να είναι η Θεσσαλονίκη γενέτειρα του Κεμάλ!

γράφει σήμερα το portal voreia.gr
“Προκαλεί για μία ακόμη φορά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, προχωρώντας σε εγκωμιαστικά σχόλια για τον σφαγέα Ποντίων και Μικρασιατών. 
Σε μια νέα προκλητική δήλωση προχώρησε σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, από την Κωνσταντινούπολη, επιφυλάσσοντας εγκωμιαστικά σχόλια για τον..
 Κεμάλ Ατατούρκ, τον υπ’ αριθμόν ένα υπεύθυνο της γενοκτονίας των Ποντίων και των Αρμενίων, αλλά και σφαγέα των ελληνικών πληθυσμών στη Μικρά Ασία. Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Καντίρ Τοπμπάς, ο κ. Μπουτάρης τόνισε ότι αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή που η Θεσσαλονίκη είναι η γενέτειρα του Μουσταφά Κεμάλ, χωρίς βέβαια να αναλογίζεται ότι στην πόλη όπου είναι δήμαρχος κατοικούν χιλιάδες Πόντιοι και Μικρασιάτες.”

Kαι σήμερα, την 19η Μαϊου 2011, το πρωί, στις 11, ο κ.Μπουτάρης θα παρευρεθεί στην επιμνημόσυνη δέηση, που θα ψαλλεί στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας, χοροστατούντως του Μητροπολίτη Άνθιμου !
Ο άνθρωπος είναι τρείς λαλούν και δυό χορεύουν.
Ου γαρ έρχεται μόνο…
εκτός αν του πήρε τόσο τα μυαλά η Γκαμπριέλα…:))


Τον Ελληνικό λαό ποιός θα τον σώσει από τους συμμετέχοντες;

Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών την Τρίτη με αρώμα συναίνεσης
Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών την Τρίτη με άρωμα συναίνεσης!
Συνάντηση με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συγκαλέσει πιθανότατα την Τρίτη ο πρωθυπουργός, επιδιώκοντας να δώσει ένα ισχυρό συμβολισμό στον όρο «συναίνεση» που ζητά μετ' επιτάσεως η τρόικα. Ο Γιώργος Παπανδρέου φέρεται να καταλήγει σε αυτή τη λύση καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, εισέπραξε αρνητικό κλίμα από αρχηγούς κομμάτων, στην προοπτική επανάληψης κατ' ιδίαν επαφών μαζί τους. Την προηγούμενη ημέρα πάντως, τη Δευτέρα, θα έχει καταθέσει στο Υπουργικό Συμβούλιο το Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Πλαίσιο στο οποίο θα συμπεριλαμβάνονται τα νέα -επώδυνα- μέτρα και οι απαιτήσεις των δανειστών μας. Μετά την ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών θα το καταθέσει στη Βουλή για πρώτη και δεύτερη ανάγνωση, διαβούλευση στον ΚΤΕ κ.λπ. ώστε να έρθει προς ψήφιση στις 19 Ιουνίου.


Τι ρόλο παίζει αυτή η Χαιρουλλάχ και ποιός την χρηματοδοτεί;

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!

Εφ. Μπιρλίκ 18-5-2011


Η ΠΕΡΒΙΝ ΧΑΙΡΟΥΛΛΑΧ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
H Γενική Διευθύντρια του ΠΕΚΕΜ (Πολιτιστική Εκπαιδευτική Εταιρία της Μειονότητας της Δυτικής Θράκης) Περβίν Χαιρουλλάχ μετείχε ως ομιλήτρια στο συνέδριο που οργάνωσε η Κοινότητα Διεθνών Σχέσεων του πανεπιστημίου του Αιγαίου στην Σμύρνη, με τίτλο ¨Ελληνοτουρκικές σχέσεις, Αρχιπέλαγος και Κύπρος¨.
Η Περβίν Χαιρουλλάχ μιλώντας την πρώτη μέρα του συνεδρίου που διεξήχθη στις 16-17-18 Μαίου 2011 στο Πανεπιστήμιο του Αιγαίου στη Σμύρνη, μίλησε στους φοιτητές του πανεπιστημίου σχετικά με την Δυτική Θράκη.
Αναφέρθηκε στις παραβιάσεις των μειονοτικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων που βίωσαν μέσα στην ιστορία οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης καθώς και στα σημερινά προβλήματα τους, ενώ έδωσε σχετικά παραδείγματα για θέματα όπως ¨νομική αυτονομία, εκπαίδευση, μουφτείες και βακούφια¨.
Μετά την ομιλία της που διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα, απάντησε σε ερωτήσεις φοιτητών. Στο τέλος του συνεδρίου παραδόθηκε πλακέτα από τη Κοινότητα Διεθνών Σχέσεων του πανεπιστημίου του Αιγαίου προς την Περβίν Χαιρουλλάχ .
Σχόλιο : Αλήθεια τι δουλειά κάνει η συγκεκριμένη κυρία ; Και πως πληρώνονται άραγε τα πάνε-έλα στα ανά την Ευρώπη συνέδρια όπου καταγγέλλει την Ελλάδα ;


Δεν ξεχνάμε την γενεοκτονία των Ποντίων.

Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου: Μύθοι και Πραγματικότητα!

Του Κώστα Πικραμένου.

Από το 1922 μέχρι και σήμερα έχουν αναδειχτεί 6 θεματικές ενότητες οι οποίες συνθέτουν το φάσμα των προβλημάτων στις σχέσεις Ελλάδος και Τουρκίας. Συγκεκριμένα:
  1. Τα θέματα που αφορούν στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο (από το 1973)
  2. Το Κυπριακό (από το 1963)
  3. Η μουσουλμανική μειονότητα της Δυτικής Θράκης (από το 1987)
  4. Η ελληνορθόδοξη μειονότητα Κων/πολης, Ιμβρου και Τενέδου (από το 1955)
  5. Η Ποντιακή Γενοκτονία (από το 1994)
  6. Η λαθρομετανάστευση (από το 2001)
Εν όψει της 19η Μαίου, ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, χρήσιμο είναι να καταγραφούν οι μέχρι σήμερα τακτικισμοί, παλιννοδίες, κακοί χειρισμοί και κενά που χαρακτηρίζουν τόσο την αναγνώριση της Ποντιακής Γενοκτονίας από το Ελληνικό Κράτος όσο και από την Διεθνή Κοινότητα.

Συγκεκριμένα:
Α) Είναι πλέον σαφές ότι το Ελληνικό Κράτος ουδέποτε αγκάλιασε την υπόθεση της Ποντιακής Γενοκτονίας. Η προώθηση του εν λόγω νομοσχεδίου το 1994, δηλαδή 71 χρόνια μετά, μαρτυράει την καιροσκοπική και λαικίστικη μεταχείριση ενός ιστορικού γεγονότος των αρχών του 20ου αιώνα. Εκθέτει το Ελληνικό κράτος τόσο έναντι των πολιτών του αλλά και της διεθνούς κοινότητας και θέτει σοβαρά ερωτήματα για την ιστορική αλήθεια ή μη περί της Γενοκτονίας των Ποντίων. Σε σύγκριση με την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαύτωματος των Εβραίων ή της Αρμενικής Γενοκτονίας, η 19η Μαίου δεν είναι καν αργία γεγονός που γελοιοποιεί και προσβάλει τους απογόνους των Ελλήνων του Πόντου.

Β) Η εργασία του καθηγητή Φωτιάδη που αποτελεί την μοναδική (σε όγκο) τεκμηρειωμένη μελέτη επί της οποίας στηρίζεται το επιχείρημα περί της Ποντιακής Γενοκτονίας δεν έλαβε την ελάχιστη υποστήριξη από το Ελληνικό Κράτος και δεν χρηματοδοτήθηκε η μετάφραση της σε ξένες γλώσσες. Η συμπεριφορά της Ελληνικής Πολιτείας υποδηλώνει ότι δεν πιστεύει και δεν επιθυμεί την ανάδειξη του ιστορικού γεγονότος ενώ στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση και στα Ερευνητικά Ινστιτούτα (Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών) κανένα πρόγραμμα μελετών δεν ασχολείται με την Ποντιακή Γενοκτονία.

Γ) Οι θιασώτες και ερευνητές προκειμένου να στηρίξουν τον ισχυρισμό τους περί Ποντιακής Γενοκτονίας δεν μπορούν να βασίζονται μόνο σε πηγές και στατιστικά στοιχεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου και των τοπικών ενοριών ή σχολείων. Πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στη συλλογή ντοκουμέντων από τις ξένες διπλωματικές αρχές (Πρεσβείες, Προξενεία κλπ) οι οποίες χωρίς προκατάληψη κατέγραφαν τις εκτοπίσεις πληθυσμών και τις σφαγές αμάχων στις διάφορες περιοχές του Πόντου. Γνωρίζουμε ότι οι Αρμένιοι στηρίζουν την διεθνή τους εκστρατεία όχι στα αρχεία του Αρμενικού Πατριαρχείου και των τοπικών μητροπόλεων αλλά στα τηλεγραφήματα κυρίως Αμερικανών διπλωματών και εκπροσώπων ανθρωπιστικών οργανώσεων όπως το US Relief. Mόνο έτσι μπορεί να γίνει δεκτή και αξιόπιστη η όποια διεθνής εκστρατεία περί αναγνώρισης της Ποντιακής Γενοκτονίας διαφορετικά η όλη υπόθεση θα περιοριστεί στη γνωστή εσωτερική κατανάλωση και ψηφοθηρία. Αυτό θέλουμε;

Δ) Είναι αλήθεια ότι το Κομιτάτο Ένωσης και Προόδου είχε λάβει αποφάσεις για την εκδίωξη-εξόντωση των χριστιανικών και εν γένει μη μουσουλμανικών πληθυσμών της Οθωμανικής Αυτοκρατόριας. Οι αποφάσεις αυτές ελήφθησαν στη δίνη του ΙταλοΤουρκικού πολέμου (1911) και των Βαλκανικών Πολέμων (1912-13). Η όποια όμως συντονισμένη επιχείρηση εθνοκάθαρσης έλαβε χώρα από τους Tαλάτ και Ενβέρ Πασά (υπουργοί Εσωτερικών και Πολέμου αντίστοιχα) το διάστημα 1915-1917 και αφορούσε σε πρώτη φάση και κατά προτεραιότητα τους Αρμένιους. Την ίδια περίοδο ο Μουσταφά Κεμάλ ήταν αξιωματικός του Οθωμανικού Στρατού χωρίς αρμοδιότητες και ρόλο σε επιχειρήσεις εθνοκάθαρσης. Εν ολίγοι ο ισχυρισμός περί Ποντιακής Γενοκτονίας το διάστημα 1914-1918 πρέπει να τύχει περαιτέρω έρευνας καθώς υπάρχουν πολλά κενά.

Ε) Ουδείς μπορεί να πιστέψει τον ισχυρισμό ότι υπήρχε οργανωμένο σχέδιο εθνοκάθαρσης των Ελλήνων του Πόντου το οποίο διήρκησε 9 ολόκληρα χρόνια (1914-1923). Η Γενοκτονία των Αρμενίων διήρκησε 24 μήνες (1915-16), των Εβραίων 36 μήνες (42-44). Θα πρέπει λοιπόν οι ερευνητές να συγκεκριμενοποιήσουν το χρονικό διάστημα και να το μαζέψουν διαφορετικά κινδυνέψουν να χαρακτηριστούν γραφικοί. Το ΛΑΟΣ κατέθεσε πρόταση νόμου και μείωσε τα 9 χρόνια Ποντιακής Γενοκτονίας στα 7 χρόνια (1916-1923). Με άλλα λόγια ο καθένας έχει την δική του άποψη και μπορεί να λαστιχοποιεί την Γενοκτονία κατά δοκούν...

ΣΤ) Η επιλογή της 19η Μαιου ως Ημέρα Μνήμης είναι ατυχής και εκθέτει τους θιασώτες της Ποντιακής Γενοκτονίας. Σε αντίθεση με τους Αρμένιους οι οποίοι έχουν ορίσει την 24η Απρίλιου ως Ημέρα Μνήμης καθώς έλαβε χώρα πογκρόμ και δολοφονία επιφανών μελών της Αρμενικής Κοινότητας στην Κων/πολη δεν συνέβη την ημέρα εκείνη κάτι αντίστοιχο στους Έλληνες του Πόντου ή της Πόλης και ειδικότερα της Σαμψούντας όπου και αποβιβάστηκε ο Κεμάλ. Αν οι Τούρκοι έχουν καθιερώσει την 19η Μαιου ως αργία και Γιορτή της Νεολαίας ουδεμία σχέση έχει με πρόκληση ή προβοκάτσια εναντίον της Ημέρας Μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας όπως θέλουν κάποιοι να την παρουσιάζουν (βλέπε ΠΟΕ κλπ). Η 19η Μαίου (των Τούρκων) είναι προγενέστερη δεκαετιών της αντίστοιχης Ποντιακής.

Εν τέλει θεωρώ ότι κακοί χειρισμοί και από το οργανωμένο Ποντιακό στοιχείο έχουν οδηγησεί σε μία φολκλορ εκδοχή της Ποντιακής Γενοκτονίας. Η Τουρκική κυβέρνηση χρηματοδοτεί ερευνητικά προγράμματα τόσο εντός της χώρας όσο και στο εξωτερικό για να αναδείξουν την Αρμενική τρομοκρατία» της περιόδου 1914-17. Εμείς ντύνουμε την Προεδρική Φρούρα με Ποντιακές στολές, τραγουδάμε μοιρολόγια για να πείσουμε τους εαυτούς μας. Η ειρωνία είναι ότι ενώ η Ελλάδα έχει αναγνωρίσει την Αρμενική γενοκτονία, η Αρμενία δεν έχει αναγνωρίσει την Ποντιακή. Είμαστε τελικά σοβαροί;


Ο μέγας οικονομολόγος Παπακωνσταντίνου τι απαντά στον Δήμαρχο; ( Α ρε Αθηναίοι τα θέλει ο απαυτός σας!)


ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ή ψάχνει ακόμα τον Τορναδόρο;

Δεν πρέπει να αφήσουμε την πόλη να παραδοθεί στην ανομία και στη βία, δήλωσε πριν απο λίγο ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης μιλώντας στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων με αντικείμενο...
τη βία στην πόλη.

Δεν ξέρουμε-πρόσθεσε ο κ. Καμίνης – σε τι κατάσταση θα είναι του χρόνου η χώρα αν θα είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση , αν θα είναι στο ευρώ.
olympia


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More