3.2.10

Τιμή για τους πατριώτες τα κάγκελα της Δημοκρατίας !



                                                           Νίκος Αγαπηνός


ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ....


Σας ενημερώνουμε ότι στο διαδίκτυο έχει αναρτηθεί η νέα ιστοσελίδα του πολιτικού κρατούμενου της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας και πατριώτη αγωνιστή ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ .Καθήκον όλων μας είναι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα να γίνει γνωστή σε όλη την Ελλάδα . Πρέπει όλοι οι Έλληνες να γνωρίσουν τις σκέψεις και τα κείμενα του ΔΗΜΗΤΡΗ πίσω  από τα κάγκελα της φυλακής .
http://xwris-kordonia.blogspot.com/  είναι η επωνυμία της ιστοσελίδας και πρέπει να κατακλυσθεί από τα μηνύματα μας και τις εκδηλώσεις συμπαράστασης μας .
Νίκος Αγαπηνός.


ΟΙ ακροδεξιοί .









Καθημερινά ο κος Χρυσοχοϊδης  δεν κάνει άλλη δουλεία παρά να ανακοινώνει και να δημιουργεί νέες υπηρεσίες στην Αστυνομία τις οποίες  αποκαλεί διευθύνσεις και αντί η εγκληματικότητα να μειώνεται έχει πάρει πλέον ανεξέλικτες διαστάσεις . Οι δε τρομοκρατία κτυπά όπου και όποτε θέλει.     
Εξήντα περίπου  ημέρες διακυβέρνησης  από το ΠΑΣΟΚ χρειάστηκαν για να ανακαλύψει  ο υπουργός Προστασίας του πολίτη κος Χρυσοχοϊδης   ότι η Δημοκρατία στην χώρα μας κινδυνεύει από την Ακροδεξιά. Έτσι λοιπόν ο φιλοσοφών μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες υπουργός , ο οποίος με αυτοκρατορικό ύφος κάνει συνεχώς  δηλώσεις , αποφάσισε να συστήσει  Υποδιεύθυνση Προστασίας της Δημοκρατίας με κύριο στόχο τον έλεγχο των ακροδεξιών ομάδων από τις οποίες κινδυνεύουν κατά την άποψή  του κυρίως  οι λαθρομετανάστες .Εκφράζει επίσης την ανησυχία του για ενδεχόμενες επιθέσεις ακροδεξιών ομάδων εναντίων  κυρίως αλλοδαπών.
Δηλαδή με λίγα λόγια  θα  αρχίσει το φακέλωμα κάθε Έλληνα  πολίτη ο οποίος θα εκφράζει την αγανάκτηση του για την κατάληψη της χώρας μας από τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι έχουν φέρει σε απόγνωση τον Ελληνικό λαό. Θα πρέπει να ξεχάσουμε ότι οι λαθρομετανάστες έχουν γκετοποιήσει  ολόκληρες συνοικίες των Αθηνών προκαλώντας με την συμπεριφορά τους , τους  κατοίκους  αυτών των περιοχών . Τα μικρά καταστήματα και οι έμποροι του κέντρου των Αθηνών καθημερινά αντιμετωπίζουν  τεράστια προβλήματα αφού βλέπουν μπροστά από τα  καταστήματα τους οι λαθρομετανάστες να   πωλούν τα ίδια εμπορεύματα σε εξευτελιστικές τιμές αφού τα περισσότερα από αυτά είναι προϊόντα λαθραίων εισαγωγών ή προέρχονται από τις λεηλασίες των καταστημάτων που προβαίνουν κατά καιρούς οι αναρχικοί με την σύμπραξη των λαθρομεταναστών .  
Κινδυνεύει λοιπόν  η δημοκρατία μας  κατά τον  υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ. Θα τον πληροφορήσουμε λοιπόν  ότι η δημοκρατία κινδυνεύει από την διαφθορά ,  τα σκάνδαλα και τις κομπίνες  των πολιτικών, οι οποίοι με τις πράξεις τους έχουν διασύρει τους θεσμούς και τους νόμους του κράτους και έχουν λεηλατηθεί  τα θησαυροφυλάκια του κράτους  από το μακρύ τους χέρι   ώστε σήμερα στα ταμεία <<να μην υπάρχει σάλιο >>  .
Πολιτικοί δεν είναι αυτοί οι οποίοι βρέθηκαν σε ένα βράδυ με μεζονέτες ,πισίνες ,κατοικίες αναψυκτήρια,off-shore εταιρείες για να αποφύγουν την φορολογία των εισοδημάτων τους και κάνουν πολυτελείς γάμους σε πανάκριβα ξενοδοχεία του εξωτερικού. Μπορούν να μας πληροφορήσουν εάν ακροδεξιοί έστησαν την κομπίνα του χρηματιστηρίου και μέσα σε ένα βράδυ χάθηκαν ολόκληρες περιουσίες και χρήματα μικροεπενδυτών;
Ακροδεξιοί έστησαν τα σκάνδαλα με τα καρτέλ γάλακτος και τις υποκλοπές των τηλεφώνων ακόμη και του πρωθυπουργού ; Ακροδεξιοί είχαν συμμετοχή στο σκάνδαλο της μονής Βατοπεδίου και σήμερα στην βουλή ετοιμάζουν πάλι  εξεταστικές επιτροπές για να βρουν τους κλέφτες ; Ακροδεξιοί έστησαν το σκάνδαλο με τα ομόλογα; Ακροδεξιοί   έφεραν την χώρα μας σε αυτό το οικονομικό χάλι και έχουμε γίνει ο περίγελως του κόσμου και καμία ξένη χώρα δεν μας έχει σε υπόληψη; Ακροδεξιοί έφαγαν τα οικονομικά πακέτα προερχόμενα από την Ε.Ε. και καταχρέωσαν την χώρα μας με 300 δις ευρώ επιπλέον ; Ακροδεξιούς και ακροδεξιά κόμματα χρηματοδοτούσε ο Χριστοφοράκος της SIEMENS και ακροδεξιοί ήσαν   αυτοί οι οποίοι ελάμβαναν δωράκια , λεμονοστύφτες, βραστήρες, τοστιέρες, ηλεκτρικά σίδερα ,κ.λ.π.;
Ακροδεξιοί κατέστησαν την πατρίδα μας πρώτη σε διαφθορά σε ολόκληρο τον κόσμο;  Ας μας απαντήσει ο κος υπουργός εάν μπορεί.
Εάν τώρα ακροδεξιοί είναι οι πατριώτες που αγωνίζονται η πατρίδα τους να παραμείνει Ελληνική, που κατεβαίνουν να διαδηλώσουν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας και να μην πάρουν  τα Σκόπια το όνομα  Μακεδονία .  
Εάν είναι ακροδεξιοί όσοι αγωνίζονται να παραμείνει το Αιγαίο Ελληνικό , να φύγουν τα τουρκικά στρατεύματα από την Κύπρο και να μη ψηφισθεί νέο σχέδιο τύπου Ανάν .
Εάν είναι ακροδεξιοί όσοι κατεβαίνουν να συμπαρασταθούν στους κατοίκους των περιοχών που έχουν κατακλεισθεί από λαθρομετανάστες , οι οποίοι κοπρίζουν ,διακινούν ναρκωτικά, κλέβουν, ληστεύουν ,βιάζουν .
Τότε πληροφορούμε τον κο υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ ότι πράγματι είμαστε ακροδεξιοί , εθνικιστές,πατριώτες και θα είναι τιμή μας να μας φακελώσει και να μας κλείσει στις φυλακές της δημοκρατίας του όπως έκανε με τον νεαρό δημοσιογράφο πατριώτη και αγωνιστή ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.  
Νίκος Αγαπηνός.   



Ξουραφισθήτο !!!!!

Βαρθολομαίος και Ιερώνυμος στο πλευρό των λαθρομεταναστών !


IERONYMOS_ANTHIMOS.jpg
"Εμπράκτως θα απαντήσουν στους «σκληρούς» της ιεραρχίας ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος για το θέμα των μεταναστών. Το μεσημέρι της Πέμπτης θα βρεθούν στο πλευρό των εκατοντάδων μεταναστών που τρέφονται από τα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής στην οδό Σοφοκλέους. Και όλα αυτά σε μια στιγμή που μετά τους μητροπολίτες Πειραιώς κ. Σεραφείμ και Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιο και ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Ανθιμος τάχθηκε ανοιχτά κατά της παροχής ελληνικής ιθαγένειας στους μετανάστες και στη συμμετοχή τους στις εθνικές εκλογές.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.κ. Βαρθολομαίος και ο κ. Ιερώνυμος σε μια προσπάθεια να αποστείλουν σαφή μηνύματα κατά της φτώχειας και της ξενοφοβίας θα βρεθούν στην Ομόνοια μεταξύ των 1.600 ανθρώπων, μεταναστών, λαθρομεταναστών αλλά και ελλήνων αστέγων. Η κίνηση πραγματοποιείται σε μια ιδιαίτερη συγκυρία καθώς πληθαίνουν οι φωνές κληρικών που αντιτάσσονται στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τους μετανάστες. «Το θέμα αφορά την κυβέρνηση. Είναι πολιτικό. Εμείς ως κληρικοί οφείλουμε να παρέχουμε στους ανθρώπους που στερούνται τα προς το ζην» επισημαίνουν στενοί συνεργάτες του κ. Ιερώνυμου. Οπως τονίζουν «δεν μπορεί να λες ότι θα γεμίσει η χώρα μαυράκια ούτε να τάσσεσαι υπέρ της παροχής ιθαγένειας και υπηκοότητας σε όλους ανεξαιρέτως τους μετανάστες που καταφθάνουν καθημερινά στη χώρα μας».
Είχε προηγηθεί το κήρυγμα του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Ανθιμου ο οποίος από του άμβωνος δήλωσε ότι αν εφαρμοστεί η πολιτική της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό «θα μαυρίσει ο τόπος». Και πρόσθεσε με έμφαση: «Θα γεμίσουμε με παραρτήματα της Αλ Κάιντα».
Ακόμη ο κ. Ανθιμος υποστήριξε ότι «δεν μπορείς να φέρνεις 700 χιλιάδες μουσουλμάνους στη χώρα μας και να τους κάνεις Ελληνες, χωρίς να ρωτάς την Εκκλησία».
Χθες επανήλθε στις θέσεις του και ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ ο οποίος μιλώντας στο Κανάλι 1 του Πειραιά αφού έκανε λόγο για «ηθελημένη ή αθέλητη παρερμηνεία» των θέσεών του μιλώντας για τους μουσουλμάνους μετανάστες είπε χαρακτηριστικά: «Εάν ήρχοντο βουδιστές, κομφουκιαστές, ινδουιστές και οποιαδήποτε άλλη θρησκευτική ομάδα, δεν θα είχα καμία αντίρρηση. Η μουσουλμανική παραδοχή η θρησκευτική έχει μια φονταμενταλιστική αντίληψη. Δεν ενσωματώνεται ποτέ. Φοβάμαι ότι θα έχουμε γκετοποιήσεις και τέτοια προβλήματα».
πηγή


Τώρα θα έχουμε την υποστήρηξη της ΓΑΛΛΙΑΣ ;;;

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό συμβούλιο εξέλεξε για Πρόεδρο τον ξάδελφο του Σαρκοζί


DAIVID_SALTIEL.jpg
Ακολουθεί το άρθρο απο το βήμα: "Oι έλληνες εβραίοι εξέλεξαν πρόεδρο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ) τον κ. Δαυίδ Σαλτιέλ, ξάδελφο εξ αγχιστείας του γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί. Ο κ. Σαλτιέλ είναι ο πρώτος έλληνας εβραίος πρόεδρος της Κοινότητας Θεσσαλονίκης, της πάλαι ποτέ «Μητέρας του Ισραήλ»- Μadre d΄ Ιsrael-, που καταλαμβάνει την κορυφαία θέση του Ισραηλιτικού Συμβουλίου μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και το Ολοκαύτωμα, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 50.000 εβραίοι της συμπρωτεύουσας.
Γεννημένος στην Αθήνα δύο χρόνια μετά τον τερματισμό του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ο κ. Σαλτιέλ μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται, λέγεται, για έναν επιχειρηματία ο οποίος συνεχίζει τη μακραίωνη παράδοση των εμπόρων των Βαλκανίων που είχαν δημιουργήσει οι Σαλτιέλ και οι Μαλλάχ της Θεσσαλονίκης. Οι Μαλλάχ ανήκουν σε μία από τις ιστορικότερες οικογένειες της «Μητέρας του Ισραήλ», από την οποία προήλθαν ακόμη και γερουσιαστές του κόμματος του Ελ. Βενιζέλου. Από τους Μαλλάχ κατάγεται και ο γάλλος πρόεδρος.
Οι κκ. Σαρκοζί και Σαλτιέλ γνωρίζονται πολύ καλά, λένε φίλοι της οικογένειας από τη Θεσσαλονίκη, αφού, όπως προσθέτουν, ο γάλλος πρόεδρος είναι τρίτος εξάδελφος της συζύγου του νέου προέδρου του ΚΙΣ, της κυρίας Λουκίας Μαλλάχ. Μάλιστα όταν ο κ. Σαρκοζί ως υπουργός Εσωτερικών επισκέφθηκε την Αθήνα, είχε συνάντηση με τα μέλη της οικογένειας Μαλλάχ- Σαλτιέλ- Λεβί, την οποία γνώρισε από κοντά. Είχαν γνωριστεί τη δεκαετία του ΄70, όταν βρέθηκε μία και μόνη φορά στη Θεσσαλονίκη, την πατρίδα του παππού του, και συνάντησε τον πατέρα της κυρίας Σαλτιέλ, Νίκο Σολομών Μαλλάχ.
Ο Σεφαραδίτης κ. Δαυίδ Σαλτιέλ εξελέγη πρόεδρος του ΚΙΣ τα ξημερώματα της Κυριακής καθώς ο νόμος ίδρυσής του, το 1945, δεν επέτρεπε την παράταση της θητείας τού επί 12 χρόνια προέδρου και Ρωμανιώτη την καταγωγή κ. Μωυσή Κωνσταντίνη.
Όπως τονίζει στο «Βήμα» ο κ. Κωνσταντίνης, ο διάδοχός του εκ των πραγμάτων έχει να αντιμετωπίσει δύο σοβαρά προβλήματα. Πρόκειται για τον αντισημιτισμό που έχει αρχίσει να διαμορφώνεται στη χώρα αλλά και την αφομοίωση και συρρίκνωση του πληθυσμού των ελλήνων εβραίων. Και ενδεικτική των προβλημάτων που προκαλεί η συρρίκνωση είναι και η έλλειψη ραβίνων. Μάλιστα η Κοινότητα της Θεσσαλονίκης στην προσπάθεια ανεύρεσης θρησκευτικού λειτουργού απευθύνθηκε στο Ισραήλ από όπου προέρχεται ο νέος ραβίνος της, ενώ στην Αθήνα οι δύο ραβίνοι είναι μεγάλη σε ηλικία.
Οι Σεφαραδίτες, οι Ρωμανιώτες και οι Ασκεναζί
Οι Σεφαραδίτες, οι Ρωμανιώτες και οι Ασκεναζί είναι οι τρεις «ομάδες» από τις οποίες προέρχονται οι έλληνες εβραίοι.
Σεφαραδίτες είναι οι απόγονοι των εβραίων που ζούσαν στις χώρες της Ιβηρικής Χερσονήσου και εκδιώχθηκαν το 1492 από τον Φερδινάνδο και την Ισαβέλλα της Ισπανίας και το 1493 από τον Μανιουέλ της Πορτογαλίας και εγκαταστάθηκαν στα τότε εδάφη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη. Η διάλεκτος που μιλούν είναι εβραιοϊσπανική.
Οι Ρωμανιώτες είναι οι πρώτοι εβραίοι οι οποίοι εγκαταστάθηκαν στον ελλαδικό χώρο κατά τους αρχαίους χρόνους και τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Οι Ρωμανιώτες έγραφαν στα ελληνικά χρησιμοποιώντας το εβραϊκό αλφάβητο. Σε αυτούς κήρυξε τον χριστιανισμό ο Απόστολος των Εθνών Παύλος στους Φιλίππους, στη Θεσσαλονίκη, στη Βέροια και στην Κόρινθο.
Στη χώρα μας υπάρχουν και ορισμένοι Ασκεναζί, δηλαδή εβραίοι που προέρχονται από τις χώρες της Βόρειας και Ανατολικής Ευρώπης όπου μετανάστευσαν όταν οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες ισοπέδωσαν το Ισραήλ. Μιλούν τα λεγόμενα γίντις, δηλαδή ένα ιδίωμα μεσαιωνικής γερμανικής γλώσσας με στοιχεία της εβραϊκής και δάνεια από τις γλώσσες των χωρών όπου ζουν. Στην Ελλάδα οι Ασκεναζί αφομοιώθηκαν στη συντριπτική πλειονότητά τους από τους Ρωμανιώτες.
πηγή
Νομίζουμε ότι το συγκεκριμένο άρθρο έχει πολύ ενδιαφέρον και σας το μεταφέρουμε . Ενδιαφέρον έχουν οι απόψεις του κου Κωνσταντίνη . Είναι αμετανόητος παντού βλέπει διωγμούς των εβραίων  .
Νίκος Αγαπηνός.


Οι ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΟΙ !!!!!

Τα ιερά λείψανα των ισόθεων Μαραθωνομάχων



Τύμβος Μαραθώνος
Συμπληρώνονται φέτος 2500 χρόνια (2010 + 490) από τη νίκη των ισόθεων Μαραθωνομάχων. Η πρώτη και η σημαντικότερη νίκη που κατήγαγε ποτέ δημοκρατικός στρατός. Πολίτες των Αθηνών και Πλαταιών κατατρόπωσαν τα αήττητα ως τότε χρυσοφόρα αυτοκρατορικά στρατεύματα της Περσίας, που αναγκάστηκαν να πάνε άπραγα σπίτι τους. Αυτή η νίκη επέτρεψε την ανεπανάληπτη ανάταση του ανθρώπινου είδους κατά τον Χρυσό Αιώνα.
Εορτασμοί ξεκίνησαν, όπως μας πληροφορεί η προηγούμενη HELLHNΩΝΛΟΓΟΣ, στην Κίνα, ΗΠΑ, Λίβανο κ.α. Η Χώρα μας συνθλιμμένη από τα οικονομικά βάρη, που μας επιβλήθηκαν δια ροπάλου έξωθεν, δεν «τολμά» ούτε καν να ψελλίσει τη λέξη ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ.
Από πλευράς Ανθρωπολογικής Εταιρείας Ελλάδος συμβάλλουμε με τα εξής:
Α. Στις αρχές του περασμένου αιώνα, όταν η αρχαιολογική υπηρεσία «έσκαψε» τον Τύμβο των Αθηναίων Μαραθωνομάχων, τα οστά των πεσόντων μαχητών, μεταξύ των οποίων και ο πολέμαρχος Καλλίνικος, «πετάχτηκαν» σε παρακείμενο αγρό, όπου σήμερα έχει κτιστεί μια πολυκατοικία. Προτείνεται να σχηματιστεί διεθνής επιστημονική και οικονομική επιτροπή (υπό τις σημερινές συγκυρίες οι «δικοί» μας μάλλον αδυνατούν), ώστε να κοσκινιστούν με ανασκαφή τα χώματα της πολυκατοικίας, η οποία εν ανάγκη να απαλλοτριωθεί η/και να κατεδαφιστεί, ώστε να περισωθούν όσα από τα οστά των ηρώων αυτής της μάχης είναι δυνατόν.
Β. Οι περισσότεροι από τους 19 πεσόντες Πλαταιείς Μαραθωνομάχους (επί συνόλου 192) είχαν ενταφιαστεί σε χωριστό Τύμβο. Τα οστά τους ανασκάφηκαν επί χούντας και πολλά μεταφέρθηκαν από τον Γερμανό ανθρωπολόγο και αξιωματικό των SS Γιουτζήν Μπράιτιγκερ στη Βιέννη, με άδεια του τότε Γενικού Διευθυντή Αρχαιοτήτων και Ακαδημαϊκού Σ. Μαρινάτου. Ο Μπράιτιγκερ απεβίωσε προ ολίγων ετών, αλλ’ η Ελλάς ουδέποτε αξίωσε την επιστροφή τους, παρά τις αντίστοιχες κατά καιρούς εκκλήσεις της ΑΕΕ, καθότι υψηλά ιστάμενοι αρχαιολόγοι μέχρι σήμερα αδιαφορούν.
Γ. Με παρόμοιο τρόπο είχε φυγαδεύσει ο ίδιος Γερμανός στη Βιέννη (όπου είχε καταφύγει και κρυφτεί μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο) ένα σημαντικότατο εύρημα σχετικά με την καταγωγή των Κρητών, το κρανίο του μινωικού Μκροκέφαλου, ενός ευγενή ίσως ακόμα και «πρίγκηπα» από το ανάκτορο της Ζάκρου, από τις ανασκαφές του Νικόλαου Πλάτωνα. Ο Άρης Πουλιανός χωρίς φειδώ κόπων και χρημάτων, αλλά και τη συμπαράσταση αδέκαστων δικαστικών λειτουργών (τη στιγμή που η Αρχαιολογική Υπηρεσία επιδείκνυε και πάλι επί σειρά ετών τη ραγιάδικη αδιαφορία της, έως και αντίδραση για τον επαναπατρισμό του παλαιοανθρωπολογικού ευρήματος), κατόρθωσε να εκδοθεί απόφαση εκ μέρους των ελληνικών και αυστριακών δικαστικών αρχών, με αποτέλεσμα ο μινωικός Μκροκέφαλος σήμερα να συγκαταλέγεται στις συλλογές του Εθνικού (:ευτυχώς ακόμα) Αρχαιολογικού Μουσείου. Περιττό να αναφερθεί ότι κατά την επιστροφή του ευρήματος το 1997, ούτε καν προσκλήθηκε να παραβρεθεί ο μέγας Έλληνας ανθρωπολόγος. Εν πάσει περιπτώσει το ανθρωπιστικό ζητούμενο είναι τα οστά και των Πλαταιαίων Μαραθωνομάχων να επιστρέψουν στον Τύμβο τους, στον τόπο δηλαδή που αφιέρωσαν τη ζωή τους, με αποτέλσμα να μπορούμε εμείς σήμερα, όλοι οι κάτοικοι αυτού του πλανήτη, να αναπτύσσουμε αυτόν τον έστω παλινδρομούντα πολιτισμό μας.


Για τον λόγο αυτό την έστειλε ο λαός στα αζήτητα !!

 

Νέα Δημοκρατία – Μαριέττα Γιαννάκου: «Θεός φυλάξει! Κανένα δημοψήφισμα»!


giannakou.jpg
Σε συνέντευξή στον ραδιοφωνικό σταθμό flash και σε ερώτηση σχετική με το νομοσχέδιο για χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες, η επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, πήρε ευθέως θέση ότι η Νέα Δημοκρατία δεν είναι υπέρ του δημοψηφίσματος για ένα τέτοιο θέμα… Η Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία κάλυψε απόλυτα εν ονόματι της «ελευθερίας» το προκλητικό για το εθνικό αίσθημα βιβλίο της ιστορίας της Ρεπούση, επανέρχεται με μία ακόμη πρόκληση! Δεν είναι η πρώτη φορά και παλαιότερα στις αρχές με μέσα ακόμη της δεκαετίας του ’90 σε  δήλωσή της σε τηλεοπτικό σταθμό η Μαριέττα Γιαννάκου είχε πει ότι το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας θα το λύσουν… οι λαθρομετανάστες!
Συγκεκριμένα, η δήλωσή της στον Flash είχε ως εξής: «Η Ν.Δ. δεν προκρίνει κανένα δημοψήφισμα. Θεός φυλάξει! Σε ποια χώρα έγινε δημοψήφισμα για τέτοιο αντικείμενο;».
Ασφαλώς σε καμία, γιατί σε καμία χώρα δεν σκέφτηκε κανείς να μοιράσει ιθαγένεια (δηλαδή εθνική καταγωγή σε λαθρομετανάστες)! Σημειώνεται ότι την δήλωση της Μαριέττας Γιαννάκου, η οποία δεν μίλησε προσωπικά, εξ ου και το η Νέα Δημοκρατία, που είπε στην δήλωσή της και όχι εγώ προσωπικά, δεν αποκήρυξε το κόμμα της Ν.Δ., που σημαίνει ότι την υιοθετεί. Ας αφήσουν λοιπόν τα πολιτικάντικα διάφοροι κύριοι και ας παραδεχθούν ότι αποτελούν δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ (δια της ένοχης σιωπής-συνενοχής) σε αυτό το ολέθριο νομοσχέδιο.


Και μία θέση από τα αριστερά ..

Συναίνεση: Η αιχμή της εθνικής μας υποτέλειας και διάλυσης


MOYTZA.jpg
Συναίνεση στις επιταγές του μεγάλου κεφαλαίου και πατριωτισμός είναι δύο έννοιες αυτοαναιρούμενες. Όχι μόνο γιατί το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα, αλλά ακόμα χειρότερα: Το κεφάλαιο, σήμερα, δεν είναι «εθνικό», αλλά υπερεθνικό, είναι δηλαδή κεφάλαιο που καταλύει τις πατρίδες.
Δεν μπορεί, σήμερα, να μιλάς για «εθνική ανεξαρτησία» και «πατριωτισμό» και να στηρίζεις τα προστάγματα των πολυεθνικών και των διεθνών μηχανισμών τους. Τα προστάγματα αυτά καθιστούν τη χώρα μας προτεκτοράτο και καταλύουν το έθνος και την πατρίδα.
Η συναίνεση, που με μελοδραματικούς τόνους και θηριώδη κινδυνολογία προωθείται από την κυβέρνηση (η πλέον δουλική κυβέρνηση στους διεθνείς «νταβάδες»), αποτελεί το πρόσταγμα των πολυεθνικών και των μηχανισμών τους: Ε.Ε. κ.λπ…
Είναι μια συναίνεση για να μείνουν ανέπαφα τα υπερκέρδη των ληστών και των κερδοσκοπικών μαφιών.
Μια συναίνεση για να ξεπεράσουν, τα αδίσταχτα αρπαχτικά του μεγάλου κεφαλαίου, την κρίση τους σε βάρος των λαών και των εργαζομένων και ταυτόχρονα να θέσουν σε κηδεμονία τη χώρα μας και το λαό της.
Είναι μια συναίνεση, δηλαδή, για να ισοπεδώσουν κάθε εθνικό ιστό και κάθε πατριωτική αντίσταση, συνακόλουθα να προωθήσουν πιο αποτελεσματικά τα μακάβρια σχέδιά τους σε βάρος μας: Την ολοκληρωτική εθνική μας άλωση, το ξεπούλημα της Ελλάδας, την κατάτμησή της και τη μετάλλαξή της σε ελεγχόμενα προτεκτοράτα…
Γι’ αυτό και οι μελοδραματικές κραυγές για συναίνεση συνοδεύονται με μια λυσσώδη επίθεση κατά οποιασδήποτε λαϊκής διεκδίκησης και κινητοποίησης. Κινδυνολογούν ασύστολα για την οικονομική κρίση και τα ελλείμματα για να μας πουν ότι δεν υπάρχει και το ελάχιστο περιθώριο για διεκδικήσεις, απεργίες, αγροτικές κινητοποιήσεις και λαϊκούς αγώνες.
Η συναίνεση του κεφαλαίου είναι η συναίνεση του «γύψου»: Να μπει όλη η κοινωνία και οι λαϊκές κινητοποιήσεις στο «γύψο» της ασυδοσίας και κερδοσκοπίας του κεφαλαίου.
Η «Συναίνεση», συνεπώς, αποτελεί τη Λυδία Λίθο κάθε πολιτικής συμπεριφοράς και κάθε «πατριωτισμού».
Εδώ αποκαλύπτεται όλη η απάτη του νεοταξικού «πατριωτισμού», η απάτη των εμπόρων της «πατρίδας» και των απατεώνων πατριδοκάπηλων.
Ο κυβερνητικός «πατριωτισμός» ακτινοβολεί όλα αυτά τα μακάβρια χρώματα της απάτης.
Η κυβέρνηση εκτελεί τα «συμβόλαια» της δολοφονίας της Ελλάδας τόσο κυνικά, απροκάλυπτα και φανατικά, ώστε δεν χρειάζεται να το αποδείξουμε. Είναι αυταπόδεικτο…
Οι πατριωτικές «λεοντές» και τα «πατριωτικά» πυροτεχνήματα της Ν.Δ. και κυρίως του ΛΑ.Ο.Σ είναι αυτά που ξεγελούν τους αφελείς.
Και όμως τα πράγματα είναι απλά, αν δεν έχεις χάσει τη «Λυδία λίθο»: Την πολιτική στάση των κομμάτων απέναντι στα προστάγματα των δυνάμεων εκείνων που διαλύουν την εθνική υπόσταση της χώρας μας, την πατρίδα.
Τόσο η Ν.Δ. όσο και ο ΛΑ.Ο.Σ ταυτίζονται πλήρως στα προστάγματα του κεφαλαίου για συναίνεση. Υπερθεματίζουν μάλιστα.
Πάνω στο οικονομικό θεμέλιο της Συναίνεσης ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ, κατηγορηματικά μάλιστα και Ν.Δ. και ΛΑ.Ο.Σ.
Διαφοροποιούνται, λεκτικά και άκρως δημαγωγικά, σε ακραίες νεοταξικές, αλλά περιφερειακές στρατηγικές, της κυβέρνησης («Ιθαγένεια» και «Καλλικράτης), αλλά στο νεοταξικό άξονα (οικονομία) είναι βασιλικότεροι του Βασιλέως.
Να γιατί αυτά τα κόμματα πλειοδοτούν εναντίον των αγωνιστικών λαϊκών διεκδικήσεων και κινητοποιήσεων και παρέχουν το «άλλοθι» ενεργοποίησης των ΜΑΤ.
Αυτός είναι ο πατριωτισμός τους: Ο «πατριωτισμός» των καταλυτών της πατρίδας (ιμπεριαλιστικά κέντρα) και ο άγριος αντι-πατριωτισμός εναντίον του ελληνικού λαού, των κοινωνικών και εθνικών μας ιστών.
Στον αντίποδα η ενσωματωμένη «αριστερά» ουρλιάζει αντικαπιταλιστικά για την κοινωνική μας γενοκτονία, αλλά πρακτικά έχει προωθήσει τη διάλυση κάθε εθνικού ιμάντα για λαϊκούς αγώνες, παρέχοντας απλόχερα το «άλλοθι», στα θανατηφόρα «όπλα» του κεφαλαίου και νομιμοποιώντας τα πρακτικά: την αλλοδαπή εισβολή, κατοχή και τον εποικισμό της Ελλάδας.
Καταγγέλλει (μόνο αυτό κάνει) την οικονομική εισβολή του κεφαλαίου και την άλωση της Ελλάδας από τους αδίστακτους διεθνείς κερδοσκόπους, αλλά καθαγιάζει το άλλο διαλεκτικό σκέλος αυτής της εισβολής, τα «ανοικτά σύνορα»: Την εισβολή και κατοχή του κεφαλαίου, μέσω των εκατομμυρίων αλλοδαπών που εισάγονται επί χρόνια και οργανωμένα από τους ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς για την κατάλυση κάθε εθνικού και κοινωνικού ιστού συνοχής, συνακόλουθα για την κατάργηση και κάθε δυνατότητας οργανωμένων λαϊκών αγώνων.
Μας λεηλατούν δύο μεγάλες πολιτικές απάτες:
α) Η απάτη της οικονομικής συναίνεσης του κεφαλαίου που προωθείται σήμερα από τα κυβερνητικά κόμματα και τις «τσόντες» (Καρατζαφέρης), γεγονός που επιταχύνει την άλωση και διάλυση του ελληνικού έθνους.
β) Η απάτη της ιμπεριαλιστικής συναίνεσης στα «ανοικτά σύνορα» των λαθρομεταναστών εισβολέων, που προωθεί σταθερά η «αριστερά» επί δεκαετίες και έχει σφυρηλατήσει τα «εργαλεία» διάλυσης του ελληνικού έθνους…
Υπάρχει, βεβαίως, και μια τρίτη απάτη: το παιχνίδι ανάμεσα στους δύο καθεστωτικούς πόλους («δεξιά»-«αριστερά») που αλληλοκατηγορούνται, ενώ αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος: Γρανάζια της Νέας Τάξης με άλλα χρώματα, άλλες λεκτικές φόρμες και ιστορικές μεταμφιέσεις…
πηγή


Τα σχέδια τους τα γνωρίζουμε καλά...

Στόχος η Ελλάδα!!!

Οι καταγεγραμμένοι αλλοδαποί στην Ελλάδα αντιστοιχούν με το 8,1% του συνολικού πληθυσμού, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Eurostat για το 2008, που έδωσε το ΑΠΕ. Η Ελλάδα εμφανίζει το 4ο υψηλότερο ποσοστό στην Ευρώπη, όπου, στο σύνολο των 27 χωρών -μελών, οι αλλοδαποί φθάνουν το 6,2% του πληθυσμού. Χωρίς να υπολογίσουμε, βέβαια, και τους λαθρομετανάστες, ο αριθμός των οποίων είναι πολλαπλάσιος. Η ΕΥΠ έκανε λόγο για 2.500.000 μεταναστών, νομίμων και μη, πριν από δύο χρόνια. Καταλαβαίνει κανείς ότι , στην πραγματικότητα η κατάσταση είναι πολύ πιο εκρηκτική από ό,τι ομολογείται επισήμως.
• Το «όχι» του δημοψηφίσματος στην Ελβετία για τους μιναρέδες δείχνει ότι οι Ευρωπαίοι δεν πρόκειται να κάτσουν με τα χέρια σταυρωμένα απέναντι στο μεταναστευτικό φαινόμενο και τις επιπτώσεις του. Στην Ελλάδα είναι καιρός να αφήσουμε τις «διεθνιστικές» ιδεοληψίες και να υιοθετήσουμε ανάλογες λύσεις για την λήψη αποφάσεων γύρω από την αναγκαία μεταναστευτική πολιτική.
Άλλωστε, οι προαναγγελλόμενες μαζικές νομιμοποιήσεις ή ακόμα και ελληνοποιήσεις αποτελούν σαφή παραβίαση των συμφωνιών που έχει υπογράψει η προηγούμενη κυβέρνηση με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
• Τι συμβαίνει με τον Αλβανό Συνταγματάρχη της Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών του Κοσσόβου που εντοπίστηκε να ζει τα τελευταία χρόνια στον Άγιο Παντελεήμονα; Πώς ενώ ζει στην Ελλάδα σαν πρόσφυγας, συνεχίζει να παίρνει βαθμούς από την Υπηρεσία του και τι συμμετοχή είχε κατά τις περσινές εξεγέρσεις και διαδηλώσεις μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας; Θα μας εξηγήσει κάποιος αρμόδιος;
• Μεγάλη ανησυχία έχουν προκαλέσει στη Θράκη οι δηλώσεις για τη μειονότητα που έκανε ο Ερντογάν, κατά τη συνάντησή του στον Λευκό Οίκο με τον πρόεδρο Ομπάμα. Οι κινήσεις της Άγκυρας δεν είναι εν αιθρία, αλλά προκύπτουν από μακροπρόθεσμο σχεδιασμό. Όχι μόνο ανακατεύονται σε θέματα που δεν τους αφορούν (μουσουλμάνους μετανάστες, λαθρομετανάστες στην Ελλάδα κ.λπ.) αλλά προσπαθούν να παίζουν και το ρόλο του προστάτη αυτών. Το χαλιφάτο του Νταβούτογλου έχει αρχίσει να προωθείται προς δυσμάς, φαίνεται, και θα ξυπνήσουμε όταν θα είναι αργά.
• Το αργότερο σε 18 μήνες από σήμερα το περιβάλλον τακτικών επιχειρήσεων στον Έβρο αλλάζει δραματικά εις βάρος της ελληνικής αμυντικής διάταξης, όπως επισημαίνει η καλά ενημερωμένη στρατηγική ιστοσελίδα DefenceNet: Ο τουρκικός στρατός, για πρώτη φορά μετά το 1923, όταν το ποτάμι τέθηκε ως όριος γραμμή μεταξύ των δύο κρατών, θα έχει εντάξει στο δυναμικό του πορθμεία, ικανά να μεταφέρουν δύο ίλες αρμάτων εντός 6,5 λεπτών στη δυτική ακτή του Έβρου! Και μέσα σε 15 λεπτά μπορούν να ζεύξουν τις δύο όχθες!
Η απλότητα της χρήσης, η ταχύτητα ανάπτυξης του συστήματος, ο όγκος και το μέγεθος των οπλικών συστημάτων που μπορούν να μεταφέρουν συνιστούν μια πρωτόγνωρη απειλή για την Ελλάδα.
• Σε ανοικτή τουρκοποίηση της Ορθοδοξίας προχωρούν οι Τούρκοι, μετά τη συμφωνία του Ταγίπ Ερντογάν με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο για την απόκτηση τουρκικής υπηκοότητας από όλους τους μητροπολίτες της Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, που υπάγονται στο Φανάρι. Τους φόβους τους για τις εξελίξεις έχουν εκφράσει οι απόδημοι Έλληνες, ανάμεσά τους και ο Κρις Σπύρου, ο οποίος ηγείται του κινήματος των «Αγιοσοφιτών» που έχουν ως στόχο να τελέσουν Θεία Λειτουργία στην Αγία Σοφία του 2010.

ΗELLENIC NEXUS 2010


Κοινωνική επίσκεψης Τούρκου αξιωματικού ..


Επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα, κατά το χρονικό διάστημα από 08-02-2010 έως 12-02-2010, θα πραγματοποιήσει ο Αρχηγός της Τουρκικής Ακτοφυλακής Υποναύαρχος (UH) Izzet Artunc, συνοδευόμενος από Τουρκική αντιπροσωπεία, προσκεκλημένος του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος Αντιναυάρχου Λ.Σ. Αθ.Μπούσιου.

Η εν λόγω επίσκεψη πραγματοποιείται σε ανταπόδοση της επίσκεψης του Αρχηγού Λ.Σ. στην Τουρκία, κατά το χρονικό διάστημα από 06-04-2009 έως 10-04-2009. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν θα υπάρξει κάποιο ουσιαστικό όφελος απο την συνάντηση με τους Τούρκους "ακτοφύλακες-δουλέμπορους" η πρόκειται μόνο για κοινωνική επίσκεψη...

Τι παραμύθια θα μας πουλήσουν πάλι οι Τούρκοι ;  Γνωρίζουμε  πάρα πολύ καλά αλλά και η Ελληνική κυβέρνηση ακόμη καλύτερα ,ότι οι τούρκοι λαθρέμποροι λειτουργούν κάτω από την προστασία του επίσημου τουρκικού κράτους . Επομένως ποιους θέλουν να κοροϊδέψουν και οι δύο ;
Νίκος Αγαπηνός .


Αιωνία η μνήμη τους !!!!!!!


Το παρακάτω κείμενο μας απέστειλε ο αναγνώστης "Eυάν" τον οποίο και ευχαριστούμε

Τα BELL 212 του Π.Ν, πέραν του ανθυποβρυχιακου εξοπλισμού δεν διέθεταν αμυντικό όπλο μέχρι το 1998. Λίγες μέρες μετά τα Ίμια, μας κάλεσαν στη Διοίκηση Ε/Π του πολεμικού Ναυτικού και μας ζήτησαν να εξοπλίσουμε τα Ε/Π με πολυβόλα 7.62 χιλ. Χωρίς περιττές διαδικασίες και διατυπώσεις, όπως μόνον οι ναύτες ξέρουν να κάνουν. Αινσθανθήκαμε ανασφάλεια. Η εμπειρία της ΕΒΟ σε αεροπορικό υλικό, περιορίζετο στην κατασκευή εξωτερικών δεξαμενών για τα MIRAGE και τα F16, με ξένη τεχνογνωσία.
H εξ’ αρχής σχεδίαση και κατασκευή εξωτερικής βάσης/φορέα όπλου, ήταν μεγάλη πρόκληση. Αλλά και η εμπιστοσύνη του Πολεμικού Ναυτικού συγκινητική.
Βάζουμε μπρος λοιπόν αρχές ‘97 την σχεδίαση, από ομάδα μηχανικών του εργοστασίου Αιγίου. Αποφασιστικής σημασίας η βοήθεια που λάβαμε από το 2ο ΤΕΑΣ της Αεροπορίας Στρατού. Προδιαγραφές, κανονισμοί και βεβαίως εμπειρία από τα στελέχη, μας προσφέρθηκαν με ενθουσιασμό μόλις ζητήσαμε τα φώτα τους.
Ένα χρόνο αργότερα τα πρωτότυπα πέρασαν τις δοκιμές εδάφους και ακολούθησαν οι επιχειρησιακές δοκιμές με πυρά σε στόχους στην ξηρά και τη θάλασσα. Αεροδυναμική συμπεριφορά, ασφάλεια απο περιορισμό τομέων βολής και απόρριψη καλύκων, εργονομία και ασφάλεια πυροβολητού, αντοχή υλικών κλπ, τρείς μέρες εξαντλητικών δοκιμών.Πλήρης αποδοχή πρωτοτύπου χωρίς παρατηρήσεις.
Τις μέρες εκείνες που δουλεύαμε στην βάση του ΠΝ (Ιανουάριος ’98) προγειώθηκε ένα CHINOOK του 4ου ΤΕΑΣ. Ο διοικητής και οι αξιωματικοί ήρθαν για να καταθέσουν στεφάνι στην μνήμη αυτών που έπεσαν ένα χρόνο πρίν. Απίστευτες,συγκινητικές σκηνές.
Έναρξη παραγωγής και παράδοση όλου του υλικού σε έξη μήνες. Κόστος υλικού (βάσεις και πολυβόλα MG3) τριάντα φορές χαμηλότερο από από αντίστοιχες χρεώσεις ξένων εταιρειών! Τις λίγες φορές που άφησαν την πολεμική βιομηχανία να δουλέψει μαζί με τις ΕΕΔ γίναν θαύματα.

Το σύστημα στήριξης πολυβόλου για Ε/Π 212 ονομάστηκε από την ΕΒΟ “KVG-96” και έτσι κωδικοποιήθηκε διεθνώς.

Στην μνήμη των ηρώων Καραθανάση, Βλαχάκου, Γιαλοψού.


Τα έλεγε και προεκλογικά αυτά ;

Πηγή : Αντίλογος

Έγινε το πολυαναμενόμενο διάγγελμα από τον κ. Παπανδρέου.


Τα βασικά κλειδιά της ομιλίας του βρίσκονται παρακάτω , ενώ με έντονα γράμματα τα κατά την άποψη του blog σημαντικότερα σημεία:
  • ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ Ν/Σ...
  • ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...
  • ΑΥΞΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ OFF SHORE ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ...
  • ΣΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ Ν/Σ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΔΙΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010...
  • ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...
  • ΓΙΑ ΤΟ 2010 ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ...
  • Η ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ..

Σχόλιο ΕΨ: την ώρα που χασμουριόμουν, ο πρωθυπουργός πρόσθεσε:

"είμαι ειλικρινής μαζί σας, όπως πάντα ήμουν"

Διάγγελμα εκφωνεί μόνο ο πρόεδρος της δημοκρατίας προς τον λαό , ο πρωθυπουργός εκφωνεί μηνύματα . Φυσικά το παραμύθι και το ψέμα για ακόμη μία φορά πήγε σύννεφο και ο λαός μια ζωή θα πληρώνει τις κλεψιές και την κακοδιαχείριση των πολιτών εξουσιαστών.
Νίκος Αγαπηνός . 


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More