30.12.09

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ .

Διαβάστε στον «ΕΚ» που κυκλοφορεί εκτάκτως την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου


301209-ekΝα αγωνιστούμε ώστε το 2010, «η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες». Να αντισταθούμε στα σχέδια της κυβέρνησης, που χορηγεί ιθαγένεια και πολιτικά δικαιώματα στους μετανάστες, υπονομεύοντας τον εθνικό κορμό. Διαβάστε στον «ΕΚ» τα βασικά σημεία του σχεδίου νόμου που θα κατατεθεί στη Βουλή, μετά τη «δημόσια διαβούλευση». Λαός και ΛΑΟΣ ζητούν δημοψήφισμα, αυξάνονται οι φωνές που ζητούν προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία για το μείζον αυτό ζήτημα. Προκλητικές δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου, το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει ξεπούλημα της Κύπρου. Εθνικά επικίνδυνη η τοποθέτηση της Θεοδώρας Κόκλα στη θέση περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.


Νέα ρεμούλα στο…


Νέα ρεμούλα στο… δια βίου μάθησης της ΑΝΝΟΥΛΑΣ

Ιδιωτική εταιρεία θα κωδικοποιήσει τις προτάσεις για το νέο σύστημα προσλήψεων εκπαιδευτικών στη δημόσια εκπαίδευση. Το υπουργείο Παιδείας θα δώσει 96.000 ευρώ σε ιδιωτική εταιρεία, προκειμένου να κωδικοποιήσει τις προτάσεις για το νέο σύστημα προσλήψεων εκπαιδευτικών στη δημόσια εκπαίδευση.
Μέχρι σήμερα, ανάλογες ενέργειες έκαναν οι υπηρεσίες του υπουργείου Παιδείας, στο πλαίσιο δημόσιας διαβούλευσης. Πρόκειται για συνήθη πρακτική εξηγούν στελέχη του υπουργείου Παιδείας. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας Ελλάδας, οι αιώνιοι φοιτητές έχουν ξεπεράσει τους ενεργούς σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Υπολογίζεται ότι οι αιώνιοι φοιτητές ξεπερνούν τις 300.000.
Ελάχιστα Ιδρύματα έχουν προχωρήσει στο ξεκαθάρισμα των μητρώων τους.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
96.000 ευρώ υπό συνθήκες οικονομικής κρίσης σε ιδιωτική εταιρεία για να επανανομοθετήσει τον τρόπο πρόσληψης των εκπαιδευτικών? Κανονικά αυτό, αν αληθεύει, είναι σκάνδαλο ολκής και οφείλει η Υπουργός να δηλώσει παραίτηση... Αυτή είναι η οικονομία και ο περιορισμός των δημοσίων δαπανών; Μια δημόσια υπηρεσία αναγκάζεται να προσλάβει ιδιώτες για να διαχειριστούν τα του οίκου της; Δηλαδή, αν καταλάβαμε καλά, η Υπουργός και οι σαράντα έξι στενοί συνεργάτες της, οι οποίοι αμείβονται για να κάνουν αυτό ακριβώς που θα κάνει η ιδιωτική εταιρεία συν κάτι άλλοι διευθυντές περιφερειακών διευθύνσεων, συν κάτι άλλοι (καμιά τρακοσαριά βουλευτές= δημόσιοι υπάλληλοι), μας το λένε νέτα σκέτα ότι είναι ανίκανοι να ...κωδικοποιήσουν (ήτοι να νομοθετήσουν) Οι δύο... ωρομίσθιοι φιλόλογοι τη μαράνανε ήτοι 300 + 300 ευρώ =600 μηνιαίως!!!! Αυτό θα πει περικοπή και περιστολή δαπανών. Άντε και καλή μας ….Μάθηση


Οι πράσινοι ...

Οι πράσινοι ...φόβοι και οι κουμπαριές!

Τελικά ο εκφοβισμός των πολιτών περί ( δήθεν) χρεοκοπίας της Ελλάδας που έχει επιμεληθεί το επικοινωνιακό επιτελείο του κ. Γ. Παπανδρέου , αρχίζει και αποδίδει καρπούς.

Το σενάριο καλό. Οι ρόλοι μοιρασμένοι και καλοπαιγμένοι. Οι γκεστ σταρ ...όλα τα λεφτά. Το έργο έχει τεράστια ...χρηματική...επιτυχία. Σπάει ...ταμεία!
Τώρα αυτά είναι ασφαλιστικά ταμεία, τα ταμεία της Ιπποκράτους , τα ταμεία κάποιων επιχειρηματιών ή τα ταμεία των τραπεζών, σε όποιο και να ποντάρετε θα πάτε ...ταμείο!

Οι πολίτες έχουν τρομοκρατηθεί. Μαζί με αυτούς και κάποιοι μέσα από το ΠαΣοΚ. Έρχονται δύσκολες ημέρες σου λένε και πρέπει να εξασφαλιστούμε.
Διαβάζω π.χ στο «Παρόν» της περασμένης Κυριακής ότι νεοεκλεγείς βουλευτής του ΠαΣοΚ προσέλαβε στο γραφείο του ως συνεργάτες …τη γυναίκα του, τον γιο του και την κόρη του.
Να μένουν όλοι οι μισθοί στην οικογένεια, δηλαδή. Αυτό θα πει οικογενειακός προγραμματισμός σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

Όμως μην νομίζετε ότι η αληθοφάνεια του σεναρίου που επιμελείται το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης επηρεάζει μόνο …άπειρους νεοεκλεγέντες βουλευτές του ΠαΣοΚ. Επηρεάζει και μεγαλοστελέχη της ΙΔΙΑΣ της κυβέρνησης.

Ο ...κύριος αναπληρωτής έχει τοποθετήσει την γυναίκα του στη θέση ...συμβούλου του με 8.000 ευρώπουλα τον μήνα!

Βλέπεται ότι δεν είναι μόνο η υπουργός κ. Μπατζελή που κοίταξε από την αρχή να εξασφαλίσει τους συγγενείς της. Υπάρχουν ακόμα δεκάδες παραδείγματα .

Τρομοκρατήθηκαν μάλιστα τόσο πολύ που θέλησαν να ...εξασφαλίσουν και τους κουμπάρους και τις κουμπάρες.
Κουμπάρος στη θέση γενικού γραμματέα. Έχει τα προσόντα μου λένε. Από την άλλη όμως, πως εμένα ένα πουλάκι μού είχε σφυρίξει ότι ο κύριος γενικός ήταν τόσο σίγουρος που το ..κελαηδούσε εδώ και εκεί, πολύ πριν ...αποφασιστεί;

Αμ ό άλλος; O ....Διπλωματικός ; Ο κύριος αυτός κατέχει εξέχουσα θέση στη νέα διακυβέρνηση. Προσέξτε! Εξέχουσα θέση!
Τελικά ...φοβήθηκε και αυτός από τα λεγόμενα του κ. Γ. Παπανδρέου - πριν φύγει για τις εξωτικές διακοπές του- και θέλησε να εξασφαλίσει και αυτός μια κουμπάρα του.
Την απέσπασε λοιπόν στο διπλωματικό του γραφείο σε θέση ...ειδικού συμβούλου, αμειβόμενη με 7.000 ευρώπουλα τον μήνα! Η απόσπαση μεν είναι στα όρια του νόμου , αλλά η κουμπάρα το μοναδικό πτυχίο που διαθέτει είναι ....ΤΕΙ Νοσηλευτικής!

Μια νοσοκόμα ...πάντα την ήθελε η διπλωματική υπηρεσία θα μου πείτε. Όχι δεν υπαινίσσομαι ότι είναι άρρωστη ως υπηρεσία. Μόνοι τους το λένε! Θα μας στοιχίσει λίγο ακριβά ως ειδική σύμβουλος , αλλά ..χαλάλι. Κουμπάρα είναι αυτή!

Πέραν λοιπόν της χιουμοριστικής διάθεσης που έχω σήμερα για ....την διαφάνεια που ευαγγελίζονται , ορκίζονται και προσκυνούν, μήπως κάποιος από τους φίλους του ....σοσιαλισμού, μπορεί να θυμηθεί το ....ποίημα περί νομίμου και ηθικού; Αυτό ντε , το φιλοσοφικό ερώτημα που απαντήθηκε ευκόλως και κατά το δοκούν.

Ισχύει και σήμερα; Γιατί διακρίνω μια ...μουγκαμάρα. Εκτός εάν ξαφνικά έγιναν ένθερμοι «οπαδοί» του Ιρλανδού συγγραφέα Oscar Wilde που έλεγε ότι ...«Ο καλύτερος τρόπος ν' αντιστέκεσαι σε έναν πειρασμό, είναι να ....υποκύπτεις σ' αυτόν»!


ΥΓ. Από το επικοινωνιακό τσουνάμι περί χρεοκοπίας φοβήθηκε μέχρι και η κυρία Μαργαρίτα. Πέραν λοιπόν του κτήματος και των δεξιώσεων που επιμελείται , σκέφτηκε , τώρα στα …80φευγα της, να γίνει και ..τηλεοπτική παραγωγός. Να ...εξασφαλιστεί και αυτή πριν επέλθει ο «Αρμαγεδδών» της….. χρεοκοπίας!

Αναρτήθηκε από politis-gr στις 3:03 π.μ.


Μπάτε σκύλοι και αλέστε.

Τουρκικό ελικόπτερο κατά σκάφους του ΛΣ στα Ίμια

 
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του defencenet, περί τις 12:30 το μεσημέρι τουρκικό "στρατιωτικό ελικόπτερο", όπως αναφέρουν πηγές του ΥΠΕΘΑ κινήθηκε απειλητικά κατά περιπολικού σκάφους του Λιμενικού Σώματος (ΛΣ), το οποίο έπλεε περί τα 300 μ. από τα Ίμια.

Πιο συγκεκριμένα το στρατιωτικό ελικόπτερο που είχε κατεύθυνση από ανατολικά προς δυτικά πέταξε αρχικά περιμετρικά των νήσων για να κατευθυνθεί στη συνέχεια στο σημείο που βρισκόταν το περιπολικό σκάφος του ΛΣ.

Παρά τις προσπάθειες μέσω ασυρμάτου στη διεθνή συχνότητα από το σκάφος του Λιμενικού Σώματος για επικοινωνία με το ελικόπτερο καθώς παραβίαζε τον Εθνικό Εναέριο Χώρο, αυτό συνέχισε την πορεία του φτάνοντας στο σημείο που βρισκόταν το σκάφος του ΛΣ άρχισε να πραγματοποιεί αιώρηση περί τα 30 μέτρα από αυτό. Το πλήρωμα του σκάφους ασφαλίστηκε μέσα σε αυτό προκειμένου να προφυλαχθεί από το κατώρευμα που δημιουργούσε η αιώρηση του τουρκικού ελικοπτέρου σε τόσο μικρό ύψος.

Μετά από κάποιο διάστημα το ελικόπτερο απομακρύνθηκε προς την τουρκική ενδοχώρα. Σχετικά με το συμβάν ενημερώθηκε άμεσα το ΕΘΚΕΠΙΧ.

Τμήμα ειδήσεων Defencenet.gr




Οι Τούρκοι διεκδικούν .......



Τα οστά του Αγίου Νικολάου, Επισκόπου των Μύρων της Λυκίας, που οι Τούρκοι αποκαλούν Αϊ-Βασίλη, θα ζητήσει πίσω η Τουρκία από την Ιταλία, σύμφωνα με τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, Ερτογρούλ Γκιουνάι. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Χουριέτ», ο κ. Γκιουνάι είπε ότι θα ζητήσουν τα κλεμμένα, όπως ανέφερε, οστά του Αγίου, για να εκτεθούν στον τόπο όπου γεννήθηκε. Οι δηλώσεις του έγιναν κατά την επίσκεψή του στην επαρχία Ντεμρέ της Αντάλιας, με αφορμή την 25η επέτειο της Ένωσης Ξενοδόχων Μεσογείου και όταν κλήθηκε να σχολιάσει δηλώσεις του καθηγητή αρχαιολογίας του τμήματος Τεχνών και Επιστημών του Πανεπιστημίου Μεσογείου, Νεβζάτ Τσεβίκ, ο οποίος διενεργεί ανασκαφές στην περιοχή των Μύρων, πως τα οστά του Αγίου Νικολάου που κλάπηκαν το 1087 και μεταφέρθηκαν στο Μπάρι της Ιταλίας πρέπει να επιστραφούν και να τοποθετηθούν στον τάφο του στα Μύρα.

Ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι προσπαθούν να έχουν την κυριότητα των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων και το δίκαιο αυτής της απαίτησης προσπαθούν να το δείξουν σε όλο τον κόσμο.
Το πότε θα ζητήσουν τα οστά του Αγίου Νικολάου, κατ' αυτούς Αϊ-Βασίλη, ο κ. Γκιουνάι ανέφερε ότι είναι ένα θέμα που πρέπει να συζητήσει με τους επιστήμονες και πως ''στα χέρια μας δεν υπάρχει έτοιμο κάποιο χρονοδιάγραμμα''.

Σημερινή


Ιράν και αμερικανοσιωνισμός .



Ο Ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινεζάντ δήλωσε σήμερα ότι οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις της Κυριακής στο Ιράν αποτελούν "ένα σενάριο γραμμένο από τους Σιωνιστές και τους Αμερικανούς. "Οι διαδηλώσεις αυτές ήταν "ένα σενάριο γραμμένο από τους Σιωνιστές και τους Αμερικανούς(...) που ήταν οι μόνοι θεατές", ανέφερε ο Ιρανός πρόεδρος σύμφωνα με το πρακτορείο IRNA,στο πρώτο σχόλιό του για τις διαδηλώσεις που είχαν αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους οκτώ άνθρωποι. Ήταν οι σημαντικότερες και αιματηρότερες διαδηλώσεις μετά από αυτές που ακολούθησαν την πολυσυζητημένη επανεκλογή του στην προεδρία μετά τις εκλογές του Ιουνίου.

"Το ιρανικό έθνος έχει δει πολλές τέτοιες μασκαράτες. Οι Σιωνιστές (Ισραήλ) και οι Αμερικανοί έδωσαν εντολή για την μασκαράτα", φέρεται να δήλωσε ο Αχμαντινεζάντ.


Μνημόνιο Συνεργασίας ......

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αθηναίων και της Αρχιεπισκοπής

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αθηναίων και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών υπογράφτηκε σήμερα στο Δημαρχείο, με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, σε επίπεδο δημόσιων νομικών προσώπων, ενοριών και δημοτικών διαμερισμάτων.

Το Μνημόνιο φέρει τις υπογραφές του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου και του δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη.

Στην τελετή υπογραφής του Μνημονίου Συνεργασίας, ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, αφού ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και τους συνεργάτες του, μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Η κοινωνία απαιτεί και χρειάζεται συμμαχίες για να αντιμετωπίσει τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα. Πέρσι μας τιμήσατε με την παρουσία σας στα εγκαίνια του Κοινωνικού Φαρμακείου και της Αθηναϊκής Αγοράς.

Ένα χρόνο μετά, και αφού συνεργαστήκαμε άριστα η Εκκλησία και ο Δήμος στα θέματα σίτισης, είμαστε σήμερα εδώ για να επισφραγίσουμε μια συνεργασία με ανοιχτούς ορίζοντες και με πολλή ευαισθησία. Άποροι, άστεγοι, κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά, εξαρτημένα άτομα και κυρίως μοναχικά άτομα είναι οι κοινωνικές ομάδες που ζητούν την παρουσία της Εκκλησίας και του Δήμου.

Ο Δήμος φρόντισε να δημιουργήσει το κατάλληλο θεσμικό πλαίσιο, το οποίο ενέκρινε πριν από λίγες μέρες ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Ραγκούσης».

Από την πλευρά του, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, μεταξύ άλλων, επεσήμανε: «Αυτό που χρειάζεται σήμερα η κοινωνία μας είναι να μη μένουμε στην πολυτέλεια της αυτάρκειας. Ο καθένας για τον εαυτό του, για το περιβάλλον του, για το συμφέρον, για το βόλεμά του… Η εποχή μας επιβάλλει να συνεργαστούμε. Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, γιατί το αντικείμενο αυτής της προσπάθειας είναι ο άνθρωπος».

Αντικείμενο του Μνημονίου είναι η θεσμοθέτηση και ο καθορισμός ενός πλαισίου συνεργασίας μεταξύ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του Δήμου Αθηναίων, για την ανάπτυξη κοινής δράσης και την εφαρμογή κοινών προγραμμάτων στον τομέα της Κοινωνικής Πρόνοιας.

Με το Μνημόνιο οι δύο φορείς:

- Επιβεβαιώνουν τη συνεργασία τους για την κάλυψη των αναγκών σίτισης απόρων που διαβιούν στην πόλη, ανεξαρτήτως εθνικότητας, φυλής, θρησκευτικών πεποιθήσεων και κάθε μορφής διακρίσεων, με τη διανομή από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών 1.200 μερίδων φαγητού κατ’ ελάχιστο σε καθημερινή βάση, σε δημοτικό χώρο που έχει παραχωρήσει για το σκοπό αυτό ο Δήμος Αθηναίων, στην οδό Σοφοκλέους 44 και τη συνεργασία κατά την παρασκευή και τη διανομή των γευμάτων της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Αλληλεγγύη».

- Δεσμεύονται ότι το πρόγραμμα παροχής γευμάτων σε απόρους θα συνεχιστεί, με προοπτική κάλυψης περισσότερων αναγκών σίτισης, οι οποίες τυχόν θα προκύπτουν οποτεδήποτε και την ενεργοποίηση και συνεργασία των υπηρεσιών και του ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτουν σε ενοριακό και σε επίπεδο δημοτικών διαμερισμάτων, για τον ίδιο σκοπό.

- Για την αντιμετώπιση και την εξάλειψη του φαινομένου της χρήσης ναρκωτικών ουσιών και του εθισμού νέων ανθρώπων σε εξαρτησιογόνες ουσίες, δεσμεύονται να αναλάβουν δράση από κοινού για την υποστήριξη της λειτουργίας προγραμμάτων πρόληψης, απεξάρτησης και κοινωνικής ένταξης εφήβων και νέων.


Με «σημαδεμένη τράπουλα».......



Ψυχολογικός πόλεμος από τα ΜΜΕ της χώρας
Χρησιμοποιούνται τακτικές προπαγάνδας
Θα απειλήσουν με «εμφύλια σύρραξη»


Ο πόλεμος κατά του ελληνισμού έχει πολλά μέτωπα. Ένα από αυτών, σημειώνεται και ως προς την προσέγγιση μεγάλων πληθυσμιακών ομάδων ώστε να αποδεχθούν το σχέδιο της κυβέρνησης Γεωργίου Παπανδρέου και που αφορά την ελληνοποίηση των ήδη υπαρχόντων λαθρομεταναστών, αποδίδοντάς τους την ιθαγένεια (και όχι απλά την υπηκοότητα), αλλά και το δικαίωμα του εκλέγειν (και όχι αυτό του εκλέγεσθαι)…
Για να πετύχουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την πλήρη αποδοχή των λαθρομεταναστών από την ελληνική κοινωνία, η κυβέρνηση και οι νεοταξικοί «στρατηγοί» της, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν ........ το μεγαλύτερο όπλο της προπαγάνδας, την τηλεόραση.
Και άρχισαν ήδη να μας «βομβαρδίζουν», απροκάλυπτα διά της τηλεοράσεως, χρησιμοποιώντας συνεντεύξεις περιχαρών και συμπαθών εμφανισιακά λαθρομεταναστών, εργαζομένων, οικογενειαρχών, ακόμη και νεαρών παιδιών, που προσδοκούν «ως μάννα εξ ουρανού» την υπόσχεση του ΠΑΣΟΚ να μετατραπεί σε πράξη…! Να γίνουν επιτέλους Έλληνες πολίτες…!
Οι ειδήμονες της τηλεοπτικής προπαγάνδας δεν διστάζουν μάλιστα να εκμεταλλεύονται τα παιδιά και τις γυναίκες των λαθρομεταναστών, τον πληθυσμό εκείνο που συγκεντρώνει την ευαισθησία όλων. Αυτό είναι γεγονός. Οι ειδικοί της προπαγάνδας των ΜΜΕ αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τακτικές ψυχολογικού πολέμου, προκειμένου να συνεγείρουν τις ευαισθησίες των ελλήνων πολιτών έναντι της σχεδιαζόμενης ελληνοποίησης των λαθρομεταναστών που βρίσκονται στην χώρα μας.


Διαβούλευση μόνο για αυτούς που συμφωνούν μαζί τους .



ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΩΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ

ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ INDYMEDIA ΣΤΟ ΨΑΛΙΔΙΣΜΑ

ΣΤΟ http://www.opengov.gr/ypes/ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ "ΜΕΤΡΟ"!!!!

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΙΑΣΟΥΝ!!!
ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ...ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ
ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ... ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ


Greekalert


Τρόμαξαν τα όργανα της Νέας Τάξης;



ΤΑ ΝΕΑ άλλαξαν στο άρθρο τους για τη Δημόσια διαβούλευση για τους μετανάστες, το "Ακροδεξιά σχόλια" με το "Φοβικά σχόλια"...!
Τρόμαξαν και πάλι από την μαζική αντίδραση των ιστολογίων; Έχουμε να κάνουμε και με μια ακόμη υποχώρηση...; Πάντως πιστεύουμε ότι έχετε ακόμα περιθώρια να ανασκευάσετε κύριοι τον τίτλο του φοβικού σας άρθρου! Μπορείτε να το μετατρέψετε σε "σχόλια Αγανάκτησης"!
Πανικό μάλλον πάθατε εσείς εξαιτίας.... της οργισμένης αντίδρασης του κόσμου για το συγκεκριμένο εθνοκτόνο σχέδιο του ΠΑΣΟΚ! Πάθατε τέτοιο πανικό που συντονιστήκατε μαζί με άλλες εφημερίδες και προπαγανδίζετε αρνητικά την αντίδραση των Ελλήνων! Όσο και να προσπαθείτε δεν θα πείσετε κανέναν ότι οι φωνές αντίστασης που ακούγονται είναι λίγες και ακραίες! Οι φωνές αντίστασης που ακούγονται είναι ΠΟΛΛΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.
Όλοι εσείς όσοι μισθοφορικά και εντεταλμένα προσπαθείτε να αποκρούσετε το κύμα αγανάκτησης των Ελλήνων που εκφράζεται εδώ και ημέρες μέσα από τα ιστολόγια είστε καταδικασμένοι να αποτύχετε. Οι υγιείς Έλληνες είναι εδώ, ορθώνουν το ανάστημα τους και ζητούν ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! Τι πιο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ από την διεξαγωγή ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ; Έλληνες έφθασε η ώρα! Όλοι μαζί ενωμένοι!


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More