15.1.10

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ .

Διαβάστε στον «ΕΚ» που κυκλοφορεί το Σάββατο 16 Ιανουαρίου


150110-ek2Εκδικούνται τα παιδιά του Επαμεινώνδα Κορκονέα. Αρνήθηκαν το επίδομα αλληλεγγύης στη σύζυγο και στα τρία παιδιά του προφυλακισμένου ειδικού φρουρού. Ρατσισμός κατά των Ελλήνων. Την ίδια ώρα, το επίδομα εισπράττουν χιλιάδες λαθρομετανάστες! Σοκ και δέος στον ελληνικό κόσμο από τη δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή, που σε κάθε περίπτωση ευνοεί τα σχέδια όσων προωθούν «λύση» στη βάση του σχεδίου Ανάν. ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ υποκινούν τις «κινητοποιήσεις» των Αιγυπτίων ψαράδων στη Νέα Μηχανιώνα και κόβουν το ψωμί στους Έλληνες ψαράδες. «Πιστεύουμε στο δίκαιο του αίματος»-συνέντευξη με το βουλευτή του ΛΑΟΣ, Θάνο Πλεύρη.


Το Λιμενικό κάνει άριστα την δουλειά του.

Το Λιμενικό έδιωξε τούρκους από τα Ίμια


140110-imiaΚακός χαμός και πάλι στα Ίμια την περασμένη Τετάρτη, λόγω του ψαρέματος της τσιπούρας που συγκεντρώνονται εκεί αυτή την εποχή για αναπαραγωγή. Αυτή τη φορά, το Λιμενικό μας, υιοθετώντας σκληρή στάση, εκδίωξε Τούρκους ψαράδες που είχαν εισέλθει στα ελληνικά χωρικά ύδατα, βοηθώντας τα ελληνικά αλιευτικά να κάνουν τη δουλειά τους στην περιοχή που είναι υπό ελληνική κυριαρχία. Σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής που κατέφθασε εκεί, παρέμεινε εντός των τουρκικών χωρικών υδάτων και δεν παρενέβη. Οι Τούρκοι έστειλαν στην περιοχή και ελικόπτερα και αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας CN-235, κλιμακώνοντας την ένταση, χωρίς όμως κάποιο «απτό» αποτέλεσμα για αυτούς. Σημειωτέον ότι στην περιοχή ανατολικά της Ρόδου, βρίσκεται σε εξέλιξη η τουρκική άσκηση ΤASMO, που συνοδεύτηκε από παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου μας από τουρκικά μαχητικά F-16.


Όλοι εναντίων μας .

Διεθνής η συνωμοσία κατά της Ελλάδας


Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες χαιρετίζει το ν/σ για τα πολιτικά δικαιώματα και την ιθαγένεια αλλοδαπών. Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες χαιρετίζει το νομοσχέδιο του υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γ. Ραγκούση για την «Πολιτική συμμετοχή ομογενών αλλοδαπών και υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα και μακροχρόνια στην Ελλάδα». Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι η νομοθετική αυτή πρωτοβουλία «περιέχει σημαντικές αλλαγές στο δίκαιο της ιθαγένειας, οι οποίες είναι σύμφωνες με τα διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα. Οι αλλαγές αυτές ενισχύουν τη διαδικασία ένταξης αλλοδαπών που διαμένουν επί μακρόν στη χώρα, στους οποίους, εκτός από μετανάστες, συμπεριλαμβάνονται πρόσφυγες, ανιθαγενείς και άλλα άτομα με παρόμοιες ανάγκες προστασίας».

Ο επικεφαλής της Ύπατης Αρμοστείας στην Ελλάδα, Γιώργος Τσαρμπόπουλος σε δήλωση του τόνισε ότι το ν/σ «δημιουργεί τις συνθήκες για ομαλότερη ένταξη των μεταναστών και προσφύγων που βρίσκονται για πολλά χρόνια στην Ελλάδα, συμβάλλει στον περιορισμό της περιθωριοποίησής τους και συνεισφέρει στην ομαλή κοινωνική συμβίωση. Τούτο είναι προς όφελος των προσφύγων και μεταναστών αλλά και της ίδιας της χώρας και των πολιτών της».
Η Ύπατη Αρμοστεία επισημαίνει ότι «η ανάγκη να διευκολυνθεί αποτελεσματικά η ενταξιακή διαδικασία υπηκόων τρίτων χωρών, μέσω της αναγνώρισης πολιτικών δικαιωμάτων και της παροχής δυνατότητας κτήσης της Ελληνικής ιθαγένειας, αποκτά ιδιαίτερη σημασία για τους πρόσφυγες και τους ανιθαγενείς καθώς τα άτομα αυτά δεν μπορούν να απολαύσουν της προστασίας της χώρας καταγωγής τους (στην περίπτωση των ανιθαγενών δεν υπάρχει καν χώρα καταγωγής). Οι άνθρωποι αυτοί είναι υποχρεωμένοι να χτίσουν τη ζωή τους στη χώρα υποδοχής χωρίς την προοπτική -τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα- να επιστρέψουν στην πατρίδα τους».
Τέλος η Ύπατη Αρμοστεία θεωρεί πως «η δημιουργία ευνοϊκού κλίματος για την ομαλή και αποτελεσματική ένταξη των υπηκόων τρίτων χωρών -μεταξύ των οποίων και άτομα που χρήζουν διεθνούς προστασίας- είναι ένα σημαντικό ενθαρρυντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση».
Μάθανε πως..... πλακώσανε και οι Ύπατοι αρμοστές¨!

deltio11


Και λίγη Ιστορία.

Ο καλύτερος φίλος του Πακιστανού

Οι Τούρκοι δεν έχουν ξεχάσει. Κάτι πάνκηδες αρβανίτες, τα μαλλιά ξυρισμένα γύρω –γύρω και στην κορυφή μακριά για ν’ ανεμίζουν στη γιούργια με το γιαταγάνι, μαζί με Μανιάτες κι άλλους τρελούς Ρωμιούς απ’ όλα τα μέρη του Έθνους ξεκινήσανε την διάλυση του οθωμανικού «πολυπολιτισμικού» παραδείσου. Επί έναν αιώνα τους πηγαίναμε με το σπαθί και το ντουφέκι, τους σπρώχναμε πίσω στην Ασία. Ήμασταν τολμηροί, απρόβλεπτοι, είχαμε την πρωτοβουλία. Ακόμη κι όταν ήμασταν δυο πιθαμές κράτος, ένοπλα σώματα μπαινοβγαίνανε και ξεφτιλίζανε τον Πατισάχ και τα ταγκαλάκια του, εκστρατεύανε στην Κρήτη με σκυλοπνίχτες ή αλωνίζανε στα βάθη της Μακεδονίας. Οσμιζόμασταν την αδυναμία τους. Έτσι μια μέρα βρεθήκανε με τρόμο να πολεμάνε για να σώσουν την Άγκυρα. Ο παππούς μου στο Κάλε Γκρότο έβλεπε την πρωτεύουσα της Ανατολίας ν’ αχνοφέγγει στον ορίζοντα. Ακόμη κι όταν ο Στρατός μας κατέρρευσε αήττητος, στα χρόνια που ακολούθησαν, οι Τούρκοι διατήρησαν τον αταβιστικό φόβο για τον δαιμόνιο Έλληνα. Για δεκαετίες κλείστηκαν στον εαυτό τους χτίζοντας το πρωτοφασιστικό κράτος τους κι ο φόβος τους βάθυνε όταν αυτοί, ως επιτήδειοι ουδέτεροι, έβλεπαν έκπληκτοι την Ελλάδα δεκαοκτώ μόλις χρόνια από την τρομερή καταστροφή να ξεφτιλίζει την Ιταλία. Έτσι το δέος τους για τον σεϊτάν Γιουνάν μεγάλωσε. Το σύμπλεγμα τους βάθυνε κι άλλο, όταν στην Κορέα οι Έλληνες διακρίνονταν, ενώ οι Τούρκοι χαρακτηρίζονταν σε αναφορές “a disgrace for the alliance” (όνειδος για τη Συμμαχία), αφού ο μεγαλύτερος άθλος τους ήταν να επιτεθούν κατά λάθος σε μια υποχωρούσα διαλυμένη νοτιοκορεατική μεραρχία και να την αποτελειώσουν. Ακόμη καμιά φορά οι καπεταναίοι τους χάνονται στα νατοϊκά γυμνάσια.



Κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ ξύπνησαν ;;;;;;;


Της κακομοίρας γίνεται στα πολιτικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ με αντιδράσεις για το μεταναστευτικό!
Έχουν σπάσει τα τηλέφωνα από ψηφοφόρους που διαμαρτύρονται για το ανθελληνικό νομοσχέδιο και που βλέπουν το κόμμα τους να μετατρέπεται από το κόμμα που έλεγε "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" στο κόμμα που προωθεί το "Η Ελλάδα ανήκει σε όλους εκτός από τους Έλληνες"...
και παρόλα αυτά ο giorgakis ο κατ΄ όνομα "Έλληνας" πρωθυπουργός επιμένει...
και χωρίς καμιά ντροπή υποστηρίζει πως αντίθετοι στο νομοσχέδιο είναι μόνο η ακροδεξία!!!

Για τον giorgakis το 85% (και όχι μόνο) του Ελληνικού λαού είναι όλοι ακροδεξιοί!!!
Αλλά ας δεχτούμε πως το 85% είναι ακροδεξιοί....και; είναι η πλειοψηφία ή όχι;
στην δημοκρατία γίνεται σεβαστή η βούληση του λαού ή όχι;

Δεν υπάρχει καμία άλλη λογική εξήγηση
η ο giorgakis ενημερώνεται μόνο από μια συγκεκριμένη ομάδα που τον περιτριγυρίζει που όλοι πλέον γνωρίζουν πως η πλειοψηφία της απαρτίζεται από ΜΚΟθρεμμένους...ή οι δεσμεύσεις της Ελληνικής κυβέρνησης προς ξένα κέντρα είναι τέτοιες που είναι μονόδρομος -αν όχι αποστολή- η προώθηση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου και οτιδήποτε δρα προς την ίδια ανθελληνική και ζημιογόνο προς το Έθνος κατεύθυνση!

όπως και να έχει....οι παλιές εποχές πέρασαν...οι σκλάβοι ξύπνησαν giorgaki....


Οι νεοέλληνες του ΠΑΣΟΚ.....



Μετανάστες που έγιναν ΕΛΛΗΝΕΣ  ετοιμάζονται να πάρουν τα διαβατήρια  τους από τον κο Ραγκούση !
Νίκος Αγαπηνός .


Πόσα παίρνουν τα παπαγαλάκια;;;;

Δείτε τι σημαίνει δημοσκόπηση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους!!!!

Παραθέτουμε το κείμενο από την "έγκριτη" ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΡΥΠΙΑ
(Το κείμενο φυσικά είναι της Γεωργίας Δαμά!)

Περισσότεροι από τους μισούς Ελληνες υποστηρίζουν ότι τα παιδιά των μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα δικαιούνται την ελληνική υπηκοότητα, διχασμένη εμφανίζεται η κοινή γνώμη στο δικαίωμα ψήφου των μεταναστών, ενώ 28,1% των μεταναστών θεωρούν ρατσιστική τη συμπεριφορά των Ελλήνων. Αυτό προκύπτει από έρευνα της εταιρείας δημοσκοπήσεων καπα Research με δείγμα πανελλαδικά 1.281 Ελληνες και 530 μετανάστες. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, που χρηματοδοτήθηκε από το Ταμείο ένταξης μεταναστών τρίτων χωρών στην Ελλάδα:

τι έχουμε μέχρι εδώ;
καταρχάς (βασικότατο) εσκεμμένα μιλά για υπηκοότητα προκαλώντας σύγχιση και αποπροσανατολισμό ...γνωρίζοντας πως το νομοσχέδιο μιλά για ιθαγένεια!!!
ακόμη και αυτοί που απαντούν...είτε Έλληνες είτε λαθρομετανάστες μιλούν και αυτοί για υπηκοότητα -χωρίς να διευκρινίζονται οι προυποθέσεις παροχής της- και φυσικά δεν αναφέρονται σε ιθαγένεια!!!!!!!

και το βασικότερο από όλα η έρευνα έγινε με χρηματοδότηση από το ταμείο ένταξης μεταναστών τρίτων χωρών στην Ελλάδα...η όπως λέει ο σοφός λαός "Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνά"

με τέτοιες δημοσκοπήσεις προσπαθούν να πειστούν...γιατί τους έλληνες δεν μπορούν πλέον να τους πείσουν...πως συμφωνεί ο κόσμος με το ψηφοθηρικό και ακρως ανθελληνικό νομοσχέδιο!!!

δείτε περισσότερα εδώ

προσέξτε επίσης πόσα πράγματα έχουν με τρόπο αποκρύψει από τα γενικά συμπεράσματα του εισαγωγικού
αλλά αναγκαστικά τα παραθέτουν παρακάτω:

  • Η συντριπτική πλειονότητα (79,3%) των ερωτηθέντων πιστεύει ότι ο αριθμός των μεταναστών στην Ελλάδα είναι πολύ μεγάλος, περισσότεροι του 50% των Ελλήνων θεωρούν την παρουσία των μεταναστών απειλή για τη χώρα
  • Σε ποσοστό 57,5% πιστεύουν ότι οι μετανάστες έχουν συμπιέσει τους μισθούς αυξάνοντας την ανεργία των Ελλήνων
  • Οτι οι μετανάστες αυξάνουν τη βία και την εγκληματικότητα απαντούν 74,5%
  • μόνον 28,1% των μεταναστών χαρακτηρίζουν ρατσιστική τη συμπεριφορά των Ελλήνων
  • Περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες πιστεύουν ότι οι παράνομοι μετανάστες πρέπει να φύγουν από την Ελλάδα
ακόμη και αυτά που πληρώνουν για να τα χρησιμοποιήσουν κατά το δοκούν δεν τους βγαίνουν!!!!
και για να δημοσιεύει η Ελευθεροτυπία αυτά τα αποτελέσματα...φανταστείτε πόσο μεγαλύτερα είναι τα πραγματικά!


Σε λίγο θα μπούνε και στα σπίτια τους....

Επίθεση αγνώστων με λοστούς στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Δικαιοσύνης



Apostolos_Katsipharas.jpg
Ομάδα περίπου 15 ατόμων εισέβαλε το μεσημέρι της Πέμπτης στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Δικαιοσύνης Απόστολου Κατσιφάρα στην οδό Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια και με λοστούς επιτέθηκε σε δύο συνεργάτες του, τραυματίζοντάς τους.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία, περίπου 15 νεαροί ανέβηκαν στον 1ο όροφο του κτιρίου επί της οδού Θεμιστοκλέους, κραδαίνοντας ξύλα, λοστούς, σφυριά  και άλλα αντικείμενα.
Οι νεαροί εισέβαλαν στο γραφείο και επιτέθηκαν σε δύο συνεργάτες του κ. Κατσιφάρα, ενώ προξένησαν σημαντικές ζημιές. Εν συνεχεία διέφυγαν.
Οι συνεργάτες του υφυπουργού Δικαιοσύνης τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στον Ερυθρό Σταυρό. Ο ένας εκ των τραυματιών θα παραμείνει για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, χωρίς η κατάσταση της υγείας του να εμπνέει κάποια ανησυχία. Ο άλλος μετά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν πήρε εξιτήριο.
Την ώρα της επίθεσης, ο Απ.Κατσιφάρας βρισκόταν στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου καταδίκασε έντονα την επίθεση.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι νεαροί την ώρα που έφευγαν πέταξαν κάποια φυλλάδια στο σημείο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 26 Νοεμβρίου είχε σημειωθεί επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό στο πολιτικό γραφείο του Απ.Κατσιφάρα.


Σχόλιο: Μάλλον οι φίλοι του κ. Χρυσοχοΐδη ήταν...


Το θέατρο!!

Η δουλεία και οι «διαστροφές» που προβάλλονται ως «ανθρώπινο δικαίωμα»

THEATRO.jpg
Οι θεατρικές «παραστάσεις» του Γεωργίου Παπανδρέου και όλο το συνακόλουθο τελετουργικό τους αποτελούν τη θεοποίηση της πολιτικής αποβλάκωσης, τη θεοποίηση της επελεύνουσας αλαζονικής κοροϊδίας: Συμπτώματα μιας βάρβαρης οπισθοδρόμησης, συμπτώματα της αλαζονικής ανοησίας που κυριαρχεί, του ζοφερού παθολογικού θεάματος.
Ο Γεώργιος Παπανδρέου ανακηρύσσει καθημερινά την επίσημη κηδεία της κοινωνικής και πολιτικής επιστήμης, κάθε επιστήμης, καρατομώντας βάρβαρα κάθε πολιτική έννοια και ορολογία. Είναι η διαφημιστική μακέτα που την περιφέρουν με χρωματιστά αποφθέγματα. Και όπως είναι γνωστό, τα αποφθέγματα, δηλαδή οι «αφαιρέσεις», αποτελούν το πλέον καταστροφικό όπλο εναντίον των πραγμάτων, των εννοιών, της διαλεκτικής σκέψης, ακόμα και της κοινής λογικής.
Το νέο απόφθεγμα που μας πέταξε αυτή τη φορά είναι το γνωστό λεκτικό τέχνασμα της πλανητικής αυτοκρατορίας: «Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα»!!!
Φυσικά αυτή την απάτη την έχουν πρώτα λανσάρει οι αριστερίζοντες. Για την ακρίβεια αυτό το λεκτικό τέχνασμα έχει κατασκευαστεί από τους «ευρηματικούς» υπόδουλους στοχαστές της μεταλλαγμένης «αριστεράς»: Τους «αριστερούς πολυτελείας» και τα επιδοτούμενα ιερατεία.
Ο Γιωργάκης απλώς παπαγαλίζει τα «μαθήματα», δίχως και να τα πολυκαταλαβαίνει. Εξάλλου δεν είναι πρωθυπουργός για να καταλαβαίνει, εντολές εκτελεί…
«Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα»!!!
Με αυτό το «σύνθημα» δεν κάνανε στάχτη τη Γιουγκοσλαβία για να σώσουν τα «ανθρώπινα δικαιώματα» από το δικτάτορα Μιλόσεβιτς;
Με αυτό το σύνθημα δεν ισοπέδωσαν το Ιράκ και δεν επέβαλαν την ΝΑΤΟϊκή μπότα;
Με τέτοια συνθήματα περί «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και «ελευθερίας» δεν «εκτελέστηκαν» οι μεγαλύτερες ανθρωποσφαγές των λαών και τα μεγαλύτερα εγκλήματα από τους δήμιους του πλανήτη και την ιμπεριαλιστική κακουργία και θηριωδία;
Πάντα τα «ανθρώπινα δικαιώματα» και αυτά τα περί «ισότητας» και «ελευθερίας» τα όριζαν οι δήμιοι των λαών, οι κυρίαρχοι κακούργοι των εξουσιών και τα ΤΑΥΤΙΖΑΝ με τα συμφέροντά τους. Αυτοί καθόριζαν το περιεχόμενο αυτών των δικαιωμάτων.
Η εξουσία, δηλαδή, ορίζει το τι είναι ανθρώπινο δικαίωμα και καθορίζει το περιεχόμενο αυτού του δικαιώματος ανάλογα με τα συμφέροντά της και τις ανάγκες της στιγμής.
Η Ανθρώπινη ιστορία το επιβεβαιώνει κατηγορηματικά…
«Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα» είναι ένα ηθικό τσόφλι απάτης και δολιότητας.
Είναι το «αδιαπραγμάτευτο» δικαίωμα της αγοράς και του χρήματος. Είναι το «δικαίωμα» των ισχυρών να ορίζουν και να επιβάλλουν το δικό τους «δικαίωμα».
Είναι το σόφισμα που στο όνομα δήθεν του «ανθρώπου» και της «ελευθερίας» επιβάλλει την «ελευθερία» της αγοράς και την κτηνώδη απανθρωπιά της, τη δουλεία και τον αλληλοσπαραγμό των ανθρώπων.
Και είναι γνωστό ότι όσο πιο ελεύθερη είναι η αγορά τόσο πιο σκλάβοι είναι οι άνθρωποι και τόσο πιο κτηνώδης είναι η ανθρώπινη ζωή. Συνακόλουθα, όσο πιο δυνατά φωνασκούν κάποια για τα «αδιαπραγμάτευτα ανθρώπινα δικαιώματα», τόσο και πιο υπόδουλοι λακέδες είναι της αγοράς και των ισχυρών αφεντικών, τόσο πιο κυνικοί και ψυχροί εκτελεστές των νεοταξικών απαιτήσεων εναντίον των λαών και των ανθρώπων…
Και είναι αβυσσαλέα υποκρισία και πελώρια απάτη να μας λένε οι υπάλληλοι της διεθνούς κακουργίας και του εγκλήματος κατά των λαών, όπως ο Γιωργάκης και η «αριστερή» Σία, ότι κόπτονται για τα «ανθρώπινα δικαιώματα» των !!!
Αυτοί που δημιούργησαν τα εκατομμύρια των εξαθλιωμένων, που τους έχουν αποκτηνώσει και τους εισάγουν σαν δούλους για τα κέρδη τους και τα πολιτικά τους παιχνίδια, αλλά και για να αποκτηνώσουν, να διαλύσουν και να τινάξουν στον αέρα και άλλες κοινωνίες, αυτοί λοιπόν, να έχουν το θράσος να μιλούν για «αδιαπραγμάτευτα δικαιώματα».
Δηλαδή η ολοκληρωτική αποκτήνωση, διάλυση και δουλεία της ελληνικής κοινωνίας αποτελεί «ανθρώπινο δικαίωμα αδιαπραγμάτευτο».
Πράγματι είναι αδιαπραγμάτευτο. ΟΧΙ όμως «ανθρώπινο δικαίωμα», αλλά το «δικαίωμα» των διεθνών και εγχώριων «νταβάδων» να υποτάξουν την ελληνική κοινωνία και να επιβάλλουν την ολοκληρωτική δουλεία και αποκτήνωση: Την πιο άγρα και εφιαλτική απανθρωπιά…
Τα «ανοικτά σύνορα» στον καπιταλισμό, οι στρατιές των εισαγόμενων θυμάτων-δούλων, όλο αυτό το φρικώδες και οργανωμένο ιμπεριαλιστικό δουλεμπόριο, μαζί με την παροχή ιθαγένειας σε αυτά τα στίφη των αποκτηνωμένων θυμάτων, τα οποία είναι εντελώς χειραγωγημένα και αιχμάλωτα εξαρτήσεων δουλοπαροικίας, ΟΛΑ ΑΥΤΑ αποτελούν την πλέον τερατώδη απανθρωπιά.
Το καθεστώς και οι «αριστεροί» του ψάλτες βαπτίζουν αυτή τη φρίκη «αδιαπραγμάτευτο ανθρώπινο δικαίωμα»!!!
Θα επανέλθουμε αναλύοντας τη φιλοσοφική απάτη των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων»
πηγή


Που να βρεθεί φιλότιμο !!!!

Αν έχετε φιλότιμο αφού σκιάζεστε να τους διώξετε να παραιτηθείτε κύριοι!


Αν έχετε φιλότιμο αφού σκιάζεστε να τους διώξετε να παραιτηθείτε κύριοι

Μπράβο στους κ.κ Βενιζέλο και Μπεγλίτη, υπουργό και αναπληρωτή υπουργό αντίστοιχα της Εθνικής Άμυνας της Ελλάδος . Δεν δέχτηκαν να είναι στο υπουργείο την ώρα που ο Γερμανός, Γιούργκεν Κρέγκερ, μαζί με τον αρμόδιο για τις ελληνικές υποθέσεις, τον Πορτογάλο τμηματάρχη Ζοάο Ναγκουέρε, μπούκαραν στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης και απαίτησαν να τους δοθούν στοιχεία για τα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας μας (ΕΜΠΑΕ) και άκουσον-άκουσον, τη Νέα Δομή των Ενόπλων μας Δυνάμεων!. Τι ηρωική στάση, τι γενναία απόφαση. Πόσο περήφανος θα είναι ο μακαρίτης Ι. Μεταξάς που βρήκε άξιους συνεχιστές της περήφανης στάσης των Ελλήνων.




Εμείς τι κάνουμε ;;;



Με διπλωματικές ενέργειες για σεμινάριο και με συνοπτικές διαδικασίες, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μέσα σε μισή ημέρα «έβαλε στην τσέπη του» το ρωσικό φυσικό αέριο και πετρέλαιο, άναψε το «πράσινο φως» για την εγκατάσταση πυρηνικού σταθμού ηλεκτρικής ενέργειας στη χώρα του, προσκάλεσε τους ρωσικούς ενεργειακούς κολοσσούς να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ιδιωτικοποίησης κρατικής εταιρείας φυσικού αερίου, ενώ συμφώνησε να καταργηθεί η βίζα για τους Ρώσους, από την προσεχή άνοιξη, που επισκέπτονται την Τουρκία.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός συναντήθηκε, βάσει πρωτοκόλλου, πρώτα με τον Ρώσο πρόεδρο Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Στην κορυφή της ατζέντας των συνομιλιών βρέθηκαν τα ενεργειακά ζητήματα, με τον κ. Ερντογάν να δηλώνει πως η συνεργασία των δύο χωρών στον τομέα αυτόν είναι υποδειγματική, συμπληρώνοντας πως οι δυνατότητες είναι πολλές όχι «μόνο» στον τομέα του φυσικού αερίου, αλλά και σε εκείνο του πετρελαίου και στα παράγωγα προϊόντα του. Με την άποψη αυτή συμφώνησε απόλυτα ο Ρώσος πρόεδρος, ο οποίος τόνισε πως η επίσκεψη Ερντογάν είναι μια καλή ευκαιρία για να εδραιωθεί περαιτέρω η ενεργειακή συνεργασία.

Λίγο αργότερα, ο Τούρκος πρωθυπουργός έγινε δεκτός από τον Ρώσο ομόλογό του. Ο κ. Πούτιν, αφού εξήρε το ρόλο του ομολόγου του στη μεταμόρφωση των διμερών σχέσεων, σημείωσε πως, παρά τη μείωση που σημειώθηκε στον όγκο των διμερών συναλλαγών, η Ρωσία εξακολουθεί να αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους οικονομικούς εταίρους της Ρωσίας, ο οποίος ξεπερνά τις ΗΠΑ και τη Βρετανία.

Στη συνάντηση των δύο πρωθυπουργών, η Τουρκία έκανε αποδεκτή την πρόταση της Ρωσίας για την υπογραφή τριμερούς συμφωνίας Ρωσίας - Τουρκίας - Ιταλίας για τον αγωγό Σαμψούντα - Τσεϊχάν, ενώ ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Ιγκορ Σέτσιν υπέγραψε κοινή διακήρυξη με τον Τούρκο υπουργό Ενέργειας Τανέρ Γιλντίζ για την κατασκευή πυρηνικού σταθμού ηλεκτρικής ενέργειας στην Τουρκία.

Η Τουρκία επίσης δεσμεύτηκε πως έως τις 10/11/2010 θα μπορεί να δώσει άδεια για την κατασκευή του South Stream στα χωρικά της ύδατα. Ο κ. Πούτιν δήλωσε πως ρωσικές εταιρείες είναι έτοιμες να συμμετάσχουν στις ιδιωτικοποιήσεις των τουρκικών εταιρειών ενέργειας, σημειώνοντας πως ήδη η ρωσική Στροϊντρανσγκάζ συνομιλεί με την κρατική εταιρεία φυσικού αερίου της Κωνσταντινούπολης.


Δυστυχώς ακόμη έχει πολλά να δεί.



Είμαι Άγγλος υπήκοος. Διαμένω στην Αθήνα όπου είμαι παντρεμένος με Ελληνίδα. ΄Εχω δύο γιους στην εφηβεία που πηγαίνουν Γυμνάσιο και Λύκειο αντίστοιχα. Ήθελα κάπου να γράψω τη γνώμη μου για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα σήμερα και σας παρακαλώ να φιλοξενήσετε αυτή την επιστολή.
Σπούδασα στην Αγγλία και ήρθα για μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα όπου γνώρισα τη γυναίκα μου, παντρεύτηκα και έμεινα. Θα μπορούσα να βρίσκομαι στην Αγγλία όπου θα είχα σταδιοδρομήσει στον τομέα των σπουδών μου αλλά προτίμησα την Ελλάδα για ναμεγαλώσουν τα παιδιά μου σε πιο φυσικό περιβάλλον και επειδή κυριολεκτικά ερωτεύτηκα αυτή τη χώρα την οποία είχα γνωρίσει ήδη από τον πατέρα μου ο οποίος βρέθηκε εδώ πολύ νέος στα δύσκολα χρόνια της γερμανικής κατοχής κάνοντας αντίσταση μαζί με άλλους συμπατριώτες μας. Τα ελληνικά τα μιλάω και τα γράφω από μικρός.
Η κατάσταση που επικρατεί εδώ με τους λαθρομετανάστες, δεν περιγράφεται με λόγια. Ένα απέραντο χάος. Πηγαίνω με την οικογένειά μου κάθε χρόνο στην Αγγλία και βλέπω την τεράστια διαφορά που υπάρχει. Εκεί η παραμονή των αλλοδαπών που προέρχονται από χώρες που δεν είναι μέλη της Ε.Ε., είναι πολύ περιορισμένη. Κανείς δεν μπαίνει στην Αγγλία χωρίς άδεια παραμονής, κι αυτοί που λαμβάνουν τέτοια άδεια έχουν εξασφαλίσει εργασία από πριν, έχουν πιστοποιητικό καλής υγείας και χαρτί από την αστυνομία της χώρας τους που αναφέρει ότι δεν είναι εγκληματίες. Δηλώνουν τα στοιχεία τους, τη διεύθυνσή τους κι αν χρειαστεί να αλλάξουν σπίτι, πρέπει να το δηλώσουν στην αστυνομία αλλιώς κινδυνεύουν να απελαθούν. Επίσης, εκεί η αστυνομία μπορεί να συλλαμβάνει, να ανακρίνει και γενικά να δουλεύει χωρίς να διαμαρτύρεται κανείς.
Εδώ στην Ελλάδα είναι γεμάτος ο κόσμος από λαθρομετανάστες που δεν ξέρει κανένας από πού έρχονται, ποιοι είναι, που μένουν, αν έχουν μεταδοτικές αρρώστειες. Είναι χωρίς δουλειά και κάνουν εγκληματικές πράξεις συνέχεια. Όλη η Αθήνα είναι γεμάτη Αφρικανούς που πουλάνε διάφορα πράγματα και μόλις δουν αστυνομικό, τυλίγουν τα σεντόνια κι εξαφανίζονται. Όλα αυτά τα εμπορεύματα έχουν τιμολόγιο; Νομίζω όχι. Η ελεγκτική μηχανή του κράτους πρέπει να μπει σε λειτουργία. Να βρουν τους χονδρεμπόρους που δίνουν πράγματα χωρίς τιμολόγια και να τους πάνε στα δικαστήρια. Αν γίνει αυτό, θα λιγοστέψουν οι μαύροι λαθρέμποροι, ίσως φύγουν εντελώς από τη χώρα και τα ελληνικά μαγαζιά θα ανακουφιστούνε. Διαφορετικά θα κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Έχω φίλους Έλληνες που είναι σε απελπισία με την οικονομική κρίση που έχει δημιουργηθεί τεχνητά. Πρέπει να μην ψωνίζει κανείς από αυτούς. Είναι ένας τρόπος αντίστασης. Το κυριότερο πρέπει να απελαθούν άμεσα. Όσο μένουν το πρόβλημα θα μεγαλώνει. Στην Αγγλία είναι αυτονόητο όταν συλληφθεί λαθρομετανάστης διώχνεται αμέσως. Όσο και να τους συμπονούμε πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν γίνεται να καταστραφεί η Ελλάδα εξ αιτίας τους. Καλύτερα να φύγουν και να δημιουργηθεί μία οργάνωση όπου θα τους βοηθάει στη χώρα τους.
Ο πατέρας μου είναι πολύ ηλικιωμένος πια. Πέρυσι ήρθε στην Ελλάδα, πήγαμε σε διάφορα μέρη και απογοητεύτηκε. Έκλαψε για την κατάντια αυτής της χώρας που αγάπησε σαν δεύτερη πατρίδα του και πολέμησε για την ελευθερία της. Μου είπε ότι αν ήξερε ότι η Ελλάδα θα γέμιζε από Αλβανούς, μαύρους, κίτρινους, αν ήξερε τα σημερινά χάλια, δεν θα πολεμούσε εδώ στο διάστημα 1941 - 1945. Πιστεύει ότι η θυσία του πήγε χαμένη και το τραύμα στο δεξιό μηρίο που το σημάδι του φαίνεται ακόμα, πήγε άδικα. Παρηγοριά του έχει τις αναμνήσεις του, το τιμητικό δίπλωμα με το χρυσό σταυρό που του απένειμε η ελληνική πολιτεία για τους αγώνες που έδωσε για την ελευθερία της. Μου σύστησε να φύγουμε από την Ελλάδα να πάμε στην Αγγλία για μόνιμη εγκατάσταση, γιατί πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα κινδυνεύσει η ζωή μας και η ζωή των εγγονιών του από τους «εισβολείς» όπως χαρακτήρισε τους λαθρομετανάστες.

Με τιμή

Andrew P.



Τα μουμπούκια που θέλουμε να κάνουμε Έλληνες.


Πάνω από 100 κλοπές, στην περιοχή των Μεσογείων και της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Αττικής αλλά και στην επαρχία, είχε διαπράξει τους τελευταίους μήνες σπείρα Αλγερινών κακοποιών , οι οποίοι συνελήφθησαν την Τρίτη το βράδυ. Οι σύγχρονοι λήσταρχοι-γιαγκούλες των ανατολικών προαστίων ήταν θρασύτατοι........ στις μπούκες που έκαναν σε σπίτια ανυποψίαστων πολιτών, ρημάζοντας τα πάντα. Ωστόσο, ήταν και άτυχοι, αφού συνελήφθησαν από ένα τυχαίο γεγονός που έβαλε τέρμα στην πλούσια δράση τους.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη το πρωί, δύο από τους δράστες, με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, διέπραξαν κλοπή στην Λυκοποριά Κορινθίας. Αυτόπτης μάρτυρας συγκράτησε τα χαρακτηριστικά τους αλλά και τις πινακίδες αυτοκινήτου και ειδοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου. Ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και τα υπόλοιπα, απ' ό,τι αποδείχθηκε, ήταν θέμα ρουτίνας. Οι δύο από τους δράστες αναζητήθηκαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Εντοπίστηκαν κοντά στα Μεσόγεια. Ήταν έτοιμοι πάλι να χτυπήσουν κάποια από τα σπίτια της περιοχής. Συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής. Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι συνολικά πέντε Αλγερινοί-μέλη της σπείρας διατηρούσαν «γιάφκες» με κλοπιμαία που είχαν σουφρώσει από εκατοντάδες σπίτια της περιοχής. Εντοπίστηκαν δύο από τα οικήματα μέσα στα οποία βρέθηκαν χρυσαφικά μεγάλης αξίας, ρούχα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης, ενώ από την Ασφάλεια θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες, έτσι ώστε οι κάτοχοι των κλοπιμαίων, αφού τα αναγνωρίσουν, να τα παραλάβουν από το σημείο που θα τους υποδείξει η αστυνομία.


Μήπως άργησε λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ ;;;;;;;



Αν και το θέμα της Θάλειας Δραγώνα έχει φύγει από την επικαιρότητα εδώ και δέκα ημέρες, ο ΣΥΡΙΖΑ θυμήθηκε σήμερα να βγάλει ανακοίνωση, με την οποία στηρίζει την ειδική γραμματέα του υπουργείου Παιδείας. “Οι επιθέσεις από ποικιλώνυμους ακροδεξιούς κύκλους έχουν προ πολλού ξεπεράσει τα όρια της πολιτικής διαφωνίας, η συμμετοχή βουλευτών στην προσπάθεια σπίλωσης της τιμής και της υπόληψης της κ. Θάλειας Δραγώνα είναι απαράδεκτη, αποπνέει σκοταδισμό και εκθέτει το Κοινοβούλιο”, τονίζεται στην ανακοίνωση. Σημειωτέον ότι η ανακοίνωση αλληλεγγύης προς την κ. Δραγώνα υπογράφεται από τους 13 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, προεξάρχοντος του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και από τον ευρωβουλευτή του σχήματος, Νίκου Χουντή.


Ετοιμαστείτε.........



ΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ, 12 Ιανουαρίου: Ὁ Πρωθυπουργός Συέντ Γιουσούφ Ραζά Γκιλάνι καλωσόρισε τὴν Τρίτη τὴν ἀποδοχὴ ἀπὸ τὴν Ἑλλάδα τοῦ αἰτήματος τοῦ Πακιστάν γιὰ τὴν ἀπόδοση ἰθαγενείας και δικαιωμάτων ψήφου στοὺς Πακιστανούς μετανάστες. Μιλῶντας στο πρωθυπουργικό μέγαρο στον Δημήτριο Ντάλλη, Πρέσβυ και προσωπικό ἐκπρόσωπο τοῦ Ἕλληνα Πρωθυπουργού, ὁ Γκιλάνι ἐξέφρασε τὴν ἐλπίδα ἡ ἐπίσκεψη τοῦ Ἕλληνα Πρωθυπουργού ἀργότερα μέσα στο χρόνο νὰ ξαναζωντανέψει τὶς διμερεῖς σχέσεις μεταξύ τῶν δύο χωρῶν. Ὁ Γκιλάνι ἐζήτησε νὰ προγραμματισθούν διμερείς πολιτικές διαβουλεύσεις και νὰ συναντηθεί μεικτή Οἰκονομικὴ Ἐπιτροπὴ πριν ἀπὸ τὴν ἐπίσκεψη, ὥστε νὰ προετοιμάσει τὸ ἔδαφος γιὰ τὴν ἐπιτυχία τῆς ἐπισκέψεως.


ΛΑ.Ο.Σ. και δημοψήφισμα....

Η στρατηγική του ΛΑ.Ο.Σ. για το δημοψήφισμα στο μεταναστευτικό


karatzaferhs 1Τριγμούς στους σχεδιασμούς του ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι προκαλεί η κίνηση του Προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη, να καταθέσει – με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής – αίτημα για συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, για το ζήτημα της ιθαγένειας και της παραχώρησης ψήφου στους μετανάστες.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης επιβεβαιώνει τις επανειλημμένες δηλώσεις στελεχών του κόμματός τους, ότι μέχρι τον Μάρτιο – όταν και θα έλθει στην Βουλή προς ψήφιση το εν λόγω νομοσχέδιο – θα σηκώσουν το ζήτημα όσο μπορούν περισσότερο, καθώς γι’ αυτούς αποτελεί προτεραιότητα.
Στην επιστολή του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, αναφέρεται στο νομοσχέδιο λέγοντας ότι: «Η κυβέρνηση έχει εκφράσει την πρόθεσή της, θέτοντας σε δημόσια διαβούλευση σχετικό προσχέδιο νόμου, να παραχωρήσει τη δυνατότητα απόκτησης της ελληνικής ιθαγένειας, καθώς και δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε αλλοδαπούς, φυσικά μέσα από προϋποθέσεις που αναφέρονται στο ως άνω προσχέδιο. Δεδομένων των πολλών και σοβαρών εθνικών, πολιτικών και κοινωνικών προεκτάσεων της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, θα ήθελα με την παρούσα να ζητήσω, βάσει της διάταξης του άρθρου 143 παράγραφος 2 του κανονισμού της Βουλής, τη διεξαγωγή προ  ημερήσιας διάταξης συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων με θέμα την παραχώρηση δυνατότητας  απόκτησης ελληνικής ιθαγένειας καθώς και δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε αλλοδαπούς, αλλά και, εν γένει, τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.»
Αυτό που θεωρείται ως το σημαντικότερο κομμάτι της επιστολής του Γιώργου Καρατζαφέρη, είναι ότι θέτει ζήτημα κοινωνικών, πολιτικών και εθνικών προεκτάσεων του νόμου. Η κίνηση αυτή, λίγες μόνο ώρες, μετά την τοποθέτηση του Αντώνη Σαμαρά επί του ζητήματος, θεωρείται από πολλούς ως «ανάληψη» της πρωτοβουλίας και πάλι από τον ΛΑΟΣ. Λίγες μόνο ώρες πέρασαν και από τις δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου ότι : «τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν τίθονται σε δημοψηφίσματα» και η επιστολή αυτή απαντά, από ότι φαίνεται και στον πρωθυπουργό ο οποίος με την δήλωση αυτή θέλησε ουσιαστικά να μετατρέψει σε μη-θέμα το δημοψήφισμα, το οποίο ζητεί ο ΛΑΟΣ.
Πέραν όμως του κομματικών παραμέτρων, αυτή η κίνηση του έμπειρου προέδρου του ΛΑΟΣ, είναι σημαντική σε μία κρίσιμη χρονική περίοδο για το ζήτημα του δημοψηφίσματος, καθώς φέρνει ξανά το θέμα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, από την οποία τα καθεστωτικά ΜΜΕ είχαν επιχειρήσει να το αποκαθηλώσουν, ιδιαίτερα μετά το τέλος της ανοιχτής διαβούλευσης στην ιστοσελίδα του υπουργείου εσωτερικών. Και μάλιστα την ίδια στιγμή κατά την οποία φαίνεται ότι η πρώτη ορμητικότητα ενός μεγάλου μέρους του λεγόμενου πατριωτικού χώρου είχε αρχίσει να υποχωρεί.
Από όσα γνωρίζουμε στις 24 του μηνός, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός έχει προγραμματίσει και συνδιάσκεψη για το ζήτημα του δημοψηφίσματος, όπου και αναμένεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, για τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν, κατά την διάρκεια του Φεβρουαρίου. Στο τραπέζι έχουν πέσει προτάσεις για συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας, στήσιμο περιπτέρων – στο πρότυπο των προεκλογικών εκστρατειών -, αλλά και πληρωμένων καταχωρήσεων σε τύπο και ίσως τηλεόραση. Το τελευταίο, αν και πολύ σημαντικό, ακούγεται ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει, καθώς για να στηριχθεί το κόστος μιας διαφημιστικής εκστρατείας στην τηλεόραση, ακόμη και για διάστημα ενάμιση μόλις μήνα, πηγές κοντά στον Γιώργο Καρατζαφέρη λένε ότι θα χρειαστεί ο προϋπολογισμός ενός έτους του κόμματος.
Εν τω μεταξύ τα στελέχη του ΛΑΟΣ έχουν εντολή όπου σταθούν και όπου βρεθούν να σηκώνουν το θέμα. Ιδιαίτερα στις επαφές τους με στελέχη της ΝΔ, τα οποία ελπίζουν να φέρουν σε δύσκολη θέση, λόγω της μη υποστήριξης – μέχρις στιγμής – του αιτήματος για δημοψήφισμα από τον Αντώνη Σαμαρά.
Δημήτρης Παπαγεωργίου


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More