5.3.10

Να μην ξεχνάμε τον Δημήτρη !!!!!!


Τα κάγκελα της δημοκρατίας Χρυσοχοϊδη είναι τίτλοι τιμής για τους 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.


 Νίκος Αγαπηνός
.


Να πάει σπίτι της να πλένει πιάτα .Οι μακακίες του ΚΚΕ....



 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΛ. ΠΑΠΑΡΗΓΑ


«Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ αποφάσισε να αποχωρήσει από τις διαδικασίες συζήτησης στη βουλή, αφού βεβαίως ολοκληρώθηκαν τόσο η παρέμβαση του γενικού εισηγητή, όσο και από την πλευρά μου, γιατί έπρεπε και από το βήμα της βουλής να αναπτύξουμε τις θέσεις μας...
.


...Πρέπει να ξεκαθαρίσω γιατί αποχωρήσαμε, γιατί δεν είναι μια πάγια τακτική, αλλά κάθε φορά πρέπει να κάνεις την κατάλληλη επιλογή την κατάλληλη στιγμή. Τούτη την ώρα δεν αξίζει τον κόπο να συζητήσεις ένα νομοσχέδιο το οποίο είναι ολοφάνερα επικίνδυνο για τα συμφέροντα των εργαζομένων και είναι και ο πρόλογος των καινούργιων μέτρων που θα έρθουν.
Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να συμβάλουμε και με αυτή τη στάση μας να αναρωτηθούν οι εργαζόμενοι γιατί δεν πήραμε μέρος στην κατ’ άρθρο συζήτηση. Τί να προτείνουμε; Αντί να μπει φόρος 3% να μπει 2,99; Να μπούμε στη λογική να αλλάξει το μίγμα όπως λέει και η ΝΔ; Οποιαδήποτε συζήτηση για τη βελτίωση του νομοσχεδίου είναι όχι απλώς αποπροσανατολισμός είναι επικίνδυνη. Σε μία φάση που ό,τι έρθει στη βουλή είναι τραγικό για τους εργαζόμενους, παλεύουμε πριν έρθει ένα σχέδιο νόμου στη βουλή. Όταν έρθει είναι αργά, υπάρχει μια πλειοψηφία στη βουλή που θα τα ψηφίσει. Και ακόμα και όταν υπάρχει ψήφος «όχι», όπως της ΝΔ, τότε αυτή η ψήφος γίνεται από θέσεις παραπλανητικές και εξίσου επικίνδυνες. Σήμερα, λοιπόν, δεν αρκεί να λες «όχι» σε ένα νομοσχέδιο, αυτό –αν θέλετε- μπορεί να είναι σχετικά εύκολο και γίνεται όταν ανεβαίνει η λαϊκή δυσαρέσκεια για να μην χαθεί η επαφή με την παραπλάνηση του λαού. Σημασία έχει ποιο είναι το «ναι», τι ζητάς και πως το διεκδικείς. Αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία.
Και επιτρέψτε μου να πω μόνο δύο σημεία που αναφέραμε στη βουλή απέναντι στην ομιλία του κ. Παπακωνσταντίνου που ήταν «μια απ’ τα ίδια» και απέναντι στην ομιλία του εκπρόσωπου της ΝΔ που ήταν «μια απ’ τα ίδια», δεν ακούσαμε τίποτα διαφορετικό. Να αναφέρουμε το εξής ζήτημα, συμβάλλοντας όσο μπορούμε στο αγωνιστικό κλίμα που πρέπει κάθε μέρα να γίνεται όλο και πιο θερμό και ταυτόχρονα όλο και πιο επιτελικό.
Σήμερα είναι η επέτειος όπου ματαιώθηκε στην Ελλάδα, τη μικρή Ελλάδα που λένε, η επιστράτευση των Ελλήνων από τις γερμανικές αρχές Κατοχής για να σταλούν στο μέτωπο κατά της Σοβιετικής Ένωσης. Και αυτό έγινε στη μικρή Ελλάδα, ενώ σε άλλες χώρες δεν έγινε. Και ξέρουμε πολύ καλά και αυτό δεν αφορά μία συγκεκριμένη ιδεολογία, την κομμουνιστική, τότε ήταν κοινή πεποίθηση ότι αν οι Γερμανοί ηττηθούν στο σοβιετικό μέτωπο τότε θα ηττηθούν σε ολόκληρη την Ευρώπη. Και αντίθετα αν οι Γερμανοί νικούσαν στο σοβιετικό μέτωπο, θα νικούσαν σε ολόκληρη την Ευρώπη. Και πως ματαιώθηκε η επιστράτευση; Χάρη στο ΕΑΜ και τον ΕΛΑΣ. Δεν ματαιώθηκε ούτε απ’ την κυβέρνηση των δωσίλογων, ούτε απ’ τους προσεκτικούς και ρεαλιστές αστούς πολιτικούς εκείνης της εποχής, ούτε βεβαίως από εκείνους που είχαν καταφύγει στο Κάιρο, στον Λίβανο και στο Λονδίνο.
Και βάλαμε στη βουλή το ερώτημα: Το σύνθημα ο λαός να πάρει την υπόθεση στα χέρια του, είτε αφορά εξωτερικό εχθρό, είτε αφορά εσωτερικό εχθρό, αν και ο εσωτερικός και ο εξωτερικός είναι ενιαίος, αυτό το σύνθημα έχει ξεπεραστεί; Βεβαίως υπάρχουν συνθήματα που δεν είναι σύγχρονα σήμερα. Και ενδεχομένως σημερινά συνθήματα αύριο να είναι ξεπερασμένα. Ένα σύνθημα δεν πρόκειται να ξεπεραστεί ποτέ: Ο λαός, οι εργάτες, οι υπάλληλοι, ο εργαζόμενος λαός να πάρει την υπόθεση στα χέρια του. Είτε σήμερα είναι στην αντιπολίτευση, είτε αύριο θα είναι στην εξουσία. Αυτό είναι το ζήτημα που θέσαμε.
Και ένα δεύτερο ζήτημα που αναφέραμε σήμερα στη βουλή. Μας ζητήθηκε να επιβάλουμε με υπογραφές ονομαστική ψηφοφορία, για να φέρουμε κάποιους βουλευτές σε αντίθεση με τα κόμματα που ανήκουν και ιδιαίτερα βουλευτές του κυβερνητικού κόμματος.
Κοιτάξτε σε ένα άλλο νομοσχέδιο ενδεχομένως -και έχουμε χρησιμοποιήσει την ονομαστική ψηφοφορία και μάλιστα όταν ένα κόμμα έχει συν ένα βουλευτή- μπορεί κάτι να γίνει. Τι να γίνει; Να φύγει μια κυβέρνηση και να έρθει μια άλλη, εν πάση περιπτώσει. Όμως εμείς δηλώσαμε σήμερα στην κυβέρνηση ότι πολεμάμε την πολιτική της, όπως και της προηγούμενης, με καθαρά χαρτιά. Δεν μπορούμε να παίξουμε με τις προσωπικές ή επιμέρους διαφωνίες μέσα στην εκάστοτε κυβέρνηση. Όποιος βουλευτής ανήκει σε ένα κόμμα κυβερνητικό, ή στην αξιωματική αντιπολίτευση και έχει διαφωνία αρχής με το κόμμα του, τότε παραιτείται και έρχεται στο Σύνταγμα και διαδηλώνει με το λαό. Σήμερα δεν υπάρχουν «ναι μεν αλλά». Όταν δρομολογούνται μέτρα όχι απλώς καταπιεστικά, αλλά τραγωδία για το λαό και το πιστεύεις τότε δεν λες «ξέρετε, ναι μεν αλλά», «εγώ το ψήφισα, αλλά διαφωνώ».
Γιατί πρέπει να ξεκαθαρίσουμε το εξής: Υπάρχουν δύο στρατόπεδα, βεβαίως στο κάθε στο στρατόπεδο υπάρχουν και οι διαφωνίες, οι ιδιαιτερότητες και η πολυμορφία, αλλά τα στρατόπεδα είναι δύο. Στο ένα στρατόπεδο είναι τα κόμματα της κυρίαρχης τάξης, στο άλλο στρατόπεδο είναι κόμματα, πολιτικές δυνάμεις -το λέμε θεωρητικά- αλλά πάνω απ’ όλα σήμερα είναι το στρατόπεδο της εργατικής τάξης, των αυτοαπασχολουμένων, της φτωχής αγροτιάς. Σε αυτό το στρατόπεδο σαφώς είναι και το ΚΚΕ. Χωρίς να απαιτούμε –και δεν νομίζουμε ότι μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς– από τις κοινωνικές δυνάμεις να συμφωνούν στο σύνολο μαζί μας, αλλά είναι βέβαιο ότι είμαστε σταθερά στο λαϊκό στρατόπεδο και κανείς δεν πρόκειται να μας βγάλει από αυτό. Επομένως όποιος θέλει έχοντας διαφωνίες με το ΚΚΕ, διαφωνώντας πάνω στις θέσεις μας για το σοσιαλισμό, αν θέλει όμως να συγκροτήσει το αντίπαλο δέος, αν θέλει να συγκροτήσει το κίνημα της αντεπίθεσης ας μην έρθει στο ΚΚΕ, αλλά ας έρθει στο στρατόπεδο της εργατιάς, της αγροτιάς, των φτωχομάγαζων, της νεολαίας, των γυναικών.
Να ενώσουμε και εμείς τη φωνή μας με τη φωνή του ΠΑΜΕ και της ΟΓΕ που τη Δευτέρα 8 Μάρτη, παγκόσμια μέρα της εργαζόμενης γυναίκας και όχι γενικά της γυναίκας, χρειάζεται να βουλιάξει πραγματικά η Αθήνα και οι άλλες πόλεις με ένα συλλαλητήριο που λέει: Στοπ στα μέτρα, θα σας χαλάσουμε το σχέδιο. Αλλά και με ένα συλλαλητήριο που θα διατρανώνει ότι ο αγώνας για την ισοτιμία της γυναίκας είναι αγώνας και της εργατιάς και της αγροτιάς και των μικρομάγαζων. Δεν υπάρχει πόλεμος ανάμεσα στα δύο φύλα, υπάρχει ένας ενιαίος αγώνας κατά της πλουτοκρατίας».
Δυστυχώς είναι αμετανόητη . Ο νους της είναι στην 10ετία του 40 και δεν έχει καταλάβει ακόμη τι έχει συμβεί στην Ευρώπη και στην πρώην Σοβιετική Ένωση . Πας στην Ρωσία δηλώνεις κομμουνιστής και σε πλακώνουν στις φάπες . Γιατί δεν πάει κατά κει  μια βόλτα ; Ακόμη και στην Ιταλία όπου υπήρχε το μεγαλύτερο κομμουνιστικό κόμμα της Ευρώπης ντρέπονται σήμερα να δηλώσουν κομμουνιστές. Εμείς  εδώ ακόμη τους ανεχόμαστε και είμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε τις μακακίες τους. Α ρε < εθνάρχη > τις μας έκανες !!!     
Νίκος Αγαπηνός .


Αφιερωμένο στο υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ !!!!

Δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών


Ληστεία
Σαν καλοί νοικοκυραίοι κυκλοφορούσαν στην αυλή της μονοκατοικίας στην οδό Κυλλήνης στο Αιγάλεω οι δύο αλλοδαποί  ληστές.
Μέρα μεσημέρι, λίγο μετά τις δύο, ο ιδιοκτήτης το μόνο που δεν περίμενε ήταν να βρει... μουσαφίρηδες. Οι δύο ληστές έψαχναν τρόπο να μπουν στο σπίτι όταν έφτασε ο ιδιοκτήτης.
Πριν προλάβει να αντιδράσει ο άνδρας ο ένας από τους ληστές έβγαλε το πιστόλι του και τον χτύπησε στο κεφάλι ρίχνοντάς τον αναίσθητο.
Το επεισόδιο ήταν μάλλον αρκετό για να τους κάνει να το βάλουν στα πόδια, ενώ ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ευτυχώς δεν υπέστη καμία βλάβη από το χτύπημα.αφιερωμένο
Ληστεία
Με το όπλο στο χέρι ο αλλοδαπός ληστής περίμενε κρυμμένος στην είσοδο μιας πολυκατοικίας στην οδό Αχαιών στα Πετράλωνα.
Μέρα μεσημέρι, λίγο πριν τις δύο. Όταν μια ηλικιωμένη γυναίκα πλησίασε πετάχτηκε στο πεζοδρόμιο, την απείλησε και της άρπαξε το πορτοφόλι που περιείχε 200 ευρώ.
Ληστεία
Με μπουνιές και κλοτσιές επιτέθηκαν λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ στη Βάρη οι ληστές σε έναν 50χρονο άνδρα.
Το θύμα βρέθηκε αντιμέτωπο με ολόκληρη ομάδα από έξι άτομα. Τον χτύπησαν άσχημα στο πρόσωπο και αφού τον έριξαν κάτω του άρπαξαν 50 ευρώ και τα δύο κινητά του τηλέφωνα
Όπως δήλωσε αργότερα στην αστυνομία,οι ληστές ήταν αραβικής καταγωγής.
Ληστεία
Μετανάστης από τη Συρία ήταν το θύμα ληστείας στη λεωφόρο Κηφισίας στους Αμπελόκηπους. Δύο αλλοδαποί  τον πλησίασαν, πρότειναν όπλο και τον ανάγκασαν να τους δώσει τα 120 ευρώ που είχε πάνω του.
Ληστεία
Μια ώρα μετά οι αστυνομικοί περνούσαν χειροπέδες σε 18χρονους από την Παλαιστίνη που είχαν αρπάξει στην οδό Αθηνάς 30 ευρώ από μια γυναίκα.

Ληστεία
Λίγο μετά τις δύο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας στο ύψος του άλσους δύο ληστές (μάλλον αλλοδαποί είπε το θύμα στην κατάθεση του) έβγαλαν μαχαίρι και τραυμάτισαν ελαφρά στον ώμο έναν άνδρα.
Ο άνδρας αντιστάθηκε και κάλεσε σε βοήθεια τους περαστικούς που έτρεψαν τους δράστες σε φυγή.

 Χασισέμποροι
Είχαν παρκάρει το αυτοκίνητό τους στην οδό Αγ. Φανουρίου στις Αχαρνές και περίμεναν...
Οι αστυνομικοί που περιπολούσαν υποπτεύτηκαν ότι το ζευγάρι μέσα στο αυτοκίνητο δεν έβγαινε... ραντεβού.
Ζήτησαν ενισχύσεις και περικύκλωσαν το αυτοκίνητο. Όταν ο 50χρονος και η 36χρονη φίλη του (αλβανικής καταγωγής) βγήκαν από το αμάξι οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως είχαν πάνω τους από ένα πιστόλι των 9mm ο καθένας.
Στους γεμιστήρες και των δύο οι αστυνομικοί βρήκαν από 5 σφαίρες, ενώ στο αυτοκίνητο ανακάλυψαν 28 γραμμάρια χασίς και εννιά κινητά τηλέφωνα.
 Ληστεία
Αρχικά οι δράστες (Αλβανοί), οπλισμένοι με καλάσνικοφ και ένα μαχαίρι, μπήκαν στο βενζινάδικο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην ταβέρνα και ανήκει στον ίδιο ιδιοκτήτη. Μέσα βρισκόταν η σύζυγος του μαζί με την κόρη τους, από τις οποίες πήραν 1.000 ευρώ.
  Στη συνέχεια, μπήκαν στην ταβέρνα και ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη τα λεφτά. Εκείνος αρνήθηκε και ήρθε στα χέρια με τον ένα ληστή. Κάποια στιγμή μάλιστα, πυροβόλησε στον αέρα με το καλάσνικοφ χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς...
Την ίδια ώρα ο άλλος ληστής πάλευε με έναν από τους τέσσερις πελάτες που βρίσκονταν στο κατάστημα. Δε δίστασε να τον μαχαιρώσει στο πόδι, στην προσπάθειά του να του πάρει τα λεφτά.  Τελικά οι ληστές έφυγαν χωρίς να καταφέρουν να πάρουν λεφτά από την ταβέρνα. Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν γρήγορα, άφησαν πίσω τους τα όπλα.
Η αστυνομία τους αναζητά...
 Επεισόδια
Με... όπλο μπουκάλια μπύρας επιτέθηκαν ο ένας τον άλλο στη μέση του δρόμου στο κέντρο της Αθήνας
δυο αλλοδαποί που αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους στην Αγίου Κωνσταντίνου στο κέντρο της Αθήνας.
Έντρομοι οι οδηγοί λίγο μετά τα μεσάνυχτα είδαν να πετάγονται στη μέση του δρόμου οι δύο μετανάστες και να χτυπούν ο ένας το άλλο με σπασμένα μπουκάλια.
Μέχρι να φτάσει η αστυνομία είχαν... καταφέρει να τραυματιστούν και οι δύο στο κεφάλι και το σώμα με αποτέλεσμα πριν το κρατητήριο να περάσουν από το νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ληστεία
Χαράματα, λίγο πριν τις έξι, δύο ληστές είχαν στήσει καρτέρι στην οδό Βουλιαγμένης στο ύψος της Δάφνης.
Θύμα τους έπεσε ένας άνδρας την ώρα που πήγαινε στη δουλειά του. Οι ληστές τον χτύπησαν στο πρόσωπο και το πόδι, το έριξαν κάτω και του άρπαξαν το πορτοφόλι. Ο άτυχος άνδρας χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.


Οι καραγκίοζηδες σε όλο τους το μεγαλείο !!!!!!


Η αριστερά του κεφαλαίου ρημάζει την πατρίδα μας

Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε πόσο σέβεται εκείνους που θυσίασαν τη ζωή τους για την Ελευθερία: καθόλου. Τα απαράδεκτα συμβάντα στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη με θλιβερό πρωταγωνιστή το ..."κόμμα" του Αλέξη Τσίπρα, αναδεικνύουν μια νέα απόπειρα επιβολής στην πολιτική & κοινωνική ζωή ενός επικίνδυνου και αδιέξοδου μηδενισμού, που μόνη του έννοια έχει την πρόκληση αναρχίας και χάους.
Μιας κατάστασης, που δεν θα λύσει κανένα απολύτως πρόβλημα, αλλά αντίθετα, θα προσθέσει μυριάδες άλλα στα ήδη υπάρχοντα.μεγαλίο
Η περιθωριακή πολιτική συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί ντροπή για το πολίτευμά μας.
Και αυτό γιατί, παρά τα πολύ χαμηλά εκλογικά ποσοστά του, ο ΣΥΡΙΖΑ υπερεκπροσωπείται, κατόπιν συστηματικών παρεμβάσεων σε βάθος χρόνου από συγκεκριμένα κέντρα, στους πόλους επιρροής.
Όμως, παρά τις προσπάθειες του καθεστωτικού κοσμοπολιτισμού να μας επιβάλει μια κουλτούρα ελευθεριακών συμπεριφορών και να δημιουργήσει κίβδηλα πρότυπα, καταστάσεις όπως αυτές που είδαμε στους δέκτες μας, προσβάλλουν βάναυσα την αισθητική του μέσου Έλληνα και είναι απορριπτέες.Η Ελλάδα κατηφορίζει.
Μια μικρή μειοψηφία σκληρών αριστεριστών, προσκολλημένη στο άρμα των εθνομηδενιστών του ΠΑΣΟΚ, προσπαθεί να ισοπεδώσει όλα όσα πετύχαμε, επιδιώκοντας την... ανατροπή.
Μια ανατροπή, που κανείς όμως δεν μας λέει τι θα φέρει στην κοινωνία μας. Μια ανατροπή, που όλως τυχαίως συμφέρει κυρίως το διεθνές κερδοσκοπικό κεφάλαιο, που προσπαθεί να ρίξει τα φράγματα, που εμπόδίζουν την επικράτησή του: θεσμούς, παραδόσεις, ήθη και έθιμα.
Η ..."επανάσταση" έγινε επάγγελμα, ενώ ο διεθνισμός του προλεταριάτου, έγινε διεθνισμός του κεφαλαίου.
Ηττήθηκαν οι αριστεροί το 1949 στα βουνά.
Ντύθηκαν όμως με κοστούμια και ξανάρχονται με το life style και την ελευθεριότητα ως προμετωπίδες, κρύβοντας την πραγματική τους επιδίωξη: τη διάλυση των εθνών.
Θα αποτύχουν. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Ο αριστεριστικός στη σύλληψή του ολοκληρωτισμός της Νέας Τάξης έγινε μισητός παγκοσμίως, πριν ακόμα καλά-καλά επιβληθεί.
Ποιο είναι το χειρότερο πρόβλημα για όλους όσους παίζουν, ηθελημένα ή αθέλητα, το παιχνίδι του κερδοσκοπικού κεφαλαίου;
Η αρνητική δημοσιότητα, η οποία όμως προκαλείται από τις αποκρουστικές τακτικές του. Ρωτείστε τα στελέχη της Goldman Sachs αλλά και των άλλων χρηματοπιστωτικών κολοσσών, να σας πουν...
Νίκος Χιδίρογλου


Καλά ξυπνητούρια κε Χρυσοχοϊδη !!!!!

Κόρινθος: Μπήκαν στην ταβέρνα με καλάσνικοφ..video





Πάλεψαν σώμα με σώμα με τον ιδιοκτήτη και τους πελάτες.

Αρχικά οι δράστες, οπλισμένοι με καλάσνικοφ και ένα μαχαίρι, μπήκαν στο βενζινάδικο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην ταβέρνα και ανήκει στον ίδιο ιδιοκτήτη. Μέσα βρισκόταν η σύζυγος του μαζί με την κόρη τους, από τις οποίες πήραν 1.000 ευρώ.
 
Στη συνέχεια, μπήκαν στην ταβέρνα και ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη τα λεφτά. Εκείνος αρνήθηκε και ήρθε στα χέρια με τον ένα ληστή. Κάποια στιγμή μάλιστα, πυροβόλησε στον αέρα με το καλάσνικοφ χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς...
Την ίδια ώρα ο άλλος ληστής πάλευε με έναν από τους τέσσερις πελάτες που βρίσκονταν στο κατάστημα. Δε δίστασε να τον μαχαιρώσει στο πόδι, στην προσπάθειά του να του πάρει τα λεφτά.
Τελικά οι ληστές έφυγαν χωρίς να καταφέρουν να πάρουν λεφτά από την ταβέρνα. Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν γρήγορα, άφησαν πίσω τους τα όπλα.
Η αστυνομία τους αναζητά...


Ούτε τον Άγνωστο Στρατιώτη δεν σεβάστηκαν τα τσιράκια της Παγκοσμιοποίησης

 

 Ο Τσίπρας επιχείρησε να ύψωσει πανό στον Άγνωστο Στρατιώτη!αλλα τον απώθησε η Αστυνομία

Επεισόδια στο Σύνταγμα, χτύπησαν το πρόεδρο της ΓΣΕΕ


Η στιγμή της επίθεσης τραμπούκων κατά του προέδρου της ΓΣΕΕ, όπως την μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι MEGA.
Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ δέχθηκε επίθεση μπροστά στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των εργαζομένων και μεταφέρθηκε με αίματα στο πουκάμισο στο ιατρείο της Βουλής και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου στην πλατεία Συντάγματος, την ώρα που μιλούσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος δέχτηκε επίθεση από ομάδα ατόμων, που τον διέκοψαν ρίχνοντας γιαούρτια, μπουκάλια με νερό, αποκαλώντας τον "πουλημένο" και στη συνέχεια του επιτέθηκαν,
κλωτσώντας τον.

Προηγουμένως, μέλη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα επιχείρησαν να υψώσουν πανό μπροστά από τη Βουλή, στην πλευρά του Άγνωστου Στρατιώτη, αλλά απωθήθηκαν από αστυνομικούς, με τη χρήση δακρυγόνων, ενώ έκλεισαν και οι πόρτες της Βουλής.

Άνδρες των ΜΑΤ έριξαν δακρυγόνα και εναντίον του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος ένοιωσε δυσφορία. Μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου παραμένει για νοσηλεία.

Λίγο αργότερα έγιναν εκτεταμένα επεισόδια από ομάδες κουκουλοφόρων στο Σύνταγμα και τους γύρω δρόμους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από κομμάτι μάρμαρου που δέχθηκε ενώ έγιναν και πέντε συλλήψεις.

Επικρίνουν τον ΣΥΡΙΖΑ
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπουτσής καταδίκασε την επίθεση και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν προστάτευσε -ως όφειλε- τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ.

Καταδικάζει το ΚΚΕ
Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του «καταδικάζει τη δράση των ΜΑΤ κατά διαδηλωτών και τη χρήση χημικών κατά του Μ. Γλέζου και εκφράζει τη διαφωνία του με όσα διαδραματίστηκαν στο Σύνταγμα σε βάρος του προέδρου της ΓΣΕΕ».
«Η καταδίκη των θέσεων και του ρόλου της ηγεσίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ πρέπει να είναι με πολιτικά μέσα», καταλήγει η ανακοίνωση.

http://www.forthnet.gr/templates/newsPosting.aspx?p=286778


Εμείς διαλύουμε τον στρατό μας !!!!!

Στρατηγική περικύκλωση της Ελλάδας

Μία ημέρα που μπορεί στο μέλλον να την θυμηθούμε με επώδυνο τρόπο είναι η σημερινή: Το πρώτο τουρκικό υποβρύχιο, το S352 «Ντολουνάι» (Dolunay), Τype 209/1200 κλάσης ATILAY έδεσε στον ναύσταθμο του Δυρραχίου, στην Αλβανία, ο οποίος έχει κατασκευαστεί με τουρκικά κεφάλαια ακριβώς για να φιλοξενεί τουρκικά υποβρύχια! Πλέον μπορούμε να αναφερόμαστε σε "στρατηγική περικύκλωση" της χώρας, αφού θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και δράση υποβρυχίων στα δυτικά! Η υποδοχή του ήταν πανηγυρική και έγινε υπό από τους συριγμούς των πολεμικών πλοίων της Αλβανίας που ναυλοχούσα εκείνη την στιγμή στην περιοχή.  Το υποβρύχιο έφτασε στο λιμάνι του Δυρραχίου, για να συμμετάσχει σε κοινή άσκηση με το αλβανικό Ναυτικό που θα διαρκέσει δύο ημέρες. 

Το «Ντολουνάϊ» καθελκύστηκε στις 22 Ιουλίου 1989 και ήταν το τελευταίο υποβρύχιο της κλάσης 209/1200 που παρέλαβες το τουρκικό Ναυτικό. Έχει εκτόπισμα 1185 τόνους, ταχύτητα εν καταδύσει 11 κόμβους και πλήρωμα 38 άτομα. Έχει 8 τορπιλοσωλήνες των 533 mm.
Η κίνηση ατή του τουρκικού Ναυτικού ήταν αναμενόμενη και βέβαια δεν πρόκειται για μία συνηθισμένη άσκηση, αφού το να ασκείσαι σε θαλάσσιες επιχειρήσεις με το – μάλλον ανύπαρκτο - αλβανικό Ναυτικό και να περιμένεις να αποκομίσεις επιχειρησιακά συμπεράσματα είναι μάλλον πολύ φιλόδοξος στόχος.
Η άσκηση έχει καθαρά στόχο να «τεσταριστούν» οι εγκαταστάσεις της βάσης υποβρυχίων, να γίνει δηλαδή μία επιχειρησιακή επιθεώρηση σε μία βάση με την οποία επιτυγχάνεται η στρατηγική περικύκλωση της Ελλάδας.
Εδώ λοιπόν έρχεται η πληροφορία από το Πολεμικό Ναυτικό η οποία λέει ότι το εν λόγω υποβρύχιο συνόδευε την τουρκική φρεγάτα F490 Gaziantep (πρώην USS Clifton Sprague) τουλάχιστον μέχρι αυτή να επιστρέψει στα Δαρδανέλλια το βράδυ της περασμένη Κυριακής!
Το υποβρύχιο, αφού «αλώνισε» εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων από την περιοχή του Καφηρέα κατευθύνθηκε νότια και μετά δυτικά περνώντας μέσα από τον δίαυλο Κυθήρων – Κρήτης (δεν αποκλείουν να πέρασε και δυτικά των Κυθήρων μεταξύ Κυθήρων και Πελοποννήσουν, αφού ο δίαυλος Κυθήρων – Κρήτης είναι σπαρμένος από υποβρύχια συστήματα έγκαιρης προειδοποίησης του Π.Ν. και θα μπορούσε να εντοπιστεί με ακρίβιεα η κίνησή του. Εν τούτοις φαίνεται ότι σε κάποια σημεία η πορεία του άφησε ίχνη...
Πάντως το όλο θέμα είναι πολύ σοβαρό, ειδικά αν συνδυαστεί με ένα άλλο γεγονός που πέρασε «στα ψιλά» μέσα σε όλη αυτή την επιδρομή κατά του εισοδήματος των πολιτών που ζούμε αυτές τις ημέρες: Αλβανικές οικολογικές οργανώσεις έχουν ξεκινήσει εκστρατεία για την απομάκρυνση των ελληνικών εγκαταστάσεων πετρελαίου στο λιμάνι του Δυρραχίου! Για το θέμα, όμως, θα επανέλθουμε.

defencenet


Προσοχή στους φίλους μας τους εβραίους μη θιγούν !!!!

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Goldman Sachs, ένας οίκος εβραικών συμφερόντων...Ένας χρηματοπιστωτικός κολοσσός, που εκπροσωπείται τακτικά στις μυστικές συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, με τους διεθνείς συμβούλους του!!!

Η αποκάλυψη των «New York Times» (19.02.2010) για τη συμμετοχή της Goldman Sachs στην προσπάθεια της κυβέρνησης Σημίτη να κρύψει το 2001 ελλείμματα και χρέη, λένε ότι «ήταν γνωστή εδώ και αρκετό καιρό στην Ελλάδα». Οι λογιστικές αλχημείες, τα μαγειρέματα δηλαδή στα μεγέθη του κρατικού προϋπολογισμού, ήταν ένα από τα βασικά εργαλεία που χρησιμοποιούσε το οικονομικό επιτελείο των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Το 2001, ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Κώστας Σημίτης μέσω ενός ομολόγου που βασιζόταν....... σε πολύπλοκες συναλλαγματικές εξισώσεις έκρυψε από τα λογιστικά βιβλία του κράτους το 2,5% του ΑΕΠ. Αυτό έγινε γνωστό στα μέσα του 2004, όταν θα ξεκινούσαν οι πληρωμές των δόσεων στον αμερικανικό χρηματοπιστωτικό κολοσσό και έγινε επαναδιαπραγμάτευση των όρων. Βέβαια, αυτά είναι τώρα γνωστά. Αυτό, που δεν λέγεται όμως είναι, πως ο εβραϊκής καταγωγής πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας υποθήκευσε το οικονομικό μέλλον της χώρας του σε μια πολυεθνική εταιρεία εβραϊκών συμφερόντων, την Goldman Sachs. Ένας χρηματοπιστωτικός κολοσσός, που εκπροσωπείται τακτικά στις μυστικές συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, είτε με τους εκτελεστικούς προέδρους του είτε με τους διεθνείς συμβούλους του. Το περίεργο είναι, ότι στο παιχνίδι των αποκαλύψεων μπήκε και η γαλλική εφημερίδα “Liberation”, που ανήκει στον Γαλλοεβραίο Εντουάρ de Rothschild, γιο του τραπεζίτη Γκυ de Rothschild.

Η «Liberation» σε πρωτοσέλιδο άρθρο της καταγγέλλει, ότι η Goldman Sachs έπαιξε διπλό παιχνίδι σε βάρος της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, η γαλλική εφημερίδα γράφει ότι η Goldman Sachs από τη μια συμβούλευε την ελληνική κυβέρνηση και από την άλλη πρότεινε στους πελάτες της να ….αγοράζουν ελληνικά swaps, γιατί, όπως σημειώνει ένας αρθρογράφος, «προφανώς εκτιμούσε ότι θα ανέβει η τιμή τους».
Η «Liberation» κάνει και αναφορά στην συνεργασία της Goldman Sachs με την κυβέρνηση Σημίτη το 2001, σχετικά με την… «ταχυδακτυλουργική κάλυψη» του ελλείμματος και την ….αλλαγή της εικόνας των δημοσίων λογιστικών της Ελλάδας.
Η γαλλική εφημερίδα τονίζει, ότι από τον Ιανουάριο η Goldman Sachs, που "ισορροπεί επικίνδυνα μεταξύ του μεγάλου φιλοσοφικού ερωτήματος περί ‘Νομίμου και Ηθικού’", είναι ο μεγαλύτερος κερδοσκόπος σε βάρος της Ελλάδας, μέσω του αμερικανικού Hudge Fund, Paulson.
Επικαλείται, μάλιστα, ανωνύμως, Ευρωπαίο τραπεζίτη που σημειώνει το ασυμβίβαστο, λόγω της σύγκρουσης συμφερόντων: «Είναι ηθικός νόμος του επαγγέλματός μας να μην μπορούμε από τη μια να πληρωνόμαστε για να βοηθάμε μια κυβέρνηση και από την άλλη να κερδοσκοπούμε με τα swap της. Παρ’ όλα αυτά φαίνεται, ότι η Goldman Sachs το έκανε».
Μετά από λίγο, συνεχίζει η «Liberation», στις 15 Φεβρουαρίου, εν μέσω πλήρους κρίσεως, ο κ. Οtmar Issing, ανώτατο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας συμβουλεύει (;) σε άρθρο του στους «Financial Times» (για την οποία η γαλλική εφημερίδα αφήνει κάποιες αιχμές σχετικά με το ρόλο στην κρίση), ότι οι εταίροι της Ελλάδας ….δεν πρέπει να τη βοηθήσουν.
Κανένας όμως στους «Financial Times» δεν γράφει την «ιδιότητα» του κ. Οtmar Issing. Ότι, δηλαδή, είναι …. ο σύμβουλος της Goldman Sachs για τη διεθνή αγορά. Έτσι, η γαλλική εφημερίδα του Rothschild σημειώνει ακόμη μια εικόνα του διπλού παιχνιδιού της μεγαλοτράπεζας, εβραϊκών συμφερόντων, σε βάρος της Ελλάδας.
Σημειώνουμε με έμφαση, ότι η Goldman Sachs, σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, θεωρείται ένας από τους οκτώ μετόχους (όπως και οι Rothschilds Λονδίνου και Βερολίνου) Α΄ Κατηγορίας του Ομοσπονδιακού Αποθέματος των Ηνωμένων Πολιτειών, που εκδίδει το νόμισμα της Υπερδύναμης.


Εμείς πάντα θα τιμούμε όσους έπεσαν για την πατρίδα !!!!!!

 

25η Μαρτίου ΕΞΩ από τις Ελληνικές Πρεσβείες και Προξενεία

Με μια νέα πρωτοβουλία του το Αντίβαρο ξεκινάει εκστρατεία συγκέντρωσης υπογραφών για να σταλούν στις 8 Μαρτίου στο Υπουργείο Εξωτερικών, στους αρχηγούς των Ελληνικών Κομμάτων και στην Προεδρία της Δημοκρατίας.
Αναδημοσιεύουμε τμήμα από την έκκληση του Aντίβαρου:
Το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, με την εμμονή του στην ακύρωση του εορτασμού της 25ης Μαρτίου στις διπλωματικές αποστολές του εξωτερικού, και την απόρριψη εισηγήσεων πρεσβευτών και προξένων για την άνευ δαπάνης διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων, εμφανίζεται να δυναμιτίζει αυτή καθαυτή την πολιτική σημασία και την υπόσταση της εθνικής μας επετείου.
Θεωρούμε ότι ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου στις ελληνικές διπλωματικές αντιπροσωπείες δεν αποτελεί προαιρετική επιλογή για την Κυβέρνηση αλλά χρέος τιμής προς τους προγόνους μας, οι οποίοι έδωσαν την ζωή τους και την περιουσία τους για την ελευθερία και την εθνική ανεξαρτησία του λαού μας.(…)


Είναι ιδιαίτερα λυπηρό το γεγονός ότι το Υπουργείο Εξωτερικών παραβλέπει το χρέος τιμής της σύγχρονης Ελλάδος προς τους αγωνιστές του 1821, επικαλούμενο «συμβολικούς λόγους» και οικονομικές δυσχέρειες για την ακύρωση των καθιερωμένων δεξιώσεων εορτασμού της εθνικής μας επετείου.
Αν πράγματι τα δημόσια οικονομικά είναι σε τέτοια οικτρή κατάσταση ώστε το Ελληνικό κράτος να μην δύναται να διοργανώσει λιτές δεξιώσεις τιμής της 25ης Μαρτίου στις διπλωματικές του αποστολές – όπως έπραξε σε πολύ χαλεπέστερους καιρούς, όταν η Ελλάδα τελούσε υπό ξένη κατοχή και οι Ελληνικές κυβερνήσεις βρίσκονταν εξόριστες στο εξωτερικό- θα αναμέναμε ότι θεσμοί που φέρουν κατά τεκμήριο τη βασική ευθύνη για την οικτρή κατάσταση των δημοσίων οικονομικών (κόμματα, διοίκηση, κοινοβούλιο) θα έβρισκαν τρόπους να εξοικονομήσουν τα όσα ελάχιστα χρειάζονται για την κάλυψη των εξόδων τιμητικών της 25ης Μαρτίου εκδηλώσεων στις κατά τόπους διπλωματικές αποστολές της Ελλάδος.
Υπογράψτε (μέχρι 8 Μαρτίου 2010) το σχετικό κείμενο εδώ:
http://www.antibaro.gr/node/1282
Επιπλέον, επιστολή θα σταλεί προς τις ομογενειακές οργανώσεις και τους Έλληνες του εξωτερικού που θα τους καλούν:

1) Να διαμαρτυρηθούν στο Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών και να απαιτήσουν την άρση της απόφασης αναστολής των επίσημων εορτασμών της 25ης Μαρτίου στις κατά τόπους διπλωματικές αποστολές της Ελλάδος.
2) Να συνδράμουν οικονομικά για τη διενέργεια των εορτασμών αυτών, εφόσον κάτι τέτοιο κριθεί σκόπιμο.
3) Σε περίπτωση που η Ελληνική κυβέρνηση εμμένει στην απόφασή της, ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ για την 25η Μαρτίου ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ.

Κλείνοντας την ανάρτηση αυτή θα θυμίσουμε στο ανθελληνικό-μαρξιστικό παρακράτος ότι οι αγωνιστές του 21 δεν θυσίασαν την ζωή και την περιουσία τους για να γίνουμε “πολυπολιτισμική” χώρα την οποία θα απομυζούν οικονομικά μια χούφτα εναλλασσόμενοι πολιτικάντηδες. Όσο προσπαθούν να ξεγράψουν την ένδοξη ιστορία μας τόσο θα χαλυβδώνει η θέλησή μας για να μη χάσουμε τα ιδανικά της φυλής μας.
25η Μαρτίου ΕΞΩ από τις Ελληνικές Πρεσβείες και Προξενεία.
Τιμούμε του ήρωες που θυσιάστηκαν “υπέρ πίστεως και πατρίδας”.


Υπάρχει σχέδιο να διαλύσουν τον στρατό μας!!!!

Aποχαιρετισμός στα όπλα και την Σημαία για 6.000 - τουλάχιστον - αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων!

Ο «ανθός» των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, περισσότεροι από 6.000 αξιωματικοί από τον βαθμό του αντισυνταγματάρχη-αντισμήναρχου-αντιπλοίαρχου και άνω, αποχαιρετούν την Σημαία που υπηρέτησαν με πίστη και αφοσίωση από τα 18 τους χρόνια και δηλώνουν παραίτηση στην υπηρεσία τους από σήμερα λόγω των οικονομικών μέτρων που ανακοινώθηκαν χθες. Πρόκειται για την μεγαλύτερη αφαίμαξη - κάποιοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να φτάσουν και τις 10.000 οι παραιτήσεις - των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων από το 1974. Και σίγουρα θα έχει καθοριστικές συνέπειες στο αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων καθοριστικότερες από οποιοδήποτε «αυτοεμπάργκο» εξοπλισμών στα οποία μας έχουν συνηθίσει οι κυβερνώντες τα τελευταία χρόνια.


Είναι μία ολόκληρη γενιά υψηλής ποιότητας αξιωματικών, οι οποίοι κατετάγησαν από τα μέσα της δεκαετίας του 1980 και είναι τα πλέον καταρτισμένα, μορφωμένα και υψηλής επιχειρησιακής αξίας στελέχη των Ε.Δ. με μία δεκαετία έργου μπροστά τους.
Βάσει των μέτρων που ανακοινώθηκαν χθες ένας αξιωματικός σε αποστρατεία θα παίρνει μέχρι και 15% μεγαλύτερο μισθό από τον εν ενεργεία συνάδελφό του. Ο λόγος είναι το «κόψιμο» του επιδόματος κατά 12% επιπλέον! Αν προστεθεί και η μείωση των δώρων κατά 30% (δεν αφορά τους συνταξιούχους) τότε οι μόνιμοι καταντούν επαίτες…
Πέρα από τα οικονομικά θέματα που ανακύπτουν (αλήθεια πως θα πληρώσει όλους αυτούς τους δικαιούχους το ΜΤΣ;) υπάρχει και το επιχειρησιακό σκέλος: Αυτή η «μαύρη τρύπα» στο ελληνικό στράτευμα κανείς δεν ξέρει πως θα κλείσει. Είθε να βοηθήσει ο καλός Θεός της Ελλάδας να σωθούμε από τα χειρότερα…

defencenet


Να σπεύσουμε να υποδεχθούμε το τσακάλι !!!

Νέος Πρέσβης των Σκοπίων σε Αθήνα

Όπως ανακοινώθηκε αργά σήμερα το απόγευμα, ο Σάσο Στέφκοφ (Сашо Стефков) θα τοποθετηθεί ως επικεφαλής της διπλωματικής αντιπροσωπείας της πΓΔΜ, στην Αθήνα. Η διαδικασία της εγκατάστασης του νέου πρέσβη, όπως αναφέρεται από το σκοπιανό κανάλι ‘Άλφα Τιβί’ θα διαρκέσει αρκετούς μήνες, πιθανόν μέχρι τον Ιούλιο. Η πληροφορία αυτή θεωρείται επιβεβαιωμένη από το σκοπιανό Υπουργείο Εξωτερικών. Ο Σάσο Στέφκοφ θεωρείται έμπειρος διπλωμάτης αφού επί αρκετά χρόνια ήταν στο γραφείο του πρωθυπουργού της πΓΔΜ, ειδικός σύμβουλος σε θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο Στέφκοφ στη διάρκεια της θητείας του στις Βρυξέλλες, προσανατόλισε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τη χώρα προς την ΕΕ και την έθεσε σε καθεστώς υποψήφιας χώρας. Όταν επέστρεψε στα Σκόπια, την άνοιξη του 2006, τότε στις επικείμενες εκλογές, αναφερόταν ως υποψήφιος για την ανάληψη της θέσης του επικεφελής της σκοπιανής διπλωματίας, λόγω του ότι ήταν κορυφαίο στέλεχος του Φιλελεύθερου Κόμματος, το οποίο είχε συμμαχήσει με το σημερινό κυβερνών, VMRO-DPMNE, του Γκρουέφσκι. Τη θέση, όμως, του υπουργού εξωτερικών την κατέλαβε, τελικά, ο Μιλόσοσκι και ο Στέφκοφ ανέλαβε καθήκοντα συμβούλου του πρωθυπουργό σε θέματα ευρωπαϊκής ένωσης. Ο νέος πρέσβης των Σκοπίων θα διαδεχθεί στην Αθήνα τον Μπλαγκόϊ Χαντζίσκι που θα μετακινηθεί στη Σόφια.

Ο Σάσο Στέφκοφ όπως τονίζεται αναλαμβάνει μια θέση σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, καθώς είναι τεταμένες οι σχέσεις των δύο χωρών με το ζήτημα της διαφωνίας του ονόματος, η λύση του οποίου είναι καθοριστική στην ένταξη των Σκοπίων σε ΝΑΤΟ και σε ΕΕ.
Διπλωματικές πηγές σχολιάζοντας την επικείμενη τοποθέτηση του νέου πρέσβη, επισημαίνουν πως ο Στέφκοφ έχει καλές γνώσεις των ελληνικών πραγμάτων και συγχρόνως έχει σημαντικές γνωριμίες σε διεθνές επίπεδο.

echedoros-a


Που να ακούσει ο Μιχάλης !!!!!

Kύριε Υπουργέ Προστασίας του Πολίτη Μιχαήλ Χρυσοχοΐδη,

Κοινοποίηση:

Kύριο Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ιωάννη Ραγκούση
Κυρία Υπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαρία-Ελίζα (Μαριλίζα) Ξενογιαννακοπούλου
Κυρία Υπουργό Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων Άννα Διαμαντοπούλου
Κύριο Υπουργό Πολιτισμού & Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο
Κυρία Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής Τίνα Μπιρμπίλη
Κύριο Δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη
Κύριο Νομάρχη Αθηνών Γιάννη Σγουρό
ΜΜΕ

Η απλή , πρωτόλεια κίνηση αγανακτισμένων και αδικημένων πολιτών της περιοχής της Πλατείας Αμερικής, της Κυψέλης και των πολιτών ολόκληρου του 6ου διαμερίσματος Αθηνών, αισθάνεται την ανάγκη από τη μια πλευρά να σας ευχαριστήσει γιατί σύμφωνα με τους κανόνες της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας και των Ανθρώπινων δικαιωμάτων μας, πραγματοποιήσαμε με ασφάλεια την συγκέντρωση διαμαρτυρίας μας, στις 24/2/2010 ώρα 19.00μ.μ, αρνούμενοι την καταδίκη να ζούμε σε μια γκετοποιημένη, υποβαθμισμένη και ξένη για' μας περιοχή, σαν πολίτες τρίτης κατηγορίας.

Θέλοντας όμως να μη δυσαρεστήσετε, ή μήπως φοβούμενος και εσείς τις θηριώδεις αντιδράσεις, το σκληρό και απάνθρωπο μένος κάποιων άναρχων και κάποιων προοδευτικών δήθεν συνανθρώπων μας που παίζουν με τις ευαίσθητες έννοιες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ελευθερίας, του αντιρατσισμού, του δικαιώματος να ζει κανείς με αξιοπρέπεια στη γειτονιά του, μας απαγορεύσατε να διαμαρτυρηθούμε στην πλατεία μας !!!!! Μας αποκλείσατε σε ένα πεζοδρόμιο να εκδηλώσουμε ειρηνικά την δυσφορία μας για τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας και για την πλήρη εγκατάλειψή μας από το Δήμαρχο Αθηναίων και από όλα τα συναρμόδια υπουργεία γι’ αυτά τα προβλήματά μας!!!

Ακούστηκαν και ακραίες φωνές, συνθήματα που και εμάς τους ίδιους μας δυσαρέστησαν, αλλά να ξέρετε ότι οι αντοχές γι’αυτήν την άδικη συμπεριφορά σας απέναντί μας έχουν ξεπεράσει τα όρια.

Ζητούμε λοιπόν την προστασία σας!!!!

Τώρα όπως εξαγγείλατε, ξεκινάτε τις προσωπικές επαφές σας με επιτροπές από διάφορες γειτονιές!! Θα θέλαμε, να είχαμε την τιμή να συνομιλήσουμε μαζί σας και να καταλάβετε ότι κατ’ αρχήν σε ένα τόσο μεγάλο δημοτικό διαμέρισμα, σαν το 6ο , η ελληνική οικονομία, ο πολιτισμός, οι περιουσίες μας, η ελληνική ταυτότητα έχουν χαθεί παντελώς και βασιλεύει η παραοικονομία και η παρανομία που σαν κυβέρνηση θέλετε να πατάξετε!!!!

Ζούμε σε τραγικό τέλμα, με την εγκληματικότητα σε έξαρση, την πορνεία, το εμπόριο ναρκωτικών και την επισφαλή Δημόσια Υγεία!!!

Ζητούμε την δυνατότητα να σας παραθέσουμε τα προβλήματά μας και να βρούμε τη λύση τους!!!

Περιμένουμε τη θετική ανταπόκρισή σας!!

Με εκτίμηση,

Κίνηση πολιτών του 6ου διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων


Άντε να δούμε τι θα αποφασίσει το κόμμα !!!!!

Casus belli για τον πατριωτικό χώρο η όποια λιποταξία από τον αγώνα ενάντια στο ανθελληνικό νομοσχέδιο

Το παρακάτω απόσπασμα είναι από την σελίδα του άδωνι (εδώ)
δεν θα κάνουμε κανένα άλλο σχόλιο...θα περιμένουμε απλά να δούμε τις κινήσεις και τις ανακοινώσεις του ΛΑΟΣ...διαβάστε και βγάλτε τα συμπεράσματα σας..
"Δεν μπορώ να σας πω ψέμματα. Αν και όλοι μας θέλουμε να κάνουμε πορεία και να κατασκηνώσουμε απ' έξω από την Βουλή, υπάρχουν και σκέψεις αντίθετες και σοβαρά επιχειρήματα που εδράζονται στην επικείμενη οικονομική καταστροφή της χώρας. Το κόμμα θα αποφασίσει τι ακριβώς θα πράξη."

Αδωνις Γεωργιάδης


Γρηγόρης Αυξεντίου ο Έλληνας ήρωας !!!!!



Του Χρήστου Χαρίτου

Λευκωσία, 1η Απριλίου 1955. Βόμβες εκρήγνυνται σε διάφορα σημεία της πόλεως. Την ευθύνη αναλαμβάνει η Εθνική Οργάνωση Κυπρίων Αγωνιστών (Ε.Ο.Κ.Α.), αρχηγός της οποίας είναι ο συνταγματάρχης ε.α. Γεώργιος Γρίβας-Διγενής, αρχηγός της εθνικής οργανώσεως «Χ» κατά την διάρκεια της κατοχής. Μάχιμος αξιωματικός ο Γρίβας, από την Μικρά Ασία έως τα Δεκεμβριανά, αναλαμβάνει τον ένοπλο αγώνα κατά της αποικιοκρατικής Μεγάλης Βρετανίας, με τελικό σκοπό την Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα, διακαή πόθο του Κυπριακού Ελληνισμού.

Ο Γρίβας έχει στρατολογήσει εδώ και 2 χρόνια αρκετούς Κυπρίους σε αυτό τον αγώνα. Ξεχωρίζει όμως ένας: ο Γρηγόρης Αυξεντίου. Ο Αυξεντίου έχει υπηρετήσει ως έφεδρος Αξιωματικός στον Ελληνικό στρατό και έχει αφοσιωθεί στον αγώνα για την Ένωση με την Ελλάδα. Αναλαμβάνει υπαρχηγός της ΕΟΚΑ και διευθύνει τις πρώτες στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον των Βρετανικών στρατευμάτων κατοχής. Οι Βρετανοί τον επικηρύσσουν αμέσως και οι φωτογραφίες του «κοσμούν» όλα τα βρετανοκρατούμενα αστυνομικά τμήματα. Οι «ειδικές δυνάμεις» των Βρετανών επιφορτίζονται με την σύλληψη του Αυξεντίου, νεκρού ή ζωντανού.
Τρίτη, 3 Μαρτίου 1957. Οι Βρετανοί έχουν πληροφορίες ότι ο Αυξεντίου κρύβεται στην Μονή του Μαχαιρά. Εκατοντάδες κομάντο περικυκλώνουν την μονή και οι έρευνες επεκτείνονται στα δάση της περιοχής, τα οποία είναι αρκετά δύσβατα και προσφέρονται για απόκρυψη. Μία περίπολος των Βρετανών ανακαλύπτει ένα κρησφύγετο μέσα στο έδαφος. Μέσα σε αυτό βρίσκεται ο Γρηγόρης Αυξεντίου με 2 αντάρτες της ΕΟΚΑ. Αμέσως οι Βρετανοί τον περικυκλώνουν και ζητούν την παράδοσή του. Ο Αυξεντίου διατάζει τους 2 άνδρες του να παραδοθούν, αλλά ο ίδιος δεν παραδίδεται. Ένα νέο «μολών λαβέ» ακούγεται στο Ελληνικό έθνος.
Οι Βρετανοί κομάντο επιχείρησαν πολλές φορές να μπουν στο κρησφύγετό του, αλλά μάταια. Μετά από ώρες μάχης, οι Βρετανοί έδωσαν εντολή σε ένα ελικόπτερό τους να ρίξει βενζίνη μέσα στο κρησφύγετο και του ζήτησαν για τελευταία φορά να παραδοθεί. Η απάντηση του Αυξεντίου ήταν μία νέα ριπή αυτομάτου, αν και ήξερε τι τον περίμενε. Οι Βρετανοί δεν δίστασαν να βάλουν φωτιά στην βενζίνη και να τον κάψουν ζωντανό. Το σώμα του Γρηγόρη Αυξεντίου κάηκε, η ψυχή και το πνεύμα του όμως έμεινε αθάνατο, αιώνια παρακαταθήκη για τους Έλληνες στο αίμα και το πνεύμα. Στο σημείο της θυσίας του υπάρχει ένα υπέροχο τεράστιο άγαλμα του γλύπτη Νίκου Κοτζαμάνη, είχα την τιμή να τον γνωρίσω όταν σπούδαζα στην Αγγλία, το οποίο αποτελεί πρότυπο μνημειακής τέχνης.
Εφέτος συμπληρώθηκαν 50 χρόνια από την θυσία του Αυξεντίου. Οι νεοέλληνες αγνοούν ακόμη και το όνομά του, έχοντας εκπορνεύσει την αξιοπρέπειά τους και έχοντας απολέσει κάθε τιμή και συνείδηση. Δεν θέλουμε Αυξεντίου σήμερα, δεν μας χρειάζονται. Θέλουμε μόνο κανέναν βουλευτάκο, δήμαρχο ή κομματάρχη, για να μας βάλει συμβασιούχους στο δημόσιο. Δεν έχουμε ανάγκη από ήρωες. Ήρωες χρειάζονται μόνο τα ζωντανά έθνη, εμείς είμαστε πλέον «πολυπολιτισμικοί». Το παράδειγμα του Αυξεντίου όμως ας φωτίζει τον δρόμο μας. Τον δρόμο του χρέους και του καθήκοντος. Διότι όπως έλεγε ο Νίτσε «μονάχα εκεί όπου υπάρχουν τάφοι, υπάρχει και ανάσταση». Καλή Ανάσταση Έλληνες.


Το πολιτικό μας κεφάλαιο!!!!!





Κώστας Σημίτης:

Ο βασικός υπεύθυνος για την πτώχευση


Ακούμε διάφορες απόψεις τις τελευταίες μέρες για το ποιος είναι υπεύθυνος για την πτώχευση, ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους! Οι περισσότεροι και δικαίως ζητούν να τιμωρηθούν οι κλέφτες και τα λαμόγια πριν πληρώσουν. Όμως, δείγμα και αυτό της πλήρους πλύσης εγκεφάλου, που μας έχει γίνει, σχεδόν κανείς δεν ζητά την τιμωρία του πραγματικού ενόχου, που δεν είναι άλλος από τον αρχιερέα της διαπλοκής, τον Κ. Σημίτη. Είναι εξωφρενικό τελείως πως ο άνθρωπος αυτός εισπράττει από εμάς ακόμη σύνταξη πρωθυπουργού. Μας κατέστρεψε και τον πληρώνουμε! Δεν είναι λογικό να ζητάμε να τιμωρηθούν οι επιχειρηματίες που λάδωναν, οι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά ακόμη και οι υπουργοί που τα έπαιρναν, προτού να τιμωρηθεί αυτός που θεσμοποίησε την διαφθορά στην Ελλάδα και το χειρότερο, αυτός που έλαβε την ολέθρια απόφαση ένταξης στην ΟΝΕ και ανταλλαγής των δραχμών 340,75/1€. Ο πολιτικός αυτός απατεώνας, ο οποίος παραμύθιασε τον ελληνικό λαό για εξασφαλισμένο χαμηλότοκο δανεισμό και αέναη ανάπτυξη, την στιγμή που μαγείρευε τα στοιχεία για να μας εντάξει στην ΟΝΕ. Αυτός που μιλούσε για ισχυρή πλέον οικονομικά Ελλάδα, ενώ γνώριζε πολύ καλά πως αργά ή γρήγορα οι απάτες του θα φαίνονταν στην Ευρώπη και το μάρμαρο θα το πληρώναμε εμείς, όχι αυτός! Τα εγκλήματα σε βάρος της πατρίδας, είναι ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΑ!!! Δεν μπορεί ο κάθε ηλίθιος, για να μην του καταλογίσουμε δόλο πως δηλαδή εσκεμμένα μας οδήγησε σε αυτήν την υποτέλεια και τον ξένο έλεγχο, να καταστρέφει την χώρα, να της στερεί την εθνική της κυριαρχίας και να μένει ατιμώρητος! Όταν, θα αποκατασταθεί το δημοκρατικό πολίτευμα, που σήμερα είναι πλέον ξεκάθαρα κλεπτοκρατικό, ο πρώτος που θα πρέπει να λογοδοτήσει είναι ο Σημίτης. Και μετά από αυτόν όσοι βουλευτές ψήφισαν την συνθήκη της Λισσαβώνας, με την οποία στέρησαν την Ελλάδα από τα κυριαρχικά της δικαιώματα, και την κατέστησαν έρμαιο των τοκογλύφων, των Γερμανών και της εκάστοτε πλειοψηφούσας άποψης στην ΕΕ. Χωρίς να μας το πουν, η Συνθήκη που ψήφισαν κατέστησε την Ελλάδα από ισόκυρο συνέταιρο της ΕΕ, μία μικρή επαρχία στα σύνορά της. Τα αδικήματα σε βάρος της πατρίδας είναι ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΑ! Σε αυτήν την αρχή μπορεί, ίσως, να στηριχθεί μία αναγέννηση. Αν δεν τιμωρηθούν οι εντολοδόχοι των ξένων και οι αμοραλιστές κλεπταποδόχοι, ανακύκλωση και συνεχής επιδείνωση θα υπάρχει. Και επειδή η συνεχής επιδείνωση φέρνει κάποια στιγμή την κατάρρευση, αυτή είναι πλέον αναπόφευκτη. Ή θα προέλθει από μία εσωτερική κοινωνική έκρηξη κατά της διαφθοράς με αποτέλεσμα χάος και αναρχία ή θα προέλθει από την υποταγή στον ισχυρό γείτονα (και η πρώτη εκδοχή βέβαια δεν αποκλείεται να οδηγήσει στην δεύτερη). Πάντως, η λογική του "κόβω από παντού" για να περιορίσω το χρέος όσο θα εφαρμόζεται τόσο περισσότερο θα συρρικνώνει την ελληνική οικονομία και έτσι που μετά χρήματα για εξοπλισμούς, ας παραδοθούμε στους Τούρκους θα μας πει το παιντί. Αν δεν κινητοποιηθούμε, το παιντί θα ολοκληρώσει πάνω μας!


Χαμόγελα στην βουλή !!!!!

 

 
Τι παρακολουθούν οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. ; Τα νέα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης  του ΠΑΣΟΚ ;Γιατί χαμογελούν ; Τι αστείο άκουσαν ;

Νίκος Αγαπηνός .


Το αφιερώνουμε στους πολιτικούς εξουσιαστές του κυνοβουλίου !!!!


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More