8.8.11

Έξω από την πατρίδα μας οι Αμερικάνοι!

Έξω από την Ελλάδα… οι Αμερικάνοι!

yankee-go-homeEίναι δυνατόν εντός του Ελληνικού κοινοβουλίου να βρίσκονται Αμερικάνοι; Και όμως είναι δυνατόν. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το παράρτημα της Νέας Τάξις Πραγμάτων στην πατρίδα μας. Είναι ένα κόμμα που φροντίζει με την αθρόα εισαγωγή λαθρομεταναστών προκειμένου να διαλύσει την εθνοφυλετική μας υπόσταση και να καταστήσει τους Έλληνες μειοψηφία μέσα στην πατρίδα τους. Είναι ένα κόμμα το οποίο εργάζεται υπέρ κάθε ανθελληνικού και αλλοδαπού στοιχειού εξοβελίζοντας τους Έλληνες στο πυρ το εξώτερο. Είναι το κόμμα αυτό που παρέδωσε τους Έλληνες και το μέλλον τους σε μία κλίκα διεθνών τοκογλύφων χρεοκόπησε την πατρίδα μας, και σε λίγες ημέρες την παραδίδει στους νέους κυβερνήτες της.

Δεν είναι Έλληνες αυτοί, μισούν την πατρίδα μας και για τον λόγο αυτό μας συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο. Υπάρχει μία βουλευτής του ΠΑΣΟΚ η κα Έλενα Παναρίτη την οποία φυσικά δεν εξέλεξε ο Ελληνικός λαός με σταυροδωσία, αλλά την τοποθέτησε στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ ο κ. Παπανδρέου. Η κυρία αυτή η οποία πίστευε, ότι η εύνοια που της έδειξε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και κακή τη μοίρα των Ελλήνων πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, θα την τοποθετούσε σε κάποιο παραγωγικό υπουργείο. Όμως ούτε κατά την σύσταση της πρώτης κυβερνήσεως την έχρισε υπουργό ούτε και κατά τον πρόσφατο ανασχηματισμό ανευρέθει υπουργική θέσης για την κα Παναρίτη. Ως εκ τούτου είναι και αυτή ένα από τα δυσαρεστημένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, δίχως μέχρι στιγμής να προβαίνει σε κάποιες ενέργειες που θα δημιουργούσαν προβλήματα στην κυβέρνηση ή στον κομματικό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ.
Η εν λόγο κυρία μιλώντας στην ιστοσελίδα του <<Γκάρντιαν>> σε άρθρο που αναφέρεται στην Ελληνική κρίση δήλωσε επί λέξει:<< Δεν είμαι Ελληνίδα είμαι Αμερικανίδα>>. Και σε άλλο σημείο αναφέρει ότι η Ελλάδα θα πρέπει να καταστεί <<λιγότερο Ελληνική>>. Την κυρία αυτή λοιπόν την έχουμε στο Ελληνικό κοινοβούλιο και την πληρώνει ο Ελληνικός λαός για να πράττει και να λέει αυτά που λέει, και φυσικά κανείς δεν λαμβάνει θέση γι' αυτά τα οποία δηλώνει. Πως είναι δυνατόν μία Αμερικανίδα να ευρίσκετε εντός του Ελληνικού κοινοβουλίου και να ψηφίζει νομοσχέδια υπέρ του Ελληνικού λαού και όχι για τα συμφέροντα της Αμερικής; Τι λένε άραγε για τις δηλώσεις της οι πατριώτες βουλευτές του κοινοβουλίου; Υπάρχουν ακόμη μέσα στο κοινοβούλιο πολιτικοί οι οποίοι δηλώνουν πατριώτες και ανέχονται αυτές τις δηλώσεις;
Τι να περιμένουμε από ένα κόμμα όπως το ΠΑΣΟΚ του οποίου ο Αρχηγός του και πρωθυπουργός της χώρας μας δηλώνει μετανάστης και δεν γνωρίζουμε πόσες υπηκοότητες έχει, ενώ η υπουργός του της Παιδείας θέλει ουσιαστικά να καθιερώσει την Αγγλική επίσημη γλώσσα της πατρίδας μας! Και φυσικά προσπαθεί να σιγά - σιγά να εξοβελίσει από την εκπαίδευση την Ελληνική παιδεία και αγωγή. Πόσοι ακόμη αμερικανοσπουδαγμένοι βρίσκονται εντός του κοινοβουλίου οι οποίοι δεν αισθάνονται Έλληνες, δεν το λένε, αλλά έχουν την νοοτροπία και ενεργούν ως αλλοδαποί;
Στο σημείο αυτό δια του λόγου του αληθές θα μεταφέρουμε το ρεπορτάζ με τις δηλώσεις της κα Παναρίτη. Στο εν λόγω άρθρο στον <<Γκάρτιαν>> σχολιάζοντας και παρουσιάζοντας την κα Έλενα Παναρίτη αναφέρεται:<< Και για έναν Έλληνα πολιτικό που εμπλέκεται στην προώθηση μερικών από τα αιφνίδια, επώδυνα οικονομικά μέτρα στην ιστορία της χώρας, αυτή δεν φαίνεται ιδιαίτερα Ελληνίδα. Όταν παρατηρήσαμε πόσοι υπολογιστές Apple είναι στο γραφείο της, απαντά: "Αυτό συμβαίνει γιατί δεν είμαι Ελληνίδα(!!!), είμαι Αμερικανίδα". Η ομιλία της σε αμερικανική προφορά διανθίζεται με "dam" και "have a nice day", όπως επισημάνεται από τον συντάκτη του <<Γκάρντιαν>>. Όταν ρωτήθηκε να περιγράψει το πώς η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει την οικονομία της, η απάντηση της περιστρέφεται γύρο από την αλλαγή θεσμών της και των δομών της - με άλλα λόγια, καθιστώντας την Ελλάδα λιγότερο ελληνική>>. (εφ. Ελεύθερος 5/8/2011).
Αυτοί οι πολιτικοί, οι οποίοι με δόλο υφάρπαξαν την ψήφο του Ελληνικού λαού, μας κυβερνούν σήμερα. Πολιτικοί τους οποίους παρακολουθούμε καθημερινά να κάνουν το παν για να χαθεί η Ελληνική πατρίδα. Φρόντισαν άσχετοι και ανίκανοι υπουργοί με την καθοδήγηση του Γ. Παπανδρέου, να καταχρεώσουν και να χρεοκοπήσουν την Ελλάδα και να μετατρέψουν Ελληνικό λαό σε ζήτουλα της Ευρώπης, θεωρώντας ότι αυτό επιτάσσει το πατριωτικό τους καθήκον. Σαν δεν ντρέπονται οι επίορκοι. Και ενώ οι Έλληνες έχουν φτάσει στα όρια της απόγνωσης, έχουν ξεσηκωθεί και βρίσκονται καθημερινά στους δρόμους, αυτοί οι πολιτικοί ζητούν την επιβράβευση τους διότι κατά την γνώμη τους μας έσωσαν από την χρεοκοπία. Καθημερινά χάνονται χιλιάδες θέσεις εργασίας, η ανεργία έχει φτάσει σε ολυμπιακά ρεκόρ η λεγόμενη μεσαία τάξης έχει εξαφανισθεί, μας υποδούλωσαν σε ξένα κέντρα αποφάσεων και αυτοί πανηγυρίζουν για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στον λαό και την πατρίδα.
Ήδη από την 1η Σεπτεμβρίου καταφτάνουν στην Ελλάδα και εγκαθίστανται οι πραγματικοί κυβερνήτες του Ελληνικού λαού. Ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου και οι υπουργοί του θα λειτουργούν ως ορτινάντζες και θα εκτελούν τις εντολές των προϊσταμένων τους. Και τίθεται το ερώτημα: Άξιζε ο Ελληνικός λαός να έχει αυτήν την τύχη; Αλλά τι να περιμένει κανείς από Έλληνες πολιτικούς που δηλώνουν Αμερικάνοι. Ίσως να είναι και αυτός ένας από τους λόγους που αυτοί οι Αμερικάνοι δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν ελευθέρα στους δρόμους, ακόμη και για να πιούν ένα καφέ δίχως την συνοδεία διμοιρίας αστυνομικών. Όμως η μοιραία ημέρα για όλους αυτούς πλησιάζει και μάλιστα με γοργό ρυθμό. Πρέπει να γνωρίζουν ότι θα ψάχνουν για ελικόπτερα και δεν θα βρίσκουν! Ο Ελληνικός τους έχει προειδοποιήσει επανειλημμένα.
Εμείς εκείνο που λέμε προς το παρόν είναι: << YIANKEES GO HOME>>!
Νίκος Παπαγεωργίου


Εκτός Αθηνών για λίγες ημέρες.



Ευρισκόμεθα για πολύ λίγες ημέρες εκτός Αθηνών και γι' αυτό τον λόγο η ιστοσελίδα μας ουσιαστικά υπολειτουργεί. Ευχαριστούμε τους φίλους μας οι οποίοι επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας. Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουμε και πάλι κανονικά.
Ευχαριστούμε.
Αγαπηνός


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More