4.7.11

Ετοιμάζουν ψηφοφόρους!

Λαθραίοι Αγνώστου Διαμονής!

Αυτό είναι το Αστείο έγγραφο που χορηγούν στους λαθρομετανάστες που έφτασαν να φωλιάζουν παντού σαν τις κατσαρίδες…

Ως συνηθισμένη χαρακτηρίζει την διαδικασία που τηρείται η Αστυνομία.
“Κάθε μετανάστης που εισέρχεται παράνομα στη χώρα, κρατείται αρχικά στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα των περιοχών που έχει εντοπιστεί.
Εν συνεχεία εκδίδεται διοικητική απόφαση απέλασης, προβαίνουμε σε δακτυλοσκοπήσεις και τους χορηγείται έγγραφο βάσει του οποίου επιτρέπεται η είσοδος και η παραμονή στην χώρα για ένα μήνα”.

Και ρωτάμε εμείς τώρα:
Από πού κι ως που αληθή τα στοιχεία του εγγράφου, την στιγμή που ο κάθε λαθραίος στερείται οποιουδήποτε πιστοποιητικού βάσει του οποίου θα προέκυπτε το ακριβές;

Ποιός είναι ο τόπος διαμονής τους;
Σε ποια διεύθυνση μπορεί να τον βρει κάποιος;

Θαυμάστε!

Τόπος διαμονής: Διάφορα ξενοδοχεία της Αττικής...!
Ένας που είχε πέσει στην αντίληψή μου πριν λίγους μήνες, δήλωνε κάποια δέντρα σ’ ένα οικόπεδο στην Αθηνών – Λαμίας. Και μάλιστα επιδοτείτο…

Όλα στην τύχη.
Όσα πάνε κι όσα έρθουν…
Κανείς δεν ξέρει πως τον λένε, που μένει, αν κουβαλάει πάνω του κάποιες μεταδοτικές νόσους, πως επιβιώνει εδώ που βρίσκεται…
Και φυσικά δύσκολα μπορεί κάποιος να τον εντοπίσει αν συμμετέχει σε ύποπτες ή και εγκληματικές ενέργειες.
Πιάσε τ' αυγό και κούρευτο... 
Να σημειώσω ότι το ίδιο χαρτί, αυτό δηλαδή το περισπούδαστο πιστοποιητικό, το δείχνουν όταν τους σταματήσει η αστυνομία έστω κι αν αυτό έχει λήξει…!
Και βγαίνουν Λ(αθραίοι) Α(γνώστου) ΔΙ(αμονής)…

Ποιος κοροϊδεύει ποιόν…


Δεν παίζονται οι άνθρωποι!

BOMBA: Σύμβουλος του πρωθυπουργού ο άνθρωπος που έβγαλε Συνταγματικό το Μνημόνιο!


Εντελώς απροκάλυπτα και προκλητικά γίνονται κάποια πράγματα στην Ελλάδα και μάλιστα μπροστά στα μάτια των Ελλήνων πολιτών!
Ένας από τους ανθρώπους στο Συμβούλιο της Επικρατείας, που πριν λίγες εβδομάδες απεφάνθη ότι το Μνημόνιο είναι Συνταγματικό, παραιτήθηκε από την θέση του για να πάει στο πλευρό του Παπανδρέου!
Πρόκειται για τον Νο2 στο ΣτΕ, ο αρχαιότερος αντιπρόεδρός του και επί σειρά ετών πρόεδρος του Γ΄ Τμήματος, Γεώργιος Σταυρόπουλος.
Θέλετε να μάθετε και το καλύτερο; Ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση δεν είναι ακριβώς το Μνημόνιο Ι ή το ΙΙ που μας έρχεται.
Ο κ. Σταυρόπουλος παραιτήθηκε προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα νομικού συμβούλου στο γραφείο του πρωθυπουργού, ειδικά εν όψει της εξαγγελθείσας αναθεώρησης του Συντάγματος!
Όπως έχουμε ξαναπεί στο ΟΛΥΜΠΙΑ, ο Παπανδρέου θα φέρει το δημοψήφισμα από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με τέτοιο τρόπο ώστε να “βγάζει λάδι” ό,τι παράνομο έχει υπογραφεί μέχρι στιγμής στην Ελλάδα!
Ο Γ. Σταυρόπουλος γεννήθηκε το 1946 και εισήλθε στο δικαστικό σώμα το Σεπτέμβριο του 1971. Στο βαθμό του αντιπροέδρου προήχθη τον Ιούνιο του 1999, ενώ θα αποχωρούσε από το δικαστικό σώμα (εάν δεν παραιτείτο) σε δύο χρόνια, αλλά προτίμησε να πάει στο πλευρό του πρωθυπουργού.
Σημειώνεται ότι τον Οκτώβριο του 2009 είχε παραιτηθεί ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος (τότε) του Α’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Γεώργιος Ανεμογιάννης, προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα προϊσταμένου στο νομικό γραφείο του πρωθυπουργού.
Ένα “έγκλημα” δηλαδή, προμελετημένο σε όλο του το μεγαλείο, αφού τον Οκτώβρη του 2009, τον ίδιο μήνα που ανέλαβε καθήκοντα το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε την εξουσία με το “Λεφτά Υπάρχουν”!
Όπως είχε πει και ο Στρος Καν, ο πρωθυπουργός είχε δουλέψει “υπογείως” με το ΔΝΤ, προκειμένου να ετοιμάσει το έδαφος για την έλευση του ταμείου στην Ελλάδα! Συνεπώς, το έδαφος για το απεχθές Μνημόνιο, προετοιμαζόταν και νομικά τουλάχιστον 7 μήνες πριν υπογραφεί!


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More