1.7.12

Οι τουρκομογγόλοι στην Θράκη μας.


     Συνοπτικά σχόλια και θλιβερές διαπιστώσεις σχετικά με την επίσκεψη στη Θράκη του μεγαλοφασίστα αρχηγού των Γκρίζων Λύκων Ντεβλέτ Μπαχτσελί…
     Ήρθε λοιπόν κι ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί στή Θράκη (27-6-2012) και πέρασε όλα όσα μηνύματα ήθελε, χωρίς να σκοτιστεί κανένας. Και τους κατηργημένους συλλόγους σε Ξάνθη και Κομοτηνή επισκέφθηκε (συνοδεία του προξένου Σάρνιτς και του υποπροξένου Οζτούρκ) και βόλτες έκανε στα σοκάκια και τους ψευτομουφτήδες συνάντησε και με έτερους εκπροσώπους της τουρκόψυχης πέμπτης φάλαγγας της Θράκης, όπως οι μειονοτικοί δήμαρχοι Ιάσμου και Αρριανών, συνομίλησε (σ.σ. οι μειονοτικοί βουλευτές έλειπαν στην Αθήνα λόγω της ορκωμοσίας κι έτσι…διασώθηκαν αυτή τη φορά). Και φυσικά σε πάμπολλες προκλητικές δηλώσεις πρόφτασε να προβεί ο λεγάμενος (όπως π.χ. τα όσα είπε στην αυλή της λεγόμενης «Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής» για την…ύπουλη προσπάθεια εκ μέρους της Ελλάδας «για σταδιακή κατάργηση των δικαιωμάτων της τουρκικής μειονότητας που προέρχονται από την συνθήκη της Λοζάνης» ή για «τα δικαιώματα που αποδίδονται στην Τουρκία και πρέπει να γίνονται δεχτά και στη Δυτική Θράκη, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στην τουρκική μειονότητα να ζήσει σαν ευτυχισμένη κοινότητα», ή βεβαίως το ότι  «πίσω από την τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης βρίσκεται το τουρκικό έθνος των 75 εκ. Έτσι καταργώντας το ¨τουρκική¨ από την ονομασία του Συλλόγου Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής, οι Τούρκοι δεν εξαφανίζονται. Όποιος κάτω από αυτά το πράσινο δέντρο μιλάει τουρκικά, αυτός είναι και Τούρκος. Για αυτό μην στενοχωριέστε, να έχετε υπομονή και μην κάνετε λάθη πέφτοντας στην παγίδα των προκλήσεων που σας κάνουν (σ.σ. !!!!!!!!!). Ως Τούρκοι εθνικιστές του ΜΗΡ και ως μεγάλο τουρκικό έθνος είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα πάντα, να κάνουμε πραγματικά ότι χρειάζεται για εσάς»)!
     Ο ηγέτης λοιπόν των Γκρίζων Λύκων (δεν το λέμε μόνο εμείς, έτσι τον ονομάζουν και οι ίδιοι, στην ιστοσελίδα τους www.ulkuocaklari.org.tr) επισκέφθηκε τα μέρη μας και έφυγε, χωρίς να εισπράξει (μέ την εξαίρεση της Ξάνθης) ούτε μία αποδοκιμασία, για να συνεχίσει την ιδιωτική του περιοδεία σε Καβάλα – Θεσσαλονίκη και μετά σε Βουλγαρία – Σκόπια – Κόσσοβο. Τί να περιγράψεις όμως τώρα πια εσύ στον τόπο αυτόν και – κυρίως – για ποιόν να το κάνεις; Να πεις ότι μπαίνοντας στο Μέγα Δέρειο έπαιζαν τα μικρόφωνα οθωμανικά πολεμικά εμβατήρια; «Ε και», θα σου πουν, «τί έγινε»; Να πεις πώς ο πρόεδρος πολιτιστικού σωματείου υποδέχεται τον αρχιφασίστα και δημοσιογράφος του μειονοτικού Τύπου (συγκεκριμένα, ο διευθυντής της τουρκοφυλλάδας της Κομοτηνής «Μπιρλίκ» Ιλχάν Ταχσίν) του φιλάει το χέρι, όπως ακριβώς το ίδιο άλλωστε κάνουν και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Αρριανών; «Δικαίωμά τους», έτσι δεν είναι; Να γράψεις ότι περιόδευσε στην περιοχή με ακολουθία, από ντόπιους και μη, πού έκανε το σήμα των Γκρίζων Λύκων μπροστά στις κάμερες (βλέπε και την 1η φωτογραφία, τραβηγμένη – όχι κάπου στα…βάθη της Ανατολίας, αλλά – στο εμπορικό κέντρο της Κομοτηνής); Ότι πήγε κατευθείαν στον τάφο του Αχμέτ Σαδίκ (βλ. τη 2η φωτογραφία) κι εκεί συναντήθηκε και με τον γιό του πρώην βουλευτή, πού προαλείφεται για μελλοντικός ηγέτης; Ότι συναντήθηκε κι αυτός με όλους όσους αμφισβητούν εμπράκτως την ελληνική έννομη τάξη; Όχι, δεν θα ασχοληθούμε με όλα αυτά. Και όχι βεβαίως επειδή δεν είναι σοβαρά, αλλά γιατί ο Τούρκος (ανοιχτός ή κεκαλυμμένος φασίστας, δεν έχει μεγάλη διαφορά) κάνει όσα του επιτρέπει η γελοιότητα του κράτους και – κυρίως – του λαού μας. Η μοναδική έγνοια των Αρχών ήταν να μη γίνει κανένα επεισόδιο και έτσι γέμισαν τον κόσμο μέτρα ασφαλείας. Το κάθαρμα εκείνο πού μέχρι πέρσι παρίστανε τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο Γιώργος Παπανδρέου, κατήργησε, βλέπετε, τη βίζα για τα πράσινα διαβατήρια και έκτοτε όποιος κοπρίτης και όποια πρακτοράντζα θελήσει, έρχεται ανά πάσα στιγμή στη Θράκη! Ακόμη και όσοι κηρύχτηκαν στο παρελθόν ανεπιθύμητοι, έρχονται πλέον χαλαρά! Τί λέει η νέα μας Κυβέρνηση, άπαξ και δόθηκε κάτι στους απέναντι, δεν μπορούμε να το πάρουμε πίσω; Αλλά και ποιά Κυβέρνηση να σε σώσει (ακόμη και στην ακραία περίπτωση που θα υποθέταμε ότι θα το…ήθελε), όταν στη Θεσσαλονίκη αυτοί πού διαδηλώνουν έξω από το τουρκικό Προξενείο, βρίσκουν απέναντί τους …ακροαριστερούς και αντιεξουσιαστές (τρομάρα τους!) – ως αυτόκλητους υπερασπιστές του Γκριζόλυκου; Είπαμε: είμαστε απολύτως άξιοι της μοίρας μας. Και ώρες – ώρες το συμπέρασμα ότι αυτός ο γελοίος τόπος όχι μόνο δεν μπορεί, αλλά και δεν του αξίζει πλέον να σωθεί, γίνεται πραγματικά αδυσώπητο…
ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΚΡΙΖΟΥ ΛΥΚΟΥ
1. Η ηγετική είσοδος του φασίστα και της συνοδείας του  στο Μέγα Δέρειο.
2. Και άλλη φωτογραφία από την επίσκεψη στο Μέγα Δέρειο (ναι, εκεί που του φίλησε ευλαβικά το χέρι ο διευθυντής της “Μπιρλίκ”).
3. Δεύτερος σταθμός της περιοδείας τα Αρριανά του Ν.Ροδόπης, όπου τον υποδέχθηκε σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο.
4. Ιστορική συνάντηση μεγαλοφασιστών: Μέτε και Μπαχτσελί στην ψευδομουφτεία Ξάνθης.
5. Μαζί με τον πρόξενο της Τουρκίας Σάρνιτς στο γραφείο του ψευδομουφτή Κομοτηνής Σερήφ.
6. Ο κύριος που βλέπετε δίπλα στον Γκρίζο Λύκο είναι ο πρόεδρος της “Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής” – και δημοτικός σύμβουλος με τον προξενικό τουρκο-συνδυασμό - Κοράι Χασάν. Και λίγο πιο πίσω η επικεφαλής του ίδιου συνδυασμού Σιμπέλ Μουσταφάογλου. Άντε να δούμε τώρα πότε τολμήσουν να μας ξαναμιλήσουν για…δημοκρατίες και ανθρώπινα δικαιώματα!
7. Από τις αντιδράσεις εναντίον του Μπαχτσελί στην Ξάνθη.
8. Εδώ στο (φερόμενο ως) σπίτι του φασιστο-Κεμάλ, στο τουρκικό προξενείο Θεσσαλονίκης.
9. Πλάνο από τις αντιδράσεις στη Θεσσαλονίκη.










Το axisradio.gr σας περιμένει κοντά του τον Σεπτέμβριο!!!

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.


Όλα ξεκίνησαν πριν ένα χρόνο περίπου, όταν μια ομάδα, ή παρέααν θέλετε, εθνικιστών αποφάσισε να μην παίρνει αλλά και να μην δίνει λογαριασμό ούτε σε κόμματα, ούτε σε αποκόμματα και να σηκώσει ψηλά τις κεραίες της εθνικιστικής προπαγάνδας!
Και εγένετο εθνικιστικός ιντερνετικός σταθμός, το Axis Radio, που αισίως σε λίγο θα σβήσει το πρώτο του κεράκι. 
Γιατί ραδιόφωνο;  Γιατί δεν θέλουμε να μας ματιάσουν και γιατί έχουμε και ωραίες φωνές!
 Γιατί ιντερνετικό; Γιατί θέλουμε η φωνή μας να ακούγεται κυριολεκτικά παντού, όπου υπάρχει Έλληνας στο αίμα και στην ψυχή.
Γιατί τώρα; Γιατί έτσι μας αρέσει!
Όταν ξεκινήσαμε, είχαμε γράψει ένα κείμενο σχετικά με το τι ΔΕΝ είμαστε. Ήρθε λοιπόν η ώρα να ξανασυστηθούμε από την ανάποδη και να πούμε ΤΙ είμαστε. Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές, είμαστε ελεύθεροι και ωραίοι, είμαστε φωνή βοώντος εν τω ραδιοφώνω, μα πάνω απ’όλα είμαστε αφίμωτοι, γιατί δεν τα πιάνουμε από πουθενά και δεν μπορεί κανείς να μας πιάσει από πουθενά. Και επειδή έσφιξαν οι ζέστες και ο λαός ετοιμάζεται για τα μπάνια του και που μυαλό για χαλάρωμα στο ίντερνετ, είπαμε να σας βάλουμε επαναλήψεις για ένα μήνα, ώστε τον Αύγουστο που θα ξεκουράζονται και τα μηχανήματα, να έχετε αβάδιστα το χρόνο επεξεργαστείτε εκπομπές ενός έτους και να τα πούμε ξανά ένα χεράκι τον Σεπτέμβριο, όπου θα σας εξετάσουμε για να δούμε αν περνάτε την τAxis!


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More