18.4.11

Είναι δυνατόν!!!

Κωνσταντινούπολη η νέα πρωτεύουσα της Τουρκίας;
Κωνσταντινούπολη η νέα πρωτεύουσα της Τουρκίας;
Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθέι στην Τουρκία μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας Vatan, το οποίο υποστηρίζει πως ο Ταγίπ Ερντογάν σκέφτεται να μεταφέρει στην Κωνσταντινούπολη την πρωτεύουσα της Τουρκίας.
Το γεγονός που πιθανόν πυροδότησε αυτές τις συζητήσεις φαίνεται πως είναι οι δηλώσεις του Ταγιπ Ερντογάν για ένα «τρελό σχέδιο» σχετικά με την Κωνσταντινούπολη, λίγο μετά τις ανακοινώσεις του για την περιφερειακή διχοτόμηση της Πόλης, σε ευρωπαϊκή και σε ανατολική.
Μένει να δούμε αν υπάρχει δόση αλήθειας στους ισχυρισμούς της αρθρογράφου Ρουχάτ Μενγκί και αν στ’ αλήθεια τελικά υπάρχει περίπτωση η Κωνσταντινούπολη να γίνει ξανά πρωτεύουσα για 3η  φορά στην Ιστορία της, τώρα όμως για λογαριασμό της φιλόδοξης Νέο-Οθωμανικής αυτοκρατορίας.
iefimerida.gr 


Όσο και να προσέχει δεν θα το αποφύγει!

Παπανδρέου πρόσεχε γιατί θα χαρακτηριστείς «Εθνικός Προδότης»!

PAPANDREOU MONTAZΤο νοιώθουμε στο πετσί μας, σαν να μας σβήνουν το τσιγάρο. Έχει γίνει ο καθημερινός εφιάλτης μας. Το περιγράφαμε και το διαισθανόμαστε από την πρώτη στιγμή. Το καταγράφαμε για χρόνια ολόκληρα, και σε διαφορετικές περιπτώσεις προσώπων και καταστάσεων.
Επιτέλους ξύπνησε και ο πνευματικός κόσμος αυτού του τόπου και βγαίνει ευθέως και το διατυμπανίζει. Ότι αυτό που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου στο τόπο ήταν πέρα από πολιτική απάτη και εθνική προδοσία. Το μνημόνιο είναι συνταγματικό πραξικόπημα της χώρας, έκτρωμα χείριστης μορφής, καθαρή θηλιά στο λαιμό όλων μας. Είναι πλέον επικίνδυνοι και ανεπιθύμητοι από την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.
Οι καθηγητές πανεπιστημίου Κασιμάτης και Μπέης βγήκαν παντού και τεκμηρίωσαν επιστημονικά ότι το μνημόνιο είναι αντισυνταγματικό και νομικό έκτρωμα. Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα δεν έχει προηγούμενο. Με ηθικό αυτουργό τον Γιώργο Παπανδρέου και την ανίκανη κυβέρνηση του, δεν ξεζουμίζουν οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι το ιδρώτα κάθε Έλληνα μόνο, αλλά ξεπουλάνε την χώρα και υποθηκεύουν την ύπαρξη και των επόμενων γενεών.
Παραμερίζω στη σκέψη μου που ήταν όλα αυτά τα χρόνια οι πνευματικοί άνθρωποι αυτού του τόπου και δεν έβλεπαν, δεν άκουγαν για τις ρεμούλες και τις αρπαχτές που μας οδήγησαν στην υποδούλωση των παγκόσμιων τοκογλύφων, μας ακύρωσαν τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής, μας κατέκλεψαν όχι μόνο τον ιδρώτα, αλλά κάθε είδους εργασιακό κεκτημένο που για να κατακτηθεί χύθηκε αίμα.
Η οργή γίνεται μέρα με την ημέρα φουσκοθαλασσιά αγανάκτησης. Μας έβαλαν στο λούκι των τοκογλύφων και ρουφούν συνεχώς το αίμα του Έλληνα με καλαμάκι. Τον οδηγούν στην απόγνωση, την απελπισία και την κατάθλιψη. Του στερούν την στοιχειώδη αξιοπρέπεια, τα αυτονόητα δικαιώματα του ως ανθρώπου.
Γιατί; Για να παραγράφουν τα σκάνδαλα που οι ίδιοι δημιούργησαν. Για να αθωώνουν τους Μαντέληδες που οι ίδιοι δημιούργησαν. Για να εξυπηρετούν τους άπληστους εργολάβους-Νταβατζήδες που το σύστημα τους δημιούργησε και αυτοί πιστά υπηρετούν για να υπάρχουν, στερούν μέχρι και το δικαίωμα στον απλό πολίτη να αναπνεύσει έστω και για λίγο στο χωριό του.
Πιράνχας εισαγόμενα και ντόπια, θωρακισμένα από τα τείχη προστασίας των μηχανισμών που εμείς πληρώνουμε, αναλώνονται αδιόρθωτοι και αμετανόητοι στο ξεπερασμένο και ξύλινο πολιτικό του πεδίο, βολεμένοι και αδιάφοροι για την τύχη της κοινωνίας, που της είπαν ψέματα του τύπου «Λεφτά Υπάρχουν», την κατέκλεψαν και την ισοπεδώνουν χωρίς οίκτο καθημερινά. Και όλα αυτά παραβιάζοντας κατ’ εξακολούθηση το ελληνικό σύνταγμα.
Οι υποτιθέμενοι υπηρέτες του λαού, και οι 300 της βουλής έκαναν τα στραβά μάτια στην κατάφορη παραβίαση του ελληνικού συντάγματος με την ανελέητη εφαρμογή του μνημονίου και την ισοπέδωση των εργασιακών και όχι μόνο κεκτημένων.
Μεγάλη ευθύνη έχει και ο πρόεδρος της ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας που αναλώνεται σε διαπιστώσεις. Είναι γνωστό ότι δεν έχει παρεμβατικού χαρακτήρα θεσμικές δυνατότητες. Έχει όμως το κύρος και οφείλει να έχει την δύναμη να χτυπήσει το χέρι του στο τραπέζι και να πετάξει στα μούτρα όλων αυτών που πρόδωσαν και υποδούλωσαν την Ελλάδα και το λαό της την παραίτηση του. Γιατί αξιοσέβαστε Κύριε πρόεδρε δεν έχεις ανάγκη κανέναν από αυτούς. Η τελευταία υπογραφή μετράει για τον κάθε ένα. Αυτό που αφήνει πίσω. Ένας λαός ολόκληρος υποφέρει, και δεν θέλει λόγια αλλά πράξεις πλέον.
Όσο για τον Γιώργο Ανδρέα Παπανδρέου που όλα αυτά τα χρόνια ήταν πρωτοκλασάτος Υπουργός, όταν έκαναν τις ρεμούλες και τις αρπαχτές οι σύντροφοι του, όσο πιο σύντομα πάρει την παρέα του και φύγει τόσο το καλύτερο για αυτόν. Πάντως στη συνείδηση του Έλληνα έχει καταγραφεί ήδη ως ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
Το γιατί το ξέρουν και το βιώνουν ακόμη και τα μικρά παιδιά που αυτός και η παρέα του κατέστρεψαν σε όλα τα επίπεδα. Επισήμως πλέον η κατ επίφαση δημοκρατία που βιώνουμε εδώ και χρόνια, έχει μετατραπεί σε κοινοβουλευτικό καθεστώς. Όταν παραβιάζεται το σύνταγμα για τον λαό αλλά και για την κυριαρχία της χώρας, τότε μιλάμε για χείριστη μορφή ΧΟΥΝΤΑΣ, Γιωργάκη.
Κάποιος θα βρεθεί να στο εξηγήσει γιατί σαφώς εσύ δεν επικοινωνείς με το περιβάλλον των φουκαράδων που τους έσυρες στην απελπισία. Πρόσεχε γιατί κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς και από την ίδια την ιστορία ως «Εθνικός Προδότης»…
Ωρολόγιος Δείκτης 
Ελεύθερη Ώρα


Ο Ελληνικός πολιτισμός στην Ευρώπη!

«Η επιστροφή των θεών» στην Αυστρία!

Μεγάλη έκθεση, αφιερωμένη στους θεούς της Αρχαίας Ελλάδας, με τίτλο «Η επιστροφή των θεών», εγκαινιάστηκε χθες βράδυ στο Μουσείο Τέχνης «Κούνστχαλε» της πόλης Λεόμπεν της Αυστρίας, στην οποία θα φιλοξενείται μέχρι την 1η Νοεμβρίου, όπου αναμένεται να τη δουν δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από την Αυστρία και τις γύρω χώρες. Στο ίδιο Μουσείο της πόλης Λεόμπεν, στο ομόσπονδο κρατίδιο της Στυρίας, είχε φιλοξενηθεί πέρσι, για οκτώ μήνες, μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις που παρουσιάστηκαν ποτέ διεθνώς για τη ζωή και τη δράση μιας από τις μεγαλύτερες φυσιογνωμίες της παγκόσμιας ιστορίας, τον Μέγα Αλέξανδρο. Στους χαιρετισμούς τους κατά την τελετή των εγκαινίων...



στα οποία παραβρέθηκαν δεκάδες εκπρόσωποι της δημόσιας ζωής και των Γραμμάτων και Τεχνών και εκ μέρους της ελληνικής πρεσβείας στην Αυστρία η μορφωτική ακόλουθος Καίτη Πετράκη, τόσο ο κυβερνήτης του ομόσπονδου κρατιδίου της Στυρίας, Φραντς Βόβες, όσο και ο δήμαρχος της Λεόμπεν, Ματίας Κόνραντ, τόνισαν την υψηλή ποιότητα της φετινής έκθεσης και τη σημασία της παρουσίασής της στην «Κούνστχαλε».

Η έκθεση, η 14η της σειράς «Μεγάλες εκθέσεις Ιστορίας του Πολιτισμού» που διοργανώνει το Μουσείο Τέχνης στο Λεόμπεν προσελκύοντας κάθε χρόνο το διεθνές ενδιαφέρον, περιλαμβάνει 150 κύρια εκθέματα, τα οποία προέρχονται από το ξακουστό Μουσείο της Περγάμου στο Βερολίνο και την εκεί τεράστια Συλλογή Αρχαιοτήτων (ελληνικών και ρωμαϊκών). Πρόκειται για εξαιρετικά δείγματα ελληνικής γλυπτικής, αυθεντικά αλλά και ρωμαϊκά αντίγραφα καθώς και πολλά αγάλματα Ελλήνων θεών που βρέθηκαν σε ανασκαφές στη Μίλητο, Σάμο και Νάξο, όπως επίσης για πολύτιμα δείγματα αγγειοπλαστικής, μεταλλοτεχνίας και μικροτεχνίας, τα οποία δίνουν πλήρη εικόνα της εξέλιξης της ελληνικής τέχνης από την Εποχή του Χαλκού έως τα Ρωμαϊκά Χρόνια.

Κατά τη χθεσινή διεθνή συνέντευξη Τύπου τονίστηκε πως η έκθεση έχει διαμορφωθεί με τρόπο ώστε να παρουσιάζονται οι σημαντικότεροι θεοί της αρχαίας Ελλάδας, όχι μεμονωμένα, αλλά σε σύνδεση με την Ελληνική Μυθολογία και το συμβλισμό τους για τους αρχαίους Έλληνες, ενώ κατά την ξενάγηση που ακολούθησε, ο Γερμανός αρχαιολόγος και διευθυντής της συλλογής αρχαιοτήτων του Μουσείου της Περγάμου, Αντρέας Σολ, περιέγραψε αναλυτικά στους συμμετέχοντες κάθε έκθεμα ξεχωριστά.

Με τα 150 γλυπτά, προτομές, αγγεία και άλλα αντικείμενα λατρείας όπως και κοσμήματα - τα οποία είναι πρωτότυπα της κλασσικής και ελληνιστικής περιόδου ή ρωμαϊκά αντίγραφα δίνεται στον επισκέπτη μια συνολική εικόνα της σημασίας των Ολύμπιων θεών και της λατρείας τους για τους αρχαίους Έλληνες, αλλά και τους Ρωμαίους, ενώ ένα μικρότερο μέρος της έκθεσης είναι αφιερωμένο και στο αρχαίο θέατρο.

Η έκθεση αποτελείται από δύο μέρη: στο πρώτο και μεγαλύτερο μέρος παρουσιάζονται οι σημαντικότεροι θεοί των αρχαίων Ελλήνων με επεξηγήσεις για την προέλευσή τους, το ρόλο τους και τον τρόπο λατρείας τους, με τη βαρύτητα να δίνεται στο Δία, τον ήδη και τον Ποσειδώνα, ενώ σε ξεχωριστές αίθουσες φιλοξενούνται η Αθηνά, η Αφροδίτη, η Ήρα και η Δήμητρα. Στο δεύτερο μέρος της έκθεσης προβάλλει ως σημαντικότερο έκθεμα ο Μεγάλος Βωμός από την Ακρόπολη της Περγάμου στη Μικρά Ασία με τμήματα του περίφημου διαζώματος, όπου απεικονίζεται η πάλη των Ολύμπιων θεών εναντίον των Γιγάντων, επίσης την «τιμητική του» έχει ο Διόνυσος, ενώ δίνονται στον επισκέπτη πληροφορίες για το αρχαίο ελληνικό θέατρο και τη σημασία του.

Η Συλλογή Αρχαιοτήτων, από την οποία προέρχονται τα εκθέματα, έχει μια πολυκύμαντη ιστορία. Μετά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, ένα μεγάλο μέρος της από το Μουσείο της Περγάμου, είχε βρεθεί στη Μόσχα και στο Λένινγκραντ, απ΄ όπου, και έπειτα από μια 13χρονη «εξορία», επιστράφηκε το 1958 στην τότε Γερμανική Λαοκρατική Δημοκρατία (Ανατολική Γερμανία). Μέχρι το 2006, τα περισσότερα από αυτά τα πολύτιμα έργα τέχνης βρίσκονταν στις αποθήκες της Συλλογής απ' όπου και ανασύρθηκαν και συντηρήθηκαν επιμελώς και το Νοέμβριο του 2008, με την ευκαιρία της 50ής επετείου της επιστροφής τους, παρουσιάστηκαν στο κοινό για πρώτη φορά μετά το 1939, στο Μουσείο της Περγάμου στο Βερολίνο, όπου, μέχρι το τέλος της περασμένης χρονιάς, πάνω από 600.000 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να τα θαυμάσουν. Τα αντικείμενα της Συλλογής Αρχαιοτήτων, μιας από τις πλέον φημισμένες του κόσμου, η οποία στεγάζεται στο Μουσείο της Περγάμου, που χτίστηκε από το 1912 μέχρι το 1930 σε σχέδια των ?λφρεντ Μέσελ και Λούντβιχ Χόφμαν, προέρχονται από ανασκαφές που διεξήγαγαν οι γερμανικές αρχαιολογικές αποστολές στην Εγγύς και Μέση Ανατολή στα τέλη του 19 ου και στις αρχές του 20 ου αιώνα.

Σημαντικότερο των εκθεμάτων είναι ο Μεγάλος Βωμός από την Ακρόπολη της αρχαίας ελληνικής Περγάμου στη Μικρά Ασία, που αποτελούσε τμήμα ενός μεγαλύτερου αρχιτεκτονικού συγκροτήματος και έγινε διάσημος από το μήκος 113 μέτρων μαρμάρινου διαζώματος στο οποίο γίνεται η αναπαράσταση του αγώνα των Ολύμπιων Θεών κατά των Γιγάντων, ενώ η συλλογή περιλαμβάνει τμήματα από άλλα οικοδομήματα της Περγάμου. Η περσινή έκθεση στο Λεόμπεν για το Μέγα Αλέξανδρο, που περιλάμβανε πάνω από 400 πολύτιμα εκθέματα από 25 μουσεία όλου του κόσμου, από το Λούβρο, το Βρετανικό Μουσείο, το Ερμιτάζ, μέχρι τα Εθνικά Μουσεία του Τατζικιστάν και του Αφγανιστάν όπως επίσης και το ξακουστό βιεννέζικο Μουσείο Ιστορίας και Τέχνης, σημείωσε πρωτοφανή επιτυχία, αφού στη διάρκειά της την επισκέφτηκαν περισσότεροι από 100.000 επισκέπτες.


Καλώς να τα δεχτούμε κ. Λοβέρδο!


Αφού δεν μπορούν να μας αφανίσουν με πείνα και φοροεισπρακτικά μέτρα, βρήκαν άλλο τρόπο...
Και μιας και είμαστε μια "πολυπολιτισμική" κοινωνία του ΠΑΣΟΚιστάν, που δεν πρέπει να τους απελάσουμε γιατί θα μας μαλώσει η 'μαμά' Ευρώπη, θα τους φτιάξουμε και οικισμούς στους 'αγαπημένους' λαθρομετανάστες ώστε με ασφάλεια να 'κουβαλούν', να εναποθέτουν και τελικά να μεταδίσουν τις ασθένειες τους σε όλους τους υγιείς Έλληνες, μιας που με το Πα.Σο.Κ. και τον Λοβέρδο, το ΕΣΥ δεν έχει ούτε γάζες, από τις περικοπές

Σε επικίνδυνο θύλακα για την υγειονομική ασφάλεια της Ευρώπης τείνει να μετατραπεί η Ελλάδα εξαιτίας του υψηλού φορτίου νοσηρότητας των λαθρομεταναστών που τη χρησιμοποιούν ως πύλη εισόδου για τη Δύση.Η ελονοσία, η φυματίωση, οι.... ηπατίτιδες, το AIDS, η πολυομυελίτιδα και άλλες εκριζωμένες από τη Γηραιά Ήπειρο λοιμώδεις ασθένειες επανακάμπτουν, καθιστώντας απαραίτητο τον συντονισμό σε επίπεδο ευρωπαϊκό για τη λήψη των αναγκαίων υγειονομικών μέτρων.



Ο κ. Λοβέρδος επισήμανε ότι την «υγειονομική βόμβα» των λαθρομεταναστών εξετάζουν μέσω απεσταλμένων τους στη χώρα μας το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Πρόληψη και τον Έλεγχο Νοσημάτων (ECDC) και το ευρωπαϊκό τμήμα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (WHO)

Το 2010 μόνο από τον Έβρο πέρασαν στη χώρα μας 45.000 άνθρωποι, κυρίως Αφγανοί, Πακιστανοί, Μπαγκλαντεσιανοί, αλλά και από την Αφρική. Συνολικά ετησίως ο αριθμός των λαθρομεταναστών εκτιμάται σε 130.000
Η πλειονότητα των λαθρομεταναστών (84,44%) πάσχει από την παρασιτική λοίμωξη της ελονοσίας. Ένας στους δύο (ποσοστό 47%) έχει φυματίωση, το πιο κοινό για την Αφρική και την Ασία -αλλά όπως διαφαίνεται και για την Ευρώπη- αερομεταφερόμενο αναπνευστικό νόσημα, και εξίσου υψηλό ποσοστό (35, 29%) είναι φορείς της ηπατίτιδας Β. Επίσης, σε ποσοστό 60% οι λαθρομετανάστες διαγιγνώσκονται με τυφοειδή πυρετό, μια σοβαρή μολυσματική νόσο που μεταδίδεται μέσω της λήψης τροφής και νερού.
Υψηλό λοιμογόνο φορτίο κουβαλούν και οι λαθρομετανάστες που αθρόα εισέρχονται τους τελευταίους μήνες στη Γηραιά Ήπειρο μέσου του Έβρου. Όπως κατέδειξε ο έλεγχος από το ΚΕΕΛΠΝΟ, που βρίσκεται σε εξέλιξη από τον περασμένο Δεκέμβριο στη Θράκη και διενεργήθηκε σε 3.000 άτομα, στα κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών στις περιοχές Κυπρίνου και Πόρου Φερρών ενδημούν τα αναπνευστικά λοιμώδη νοσήματα όπως η φυματίωση, οι μεταδοτικές δερματικές παθήσεις όπως η ψώρα αλλά και χρόνια προβλήματα υγείας όπως το AIDS.
Από τους ειδικούς του ΚΕΕΛΠΝΟ οι λαθρομετανάστες χαρακτηρίζονται ως μετακινούμενες «βόμβες» για τη δημόσια υγεία, που κινδυνεύουν μάλιστα να εκραγούν οπουδήποτε, δεδομένης της υψηλής κινητικότητας που καταγράφεται σε αυτούς τους πληθυσμούς τόσο εντός της Ελλάδας όσο και στην Ευρώπη.

paspartoy


Να προετοιμαζόμαστε...



Ένα χάπι για να ενισχυθεί η ηθική συμπεριφορά σου. Μια θεραπεία για τις ρατσιστικές σου σκέψεις. Μια θεραπεία για να αυξηθεί η συμπάθεια σου για τους ανθρώπους από άλλες χώρες.


Όλα αυτά μπορεί να ακούγονται σαν σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας, αλλά ερευνητές από την Οξφόρδη λένε ότι η σύγχρονη συμβατική ιατρική εξελίσσει σταδιακά τρόπους για να αλλάξει την ηθική των ανθρώπων μέσα από φαρμακευτικά προϊόντα, και έτσι να ελέγχει τον τρόπο που οι άνθρωποι θα σκέφτονται και θα ενεργούν σε διάφορες καταστάσεις της ζωής.

Αυτά τα νέα φάρμακα θα έχουν κυριολεκτικά την δυνατότητα να διαταράξουν την προσωπική ηθική του ατόμου, και αντί αυτής να ‘επαναπρογραμματιστεί’ το εν λόγω πρόσωπο να πιστεύει και να κάνει ό, τι ο σχεδιαστής των ναρκωτικών έχει δημιουργήσει αυτό το φάρμακο να κάνει.


«Η επιστήμη έχει αγνοήσει το ζήτημα της ηθικής βελτίωσης μέχρι τώρα, αλλά τώρα γίνεται (για αυτό) μια μεγάλη συζήτηση», είπε ο Δρ Γκάι Καχάνε από το Κέντρο Νευροηθικής στην Οξφόρδη της Μ. Βρετανίας. "Υπάρχει ήδη ένα αυξανόμενο σώμα έρευνας που μπορείτε να περιγράψετε με αυτούς τους όρους. Οι μελέτες δείχνουν ότι συγκεκριμένα φάρμακα επηρεάζουν τους τρόπους που οι άνθρωποι ανταποκρίνονται στα ηθικά διλήμματα, αυξάνοντας την αίσθηση της ενσυναίσθησης (συναισθηματικής ταύτισης), με την υπαγωγή σε μία ομάδα και μειώνοντας την επιθετικότητα".


Ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται καλό στη θεωρία, ο έλεγχος του νου είναι ήδη μια πολύ επικίνδυνη παρενέργεια των υπαρχόντων φαρμάκων. Πάρτε το αντικαταθλιπτικό φάρμακο Prozac, για παράδειγμα, που είναι γνωστό ότι προκαλεί σε εκείνους που το πήραν να καταφύγουν σε βίαιες εκρήξεις οργής. Ένα νεαρό αγόρι δολοφόνησε τον πατέρα του χτυπώντας τον και μαχαιρώνοντάς τον στο κεφάλι, και χτυπώντας τη μητέρα του με ένα λοστό και μαχαιρώνοντάς την στο πρόσωπο, λίγο μετά αφότου άρχισε να παίρνει το Prozac.


Όμως, τα είδη των ναρκωτικών στα οποία ο Kahane και οι συνάδελφοί του αναφέρονται υπαινίσσονται ότι πρόκειται για φάρμακα ειδικά σχεδιασμένα όχι μόνο για να αλλάξουν την ψυχική κατάσταση του ατόμου, αλλά και για να αλλάξουν τον τρόπο που ένα πρόσωπο σκέφτεται συγκεκριμένες καταστάσεις από ηθική σκοπιά. Το τελικό αποτέλεσμα είναι κυριολεκτικά ένας τύπος φαρμάκου που προκαλεί έλεγχο του νου, όπου τα ανθρώπινα θέματα, θα ελέγχονται από κάποιον άλλο, χωρίς να μπορεί ένα άτομο να είναι σε θέση να παίρνει συνειδητές αποφάσεις για τον εαυτό του.


Η έρευνα για το θέμα, βεβαίως, προσπαθεί να ζωγραφίσει την ιδέα των ναρκωτικών ελέγχου του νου με ένα ‘θετικό πνεύμα’, γεγονός που υποδηλώνει ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν να κάνουμε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Φανταστείτε λιγότερη βία, περισσότερη εμπιστοσύνη και περισσότερη αγάπη, λένε. Αυτή η ρητορική, όμως, είναι πραγματικά ακριβώς ένα τέχνασμα για περαιτέρω κατασκευή μαζών με ‘μουδιασμένο μυαλό’ που θα είναι έτοιμες να δεχθούν την οποιαδήποτε ιδέα ως ένα καλό πράγμα.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ


Ξεπουλούν την πατρίδα μας οι κυβερνήτες της συμφοράς!


Διεύρυνση των αποκρατικοποιήσεων τόσο ως προς τα ποσοστά εκχώρησης όσο και ως προς τον αριθμό των επιχειρήσεων που θα μεταβιβαστούν προβλέπει το κυβερνητικό... σχέδιο αναζήτησης ρευστού. Μπροστά στην απειλή να κινδυνεύσει η εκταμίευση της πέμπτης δόσης της τρόικας και υπό την ασφυκτική πίεση τόσο της γερμανικής πλευράς όσο και των αγορών, η κυβέρνηση ανακοίνωσε το πακέτο μέτρων έως το 2015, που αποτελεί στην ουσία το νέο μνημόνιο.

Πωλούνται oλόκληρος ο ΟΠΑΠ, τράπεζες και σε δόσεις η ΔΕΗ

Συνολικά για φέτος αναμένονται...
έσοδα 2-4 δισ. ευρώ από τις ιδιωτικοποιήσεις, για το 2012 το ποσό υπολογίζεται σε 5,5-7,5 δισ. ευρώ και για το 2013 σε 4,5-5,5 δισ. ευρώ. Δηλαδή έως το 2013 θα πρέπει να έχουν έρθει 12-17 δισ. ευρώ, ενώ έως το 2015 θα πρέπει να έχουν έρθει έσοδα της τάξης των 50 δισ. ευρώ από αποκρατικοποιήσεις και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας. Το υπουργείο Οικονομικών αναμένει ότι τα έσοδα της τάξης των 10-15 δισ. ευρώ θα προέλθουν από εταιρείες και υποδομές, ενώ τα 25-35 δισ. ευρώ από τα ακίνητα.

Το χαρτοφυλάκιο του Δημοσίου περιέχει σημαντικές συμμετοχές σε τράπεζες, ενέργεια, τηλεπικοινωνίες, παίγνια, συχνότητες, λιμάνια, αεροδρόμια, αυτοκινητόδρομους, σιδηρόδρομους, μεταλλεύματα, δίκτυα ύδρευσης, αμυντικές βιομηχανίες, ακίνητα. Το σχέδιο καλύπτει όλες τις κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων και συνυπολογίζει τέσσερις βαθμούς κρατικής ιδιοκτησίας.

Πλήρης ιδιωτικοποίηση προβλέπεται για τα περιουσιακά στοιχεία που δεν σχετίζονται με τα δημόσια αγαθά και στρατηγικά συμφέροντα. Μια μειωμένη δεσμευμένη κρατική ιδιοκτησία (34%) ή κρατική ιδιοκτησία μικρότερη από 34% με συμφωνίες μετόχων προβλέπεται γι' αυτά τα περιουσιακά στοιχεία στα οποία πρέπει να διατηρηθεί μια αποτελεσματική διακριτική παρέμβαση. Τέλος, πλειοψηφικός δημόσιος έλεγχος (τουλάχιστον 51%) προβλέπεται για έναν περιορισμένο αριθμό εταιρειών και περιουσιακών στοιχείων που σχετίζονται με δημόσια αγαθά, υποδομές και ασφάλεια.

Ειδικότερα, η κυβερνητική πολιτική στις αποκρατικοποιήσεις ανά τομείς θα είναι η εξής:

1. Τράπεζες
Για τις τράπεζες, το πρώτο θέμα θα αφορά την ολοκλήρωση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Αγροτικής, καθώς απαιτούνται 350 εκατ. ευρώ από το Δημόσιο για να κλείσει η κεφαλαιακή «τρύπα» που ανέδειξαν τα stress tests του Ιουλίου και στη συνέχεια θα πουληθεί το ποσοστό της. Στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο το κράτος θα μειώσει τη συμμετοχή του, ενώ για το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων εγκρίθηκε η πώληση του εμπορικού τμήματος που θα προκύψει από τη διάσπασή του.

2. Αεροδρόμια
Για τις υπόλοιπες εταιρείες του Δημοσίου το σχέδιο προβλέπει παράταση της σύμβασης παραχώρησης στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ενώ προωθείται και εισαγωγή της εταιρείας στο Χ.Α. με διάθεση πακέτου μετοχών, ώστε να μειωθεί η συμμετοχή του κράτους. Στα υπόλοιπα αεροδρόμια προωθείται επίσης η σύναψη συμβάσεων παραχώρησης και φαίνεται ότι θα υπάρξει ένταξη υπό την ίδια εταιρική ομπρέλα αεροδρομίων που γειτνιάζουν.

3. Τρένα
Σε ό,τι αφορά τον όμιλο ΟΣΕ, προωθούνται η μερική ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (πώληση του 49%) και η αξιοποίηση ακινήτων με συμβάσεις παραχώρησης.

4. Εγνατία, Καζίνο
Εντός του έτους θα αξιοποιηθεί ο νέος αυτοκινητόδρομος ΕΓΝΑΤΙΑ μέσω συμβάσεων παραχώρησης. Το έργο αυτό έχει ολοκληρωθεί με δανειακές συμβάσεις, οι οποίες αναμένεται ότι θα εξυπηρετούνται μέσω των συμβάσεων παραχώρησης, ενώ ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθούν υπεραξίες υπέρ του Δημοσίου. Επίσης θα προχωρήσει η πλήρης ιδιωτικοποίηση του Καζίνου της Πάρνηθας.

5. Δίκτυα ύδρευσης
Για την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ η κυβέρνηση φαίνεται να οδηγείται στην ένταξη των δύο εταιρειών ύδρευσης κάτω από εταιρεία συμμετοχών, στην οποία θα ενταχθούν και εταιρείες άλλων μεγάλων πόλεων, όπου και εδώ προωθείται το μοντέλο των στρατηγικών συνεργασιών.

6. Bιομηχανίες, Ταχυδρομεία
Θα προχωρήσει η μετοχοποίηση των κρατικών λαχείων. Για τη ΛΑΡΚΟ προωθείται η άμεση και πλήρης πώληση, ενώ σε ό,τι αφορά τις αμυντικές βιομηχανίες, Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ), Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ) και Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ), η κυβέρνηση προχωρεί στην αναδιοργάνωσή τους. Στο σχέδιο προβλέπεται ακόμη η είσοδος στρατηγικού επενδυτή στα Ελληνικά Ταχυδρομεία το 2012.

7. ΔΕΗ - ΟΤΕ
Οι εισηγμένες εταιρείες του Δημοσίου αποτελούν ξεχωριστό κεφάλαιο, τόσο για τις δυσκολίες που έχουν όσο και για τα κέρδη που μπορεί να αποδώσουν. Πάντως, το σχέδιο που ανακοινώθηκε προβλέπει ότι το Δημόσιο θα πουλήσει ποσοστό 10% του ΟΤΕ, καθώς και το 17% της ΔΕΗ και θα διατηρήσει τον στρατηγικό έλεγχο, δεδομένου ότι σήμερα κατέχει περί το 51,5%, αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι αργότερα το Δημόσιο θα πέσει κάτω από το κρίσιμο ποσοστό του 34%.

8. ΟΠΑΠ
Το 2012 θα πουληθεί το 33,4% που κατέχει το Δημόσιο στον ΟΠΑΠ, ενώ φέτος ανακοινώθηκε η επέκταση της σύμβασης παραχώρησης στην αγορά τυχερών παιχνιδιών και προγνωστικών.

9. Φυσικό Αέριο
Η συμμετοχή του Δημοσίου στη ΔΕΠΑ θα μειωθεί στο 34%. Παράλληλα προβλέπεται η αποκρατικοποίηση του ΟΔΙΕ το 2012 και φέτος η μετοχοποίηση κρατικών λαχείων.
Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κανέλλης
(απο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής)


Η Ελληνική κυβέρνηση απουσιάζει παντελώς!

Οι Σκοπιανοί εκδίδουν νέο βιβλίο για την “Διαφοροποίηση” των Αρχαίων Μακεδόνων και λοιπών Ελλήνων στις Αρχαίες Πηγές!

donski Οι Σκοπιανοί εκδίδουν νέο βιβλίο για την Διαφοροποίηση των Αρχαίων Μακεδόνων και λοιπών Ελλήνων στις Αρχαίες Πηγές
Ο γνωστός Σκοπιανός ψευδο-ιστορικός Ντόνσκι, υπεύθυνος του τμήματος Ιστορίας του  Πανεπιστημίου “Goce Delchev“, σε συνάντηση του με τον Σκοπιανό πρόεδρο Ιβάνοφ. 
Η προπαγανδιστική εκστρατεία εναντίον της Ελλάδας και της Ιστορίας της συνεχίζεται από τους Σκοπιανούς με αμείωτη ένταση.  Αυτήν την φορά ο σκοπιανός προπαγανδιστικός μηχανισμός,  ετοιμάζεται να εκδώσει στην Αγγλική Γλώσσα, ένα βιβλίο που  θα ασχολείται με την δήθεν ”διαφοροποίηση” των Αρχαίων Μακεδόνων από τους λοιπούς Έλληνες στις αρχαίες Γραμματειακές πηγές.

Στην ουσία πρόκεται για μιά ακόμα προσπάθεια των Σκοπιανών να ιδιοποιηθούν την ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας, με στόχο η διαστρεβλωμένη παρουσίαση της Ιστορία τους να βρεθεί σε Βιβλιοθήκες Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων και να προκαλέσει αμφιβολίες για την Ελληνικότητα των αρχ. Μακεδόνων σε ξένους, μη-εξοικιωμένους  με την αρχαία Μακεδονική Ιστορία.
Συγγραφέας του είναι ο γνωστός Αλεκσάνταρ Ντόνσκι, στον οποίο μετά τα UFO, την επικοινωνία με τον Μέγα Αλέξανδρο μέσω… Μέντιουμ,  τους 12 Αμερικανους Πρόεδρους που μας βγήκαν… “Μακεδόνες”, αναγνωρίστηκε από την Σκοπιανή κυβέρνηση το Ταλέντο και η Συμβολή του στην Παγκόσμια Ιστορία, οπότε του ανατέθηκε το τμήμα Ιστορίας του  Πανεπιστημίου “Goce Delchev“ στην ΠΓΔΜ. Ο τίτλος του νέου Βιβλίου είναι “Ancient Greek and other Ancient Testimonies of the Distinction of the Ancient Macedonians” και  περιέχει μαρτυρίες από 58 αρχαίους Έλληνες και άλλους συγγραφείς που διαφοροποιούν “καθαρά”, σύμφωνα με τον Συγγραφέα, τους αρχαίους Μακεδόνες από τους υπόλοιπουςΈλληνες.
Στην ουσία πρόκεται για μιά ακόμα προσπάθεια των Σκοπιανών να ιδιοποιηθούν την ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας, με στόχο η διαστρεβλωμένη παρουσίαση της Ιστορία τους να βρεθεί σε Βιβλιοθήκες Ακαδημαϊκών Ιδρυμάτων και να προκαλέσει αμφιβολίες για την Ελληνικότητα των αρχ. Μακεδόνων σε ξένους, μη-εξοικιωμένους  με την αρχαία Μακεδονική Ιστορία.
Ευτυχώς  για εμάς που υπήρξε η αξιέπαινη πρωτοβουλία για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας από τους 370 καθηγητές αρχαίας Ιστορίας με επικεφαλής τον διακεκριμένο Αμερικάνο Αρχαιολόγο κο Stephen Miller. Πέρα από αυτήν δυστυχώς,  η πλειονότητα των Ελλήνων Ιστορικών φέρεται να ακολουθεί την γραμμή της Ελληνικής Κυβέρνησης και να απουσιάζει εντελώς από το προσκήνιο.


Θα μπορούσαν να είναι και οι Έλληνες συνάδελφοί τους στην θέση τους...

Στους δρόμους κατά του ΔΝΤ βγήκαν οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας της Ουγγαρίας!




Περίπου 10.000 αστυνομικοί, πυροσβέστες, στρατιώτες και τελωνειακοί υπάλληλοι κατέβηκαν σήμερα στους δρόμους της Βουδαπέστης, σε μια διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά των μέτρων λιτότητας που έχει επιβάλει το ΔΝΤ στην Ουγγαρία.
Στα μέτρα που πήρε τον περασμένο μήνα η κυβέρνηση προκειμένου να μειώσει τα έξοδα και να κρατήσει το έλλειμα κάτω από το 3% του ΑΕΠ, περιλαμβάνονται η κατάργηση της πρόωρης συνταξιοδότησης, η μείωση του χρόνου κατά τον οποίο θα μπορεί κάποιος να λαμβάνει επίδομα ανεργίας και οι αυστηρότεροι όροι με τους οποίους θα χορηγούνται αναπηρικές συντάξεις.
Τα συνδικάτα των αστυνομικών, των πυροσβεστών, των τελωνειακών και των στρατιωτικών ένωσαν τις δυνάμεις τους και διαδήλωσαν μπροστά από το κτίριο του κοινοβουλίου ζητώντας να διατηρηθεί το ισχύον συνταξιοδοτικό καθεστώς. Ζητούν επίσης αυξήσεις στους μισθούς τους που παραμένουν επί χρόνια «παγωμένοι» και να μην μειωθούν οι συντάξεις των απόστρατων.
«Ήρθε οι ώρα να γίνουμε βράχοι επειδή μας τα έχουν πάρει όλα μας άφησαν μόνο την πρόωρη συνταξιοδότηση και την τιμή μας και δεν θ' αφήσουμε να μας τα πάρουν», είπε ο Κόρνελ Άροκ, ο επικεφαλής του Ανεξάρτητου Συνδικάτου Πυροσβεστών (HTFSZ).
Οι διαδηλωτές κρατούσαν ένα φέρετρο και πανώ στο οποίο έγραφαν «Θέλουμε ευρωπαϊκούς μισθούς, όχι λιτότητα» και «Πορεία θανάτου 2011».
Τα συνδικάτα σκοπεύουν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι να υπάρξει κάποια συμφωνία με την κυβέρνηση για τα αιτήματά τους.
«Ορκίστηκα εδώ (στην πλατεία) πριν από 30 χρόνια και ποτέ δεν πίστευα ότι μια μέρα θα επέστρεφα εδώ», είπε ένας πρώην αστυνομικός. «Είμαστε αποφασισμένοι, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Τι κάνει η κυβέρνηση μ' αυτούς τους ανθρώπους που τους χρειάζεται άμεσα κάθε μέρα... αυτούς που ρισκάρουν τη ζωή τους καθημερινά», συμπλήρωσε ένας συνταξιούχος πυροσβέστης.
Θα μπορούσαν να είναι και οι Έλληνες συνάδελφοί τους στην θέση τους...
Πηγή


Ελληνικές πατριωτικές θέσεις!



ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!



Η Πατρίδα δεν βρίσκεται στα χέρια των Ελλήνων. Η οικονομική υποδούλωση έχει μετατραπεί σ’ ένα περίστροφο που στρέφεται απειλητικά στην καρδιά του Ελληνικού Έθνους. Τι σόι καμώματα είναι αυτά να ανάγεται στο γνωστό παιχνίδι της κολοκυθιάς η πιθανότητα και κυρίως η απόφαση για το εάν αναδιαρθρωθεί ή όχι το χρέος που φορτώνουν στην Ελλάδα; Και τι είδους συναινέσεις μπορούν άραγε να ζητηθούν προκειμένου να δώσουμε μια μικρότερη χώρα με διαλυμένες δημόσιες υπηρεσίες στους παγκόσμιους τοκογλύφους και τους επίβουλους εθνικής γης που μας περιτριγυρίζουν;


Το δούλεμα από το ΔΝΤ του Στρος Καν πέφτει σύννεφο. Μας είπανε λοιπόν ότι το 2011 το ελληνικό ΑΕΠ, δηλαδή το εθνικό μας προϊόν, θα συρρικνωθεί κατά 3% και ότι η ελληνική οικονομία θα επιστρέψει με θετικά πρόσημα το 2012 με ανάπτυξη 1,1%! Την ίδια ώρα μας λένε ότι η ανεργία θα φτάσει φέτος στο 14,8%, ενώ το 2012 θα αυξηθεί στο 15%. Η θεραπεία θα πετύχει προφανώς λόγω της αποβιώσεως του ασθενούς. Ή αλλιώς οι Έλληνες θα καταστούν υπηρέτες νεοταξικών και πολυεθνικών συμφερόντων μέσα στην ίδια την Πατρίδα τους.


Το ΔΝΤ χαρακτηρίζει το σχέδιο των αποκρατικοποιήσεων της κυβέρνησης Παπανδρέου, το ξεπούλημα και της τελευταίας ελληνικής πέτρας δηλαδή, ως το καλύτερο νέο των τελευταίων μηνών. Το ΔΝΤ, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Τρισέ και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ρομπάι διαψεύδουν την αναδιάρθρωση αν φυσικά ακολουθήσουμε έως τέλους την θανατερή συνταγή του μνημονίου.


Ο Πρωθυπουργός Παπανδρέου αποδέχτηκε την αδυναμία προσδιορισμού ημερομηνίας εξόδου από την κρίση. Ανέφερε ότι τα νέα μέτρα λαϊκής αφαίμαξης θα λεηλατήσουν 26 δισεκατομμύρια ευρώ έως το 2015, αλλά θα ανακοινωθούν μετά την Λαμπρή. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε δύο διαψεύσεις που ωστόσο θα καταρρεύσουν. Ότι τάχα δεν θα κάνει πρόωρες εκλογές και φυσικά ότι δεν θα γίνει αναδιάρθρωση. Με την παραγωγική και την εργατική τάξη να έχουν φτάσει στα όρια της ανέχειας και την λαϊκή οργή να ξεχειλίζει.


Στο μεταξύ οι διαβεβαιώσεις περί αναδιαρθρώσεως έρχονται η μια μετά την άλλη. Ο Οργανισμός για την Οικονομική Συνεργασία και Ασφάλεια μας προτείνει την αλλαγή των όρων αποπληρωμής του χρέους της Ελλάδος, ενώ αναζητάει έναν τρόπο που δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί χρεοκοπία. Τάδε έφη ο ΓΓ του ΟΑΣΑ Gurria στο Bloomberg. Ο τραπεζικός οίκος Lazard, κυβερνητικός σύμβουλος από την άνοιξη του 2010, μαθαίνουμε ότι έχει βάλει μπρος την διαδικασία νέας συμφωνίας με τους ιδιώτες πιστωτές της χώρας στο τεχνικό σκέλος του κουρέματος ομολόγων και επαναπροσδιορισμού του χρέους σε βάθος χρόνου. Και το επενδυτικό fund της Pimco μας καλεί να επιλέξουμε ανάμεσα στη χρεοκοπία ή την ελεγχόμενη πτώχευση της αναδιάρθρωσης.


Στο μεταξύ το κράτος έχει παραδοθεί στον μηδενισμό πράξεων και πρωτοβουλιών στην καθημερινότητα του πολίτη. Μετά λοιπόν το μάλωμα των ενταύθα πολιτικών υπαλλήλων από το αμερικανικό υπουργείο εξωτερικών για κακές συνθήκες κράτησης των λαθρεποίκων, τάχα αντισημιτικές συμπεριφορές και καταπιέσεις ως ανύπαρκτων εθνοτήτων καθαρόαιμων ελληνικών πληθυσμών, είδαμε την κυβέρνηση να σπεύδει να σχεδιάσει εγκαταστάσεις ξενοδοχειακού χαρακτήρα στον Έβρο για τους λαθρομετανάστες.


Όμως την ίδια στιγμή είχαμε τις συλλήψεις ενός «κακόμοιρου» Σύρου με κάρτα αιτήσαντος ασύλου στην Καβάλα για διακίνηση πέντε λαθρομεταναστών και στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης άλλοι έξι αλλοδαποί συνελήφθησαν για τη διακίνηση 25 λαθρομεταναστών με προορισμό την Αθήνα. Σε μια άλλη περίπτωση η Αστυνομία Ηγουμενίτσας συνέλαβε στην Αθήνα έναν 24χρονο Ιρακινό που βίασε μαζί με συμπατριώτη του 11χρονο Αφγανό σε καταυλισμό στο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας.


Επιπλέον τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας είναι υπό διάλυση γιατί κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς γάζες και άλλο ιατρικό υλικό λόγω χρεών, αφού οι εκπρόσωποι του Πανελληνίου Συλλόγου Προμηθευτών Ιατρικών Ειδών αναστέλλουν τις παραδόσεις. Προμηθευτές των δημοσίων νοσοκομείων καταγγέλλουν ότι τα νοσοκομεία προτιμούν να εφοδιάζονται με αναλώσιμο υλικό από δύο γερμανικές πολυεθνικές στην τριπλάσια τιμή. Οι ίδιοι κάνουν λόγο για αδιέξοδο στις μικρές οικογενειακές τους επιχειρήσεις.


Παράλληλα η κυβέρνηση προχωράει στη συρρίκνωση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Έτσι λοιπόν στον νέο προγραμματισμό των ετών μέχρι το 2020 το προσωπικό θα μειωθεί στις 135000 άτομα από τα 143000 αρχικά, αλλά η μείωση του έμψυχου υλικού αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη. Αυτό οφείλεται στην μείωση των προσλήψεων Επαγγελματιών Οπλιτών, τη μείωση της θητείας και τη γήρανση του πληθυσμού. Και αυτά όταν οι ελληνοτουρκικές επιτροπές διαφορών οδηγούν στη συζήτηση και προώθηση μονομερών τουρκικών διεκδικήσεων. Οι δε ακαδημαϊκοί δάσκαλοι καταγγέλλουν την δέσμευση μη εξόρυξης των ενεργειακών μας πόρων, την παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας και την οικονομική υποδούλωση της Ελλάδος διά του εθνοκτόνου μνημονίου.


Τούτες τις κρίσιμες ώρες λοιπόν ένα εγερτήριο σάλπισμα απλώνεται σε κάθε γωνιά της καθημαγμένης Πατρίδος μας μόνο για Έλληνες. Ένα σάλπισμα που καλεί απλά και ξεκάθαρα να διαγράψουμε μαζί με χρέη και εθνικά δεσμά, τους ολετήρες του πολιτικού συστήματος που μας παραδίδουν στα νύχια του νεοταξικού τέρατος. Να γκρεμίσουμε την τυραννία των διεφθαρμένων και να ορθώσουμε ένα Εθνικό Λαϊκό Καθεστώς ικανό να εθνικοποιήσει άμεσα τους πόρους του κράτους μας και να θωρακίσει την Πολιτεία με καθαρά εθνοφυλετικό προσανατολισμό.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More