9.2.10

Τιμή για τους πατριώτες τα κάγκελα της Δημοκρατίας !



                                                           Νίκος Αγαπηνός


Δεν καθόσουνα στ'αυγά σου βρε Μιχάλη μου..

Ο Ομπάμα και ο… Μιχάλης


OBAMA MONTAZΚατά την διάρκεια της παρέμβασής του στην Βουλή για το μεταναστευτικό, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη απαντώντας στον Γ. Καρατζαφέρη είπε: «Μουσουλμάνο πρόεδρο έχουν οι ΗΠΑ, ως προς τι αυτά που λέτε ότι δεν δίνουν βίζα».
Έπεσε πολύ γέλιο στην Βουλή και ο πρόεδρος της κ. Πετσάλνικος αναγκάστηκε να παρέμβει λέγοντας: «να είναι πιο προσεκτικές οι αναφορές μας για να μην κάνουμε λάθος σε σχέση με την πίστη και τα δόγματα στα οποία ανήκουν αρχηγοί άλλων χωρών. Ο Ομπάμα είχε ο ίδιος θυμίσει πιο δόγμα πρεσβεύει».
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι Προτεστάντης Χριστιανός στο θρήσκευμα, αλλά είναι τόση η… λατρεία του Χρυσοχοϊδη με το μουσουλμανικό στοιχείο που σε λίγο θα επικαλείται τον… Αλλάχ!
«Ξέφυγε» ο Αλέξης
Τον Χρυσοχοϊδη, πάντως, τον… συναγωνίστηκε ο Πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας που είπε από το βήμα της βουλής ότι «κάθε ελληνική οικογένεια έχει και έναν λαθρομετανάστη…»!
Και πολύ σωστά σημειώνει ο καθηγητής κ. Πιπερόπουλος: Τα εκατομμύρια Ελλήνων που μετανάστευσαν σε χώρες της Ευρώπης, στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία και αλλού ακολούθησαν τις προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες ελέγχου διακρατικών επιτροπών για να εισέλθουν ως μετανάστες στις χώρες αυτές. Αναμφίβολα υπήρξαν και μερικοί συμπατριώτες μας οι οποίοι, για πολλούς και διάφορους λόγους, δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν τη ΝΟΜΙΜΗ είσοδό τους στις παραπάνω χώρες και εισήλθαν εκεί ως λαθρομετανάστες… Αυτοί ήταν «σταγόνα στον ωκεανό!».
Αγνοια ιστορίας και γεγονότων ή ψευδή υπερβολή μέσα στη αίθουσα της Βουλής των Ελλήνων, στον ιερό χώρο του Ναού της Ελληνικής Δημοκρατίας;
www.elora.gr


Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

Πλημμέλημα η δολοφονική επίθεση του Κουνταρδά στον Πολυζωγόπουλο!


Προφυλακισμένος για κακούργημα ο Παπαγεωργίου με ράμματα στο κεφάλι!!!
polyzogopoulosΌλα όσα θα διαβάσετε είναι πέρα για πέρα αληθινά και συμβαίνουν στη… δημοκρατική Ελλάδα του 2010! Διαβάστε την είδηση όπως ακριβώς δημοσιεύεται στα «Νέα» (φύλλο Τρίτης) για να μη πει κάποιος "σύντροφος" ότι… μεροληπτούμε:

«Στα μαλακά για την επίθεση στον Πολυζωγόπουλο
ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ του κακουργήματος της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε απόπειρα σωματικής βλάβης (πλημμέλημα) για τον Νίκο Κουνταρδά, ο οποίος κατηγορείται για την επίθεση εις βάρος του πρώην προέδρου της ΓΣΕΕ Χρήστου Πολυζωγόπουλου, εισηγήθηκε χθες ο εισαγγελέας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών.
 «Τόσο ο κατηγορούμενος όσο και άλλα άτομα του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου χτυπούσαν τον κ. Πολυζωγόπουλο για τον θεσμικό του ρόλο, γιατί για εκείνους συμβόλιζε το σάπιο και το διεφθαρμένο. Μέσα στην τρίλεπτη επίθεσή τους θα μπορούσαν να είχαν καταφέρει θανατηφόρα χτυπήματα αν πράγματι αυτός ήταν ο σκοπός τους», επισήμανε ο εισαγγελέας».
Κατά τον εισαγγελέα «έσπασαν στο ξύλο» όχι το… πρόσωπο Πολυζωγόπουλο, αλλά το… θεσμό Πολυζωγόπουλο. Αν αυτή δεν είναι λογική «φαρ ουέστ», τότε τι είναι; Και με την ίδια λογική γιατί αύριο το πρωί να μη βρεθεί κάποιος «αντιεξουσιαστής» για να επιτεθεί στο… θεσμό Πρωθυπουργό ή στο θεσμό βουλευτής ή στο θεσμό δημοσιογράφο ή στο θεσμό δικαστικός λειτουργός. Τώρα αν αυτός ταυτίζεται με… φυσικά πρόσωπα, ε ας πρόσεχαν βρε παιδί μου! Ποιος τους είπε να αντιπροσωπεύουν θεσμούς;
papageorgioy_travmatiasΤην ίδια ώρα, βέβαια, ο θεσμός του δημοσιογράφου που έφαγε ένα καδρόνι στο κεφάλι του προσώπου του Δημήτρη Παπαγεωργίου - χαρακτηριστική η φωτογραφία λίγες ώρες μετά τη... σύλληψή του με μπανταρισμένο το κεφάλι! - βρίσκεται προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό γιατί τον χτύπησε ο… θεσμός του «αντιρατσιστή» στο πρόσωπο κάποιου αριστεριστή! Γιατρέ τα χάπια μου!!!
www.elora.gr/


Ο πρόεδρος των μεταναστών αποκαλύπτει...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ.."ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΗ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ"



Η αλήθεια δεν κρύβεται!!!!
Όταν οι σχεδιασμοί υποκρύπτουν δόλο , είναι επόμενο να καταγγελθούν από τα νοήμονα όντα έστω και αν ακόμα αυτά μέσω της αποκάλυψης θα στερηθούν τα ευεργετήματα που τους παρέχουν οι δόλιοι αφού αυτά θα καταστούν υποχείρια των !!!!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΛΟΜΠΑΝΙ ..
ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΝΑΥΔΟ ΤΟΣΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΙΟΝΤΑ ΚΥΡΙΑ ΤΖΑΚΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Ν. Χ''ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ "ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ" ...... ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ "ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΉ Σ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ" ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!!!
Διαφωνούν κάθετα οι μετανάστες να αποτελέσουν μέσω της παροχής ιθαγένειας από την κυβέρνηση το εργαλείο για την πολυετή παραμονή στην εξουσία των "πράσινων" , αφού η ένταξη τους όπως είπε ...ως Έλληνες στην ελληνική κοινωνία δεν αποτελεί πιστεύω των πολιτών της χώρας αλλά ενός κόμματος που επιθυμεί να τους χρησιμοποιήσει για την παραμονή του στην εξουσία.


Διαβάστετα για να ενημερωθήτε κε υπουργέ ΠΡΟ-ΠΟ!!!

 

 

Στο έλεος δουλεμπόρων και μαστροπών .....Το δουλεμπόριο για πορνεία οργιάζει στην Ελλάδα


4.000.000 περίπου γυναίκες -σύμφωνα με τα στοιχεία του OHE- αλλά και 1.000.000. παιδιά είναι τα θύματα εμπορίας κάθε χρόνο. Η πορνεία, ο σεξουαλικός τουρισμός, η παιδική πορνογραφία έχουν φθάσει σε εξαιρετικά ανησυχητικά επίπεδα στην Ευρώπη και σε όλο σχεδόν τον πλανήτη.
Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, ο τζίρος, σε παγκόσμιο επίπεδο, από την εμπορία γυναικών ανέρχεται περίπου σε 7 τρισεκατομμύρια δολάρια ετησίως.
Σύμφωνα με την Interpol, ένας σωματέμπορος εγκατεστημένος στην Ευρώπη κερδίζει 110.000 ευρώ ετησίως, από μια «γυναίκα-θύμα » της διεθνικής σωματεμπορίας.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το δουλεμπόριο πλήττει περί τις 120.000-500.000 γυναίκες κυρίως στην Ευρώπη

Ο όρος Trafficking

Τον Δεκέμβριο του 2000, στο Πρωτόκολλο των Ηνωμένων Εθνών Ενάντια στην παράνομη Διακίνηση Ανθρώπων-ιδιαίτερα Γυναικών και Παιδιών, υιοθετήθηκε ο πιο κάτω ορισμός ο οποίος συμπλήρωσε τη Σύμβαση του ΟΗΕ Ενάντια στο Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα.
Έτσι, λοιπόν, το Trafficking είναι:

Η Παράνομη διακίνηση γυναικών και παιδιών, στρατολόγηση, μεταφορά, μετακίνηση, παραλαβή ή αποστολή με χρήση απειλής , βίας ή άλλες μορφές εξαναγκασμού, απαγωγής, εξαπάτησης, κατάχρησης εξουσίας της ευάλωτης θέσης ατόμων και ή λήψη χρημάτων από τα διακινούμενα πρόσωπα, με σκοπό την σεξουαλική  εκμετάλλευση  ή την εκπόρνευση τους, καθώς επίσης για δουλεία ή παρεμφερείς πρακτικές ή για αφαίρεση οργάνων.
Οι συνθήκες διαβίωσης των γυναικών-θυμάτων αγγίζει τα όρια της πλήρους εξαθλίωσης: Βιασμοί, ξυλοδαρμοί, απομόνωση, βασανιστήρια, τρομοκρατία, ψυχολογική βία.
Όλες οι πράξεις που σχετίζονται με την εμπορία προσώπων για σεξουαλική εκμετάλλευση, αποτελούν κατάφωρη παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εγκλήματα κατά της προσωπικής ελευθερίας.
Επίσης ,οι βαριές σωματικές βλάβες των γυναικών αυτών, που είναι συνέπεια των βάρβαρων και απάνθρωπων συνθηκών της καταναγκαστικής εκπόρνευσης τους, συνιστούν παραβίαση των αναπαραγωγικών δικαιωμάτων τους. Δικαιώματα που έχουν κατοχυρωθεί από διεθνείς συμβάσεις, τις οποίες έχει υπογράψει και η Ελλάδα.




Όλη η χώρα καταρρέει ......

Το διπλωματικό σώμα καταρρέει;

Μετά τα τεκταινόμενα στην ΕΥΠ και τη μορφή που αυτή θεσμικά σχεδιάζεται να λάβει, σε περίπτωση αλλαγών στο οργανόγραμμά της, και την αξιολόγηση των ικανοτήτων που οφείλει να διαθέτει ο διοικητής της, έχει ξεσπάσει θόρυβος και στον άλλο πυλώνα της εθνικής ασφάλειας, που είναι η διπλωματική υπηρεσία.
Η σύμπτωση δεν μπορεί να είναι τυχαία. Γιατί η Ελλάδα είναι απ’ όλους αποδεκτό ότι κατέχει την θέση του κράτους-στόχου. Και ας λένε κάποιοι προφανώς επηρεασμένοι από τηλεπαιχνίδια, ότι η Ελλάδα είναι ο αδύναμος κρίκος της ΕΕ.
Πληροφορηθήκαμε ότι, μέσα στους κόλπους της Ένωσης Διπλωματών και ειδικά στο ΔΣ δημιουργήθηκαν πολιτικές οξύτητες και αντιθέσεις που δε συνάδουν στην διπλωματική ιδιότητα.
Για τους έχοντες ιστορική μνήμη στο ΥΠΕΞ, η κατάσταση θυμίζει τους πρώην «αφισοκολλητές» με τα τζάκετ και τα μούσια, που επέλασαν στο παρελθόν. Διεκδικούσαν τη θέση τους τότε, στα καλά πόστα εν ονόματι του «λαού στην εξουσία», με το αλήστου μνήμης σύνθημα «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, το ίδιο συνδικάτο».
Μέχρι τώρα υποπτευόμαστε τα μέλη της Ελληνικής Διπλωματικής Υπηρεσίας ότι πειθαρχούσαν στα κελεύσματα της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας με αντάλλαγμα το άνετο πόστο. Τώρα βλέπουμε ότι τα μέλη του ΔΣ της ΕΔΥ ξεπέρασαν τη συντεχνιακή αντίληψη και διεκδικούν λόγο για τη λειτουργία της διπλωματικής υπηρεσίας, η οποία κουτσαίνει μετά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο.
Βέβαια θα υπάρξουν φωνές που πίσω τους κρύβονται κομματικές ταυτότητες και όχι πολιτικές ιδεολογίες σε βάρος των κρατικών συμφερόντων. Εάν λόγου χάρη έχουν υπηρετήσει, λόγω των εξαιρετικών ικανοτήτων τους, πρώτο πόστο στη Μόσχα και μετά στο Παρίσι, κάποια οικονομία θα έκαναν για να αντέξουν την τωρινή οικονομική συγκυρία.
Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τους χαμηλόβαθμους διπλωματικούς και όλους τους άλλους υπαλλήλους της εξωτερικής υπηρεσίας, που δεν απολαμβάνουν τα οικονομικά προνόμια του προϊσταμένου.
Με άλλα λόγια, η πρεσβείες και τα προξενεία θα έχουν μόνο μέραρχο χωρίς οπλίτες!!! Είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο θα βολέψει τη μυστική διπλωματία η οποία είναι "μπίζνα" ενός ανδρός.
Εάν οι υπάλληλοι του ΥΠΕΞ, των εξωτερικών Αρχών, γονατίσουν οικονομικά με μια βαριά φορολογία και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντα τους, ας μελετήσουν οι εμπνευστές αυτού του σχεδιασμού την ιδιωτικοποίηση της διπλωματικής υπηρεσίας.
Κάποτε ακούστηκε ότι το όνομα Σλαβομακεδονία για τη FYROM θα κόστιζε ένα εκατομμύριο δολάρια. Τώρα πόσα κοστίζει;
Δηλαδή τη δουλεία του διπλωμάτη μπορεί να την αναλάβουν και κτηματομεσίτες;
Αναγνώστης


Μέχρι και Νικήτας Κακλαμάνης αγανάκτησε !!!!

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ "ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΩΝ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΚΟΛΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ

"Αθήνα, μία πόλη στο έλεος των παράνομων μεταναστών". 

"1 στους 5 κατοίκους της Αθήνας είναι λαθρομετανάστης"

Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος αποκάλυψε ότι το 40% του συνόλου των παράνομων μεταναστών που βρίσκονται στην Αττική συγκεντρώνεται στο Δήμο Αθηναίων όπου το 19% του πληθυσμού του Δήμου είναι παράνομοι μετανάστες!


Πολλοί από αυτούς ασχολούνται με το παράνομο εμπόριο, ο τζίρος του οποίου κυμαίνεται από 7 έως 10 δισ. ευρώ, δραστηριότητα η προκαλεί στο κράτος απώλεια εσόδων 4 δισ. ευρώ.



Αυτό που τον ενδιαφέρει, όπως επεσήμανε ο δήμαρχος Αθηναίων, είναι η εξακρίβωση των μεγαλεμπόρων οι οποίου προμηθεύουν τους μετανάστες με τα εμπορεύματά που πωλούν στους δρόμους και η τιμωρία τους, καθώς, όπως είπε, οι μετανάστες που τα πωλούν στους δρόμους ή στις λαϊκές αμείβονται με μερικά ευρώ.

Ωστόσο μεγαλύτερο πρόβλημα ο Ν.Κακλαμάνης θεωρεί αυτό που άπτεται της υγείας των νόμιμων ή μη μεταναστών, πόσο μάλλον που πολλοί από αυτούς εργάζονται σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ταβέρνες κ.λπ.).

  Όλεςοι εκθέσεις, συμπεριλαμβανομένων αυτών του Πανεπιστημίου Αθηνών, δείχνουν έξαρση των ασθενειών της φυματίωσης, της ηπατίτιδας και του AIDS, καθώς οι άνθρωποι αυτοί στην πλειοψηφία τους έρχονται από χώρες όπου δεν υπάρχουν ανεπτυγμένες υπηρεσίες υγείας.

Για την αντιμετώπιση του προβλήματος, ο δήμαρχος της Αθήνας προτείνει όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος να ελέγχονται για το κατά πόσο οι εργαζόμενοι σε αυτά έχουν βιβλιάρια υγείας. Σε περίπτωση δε, που μετά την πρώτη σύσταση δεν συμμορφώνονται, ο δήμαρχος πρότεινε το κατάστημα να σφραγίζεται αλλά και να διακόπτεται η παροχή νερού και ηλεκτρικού.

Η πορνεία είναι ένα άλλο από τα μεγάλα θέματα του Δήμου. Έχουν καταγραφεί 250 οίκοι ανοχής, από τους οποίους μόνο οι 7 είναι νόμιμοι. Υπάρχουν επίσης πολλά παλαιά ξενοδοχεία που έχουν μετατραπεί σε πορνεία αλλά και διάφορα «στούντιο» με την επωνυμία Κέντρα Σωματικής Ευεξίας. Για τη διευθέτηση του προβλήματος, σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας μόνο η ΕΛΑΣ μπορεί να παρεμβαίνει πλέον σε τέτοιες υποθέσεις.

Οι μονάδες ΟΚΑΝΑ αποτελούν κατά τον Ν.Κακλαμάνη μια άλλη εστία προβλημάτων για το Δήμο της Αθήνας. Πρόσφατα, τον Σεπτέμβριο του 2009, μία από τις 4 μονάδες που λειτουργούσαν στην οδό Σοφοκλέους μεταφέρθηκε κοντά στο Νοσοκομείο «Σωτηρία».

Μετά από αυτή την αλλαγή, από τον συγκεκριμένο δρόμο απομακρύνθηκε το 90% των τοξικομανών και των εμπόρων. Ο Δήμος συνεχίζει τις προσπάθειές του για την ολοκλήρωση του προγράμματος ενσωμάτωσης και των άλλων μονάδων του ΟΚΑΝΑ σε μονάδες του ΕΣΥ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More