8.1.12

Πως αλλάζουν οι καιροί.

Ο αποδιοπομπαίος τράγος.

papandreouΠως αλλάζουν οι καιροί. Ένας πρώην πρωθυπουργός ο κ. Γ Παπανδρέου ο οποίος ήλθε στην εξουσία με μεγάλη πλειοψηφία, σήμερα όλοι αυτοί οι οποίοι όρθιοι από τα έδρανα της βουλής τον καταχειροκροτούσαν, αυτόν και τους κηπουρούς του, για το καταστροφικό τους έργο σε βάρος της πατρίδας και του λαού, είναι οι ίδιοι καθώς επίσης και οι υπουργοί του οι οποίοι τον λοιδορούν και τον θεωρούν αποδιοπομπαίο τράγο κατά το κοινώς λεγόμενο. Του ζητούν όχι μόνο να φύγει από την ηγεσία του κόμματος, αλλά να μην ξαναθέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, και κατ' επέκταση να μη ηγηθεί του προεκλογικού αγώνα στις επόμενες εκλογές. Αφού από την πρωθυπουργία λόγω της ανικανότητάς του ιδίου και των συνεργατών του, έφυγε κακήν κακώς για δεύτερη φορά, ( την πρώτη ανακάλεσε την παραίτηση του) προσπαθούν τώρα οι κηπουροί του αλλά και οι πρώην υπουργοί του να σωθούν από την εκλογική καταιγίδα, από το εκλογικό καταστροφικό τσουνάμι που τους περιμένει στις επόμενες εκλογές. Και έτσι τώρα ο σώζων εαυτόν σωθείτο.
Προσπαθούν λοιπόν τώρα όλοι αυτοί, τα πρωτοκλασάτα στελέχη και νυν υπουργοί, οι οποίοι χρεοκόπησαν τον Ελληνικό λαό και οι οποίοι μέχρι πρότινος δεν σήκωναν μύγα στο σπαθί τους, να διασωθούν, ρίχνοντας όλο το καταστροφικό έργο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στον αρχηγό τους και πρώην πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, ( δηλώσεις Χρυσοχοϊδη για τις οποίες θα αναφερθούμε παρακάτω). Πάντως στο ΠΑΣΟΚ οι διεργασίες για την αλλαγή ηγεσίας έχουν ξεκινήσει, αλλά η κοινωνία είναι παντελώς αδιάφορη εάν ο κ. Παπανδρέου υπερισχύσει ή χάσει στο εσωτερικό πολιτικό παιγνίδι που παίζεται για την ηγεσία του κόμματος. Ο λαός είναι παγερά αδιάφορος όχι μόνο ποιος θα ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές, αλλά και για το μέλλον αυτού του κόμματος αφού στις επερχόμενες εκλογές είναι βέβαιο ότι θα καταποντισθεί. Ο λαός αδιαφορεί πλήρως και για την τύχη των στελεχών του ΠΑΣΟΚ τα οποία μπορεί να μην έχουν πολιτικό μέλλον, έχουν φροντίσει όμως να τακτοποιήσουν τα οικονομικά τους πάρα πολύ καλά σε βάρος του Ελληνικού λαού.
Αυτοί οι οποίοι ρήμαξαν την Ελλάδα και εξαθλίωσαν τον Ελληνικό λαό, ζητούν τώρα να επανέλθουν διεκδικώντας την αρχηγία του κόμματος της συμφοράς, μήπως και κατορθώσουν και ξεφύγουν από την μήνη του λαού. Θέλουν να εκλεγούν πρωθυπουργοί ώστε να μπορέσουν να διασωθούν από αυτά που τους ετοιμάζει ο λαός. Όμως θέλουν να ξεχάσουν τώρα το γεγονός, ότι και αυτοί όρθιοι από τα υπουργικά έδρανα όχι μόνο χειροκροτούσαν αλλά έδιναν και συγχαρητήρια στον τότε πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου όταν ανακοίνωνε την λεηλασία των εισοδημάτων του λαού και παρέδιδε την πατρίδα μας σιδηροδέσμια σε ξένα κέντρα αποφάσεων. Δίχως να έχουν τύψεις συνειδήσεως αλαζόνες και προκλητικοί εξήγγειλαν μέτρα κατά του λαού και έστελνα εναντίον του τα ΜΑΤ για να αντιμετωπίσουν τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες του. Όλα όμως έχουν ένα τέλος. Και το τέλος τους πλησιάσει. Τώρα προσπαθούν να διασωθούν φορτώνοντας τα πάντα στον αποδιοπομπαίο τράγο της πολιτικής Γ. Παπανδρέου.
Έτσι λοιπόν οι αυριανοί αρχηγοί του κόμματος της πράσινης ακρίδας και ίσως και πρωθυπουργοί, αυτοί έτσι μπορεί να πιστεύουν, ο λαός όμως τους στέλνει χαιρετίσματα και τους στέλνει το μήνυμα με αυτό το πλευρό να κοιμούνται. Βέβαια τα μηνύματα τα εισπράττουν καθημερινά, και κάθε φορά που εμφανίζονται σε εκδηλώσεις και γιορτές, όπως πρόσφατα κατά την εορτή των Θεοφανίων. Ο λαός τους περιμένει να εμφανισθούν μπροστά του και να ζητήσουν την ψήφο του. Και τότε αντί για φηφαλάκια θα εισπράξουν ζαρζαβατικά και ότι μπορεί ο καθένας να τους πετάξει. Γι' αυτό άλλωστε τον λόγο προσπαθούν να απομακρύνουν τις εκλογές μήπως και μπορέσουν να διασωθούν. Μήπως και ο λαός ξεχάσει τα μέτρα που έλαβαν εναντίον του. Άλλωστε η πλειοψηφία από αυτούς όχι βουλή δεν θα δει αλλά ούτε την ψήφο τους δεν θα βρουν.
Αλλά για να επανέλθουμε. Άρχισαν λοιπόν οι πρωτοκλασάτοι τις δηλώσεις μήπως και μπορέσουν κατά κάποιο τρόπο να εξευμενίσουν τον λαό. Ο κ. Χρυσοχοϊδης δήλωνε ότι: «Ως κυβέρνηση έχουμε κάνει σημαντικά βήματα, έχουμε εξασφαλίσει την διάσωση της χώρας»28/3/11. Τώρα θυμήθηκε ότι: «Έχουμε ευθύνη. Έπρεπε να είχαμε αποφύγει το μνημόνιο»19/12/11. Ο κ. Λοβέρδος δήλωνε ότι: «Εμείς με το έργο μας βγάλαμε τη χώρα απ' όλα αυτά. Δίνουμε μάχη προόδου»12/12/10. Πρόσφατα δήλωσε ότι: « Απέτυχε η κυβέρνηση Παπανδρέου»18/12/11. Και ο μέγας οικονομολόγος και συνταγματολόγος κ. Βενιζέλος που έκανε το σύνταγμα κουρελόχαρτο με τα χαράτσια που επέβαλε στον λαό δήλωνε ότι: «Το μνημόνιο είναι αναγκαίο για την ανασυγκρότηση του κράτους και της οικονομίας»15/5/10. Τώρα όμως που πλησιάζει η ετυμηγορία του λαού θυμήθηκε ότι: «Το DNA του μνημονίου μας οδηγεί σε αδιέξοδο»12/12/11. Αυτά δήλωναν οι πολιτικές μαριονέτες που τώρα θέλουν να μας κυβερνήσουν και από την θέση του πρωθυπουργού.
Αυτά περί αυτών. Αλλά να έλθουμε τώρα στον μέγα κυβερνήτη τον πρώην πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου. Ο Ελληνικός λαός για ακόμη μία φορά εξαπατήθηκε από ένα λαοπλάνο και τσαρλατάνο της πολιτικής. Ο Γ. Α. Παπανδρέου κατάφερε να φέρει την Ελλάδα σε χειρότερο σημείο από αυτό της δεκαετίας 1940 - 1950. Αποτυχημένος και προ των μεγάλων ευθυνών του, κοίταξε να λακίσει αφού πλέον διαπίστωσε το μέγα καταστροφικό του έργο σε βάρος του λαού και της πατρίδας .Και όλο αυτό το καταστροφικό του έργο να εξακολουθεί το θεωρεί πατριωτικό του καθήκον. Ο κ. Παπανδρέου τελειώνει ως πολιτικός και είμαστε περίεργοι να δούμε από εδώ και πέρα με τι θα ασχοληθεί. Στο τελευταίο πολιτικό συμβούλιο που συνεκάλεσε, ουσιαστικά, οι μέχρι πρότινος χειροκροτητές του αποφάσισαν να τελειώνουν με τη οικογενειοκρατία στο ΠΑΣΟΚ, και την ελέω ονόματος αρχηγία και πρωθυπουργία. Αναμένονται εξελίξεις. Εμείς θα περιμένουμε να δούμε πως εξελιχθεί η κατάστασης. Ο κ. Παπανδρέου βρέθηκε αντιμέτωπος με τα κορυφαία στελέχη του που απαίτησαν να δρομολογηθούν διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου του κόμματος ο οποίος θα ηγηθεί και του προεκλογικού αγώνα..
Ο κ. Παπανδρέου αντιπρότεινε προς το πολιτικό συμβούλιο ένα σύστημα διαρχίας. Ο κ. Παπανδρέου θέλει να ασκεί ένα είδος μόνιμης ηγεσίας ώστε να βρίσκεται πάντα πίσω από τον αρχηγό για να διαφυλάττει τις αρχές και τις αξίες του κόμματος, τρομάρα του. Έτσι λοιπόν προκειμένου να περισώσει ότι είναι δυνατόν να περισωθεί για την υστεροφημία του, άρχισε τα γνωστά του φληναφήματα. Δεν φταίει αυτός που αναγκάσθηκε να παραιτηθεί, αλλά φταίνε οι υπουργοί του. Φταίνε τα ΜΜΕ που τον πολέμησαν. Φταίνε τα συμφέροντα στα οποία δεν υπέκυψε. Φταίνε οι ηγέτες της ΕΕ οι οποίοι δεν τον καταλάβαιναν. Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό τι δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Σαρκοζί για τον Γ. Παπανδρέου μετά την φαεινή ιδέα που είχε για το δημοψήφισμα. Αφού τα συμφώνησε όλα με τους Ευρωπαίους θέλησε εκ των υστέρων να εξαπατήσει και τον λαό. Είπε λοιπόν ο Σαρκοζί ο φίλος του: «Ο Παπανδρέου είναι μ@λ@@@ς, ένας πραγματικός μ@λ@@@ς. Μας τίναξε στον αέρα το G20... Πήγε και ανακοίνωσε ένα δημοψήφισμα, χωρίς να μας ενημερώσει. Ήταν μια πισώπλατη μαχαιριά. Το απόλυτο σκάνδαλο. Και ύστερα από όλα αυτά, τώρα, πρέπει να τον ευχαριστήσω κιόλας».
Να λοιπόν σε τι υπόληψη έχουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες την πολιτική μας ηγεσία και τους Έλληνες. Εκεί μας κατάντησε ο κοινοβουλευτισμός τους και η μεταπολιτευτική δημοκρατία τους. Φυσικά ο Ελληνικός λαός τους έχει γραμμένους όλους αυτούς, αλλά οι πολιτικάντηδες και οι μανδαρίνοι τους, κατάφεραν ακόμη και για να αναπνέουμε θα πρέπει να μας το επιτρέπει η ΕΕ. Οι πολιτικοί αυτής της χώρας βύθισαν την Ελλάδα στη διαφθορά, έπνιξαν την ελληνική οικονομία στα χρέη. Διέσυραν το όνομα της χώρας μας διεθνώς, μετέτρεψαν τη χρηματοδότηση της ΕΕ σε πρωθυπουργικές βίλλες, διέλυσαν την ελληνική κοινωνία, ισοπέδωσαν τις εργασιακές σχέσεις και καταδίκασαν μια ολόκληρη γενιά στην ανεργία ή στη φυγή στο εξωτερικό! Οι πρωταγωνιστές των σκανδάλων της SIEMENS, του Βατοπεδίου, του Χρηματιστηρίου και δεκάδων άλλων σκανδάλων, εξακολουθούν να παραμένουν ατιμώρητοι. Για όλα αυτά φταίει το κόμμα της πράσινης συμφοράς, και οι εκάστοτε ηγέτες του οι οποίοι κυβέρνησαν την χώρα. Την χαριστική βολή όμως την έδωσε ο πολιτικά παντελώς ανίκανος Γ. Παπανδρέου καταστρέφοντας τα πάντα. Τώρα όλοι ρίχνουν τις ευθύνες σε αυτόν και στην ανικανότητα του. Τον θεωρούν κατά το κοινώς λεγόμενο τον αποδιοπομπαίο τράγο του κινήματος. Ας πρόσεχαν και αυτοί και εμείς ο λαός που πιστεύει κάθε φορά λαοπλάνους πολιτικούς. Το πολιτικό τους τέλος πλησιάζει. Την μόνη λύση σωτηρίας της πατρίδας μόνο το Εθνικό κράτος μπορεί να την δώσει. Ας το αναζητήσουμε πριν είναι πολύ αργά για όλους μας.
Νίκος Παπαγεωργίου


Προφανώς πλάκα κάνουν...

Επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.


Επίθεση με βόμβες μολότοφ εναντίον της αστυνομικής δύναμης έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Ναυαρίνου, έκαναν λίγο μετά τα μεσάνυχτα μέλη ομάδας κουκουλοφόρων.

Οι άγνωστοι πέταξαν εναντίον των αστυνομικών πέντε μολότοφ, οι οποίες εξερράγησαν στον δρομο χωρίς να τρυαματιστεί κανείς, ή να προκληθούν ζημιές.

Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.


Θα εμπιστευτούμε αυτούς που ψήφισαν τον Επαίσχυντο νόμο!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


Αγαπητοι   φιλοι καλημερα,
Το μετωπο ειναι  κοινο.  Υποστηρζουμε και θα υποστηριξουμε ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ   κατα της ψηφισης της Δανειακης Συμβασης.
 Θελοντας να συνεισφερουμε στην πληροφορηση που παρεχετε (που ισως ειστε ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ….στον τροπο που την  κανετε…) σας παρακαλουμε να αναρτησετε την συνοψη που φτειαξαμε για τον ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ.  Αυτο το επαισχυντο κειμενο που υπεγραψαν Ελληνες Βουλευτες…!!
Εαν ξεκινησει ο Πανος…το  site  μας ειναι εργαλειο ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ   στην Δανειακη Συμβαση….και θα συμβαλουμε οσο μπορουμε σε πληροφορηση.
                                                              ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Μολις την Δευτερη μερα που ανελαβε ο κ Παπαδημι-ος την Διακυβερνηση της Χωρας  μεταβιβαστηκαν στην Ξεπουλητικη εταιρεια Δημοσιου (με βαση τον Εφαρμοστικο Νομο)  ΟΛΕΣ σχεδον οι ΥΠΟΔΟΜΕΣ της χωρας  (Αεροδρομια , Λιμανια, Δικτυα , Νερα, Εθνικες Οδοι κλπ)
Δειτε και εδω την πληρη Λιστα …  http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathbreak_1_16/11/2011_415100
Παρακατω  εχουμε κανει μια προσπαθεια σε μορφη ερωταπαντησεων να δωσουμε τα κυρια σημεια του Επαιχυντου Αυτου Νομου που δυστυχως βρεθηκαν Ελληνες βουλευτες που τον ψηφισαν….( Ναι …βρεθηκαν Ελληνες – αν μπορουν πλεον να αποκαλουνται Ελληνες….)
 τετοιο νομο δεν ψηφιζουν ουτε ΧΩΡΕΣ που χανουν Πολεμο…!!
ΣΧΕΔΙΟ   ΝΟΜΟΥ
«ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ  2012 – 2015»
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄
ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ  ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Αγαπητοί φίλοι,

Το κεφάλαιο Α του εφαρμοστικού νόμου του μεσοπρόθεσμου πλαισίου 2012-2015 είναι το πιο άθλιο κείμενο που ψήφισαν ποτέ έλληνες βουλευτές.
Στο κείμενο αυτό αναφέρονται σε μορφή απλών ερωτήσεων – απαντήσεων τα βασικά σημεία του επέσχυντου αυτού κειμένου.
Ποιος ο σκοπός του ταμείου;
Το Ταμείο έχει αποκλειστικό σκοπό την αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων της ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου, καθώς και περιουσιακών στοιχείων των δημοσίων επιχειρήσεων των οποίων το μετοχικό κεφάλαιο ανήκει εξ ολοκλήρου, άμεσα ή έμμεσα, στο Δημόσιο ή σε Ν.Π.Δ.Δ.
Τα περιουσιακά στοιχεία μεταβιβάζονται στο Ταμείο, σύμφωνα με τις επόμενες διατάξεις.
(Άρθρο 1 – Παράγραφος 1)
Παραπομπή : Άρθρο 1 – Παράγραφος 4
∆ΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΞΩ. ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!!! Επίσης όπως φαίνεται στην παραπομπή ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ Ο.Τ.Α (τοπική
αυτοδιοίκηση) ακόμα και οι ΑΓΙΑΛΟΙ, κατ’ αποκλειστική χρήση (πάνε και οι παραλίες μας)!!!
Πωλούνται και τα αποθεματικά σε ρευστό που έχουν χρυσοφόρες εταιρίες  (π.χ. ΟΠΑΠ) και  οι ∆ημοσιοι Οργανισμοί που έχουν δικαιώματα εκμετάλλευσης π.χ. ορυκτού πλούτου (πετρέλαιο, φυσικό αέριο, χρυσός, ουράνιο κλπ). ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ!
Τα έσοδα του ταμείου που θα κατευθύνονται;
Το προϊόν αξιοποίησης χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την αποπληρωμή του δημοσίου χρέους της χώρας,  σύμφωνα με όσα ορίζονται στην παράγραφο 17 του επόμενου άρθρου.
(Άρθρο 1 – Παράγραφος 2)
∆ηλαδή, ό,τι ξεπουλιέται δηλώνεται ευθύς εξ αρχής ότι πάει κατευθείαν στους δανειστές.
Παραπομπή : Άρθρο 1 – Παράγραφος 6
Το δημόσιο παραιτείται κάθε δικαιώματος (δηλαδή ακόμα και σε έσοδα από ρευστό) που έχουν τα προς «αξιοποίηση» περιουσιακά στοιχεία. Αυτά τα δικαιώματα περιέρχονται άμεσα στην ιδιοκτησία του ταμείου. Δηλαδή ότι πληρώνουμε σε ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, Ενοίκια κλπ πάνε απ’ ευθείας στους δανειστές ακόμη και πριν την πώληση των στοιχείων.
Κατά συνέπεια είναι στην ευχέρεια των δανειστών να πουλήσουν ή απλώς να εκμεταλευτούν τα έσοδα από κάποιο περιουσιακό στοιχείο.
Καλά μόνο για αυτά γίνεται η φασαρία; Αυτοί θα τα δουλέψουν καλύτερα. Αυτό είναι όλο;
ΟΧΙ!
Παραπομπή : Άρθρο 1- Παράγραφος 7
1) Ετσι και αποφασιστεί η μεταβίβαση ενός περιουσιακού στοιχείου προς το Ταμείο, μετά δεν μπορεί κανείς πια να ανακαλέσει την απόφαση και να το πάρει πίσω ΠΟΤΕ.
2) Η υπάρχουσα διοίκηση της δημόσιας εταιρίας λειτουργεί πλέον ως ΕΝΤΟΛΟ∆ΟΧΟΣ του ταμείου ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΙΒΗ και εκτελεί οδηγίες που δίνονται εγγράφως σε αυτήν
3) Το Δημόσιο συνεχίζει να βαρύνεται με τις ∆απάνες!! ∆ηλαδή, ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟ∆Α ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ π.χ. του ∆ημόσιου Οργανισμού (∆ΕΗ, ΟΣΕ κλπ) συνεχίζουν να βαρύνουν το ∆ημόσιο, ενώ όλα τα έσοδα πηγαίνουν απευθείας στην ΤΡΟΪΚΑ
Παραπομπή : Άρθρο 1- Παράγραφος 8
ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ∆ΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΡΙΤΩΝ (π.χ ιδιωτών), τότε το ταμείο μπορεί ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ, αν κρίνει το Ταμείο ή όποιος αγοραστής ως αναγκαίο!
∆ΗΛΑ∆Η ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ Ι∆ΙΩΤΕΣ ή ΑΛΛΟΙ ΕΠΕΝ∆ΥΤΕΣ (π.χ. ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες) τα δικαιώματά τους αναγκαστικά μέσω απαλλοτρίωσης!
Δυστυχώς χρεοκοπήσαμε! Αυτοί θα αναλάβουν την διαχείρισης και από την ανάπτυξη της οικονομίας που θα προέλθει από την αξιοποίηση το κράτος θα λαμβάνει περισσότερα έσοδα σαν φόρους. Έτσι δεν είναι;
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΧΙ!!!
Παραπομπή : Άρθρο 1 – Παράγραφος 11
Το Ταμείο ∆ΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ ΣΤΟ ∆ΗΜΟΣΙΟ, ούτε εισφορές σε ασφαλιστικά ταμεία, ούτε τίποτα! Έχει έσοδα και δεν πληρώνει φόρους! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ∆Α ΠΛΕΟΝ!
ΕΠΙΣΗΣ…
Παραπομπή : Άρθρο 1 – Παράγραφος 12
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕ ∆ΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟ∆Α ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ!
Υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες; Ποιοι θα αποφασίζουν που θα πουληθούν τα στοιχεία;
Παραπομπή : Άρθρο 4 – Παράγραφος 1
Τα 3 από τα 7 μέλη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων, το οποίο αποκλειστικά εισηγείται την αξιοποίηση κάθε περιουσιακού στοιχείου, τοποθετούνται κατόπιν υποδείξεως των Παρατηρητών, είναι δηλαδή υπάλληλοι της Τρόικα. ΘΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ∆ΗΛΑ∆Η ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΗ ΜΑΣ
ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ. Π.χ τα λιμάνια μας μπορεί να εισηγηθεί να πουληθούν στους Τούρκους, το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΑ»  στους Σκοπιανούς κ.ο.κ.
Αυτά, τους δίνουμε το δικαίωμα να τα κάνουν ή να μας ΑΠΕΙΛΟΥΝ ότι θα τα κάνουν, αν δεν συμμορφωνόμαστε στο εξής και για όσα χρόνια αυτοί θέλουν, με τα άνομα ξένα συμφέροντα.
Τουλάχιστον θα μπορούμε με τα έσοδα να επαναγοράσουμε το χρέος μας σε χαμηλές τιμές μπας και ξεχρεώσουμε κάποτε;
ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ!!!
Παραπομπή : Άρθρο 5 – Παράγραφος 3,4,5
ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΚ∆Ι∆ΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΑ (ΝΑ ∆ΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ) ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ∆ΗΜΟΣΙΟΥ!
∆ΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ∆ΑΝΕΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ και ΥΠΟΘΗΚΕΣ ∆ΙΚΕΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ∆ΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ Ι∆ΙΟΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ∆ΙΚΗ ΜΑΣ!!!
∆ηλαδή, το Ταμείο μπορεί να δανείζεται από τρίτους με εγγυήσεις δικές μας(!!!) και με τα λεφτά αυτά να αγοράζει από την ελεύθερη αγορά ομόλογα του Ελληνικού ∆ημοσίου σε σκοτωμένες τιμές. ∆ηλαδή,  επαναγοράζουν οι ίδιοι το χρέος μας αφού το ελαχιστοποιήσουν στην ουσία με δανεικά δικά μας!!!!
ΕΞΥΠΝΟ!!! ∆ΙΟΤΙ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟ Ι∆ΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ  ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Π.Χ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΣΤΟ ∆ΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΕΟΣ). ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΟΥΝ,  ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΘΕ ∆ΙΕΞΟ∆Ο!!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ∆ΙΚΕΣ ΜΑΣ,  ∆ΗΛΑ∆Η ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ∆ΑΝΕΙΚΑ!!!
Τι θα γίνει με τα απαραίτητα αγαθά για την επιβίωση; Το νερό; Το ρεύμα;
Και για αυτό έχουν προβλέψει!
Παραπομπή :  Άρθρο 9 – Παράγραφος 1
Η ΤΡΟΪΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.
Τρομερά επικίνδυνο, αν το σκεφτεί κανείς, τι αυθαιρεσίες μπορούν να γίνουν. Εκτός των άλλων, εφόσον οι διοικητές τους θα είναι πια «εντολοδόχοι» του ∆.Σ. του Ταμείου, θα μπορούν να τους διατάσσουν να αυξήσουν τα τιμολόγια του ρεύματος και του νερού, τα διόδια, τα εισητήρια λεωφορείων κλπ κλπ κατά το δοκούν, χωρίς τη συναίνεση της κυβέρνησης (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟ∆Α ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ, ∆ΗΛΑ∆Η ΣΤΟΥΣ ∆ΑΝΕΙΣΤΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.
Δεν μένει τίποτα όρθιο; Τουλάχιστον θα μπορούμε να χαιρόμαστε τις φυσικές ομορφιές τις πατρίδας μας;
Παραπομπή :  Άρθρα 11-14
Επιτρεπόμενες χρήσεις που μπορούν να έχουν ακίνητα του δημοσίου που πωλούνται από το Ταμείο και βρίσμονται εκτός σχεδίου πόλεως. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ: και Θρησκευτικοί χώροι, πολιτιστικά κέντρα κλπ. θα μπορεί π.χ. ένας αμφιβόλου προέλευσης ξένος ιδιωτικός ή κρατικός φορέας να αγοράσει γη του ∆ημοσίου και να ανεγείρει ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ Α∆ΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ένα θρησκευτικό χώρο (π.χ. Τζαμί, βουδιστικό μοναστήρι κλπ κλπ) ή να μετατρέψει προς αυτό τον σκοπό ένα ήδη υπάρχον κτίριο που ανήκει στο ∆ημόσιο.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ∆ΟΜΗΣΗΣ  ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ∆ΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΧΤΙΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕ∆ΙΟΥ: Π.χ για 4 στρέμματα εκτός σχεδίου ένας ιδιώτης σήμερα κτίζει 200 τ.μ ενώ εδώ προβλέπονται 800 – 1600 τ.μ!!
Με απλά Προεδρικά διατάγματα, μπορούν να τροποποιούνται χρήσεις γης , ρυμοτομικά σχέδια, ειδικοί όροι και περιορισμοί δόμισης προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι αγοραστές!!
∆ηλαδή, εν ονόματι των δανειστών καμία σημασία δεν έχουν οι πολεοδομικές διατάξεις και γενικά παραμερίζονται όλοι οι νόμοι του ελληνικού κράτους για να βολευτούν αυτοί.
Ο επενδυτής κατόπιν αιτήσεώς του μπορεί να ζητά να εκτελεστούν και συνοδά έργα υποδομής. Ποιος τα πληρώνει αυτά; Προφανώς όχι ο επενδυτής αλλά το ∆ΗΜΟΣΙΟ. ∆ηλαδή, για ό,τι επένδυση αποφασίσει αυτός πρέπει ΕΜΕΙΣ να του πληρώσουμε και όλες τις υποδομές!!
Και φυσικά η απόφαση για το εάν θα πραγματοποιηθούν τα «αναγκαία συνοδά έργα»
υποδομών ανήκει στο Κεντρικό Συμβούλιο για την Αξιοποίηση της ∆ημόσιας Περιουσίας, δηλαδή έμμεσα στους δανειστές. ∆εν είναι οι προβλεπόμενοι από τον μέχρι στιγμής ισχύοντα νόμο φορείς.

ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΓΙΑΛΟΙ!! Αυτό που ισχύει ως δίκαιο από την εποχή του Ιουστινιανού, ότι οι ακτές είναι αποκλειστικά προς χρήση του Λαού, το καταργούν τώρα οι Τροϊκανοί!
Τους παραδίδουμε αποκλειστική χρήση του αιγιαλού. Θα πουλήσουν ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ,  ΣΤΗ ΧΑΛΚΙ∆ΙΚΗ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

(Ολόκληρο το κείμενο του εφαρμοστικού με σχόλια και παραπομπές βρίσκεται ΕΔΩ)
 Διετε τωρα τι σημαινει ολο αυτο ….ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ….!!! 
Θα εμπιστευτουμε αυτους που ψηφισαν ΑΥΤΟΝ τον Επαισχυντο νομοτετοιο νομο δεν ψηφιζουν ουτε ΧΩΡΕΣ που χανουν Πολεμο…!!!)  να ψηφισουν και την Δανειακη Συμβαση και να Ξεπουλησουν την Πατριδα μας?
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ  Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ - ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ…!!!
To site μας ειναι στην υπηρεσια πληροφορησης ΚΑΤΑ της δανειακης συμβασης  για οποιον θελει να παρασχει πληροφορηση…Συγκεκριμενη και Στοχευμενη…!!


Ο κ. Παπαδήμος να θυμάται ότι το ειδικό δικαστήριο ισχύει και για τους δοτούς!

Ο Παπαδήμος αναζητά συναίνεση στον εργασιακό μεσαίωνα! Ξεκινά σειρά επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς.


Μέσα στις επόμενες ημέρες ο Λουκάς Παπαδήμος θα ξεκινήσει σειρά επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς, για να πάρει τη συναίνεσή τους στις αλλαγές που θέλει να φέρει κυρίως σε ασφαλιστικά και εργασιακά, ενόψει της νέας έλευσης της τρόικα στις 16 του μήνα.
Σύμφωνα με πηγές του Βήματος, ο κ. Παπαδήμος εκτός απρόοπτου τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου θα έχει την πρώτη επαφή και εκτενή συνομιλία με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντ. Σαμαρά.
Αυτή θα είναι η δεύτερη συνάντηση μεταξύ των δυο, εντός ολίγων εβδομάδων (η πρώτη είχε γίνει προπαραμονή των Χριστουγέννων).
Μετά τον Αντώνη Σαμαρά αναμένεται να ακολουθήσει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου και έπειτα ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης που απέστειλε, σύμφωνα με Το Βήμα (ο ίδιος απάντησε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο «ουδέν σχόλιον», επιστολή στον κ. Παπαδήμο ζητώντας σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών πριν από την άφιξη της τρόικας.


Ο 4ος άστεγος που πεθαίνει σε ένα μήνα!

ΑΣΤΕΓΟΣ ΞΕΨΥΧΗΣΕ ΣΕ ΠΑΓΚΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ .........Ο 4ος ΑΥΤΌ ΤΟ ΜΗΝΑ !!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΑ Η ΝΕΑ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ...ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ...
ΕΙΝΑΙ Ο 4 ΑΣΤΕΓΟΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ...

Οι κακές συνθήκες διαβίωσης είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αιτία του θανάτου ενός 60χρονου άνδρα που βρέθηκε νεκρός χθες το βράδυ σε ένα παγκάκι στην πλατεία Δημοτικής αγοράς των Χανίων.
Το άψυχο κορμί του 60χρονου, εντόπισε ένας περαστικός που ειδοποίησε την αστυνομία ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο, παρέλαβε τον άντρα και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 60χρονος δεν έφερε κάποιο τραύμα και πιθανολογείται ότι ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια .

Πρόκειται για τον πρώτο θάνατο αστέγου στα Χανιά που φέρνει ωστόσο στο προσκήνιο ένα πανελλαδικό πρόβλημα, όπως είναι οι συνθήκες εξαθλίωσης στις οποίες έχουν περιέλθει αρκετοί συμπολίτες μας. Παρά όμως την δραματική, λόγω της οικονομικής κρίσης, αύξησης των αστέγων σε όλη την Ελλάδα, οι αρχές δεν φαίνεται να έχουν αναπτύξει ακόμα τις απαραίτητες δομές για να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο.
iefimerida.gr

Να σταλούν τα έξοδα της κηδείας στον κ. Παπαδήμο.


Γιά σου χορευταράααααα μου!

ΑνταγωΝΗΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ!


Κάποιοι λένε ότι το 2012 η γη θα καταστραφεί. Η χώρα που έδωσε σ’ αυτόν τον πλανήτη, ειδικά στο δυτικό της «κόσμο» τα πάντα, έχει ήδη σχεδόν καταστραφεί ως… ανταπόδοση της προσφοράς της, επομένως δεν μας σκιάζει η Αποκάλυψη που ίσως έρθει. Και οι υπαίτιοι της καταστροφής γιορτάζουν. Η Ελλάδα έγινε ανταγωΝΗΣΤΙΚΗ. Όλο και πιο ανταγωΝΗΣΤΙΚΗ.

Και οι άστεγοι κάνουν καταπληκτικές γιορτές που λέει και ο τραπεζίτης «κυβερνήτης» Παπαδήμιος. Έχουμε γυρίσει σε μια πιο «σύγχρονη» κατοχή γερμανική και μόλις στο τέλος της 1ης φάσης της προδοσίας οι κατακτητές και τα τσιράκια τους λένε κάναμε κάποια… λαθάκια. Μόνο τώρα όλοι λένε γιατί βρίζετε όλοι τους Έλληνες;

Είναι σωστό να βρίζεις και να χτυπάς κάποιον που τον έριξαν κάτω από την πείνα και την πάσης μορφής βία; Και αντί να τους συλλάβουν και καθίσουν στο σκαμνί οι δικαστές λένε ότι δεν τους αφήνουν να κάνουν την δουλειά τους οι ένοχοι της κρίσης(σιγά το νέο) ή αναλύουν την κατάσταση στα φοβισμένα από το τέλος της παντοκρατορίας τους «αστέρια» των ΜΜΕ που έπλασαν την «ευημερία» της μεταπολίτευσης και έγλυψαν από το πρωί ως το βράδυ σα λιγούρια σωστά τους πολιτικάντηδες και πάσης φύσεως «παράγοντες» και «φίρμες».

Όσο αυτό συνεχίζεται η καταστολή της αντίδρασης και η βία και το ξεπούλημα θα συνεχίζονται και οι τοκογλύφοι θα απαιτούν και άλλο αίμα ελληνικό. Τώρα που είμαστε ανταγωΝΗΣΤΙΚΟΙ και το κλίμα σιγά-σιγά μεταστρέφεται και η προπαγάνδα εσωτερικού και εξωτερικού δεν «κολλάει» πρέπει να του δώσουμε να καταλάβει στην διαμαρτυρία. Και ας επιστρατεύσουν όσα δακρυγόνα θέλουν. Ο πεινασμένος για ζωή και όχι εξαθλίωση και σχεδόν επιβίωση Έλληνας δεν φοβάται να κλάψει. Τι να φοβηθεί; Τα έχει δει όλα! Κάθε γενιά και χειρότερα. Ας είναι το 2012 η καταστροφή και η Αποκάλυψη του κόσμου που μας έφτιαξαν οι «κοστουμάτοι» αφέντες του χρήματος. Η ανταγωΝΗΣΤΙΚΗ Ελλάδα το 2012 θα χορτάσει κάθαρση και τιμωρία… Δεν υπάρχει αμφιβολία. Όταν αδειάζει το στομάχι στο 20% τουλάχιστον του πληθυσμού η ώρα του ξεσηκωμού είναι εδώ.

 Γράφει η Σοφία Τ.


Κινητικότητα στό τρίγωνο Ἑλλάδος-Κύπρου-Ἰσραήλ.

Κινητικότητα στό τρίγωνο Ἑλλάδος-Κύπρου-Ἰσραήλ.


Ἰσραήλ by .

Πρώτη φορά ὑπουργός ἀμύνης τῆς Κύπρου θά ἐπισκεφτῇ τό Ἰσραήλ. Τί σημαίνει ὅλη αὐτή ἡ κινητικότης;
Στο Ισραήλ σήμερα για επίσημη επίσκεψη ο Υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Ηλιάδης, ύστερα από πρόκληση του Αναπληρωτή Πρωθυπουργού και Υπουργού Άμυνας Ehud Barak.
Οι δύο Υπουργοί Άμυνας θα έχουν συνομιλίες σε θέματα κοινής αρμοδιότητας και θα υπογράψουν συμφωνίες για αμυντική συνεργασία και για προστασία και ανταλλαγή διαβαθμισμένων πληροφοριών.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ο Υπουργός Άμυνας θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Benjamin Netanyahu, τον Υπουργό Εξωτερικών Avigdor Lieberman καθώς και με τον Α.Θ. Μακαριότατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων και πάσης Παλαιστίνης κ.κ. Θεόφιλο Γ’. 

Είναι η πρώτη φορά που Υπουργός Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας επισκέπτεται επίσημα το Ισραήλ.
Όλα αυτά δύο μόλις 24ωρα πριν την επίσημη επίσκεψη του Ισραηλινού υπουργού Άμυνας στην Αθήνα. Ο κ.Μπάρακ θα έρθει τη Τρίτη για να συναντηθεί με τον Έλληνα ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλο. Είναι σαφές ότι υπάρχει κινητικότητα στο τρίγωνο Ελλάδας-Ισραήλ-Κύπρου,που πιθανότατα δεν έχει σχέση μόνο με τις έρευνες για φυσικό αέριο στη νοτιοανατολική Μεσόγειο.
Αν οι πληροφορίες για ανάληψη στρατιωτικής δράσης εναντίον του Ιράν επαληθευτούν,Ελλάδα και Κύπρος θα έχουν ρόλο ,θέλοντας και μη.
πηγή 


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More