23.12.09

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


ΦΙΛΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΜΑΧΗΤΕΣ                     

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ  ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΉ ΕΥΤΥΧΙΑ .
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ  ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝ ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ .
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28/12/2009
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
Νίκος Αγαπηνός


O καημένος Μουσουλμάνος.....


ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ VETO ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΜΕ ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ.
Ο ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΒΙΛΕΣ.


Ο Ιερώνυμος στο υπουργικό συμβούλιο.....




Ο ΓΑΠ κάλεσε τον αρχιεπίσκοπο στο υπουργικό συμβούλιο και καλά έκανε! Τα ΜΜΕ όμως και οι Συριζαίοι που ενίσταντο μανιωδώς κατά του Χριστόδουλου και τον κατηγορούσαν, επειδή τολμούσε απ' άμβωνος να εκφράσει τις απόψεις για τα εθνικά θέματα, μουγκάθηκαν; Μα, καλά σύμφωνα με αυτούς η παρουσία ιερωμένων στο υπουργικό συμβούλιο δεν μας εξισώνει με τους Ταλιμπάν; Ή θα δούμε τον Τσίπρα με τίποτε μεγάλους σταυρούς και μετάνοιες; Βεβαίως, τα ερωτήματα είναι ρητορικά. Δεν αντιδρούν, επειδή οι απόψεις του σημερινού αρχιεπισκόπου τους βολεύουν. Για άλλη μια φορά γίνεται σαφής η υποκρισία τους και ο αμερικανόδουλος χαρακτήρας τους. Δεν τους ενοχλούσε η "πολιτική εκτροπή" της παρέμβασης της εκκλησίας στα εθνικά θέματα, αλλά οι απόψεις του Χριστόδουλου. Αν ο Ιερώνυμος βγει και πει να αναγνωριστούν τα Σκόπια ως Μακεδονία, βάζετε στοίχημα πως τα αριστερά ΜΜΕ και ο Σύριζα θα τον δεχτούν ακόμη και για υπουργό εξωτερικών;

Μην αφήσεις την χώρα σου να μετατραπεί σε μάζα ανθρώπων χωρίς συνείδηση χωρίς εθνικότητα και χωρίς ταυτότητα.


Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΗΓΕΤΗΣ  ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.




Σχέδιο εξαφάνισης του Ελληνικού DNA.......



Συγκλονισμένος από τον «πόνο του πλανήτη που είδε μαζεμένο» στο Κέντρο σίτισης άστεγων Ελλήνων και μεταναστών του Δήμου Αθηναίων, το οποίο επισκέφθηκε το μεσημέρι, δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στην έναρξη της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, στο οποίο για πρώτη φορά ήταν παρών ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος. Στη συνεδρίαση, η οποία μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι τα προβλήματα των ανθρώπων αυτών μπορούν να αποτελέσουν το θεμέλιο λίθο της συνεργασίας κράτους-Εκκλησίας, προσθέτοντας ότι η παρουσία του Αρχιεπισκόπου στο υπουργικό συμβούλιο υπογραμμίζει την τιμή που περιποιεί τόσο ο ίδιος όσο και η κυβέρνηση στην ανθρωπιστική προσφορά της Εκκλησίας, η οποία μεταξύ άλλων βοηθά καθημερινά μέσω συσσιτίων 35.000 ανθρώπους. 


Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι οι μετανάστες αποτελούν πλέον μεγάλο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας και πρόσθεσε ότι όσοι εξακολουθούν να τους αντιμετωπίζουν ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας εθελοτυφλούν μπροστά στα προβλήματα που μπορεί να έλθουν, καθώς άθελά τους ωθούν τους μετανάστες και ιδίως τη νέα γενιά στο περιθώριο.
«Οι στόχοι της μεταναστευτικής πολιτικής μας είναι η ασφάλεια, η δικαιοσύνη και η ανθρωπιά» είπε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι είναι χρέος της Πολιτείας να στηρίξει την Εκκλησία στο έργο της, καθώς αυτή μπορεί να συνδράμει ανθρώπους τους οποίους δεν μπορεί να προσεγγίσει το κράτος.
Το προνοιακό έργο της Εκκλησίας είναι στην πρώτη γραμμή, επισήμανε από τη μεριά του ο Αρχιεπίσκοπος, αναφέροντας πως η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε από τη Λιβαδειά, όπου και διακονούσε επί 40 έτη ως μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας, και μάλιστα προσκάλεσε τον πρωθυπουργό να επισκεφθούν μαζί τη Λιβαδειά, πρόσκληση την οποία ο πρωθυπουργός αποδέχθηκε.
Ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε ότι η Αρχιεπισκοπή Αθηνών και γενικότερα η Εκκλησία πέραν των αστέγων και απόρων έχει εκπονήσει προγράμματα για χρόνια πάσχοντες και κατάκοιτους που χρήζουν βοήθειας, καθώς και για αυτιστικά και τετραπληγικά παιδιά και παιδιά με νοητική καθυστέρηση.
Ο κ. Ιερώνυμος ζήτησε να βοηθηθεί η Εκκλησία με τα δεσμευμένα κτήματά της ώστε να δημιουργηθεί ένας φορέας «τα χρήματα του οποίου δεν θα γίνουν ούτε μετοχές της Εκκλησίας, ούτε θα πηγαίνουν στον κρατικό κορβανά», αλλά θα γίνουν προνοιακές δομές. Επίσης ζήτησε τη μείωση της γραφειοκρατίας σχετικά με τις δομές αυτές, ώστε να διευκολυνθεί και να επιταχυνθεί η δημιουργία τους.
Απαντώντας ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στους διακριτούς ρόλους Εκκλησίας-κράτους, τόνισε την αναγκαιότητα στήριξης των προγραμμάτων εκ μέρους του κράτους και υπογράμμισε την πρόταξη της ανθρωπιάς και της αξιοπρέπειας, καθώς, όπως ανέφερε «αν δεν υπάρχουν αυτά, όσους νόμους κι αν φτιάξεις και όσα χρήματα κι αν διαθέσεις, δεν φτιάχνεις κοινωνία συνοχής που να μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα».
Ο πρωθυπουργός επισήμανε επίσης ότι είναι πολλά τα ζητήματα προς συζήτηση με την Εκκλησία και κατέληξε λέγοντας «ελπίζω να είναι καρποφόρος ο εποικοδομητικός διάλογος που έχουμε αρχίσει».
Τέλος, ο Αρχιεπίσκοπος κάλεσε τον πρωθυπουργό να επισκεφθεί το «μικρό κοινοβούλιο», όπως είπε, της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.


Συζήτηση νομοσχεδίου για την χορήγηση ιθαγένειας
Η χορήγηση ιθαγένειας σε ομογενείς και μετανάστες, είναι ένα στοίχημα το οποίο η Ελλάδα δεν δικαιούται να μην κερδίσει, ανέφερε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Ο κ. Παπανδρέου τόνισε επίσης ότι πρέπει να δημιουργήσουμε συνθήκες ασφάλειας, σιγουριάς και κοινωνικής δικαιοσύνης, καθώς το φαινόμενο της μετακίνησης πληθυσμών έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και είναι φυσικό να μας δημιουργεί ανησυχία. Και πρόσθεσε πως οι αλλαγές που συντελούνται αγγίζουν ακόμα και την ταυτότητά μας.
Ωστόσο, όπως τόνισε, ο φόβος είναι κακός οδηγός και δεν μπορούμε να έχουμε ασφάλεια αν δεν συμπεριλάβουμε στην κοινωνία μας και όσους ζουν στην πατρίδα μας, οι οποίοι, κάθε μέρα που περνούν στη χώρα μας βρίσκονται όλο και πιο κοντά στην Ελλάδα.
Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι όλα τα κόμματα συμφωνούν κατά βάση, πλην κάποιων ακραίων φωνών, με τον τρόπο που προσεγγίζει το θέμα η κυβέρνηση, κι αυτό δίνει μια νέα διάσταση πατριωτισμού, που είναι βασισμένος σε μια ανοιχτή κοινωνία.
Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε επίσης ότι αναμένεται στην Αθήνα ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες Αντόνιο Γκουτιέρες, με τον οποίο συνομίλησε πρόσφατα στην Κοπεγχάγη. Ο κ. Γκουτιέρες εκφράσθηκε θετικά για τα μέτρα που προωθεί η ελληνική κυβέρνηση για τους μετανάστες.
Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, που μίλησε στη συνέχεια, τόνισε ότι η Ελλάδα έχει ήδη καθυστερήσει να πάρει αποφάσεις και πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια αναβολής ή ολιγωρίας. Άλλωστε, όπως τόνισε οι κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι προς την κατεύθυνση της ένταξης των μεταναστών κάτι που υποδεικνύει και το ελληνικό Σύνταγμα στο άρθρο 5.
Διευκρίνισε, πάντως, ότι Έλληνας θα γίνεται εκείνος που το επιθυμεί.Με το νομοσχέδιο που προωθείται, όπως τόνισε ο κ. Ραγκούσης:

Α. Ανοίγεται η πόρτα στη δεύτερη γενιά μεταναστών.
Β. Εξορθολογίζεται και εναρμονίζεται με το κράτος δικαίου ο θεσμός της πολιτογράφησης, και
Γ. Απονέμεται το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε ομογενείς και μετανάστες που ζουν για πολλά χρόνια στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς που έχουν γίνει, στις επόμενες εκλογές της αυτοδιοίκησης, θα πάρουν μέρος περί τις 250.000 ομογενείς και μετανάστες.
Δικαίωμα απόκτησης ιθαγένειας θα έχουν όσοι έχουν γεννηθεί και ζουν στην Ελλάδα τουλάχιστον για πέντε χρόνια, τα παιδιά που γεννιούνται στην Ελλάδα και δηλώνονται από τους γονείς τους, καθώς και τα παιδιά που φοιτούν πολλά χρόνια σε ελληνικά σχολεία (μένει να οριστεί ο ακριβής αριθμός).
Στη συνέχεια μίλησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος τόνισε ότι η μετανάστευση παίρνει διαστάσεις εθνικού προβλήματος, αλλά έχει και ευρωπαϊκές διαστάσεις.
Όπως τόνισε ο κ. Χρυσοχοϊδης στην Ελλάδα γίνεται το 1/3 των συλλήψεων που γίνονται στην Ευρώπη, όπου ο συνολικός αριθμός είναι 320. 000. Η Ελλάδα «διαχειρίζεται» κάθε χρόνο γύρω στις 250.000 ψυχές, με τις οποίες ασχολούνται 15.000 αστυνομικοί.
Ο κ. Χρυσοχοϊδης αναφέρθηκε και στην Τουρκία, η οποία, όπως είπε, δεν τηρεί τις συμφωνίες που έχει υπογράψει με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πρόσθεσε ότι η Ελλάδα τάσσεται υπέρ της υπογραφής συμφωνίας της Τουρκίας με την FRONTEX, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα θίγονται κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας.
Ο υπουργός ανέφερε επίσης ότι απαγορεύθηκε η σύλληψη και η επαναπροώθηση μεταναστών δεύτερης γενιάς και καταργήθηκαν τα εμπόδια στη μετακίνησή τους προς και από την πατρίδα τους. Επίσης εφαρμόζεται ο εθελοντικός επαναπατρισμός και το τελευταίο δίμηνο έχουν αποχωρήσει από τη χώρα 1500 άτομα για τις πατρίδες τους. Ανέφερε επίσης ότι θα γίνει καταγραφή όσων μένουν παράνομα στην Ελλάδα, ενώ σύντομα θα φέρει προς συζήτηση, στο υπουργικό συμβούλιο, νομοσχέδιο για μια νέα πολιτική ασύλου .

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!


Να δείξουμε την δύναμη μας.







'Ας αλλάξουμε όλοι μας τη φωτογραφία τού προφίλ μας. Ας δείξουμε πόσοι είμαστε. Το greek alert έχει μία ωραία φωτογραφία.
ΕΓΩ την έβαλα.
Όποιος θέλει ακολουθεί.


Διαβάσατε καμία ανακοίνωση συμπαράστασης.....



Σοβαρά τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί χθες στην επίθεση που δέχθηκαν κατά τη διάρκεια ληστείας τράπεζας στη Σαλαμίνα. Στις 15.10, την ώρα που ο κ. Μ. Χρυσοχοΐδης παρουσίαζε το νέο σχέδιο αντεγκληματικής πολιτικής, δύο ληστές έμπαιναν σε υποκατάστημα της Εθνικής στη Σαλαμίνα με βαριοπούλες και όπλα. Υπάλληλος του καταστήματος πάτησε τη χρονοκαθυστέρηση στο χρηματοκιβώτιο, με το οποίο ειδοποιήθηκε και το οικείο Α. Τ. Μόλις οι δράστες αντελήφθησαν τους αστυνομικούς άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ένας υπαρχιφύλακας 38 ετών και ένας αρχιφύλακας 44 ετών. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν για πρόβλημα στο χρηματοκιβώτιο και όχι για ληστεία και τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας (οι αστυνομικοί πάρκαραν σε απόσταση από το υποκατάστημα και φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα).

Οι δράστες πυροβόλησαν με αυτόματο, κατά πιθανότητα Καλάσνικοφ, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν οι αστυνομικοί πρόλαβαν να ανταποδώσουν τα πυρά. Δίπλα στο κατάστημα βρέθηκε μια κλεμμένη μοτοσικλέτα, που ενδεχομένως χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες, ενώ σε απόσταση 2 χλμ. εντοπίστηκε βαν, η χρήση του οποίου ερευνάται. Μετά τη ληστεία ξεκίνησε αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη των κακοποιών.
Η κατάσταση του 38χρονου, που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, είναι σοβαρή καθώς έχει τραυματιστεί στο κεφάλι και φαίνεται να έχασε το ένα μάτι. Ο δεύτερος έχει τραυματιστεί πιο ελαφριά, στον θώρακα, στη μέση και στο πόδι και νοσηλεύεται στο Γ. Κ. Νίκαιας.


Οι μισοί ΄Ελληνες θεωρούν τους μετανάστες απειλή

Η έρευνα έγινε από την Kάπα Research,και διενεργήθηκε σε πανελλαδικό δείγμα Ελλήνων και μεταναστών και θα παρουσιαστεί αύριο σε ημερίδα του Υπουργείου Εσωτερικών.


Στην ερώτηση, τι αποτελεί η παρουσία των μεταναστών στη χώρα,
το 51,6% των Ελλήνων απαντά «απειλή»,
το 30,6% «ευκαιρία» ενώ ένα
17,8% δεν εκφράζει άποψη.
Παράλληλα, το 79,3% των Ελλήνων θεωρεί ότι οι μετανάστες που ζουν στη χώρα είναι «πάρα πολλοί», το 18,6% «αρκετοί, αλλά όχι πάρα πολλοί» και το 1,6% «όχι και τόσοι πολλοί».
Εκτιμώντας την επίδραση της παρουσίας μεταναστών στην Ελλάδα, το 57,5% των Ελλήνων πιστεύουν ότι «οι μετανάστες συμπιέζουν τους μισθούς και αυξάνουν την ανεργία των Ελλήνων» ενώ το 34,3% πιστεύει ότι «συμβάλλουν στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας»........


αυτή είναι η πράσινη ανάπτυξη;


ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για τους μετανάστες

 Δεν είναι το τσιφλίκι του παππού σας.



Έρχονται Χριστούγεννα και ο θείος Γιώργος μοιράζει ιθαγένειες. Τι παράσταση ήταν αυτή,  live υπουργικό συμβούλιο, με έκτακτη συμμετοχή του Μακαριωτάτου, για να μπούμε στο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα και με φιλανθρωπική φόρα να διευρυνθεί, εν όψει δημοτικών εκλογών, η εκλογική βάση του ΠΑΣΟΚ με ευγνώμονες αλλοδαπούς. Τι κι αν θα αποκτήσουμε μια μειονότητα ΠΟΛΥ μεγαλύτερη από την μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη; Ψιλά γράμματα εκεί στα βάθη της Μινεσότα.
Ο Γιώργος Παπανδρέου κι οι χαρωποί φιλάνθρωποι «σοσιαλιστές» υπουργοί του μοιράζουν ελληνικές ταυτότητες, όπως τις χάντρες και τα καθρεφτάκια. Με συνοπτικές διαδικασίες και τσαμπουκά, χωρίς να μας ρωτήσει κανείς εμάς τους ιθαγενείς, ο κ. Παπανδρέου θα μας μπήξει στο μάτι τις ιδεοληψίες του και θα επιτύχει να αλλοιώσει όχι απλώς το εκλογικό σώμα αλλά και την εθνολογική και θρησκευτική ομοιογένεια της Ελλάδας.
Η φάλαγγα της «πολιτικής ορθότητας», οι φαιοχίτωνες της «προοδευτικότητας» πανηγυρίζουν. Πίσω από αυτή την πρωτοφανή επίθεση στην κοινωνική συνοχή και στην εθνική ομοιογένεια, πέρα από  την μικροκομματική τακτική των τζουτζέδων που τα σκέφτηκαν όλα αυτά, κρύβεται η χαιρέκακη επιθυμία όλου του ροζ κοσμοπολίτικου πολτού, να ηττηθεί επιτέλους το κωλοέθνος. Αφού του ξεσκίσανε την Ιστορία, την Παιδεία, αφού χρόνια χύνουν την χολή τους κατά της ταυτότητας των πατεράδων μας, της δικής ΜΑΣ ταυτότητας, τώρα θέλουνε να του αλλάξουνε τα φώτα κι αριθμητικά.
Η μεγαλύτερη αλλαγή της σύνθεσης του λαού της χώρας μετά το 1922, θα γίνει τώρα. Οι νεοταξίτες «προοδευτικοί», το ψευτοαριστερό φασισταριό, αποδομεί πια το ίδιο το Έθνος. Αφού δεν μπορούν να διώξουν εμάς, θα φυτέψουν κατοσταριές χιλιάδες από πάσης προέλευσης, κυρίως μουσουλμάνους.
Νομίζουν ότι πήραν λαϊκή εντολή να κάνουν ότι τους γουστάρει;
Νομίζουν ότι η χώρα, το Έθνος που έχτισαν με το αίμα τους οι αγώνες των Ελλήνων θα διαλυθεί χάριν μερικών παραπάνω ψήφων και για να ικανοποιήσουν τις κοσμοπολίτικες και μικροπολιτικές συνωμοσιούλες τους;
Είναι επίορκοι και ξεσκίζουν το Σύνταγμα που με θράσσος επικαλούνται.
Σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν έγινε τέτοια μαζική, δίκην χαρτοπόλεμου, απονομή ιθαγένειας. Κανένα κοινοτικό δίκαιο δεν μας επιβάλλει να αυτοϋπονομευθούμε ως κοινωνία.
Απαιτούμε και καλούμε την Μπλογκόσφαιρα σε επαγρύπνηση και κινητοποίηση:
ΟΧΙ στο νομοσχέδιο.
ΟΧΙ στην άκριτη μαζική «ελληνοποίηση» μουσουλμάνων.
ΟΧΙ στην ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας.
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ στους ισλαμοφασίστες του Ερντογάν αν δεν ελέγξουν τα σύνορα τους και δεν διαλύσουν τον ΚΡΑΤΙΚΟ και παρακρατικό μηχανισμό τους, που κερδοσκοπεί προωθώντας τα πλήθη των μεταναστών στην Ελλάδα, υπονομεύοντας την ασφάλεια μας, την οικονομία μας και την κοινωνική συνοχή. Αυτή την υπονόμευση θέλει τώρα να νομιμοποιήσει το ΠΑΣΟΚ.
Κυρώσεις στην Τουρκία, τώρα. Μπλοκάρισμα κάθε κονδυλίου αν δεν αναγνωρίσει την Κύπρο και δεν σταματήσει τον ακήρυκτο μεταναστευτικό πόλεμο κατά της Ελλάδας.
Μακρά νόμιμη παραμονή και πολιτισμικά κριτήρια για κατ’ επιλογή απονομή της ελληνικής ιθαγένειας.
Τέλος, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Ρωτήστε μας. Δεν είναι το τσιφλίκι του παππού σας. Είναι το σπίτι μας, το σπίτι των παιδιών μας.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More