20.6.11

Έχετε πολύ δουλειά κ. Λαμπρινίδη.

Ύπουλη Αλβανική προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδος

Η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει τα αλβανικά βιομετρικά διαβατήρια”, διαδίδουν οι Αλβανοί με κάθε μέσο.
kreshnik-spahiu«Αυτή τη φορά, ένας αλβανός δικαστής με δύο μέλη της οικογένειάς του, ο Σκεντέρ Bamini, δικαστής στο Fier, ταξίδευε στην Ελλάδα με τη σύζυγό του και τον πατέρα του, αλλά στο συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς, θεωρήθηκε επικίνδυνο πρόσωπο και δεν του επετράπη η είσοδος. Η καταγγελία έγινε από τον Αντιπρόεδρο του Ανώτατου Συμβουλίου Δικαιοσύνης, Κρέσνικ Spahiu.  Ζητούν και  εξηγήσεις από τις ελληνικές αρχές και το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών για το σοβαρό αυτό συμβάν. Και προχωρώντας πιο πέρα εκβιάζουν την Ελλάδα  λέγοντας ότι θα γίνει λεπτομερής έκθεση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για θέματα διάκρισης και ρατσισμού κατά των Αλβανών από την Ελλάδα, διότι έτσι ακυρώνεται το δικαίωμα να κυκλοφορούν ελεύθερα στην ελληνική επικράτεια!!!!». (από alsat - Balkans.com)
Ποια είναι ωστόσο η πραγματικότητα;
Συνεχίζονται οι προκλήσεις από αλβανικούς εθνικιστικούς κύκλους χωρίς την παραμικρή αντίδραση της αλβανικής κυβέρνησης. Πιο συγκεκριμένα, ο Αλβανός δικαστικός Skender Damini μαζί με την οικογένεια του προσπάθησαν να περάσουν στην Ελλάδα από το φυλάκιο της Κακαβιάς. Ο πατέρας του Skender Damini διέθετε διαβατήριο στο οποίο αναγραφόταν ότι γεννήθηκε στο χωριό Μαζρέκ της "Τσαμουριάς".
Όπως ήταν αναμενόμενο οι ελληνικές αρχές του απαγόρευσαν να εισέλθει στην Ελλάδα καθότι δεν υπάρχει κάποια αναγνωρισμένη χώρα με το όνομα Τσαμουριά.  Έτσι τόσο ο Skender Damini όσο και η οικογένεια του αποφάσισαν να επιστρέψουν στο σπίτι τους στην Αλβανία διαμαρτυρόμενοι για την ρατσιστική όπως ανέφεραν συμπεριφορά των ελληνικών Αρχών. 
Σε δηλώσεις του στα αλβανικά ΜΜΕ ο Spahiu απαιτεί (!) από το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών να εξηγήσει την συμπεριφορά των ελληνικών αρχών απέναντι στον δικαστή Skender Damini. Μέχρι στιγμής το ελληνικό ΥΠΕΞ δεν έχει προβεί σε κάποια ανακοίνωση για το περιστατικό και τις δηλώσεις του Αλβανού εθνικιστή, ούτε φυσικά και η αλβανική κυβέρνηση έχει σχολιάσει τις συνεχόμενες προκλήσεις των αλβανικών εθνικιστικών.
Επιβεβαιώνεται έτσι η λαϊκή ρήση:  “Δώσε θάρρος στο χωριάτη, να σ΄ ανέβει στο κρεβάτι.
HellasOnTheWeb


Αυτοί θα πάνε στο Γουδή!

Ο Κοσκωτάς πήγε φυλακή για πενταροδεκάρες. Κάποιοι ανυπόληπτοι τραπεζίτες που σκορπάνε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε σαπάκια των ΜΜΕ, γιατί κυκλοφορούν ελεύθεροι;


Τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και ο νέος υπουργός Οικονομικών έδωσαν την εντύπωση ότι θέλουν μια επικοινωνία με μας τους Αγανακτισμένους πολίτες.
Όταν θα σταματήσουν να μας κοροιδεύουν  κατάμουτρα, θα το σκεφτούμε.
Όταν θα σταματήσουν για παράδειγμα να μας οδηγούν στην εξαθλίωση την ίδια στιγμή που οι κρατικοδίαιτες  (ιδιωτικές) τράπεζες σπρώχνουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ  θαλασσοδάνεια και διαφήμιση στους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ.
Παίρνουν από το φτωχό το σπίτι για χίλια ευρώ και την ίδια στιγμή σπρώχνουν εκατομμύρια δανεικά κι αγύριστα σε κομμάτι του μηντιακού υποκόσμου-γιατί περί υποκόσμου πρόκειται αν κρίνουμε από τα μηντιακά σκάνδαλα που βρίσκονται στην επικαιρότητα.
Αλήθεια ως πότε το διεφθαρμένο κράτος μας, θα διασώζει εκείνες τις ξιπασμένες τράπεζες που δάνεισαν με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ δάνεια σεσημασμένες επιχειρήσεις των ΜΜΕ, δίχως καν υποθήκες  αντίστοιχου ύψους;
Γιατί ο Έλληνας φορολογούμενος να σηκώνει κι αυτό το βάρος;
Γιατί θα πρέπει να πληρώνει την χυδαία διαπλοκή του τραπεζικού συστήματος και των ΜΜΕ;
Βοά η δημοσιογραφική και τραπεζική πιάτσα για τον ανυπόληπτο τραπεζίτη, ο οποίος  επί σειρά ετών  άπλωσε επικίνδυνα τον τραχανά των εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στα σαπάκια των ΜΜΕ και τώρα κάνει το παγόνι.
Ο Κοσκωτάς πήγε φυλακή για πενταροδεκάρες. Κάποιοι ανυπόληπτοι τραπεζίτες που σκορπάνε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε σαπάκια των ΜΜΕ, γιατί κυκλοφορούν ελεύθεροι;
O συγκεκριμένοςν σπρώχνει δάνεια και διαφημίσεις στους νταβατζήδες των ΜΜΕ για να εξασφαλίσει την ασυλία. Ως πότε όμως;
Όχι, στη τελική δεν πρόκειται για ιδιωτική τράπεζα μια και το κράτος την ενισχύει διαρκώς με τα πακέτα στήριξης, ενώ οι ισχυροί μέτοχοί της επιλέγουν να μειωθεί το ποσοστό συμμετοχής τους από το να βάλουν ρευστό στο μαγαζί.
Έτσι κάνουν  όλοι.

 Από τον Νίκο Πετράτο (Αγανακτισμένο Έλληνα πολίτη)
Κουρδιστό Πορτοκάλι


Άρχισαν πάλι οι εκβιασμοί!

Εκτάκτως η τρόικα στην Αθήνα – Η Ευρώπη ζητά Μεσοπρόθεσμο και μετά δόση.




*Σε εξέλιξη για δεύτερη μέρα το Eurogroup.
*Σειρά επαφών Παπανδρέου με Μπαρόζο και Ρομπάϊ.
*Εκτάκτως την Τετάρτη στην Αθήνα η τρόικα.
*Αρχές Ιουλίου η 5η δόση του δανείου.
*Η πρόταση Σόιμπλε για τα ελληνικά ομόλογα.
Το Eurogroup πασχίζει από χθες να βρει λύση για το ελληνικό χρέος.
Στο επίκεντρο μπαίνει η συμμετοχή των ιδιωτών πιστωτών, γεγονός που παρουσιάζει πολλές διαφωνίες.
Την ίδια ώρα, και ο Γιώργος Παπανδρέου θα έχει σήμερα σειρά επαφών με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και τον πρόεδρο της ΕΕ Χέρμαν βαν Ρομπάι στο Λουξεμβούργο, ενόψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής της ΕΕ την Πέμπτη και την Παρασκευή.
Στο επίκεντρο μπαίνει η νέα βοήθεια της Ευρώπης προς τη χώρα μας, αλλά και η εκταμίευση της 5ης δόσης των 12 δις ευρώ.
Βασική προϋπόθεση είναι η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, εν μέσω πολιτικών διαξιφισμών.
Γι’ αυτό το λόγο, την Τετάρτη έρχεται εκτάκτως στην Αθήνα το κλιμάκιο της τρόικα, προκειμένου να ελέγξει από κοντά τα νέα μέτρα ενόψει μάλιστα και της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου.
Η τριμερής επιτροπή συμμετείχε για δεύτερη φορά στη συνεδρίαση του Eurogroup, ενημερώνοντας από κοντά τους ανωτέρους τους, αλλά και τους υπόλοιπους Υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης.
Την ίδια ώρα, θα ..μας πάρουν τα μέτρα μετά και τη νέα μαύρη τρύπα των 3,2 δις που έχει προκύψει στον προϋπολογισμό.
Έτσι, η 5η δόση, σύμφωνα με τον κ. Γιούνκερ, θα δοθεί αρχές Ιουλίου, με βασική προϋπόθεση το Μεσοπρόθεσμο.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα θα πρέπει να είναι εθελουσία και χωρίς πιέσεις από τις κυβερνήσεις.
Ο τρόπος εθελοντικής συμμετοχής των ιδιωτικών τραπεζών και άλλων ιδιωτών επενδυτών στο νέο πακέτο έτσι ώστε οι οίκοι αξιολόγησης να μην το χαρακτηρίσουν (όπως απείλησαν) επιλεκτική χρεοκοπία, προκαλώντας πανικό στις αγορές, χαρακτηρίζεται ως το πιο λεπτό ζήτημα στη διαπραγμάτευση. Στη χθεσινή συνεδρίαση των υπουργών της Ευρωζώνης βρέθηκαν στο τραπέζι αρκετά σενάρια, που συζητήθηκαν με τη συμμετοχή της ΕΚΤ.
Η πρόταση Σόιμπλε
Συμβιβαστική λύση σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στο νέο πακέτο στήριξης για την Ελλάδα θέλει να προτείνει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, κ. Wolfgang Schaeuble, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό “Der Spiegel”.
Η πρότασή του αφορά στην ενίσχυση του EFSF και στη χορήγηση δανείων από τον μηχανισμό προς τις ελληνικές τράπεζες, που στη συνέχεια θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως εγγυήσεις στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, αναφέρει το περιοδικό, χωρίς ωστόσο να επικαλείται συγκεκριμένη πηγή για τις πληροφορίες αυτές.
Το σχέδιο προβλέπει ενίσχυση της δυνατότητας δανεισμού του EFSF στα 440 δισ. ευρώ, ενώ θα απαιτείται από τις χώρες-μέλη που συνεισφέρουν να διπλασιάσουν το ποσό των εγγυήσεων που παρέχουν στον μηχανισμό. Σύμφωνα με το “Der Spiegel”, το σχέδιο αυτό θα λειτουργούσε συμπληρωματικά με το δεύτερο πακέτο στήριξης της Ελλάδας, το οποίο αναμένεται να διαμορφωθεί στα 90 – 120 δισ. ευρώ.
Σημειώνεται ότι το EFSF ήδη διαθέτει συνολική δυνατότητα δανεισμού 440 δισ. ευρώ, ωστόσο η πραγματική δανειστική του δυνατότητα θεωρείται ότι είναι σημαντικά χαμηλότερη, διότι τα κεφάλαια μπορούν να παραχθούν μόνο μέσω της πώλησης ομολόγων στους επενδυτές.
Το πλήρες κείμενο του ανακοινωθέντος του Eurogroup:
«Οι ελληνικές αρχές αρχίζουν μια σημαντική και αναγκαία προσπάθεια προσαρμογής. Οι υπουργοί αναγνώρισαν την αισθητή πρόοδο που σημείωσαν οι ελληνικές αρχές τον προηγούμενο χρόνο, κυρίως για τη δημοσιονομική σταθεροποίηση. Οι υπουργοί έχουν επίσης επίγνωση των σοβαρών προκλήσεων, τις οποίες οι Έλληνες πολίτες αντιμετωπίζουν αυτές τις δύσκολες εποχές.
Οι υπουργοί έλαβαν υπόψη την αξιολόγηση για τη βιωσιμότητα του χρέους, την οποία προετοίμασαν η Επιτροπή και το ΔΝΤ. Η αξιολόγηση αυτή έδειξε ότι η βιωσιμότητα του χρέους εξαρτάται με αποφασιστικό τρόπο από την προσήλωση της Ελλάδας ν’ ακολουθήσει τη συμφωνημένη οδό της δημοσιονομικής σταθεροποίησης, τα σχέδια για την είσπραξη 50 δισ. ευρώ από ιδιωτικοποιήσεις και το πρόγραμμα διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων το οποίο θα συμβάλει στην ανάπτυξη μεσοπρόθεσμα.
Οι υπουργοί εξέτασαν περαιτέρω την έκθεση συμμόρφωσης της Επιτροπής η οποία απαιτεί την οριστικοποίηση του επικαιροποιημένου Μνημονίου, το οποίο αναμένεται τις επόμενες ημέρες, και που αντανακλά το αποτέλεσμα των εν εξελίξει διαπραγματεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε συνεργασία με την ΕΚΤ και το ΔΝΤ.
Αυτό, παράλληλα με την έγκριση βασικών νόμων για τη δημοσιονομική στρατηγική και τις ιδιωτικοποιήσεις από την ελληνική Βουλή, θα ανοίξουν το δρόμο για την εκταμίευση της επόμενης δόσης των δανείων στις αρχές Ιουλίου.
Ωστόσο, με δεδομένες τις δύσκολες περιστάσεις σε ότι αφορά τη χρηματοδότηση, είναι απίθανο η Ελλάδα να επιστρέψει στις αγορές στις αρχές του 2012. Οι υπουργοί συμφώνησαν ότι η απαιτούμενη πρόσθετη χρηματοδότηση θα προέλθει από επίσημες και ιδιωτικές πηγές και καλωσόρισαν τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα υπό τη μορφή άτυπης και εθελοντικής διακράτησης ομολόγων που λήγουν και την αποφυγή επιλεκτικής χρεοκοπίας της Ελλάδας.
Υπό αυτούς τους όρους, οι υπουργοί αποφάσισαν να καθορίσουν στις αρχές Ιουλίου τις βασικές παραμέτρους μιας νέας και σαφούς στρατηγικής χρηματοδότησης.
Οι υπουργοί κάλεσαν όλα τα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα να υποστηρίξουν τους βασικούς στόχους του προγράμματος και τα καθοριστικά μέτρα ώστε να διασφαλιστεί η αυστηρή και ταχεία εφαρμογή του. Λαμβάνοντας υπόψη τη διάρκεια, το εύρος και τη φύση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα, η εθνική ενότητα είναι προαπαιτούμενο για την επιτυχία».
Του Βασίλη Τσεκούρα.


Κυρ. Λαμπρινίδη τους λαθρομετανάστες και τα μάτια σου

Το μισό Αιγαίο αμφισβητεί η Τουρκία!

Τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στο μισό Αιγαίο, αμφισβητεί η Τουρκία, καθώς σύμφωνα με βιβλίο της Ακαδημίας ιστορίας της γείτονος, υπάρχουν βραχονησίδες και θαλάσσιες περιοχές που δεν παραχωρήθηκαν ποτέ. Όπως αναφέρει η "Καθημερινή της Κυριακής" το βιβλίο δημοσιεύθηκε το 2004 και παρά το ότι το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας υποστηρίζει ότι η θεωρία των "γκρίζων ζωνών" έχει ατονήσει, ο τίτλος αλλά και το περιεχόμενο μαρτυρούν το αντίθετο.


Το βιβλίο έχει τίτλο "Οι ζώνες του Λυκόφωτος στο Αιγαίο - Τα μη Λησμονημένα Τουρκικά Νησιά" και επαναλαμβάνει τα γνωστά "επιχειρήματα" για τα νησιά και τις βραχονησίδες του Αιγαίου. Μάλιστα αναφέρονται και βραχονησίδες που κατά τους Τούρκους ιστορικούς δεν έχουν δοθεί στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της "Καθημερινής της Κυριακής", το βασικό επιχείρημά τους είναι ότι νησίδες που αναφέρονται στις συνθήκες ως "εξαρτώμενες" ή "παρακείμενες" δεν έχουν μεταβιβαστεί ποτέ στη χώρα μας. Βάσει αυτού του επιχειρήματος, αμφισβητούνται όχι μόνο ακατοίκητες βραχονησίδες, αλλά και κατοικημένα νησιά. Στο βιβλίο αναφέρονται ως αμφισβητούμενα τα νησιά: Αρκοί, Φαρμακονήσι, Ψέριμος, Λέβητα, Κίνναρος, Λιάδι, Κανδελιούσσα, Αδέλφια, Σύρνα, Πλακίδα, Σοφράνα και Αστακίδα".
Επίσης, οι Τούρκοι ιστορικοί, αναφέρουν ότι με τη Συνθήκη της Λοζάνης δεν παραχωρήθηκαν ποτέ τα νησιά:Οινούσσα και οι γύρω βραχονησίδες, Βάτος και Ποντικονήσι ανάμεσα στη Χίο και τη Μικρά Ασία, αλλά και τα Αντίψαρα, οι Φούρνοι και οι γύρω βραχονησίδες τους και η Φιμένα.
Επιπλέον, αμφισβητώντας τις βραχονησίδες του συμπλέγματος Σύρνα, κάτω από την Αστυπάλαια και τις νησίδες Λέβιθα και Κίνναρος και τη γύρω θαλάσσια περιοχή, ουσιαστικά αμφισβητούν ένα μεγάλο μέρος του Αιγαίου.
Οι Τούρκοι ιστορικοί υποστηρίζουν ότι δεν είναι δυνατό να υπάρξει λύση στο θέμα της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ, αν δεν ξεκαθαρίσει το θέμα της κυριαρχίας των νησίδων και βραχονησίδων στο Αιγαίο, την οποία συνεχίζουν να αμφισβητούν.
news247


Βρε τι μας βρήκε πάλι!

Θα υπερασπιστώ και τα συμφέροντα των Τουρκοκυπρίων και της Τουρκίας....

Δείτε τι είπε ο νέος ΥΠ.ΕΞ Λαμπρινίδης μετά τη συνάντησή του με τον ΥΠ.ΕΞ Κυπριανού. Τι Δρούτσας, τι Λαμπρινίδης...

« Η δουλειά που έχω κάνει, η συνεργασία με τον Μάρκο Κυπριανού, με τον Πρόεδρο Δημήτρη Χριστόφια, με πολιτικούς από όλα τα κόμματα στην Κύπρο, προκειμένου να...
προωθήσω τα  συμφέροντα της Κύπρου και τα συμφέροντα της Ευρώπης σε αυτή την προσπάθεια όπως σαφέστατα – αν υπάρξει και μία επιτυχής λύση – και τα συμφέροντα των Τουρκοκυπρίων και της Τουρκίας, τα συμφέροντα της περιοχής, αυτές οι προσπάθειες είναι για εμένα πάρα πολύ γνωστές και γνώριμες».


Όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ μιά γροθιά!


Ο λαός πρέπει να τους καταργήσει τα προνόμια!


ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!


Ποιοι είναι οι ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ κύριε Ρέππα;
Για τις μετακινήσεις των βουλευτών με τον σιδηρόδρομο ή τα υπεραστικά λεωφορεία ή τα πλοία των εσωτερικών γραμμών υπάρχει ατέλεια. (τζάμπα)
Για τους βουλευτές της περιφέρειας διατίθενται ετησίως 104 εντολές μετακίνησής τους αεροπορικώς. (εντελώς τζάμπα)
Αναφορικά με τα έξοδα κίνησης (εκτός από τις ατέλειες και τα τζάμπα εισιτήρια) στους βουλευτές Επικρατείας, Α’ και Β’ Αθηνών, Α’ και Β’ Πειραιώς, αλλά και σε όσους οι περιφέρειες διαθέτουν αεροπορική σύνδεση με την Αθήνα καταβάλλεται το ποσό των 450 ευρώ. (τζάμπα τα λεφτά μας)
ενώ στους βουλευτές των οποίων οι περιφέρειες είναι πιο κοντά στην πρωτεύουσα καταβάλλονται 600 ευρώ και σε όσους οι περιφέρειες βρίσκονται μακριά καταβάλλονται 750 ευρώ, και στους βουλευτές Κυκλάδων και Δωδεκανήσου καταβάλλεται το ποσό των 1.000 ευρώ. (τζάμπα)
Όσον αφορά τα αυτοκίνητα που παρέχονται στους βουλευτές, αυτό γίνεται μέσω σύμβασης χρηματοδοτικής μίσθωσης με εταιρεία Leasing. (εντελώς τζάμπα)
Επιπλέον οι βουλευτές λαμβάνουν επίδομα οργάνωσης γραφείου, το οποίο κατανέμεται ως εξής:
για τους βουλευτές Επικρατείας, Α’ και Β’ Αθηνών, Α’ και Β’ Πειραιώς (1.200 ευρώ) (τζάμπα)
και για τους βουλευτές της περιφέρειας (1.500 ευρώ) (τζάμπα).
Τα ποσά αυτά είναι αφορολόγητα. (τζάμπα τα λεφτά μας)
Επίσης τους παρέχεται επίδομα οικογενειακών βαρών βάσει δήλωσης για την οικογενειακή κατάστασή τους (ισχύει ό,τι για τους δημόσιους υπαλλήλους: 10% για τον έγγαμο και 5% για κάθε παιδί). (τζάμπα τα λεφτά μας)
Για τις γνωστές επιστολές που λαμβάνουν οι πολίτες από τους εκλεγμένους εκπροσώπους τους καταβάλλεται στους βουλευτές κάθε μήνα ποσό (τζάμπα) που αντιστοιχεί σε 1.000 επιστολές και διπλασιάζεται φυσικά τα Χριστούγεννα και το Πάσχα.
Όσον αφορά τα (σταθερά) τηλέφωνα που χρησιμοποιούν ατελώς, υπάρχουν και εδώ κάποιες διαβαθμίσεις: στους βουλευτές Επικρατείας, Α’ και Β’ Αθηνών, Α’ και Β’ Πειραιώς παρέχονται επτά τηλεφωνικές συνδέσεις, ενώ στους υπολοίπους, οκτώ. (εντελώς τζάμπα)
Η ατέλεια βαρύνει βεβαίως τη Βουλή μέχρι του συνολικού ποσού των 13.500 ευρώ ετησίως για κάθε βουλευτή και για το σύνολο των συνδέσεων, ενώ καλύπτει και γραμμή Internet. (τζάμπα τα λεφτά μας)
Σχετικά με την κινητή τηλεφωνία κάθε βουλευτής δικαιούται μία (τζάμπα) γραμμή σύνδεσης με εταιρεία της επιλογής του και η Βουλή τού καλύπτει μηνιαίως ως 250 ευρώ πλέον των παγίων τελών. (τζάμπα τα λεφτά μας)
Οι εξ επαρχίας βουλευτές για τη στέγασή τους δικαιούνται να μένουν (εντελώς τζάμπα) σε ξενοδοχείο ή να μισθώνουν οικία στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας και να λαμβάνουν μηνιαίως 1.000 ευρώ. (τζάμπα τα λεφτά μας)
Τέλος, η Βουλή μισθοδοτεί και έναν επιστημονικό συνεργάτη για κάθε βουλευτή, ο οποίος και τον προσλαμβάνει με την προϋπόθεση ότι θα απασχολείται πλήρως (τζάμπα τα λεφτά μας)
Επίσης κάθε βουλευτής έχει το δικαίωμα να αποσπά τρεις συνεργάτες από το Δημόσιο, ενώ του διατίθεται και ένας αστυνομικός (εντελώς τζάμπα) για την προσωπική φρούρησή του.
Και όλα αυτά βέβαια εκτός των «παχυλών» αμοιβών τους.


Οι κυνοβουλευτικοί τζόκεϊ...

Οι νταβάδες και τα ψόφια άλογα των δοσίλογων…


Οι κοινοβουλευτικοί τζόκεϊ δίνουν, για άλλη μια φορά, μια άθλια παράσταση στον «ιππόδρομο» της Βουλής. Έγιναν πλέον πληκτικά κουραστικές αυτές οι παραστάσεις και ΚΑΝΕΝΑΝ δεν απασχολούν.
Το ανούσιο αυτό θέατρο παίζεται μεταξύ τους με ένα και μόνο στόχο: Να αποτελέσει το «υλικό» της παραπολιτικής φιλολογίας του θεάματος των «νταβάδων» και των τζόκεϊ της δημοσιογραφικής σεναριογραφίας.
Η συνταγή είναι γνωστή και ορατή πλέον και στους μονόφθαλμους: Όργιο παραπολιτικής φιλολογίας, κατακλυσμιαίες νεροποντές σεναρίων, γύρω από την «τραγωδία» των «αλόγων», που παίζεται στον «ιππόδρομο» των «νταβάδων».
Έτσι οι «νταβάδες» δεν μένουν απλώς στο απυρόβλητο, αλλά εμφανίζονται και οι άτεγκτοι εισαγγελείς, πολιτικοί και ηθικοί ανακαινιστές της κοινωνίας.
Τα σαπισμένα οστά της καπιταλιστικής κοινωνίας, οι εστίες της «λέπρας» και οι «τροφοδότες λογαριασμοί» της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, η πραγματική ΕΞΟΥΣΙΑ, μένουν στο απυρόβλητο και παίζουν στο δικό τους «ιππόδρομο» με τα ποικίλα και πολύχρωμα «άλογά» τους: Τους πολιτικούς και τις άλλες καλοπληρωμένες «πόρνες» τους, δημοσιογράφους και ακαδημαϊκούς…
Το προνομιούχο «εργαλείο» αυτού του άθλιου, θεατρικού παιχνιδιού που εξαφανίζει τις παραγωγικές εστίες της σήψης και της τερατώδους κακουργίας, αποκόπτοντας τα «άλογα» από τα αφεντικά και μεταθέτοντας τα πάντα στα «άλογα», είναι το θέαμα της παραπολιτικής φιλολογίας, των σεναρίων, των προσωπικών κοκορομαχιών και των γαργαλιστικών «προσωπικών» δολοπλοκιών…
Αυτός ο οργασμός σεναρίων και αστυνομικών ιστοριών γύρω από το θέατρο που παίχτηκε στον ανασχηματισμό και την «έφοδο» του Βενιζέλου στον ηγετικό κυβερνητικό πυρήνα των αποφάσεων είναι αποκαλυπτικός.
Όλο το προπαγανδιστικό ιερατείο των «νταβάδων» (ΜΜΕ) κατέκλυσε τα πάντα με τα σενάρια του παρασκηνίου και τις «εσωτερικές διεργασίες» (δολοπλοκίες) που έδωσαν στο Βενιζέλο την κυβερνητική εξουσία, παίρνοντας έτσι και την «εκδίκησή» του στο στραπάτσο που έπαθε όταν διεκδικούσε την αρχηγία του κόμματος…
Βγήκαν από την κατάψυξη και παλιοί «πράκτορες» του πασοκικού παρακράτους να μας δώσουν τις «λεπτομέρειες» των πεπραγμένων μεταξύ ΓΑΠ και Βενιζέλου…
Η ΑΠΑΤΗ, όλων αυτών των «ερεθιστικών» σεναρίων και παραπολιτικών είναι πολλαπλή:

α) Εμφανίζουν τα «άλογα» (ΓΑΠ, Βενιζέλο και τα λοιπά πασοκικά «άλογα»), σαν να τρέχουν μόνα τους στον «ιππόδρομο», χωρίς αφεντικά και σπόνσορες…
Εμφανίζουν τα ανδρείκελα σαν να «διαπραγματευόντουσαν» έξω και υπεράνω από τους «νταβάδες», έξω και υπεράνω από τις διαπλοκές τους με τα ισχυρά κέντρα των αποφάσεων και με τις ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (μυστικές) αυτών των κέντρων.
Μας λένε δηλαδή αυτοί οι αξιοθρήνητοι σεναριογράφοι ότι αυτοί που δίνουν τις «εντολές» στα κυβερνητικά ανδρείκελα και εκτελούν τα «συμβόλαια θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας ΗΤΑΝ ΑΜΕΤΟΧΟΙ στα πολιτικά παιχνίδια που παίχτηκαν: Αυτά τα έπαιξαν τα «άλογά» τους μόνα τους και αυτόνομα!!!!
β). Η μεγάλη, όμως απάτη, βρίσκεται αλλού: Στην επικάλυψη και απόκρυψη ότι ο ανασχηματισμός ΟΧΙ μόνο δεν άλλαξε ΤΙΠΟΤΑ, αλλά επιχειρείται, μέσω αυτού, να εκτελεστούν πιο γρήγορα και έγκαιρα οι ΕΝΤΟΛΕΣ των αφεντικών (διεθνών και εγχώριων).
Με την αναγωγή του ανασχηματισμού στα αυτόνομα παιχνίδια και στα χλιμιντρίσματα των «αλόγων» (καθόλου αυτόνομα γιατί κάθε άλογο έχει και το παχνί του και γνωρίζουμε όλοι το «παχνί» του Βενιζέλου), γίνεται η ολοκληρωτική αποστείρωση της πολιτικής σκέψης και πετιούνται στον κάλαθο των αχρήστων τα «μεσοπρόθεσμα» και οι λοιπές ΕΝΤΟΛΕΣ των αφεντικών.
ΔΗΛΩΝΕΙ από την πρώτη μέρα ο Βενιζέλος την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, την εκτέλεση αυτού του «συμβολαίου θανάτου» που οδήγησε τον ΓΑΠ σε κατάρρευση και σπασμωδικές κινήσεις πανικού και ΟΥΔΕΙΣ ασχολείται…
Δολίως και σκοπίμως επικαλύπτεται αυτό το ΟΥΣΙΩΔΕΣ (ζήτημα ζωής και θανάτου) με τον παραπολιτικό κουρνιαχτό και το τελετουργικό θέαμα των «σεναρίων» της «ανόδου» του «δυναμικού» και «εκλεκτού» (των γνωστών «νταβάδων») Βενιζέλου…
Εμφανίζεται έτσι ο Βενιζέλος και γενικά ο ανασχηματισμός, σαν κάτι το «νέο» στα πασοκικά, κυβερνητικά πεπραγμένα: ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ!!!
Ο Βενιζέλος αποτελεί τον βασικό πυλώνα και της «εκσυγχρονιστικής» αχρειότητας και του σημερινού πασοκικού δωσιλογισμού.
Όπως κι ΟΛΟΙ του κυβερνητικού στρατοπέδου και των κομπάρσων του πασοκισμού που, κατά καιρούς, «διαφωνούν» για να ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ και να στηρίζουν πιο αποτελεσματικά την καταστροφική και δωσίλογη πολιτική της κυβέρνησης.
Ο Βενιζέλος είναι ένα από τα «άλογα» των «νταβάδων» που επιλέχτηκε σήμερα, κάτω από τα ΑΔΙΕΞΟΔΑ των ίδιων των «νταβάδων» και κάτω από την κατάρρευση του ΓΑΠ, να σύρει την κυβερνητική κούρσα, επιχειρώντας να δώσει μια, έστω μικρή, πνοή ζωής, ώστε να θεσμοθετηθούν τα νέα δολοφονικά μέτρα: το Μεσοπρόθεσμο και ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ «αλλαγές» για την παραπέρα ΘΩΡΑΚΙΣΗ του καθεστώτος.
Αυτές οι «αλλαγές» είναι: Νέο Σύνταγμα, Εκλογικός Νόμος και άλλες σχετικές που προβάλλουν, τον τελευταίο καιρό, τα ακαδημαϊκά παπαγαλάκια των «αρίστων», των συνταγματολόγων και των λοιπών «ανεξάρτητων» ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ των Συγκροτημάτων…
Να, γιατί μέχρι σήμερα έχουν καταπιεί την γλώσσα τους γύρω από την ΑΘΛΙΑ απάτη του ανασχηματισμού…


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More