3.6.11

Και οι τούρκοι στην Θράκη συνεχίζουν την δουλειά τους.

XATIM ME ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΝΟ!

Ιστοσελίδα της ψευδομουφτείας Ξάνθης 1-6-2011.

Πραγματοποιήθηκε στις 29-5-2011 η τελετή χάτιμ των μαθημάτων Κορανίου του Εχίνου που γίνονται υπό την αιγίδα της μουφτείας Ξάνθης.
Στις 28-5 στην πλατεία του Εχίνου παρουσία του βοηθού μουφτή Αχμέτ Χράλογλου και με την συμμετοχή πολλών πιστών σφάχτηκαν τα κουρμπάνια συνοδεία ύμνων.

Συγκινητικές στιγμές υπήρξαν κατά το χάτιμ των 30 μαθητών. Οι δάσκαλοι μας που εκπαίδευσαν τους μαθητές μας ήταν οι : Χουσείν Βελιμπασά, Μεχμέτ Εμίν Αγούσογλου, Χαμντί Κιοσέ και Χαμντιγιέ Μπεκίρ.
Την Κυριακή στο χάτιμ που έγινε ο μουφτής μας Αχμέτ Μέτε εξέφρασε στην ομιλία του την ανάγκη η μειονότητα μας να κινείται μέσα σε ενότητα και ομοψυχία.
Στην τελετή Χάτιμ δίπλα στον μουφτή μας Αχμέτ Μέτε μετείχε ο κύριος Μουσταφά Σάρνιτς-πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή, οι διοικούντες του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κωνσταντινούπολης που ήρθαν από την μητέρα πατρίδα, ο βουλευτής μας κύριος Τσετίν Μάντατζη, ο σύμβουλος της Περιφέρειας κύριος Ιρφάν Ουζούν, ο δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ, ο Ριζά Κιρλιντοκμέ και καθηγητές από το μειονοτικό γυμνάσιο-λύκειο, ο διευθυντής του υποκαταστήματος της τράπεζας Ζιραάτ στην Ξάνθη κύριος Ομέρ Τσαγί, ο πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης Αχμέτ Καρά και μέλη του Δ.Σ. ο πρόεδρος του ΠΕΚΕΜ Τζεμίλ Καμπζά και μέλη του Δ.Σ. , ο Ορχάν Σαρ- πρόεδρος του παραρτήματος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δ.Θράκης περιοχής Ζεϊτίνμπουρνού, βουλευτής και δήμαρχος από Βουλγαρία, και πλήθος πιστών από τα γύρω χωριά.
Οι δάσκαλοι των μαθημάτων Κορανίου απένειμαν πλακέτες στους επίσημους που μετείχαν στην τελετή χάτιμ. Από μια σύντομη ομιλία έκαναν ο μουφτής, ο πρόξενος μας, ο βουλευτής μας, ο περιφερειακός σύμβουλος, ο δήμαρχος μας και ο επικεφαλής αυτών που είχαν έρθει από την Κωνσταντινούπολη Μεχμέτ Ντεβελίογλου, και αφού χαιρέτισαν και ευχαρίστησαν, ακολούθως μετά το μεσημεριανό ναμάζι προσφέρθηκε πιλάφι που είχε ετοιμάσει ο κόσμος του χωριού.
Σχόλιο : δηλαδή μια καθαρά θρησκευτική γιορτή για μια ακόμη φορά είχε τουρκικό καπέλο. Κα για όσους θεωρούνε ενίοτε υπερβολικά τα γραφόμενα μας δείτε και την παρακάτω φωτογραφία. Το πανό που αναρτήθηκε μέσα στο τζαμί γράφει : ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ-ΜΟΥΦΤΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ-ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΕΧΙΝΟΥ-ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΧΑΤΙΜ ΤΟΥ 2011

Θέλουμε τέτοιον μουφτή ; Αν θέλουμε, καλώς ας προχωρήσουμε σε εκλογή μουφτή (που δεν γίνεται σε καμμιά μουσουλμανική χώρα).


Τους γράψανε κανονικά!

Στο "βρόντο" το αίτημα των 16 για συζήτηση του μεσοπρόθεσμου ως νομοσχεδίου!  

Ως ένα και μόνο άρθρο, αλλά όχι με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, θα συζητηθεί στη Βουλή το υπό κατάρτιση μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, δήλωσε, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Βήμα 99,5, ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Έξαρχος.
Το θέμα της διαδικασίας ψήφισης τέθηκε και με το κείμενο που απηύθυναν στον πρωθυπουργό οι 16 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Ένας εξ αυτών, ο Θωμάς Ρομπόπουλος είπε το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ότι αν το μεσοπρόθεσμο έλθει με τη διαδικασία του κατεπείγοντος δεν θα το υπερψηφίσει.
Ο κ. Έξαρχος αναφερόμενος το κείμενο των «16» ανέφερε ότι «τίθενται ορισμένα θέματα αυτονόητα», ενώ για την ψήφισή του ως ένα και μόνο άρθρο εξήγησε: «Το μεσοπρόθεσμο είναι τριετής προϋπολογισμός. Θα ακολουθήσει εκτελεστικός νόμος. Άρα, η λογική του μεσοπρόθεσμου είναι λογική προϋπολογισμού και ο προϋπολογισμός δεν έχει πολλά άρθρα. Θα πάει με την κανονική διαδικασία των δύο συνεδριάσεων της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής».
Ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ εκτίμησε ότι οι κυβερνητικοί βουλευτές δεν θα καταψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο λέγοντας: «Η δική μου εκτίμηση είναι ότι μέχρι τώρα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στέκονται στο ύψος των περιστάσεων. Αυτή την προσπάθεια εξόδου από την κρίση πρέπει να συνεχίσουμε και να συνεχίσουμε και τη διαδικασία εσωτερικού διαλόγου. Αυτό θα κάνουμε και τις επόμενες μέρες, κάνοντας σαφές ότι αυτή την περίοδο η χώρα δεν πρέπει να πάει σε εκλογές».


Είναι καραγκιόζηδες!

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ!


Μπορεί εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ να ξεγλιστράνε από τα δίχτυα της παπανδρεϊκής διαύγειας, έτσι για πλάκα και χωρίς πολλά πολλά, για υπερωρίες, για χαρτί τουαλέτας, για δημόσιες σχέσεις και για χρηματοδότηση σεμιναρίων στο Ουαγκαντούγκου. Όταν όμως πρόκειται για ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, η ηλεκτρονική διακυβέρνηση τα δίνει όλα, συντάσσει κοτζάμ απόφαση, με βούλα και υπογραφές. Αν κάποιος δεν το πιστεύει ιδού η απόδειξη.
Εδώ που φθάσαμε η κατάσταση με έναν τρόπο μπορεί να διορθωθεί. Με πολλά στραμπουλιγμένα ποδάρια, και όταν οι αγανακτισμένοι θυμώσουν, άντε και με μερικές εξαρθρώσεις. Για το πάρα πέρα βλέπουμε...
Τςςς

http://filotimia.blogspot.com/2011/06/blog-post_8106.html


Εκτός των άλλων είναι και πλαστογράφοι!

Αποκάλυψη: Πλαστογραφούν την ανακοίνωση της τρόικας και παραπλανούν τον ελληνικό λαό!


Η ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ αναφέρει ότι ολοκληρώθηκαν σήμερα θετικά οι συζητήσεις..Ενώ η τρόικα μιλάει για: Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, κλείσιμο δημόσιων υπηρεσιών, μείωση επιδομάτων-μισθών, μείωση φοροαπαλλαγών και αύξηση φόρων ακινήτων…
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ


Γιατί δεν είναι ίδιες οι αναφορές..Yπάρχει κάποιος λόγος;;;
Άραγε δεν ξέρουν αγγλικά;
Γιατί η ανακοίνωση της τρόικας είναι μια σελίδα, ενώ η αντίστοιχη του ΥΠΟΙΚ λιγότερο από μισή;;
Μήπως για να κρύψουν το μαύρο χάλι της οικονομίας και του προγράμματος;
Μήπως θέλουν να αποκρύψουν τις :
Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, κλείσιμο δημόσιων υπηρεσιών, μείωση επιδομάτων-μισθών, μείωση φοροαπαλλαγών και αύξηση φόρων ακινήτων…
Δημιουργία ανεξάρτητης επαγγελματικής υπηρεσίας για την διαχείριση των αποκρατικοποιήσεων..
Γιατί δεν αναφέρουν την δημιουργία μηχανισμού παρακολούθησης, με συμμετοχή της τρόικας,  των δομικών μεταρρυθμίσεων ;;
Απίστευτοι παπατζήδες και τσαρλατάνοι…
http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/06/blog-post_59.html


Ο φον Δημητράκης που βρίσκεται;

ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Εφ. Μπιρλίκ 3-6-2011.

H ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΤΖΑΙΠ ΚΑΝΤΗΛΙ ΒΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Το Ρετζάιπ Καντήλι συγκέντρωσε τους μουσουλμάνους που ζούνε στην Θεσσαλονίκη υπό την σκέπη του Οθωμανικού μετζίτ. Σε αυτή τη σημαντική για τους μουσουλμάνους νύχτα του Ρετζάιπ Καντήλι, αναγνώσθηκε μεβλίτ και τμήματα από το Κοράνι. Στο γεμάτο από γυναίκες, παιδιά και άντρες Οθωμανικό μετζίτ, βιώθηκαν συγκινητικές στιγμές. Οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης που για χρόνια ζούνε στην Θεσσαλονίκη, απομάκρυναν έτσι την νοσταλγία για αυτές τις ιερές μέρες. Ο θρησκευτικός λειτουργός που είχε στείλει ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής, ο Αχμέτ Αρίφ Εμίν, με τους ύμνους του προκάλεσε δάκρυα στους ομογενείς μας.

Στην τελετή μεβλίτ που οργανώθηκε κατά το Ρετζάιπ Καντήλι, δίπλα στους Τούρκους που ζούνε στην Θεσσαλονίκη βρέθηκαν εκπρόσωποι του τουρκικού προξενείου της Θεσσαλονίκης, καθώς και ομογενείς από την περιοχή του Κένταυρου της Ξάνθης που εργάζονται στην Θεσσαλονίκη.
Ο ¨Μορφωτικός-Πολιτιστικός Σύλλογος Μουσουλμάνων Μακεδονίας Θράκης¨ που ιδρύθηκε το 2005 σε ένα υπόγειο πολυκατοικίας, με ίδιες δυνατότητες μετέτρεψε ένα τμήμα του σε τζαμί, όπου οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης συγκεντρώνονται και αναβιώνουν την θρησκευτική και εθνική τους ταυτότητα. Το Σαββατοκύριακο δίνονται μαθήματα τουρκικών και μαθήματα Κορανίου. Το θέμα του μουσουλμανικού νεκροταφείου που είναι ένα από τα βασικά αιτήματα των μουσουλμάνων που ζούνε στην Θεσσαλονίκη και του Συλλόγου Μουσουλμάνων Θεσσαλονίκης, κατά τα χρόνια που πέρασαν τέθηκε κατά τα συμβούλια του δήμου Θεσσαλονίκης. Δεν πάρθηκε όμως καμμιά απόφαση για την οριστική επίλυση του θέματος. Ο Οσμάν Ισμαήλογλου-πρόεδρος του συλλόγου μιλώντας στην εφημερίδα Μπιρλίκ είπε πως τα μεγαλύτερα προβλήματα τους είναι το θέμα του τζαμιού και του νεκροταφείου. Οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης που ζούνε στην Θεσσαλονίκη είναι περίπου 800 οικογένειες-περίπου 8000 άτομα- και οι νεκροί τους θάβονται στην Δυτική Θράκη, καθώς στην Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει νεκροταφείο.

Ο Οσμάν Ισμαήλογλου μιλώντας για τα θέματα του συλλόγου ανέφερε τα εξής : ¨Εγώ ήρθα στην Θεσσαλονίκη το 1975. Δουλέψαμε, προσπαθήσαμε και δόξα τω Θεώ φτάσαμε μέχρι σήμερα. Το 2005 ιδρύσαμε αυτόν το σύλλογο. Από το 2005 προσπαθούμε για την θρησκεία μας. Δεν ξεχνάμε καθόλου τα Μπαιράμια, τα Καντήλια και τα Μεβλίτ. Μας έστειλαν εδώ θρησκευτικό λειτουργό από τη Δ. Θράκη και εδώ διδάσκουμε το Κοράνι και την θρησκεία στα παιδιά μας. Επίσης διδάσκουμε τουρκικά και στις γυναίκες μας που δεν ξέρουν να διαβάζουν και να γράφουν. Ως σύλλογος έχουμε κάποια αιτήματα. Ζητάμε να μας αποδοθεί ένα από τα τζαμιά ή μετζίτια της Θεσσαλονίκης. Ζητάμε επίσης ένα νεκροταφείο. Στέλνουμε τους νεκρούς μας σε Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο και Ορεστιάδα. Και έτσι όταν θέλουμε να επισκεφτούμε τους τάφους, καθώς είναι μακριά δεν μπορούμε να πάμε. Είναι ανάγκη να εκλείψουν αυτές οι ελλείψεις μας. Φυσικά υπάρχει και το οικονομικό θέμα. Όλοι εδώ γυρνάνε άνεργοι. Και σε αυτό το θέμα πρέπει να μας βοηθήσουν οι αρμόδιες αρχές.¨

Σχόλιο : Φανταζόμαστε ότι ο θρησκευτικός λειτουργός που στάλθηκε από τον ψευδομουφτή Κομοτηνής και ¨λειτουργεί¨ εκεί το κάνει δωρεάν. Τι λέτε ; …………..


Να πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας!

«ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ» (Μια άλλη Θέαση)!


«ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ» (Μια άλλη Θέαση)Το να θελήσει κάποιος να διεισδύσει στα σημερινά δεδομένα που ταλανίζουν την Πατρίδα µας, ίσως λιποθυμήσει από τη σηπτική δυσοσμία του Κοινοβουλίου και να βγάλει φλύκταινες απογοήτευσης
γία τα περισσότερα βολεμένα ανθρωπάκια, που κάνουν ζύγιση - στοίχιση στο καλάµι των νεαρών του Δ.Ν.Τ.

ΕΛΛΗΝΑ!!!

Επιδιώκουν να σβήσουν τον ήλιο που γεννήθηκες, το περήφανο µέτωπό σου, ν' αποκτήσει ρυτίδες και χαρακιές, σε θέλουν χαµένο στην αχλή της κενότητας. Θέλουν να σ' εξοντώσουν, να σε εξαθλιώσουν, να µουσκέψεις από φόβο για το αύριο. Θέλουν να πουλάς το αίµα σου, για να ζήσεις να το πάρουν αυτοί. Να πάρουν το ΙΧΩΡ που ρέει µέσα σου, το χρειάζονται οι εξουσιαστές, για να µην αρρωστήσουν (µε ανίατη βλάβη), µε τις νέες ενέργειες του Σείριου.

Τρέµουν την ευθυγράµµιση στις 23 Δεκεµβρίου του 2012, ξέρουν, γνωρίζουν ότι οι Έλληνες είναι έτοιµοι να εξυψωθούν µέσ' στο νέο φως και η Ελλάδα τώρα, στην Υδροχοϊκή εποχή σαν λαµπάδα φωτός θα δώσει και πάλι τα φώτα στην Οικουµένη.

Τρέχουν να οικειοποιηθούν, να µας κλέψουν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές µας, τον ορυκτό πλούτο µας, τα πετρέλαια, το φυσικό αέριο, τον χρυσό, το ουράνιο και τα' άλλα πολύτιµα µέταλλα, αλλά το κυριότερο τον κόκκινo υδράργυρο που υπάρχει στο τρίγωνο των Ιµίων µε Λέρο και Δήλο, π.χ. το 1976 ένα κυβικό εκατοστό επωλείτο προς 50.000 δολάρια.

Μας θέλουν τελείως εξαθλιωµένους, να µας καταντήσουν ζητιάνους και επαίτες στο τόπο µας. Θέλουν να εξασκούν επιρροή στο σώµα µας, στην ψυχή και στο νου µας. Καθηµερινά µας δηλητηριάζουν µε τους διασταυρούµενους ψεκασµούς των αεροπλάνων (chemtrails) και για απολυπληθυσµό ταυτόχρονα.

Φοβούνται τη νεολαία µας γιατί είναι η προικισµένη γενιά. Μετά τα παιδιά Intigo έχουν αρχίσει να γεννιούνται τα κρυστάλλινα παιδιά µε υψηλό (δείκτη νοηµοσύνης) µε σκοπό να βοηθήσουν όχι µόνο την Ελλάδα, αλλά τον πλανήτη ολόκληρο. Προς τούτο συντείνουν οι αργυρώνυτοι δηµοσιογράφοι που µε συγκεχυµένες ειδήσεις παρουσιάζουν το µαύρο άσπρο. Τα υποβαθµισµένα προγράµµατα, η αρνητική Παιδεία εισβάλλει µε νέα γλωσσική βαρβαρότητα στις αθώες ψυχές των παιδιών µας στη Πρώτη Δηµοτικού τους µαθαίνουν το αλφάβητο όπως π.χ. (α β γου) αντί Αλφα - Βήτα - Γάµα κλπ.

Συνειδητά φτωχαίνουν και υποβαθµίζουν τη γλώσσα και σκοπίµως εκτρέπουν και αλλοιώνουν τα κείµενα ώστε να ξεχαστούν οι διθυραµβικές περιγραφές όλων των Αγώνων του Έθνους. Ακόµα κάποιοι υπό-ήχοι στην Τηλεόραση µήπως θυµόσαστε κάποιους εκνευριστικούς ήχους από Βουβουζέlες στο Παγκόσµιο Κύπελλο το καλοκαίρι;

Κάποιες ειδικές µουσικές στο Ιντερνετ που το άκουσµα και µόνο σε εντάσσει σε καταστάσεις λήψεως παραισθησιογόνων από L.S.D. µέχρι έκσταση κλπ. Κλπ.

Αυτά (και άλλα που επιφυλάσσοµαι να επεκταθώ άλλη' φορά) αποχαυνώνουν και ευνουχίζουν τον Έλληνα. Στατιστικά στοιχεία του 2010 δείχνουν ότι η σεξουαλικότητά του, έχει πέσει κατά 35%, το σπέρµα του είναι αδύναµο για τεκνοποίηση. Να γιατί οι Ελληνίδες τρέχουν για τεχνική γονιµοποίηση και µε σπέρµα όχι Ελληνικό αλλά αµφιβόλου προελεύσεως, ίσως και µεταλλαγµένο!!!

Γι' αυτό φτάσαµε σε τέτοια σηµεία κατάπτωσης, που χωρίς αιδώ, η Μέρκελ µας λέει πουλήστε τα νησιά και την Ακρόπολη. Εάν η Ελλάδα τώρα βγάλει τον Ορυκτό Πλούτο της θα έχει δυνατότητα για 4πλάσιους και 5πλάσιους µισθούς το λιγότερο. Θα µιλάµε για δωρεάν Παιδεία - δωρεάν Υγεία µε κατ' οίκον ιατρό και όχι ουρές και ΙΚΑ, δωρεάν µεταφορές και συντάξεις τουλάχιστον 3πλάσιες.

Όµως εµείς γνωρίζοντας αυτά οφείλουµε να ατενίσουµε µε αισιοδοξία το µέλλον. Γι' αυτό ο Έλληνας πρέπει να αφυπνιστεί, να σηκωθεί απ' τον καναπέ και ενεργά να συµµετάσχει στο Κίνηµα των Ελλήνων, να ενωθεί µε τους υπόλοιπους και να πάρει το ΑΥΡΙΟ στα χέρια του, δείχνοντας τη ρώµη και τη ορµή του, που είναι χαρακτηριστικό της Φυλής µας.

Πάνος Καπνιστής



Πως μας εξουσιάζουν!

ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ! Ο ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ!

Το έγγραφο αυτό περιγράφει ξεκάθαρα την δογματική και κυριαρχική νοοτροπία της ελίτ της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Βρέθηκε τυχαία το 1986, ονομάστηκε «Σιωπηλά όπλα για έναν αθόρυβο πόλεμο», και αποτελεί μια θαυμαστή εξήγηση της τεχνικής της μαζικής πλύσης εγκεφάλου. Αυτό το εκτενές και λεπτομερές έγγραφο που χρονολογείται από το 1979 περιγράφει μία πολιτική που επιβλήθηκε από το 1950. Το έγγραφο λέει πως: «ο αθόρυβος πόλεμος …κηρύχθηκε από την Διεθνή Ελίτ σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα 1954». Το 1954 όμως είναι το έτος που για πρώτη φορά συναντήθηκε η λέσχη Μπίλντερμπεργκ.

Εδώ υπάρχει μια περίληψη του περιεχομένου του:

«Η εμπειρία έχει αποδείξει πως η πιο απλή μέθοδος για την εξασφάλιση ενός σιωπηλού όπλου και η απόκτηση ελέγχου του κοινού, είναι να τους διατηρούμε ανεκπαίδευτους και αδαείς όσον αφορά τις αρχές των βασικών συστημάτων αφ’ ενός, ενώ αφ' ετέρου να τους κρατούμε σε σύγχυση, να τους έχουμε αποδιοργανωμένους και αποσπασμένους σε θέματα που δεν έχουν καμία πραγματική σημασία.

Αυτό επιτυγχάνεται με: ........... .

1. Τον χωρισμό των εγκεφάλων τους, την υπονόμευση των πνευματικών τους δραστηριοτήτων την παροχή ενός προγράμματος χαμηλής ποιότητας στην δημόσια εκπαίδευση, τα μαθηματικά, τον σχεδιασμό συστημάτων και τα οικονομικά αλλά και την αποθάρρυνση τους στον τομέα της τεχνικής δημιουργικότητας.

2. Την εξάρτηση των αισθημάτων τους και την αύξηση της αυτοϊκανοποίησής τους αλλά και της ικανοποίησης τους σε συναισθηματικές και σωματικές δραστηριότητες με:

α) Άσχετες συναισθηματικές προσβολές και επιθέσεις (πνευματικός και συναισθηματικός βιασμός) μέσω μιας μόνιμης επίθεσης σεξ, βίας και πολέμων στα μέσα ενημέρωσης -κυρίως την τηλεόραση και τις εφημερίδες.

β) Την ικανοποίηση κάθε επιθυμίας τους -σε υπερβολή- «σκουπιδοτροφές για τη σκέψη» και με την αποστέρηση όλων αυτών που πραγματικά έχουν ανάγκη.

γ) Την επανεγγραφή της ιστορίας και του νόμου και την υποταγή του κοινού σε μία παρεκκλίνουσα δημιουργία, έτσι ώστε να μπορεί να ανορθώνει τη σκέψη του από τις προσωπικές ανάγκες σε ιδιαίτερα κατασκευασμένες εξωτερικές προτεραιότητες.
Τα σιωπηλά όπλα της τεχνολογίας κοινωνικού αυτοματισμού θα παρεμποδίζουν τα ενδιαφέροντα του και τις ανακαλύψεις του.

Όσο περισσότερη σύγχυση, τόσο περισσότερο όφελος. Άρα η καλύτερη προσέγγιση είναι να δημιουργούμε προβλήματα και μετά να προτείνουμε λύσεις.»

Περιληπτικά:
✓Στα μέσα διατηρήστε την προσοχή του ενήλικου κοινού μακριά από τα πραγματικά κοινωνικά θέματα και αιχμαλωτίστε το με θέματα που δεν έχουν καμιά πραγματική αξία.
✓ Στα σχολεία κρατήστε το νεαρό κοινό σε άγνοια όσον αφορά τα πραγματικά μαθηματικά, τα πραγματικά οικονομικά θέματα, τον πραγματικό νόμο και την πραγματική ιστορία.
✓Στη διασκέδαση διατηρήστε την διασκέδαση του κοινού κάτω από το πνευματικό επίπεδο της Στ' δημοτικού.
✓Στην εργασία διατηρήστε το κοινό απασχολημένο ... απασχολημένο ... απασχολημένο ... για να μην έχει χρόνο να σκεφτεί φέρτε το πίσω στο αγρόκτημα με τα άλλα ζώα.

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ.

Γράφει για τον αθόρυβο πόλεμο:
«Πυροβολεί καταστάσεις αντί για σφαίρες. Προωθείται με επεξεργασία δεδομένων αντί με την πυρίτιδα με έναν υπολογιστή αντί για ένα όπλο- την χειρίζεται ένας προγραμματιστής υπολογιστών αντί ένας σκοπευτής- ενεργεί κάτω από τις διαταγές ενός τραπεζικού μεγιστάνα αντί ενός στρατηγού του στρατού.

Δεν δημιουργεί προφανείς θορύβους, δεν προκαλεί προφανείς σωματικές βλάβες και δεν αναμιγνύεται φανερά στην καθημερινή κοινωνική ζωή κανενός.

Προκαλεί όμως αλάνθαστους «θορύβους», προκαλεί αλάνθαστες σωματικές και πνευματικές βλάβες και εμπλέκεται με αλάνθαστο τρόπο στην καθημερινή κοινωνική ζωή, δηλαδή αλάνθαστα στον εκπαιδευμένο παρατηρητή, αυτόν που γνωρίζει που να κοιτάζει. Το κοινό δεν μπορεί να κατανοήσει το όπλο κι έτσι δεν μπορεί να πιστέψει πως δέχεται την επίθεση και υποτάσσεται από ένα όπλο.

Το κοινό μπορεί ενστικτωδώς να αισθανθεί πως κάτι πάει στραβά, εξ' αιτίας όμως της τεχνολογικής φύσης του σιωπηλού όπλου, δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα του με λογικό τρόπο, ή να χειριστεί το πρόβλημα με έξυπνο τρόπο. Έτσι δεν γνωρίζει πως να ζητήσει βοήθεια και δεν ξέρει πως να συνεργαστεί με άλλους για να αμυνθούν εναντίον του.
Όταν ένα σιωπηλό όπλο εφαρμόζεται σταδιακά, τότε το κοινό προσαρμόζεται στην παρουσία του και μαθαίνει να ανέχεται την επέμβαση του στη ζωή του, μέχρι που η πίεση (ψυχολογική ή οικονομική) να γίνει πάρα πολύ μεγάλη και να καταρρεύσει. Άρα το σιωπηλό όπλο είναι ένας τύπος βιολογικού πολέμου. Επιτίθεται στη ζωτικότητα, την κινητικότητα και τις επιλογές των ατόμων μιας κοινωνίας, γνωρίζοντας, κατανοώντας, χειριζόμενο και επιτιθέμενο στις πηγές φυσικής και κοινωνικής ενέργειας και στις σωματικές, πνευματικές και συναισθηματικές δυνάμεις και αδυναμίες».

Με άλλα λόγια διαίρει και βασίλευε. Όταν κάποιοι εισαγάγουν την παγκόσμια δικτατορία τους με σταδιακή προσέγγιση τότε πολλοί λίγοι θα συνειδητοποιήσουν τι πραγματικά γίνεται μέχρι να είναι πολύ αργά. Στην πραγματικότητα οι πολλοί θα καταδικάσουν και θα γελάσουν αυτούς που θα προσπαθήσουν να τους καταδείξουν τι ακριβώς συμβαίνει. Κλείνοντας το θα αναφέρω τρία μόνον αποσπάσματα από κάποιες εκατοντάδες αναφορές που κατά καιρούς έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά για την σύνδεση του ανθρώπινου εγκεφάλου με κρατικούς υπολογιστές μέσω ραδιοεπικοινωνιών:

«Είναι μέσα στην εξουσία μας να παρατηρούμε τι βλέπει, τι αισθάνεται και τι σκέπτεται ένα άτομο, να εξετάζουμε εξονυχιστικά τη συμπεριφορά και να ανιχνεύουμε ακόμη την περίπτωση του τυχαίου στις συνειδητές του αποφάσεις, αλλά και στην ψυχολογική και ασυνείδητη κατάσταση του».(Telemetry is coming of age)

«Μπορούμε να επιλέξουμε να χρησιμοποιήσουμε την αυξανόμενη γνώση μας για να σκλαβώσουμε τους ανθρώπους με τρόπους που δεν φανταστήκαμε ποτέ, αφαιρώντας τους την προσωπικότητα και ελέγχοντας τους με μέσα τόσο προσεκτικά επιλεγμένα που δεν θα γνωρίσουν ίσως ποτέ την απώλεια της προσωπικότητας τους» (Καθηγητής Καρλ Ρότζερς - Science).

«Έχουν αναπτυχθεί τεχνικές για την έρευνα και τον χειρισμό του ανθρώπου. Οι διπλής ροής επικοινωνίες με τα βάθη του εγκεφάλου κάνουν δυνατή την αποστολή και την λήψη πληροφο¬ριών από και προς τον εγκέφαλο ... Μπορούμε να ξεκινήσουμε, να σταματήσουμε ή να τροποποιήσουμε μία ποικιλία αυτόνομων σωματικών συμπεριφορών και πνευματικών εκφράσεων. Μπορούμε να πειραματιστούμε με τους εγκεφαλικούς μηχανισμούς που είναι υπεύθυνοι για τον καθορισμό και την διατήρηση .... συγκεκριμένων συμπεριφορών και πνευματικών λειτουργιών ... Καθώς δεν χρησιμοποιούνται μπαταρίες, η ζωή του μεταδότη είναι απεριόριστη. Ενέργεια και πληροφορίες παρέχονται από ραδιοφωνικές συχνότητες» (Αναφορά ψυχιατρικών ερευνών: «Η επέμβαση του Ανθρώπου στις διεγκεφαλικές Λειτουργίες» από το Ψυχιατρικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Γέηλ των ΗΠΑ).

Ολόκληρο το έγγραφο εδω:
http://www.lawfulpath.com/ref/sw4qw/index.shtml

από το Τρίτη Ματιά


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More