28.1.10

Τιμή για τους πατριώτες τα κάγκελα της Δημοκρατίας !




Νίκος Αγαπηνός


Δημήτρη είμαστε κοντά σου !!


Θέλει η πατρίδα του να μείνει ΕΛΛΗΝΙΚΉ ,είπε ΟΧΙ στον εποικισμό της ΕΛΛΑΔΑΣ από τους λαθρομετανάστες , εντολή  ΕΞΟΝΤΩΣΤΕΤΟΝ  .

Δημήτρη δείξε την δύναμη σου , οι φίλοι και συναγωνιστές σου είμαστε δίπλα σου για ότι και αν συμβεί . Σου υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να αλλάξει αυτή η κατάσταση και να είσαι πάλι γρήγορα κοντά μας ,Ο αγώνας είναι άνισος και σε χρειαζόμαστε και πάλι  δίπλα μας.
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ .
Νίκος Αγαπηνός.  


Γιατί δεν το περιμένατε όταν τον ψηφίζατε ;;



Ο κ. Χρυσοχοίδης από το βήμα της βουλής ανακοίνωσε ότι στις προσεχείς ημέρες στα αστυνομικά τμήματα με αυξημένη ευθύνη μεταναστών θα τοποθετηθούν ψυχολόγοι, κοινωνιολόγοι και μετανάστες δεύτερης γενιάς που θα βοηθούν άλλους μετανάστες για να έχουν πρόσβαση στην αστυνομική διοίκηση.


Και έτσι θα λυθεί και το μεγάλο πρόβλημα της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης.
Οι κοινωνία θα φτιάξει,θα αγαπηθούμε όλοι με όλους και θα μαζί θα προχωρήσουμε.
Έπειτα οι αστυνομικοί θα αφήσουν τα πιστόλια και τα γκλοπ στην άκρη,και θα γίνουν κάτι μεταξύ προσκόπων και εθελοντών ΜΚΟ.
Ενα μεγάλο μπράβο στον Χρυσοχοίδη.
Εκτελεί θαυμάσια τις εντολές που έχει πάρει η (μαριονέτα) Ελληνική?κυβέρνηση του (πολωνοεβραίου όπως δήλωσε ο ίδιος χτες στο Στρασβούργο) ΓΑΠ.


Καλή τύχη σε όλους μας....
http://eglimatikotita.blogspot.com


Γρήγορα και στην Ελλάδα .....




Το κουτί ενός αναψυκτικού θα κοσμεί το πρόσωπο του Ιωσήφ Στάλιν, το οποίο θα βρεθεί στα ράφια των σούπερ μάρκετ της Ρωσίας από το Φεβρουάριο με την ευκαιρία του εορτασμού της 67ης επετείου της νίκης στη μάχη του Στάλινγκραντ στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Η ιδέα ανήκει στο εργοστάσιο Pivovar στο Βολγκογκράντ, την περιοχή του πρώην Στάλινγκραντ. Το εργοστάσιο θα κατασκευάσει μία περιορισμένη ποσότητα....... ενός ανθρακούχου αναψυκτικού με την εικόνα του Στάλιν, καθώς και άλλων δύο αξιωματικών του Ερυθρού Στρατού, στοχεύοντας στην τόνωση των πωλήσεων.

Ο διευθυντής της Pivovar Μπόρις Ιζγκαρτσέφ δήλωσε στην εφημερίδα Komsomolskaya Pravda ότι δεν βλέπει "τίποτα το κακό σε αυτό" παρά το γεγονός ότι ο Στάλιν περιγράφεται από τους ιστορικούς ως ένας τύραννος, υπεύθυνος για το θάνατο εκατομμυρίων αθώων.

"Οι τρεις στρατιωτικοί είναι ιστορικές φιγούρες και το όνομά τους είναι στενά συνδεδεμένο με το Βολγκογκράντ", δήλωσε ο Μπόρις Ιζγκαρτσέφ.

"Νομίζω ότι θα αυξηθεί η ζήτηση για αυτό το ανθρακούχο αναψυκτικό" πρόσθεσε ο διευθυντής της Pivovar.

AΠΕ

Γρήγορα να φέρουν το αναψυκτικό και στην Ελλάδα να πίνουν τα συντρόφια στον Περισσό και να ευχαριστιούνται γιατί όλο κόκα- κόλα  κοντεύουν να γίνουν αμερικανάκια .
Νίκος Αγαπηνός


Τα σχέδια τους δεν θα περάσουν !!!

Σχέδιο αφελληνισμού και διάλυσης. Οι Έλληνες θα αποτρέψουν με κάθε δύναμη την απομάκρυνση των θρησκευτικών συμβόλων


Στρασβούργο: Δεν έχει τεθεί θέμα απομάκρυνσης θρησκευτικών συμβόλων από τους δημόσιους χώρους στην Ελλάδα, δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, χωρίς όμως να αποκλείει να τεθεί στο μέλλον. Κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης ο κ. Παπανδρέου ρωτήθηκε από Πολωνό βουλευτή για το θέμα της διατήρησης ή της απομάκρυνσης κάποιων θρησκευτικών συμβόλων σε δημόσιους χώρους, όπως π.χ. στις σχολικές αίθουσες. Ο πρωθυπουργός απάντησε ότι πρόκειται για ένα θέμα που προκαλεί διαμάχες, αλλά επί του παρόντος στην Ελλάδα δεν έχει τεθεί. Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να τεθεί κάποια στιγμή καθώς, όπως είπε, οι κοινωνίες γίνονται πολυεθνικές.

Είναι ένα θέμα, προσέθεσε, ισορροπίας μεταξύ του σεβασμού στις παραδόσεις και του σεβασμού στα ανθρώπινα δικαιώματα.  Είναι ένα δύσκολο θέμα, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να το λύσουμε, κατέληξε.

Φιλελεύθερος


Τι λένε τώρα οι εβραίοι ;;;;

Οι Αμερικανοί στα Χανιά βάζουν φωτιές σε εβραικές συναγωγές και στο Αφγανιστάν έχουν την πρωτιά σε διακίνηση ναρκωτικών


Επικρίσεις της Ρωσίας κατά της δράσης του ΝΑΤΟ για ναρκωτικά στο Αφγανιστάν. Η Ρωσία κρίνει αναποτελεσματική και όχι ικανοποιητική τη δράση του ΝΑΤΟ κατά της διακίνησης των ναρκωτικών από το Αφγανιστάν. Η Ρωσία ενοχλείται από την έλλειψη δέσμευσης του ΝΑΤΟ στον αγώνα κατά της διακίνησης της ηρωίνης στο Αφγανιστάν, ένα ναρκωτικό που προκαλεί μεγάλες καταστροφές στην ίδια τη Ρωσία, δήλωσε σήμερα ο ρώσος πρεσβευτής στο ΝΑΤΟ, Ντμίτρι Ρογκοζίν. «Έγραψα σήμερα στον επικεφαλής διοικητή του ΝΑΤΟ, ναύαρχο Τζέιμς Σταυρίντις, για να του εκφράσω τη διαφωνία μας για την τακτική που ακολουθείται στο ζήτημα της διακίνησης των ναρκωτικών στο Αφγανιστάν», ανέφερε ο κ. Ρογκοζίν μιλώντας στον Τύπο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ναύαρχος δήλωσε πρόσφατα ότι κρίνει «το ζήτημα των ναρκωτικών σημαντικό αλλά όχι ζήτημα πρώτης γραμμής», παρά το γεγονός ότι το Αφγανιστάν παράγει το 90% της ηρωίνης στον κόσμο. «Περίπου τριάντα χιλιάδες νεαροί Ρώσοι έχουν πεθάνει την περασμένη χρονιά από την χρήση ηρωίνης που διακινήθηκε από το Αφγανιστάν», τόνισε ο κ. Ρογκοζίν υπογραμμίζοντας ότι «ο αριθμός αυτός είναι διπλάσιος από τις απώλειες σε στρατιωτικό δυναμικό που είχε η Ρωσία σε δέκα χρόνια» κατά την επέμβασή της στη χώρα αυτή (Αφγανιστάν) τη δεκαετία του 80. Ο κ. Ρογκοζίν υπενθύμισε ότι ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Αντερς Φογκ Ράσμουσεν πρότεινε κατά την επίσκεψή του στη Μόσχα τον Δεκέμβριο ένα σχέδιο για ελικόπτερα υπέρ του Αφγανιστάν και ζήτησε από τη Ρωσία να εκσυγχρονίσει πολλά ελικόπτερα σοβιετικής κατασκευής που διαθέτουν χώρες του ΝΑΤΟ, για να δοθούν στην Καμπούλ. Η πρόταση αυτή θα συζητηθεί προσεχώς στο συμβούλιο ΝΑΤΟ-Ρωσίας. Ο κ. Ρογκοζίν πάντως δήλωσε σχετικά ότι εάν το ΝΑΤΟ επιδείξει μια στάση μαλακή για θέματα που για τη Ρωσία είναι πολύ σημαντικά και εάν κάνει προσπάθειες για να διακοπεί η διακίνηση της ηρωίνης, τότε και η Ρωσία μπορεί να δείξει κατανόηση για το ζήτημα των ελικοπτέρων.


Να πυρποληθούν οι πολιτικοί για το χάλι της χώρας μας.

                   Τα ξένα κέντρα "πυρπολούν" την Ελλάδα με φανταστικά σενάρια χρεωκοπίας!


Τέσσερα σενάρια για την ελληνική οικονομία αναλύει σε σημερινή της αναφορά η Merril Lynch, στην οποία καταλήγει πως η επικρατέστερη εκδοχή είναι η Ελληνική κυβέρνηση να μπορέσει να χρηματοδοτήσει τις ανάγκες της χώρας, χωρίς να χρειαστεί εξωτερική βοήθεια. Ο οίκος υποστηρίζει πως στο απίθανο γεγονός που η Ελλάδα δεν βρει πηγές χρηματοδότησης, θα δεχτεί βοήθεια από τους Ευρωπαίους εταίρους έτσι ώστε να αποφύγει την χρεοκοπία. Η βοήθεια, που οι εταίροι αποκλείουν αυτή τη στιγμή, θα έρθει σύμφωνα με τη Merril Lynch καθώς η Ε.Ε. θα θέλει να αποφύγει ενδεχόμενη επίδραση που θα έχει η χρεοκοπία της χώρας σε άλλα κράτη μέλη.

Τα δύο τελευταία σενάρια, που όπως σημειώνεται από τον οίκο είναι απίθανο έως εξαιρετικά απίθανο να συμβούν, κάνουν λόγο για κατάσταση χρεοκοπίας της χώρας, το ένα για πειθαρχημένη χρεοκοπία και το άλλο για χρεοκοπία τύπου Αργεντινής, με χάος και εσωτερικές αναταραχές.

foreignpress-gr


Ο λόγος που θέλουν να υποδουλώσουν την Ελλάδα.

        Ορυκτός πλούτος στην Αν. Μακεδονία και Θράκη



thraki-20100126.jpg
Η Ελλάδα λόγω της γεωτεκτονικής της θέσης και της γεωλογικής της κατάστασης, που ευνοούν τη μεταλλογένεση, παρουσιάζει ένα μεγάλο αριθμό εμφανίσεων χρυσού και άλλων πολύτιμων και βασικών μετάλλων. Η ιστορία και η παράδοση της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον ορυκτό της πλούτο, αφού το υπέδαφός της φιλοξενεί ένα πολύ μεγάλο αριθμό μεταλλευμάτων. Κοιτάσματα όπως χρυσού, χαλκού, μολύβδου και ψευδαργύρου, σιδήρου και μαγγανίου, μολύβδου και βολφραμίου, καθώς επίσης και στρατηγικής σημασίας ορυκτών όπως ουρανίου και λιγνίτη, καθιστούν την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη μία από τις σημαντικότερες περιοχές στον τομέα ορυκτού πλούτου στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο. Πολλές εταιρείες διεξάγουν σήμερα εντατικές έρευνες σε όλη αυτή την έκταση για τον εντοπισμό αποθεμάτων και εκμεταλλεύσιμων ποσοτήτων όλων των παραπάνω ορυκτών πόρων.
Όπως είναι γνωστό, η ανάπτυξη του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού στηρίχθηκε στο πλούσιο υπέδαφος και την εκμετάλλευση των ευγενών και βασικών μετάλλων και κυρίως του χαλκού, του σιδήρου, του αργύρου. Το σημαντικότερο μεταλλευτικό κέντρο του αρχαίου κόσμου ήταν το Λαύριο, πάνω στο οποίο στήριξε την παντοδυναμία της η Αρχαία Αθήνα κατά την Κλασική περίοδο. Βασική όμως πηγή πλούτου για την ανάπτυξη του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού αποτέλεσαν τα μεταλλεία της Μακεδονίας και Θράκης.



Να τον υποδεχθείτε με αγκαλιές και φιλιά !


Ερχεται ο Νίμιτς με νέα πρόταση για το Σκοπιανό



Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου αναμένεται να επισκεφθεί την Αθήνα και τα Σκόπια ο ειδικός μεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, για να καταθέσει νέα πρόταση επίλυσης του προβλήματος με την ονομασία της ΠΓΔΜ. Τα ΜΜΕ των Σκοπίων αναφέρονται εκτενώς στην επανεμφάνιση του κ. Νίμιτς. Δημοσίευμα της εφημερίδας “Spic”, η οποία επικαλείται διπλωματικές πηγές από την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ, υποστηρίζει ότι ο ειδικός μεσολαβητής του ΟΗΕ θα παρουσιάσει......

...ελαφρώς τροποποιημένη την πρόταση του προέδρου της “Δημοκρατικής Ένωσης” (συγκυβερνών σλαβομακεδονικό κόμμα), Πάβλε Τραγιάνοβ. Η πρόταση του κ. Τραγιάνοβ προβλέπει σε πρώτη φάση να γίνει αποδεκτή συμβιβαστική λύση για όνομα, το οποίο θα αντικαταστήσει την προσωρινή ονομασία FYROM, δηλαδή να γίνει αποδεκτό σύνθετο όνομα για διεθνή χρήση. Έτσι η ΠΓΔΜ θα μπορεί να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και να ξεκινήσει τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την ΕΕ. Η δεύτερη φάση προβλέπει σύσταση κοινής επιτροπής, η οποία θα επιλύσει όλα τα ανοιχτά ζητήματα μεταξύ των δύο χωρών, ενώ θα ασχοληθεί ιδιαίτερα με τον προσδιορισμό του εύρους χρήσης του νέου ονόματος για διεθνή χρήση, καθώς και με τη χρήση του όρου “Μακεδονία”. Η τρίτη φάση προβλέπει υιοθέτηση στον ΟΗΕ ψηφίσματος για την επίλυση του ονόματος με παραρτήματα, τα οποία θα συμπεριλαμβάνουν τις επιτευχθείσες συμφωνίες μεταξύ των δύο χωρών.
Με δεδομένη την κινητικότητα στο Σκοπιανό, θεωρείται σημαντική η συνάντηση που θα έχουν αύριο στο Λονδίνο, στο περιθώριο της διεθνούς διάσκεψης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας και ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Αντόνιο Μιλοσόσκι.


Δεν καταλαβαίνουν τίποτα αυτοί ..

Μέμφονται οι Εβραίοι τον Έλληνα πρωθυπουργό


Παραθέτουμε ένα άρθρο από την εβραϊκή εφημερίδα ‘Υ-net’ της 27 Ιανουαρίου 2010 (σήμερα) που εκδίδεται στην Ιερουσαλήμ, πραγματικά αξίζει κανείς να το διαβάσει. <Ιερουσαλήμ 27.01.2010&gt;Ο Αντι -Δυσφημιστικός Σύνδεσμος (Anti-Defamation League) κάλεσε την κυβέρνηση της Ελλάδας να καταδικάσει δημόσια και απερίφραστα την εμπρηστική επίθεση κατά συναγωγής στο νησί της Κρήτης. «Είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει μέχρι στιγμής καταδικάσει τη τρομερή εμπρηστική επίθεση που είχε στόχο μια συναγωγή στο νησί της Κρήτης» δήλωσε ο Αβραάμ Η. Φόξμαν που είναι ο εθνικός διευθυντής της συνδέσμου ADL. Συνεχίζοντας το άρθρο διαπιστώνουμε την εντυπωσιακή σύγκριση που γίνεται από την εβραϊκή εφημερίδα για την βόμβα που εξερράγη στον Άγνωστο Στρατιώτη με τη φωτιά της συναγωγής των Χανίων. «Ο πρωθυπουργός, γράφει η ‘Υ-net’, καταδίκασε αποφασιστικά την πρόσφατη επίθεση με βόμβα που απείλησε το Ελληνικό Κοινοβούλιο, λέγοντας ότι η δημοκρατία δεν μπορεί να τρομοκρατηθεί», είπε ο Φόξμαν και συνέχισε: «Ελπίζουμε ότι στο ίδιο πνεύμα, θα πει δημοσίως και να καταδικάσει με έντονο τρόπο την επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό στη συναγωγή ‘Etz Chaim’ στα Χανιά» Στις 5 Ιανουαρίου - γράφει η εφημερίδα - τοποθετήθηκε εσκεμμένα έξω από την ιστορική συναγωγή ‘Etz Chaim’ ένα σαπούνι, προφανώς ο δράστης επικαλέστηκε την κοινή ελληνική αντισημιτική έκφραση «Θα σας κάνω σαπούνι».
Ο εβραϊκός σύνδεσμος ADL, έστειλε επιστολή στον Έλληνα πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου, καλώντας την κυβέρνηση του να καταδικάσει τον αντισημιτισμό και να εξασφαλίσει την ασφάλεια και την προστασία της εβραϊκής κοινότητας στην Ελλάδα.
«Η προηγούμενη κυβέρνηση παρέμενε σιωπηλή όταν δέχθηκαν επίθεση συναγωγές και βεβηλώσεις σε εβραϊκά νεκροταφεία, στέλνοντας ένα μήνυμα ανασφάλειας και ατιμωρησίας σε εκείνους που διέπραξαν επιθέσεις κατά της εβραϊκής κοινότητας» δήλωσε ο Φόξμαν.
Ενώ στην επιστολή που έστειλε τώρα τονίζει τα εξής: ''Ελπίζουμε ότι η κυβέρνησή σας θα αλλάξει την πολιτική αυτή και να αναγνωρίσει ότι ο αντισημιτισμός δεν έχει καμιά θέση στην Ελλάδα».


Μας δουλύουν Ψιλό γαζί και όχι μόνο!

Μήπως μας δουλεύουν ψιλό γαζί οικονομολόγοι και πολιτικοί;



Θυμάστε την παράδοξη και τρομερά καχύποπτη ιδέα που είχαμε παρουσιάσει στο Καλύτερα καχύποπτοι, παρά πρόβατα με κομμένο λαιμό;
Έ, λοιπόν, δεν μας φαίνεται πλέον  και τόσο καχύποπτη μετά τα …καλά λόγια με τα οποία βάλθηκαν να στολίζουν τις τελευταίες ημέρες την κυβέρνηση, όσοι μέχρι πρότινος ζητούσαν να φύγουμε από την Ευρωζώνη. Και δεν είναι μόνο ότι οι μέχρι πρότινος «εχθροί τους έθνους» ανακάλυψαν …ικανότητες στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ή το δάνειο με το επιτόκιο σούπερ-τοκογλύφου. Είναι κυρίως αυτή η μεσολάβηση της Goldman Sachs για πώληση σε κινέζικα κεφάλαια στρατηγικού μεριδίου της Εθνικής και άλλα πολλά, που μας βάζει ψύλλους στ΄ αυτιά.
Κατόπιν τούτων κρίνουμε σκόπιμο να αναδημοσιεύσουμε το «φανταστικό σενάριο» που δημοσιεύσαμε σε εκείνο το κομμάτι και το οποίο αρχίζει και γίνεται …πραγματικό.
Φάση πρώτη: Τεχνηέντως διόγκωσαν τα μεγέθη, μεταφέροντας έσοδα για τον επόμενο χρόνο και χρεώνοντας δαπάνες στο 2009 για να αυξηθεί το έλλειμμα!
Φάση δεύτερη: Η δραματική επιδείνωση της δημοσιονομικής εικόνας της χώρας διευκόλυνε την κυβέρνηση να αθετήσει τις προεκλογικές της υποσχέσεις, χωρίς πολιτικό κόστος. Και στο χρηματιστήριο προσέφερε την ευκαιρία σε νέους «παίκτες» να τοποθετηθούν πολύ χαμηλά για να κερδίζουν μεγαλύτερες υπεραξίες όταν ληφθούν τα μέτρα και η εικόνα αρχίσει να βελτιώνεται.
Φάση τρίτη: Η κυβέρνηση υπό την πίεση αγορών και έχοντας πια μια καταδεκτική κοινή γνώμη ανακοίνωσε τα σκληρά μέτρα που αναμένουν οι Βρυξέλλες. Παράλληλα προωθεί  διαρθρωτικές αλλαγές και ένα πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων (σημερινή συνεδρίαση με τον Πάγκαλο)
Φάση Τέταρτη: Στη συνέχεια οι Βρυξέλλες και οι ξένες αγορές αναγνωρίζουν οι τα μέτρα θα «βγάλουν την Ελλάδα από την κρίση» (άρχισε να γίνεται). Ενώ οι  κερδοσκόποι, που κέρδισαν από τα κρατικά ομόλογα, και πουλώντας τις μετοχές τους στο peak , μπορούν τώρα να έρθουν και να τις ξαναγοράσουν με τα κέρδη που αποκόμισαν από εμάς, στο πάτο! Έτσι, το χρηματιστήριο θα κάνει ένα μίνι ράλι, για να βγάλουν επί πλέον κέρδη, αυτοί που αγόρασαν χαμηλά με τα κέρδη που έκαναν από εμάς!
Φάση Πέμπτη: Η κυβέρνηση τότε θα μπορεί να επαίρεται ότι παρέλαβε μια οικονομία στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, την έβγαλε από την εντατική και την έχει σε κανονικό μονόκλινο, όπου πλέον δέχεται και επισκέψεις!!! Το κλίμα θα αλλάξει.  Η εικόνα θα βελτιωθεί. Οι Έλληνες θα δουν με αισιοδοξία το μέλλον. Ο Παπακωνσταντίνου ίσως προταθεί και για Νόμπελ Οικονομικών! (Τον Γιώργο υποθέτω ότι τον ενδιαφέρει μόνο το Νόμπελ Ειρήνης)!
Φάση Έκτη: Ενδιαμέσως με  το νομοσχέδιο που παρέχει  δικαίωμα  ψήφο στους  «νομίμους μετανάστες» θα αλλοιωθεί η  σύνθεση του εκλογικού σώματος, προς όφελος του ΠΑΣΟΚ («βεβαίως-βεβαίως») ενώ η λαϊκή βούληση θα ενισχυθεί με το νέο εκλογικό νόμο.  Έτσι μπορεί βασίμως το ΠΑΣΟΚ να ελπίζει σε μια άνετη επικράτηση στη δημοτικές εκλογές το Φθινόπωρο του 2010. Και θα αρχίσουν έτσι και οι πρώτες γκρίνιες για τον Σαμαρά στη Ν.Δ.
Φάση Έβδομο: Στα επόμενα δυο χρόνια η παγκόσμια οικονομία θα είναι πλέον σε φάση ανάπτυξης. Επομένως το ΠΑΣΟΚ μπορεί, εκεί  τέλος του 2012, αρχές του 2013, με ορατά πλέον τα σημάδια βελτίωσης της οικονομίας μας να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές. Φαντάζεστε τα συνθήματα, φαντάζεστε τον σκηνικό, ε, δε σας είναι δύσκολο να φανταστείτε και το αποτέλεσμα;
Στην Ρηγίλλης ακούει κανείς;
www.antinews.gr


Τι άλλο του μένει να κάνει;;;

Ο Γιώργος ξεπουλάει...

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ
Αυτό που επί χρόνια απέφευγε η χώρα μας να συζητήσει με την τουρκία, την εθνική της κυριαρχία, το αποδέχθηκε ο πρωθυπουργός μας Γιώργος Παπανδρέου.
Η αποδοχή αυτή, που γίνεται κάτω από την απειλή του casus belli αν η χώρα μας εφαρμόσει το δίκαιο της Θάλασσας που δεν αποδέχεται η τουρκία αλλά θα που υποχρεωθεί να το δεχθεί στην ΕΕ και συνεπώς ο χρόνος τρέχει υπέρ μας, είναι, όπως πολύ διακριτικά αναλύει ο Σταύρος Λυγερός, πολύ επικίνδυνη για την χώρα μας.
Είναι επικίνδυνη γιατί ο Γιώργος Παπανδρέου φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να υπογράψει το απαιτούμενο για το δικαστήριο της Χάγης συνυποσχετικό με την Τουρκία, όπου η τουρκία θα περιλάβει όλες τις εναντίον της κυριαρχίας της χώρας μας μη νόμιμες απαιτήσεις της
Έτσι και δεδομένου ότι το δικαστήριο της Χάγης όπως πολλές φορές ελέχθη κρίνει κυρίως πολιτικά και δίνει μεσαίες λύσεις, αναμένεται να δικαιώσει κατά το ήμισυ τις εκτός διεθνούς δικαίου απαιτήσεις της τουρκίας.
Συνεπώς ο Γιώργος Παπανδρέου αναθέτει την τύχη της κυριαρχίας της χώρας μας σε ξένους δικαστές (κατευθυνόμενους από τα γνωστά κέντρα).
Επίσης ουσιαστικά η κυριαρχία της χώρας μας τίθεται στην διάθεση της τουρκίας.
Η κατάσταση θυμίζει το υπό τύπον αστείου λεχθέν πριν από χρόνια βαθυστόχαστα από τον αμίμητο Τ. Χόρν στο γραφείο του Κωνσταντίνου Καραμανλή στις 22 Νοεμβρίου 1982 (σελίδα 247 βιβλίου Άκρως Απόιρρητο Ειδικού Χειρισμού του πρέσβη ε.τ. Χρήστου Ζαχαράκη).
Είχε πει τότε: "Η ακεραιότης της Ελλάδος επαφίεται στον φιλελληνισμό της τουρκίας"
Δυστυχώς φαίνεται ότι τα αστεία γίνονται πραγματικότητα.
Βέβαια υπάρχει και η αντίθετη με τον Θουκυδίδη θεωρία, του να κοιμόμαστε ήσυχοι, κτλ.
Όσον αφορά την Κύπρο η επιστολή προς Ερτογάν, όπως αναφέραμε, την ξεγράφει.


Οι υποτελείς γραικύλοι !!!

Το δάνειο της υποτέλειας και οι γρυλισμοί των ραγιάδων.

DOYLOS.jpeg
Η κυβέρνηση και η βιομηχανία της προπαγάνδας (ΜΜΕ) πανηγυρίζουν για το κατάπτυστο πενταετές δάνειο των 25 δις..
Το Συγκρότημα Λαμπράκη πρωτοστατεί στους προπαγανδιστικούς ύμνους υποτέλειας.
Η «Ελευθεροτυπία», πιο πονηρή, αφού αποκρύβει τα πραγματικά δεδομένα, πετάει ένα τίτλο που σηματοδοτεί τη συμφορά: «Μας δάνεισαν, μας έγδαραν»!
Ποια είναι τα πραγματικά δεδομένα:
α). Από τα 25 δις. του δανείου, μόνο τα 8 δις. θα πάρει η Ελλάδα.
Το 70% της έκδοσης το πήραν ξένοι(!).
β). Η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα δάνεισε με επιτόκιο 6,2 %, το οποίο μάλιστα προεισέπραξε, τη στιγμή που ο τρέχων τόκος για όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε. είναι ΜΟΝΟ 0,50!!!
Δηλαδή 11 φορές περισσότερο!!!
Βάση των συμφωνιών περί ισότητας των κρατών μελών η σύναψη αυτή παραβιάσει τη νομοθεσία της Ε,Ε. περί ίσων όρων των κρατών μελών της, πράγμα που θέτει παράνομα τα μέλη της σε διαφορετικές ταχύτητες.
Ερωτηθείς ο Παπακωσταντίνου για τους όρους του δανείου αντί να καταγγείλει την ΚΕΤ και να αρνηθεί σαν μέλος της Ε.Ε. ένα τέτοιο ασύμφορο δάνειο, κάλυψε την Ευρωπαϊκή Τράπεζα λέγοντας πως «αυτοί είναι οι κανόνες της αγοράς».
Τόσο ξεπουλημένοι είναι….
Το ραγιαδισμό τα κυβέρνησης και των ΜΜΕ τον χειροκροτεί ανοικτά και ο αμερικανός οικονομολόγος Joseph Stiglitz.
Βγήκε στην «Guardian» και στηρίζει τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης, δίνοντας τίτλους στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, που «ξεχνάνε» φυσικά να γράψουν ότι είναι φίλος και σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου.
Παράλληλα και για πρώτη φορά ύστερα από πολλούς μήνες, το σύνολο σχεδόν των διεθνών ΜΜΕ αναφέρεται με κολακευτικά (!) λόγια στη χώρα μας.
Δηλαδή το διεθνές κεφάλαιο και οι ληστρικοί μηχανισμοί του χειροκροτούν την ακραία υποτέλειά μας.
Χειροκροτούν την κυβέρνηση η οποία κατάφερε να δανειστεί με όρους χειρότερους και από τους πλέον βρώμικους …τοκογλύφους.
Προτεκτοράτο κανονικό. Κάτι ήξερε ο Γιωργάκης όταν έλεγε «ότι κινδυνεύει η εθνική μας ανεξαρτησία»: Την είχε ήδη υποθηκεύσει και πουλήσει…
_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!


Τι λέει ο κος Καραμανλής;

Ακύρωσε την Ελληνο-Αλβανική συμφωνία χωρικών υδάτων το Αλβανικό Συνταγματικό Δικαστήριο

Albania_flag_s.jpgΤο ανώτατο συνταγματικό δικαστήριο της Αλβανίας αποφάσισε την ακύρωση της Ελληνο-Αλβανική συμφωνίας με την οποία καθορίζοντο τα όρια των χωρικών υδάτων των δύο χωρών. Το κείμενο είχε υπογραφεί κατά την επίσκεψη του πρ. Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή στα Τίρανα τον προηγούμενο Απρίλιο.
Ο κ. Δρούτσας χαρακτήρισε την εξέλιξη αρνητική, αλλά επισήμανε ότι πρόκειται για "θέμα εσωτερικής διαδικασίας στην Αλβανία, την οποία δεν έχουμε και άλλη επιλογή παρά να τη σεβαστούμε". Πρόσθεσε ότι η Αθήνα θα περιμένει πρώτα απ’ όλα την επίσημη ενημέρωση από την πλευρά των Τιράνων και βεβαίως και τις προτάσεις της αλβανικής κυβέρνησης, για το πώς προτίθεται να χειριστεί το θέμα περαιτέρω.
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης στην Αλβανία είχαν επικρίνει την συμφωνία και ο αρχηγός της σοσιαλιστικής αξιωματικής αντιπολίτευσης Εντι Ράμα (αγαπητός από πολλά ελληνικά ΜΜΕ), άσκησε προσφυγή στο συνταγματικό δικαστήριο χαρακτηρίζοντας την συμφωνία "ξεπούλημα των χωρικών υδάτων".
πηγή


Ποιούς προσπαθεί να πείσει ο εθνικός μας γελωτοποιός ;

       Κάηκε και το τελευταίο τους χαρτί! Μάταια προσπαθούσε να πείσει ο Λαζόπουλος


LAZOPOYLOS.jpgΈκτακτο επεισόδιο για τον Λάκη Λαζόπουλο σήμερα και το Αλ Τσαντίρι. Έκτακτο και επείγον σαν το λαθρονομοσχέδιο...
Και προσπάθησε να μας πείσει για τους λαθρομετανάστες. Για μια ακόμα φορά. Όμως δεν μπορούσε να πείσει ούτε καν τον εαυτό του...
Και τα επιχειρήματα εκπληκτικά. Το πλέον φοβερό ήταν τα "ακροδεξιά κανάλια!" Αυτά που απο το πρωί μέχρι το βράδυ προσπαθούν να μας πείσουν για τους λαθροψηφοφόρους! Ίσως η μεγαλύτερη τηλεοπτική κοτσάνα της χρονιάς.
Κάποια στιγμή ανέφερε και τον Σαμαρά που "άνοιξε" τα σύνορα...
Μόνο που ο Σαμαράς τα άνοιξε για τους Βορειοηπειρώτες. Όχι για τους λαθρομετανάστες απο Πακιστάν, Συρία, Ιράκ, Μπαγκλαντές, Αφγανιστάν, Σομαλία, και...και...και...
Δηλαδή Λάκη αν επιθυμεί να γεννήσει όλη η υφήλιος εδώ θα τους κάνουμε Έλληνες;Άξιος ο μισθός σου. Οι καναλάρχες (τα αφεντικά σου) με τις εταιρείες Δημοσίων Έργων θα έχουν φθηνούς εργάτες. Μην ανησυχείς...
Τα συμφέροντα τους εξάλλου υπερασπίζεσαι και όχι του ελληνικού λαού ή έστω των λαθρομεταναστών! Μετά την ιστορική ρήση "ακροδεξιά κανάλια" ο Λάκης μάλλον δεν δικαιούται να σατυρίζει την Έφη Σαρρή! πείσει  
πηγή


Να που είναι τα λεφτά κε Παπανδρέου!!

Αυτές είναι κυβερνήσεις: Διαγράφουν 6 δις ευρώ προστίμου και παίρνουν δάνειο με υψηλό επιτόκιο

Αίσθηση προκάλεσε στην Επιτροπή Απολογισμού και Γενικού Ισολογισμού του Κράτους, η αναφορά σε Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ότι από τα 6,09 δισεκατομμύρια ευρώ που διαγράφηκαν από τα έσοδα το οικονομικό έτος 2008, τα 5,5 δισ. αφορούσαν διαγραφή προστίμων που είχαν επιβληθεί στην εταιρεία «Ακρόπολις Χρηματιστηριακή», γνωστή από τη συμμετοχή της στις υποθέσεις του Χρηματιστηρίου και των δομημένων ομολόγων.
Η απόφαση για διαγραφή των προστίμων στην εταιρεία ανήκει στον προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ. ΦΑΕΕ Αθηνών, ο οποίος έχει θεωρήσει ως εμπρόθεσμη την ακυρωτική προσφυγή της εταιρείας.
Το θέμα έθεσε κατ’ αρχήν στην Επιτροπή, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημ. Κουσελάς, για να ακολουθήσει σειρά βουλευτών που αξίωσαν διευκρινίσεις από τον παριστάμενο υφυπουργό Οικονομικών, Φίλιππο Σαχινίδη για την φύση των διαγραφέντων προστίμων. Ο τελευταίος, υπενθύμισε πως της υπόθεσης έχει επιληφθεί εισαγγελέας και επιφυλάχθηκε να δώσει πλήρεις διευκρινίσεις κατά την συζήτηση του Απολογισμού στην Ολομέλεια.
Κατά τα άλλα, ο κος Σαχινίδης, παρουσιάζοντας τον Απολογισμό του οικονομικού έτους 2008, σημείωσε πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αντί να αντιμετωπίσει κατάματα την αλήθεια, υιοθετούσε εξωπραγματικές υποθέσεις και σενάρια για την εξέλιξη της οικονομίας. «Το 2008 το έλλειμμα είχε εκτοξευθεί στο 15% του ΑΕΠ και οι ακάλυπτες επιταγές 1,3 δισ. ευρώ. Στον Προϋπολογισμό του 2008 ωστόσο, η πρόβλεψη για το έλλειμμα ανερχόταν στο 1,6%» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κος Σαχινίδης.
Ο υφυπουργός Οικονομικών, κατηγόρησε επίσης την Νέα Δημοκρατία για αποστολή πλασματικών στοιχείων στην Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία σχετικά με το έλλειμμα κατά την δική της διακυβέρνηση, αναφέροντας χαρακτηριστικά, ότι τα στοιχεία που αποστέλλονταν στην Γιούροστατ, τον Απρίλιο του 2009, παρουσίαζαν το χρέος των νοσοκομείων στο μισό του χρέους για το οποίο μιλούσε ο υπουργός Υγείας Δ. Αβραμόπουλος στη Βουλή (2,5 δισ. έναντι 5,2 δισ. ευρώ).
Στο πλαίσιο αυτό, ο κος Σαχινίδης σημείωσε ότι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται το πόρισμα της ανεξάρτητης Επιτροπής για την αξιοπιστία των στατιστικών στοιχείων. «Το πόρισμα θα κατατεθεί στη Βουλή και θα συζητηθεί για να δούμε πώς φτάσαμε στην κατάσταση αυτή. Είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσουν αξιοπιστία τα δημοσιονομικά μεγέθη» ανέφερε ο υφυπουργός.


Δημήτρη οι πατριώτες είναι δίπλα σου!!

Και η Πρώτη Γραμμή δίπλα στον Δημήτρη


280110-protigrammiΟ Δημήτρης Παπαγεωργίου, δημοσιογράφος στις εφημερίδες «Ελεύθερη Ώρα» και «Ελεύθερος Κόσμος» και εκ των παραγωγών της εκπομπής «Αδελφοί Λούμπεν», παραμένει εδώ και τέσσερις ημέρες κρατούμενος στην ΓΑΔΑ, επειδή έκανε το λάθος... να πάει σε ρεπορτάζ κάλυψης «αντιρατσιστικής» διαδήλωσης και αντιδιαδήλωσης κατοίκων των Αμπελοκήπων, όπου τον έστειλε η εφημερίδα του.
Εκεί, μέσα σε μία έκρυθμη κατάσταση με τους παρευρισκόμενους στις δύο συγκεντρώσεις να συγκρούονται μεταξύ τους, ακροαριστεροί με ρόπαλα και κράνη, αφού αναγνώρισαν τον Δημήτρη που κάλυπτε το ρεπορτάζ, του επιτέθηκαν με δολοφονικές διαθέσεις, με αποτέλεσμα να τον στείλουν στο νοσοκομείο με έξι ράμματα στο κεφάλι.
Το παράδοξο της υπόθεσης δεν είναι ότι ένας δημοσιογράφος πατριωτικών απόψεων έπεσε θύμα της πολιτικής βίας των αναρχοτραμπούκων (έχουμε πλέον συνηθίσει την τακτική της άκρας αριστεράς), αλλά ότι η αστυνομία αντί να τον προστατέψει και να συλλάβει τους δράστες της εναντίον του επίθεσης... ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ!
Και τα παράδοξα του ΠΑΣΟΚιστανικού καθεστώτος συνεχίζονται: Ο Δημήτρης κρατείται από το Σάββατο στα κρατητήρια, «αναγνωρισμένος» από αυτούς που του επιτέθηκαν ως... συμμετέχων σε επίθεση εναντίον τους, και χωρίς να του δοθεί η δυνατότητα να τους μηνύσει κατά τις ώρες που ίσχυε η αυτόφωρη διαδικασία...
Η τρομοκρατία του Χρυσοχοίδη και του ΠΑΣΟΚ, κατά ενός δημοσιογράφου με εκφρασμένες απόψεις εναντίον του νομοσχεδίου εποικισμού της Ελλάδος, είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Όσοι αντιτιθέμεθα στα σχέδια πολιτογράφησης και απόδοσης ιθαγένειας σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, πρέπει να το ξανασκεφτούμε αν θα ξαναμιλήσουμε. Όσοι δημοσιογράφοι εκφράζονται δημοσίως κατά της εθνοκτόνου πολιτικής του ΠΑΣΟΚ είναι ο άμεσος στόχος τόσο του παρακράτους όσο και του επίσημου κράτους.

Εμείς δεν θα σιωπήσουμε:
-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.
-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΠΟΥ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
-ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More