12.3.10

Οι εφιάλτες !!!!

170 Eφιάλτες ''σφράγισαν'' την προδοσία...

Μετά τις άγριες και σκληρές εκφράσεις ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα, το νομοσχέδιο ψηφίστηκε επί της αρχής από την πλειοψηφία.


Δεκτό κατά πλειοψηφία επί της αρχής του έγινε το μεταναστευτικό νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών. Είχε προηγηθεί ονομαστική ψηφοφορία που έχει ζητήσει ο ΛΑΟΣ.

Επί 259 παρόντων βουλευτών, υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκαν... 170 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, κατά 86 από τη ΝΔ και τον ΛΑΟΣ, ενώ τρεις από το ΚΚΕ δήλωσαν "παρών".
Στα ύψη ανέβηκε πολλές φορές το πολιτικό θερμόμετρο στη Βουλή κατά τη συζήτηση του ν/σ για το μεταναστευτικό, που ψηφίστηκε επί της αρχής,μετά από ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησαν ΝΔ και ΛΑΟΣ. Πέρα από τους κυβερνητικούς βουλευτές,υπέρ του ν/σ τάχθηκε και ο ΣΥΡΙΖΑ,παρά το ότι ο Αλέξης Τσίπρας το χαρακτήρισε άτολμο,ενώ από την πλευρά του το ΚΚΕ,δήλωσε παρών.

Τη συζήτηση χαρακτήρισαν η σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε στη κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ζητώντας την απόσυρση της τροπολογίας - προσθήκης με τις αρμοδιότητες του πρωθυπουργού και προειδοποιώντας για την κατάργηση των διατάξεων για τους μετανάστες, η σκληρή απάντηση του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση που έκανε λόγο για «πολιτικό στίγμα» κι η αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΛΑΟΣ με αφορμή τη στήριξη του Γ. Καρατζαφέρη στις προσπάθειες του Γιώργου Παπανδρέου για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς σε παρέμβαση του από το βήμα της Ολομέλειας,χαρακτήρισε «τροπολογία - ντροπή, που νομιμοποιεί πλήρως την αυθαιρεσία και τη παρανομία», την προσθήκη με την οποία παρέχεται η δυνατότητα στον πρωθυπουργό, σε θέματα κατεπείγοντα και μείζονος εθνικής σημασίας, να αναθέτει απευθείας σε επιτροπές την εκπόνηση μελετών και έργων και να καθορίζουν με τον υπουργό Οικονομίας την αμοιβή των μελετητών.

«Αυτή είναι η διαφάνεια που επαγγέλλεστε; Τι είδους απευθείας αναθέσεις εθνικών ζητημάτων σε ξένες εταιρίες έχετε στο μυαλό σας; Έχετε καταλάβει ότι δεν διοικείτε Μη Κυβερνητική Οργάνωση, αλλά κυβέρνηση δημοκρατικής χώρας; Αποσύρετε την αμέσως»,τόνισε ο κ Σαμαράς.

Έντονα αντέδρασε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης που κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά ότι επέλεξε, με αυτό το ν/σ,να χτυπήσει πισώπλατα τον πρωθυπουργό. «Επέλεξε,σε μια ώρα που ο έλληνας πρωθυπουργός βρίσκεται στο αποκορύφωμα μιας προσωπικής και εθνικής εκστρατείας, για να μεταβάλει ένα διεθνές δυσμενές κλίμα και να μπορέσει να το αλλάξει υπέρ των εθνικών συμφερόντων, να καταφέρει πισώπλατο χτύπημα.Να αμφισβητήσει την ηθική ακεραιότητα του πρωθυπουργού.Αυτή η διάταξη είναι στο πλαίσιο του θεσμού του πρωθυπουργού και στη προσπάθεια του να ανασυγκροτήσει μια Ελλάδα που ήταν ετοιμόρροπη. Είναι στίγμα πολιτικό, σε αυτή τη πολιτική που έχει υιοθετήσει ο κ.Σαμαράς το τελευταίο διάστημα»,υπογράμμισε ο κ. Ραγκούσης.

Ο Γιάννης Ραγκούσης απέρριψε τις αιτιάσεις τόσο της ΝΔ όσο και του ΛΑΟΣ για κίνδυνο νόθευσης του αποτελέσματος των δημοτικών εκλογών, τονίζοντας ότι ακόμα και αν όλοι οι νόμιμοι μετανάστες ζητήσουν να συμμετάσχουν, θα είναι λίγες δεκάδες χιλιάδες διασκορπισμένοι σε όλη την εθνική επικράτεια, που σημαίνει ότι δεν θα ξεπεράσουν το 1% σε κάθε νομό.

Από την πλευρά του,ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, παρά τις έντονες διαφωνίες που εξέφρασε για το μεταναστευτικό νομοσχέδιο, επαναλαμβάνοντας την πρόταση του για δημοψήφισμα, έδωσε στήριξη τόσο στις προσπάθειες που καταβάλει ο πρωθυπουργός στην οικονομία, όσο και στη τροπολογία που αφορά αρμοδιότητες του,λέγοντας χαρακτηριστικά:

Από το ΚΚΕ,ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Γιώργος Μαυρίκος έκανε λόγο για προσπάθεια της κυβέρνησης να εμφανιστεί προστάτης των μεταναστών, δήλωσε ότι το κόμμα του δεν θα επιτρέψει να γίνει το ν/σ κολυμβήθρα του Σιλωάμ, ενώ κάλεσε όλους τους εργαζομένους και τους μετανάστες να συμμετάσχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις, για να ανατραπεί, όπως είπε, η αντιλαϊκή πορεία της χώρας και να δοθεί ταξική απάντηση.

Ο Πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας,μίλησε για «αμήχανη κυβέρνηση που δεν τολμά να υπερασπιστεί με σθένος ένα νομοσχέδιο που θα μπορούσε να είναι τομή για την ελληνική κοινωνία". «Το δίλημμα είναι αν θα πάμε πίσω στα επαναστατικά Συντάγματα ή θα προχωρήσουμε σε μια κοινωνία αλληλεγγύης, ειδικά σε αυτήν την περίοδο της οικονομικής κρίσης», επεσήμανε ο κ. Τσίπρας.


Θα φύγουν με κλωτσιές !!!!!




Δεν είμαστε του χεριού σας…
«Δεν είναι δουλειά της κυβέρνησης να εμποδίζει τους πολίτες να κάνουν λάθη. Είναι δουλειά των πολιτών να εμποδίζουν την κυβέρνηση να κάνει λάθη», έλεγε ο Robert H. Jackson.Είναι δική μας δουλειά λοιπόν, να εμποδίσουμε όποιους φαλκιδεύουν το μέλλον μας, όποιους από την κυβέρνηση και τη Βουλή, υπονομεύουν τις ζωές, τις δικές μας και των παιδιών μας.Είναι δική μας δουλειά, να μην αφήσουμε κανέναν να αποφασίζει για μας χωρίς εμάς.Τους ψηφίσαμε για να μας εκπροσωπούν στη Βουλή, να νομοθετούν και να κυβερνούν, για το καλό του τόπου και των πολιτών που ζουν σ αυτόν.Τους ψηφίζουμε να φροντίζουν, για την ευημερία των ελλήνων και του τόπου, για την ασφάλεια... των πολιτών, για την παιδεία των νέων γενεών, για τον πολιτισμό μας, για όσα είμαστε ως λαός και όσα μας αξίζουν.
- δεν δώσαμε σε κανέναν λευκή επιταγή, με τις εκλογές, να ξεπουλάει κομμάτια της επικράτειάς μας,
- δεν δώσαμε σε κανέναν λευκή επιταγή να μπασταρδεύει και να αλλοιώνει τον πληθυσμό της χώρας,
- δεν δώσαμε σε κανέναν λευκή επιταγή να νομιμοποιεί ανομίες,
- δεν δώσαμε σε κανέναν λευκή επιταγή να κάνει την Ελλάδα χώρα, πόλο έλξης ή κέντρο υποδοχής παράνομης μετανάστευσης, και στη συνέχεια εξαγωγής μεταναστών με ελληνική ταυτότητα,
- δεν δώσαμε σε κανέναν λευκή επιταγή να κάνει τους Έλληνες επαίτες του κόσμου,
- δεν δώσαμε σε κανέναν λευκή επιταγή να ταπεινώνει την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια αυτού του λαού,
- δεν δώσαμε σε κανέναν λευκή επιταγή να μας υπονομεύει.
Το 1974 έλεγε σε ομιλία του, στην Ουάσιγκτον, ο Χένρι Κίσινγκερ: «Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες: έτσι ίσως καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητα τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικός απαραίτητα σχέδια μας στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο, και την Μέση Ανατολή…»
Σήμερα, τριάντα έξι χρόνια μετά από εκείνο το ανθελληνικό παραλήρημα του πρώην υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ, έχουμε φτάσει στο σημείο να βλέπουμε το σχέδιο του Κίσινγκερ, να απλώνεται μπροστά μας, να το ζούμε σε όλο του το μεγαλείο και το χειρότερο να το απλώνουν, κατά τ’ άλλα «ελληνικά χέρια» συναινώντας στις ορέξεις τρίτων, μιας υποτιθέμενης υπεύθυνης ελληνικής κυβέρνησης.
Σύμφωνα, με τα τελευταία στοιχεία, 532,898 αλλοδαποί θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές, αφού με το νομοσχέδιο, δίνεται παράταση εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους έως τις 30/06/10.
Από αυτούς οι 378,34 προέρχονται από την Αλβανία και οι υπόλοιποι 154,552 από τριτοκοσμικές χώρες.
Το 80% αυτών που θα ελληνοποιηθούν σε μια νύχτα, είναι μουσουλμάνοι!!!

Πρέπει να πούμε σε όλους, προς κάθε κατεύθυνση, σε κάθε τόνο ότι: είμαστε εδώ και θα διεκδικήσουμε ότι μας πρέπει, ότι μας ανήκει. Ότι θα φωνάξουμε:
για την κυριαρχία μας,
για την αξιοπρέπεια μας,
για τις οικογένειες μας,
για να σταθούμε στα πόδια μας χωρίς δεκανίκια,
για την ιστορία μας,
για τον πολιτισμό μας,
για αυτά που δώσαμε στον κόσμο,
για αυτά που είμαστε υπερήφανοι.
Αν κάποιοι νομίζουν ότι πήραν την λαϊκή εντολή για να κάνουν ότι γουστάρουν, είναι απλά γελασμένοι, είναι απλά κομπάρσοι σε άλλο έργο, όχι στο δικό μας…

Αναγνώστης
πηγη


Κικέρων υπέρ Φλάκκου…

Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η σημερινή μου «blog-άποψη» είναι πιπεράτη, αλλά όχι δικό μου δημιούργημα. Το κείμενο ήρθε στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο από ένα πολύ καλό φίλο και το δημοσιεύω (διατηρώντας φιλόλογοι αναγνώστες μου) με επιφυλάξεις για την αυθεντικότητά του όχι επειδή είναι πολύ μα πάρα πολύ αιχμηρό για εμάς τους Έλληνες, αλλά αντίθετα επειδή είναι εκπληκτικά επίκαιρο μετά από 2000 χρόνια!

Γίνεται ακόμη πιο χρήσιμο μια και διανύουμε περίοδο... πρωτόγνωρων οικονομικών προβλημάτων. Στην Ελλάδα του 2010, ενώ κανείς πολιτικός δεν οδηγείται στην φυλακή, καλούμαστε ΟΛΟΙ να πληρώσουμε «σπασμένα» που άλλοι στο τσακίρ κέφι της ΕΞΟΥΣΙΑΣ….σπάσανε!
Και επειδή βλέπουμε τον Πρωθυπουργό μας να περιφέρεται σε Ευρώπη και Αμερική εκλιπαρώντας για «πολιτική» όχι «οικονομική στήριξη» θα ήθελα να του υπενθυμίσω το στίχο του Εθνικού μας ποιητή που μας πάει πίσω δυο αιώνες:
«Μοναχή το δρόμο επήρες , εξανάλθες μοναχή· δεν ειν’ εύκολες οι θύρες, εάν η χρεία τες κουρταλεί».
Τελικά, «όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν…»
Έγραψε ο Κικέρωνας το έτος 59 π. Χ. σε κείμενο υπεράσπισης του κατηγορούμενου συμπατριώτη του Φλάκκου:
«Είναι αλήθειες ότι θα πω για την ελληνική φυλή. Δεν της αρνούμαι τη λαμπρότητα του λόγου, την επίδοση στα γράμματα και τις καλές τέχνες, ούτε το χάρισμα της ιδιοφυΐας, της ρητορείας και οτιδήποτε άλλο διεκδικήσουν δεν μπορώ παρά να τους το αναγνωρίσω. Όμως το έθνος αυτό δεν αντελήφθη ποτέ τη σοβαρότητα της μαρτυρίας που απαιτεί απόλυτη εντιμότητα. Από πού προέρχεται η φράση «μου δανείζεις μαρτυρία;» από Γάλλους ίσως ή από Ισπανούς; Είναι καθαρά ελληνική. Ακόμη και οι αγνοούντες την ελληνική γνωρίζουν καλά την έννοια της φράσης αυτής.
Παρακολουθήστε με πόση αυθάδεια συζητούν και με πόσης έλλειψη σοβαρότητας διαλέγονται και θα αντιληφθείτε ότι υπό ουδενός ενδοιασμού διακατέχονται. Σε καμία περίπτωση δεν απαντούν ευθέως στο ερώτημα που τίθεται. Αντίθετα πλατειάζουν δολιχοδρομούντες. Ουδέποτε ενδιαφέρονται να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους αποφεύγοντας τους κινδύνους της απόδειξης.
Πώς να λάβει κανείς σοβαρά υπόψη ανθρώπους για τους οποίους ο όρκος είναι παιχνίδι, η μαρτυρία εμπαιγμός, η υπόληψη κενή σκιά; Ανθρώπους για τους οποίους ο έπαινος, η υποχρέωση, τα συγχαρητήρια ακόμη και η οικονομική κατάσταση οφείλονται σε αναιδή ψευδολογία;
Είναι γνωστόν, άλλωστε, ότι οι ελληνικές πολιτείες διοικούνται κατά τρόπο τυχάρπαστο από ανεύθυνες συνελεύσεις. Ας μην αναφερθούμε στα της σημερινής Ελλάδας που από καιρού καταστράφηκε από τα διάφορα πολιτικά κόμματα.
Η παλαιά και ένδοξη Ελλάδα με το κλέος και την ευδαιμονία της καταστράφηκε πάντοτε από το ίδιο κακό αίτιο. Δηλαδή την αχαλίνωτη δράση και την ανευθυνότητα των συνελεύσεών της.
Τους θώκους της εξουσίας καταλάμβαναν σχεδόν πάντοτε άνδρες αδαείς και άσχετοι προς όλα τα θέματα. Αυτοί περιέπλεκαν την πολιτεία σε μάταιους πολέμους και περιπέτειες. Τα αξιώματα δίνονταν στους ταραχοποιούς και διώκονταν όσοι είχαν προσφέρει καλές υπηρεσίες.
Τέτοια δε συνέβαιναν ακόμη και στην Αθήνα τον καιρό εκείνο που θαυμαζότανε όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο!
Να θυμάστε λοιπόν όποτε πρόκειται για ελληνικά ψηφίσματα ότι αυτά δεν είναι παρά το παραλήρημα ενός αλλοπρόσαλλου όχλου, φωνή ανθρώπων ουτιδανών, κραυγή άκριτη και αστάθμητη λαού ανόητου και ψεύτη και η φρενίτιδα της συνέλευσης του πλέον επιπόλαιου όλων των εθνών!…


Είδες οι Αλβανοί , τρώνε καλά ,εμείς εδώ......

ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ..ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ...!!!

Τούτο και αν είναι είδηση...
Ο Αλβανός πρωθυπουργός, Σαλί Μπερίσα, ανακοίνωσε την χορήγηση νέας αύξησης στους μισθούς και στις συντάξεις.
Μάλιστα δε, ό Μπερίσα προέβη στις παραπάνω δηλώσεις..... μετά τη σύσταση που Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου προς την Αλβανία να προχωρήσει σε μείωση των δημοσίων δαπανών κατά 2%, ώστε να μειωθεί το έλλειμμα του προϋπολογισμού από 7% σε 3% το 2010.
Τί γίνεται εδώ;
Πώς αγνοούν τις..."συστάσεις" του Δ.Ν.Τ.;
Σημειώνουμε ότι οι Αλβανοί παίρνουν αύξηση γιά δεύτερη φορά σε.... διάστημα 10 μηνών, τελευταία αύξηση ήταν τον περασμένο..Μάιο.!!!
Όπως δε ανακοίνωσε ο Μπερίσα , δίνει τις αυξήσεις γία να είναι συνεπής στις προεκλογικές του υποσχέσεις.
Γιά φαντασθείτε να φύγουν οι Αλβανοί από εδώ και να πάμε εμείς αυτή τη φορά ...μετανάστες στην Αλβανία.!
Με τούς πολιτικούς πού έχουμε , όλα να τα περιμένει κανείς....
πηγη


Για να δούμε που θα καταλήξει η Ιστορία !!!!


Έρευνα για την κερδοσκοπία ζητούν 4 Ευρωπαίοι ηγέτες
Την επιστολή 4 Ευρωπαίων ηγετών για την αντιμετώπιση της κερδοσκοπίας, χαιρετίζει ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, Αμ. Αλταφάζ.


Πρωτοβουλία κατά της κερδοσκοπίας ανέλαβαν με επίστολή τους προς τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και τον προεδρεύοντα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, πρωθυπουργό της Ισπανίας Χ. Θαπατέρο, ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Νικολά Σαρκοζί, ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ζαν Κλοντ Γιούνγκερ, η καγκελάριος της Γερμανίας Αγκελα Μέρκελ και ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου.
Στην επιστολή τους, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα οι «4» αναφέρουν:
«Κύριε Πρόεδρε, Κύριε Πρωθυπουργέ,
Ενώπιον των τρεχουσών εξελίξεων στις αγορές των ευρωπαϊκών κρατικών ομολόγων, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας στα ασφάλιστρα έναντι κινδύνου (credit default swaps (CDS) των συναλλαγών στα ευρωπαϊκά κρατικά ομόλογα, προκειμένου να αποτραπεί αδικαιολόγητη κερδοσκοπία, να προάγουμε τη διαφάνεια και να βελτιώσουμε την αξιοπιστία και την ασφάλεια των συναλλαγών σε παράγωγα.
Πρώτον, πρέπει να αποτρέψουμε κερδοσκοπικές ενέργειες που προκαλούν τόσο μεγάλη αβεβαιότητα στις αγορές, ώστε οι τιμές να μην παρέχουν πλέον ακριβείς πληροφορίες και η χρηματοδότηση των κρατών να φτάνει σε εντελώς αδικαιολόγητα υψηλά επίπεδα. Προτείνουμε, λοιπόν, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να κινήσει το ταχύτερο δυνατόν, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, έρευνα για τον ρόλο και τις συνέπειες των κερδοσκοπικών πρακτικών σε σχέση με τις συναλλαγές των CDS στα κρατικά ομόλογα των ευρωπαϊκών χωρών.
Εάν η έρευνα διαπιστώσει κατάχρηση στις αγορές ή ότι υπάρχει βάσιμη υποψία ότι οι πρακτικές κερδοσκοπίας έχουν σημαντικές συνέπειες στις εξελίξεις των αποδόσεων, θα πρέπει τάχιστα να εξετάσουμε μέτρα για να καθορίσουμε εάν είναι κατάλληλα και, αν χρειαστεί να υιοθετήσουμε την κατάλληλη νομοθεσία.
Η διερεύνηση αυτή θα πρέπει επίσης να εξετάσει το ενδεχόμενο θέσπισης ελάχιστων περιόδων διακράτησης στην εμπορία των CDS, την απαγόρευση των κερδοσκοπικών συναλλαγών CDS, καθώς και την απαγόρευση της απόκτησης CDS που δεν χρησιμοποιούνται για σκοπούς αντιστάθμισης των κινδύνων.
Δεύτερον, θα πρέπει τώρα να προχωρήσουμε και να εντείνουμε τις υφιστάμενες ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην βελτίωση της διαφάνειας σχετικά με τις αγορές παραγώγων, βάση των αποφάσεων των G20:
(i) Οι ρυθμιστικές αρχές πρέπει να έχουν πρόσβαση στο τρέχον χαρτοφυλάκιο και τις πληροφορίες που αφορούν συναλλαγές παραγώγων, συμπεριλαμβανομένων των συναλλαγών CDS, με την υποχρεωτική κοινοποίηση όλων των συναλλαγών σε παράγωγα σε μια κεντρική βάση δεδομένων για συναλλαγές που θα εδρεύει στην Ευρώπη. Αυτό θα επιτρέψει στις ρυθμιστικές αρχές να εντοπίσουν τους κύριους διαπραγματευτές και να παρακολουθούν στενά τις δραστηριότητές τους. Οι ρυθμιστικές αρχές θα πρέπει να έχουν απεριόριστη πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα της αγοράς. Πρέπει επίσης να εργαστούμε για να διασφαλίσουμε ότι οι ευρωπαϊκές ρυθμιστικές αρχές θα λαμβάνουν τις σχετικές λεπτομερείς πληροφορίες από μη ευρωπαϊκές κεντρικές βάσεις δεδομένων για συναλλαγές.
(ii) Όπως συνιστάται από την Επιτροπή και το Συμβούλιο Ecofin, θα πρέπει να βελτιώσουμε την ασφάλεια των αγορών εξωχρηματιστηριακών (OTC) παραγώγων εξασφαλίζοντας ότι, όλα τα αποδεκτά παράγωγα προϊόντα θα διαπραγματεύονται σε χρηματιστήρια ή ηλεκτρονικές πλατφόρμες διαπραγμάτευσης, ανάλογα με την περίπτωση, και θα διακανονίζονται μέσα από κεντρικούς αντισυμβαλλόμενους (CCP). Οι οντότητες αυτές θα πρέπει να ελέγχονται επαρκώς για να εξασφαλίζεται αυξημένη ασφάλεια και αξιοπιστία.
Υποστηρίζουμε σθεναρά τη θέση των ευρωπαϊκών κεντρικών αντισυμβαλλομένων εντός της ζώνης του ευρώ για την ενίσχυση της ακεραιότητας και της ευστάθειας του ευρωπαϊκού χρηματοπιστωτικού συστήματος.
Η Ευρώπη πρέπει να αναλάβει ηγετικό ρόλο σε αυτό. Η Επιτροπή θα πρέπει να παρουσιάσει τα αποτελέσματα των ερευνών, καθώς και ενδεχόμενες προτάσεις για τα θέματα αυτά σε μία από τις επόμενες συνεδριάσεις του Συμβουλίου Ecofin, ούτως ώστε οι υπουργοί Οικονομικών, να είναι σε θέση να συζητήσουν σε αυτή τη βάση».
Προς την ατζέντα του G20
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Επιτροπής, Αμαντέου Αλταφάζ, η συζήτηση για τα CDS διεξάγεται αυτή τη στιγμή σε ευρωπαϊκό επίπεδο, το θέμα έχει παγκόσμιες διαστάσεις και σκοπός είναι να τεθεί προς συζήτηση στη Σύνοδο των χωρών του G20. Ο Αμ. Αλταφάζ υπενθύμισε ότι την Τρίτη, 16 Μαρτίου, το θέμα θα συζητηθεί στο Συμβούλιο Εcofin, αλλά και στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στην οποία θα παρέμβει ο Επίτροπος αρμόδιος για θέματα Εσωτερικής Αγοράς, Μισέλ Μπαρνιέ.
Τέλος, ο κ. Αλταφάζ ανέφερε ότι τις προσεχείς εβδομάδες ο Μ. Μπαρνιέ θα επισκεφθεί τις ΗΠΑ, προκειμένου να συζητήσει το θέμα με την αμερικανική πλευρά, στη βάση της αρχής της αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Ξεκαθάρισε, ακόμα, ότι πρόθεση της Επιτροπής είναι τα όποια μέτρα ληφθούν να μην είναι προστατευτικού και διακριτικού χαρακτήρα.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


Το βιβλίο βόμβα !!!!!!

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ - Τα Εβραϊκά είναι Ελληνικά !!! - Hebrew is Greek by Joseph Isaac Jahuda

Επί 30 έτη o μεγαλοφυής Εβραίος ερευνητής Joseph Isaac Jahuda συνέκρινε τις 3 γλώσσες Εβραϊκή καί Αραβική προς την Ελληνικήν Ομηρικήν, εξέδωσε το 1982 στο Λονδίνο ένα βιβλίο 680 σελίδων με τίτλο Hebrew is Greek (Τα Εβραϊκά είναι Ελληνικά) και τα Αραβικά .Το σύγγραμμα του εκδοθέν το 1982 εξαφανίσθηκε μυστηριωδώς . Ελάχιστα αντίγραφα διεσώθησαν....
O Εβραίος Joseph Isaac Jahuda, γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ, διαπρεπής δικηγόρος στο Λονδίνο, καθηγητής της Εβραϊκής γλώσσας στην Ιουδαϊκή σχολή της Ταγγέρης. Ιουδαίος την εθνότητα και το θρήσκευμα, γνωρίζων άριστα από στήθους την Παλαιά Διαθήκη, την αρχαία και νέα εβραϊκή, το ήμισυ τού Κορανίου από στήθους, την αρχαία και νέα Αραβική, την Γαλλική, την Αγγλική, την Λατινική.
Μετά την επαφή του με τις Ελληνικές λέξεις αποφάσισε να κάνει συγκριτική έρευνα των συγγενών γλωσσών Εβραϊκής και Αραβικής προς την Ελληνικήν Ομηρικήν, που εξέμαθε. Επί 30 έτη ό μεγαλοφυής ερευνητής συνέκρινε τις 3 γλώσσες, ώσπου εξέδωσε το 1982 στο Λονδίνο (Becket Publications Oxford, 1982, ISBN 0-7289-0013-0) ένα βιβλίο 680 σελίδων με τίτλο HEBREW IS GREEK (Τα Εβραϊκά είναι Ελληνικά) και τα Αραβικά, πού κατ' οικονομία δεν συμπεριέλαβε στον τίτλο.
Το βιβλίο προλογίζει ο Εβραίος καθηγητής Αρχαίων Γλωσσών στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (από 1962) Saul Levin. Ο συγγραφέας J. Yahuda, υποστηρίζει, ότι Overwhelming evidence proves conclusively that Biblical Hebrew is camouflaged Greek in grammar as well as vocabulary (αναντίρρητη απόδειξη επιβεβαιώνει τελικώς ότι τα Βιβλικά Εβραϊκά είναι κεκαλυμμένα Ελληνικά τόσον στη γραμματική όσον και στο λεξιλόγιο) και ότι by and large, the difference between them is a matter of pronunciation. So much that Hebrew cannot be properly understood except through Greek (γενικώς η διαφορά μεταξύ τους είναι θέμα προφοράς. Τόσο πολύ ώστε τα Εβραϊκά δεν δύνανται να καταστούν εντελώς αντιληπτά παρά μόνο μέσω των Ελληνικών).
Παραθέτει δε σε όλες τις σελίδες του βιβλίου του απειράριθμες λέξεις ελληνικές, γραμματικούς τύπους και εκφράσεις που είναι όμοιες με τις Εβραϊκές (χρησιμοποιώντας ως ενδιάμεση επεξηγηματική γλώσσα την Αγγλική) και καταλήγει: the Jewish, Christian and Islamic cultures the triple pillars of modern civilization have a common Hellenic foundation ( ο Εβραϊκός, ο Χριστιανικός και Ισλαμικός πολιτισμός οι τρεις στύλοι του σύγχρονου πολιτισμού έχουν ένα κοινό Ελληνικό θεμέλιο)

Γράφει ο χρήστης Alastor


Τελικά οι Μ.Κ.Ο κυβερνούν την Ελλάδα !!!!

Μετά από διαμαρτυρίες δημοσιογράφων και ΜΚΟ...ακύρωσαν τα «σκηνάκια» στον Έβρο!

Ακύρωσε το ΓΕΣ την άσκηση των ταγμάτων 508 και 502 του Έβρου στα «σκηνάκια» μέσα στα χιόνια. Μετά τις δεκάδες τηλεφωνήματα, ερωτήματα δημοσιογράφων αλλά και την παρέμβαση της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων δόθηκε εντολή από το Δ΄ Σώμα Στρατού να γυρίσουν όλοι πίσω από χθες το απόγευμα, να κοιμηθούν στα στρατόπεδα και το πρωί να ξαναπάνε για ασκήσεις -μέχρι να βελτιωθεί κάπως ο καιρός.
Μετά από ώριμη σκέψη των επιτελικών, τελικά αποφασίστηκε να διακοπεί όλη η άσκηση και να επαναληφθεί μόλις οι καιρικές συνθήκες το επιστρέψουν. Ανάμεσα σε όσα ακούστηκαν η αντίδραση προήλθε από στρατιώτες οι οποίοι ενώ άντεχαν στο κρύο, δεν θεώρησαν ότι οι υποδομές εκστρατείας ήταν οι κατάλληλες για την άσκηση αυτή, πράγμα που τους οδήγησε στο να διαμαρτυρηθούν για τις αποφάσεις των χαμηλόβαθμων αξιωματικών του στρατού.

Χρόνος
Το είδαμε στο Ελλήνων νέα


Να ετοιμαζόμαστε και εδώ !!!!!

Η δικτακτορία του Σιωνισμού - Ποινικά θα διώκεται η άρνηση του Ολοκαυτώματος στην Ουγγαρία

Επικυρώθηκε την Τετάρτη 10 Μαρτίου το νομοσχέδιο της σοσιαλιστικής κυβέρνησης της Ουγγαρίας του πρωθυπουργού Γκόρντον Μπάιναϊ, που είχε ψηφίσει στις 22 Φεβρουαρίου η ουγγρική Βουλή και το οποίο αφορά την ποινική δίωξη της άρνησης του Ολοκαυτώματος. Ο συντηρητικός πρόεδρος της χώρας Λάσλο Ζόλιομ, παρά τις επιφυλάξεις τις οποίες είχε διατυπώσει και σε αντίθεση με εικασίες των τελευταίων ημερών, ότι ο ίδιος, προβάλλοντας διάφορους λόγους θα επέστρεφε το νόμο, τελικά την Τετάρτη επικύρωσε το συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Σύμφωνα με τον διευθυντή του γραφείου του Ούγγρου προέδρου, Φέρεντς Κουμίν, η νομική ρύθμιση δεν αντιβαίνει στο νόμο, όμως ο πρόεδρος Ζόλιομ θεωρεί πως "δεν ήταν σωστό να ψηφιστεί αυτό το νομοσχέδιο στη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα", καθώς, όπως σημείωσε ο ίδιος, "ο χρόνος είναι ακατάλληλος για να υπάρξει νηφάλια συζήτηση τόσο σημαντικών ζητημάτων".

Στην Ουγγαρία πρόκειται να διεξαχθούν σε ένα μήνα, και συγκεκριμένα στις 11 Απριλίου, βουλευτικές εκλογές στις οποίες αναμένεται μία εντυπωσιακή επικράτηση του δεξιού κόμματος Ένωση Νεαρών Δημοκρατών του πρώην πρωθυπουργού Βίκτορ Ορμπάν, το οποίο προηγείται σε όλες τις δημοσκοπήσεις, με μεγάλη απόσταση, των Σοσιαλιστών, που βρίσκονται στην κυβέρνηση τα τελευταία οκτώ χρόνια.
Ο νόμος για την άρνηση του Ολοκαυτώματος είχε ψηφιστεί πρόσφατα στην ουγγρική Βουλή με 197 ψήφους των Σοσιαλιστών βουλευτών και των περισσοτέρων βουλευτών του μικρού κόμματος Ένωση Ελεύθερων Δημοκρατών, που συμμετείχε παλιότερα στον κυβερνητικό συνασπισμό και τώρα στηρίζει σιωπηρά τη σοσιαλιστική κυβέρνηση μειοψηφίας. Απείχαν 142 βουλευτές της δεξιάς αντιπολίτευσης και ένας καταψήφισε το νομοσχέδιο. Με την έναρξη ισχύος του νόμου, πρόσωπα που αρνούνται δημόσια το Ολοκαύτωμα, το αμφισβητούν ή υποβαθμίζουν τη σημασία του, μπορούν να καταδικαστούν σε φυλάκιση μέχρι και τριών ετών.

Αγγελιοφόρος

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Jewish Freemasonry in Budapest


Γι αυτόν τον λόγω γίνεται όλη η ιστορία !!!!!

Η Γερμανία έθεσε στο τραπέζι την προμήθεια 60 Eurofighter για την ΠΑ

Εξακολουθούν να ασελγούν πάνω στην Ελληνική οικονομία. Ποιος θα τους σταματήσει; Το θέμα το είχαμε αποκαλύψει πολύ πριν την “κρίση” και να που ξανάρχεται στο προσκήνιο…Το Βερολίνο και το Παρίσι έχουν ένα δεύτερο πρόγραμμα για την Ελλάδα: Η Αθήνα χρειάζεται νέα συμβόλαια πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ για την άμυνα και τα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας. Μάχονται οι δύο τώρα με την Αθήνα για το ευρώ ή το Eurofighter; H Γερμανία και η Γαλλία ωθεί την ελληνική κυβέρνηση προς την αποκατάσταση του…προϋπολογισμού σε στέρεες βάσεις. Η Άνγκελα Μέρκελ και ο Νικολά Σαρκοζί χρησιμοποίησαν την επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο Βερολίνο και το Παρίσι, προκειμένου να εντυπωσιάσουν και πάλι με αυτόν: Ακόμα και αν τρίζουν και υποφέρουν οι Έλληνες, θα πρέπει να εξοικονομήσουν χρήματα, έτσι ώστε να καθησυχάσουν οι χρηματοπιστωτικές αγορές και να πειστούν για τη σοβαρότητα του ελληνικού προγράμματος σταθερότητας. Αλλά πόσο αληθεύει αυτό που η Μέρκελ και Σαρκοζί ανακοίνωσαν τον τελευταίο καιρό;
Όχι και πολύ. Για το Βερολίνο και το Παρίσι υπάρχει ένα δεύτερο πρόγραμμα για την Ελλάδα: Η γαλλική κυβέρνηση σχεδιάζει να πουλήσει έξι φρεγάτες στην Αθήνα. Ταυτόχρονα, ο υπουργός εξωτερικών της Γερμανίας κ. Guido Westerwelle φλέρταρε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα με την επιλογή από την ελληνική πλευρά του ευρωμαχητικού για τις ανάγκες της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του έγκυρου γερμανικού τύπου, ο υπουργός εξωτερικών της Γερμανίας κ. Guido Westerwelle ανέφερε στους Ελληνες αξιωματούχους ότι η Ελλάδα πρέπει επιτέλους να περάσει στην αγορά έως και 60 Eurofighter. Το Βερολίνο έθεσε μετά από αρκετό καιρό για πρώτη φορά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων την προμήθεια από την ελληνική πλευρά των όσων έχουν συμφωνηθεί κατά το παρελθόν, δηλαδή όχι μόνο την επιλογή του συγκεκριμένου μαχητικού αεροσκάφους, αλλά και την προμήθεια 60 μονάδων.
-Gleichzeitig warb Bundesaußenminister Guido Westerwelle bei seinem Besuch in Athen darum, Griechenland möge doch endlich den Kauf von bis zu 60 Eurofightern absegnen, über den bereits länger verhandelt wird (Handelsblatt 08.03.2010)-
Η γερμανική κυβέρνηση ζήτησε την προμήθεια από την ελληνική κυβέρνηση 60 μαχητικών αεροσκαφών Eurofighter, σύμφωνα πάντα με τις γερμανικές πηγές. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η προμήθεια 60 τελικά ευρωμαχητικών για την Πολεμική Αεροπορία, διαπραγματεύεται εδώ και καιρό μεταξύ των δύο πλευρών.
Φυσικά, μόνο κακόβουλοι παρατηρητές αντιλαμβάνονται την ιδέα ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια γραμμής διασύνδεσης των επιδοτήσεων από το Παρίσι και το Βερολίνο με τα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας. Σημειώνεται εκ μέρους μας ότι η προμήθεια 60 μαχητικών του τύπου πρόκειται να κοστίσει περί τα 5 δισεκατομμύρια ευρώ.
Η Ελλάδα έχει κληθεί για μία φορά ακόμη να διασφαλίσει θέσεις εργασίας τρίτων χωρών, του γαλλικού ναυπηγικού τομέα και του γερμανικού αεροναυπηγικού τομέα. Η κοινοπραξία Eurofighter σχεδιάζει να εξάγει 300 μαχητικά αεροσκάφη μέσα στα επόμενα είκοσι χρόνια. Η ελληνική αγορά αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι των μελλοντικών εξαγωγικών σχεδιασμών.
Το παραπάνω κείμενο συντάχθηκε με αποκλειστικές πληροφορίες από την μεγαλύτερη οικονομική εφημερίδα της Γερμανίας, το Handelsblatt (08.03.2010)

fox2e-mag


Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουν πάλι !!!

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής και της ΕΥΠ. Στενό μαρκάρισμα των τρομοκρατών...

Συνεχείς έφοδοι σε σπίτια υπόπτων για συμμετοχή τους στον Επαναστατικό Αγώνα και στην Σέχτα Επαναστατών διεξάγονται από χθες το βράδυ. Η αστυνομική κινητοποίηση θυμίζει εκείνη των ημερών εξάρθρωσης της 17 Νοέμβρη! Χθες έγιναν κατ'οίκον έρευνες σε επτά σπίτια υπόπτων στην Αθήνα, παρουσία εισαγγελέα. Οι έφοδοι έγιναν, μετά τα ευρήματα στο σπίτι του φερόμενου - σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας - νεκρού τρομοκράτη Λάμπρου Φούντα. Στην ΔΑΕΕΒ θεωρούν ότι θα έχουν πολύ σύντομα αποτελέσματα που θα οδηγήσουν στην εξάρθρωση της νεότερης γενιάς των τρομοκρατικών οργανώσεων. Στις έρευνες έχει εμπλακεί από την πρώτη στιγμή και η ΕΥΠ.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------  Στον ένοπλο "αντιεξουσιαστικό αγώνα" δηλαδή στις τρομοκρατικές ομάδες προσανατολίζονται οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας σχετικά με το επεισόδιο που έγινε τα ξημερώματα και οδήγησε στο θάνατο του Λάμπρου Φούντα (φωτό). Έρευνες έχουν γίνει και στο σπίτι του και το πατρικό του. Ο νεκρός φόραγε διπλά γάντια για να μην αφήσει αποτυπώματα και dna για να κλέψει ένα παλαιό Ι.Χ. μάρκας SEAT χαμηλής αξίας και είχε όπλο και χειροβομβίδα (επιθετική ρωσικής κατασκευής) ίδιου τύπου με αυτές που χρησιμοποιεί ο "Επαναστατικός Αγώνας" και η "Σέχτα Επαναστατών".
Δεν είχε ταυτότητα και κινητό για να μην εντοπιστεί εύκολα αν έπεφτε σε μπλόκο όπως και έγινε. Δεν ήθελε να μπορούν να δούνε τις κλήσεις που είχε κάνει και να έχουν έναν αριθμό κινητού που μπορεί να χρησιμοποιούσε με άλλα στοιχεία.
Δεδομένο είναι ότι θα γίνει άρση για να διαπιστωθεί με ποιους μιλούσε.
Αξιωματικός της ΕΛΑΣ χαρακτήρισε την υπόθεση «ιδιαίτερα σοβαρή», ενώ στις έρευνες συμμετέχει και η αντιτρομοκρατική διότι ο 35χρονος που έπεσε νεκρός, εκινείτο στον χώρο των αντιεξουσιαστών, ενώ είχε συλληφθεί το 1995 για συμμετοχή στα επεισόδια του Πολυτεχνείου.
Παράλληλα, οι αρχές αναζητούν το συνεργό του, που διέφυγε.
Ο 35χρονος έπεσε νεκρός σε ανταλλαγή πυροβολισμών. Έμενε στην οδό Βουρνάζου στους Αμπελόκηπους, όπου βρίσκεται αυτή την ώρα η αστυνομία και ελέγχει το σπίτι του μικροβιολόγου στο επάγγελμα, που η αστυνομία πιστεύει ότι έχει σχέση με τους "ληστές με τα μαύρα".
Στις 04.43, στην οδό Κουντουριώτου 33 στη Δάφνη, περιπολικό της Άμεσης Δράσης, που πραγματοποιούσε περιοπολία στην περιοχή, εντόπισε δύο άνδρες μέσα σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας «SEAT IBIZA», τους οποίους οι δυο αστυνομικοί θεώρησαν υπόπτους και αποφάσισαν να τους ελέγξουν.
Όταν οι αστυνομικοί άναψαν τον φάρο του περιπολικού, οι δύο άνδρες βγήκαν από το ΙΧ και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους, με αποτέλεσμα οι σφαίρες να πλήξουν το υπηρεσιακό όχημα. Τότε οι αστυνομικοί καλύφθηκαν πίσω από το περιπολικό και ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός από σφαίρα στην αριστερή ωμοπλάτη ο ένας από τους δράστες, ενώ ο δεύτερος κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας.
Δίπλα στον νεκρό, ο οποίος φορούσε διπλά δερμάτινα γάντια, βρέθηκε περίστροφο τύπου ΖASTAVA μέ έξι σφαίρες εκ των οποίων είχαν ριχτεί τα δύο. Επίσης, στο σακίδιο που έφερε στην πλάτη του, βρέθηκε χειροβομβίδα, ενώ στο μπουφάν του εσωτερικά είχε συσκευή ασύρματης επικοινωνίας.
Στον τόπο της συμπλοκής βρέθηκαν πέντε κάλυκες των εννέα χιλιοστών, τέσσερις βολίδες και ένα περίβλημα βολίδας. Η χειροβομβίδα, η οποία είναι επιθετική, ανατολικής προέλευσης, παρελήφθη από πυροτεχνουργούς του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και μαζί με όλα τα υπόλοιπα ευρήματα μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας όπου εξετάζονται.


Θα αποδειχθεί πατριώτης ;;;;

ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!

Τη Δευτέρα θα σου φέρουν οι Εφιάλτες το εθνοκτόνο λαθρονομοσχέδιο προς υπογραφή. Όλοι σε επαινούν με τα καλύτερα λόγια ότι είσαι ένας άξιος και υπέροχος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, επίσης και εσύ ο ίδιος αυτοπροσδιορίζεσαι ως πατριώτης.

Επειδή τα λόγια δεν μετράνε παρά μόνο οι πράξεις, ευκαιρία να αποδείξεις με πράξεις στον Ελληνικό λαό ότι πραγματικά είσαι πατριώτης και ενδιαφέρεσαι για την πατρίδα σου την Ελλάδα και το μέλλον αυτής.

Εάν είσαι λοιπόν πραγματικά πατριώτης, να αναπέμψεις το λαθρονομοσχέδιο και να μη το υπογράψεις. Έτσι θα γράψεις ιστορία με χρυσά γράμματα. Εάν το υπογράψεις, πάλι θα γράψεις ιστορία βέβαια, αλλά αυτή θα είναι ανάλογη του Εφιάλτη, ανάλογη με αυτή που έγραψαν χθες οι υπόλοιποι Εφιάλτες στη Βουλή οι οποίοι ήδη πέρασαν στο «πάνθεον» αυτών που κατά καιρούς πρόδωσαν και πούλησαν την πατρίδα τους. Και δόξα τω διαόλω ήταν ανέκαθεν πολλοί αυτοί γιατί την προδοσία πολλοί ηγάπησαν, τον προδότη ουδείς...

Για να δούμε λοιπόν….                                                                              ygro-pyr.blogspot.com


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More