4.12.09

Σε έξαρση η εγκληματικότητα ...

Στα... χέρια της αστυνομίας αλλοδαποί απαγωγείς
Τέσσερις Πακιστανοί συνελήφθησαν από τις αστυνομικές Αρχές Λάρισας και άλλοι δύο αναζητούνται, καθώς στις 29 Νοεμβρίου απήγαγαν ομοεθνή τους και τον κρατούσαν όμηρο.

Η συμμορία ζητούσε από την αδελφή του απαχθέντος στο Πακιστάν, 10.000 ευρώ για να αφήσουν ελεύθερο τον απαχθέντα.
Όμως, ο ίδιος κατόρθωσε να δραπετεύσει και κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία, με συνέπεια να συλληφθούν οι τέσσερις απαγωγείς του.
Συλλήψεις αλλοδαπών κακοποιών
Πέντε άνθρωποι συνελήφθησαν χθες για κλοπές και ληστείες. Το πρωί συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να αφαιρέσουν πορτοφόλια από δύο επιβάτες αστικού λεωφορείου.
Στους Αμπελόκηπους, στα... χέρια της αστυνομίας έπεσε μια ανήλικη αλλοδαπή που έκλεψε το πορτοφόλι ηλικιωμένης, επωφελούμενη του συνωστισμού της λαϊκής αγοράς.
Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, μια 19χρονη αλλοδαπή προσπάθησε να κλέψει ρούχα από κατάστημα. Η αστυνομία έδρασε άμεσα και συνέλαβε την κοπέλα.
ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΜΕ ΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΑ ΣΙΔΕΡΑ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ.


Εστία εγκληματικότητας ......

Εστία εγκληματικότητας το κέντρο της Αθήνας. Εστία εγκληματικότητας παραμένει το κέντρο της Αθήνας παρά τις προσπάθειες που καταβάλλει η ΕΛΑΣ. Συμπλοκές αλλοδαπών, τοξικομανείς που εμπορεύονται, αλλά και κάνουν χρήση ναρκωτικών μέρα μεσημέρι, αλλά και ιερόδουλες συνθέτουν το "γκρίζο" τοπίο που επικρατεί σήμερα στο ιστορικό κέντρο, παρά τις συνεχείς περιπολίες των αστυνομικών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το τι έγινε την Κυριακή το απόγευμα: Ιρακινοί, Ιρανοί και Αφγανοί συνεπλάκησαν με μαχαίρια, ρόπαλα και λοστούς για τον έλεγχο των καλύτερων σημείων διακίνησης ναρκωτικών. Αντιδρώντας, 3000 κάτοικοι και επιχειρηματίες πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και δημιούργησαν μια κίνηση πολιτών για την διάσωση του κέντρου της Αθήνας.
Η κίνηση των πολιτών ενημέρωσε με σχετικό της υπόμνημα όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, μεταξύ αυτών τον υπουργό προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη καθώς και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο.
Περαιτέρω, στα μέσα Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί και πορεία διαμαρτυρίας.

ΣΚΑΙ
Σχόλιο...Τώρα πως θα τους ονομάσουν κι αυτούς τους 3.000 χιλίαδες πολίτες?Οπως ονόμασαν τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα?
Φασίστες?
Χρυσαυγίτες?
Ρατσιστές?
Να βρούνε κάτι πιο έξυπνο τώρα γιατί σιγά σιγά τελείωνουν και τα συνθήματα,και οι "κορώνες" που πετάνε στα κανάλια στις live μεταδώσεις..
Να μάθουν κάποιοι ότι άλλο πράγμα η εγκληματικότητα και άλλο η μετανάστευση.
Γιατί αν περιμένουν κάποιοι αναρχόβλαχοι ότι θα ρίξουν το κατεστημένο και τον καπιταλισμό με το έγκλημα,και τα επεισόδια (και καλά) της ταξικής πάλης κατά του κεφαλαίου και της αστυνομίας,έχουν χάσει αυτοί "επεισόδια".
Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να έχουμε τελικά αστυνομοκρατία βγαλμένη απο βιβλία του Όργουελ.
Το έγκλήμα δεν χτυπάει κανέναν άλλον εκτός απο τους αδύναμούς οικονομικά και τους φτωχούς γενικότερα.
Οι πλούσιοι δεν έχουν κανένα τέτοιο πρόβλημα.Και ασφαλισμένα τα έχουν όλα,αλλά και προσωπική ασφάλεια έχουν οι ίδιοι.
Αναγκαστικά ο κακοποιός θα χτυπήσει εκεί που μπορεί,δηλαδή τον πιο αδύναμο.
Τα μαγαζάκια του κέντρου,τα σπίτια που δεν έχουν φύλαξη και πόρτες ασφαλείας ,τους επιβάτες στο μετρό..κλπκλπ.κλπ
Αυτούς σιγοντάρουν τόσο καιρό οι κύριοι κάποιου συγκεκριμένου κόμματος,τους κλέφτες και τα λαμόγια,που περιφέρονται στο (γκέτο) κέντρο γεμάτοι απο την κάλτσα μέχρι την γλώσσα ναρκωτικά,τους πορτοφολάδες και τους νταβατζήδες μικρών κοριτσιών.
Αλλά για αυτά σας ετοιμάζω σε λίγες μέρες ρεπορτάζ που θα ξεμπροστιάσει πολύ κόσμο που έχει μπερδευτεί σε όλα αυτά.
Για να μας εξηγήσουν τελικά τι ακριβώς προστατεύουν,και τι περιμένουν...


Έχουμε πόλεμο! Είμαστε έτοιμοι ;



Η ελληνική ψωρο-ελίτ, υποστηρίζει τους επιτιθέμενους. Γι' αυτό και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο πλευρό των τρομοκρατών, όπως και τα μέσα ενημέρωσης των εργολάβων. Δεκαπλάσια από τον περασμένο χειμώνα είναι η εγκληματικότητα που έχει πολιτική κάλυψη και καθοδήγηση. Η βία στρέφεται πλέον κατά των πολιτών, καθώς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο της κατατρομοκράτησης της ελληνικής κοινωνίας, που έχει να αντιμετωπίσει εκτός από τα ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ, την τρομοκρατία με τη Νέα Γρίπη (τους), το πάγωμα των μισθών, το πάγωμα της αγοράς, την φτώχεια, και την αβεβαιότητα για το αύριο. Η επίθεση είναι ολομέτωπη. Η τρομοκρατική δράση που άρχισε πέρσι τον Δεκέμβριο, συνεχίζεται και κλιμακώνεται, με τους ίδιους καθοδηγητές και χρηματοδότες. Μετά τα τυφλά χτυπήματα, που έκαναν οι «σέχτες» και την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα της αγίας Παρασκευής, η βία, επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα, και μπαίνει στα σπίτια, στα μαγαζιά, στα πανεπιστήμια, στους δρόμους. Κανένας πια δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής. Το πρόβλημα της βίας δεν χρειάζεται πολύ ανάλυση. Η κρίσιμη έννοια είναι «φόβος». Τον θάνατο, το ξύλο, τον βιασμό τον φοβούνται όλοι. Όποιος δέρνει βιάζει σκοτώνει, κερδίζει. Τρεις «αθώοι» και «ταλαίπωροι», Αφγανοί, άρπαξαν πριν μερικές μέρες, μια Ελληνίδα, που περπατούσε στην οδό Μενάνδρου, στο κέντρο της Αθήνας, την μετέφεραν σε μια από τις παλαιές πολυκατοικίες που έχουν καταλάβει κάποιοι άλλοι…. Η είδηση θάφτηκε από τα ΜΜΕ, και την κυβέρνηση.

«δύσμοιροι» λαθρομετανάστες, έμποροι ναρκωτικών, όπλων, την βίασαν ο ένας μετά τον άλλον και στην συνέχεια την πέταξαν στον δρόμο.
Αυτή η βία, η αρπαγή του ανθρώπου μέσα στο δρόμο, δεν είναι τυχαία. Και είναι καινούργια. Οι ίδιοι «αθώοι» και «ταλαίπωροι», Αφγανοί, δεν έκαναν τα προηγούμενα χρόνια ποτέ κάτι τέτοιο. Τώρα κάποιος που τους προστατεύει, τους έδωσε την εντολή.
Οι «ληστές με τα μαύρα», πήραν όμηρο μια γυναίκα στα Γλυκά Νερά, όχι γιατί δεν είχαν σχεδιάσει τη διαφυγή τους μετά τη ληστεία, αλλά επειδή, έπρεπε, να υπάρξει όμηρος.
Χθες μία ομάδα 15 ατόμων εισέβαλε σε αίθουσα της ΑΣΟΕΕ που γινόταν μάθημα και ζήτησαν την εκκένωση της , διότι ήθελαν να την χρησιμοποιήσουν για δικούς τους σκοπούς. Ο καθηγητής αρνήθηκε. Και , οι «άγνωστοι», τον έσπασαν στο ξύλο μπροστά στους έντρομους φοιτητές.
Σήμερα, κατά τις 11 το πρωί , δύο αλλοδαποί απείλησαν με μαχαίρι και απέσπασαν από φοιτητή της Σχολής Νομικών και Οικονομικων Επιστημών του ΑΠΘ, τα χρήματα του και το κινητό του. Τα κρούσματα είναι πλέον συνεχή και καθημερινά.
Στη Θεσσαλονίκη χθες μόνο έκλεψαν και λήστεψαν καμιά εκατοσταριά σπίτια.
Με όποια μέθοδο φαντάζεστε. Τα μμε δεν είπαν λέξη.
Οι ένοπλες ληστείες και οι εισβολές σε σπίτια παρουσιάζουν μεγάλη συχνότητα όχι μόνο στην πρωτεύουσα και τη Θεσσαλονίκη.
Τα εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας , είναι φαινόμενα καθημερινά, ακόμα και σε απομακρυσμένα χωριά. Τις τελευταίες εβδομάδες καταγράφηκαν ένοπλες ληστείες στην Αλίαρτο Βοιωτίας, στη Νέα Λάμψακο Ευβοίας, στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, στη Φλώρινα, στο Ηράκλειο Κρήτης, στα Φάρσαλα, στο Ζευγολατιό Κορινθίας και στον Βάμο Χανίων.
Το έγκλημα μεταλλάσσεται με ταχύτατους ρυθμούς και λαμβάνει συνεχώς όλο και πιο άγριες μορφές. Νεκρός υπάλληλος του ΠΡΟΠΟ στη Νέα Σμύρνη από τις σφαίρες του αδίστακτου ληστή. 15χρονη μαθήτρια στη Δάφνη, δέχθηκε επτά μαχαιριές από τσαντάκια. Ληστής πυροβόλησε μέσα στο Λαϊκό νοσοκομείο. Καθημερινά τα περιστατικά ληστειών σε τράπεζες και καταστήματα των ΕΛ.ΤΑ.
Αυτή η εγκληματική δραστηριότητα έχει τις περισσότερες φορές πολιτική καθοδήγηση. Η μαφία και οι μυστικές υπηρεσίες που τους έφεραν, διαβεβαιώνουν τους λαθρομετανάστες, ότι θα έχουν «κάλυψη», και τους εξαπολύουν εναντίον των Ελλήνων πολιτών.
Το έγκλημα χτυπάει τους αδύναμούς οικονομικά και τους φτωχούς γενικότερα.
Τα μαγαζάκια του κέντρου, τα σπίτια που δεν έχουν φύλαξη και πόρτες ασφαλείας ,τους επιβάτες στο μετρό..κλπ, κλπ, κλπ. Οι πλούσιοι δεν έχουν κανένα τέτοιο πρόβλημα.
Η ελληνική ψωρο-ελίτ, υποστηρίζει τους επιτιθέμενους. Γι' αυτό και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο πλευρό των τρομοκρατών, όπως και τα μέσα ενημέρωσης των εργολάβων.
Οι νέες εξελιγμένες μολότοφ, έκαναν την εμφάνιση τους στις 27 Σεπτεμβρίου, στα επεισόδια στην Καλογρέζα στον ποδοσφαιρικό αγώνα της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Χρησιμοποιήθηκαν και πάλι την περασμένη Κυριακή έξω από το γήπεδο Καραϊσκάκη όπου γινόταν ο αγώνας Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού. Οι αναρχικοί «φίλαθλοι» της ΑΝΤΙΦΑ, του Κόκαλη και του Βαρδινογιάννη, θα μετάσχουν και στο μνημόσυνο του «σύντροφου» ALEXIS. Ο ομφάλιος λώρος που συνδέει τους « ιδιωτικούς στρατούς» της ψωρο-ελίτ, με τα Τάγματα Εφόδου, είναι ξεκάθαρος. Ένα περιφερειακό «Στέκι» στο Αγρινίο, κυκλοφόρησε Αφίσα, για την Νέα Επίθεση, στην οποία γράφει: Να Τσακίσουμε την κοινωνική και ταξική ειρήνη. ΈΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ. Το κράτος είναι ο μόνος Τρομοκράτης. Αυτή είναι η ουσία της πολιτικής του έξωθεν καθοδηγητή. ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ.
Και όπως λένε:
ΈΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ!

Σπύρος Χατζάρας
deltio11

Αφιερωμένο και αυτό στον φιλόσοφο υπουργό Προστασίας  του Πολίτη . 
Νίκος  Αγαπηνός .


Επέτειος μάχης

Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί θα τελεσθεί μνημόσυνο στο πρώην στρατόπεδο Χωροφυλακής στην συνοικία Μακρυγιάννη για τους μαχητές οι οποίοι τον Δεκέμβριο του 1944 υπερασπίστηκαν την ελευθερία της Πατρίδας και του Έθνους, αντιμετωπίζοντας νικηφόρα την κομμουνιστική ανταρσία.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More