16.4.11

Θα τον πουλήσουν;

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ!

Εφ. Γκιουντέμ 15-4-2011.

‘Έγινε γνωστό πως εκπρόσωποι της Ουλκέρ και της Ζιραάτ ζήτησαν να αγοράσουν την ποδοσφαιρική ομάδα Β εθνικής Πανθρακικό.
Με βάση την είδηση του Ρουλί Νταβράνογλου από την εφημερίδα Μιλλιέτ, Τούρκοι επιχειρηματίες που επιθυμούνε να αγοράσουν τον Πανθρακικό –ομάδα Β εθνικής- πραγματοποίησαν επίσκεψη έκπληξη στην Κομοτηνή.
Με βάση την είδηση με τίτλο ¨Οι Τούρκοι στην Κομοτηνή¨ που δημοσιεύει η εφημερίδα Εξέδρα, οι εκπρόσωποι της Ουλκέρ και της Ζιραάτ ήρθαν με ελικόπτερο στην Κομοτηνή, είδαν τις εγκαταστάσεις του Πανθρακικού και συζήτησαν με τους διοικούντες του συλλόγου.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Τσελέπης και ο χορηγός Θόδωρος Σαββάκης απέφυγαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες, και είπαν πως όταν έρθει ο καιρός θα γίνουν οι ανακοινώσεις.
Από την άλλη, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Δημήτρης Ανατολάκης έφερε το θέμα στη βουλή και ζήτησε από τον ΥΠΕΞ Δρούτσα να κοιτάξει το θέμα σχολαστικά. Χαρά προκάλεσε στους οπαδούς της ομάδας, το αίτημα των Τούρκων επιχειρηματιών προς τον Πανθρακικό.
Μιλώντας σχετικά ο αντιδήμαρχος Γιώργος Μανανάς είπε πως κατά τις προηγούμενες συνομιλίες ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν είχε προκύψει κάποιο αποτέλεσμα. Ο Μανανάς δήλωσε : ¨Καθώς εδώ είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος για τους Τούρκους δεν μπορούμε να πούμε ούτε όχι ούτε ναι. Παρατηρούμε τις εξελίξεις και περιμένουμε το αποτέλεσμα¨.


Ελληνικές πατριωτικές θέσεις!


Ο ΦΘΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΣΠΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!



Γιατί και πως μπορούμε να ανεχόμαστε τόσες προσβολές και τόσα τραύματα σε βάρος της Πατρίδος και του λαού μας; Πως γίνεται να δεχόμαστε ένα από τα πιο κτηνώδη και βάρβαρα εγκλήματα, αυτό της προσβολής μνήμης νεκρών, και να καταλογίζουμε ως αντιπροσωπευτική απάντηση εκ μέρους του «ελληνικού» κράτους έναντι των κρατικών μορφωμάτων που έχει σπείρει ολόγυρά μας η νεοταξική Δύση την τυπικότητα ενός χλιαρού διαβήματος ή την αμφισβήτηση των δολοφονικών χτυπημάτων σε βάρος Ελλήνων;


Είναι βέβαιο ότι αν δεν χρειαζόταν ο σιωνιστικός νεοταξισμός την ανθελληνική δράση των προσωρινών μας γειτόνων, τώρα ουδένα εκ των κρατικών νεοπλασμάτων θα υφίστατο στη θέση του. Δράση που στοχεύει με την συνδρομή ελληνόφωνης ανικανότητας και προδοσίας στον κατακερματισμό της Ελλάδος.


Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι οι εγκληματικές παρεμβάσεις της Εσπερίας σε βάρος μας ουδέποτε ικανοποιήθηκαν με τις διαβόητες σταυροφορίες των Φράγκων, την άλωση της Πόλης και την Πτώση της Ελληνικής Αυτοκρατορίας του Βυζαντίου και την υποτιθέμενη ανοχή των «συμμάχων» στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του 1821, τους Βαλκανικούς Πολέμους και την έξοδο από τον συμμοριτοπόλεμο υπέρ των εθνικών όπλων. Πάντοτε ενέσπειραν ζιζάνια.


Το 1821 αρχικώς τον πρόγονο του Νεοταξισμού, την Ιερά Συμμαχία και στη συνέχεια ξένους τοποτηρητές δικαστές και ελληνόφωνους κοτζαμπάσηδες, αλλά και γραικύλους πολιτικάντηδες φτυστούς με τους σημερινούς. Πιο πριν, στον καιρό της Αυτοκρατορίας Μας διχασμούς πολιτικούς και θρησκευτικά διλήμματα με την ευγενική χορηγία Εσπερίας και «Αγίας Έδρας» των Παπικών «χριστιανών».


Στους Βαλκανικούς πολέμους νέους διχασμούς και «ευρωπαϊκές» λόγχες μέσα στην πρωτεύουσα Αθήνα και τα λιμάνια μας. Στον καιρό του συμμοριτοπολέμου «συμμαχικές» χρηματικές και εξοπλιστικές βοήθειες ακόμη και στον υποτιθέμενο κομμουνιστικό εχθρός τους που πολέμαγε για λιγότερη Ελλάδα κατά τις επιθυμίες της «αντικομμουνιστικής» Δύσης σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Βοήθειες που μας στέρησαν μεταξύ άλλων την Βόρειο Ήπειρο.


Οι «συμμαχικές» παρεμβάσεις μάς στέρησαν το αληθινό πολιτικό αυτεξούσιο και την ελευθερία της αυτοδιαθέσεως του Ελληνικού Έθνους προσφέροντας την ταπεινωτική ακολουθία των κατοπινών μέχρι τις μέρες μας δεινών με την εμφύτευση στα σπλάχνα της Φυλής μας ελληνόφωνων ταγών. Αυτό που είναι εξαιρετικά εξοργιστικό είναι να προσφέρονται θυσία στο βωμό του νεοταξικού αίσχους οι ήρωες μας με την αμφισβήτηση της υπάρξεως νεκρών στα Ίμια δια του ανεκδιήγητου αντιπροέδρου της «ελληνικής» κυβέρνησης Πάγκαλου και μετά με την νέα ιεροσυλία σε βάρος του νεότερου εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα που θανατώθηκε από παρακρατικά αλβανικά τομάρια με την αλβανική …δικαιοσύνη να αποφαίνεται πως ο Αριστοτέλης «πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα που προκάλεσε ο ίδιος»! Αλλά η κυβέρνηση που εξευρωπαΐζει όλα τα ανθελληνικά μορφώματα έκανε διάβημα και σωθήκαμε!


Η Ελλάς ουδέποτε είχε ειλικρινείς συμμάχους ανεξαρτήτως ταυτόσημων στοιχείων ή μη. Θρησκευτικών ή άλλων. Για φυλετικούς δεσμούς ούτε συζήτηση. Η Ορθόδοξη Ρωσία πάντα υπέβλεπε την Κωνσταντινούπολη και τα γεωστρατηγικά μας πλεονεκτήματα. Οι Ευρωπαίοι θέλανε πάντα τα ίδια θέλγητρα και όλοι μαζί επιδιώκανε τη λεηλασία των ενεργειακών μας πόρων. Οι πολιτικάντηδες ημών δικοί τους άνθρωποι και αυτοί και οι ευθύνες του λαού μας για την σπατάλη εμπιστοσύνης τεράστιες το δίχως άλλο. Είτε επέλεγαν τον φιλελεύθερο είτε τον σοσιαλιστικό καπιταλισμό ή εμπιστεύονταν τον κομμουνιστικό διεθνισμό, δηλαδή ένα εκ των απατηλών προσωπίδων του Νεοταξισμού. Επρόκειτο δηλαδή για επιλογή κλέφτη και δολοφόνου με την επίδραση απατεώνων της πολιτικής.


Όμως αυτή είναι η Ευρώπη και η Δύση. Αυτοί είναι οι Φράγκοι που δεν διαθέτουν καν αμιγή εθνική ηγεσία. Υποβλέπουν και μισούν παράλληλα την Ελλάδα. Την μισούν διότι απειλούνται τα δικά τους κίβδηλα σκήπτρα. Σκήπτρα που προέρχονται από ενέργειες αρπαγής και κινήσεις σφετερισμού της ηγεμονικής ελληνικής παρουσίας. Φθόνος που προέρχεται από την ελληνική πολιτισμική υπεροχή και τον εξανθρωπισμό της οικουμένης. Οι «φίλοι» μας γνωρίζουν επαρκώς πως αν οι δυνάμεις του Ελληνικού Έθνους επανασυνδεθούν με πνεύμα ενότητος και επιθυμία συγκροτήσεως μιας Μεγάλης και Ισχυρής Ελλάδος, τότε η βασιλεία που τους επιτρέπει έως τώρα το νεοταξικό τέρας δια ίδιο όφελος προκειμένου να δράξει την παγκόσμια διακυβέρνηση θα λήξει. Θα αφανιστούν και μαζί τους θα ξεκουμπιστεί και το αφεντικό τους.


Μας μισούν επιπλέον οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί διότι γνωρίζουν ότι η πολιτειακή οργάνωση, η γλωσσολογική θεμελίωση, η αρμονία του εθνικού και φυλετικού κράτους, ο πατριωτισμός και η ελευθερία του Έθνους, η καλαισθησία των Εθνών, είναι άπαντα ελληνικά. Μεγάλα και πραγματικά ευρωπαϊκά αναστήματα σαν τον γνωστό μας Φρειδερίκο Νίτσε είχαν διακηρύξει την αλήθεια, αποδίδοντας στην μεν Ελλάδα ευγνωμοσύνη, στους δε μισέλληνες σύμπλεγμα κατωτερότητος και καθαρό δόλο http://www.youtube.com/watch?v=4S2UMPUeotU.


Η Ελλάς όμως θα διατηρήσει την εθνοφυλετική της καθαρότητα. Θα διώξει τους Εφιάλτες και τους βάρβαρους. Θα μεγαλώσει δικαιώνοντας το Ελληνικό Αίμα. Θα φτιάξει Νέο Ελληνικό Πολιτισμό. Γιατί έρχεται στην εξουσία ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Έπρεπε και να τις κλείσουν...

ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ!

Εφ. Γκιουντέμ 15-4-2011.

Κατασχέθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των εφημερίδων Γκιουντέμ και Μιλλέτ.
Άρχισαν οι διαδικασίες κατάσχεσης σε βάρος των εφημερίδων Γκιουντέμ και Μιλλέτ. Οι διαδικασίες κατάσχεσης άρχισαν λόγω των αστρονομικών προστίμων που καταδικάστηκαν να πληρώσουν οι εφημερίδες Γκιουντέμ και Μιλλέτ, λόγω των αγωγών που είχε υποβάλει η Ελληνίδα δασκάλα Χαρά Νικοπούλου που υπηρετούσε στο τουρκικό δημοτικό του Μεγάλου Δερείου. Ως αποτέλεσμα των εγγράφων κατάσχεσης που έστειλε ο δικηγόρος της Χαράς Νικοπούλου, μπλοκαρίστηκαν και πάγωσαν οι λογαριασμού της Γκιουντέμ και της Μιλλέτ στις τράπεζες Ζιραάτ και Εθνική.
Το δικαστήριο κρίνοντας τις αγωγές που είχε υποβάλλει η Χαρά Νικοπούλου ζητώντας από κάθε μια εφημερίδα 1 εκ. ευρώ, καταδίκασε τις εφημερίδες Γκιουντέμ και Μιλλέτ σε πρόστιμα 150 και 120 χιλιάδων ευρώ. Το Πρωτοδικείο αποφάσισε μάλιστα πως από αυτά τα πρόστιμα θα έπρεπε να πληρωθούνε αμέσως στην Χαρά Νικοπούλου από την μεν Γκιουντέμ 20.000 ευρώ και από την δε Μιλλέτ 30.000 ευρώ. Η Χαρά Νικοπούλου τις προηγούμενες μέρες είχε κοινοποιήσει και στις δύο εφημερίδες πως ζητά την πληρωμή αυτών των χρημάτων, αναφέροντας πως σε περίπτωση μη πληρωμής θα προέβαινε σε πράξεις κατάσχεσης.
Η Χαρά Νικοπούλου τις προηγούμενες μέρες με κοινοποίηση δικαστικής απόφασης προς τις τράπεζες Ζιραάτ και Εθνική μπλοκάρισε τους λογαριασμούς των εφημερίδων τις οποίες είχε μηνύσει. Έτσι κατασχέθηκαν οι λογαριασμοί των Χουλιά Εμίν και Τζεμίλ Καμπζά από την Γκιουντέμ και οι λογαριασμοί των Τζενγκίζ Ομέρ και Μπιλάλ Μπουντούρ από την Μιλλέτ. Η πράξη κατάσχεσης που έστειλε στις τράπεζες η Χαρά Νικοπούλου, έφτασε στην μεν Γκιουντέμ στις 11-4 και στην δε Μιλλέτ στις 12-4.
Στα επόμενα στάδια αναμένεται να αρχίσουν από τη Χαρά Νικοπούλου οι διαδικασίες κατάσχεσης των περιουσιακών στοιχείων των δημοσιογράφων της Γκιουντέμ και Μιλλέτ.
Σχόλιο : Όταν η Χαρά (της Ελλάδας) τους είπε να ζητήσουν συγγνώμη στη βάση ενός συγκεκριμένου κειμένου που είχε ετοιμάσει δεν ήθελαν. Ε, καλή η μαγκιά αλλά…. Πάντως αν ζορίζονται η ιστοσελίδα μας τους προσφέρει την λύση.    Νάτη :


Τους έφεραν στην Ελλάδα για περίθαλψη!

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ ΣΟΜΑΛΙΑΣ, ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΛΕΠΡΑ ΜΑΡΟΚΟΥ ΚΑΙ ΗΠΑΤΗΤΙΔΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ AIDS ΑΠΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ!


Αύξηση κρουσμάτων του AIDS στην Ελλάδα
Βασική αιτία, η ελλιπής ενημέρωση...

Ο πρόεδρος της ελληνικής επιτροπής της UNICEF, Λάμπρος Κανελλόπουλος, σε συνέντευξή του στα «ΝΕΑ» υπογραμμίζει την έλλειψη ενημέρωσης ως βασική αιτία αύξησης των κρουσμάτων του ιού. Ετοιμάζεται μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού με τη συμμετοχή ραδιοφωνικών σταθμών.

Διαβάστε τις σημαντικότερες απαντήσεις που έδωσε:

-Πόσο ενημερωμένοι είναι οι Έλληνες για το AIDS;
Υπάρχει σαφές έλλειμμα ενημέρωσης. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο αποφασίσαμε να απευθυνθούμε στην ελληνική κοινωνία μέσα σε μία δύσκολη συγκυρία. Είναι θέμα ζωτικής σημασίας, που συχνά φαντάζει ανεπίκαιρο.

-Ποιος ο ελληνικός απολογισμός;
Μέχρι και το τέλος του 2010 έχουν καταγραφεί περίπου 10.500 οροθετικά άτομα, ενώ ο συνολικός αριθμός καταγεγραμμένων θανάτων από την αρχή της επιδημίας μέχρι το τέλος του 2010 ανέρχεται στους 1.659.

-Οι συνηθέστερες ηλικιακές ομάδες οροθετικών στην Ελλάδα;
Οι ηλικίες 30-34 στους άνδρες και 25-29 στις γυναίκες. Αυτό δείχνει και την ανάγκη ενημέρωσης των νέων ώστε να προετοιμαστούν για την ενήλικη ζωή.

-Ποιες οι ψυχολογικές και κοινωνικές επιπτώσεις για το άτομο;
Απομόνωση, περιθωριοποίηση, άγχος, αβεβαιότητα για το αύριο. Πολλαπλάσιες είναι οι συνέπειες στις φτωχές χώρες όπου η κρατική μέριμνα είναι ανύπαρκτη.

-Τα περιστατικά στη χώρα μας αυξήθηκαν το πρώτο τρίμηνο του 2011; Οι βασικότεροι λόγοι;
Έλλειψη ενημέρωσης, ο εφησυχασμός και η αυξημένη μετανάστευση. Γι' αυτό μαζί με το ΚΕΕΛΠΝΟ συμβάλλουμε στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση.

-Ποια τα κυριότερα λάθη στη διάγνωση και θεραπεία;
Στην Ελλάδα οι συνθήκες είναι καλές. Το σύστημα υγείας -με τις αδυναμίες του- παρέχει μια ικανοποιητική κάλυψη. Στις φτωχές χώρες τόσο η διάγνωση όσο και η παροχή της κατάλληλης θεραπείας είναι σχεδόν άγνωστες. Γι' αυτό η συμβολή της UNICEF είναι καθοριστική. Ωστόσο, θα ήθελα να υπογραμμίσω ένα αναιτιολόγητο ελληνικό έλλειμμα: τις ειδικές αίθουσες τοκετού για τις γυναίκες-φορείς του AIDS από τα δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία. Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα.

-Ποια η ευθύνη του ατόμου και της οικογένειας;
Μεγάλη. Ο γονιός είναι ο καθοριστικός κρίκος στην πρόληψη. Χρειάζεται όμως και αυτός ενημέρωση και εκπαίδευση. Μην υποτιμάμε το γεγονός ότι η εμφάνιση του ιού και στην Ελλάδα ήρθε να ανατρέψει κοινωνικά στερεότυπα οικογενειακών και κοινωνικών σχέσεων.

-Ποίες ευκαιρίες πρέπει να δίνονται στους οροθετικούς;
Πλήρης ένταξη στην κοινωνία χωρίς καμία εξαίρεση. Προστασία στην εργασία και καταπολέμηση του ρατσισμού ή των διακρίσεων.

-Τρόποι ένταξης των οροθετικών παιδιών;
Η UNICEF με τη συστηματική της δράση συμβάλλει στην προστασία των παιδιών, τη θεραπεία τους, στην επανένταξή τους στο σχολείο και στην κοινωνία σε δεκάδες χώρες.

-Πώς προέκυψε η ιδέα για τον ραδιομαραθώνιο;
Πριν από 15 χρόνια. Πιστεύουμε πως το ραδιόφωνο αποτελεί μέσο που απευθύνεται στη λογική και όχι τόσο στο συναίσθημα. Είμαστε περήφανοι που μαζί με την Κρατική Ραδιοφωνία και τη συμμετοχή των ιδιωτικών ραδιοσταθμών διαμορφώσαμε έναν νέο θεσμό για τα ελληνικά δεδομένα με ένα αυθεντικό, ανθρωπιστικό χαρακτήρα και περιεχόμενο.

-Βασικός στόχος;
Η ευαισθητοποίηση και ενίσχυση προγραμμάτων πρόληψης και προστασίας των παιδιών από το AIDS.

-Ποιο το γενικότερο μήνυμα προς το κοινό;
Οι πολίτες στεκόμαστε αλληλέγγυοι προς αυτούς που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη, ιδιαίτερα τώρα που η ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται.

24ωρο


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More