4.3.10

Να μην ξεχνάμε τον Δημήτρη !!!!!!


Τα κάγκελα της δημοκρατίας Χρυσοχοϊδη είναι τίτλοι τιμής για τους 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.
 
 
 Νίκος Αγαπηνός
.


Η ΚΑΜΠΟΥΛ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !!!!!!
Καλά θα κάνει ο υπουργός κος Χρυσοχοϊδης αντί από το βήμα της βουλής να παραδίδει μαθήματα, σοσιαλιστικής πρακτικής για το λαθρομεταναστευτικό  νομοσχέδιο, να κατέβει στους  δρόμους και να αρχίσει να συλλαμβάνει κακοποιούς , μαφιόζους ,βιαστές λωποδύτες  που έχουν καθίσει στο σβέρκο του  Ελληνικού  λαού και δεν τον αφήνουν να πάρει ανάσα . Όσοι κατοικούν σε αυτήν εδώ την χώρα καθημερινά διαπιστώνουν ότι η εγκληματικότητα αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο.  Το έγκλημα  καλπάζει ανεξέλεγκτα και κανείς πλέον δεν είναι σε θέση να το ελέγξει .
Η πρωτεύουσα της πατρίδας μας η Αθήνα που τόσοι και τόσοι ποιητές αλλά και συνθέτες έχουν  υμνήσει και τραγουδήσει  σήμερα βρίσκεται κάτω από τον έλεγχο  των κάθε λογής εγκληματιών . Μαφίες Αλβανών και λοιπών μεταναστών  ,τρομοκράτες ,ληστές ,βιαστές , λωποδύτες ,έχουν στήσει χορό στην πλάτη του Ελληνικού λαού .Όλοι  τρώνε και πίνουν σε βάρος του λαού μας  και σε κανέναν λογαριασμό δεν δίνουν.
Καθημερινά στη πόλη των Αθηνών αλλά και σε άλλες  μεγάλες πόλεις της επαρχίας έχουμε φαινόμενα βίας και τρομοκρατίας . Είναι να απορεί κανείς πως  με όλα αυτά που συμβαίνουν στους Έλληνες πολίτες ,μπορεί και κοιμάται ήσυχος τα βράδια ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ κος Χρυσοχοϊδης .   Αλλά γιατί να μην κοιμάται ήσυχος αφού τον φυλάει ολόκληρη στρατιά αστυνομικών. 
Όταν ήταν στην αντιπολίτευση ο υπουργός Προστασίας αριστερού και μωαμεθανού  Πολίτη είχε ονομάσει την Αθήνα <<Καμπούλ>> και μάλιστα οι δηλώσεις του αυτές είχαν κάνει τον γύρο του κόσμου . Επί των ημερών της υπουργίας του όμως όχι μόνο η Αθήνα εξακολουθεί να παραμένει <<Καμπούλ>> ,αλλά  και δεκάδες άλλες πόλεις της χώρας μας έχουν μετατραπεί σε <<Καμπούλ>>, από την μεγάλη εγκληματικότητα που έχει εξαπλωθεί σε όλη την χώρα  από την αθρόα εισαγωγή λαθρομεταναστών. Πολλοί  από τους οποίους είναι κακοποιά στοιχεία ή αναγκάζονται να  γίνουν κακοποιοί για να μπορέσουν να ξεπληρώσουν τα εισιτήρια της μεταφοράς τους στους δουλεμπόρους, και επειδή  τους αρέσει μετά  αυτή  η δραστηριότητα δηλαδή το να εξοικονομούν εύκολο χρήμα εξακολουθούν την εγκληματική τους δραστηριότητα.
Καθημερινά είναι τα φαινόμενα κλοπών ,βιασμών ,ληστειών, ληστειών μετά φόνου, ώστε ο Έλληνας πολίτης να μην αισθάνεται ασφαλής ούτε και μέσα στο σπίτι του. Δεν θα είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι ελάχιστα σπίτια πλέον δεν έχουν λεηλατηθεί από τους εισαγόμενους κακοποιούς διαρρήκτες και ο κόσμος πλέον προκειμένου να μη βρεθεί προ εκπλήξεων έχει αρχίσει και οχυρώνει το σπίτι του με κάγκελα και πόρτες ασφαλείας .Αλλά και πάλι δεν αισθάνεται σίγουρος ότι δεν θα έχει δυσάρεστες επισκέψεις . Ο Έλληνας πλέον δεν αισθάνεται  πουθενά ασφαλής. Οι δρόμοι των Αθηνών έχουν γίνει οι πλέον επικίνδυνοι της Ευρώπης . Μέρα μεσημέρι οι κακοποιοί κτυπούν ηλικιωμένους ανθρώπους, που είναι δύσκολο να αμυνθούν ,για να τους αποσπάσουν κινητά τηλέφωνα και μερικά ευρώ.
Φεύγεις  το πρωί από το σπίτι σου και δεν είσαι σίγουρος ότι θα επιστρέψεις ξανά πίσω .Πολλοί παραμονεύουν να σου σπάσουν το αυτοκίνητο , να σου αρπάξουν το πορτοφόλι ή να βρεθείς τρυπημένος από κανένα μαχαίρι, ενώ οι σφαίρες από τους ληστές τραπεζών και όχι μόνο πέφτουν σαν το χαλάζι. Και ενώ συμβαίνουν αυτά καθημερινά, ο υπνοβάτης κυβερνητικός εκπρόσωπος μας διαβεβαιώνει ότι ζούμε σε ηρεμία .
Τα ίδια μας έλεγε και ο Καραμανλής ,ότι δηλαδή ζούμε στην ποιό ασφαλή χώρα της  Ευρώπης την ίδια  στιγμή που καιγόταν ολόκληρη η Αθήνα από την αναρχία ενώ το κοινό έγκλημα είχε λάβει ανεξέλικτες διαστάσεις .Και έτσι ο λαός τον έστειλε εκεί που τον έστειλε μαζί με του χαραμοφάηδες και ανίκανους συνεργάτες του.        
Στα μέσα μαζικής μεταφοράς γίνονται συνεχώς συστάσεις στο επιβατικό κοινό να προσέχει τα προσωπικά του αντικείμενα, γιατί οι λωποδύτες καθημερινά στήνουν πάρτι με τα πορτοφόλια των επιβατών. Γυναίκες είναι αδύνατον να κυκλοφορήσουν στο δρόμο μόνες τους αφού συνεχώς πέφτουν θύματα αισχρών πειραγμάτων ή βιασμού ,στην καλύτερη περίπτωση θα χάσουν την τσάντα τους και θα τραυματιστούν.
 Οι ένοπλες ληστείες είναι σε ημερησία διάταξη , περίπτερα ,πρακτορεία ΠΡΟ-ΠΟ, μικροκαταστήματα , βενζινάδικα ,τράπεζες , SUPER MARKET, έχουν υποστεί την επίθεση των ένοπλων  κακοποιών. Πολλές φορές  από τους πυροβολισμούς των κακοποιών έχουμε τραυματισμούς , αλλά και θανάτους .Φυσικά δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και στα ναρκωτικά όπου αλλοδαποί κατά το πλείστον Μαροκινοτυνήσιοι και σενεγαλέζοι  δολοφονούν καθημερινά την Ελληνική νεολαία.  Η πρέζα και τα όπλα στο κέντρο των Αθηνών πωλούνται σαν καραμέλες .
Η κατάσταση πλέον στην χώρα μας έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο . Ακόμη και συνάδελφοι του κου Χρυσοχοϊδη ( κα Διαμαντοπούλου) έχουν εκφράσει την ανησυχία τους και τους προβληματισμούς τους, για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Δημόσια τάξη της πατρίδας μας .Και τίθεται πλέον το ερώτημα τι λέει για όλα αυτά ο πολυλογάς σε άλλες περιπτώσεις κος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ. Έχει αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα και  στο τομέα ευθηνής του; Είμαστε σίγουροι πως όχι . Διότι το έγκλημα καθημερινά αυξάνεται και ο υπουργός εξαντλεί την δραστηριότητα του σε δηλώσεις που δεν τις  λαμβάνει κανένας σοβαρά ,αφού συνεχώς αυτοδιαψεύδεται και στο να κυνηγά συνεχώς αστυνομικούς οι οποίοι κατά την άποψή του συμπεριφέρθηκαν απρεπώς σε λαθρομετανάστες κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους . Δεν τον απασχολεί το έγκλημα των κακοποιών  η συμπεριφορά των αστυνομικών τον απασχολεί λες και κάθε πρωί που ξεκινούν οι αστυνομικοί να αναλάβουν υπηρεσία, ο νους τους είναι ποιόν λαθρομετανάστη θα σπάσουν στο ξύλο . Άντε μετά να βρεις αστυνομικό να σε προστατεύσει.
Πρόσφατα ληστές οπλισμένοι με καλάσνικωφ  άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό από τον σταθμό του μετρό στην Εθνική Άμυνα . Σε μία πολύ καλά φυλασσομένη περιοχή οι κακοποιοί χωρίς να φοβηθούν κανένα άρπαξαν τα χρήματα. Και ο κος υπουργός ήταν απασχολημένος μήπως τίποτα πατριώτες κάνουν καμιά συγκέντρωση και του διασαλεύσουν την τάξη. Πάντως να προσέχουν εκεί στην βουλή μήπως καμιά μέρα μπουν μέσα και δεν τους αφήσουν ούτε ευρώ στην τσέπη.  
Η φυσική ηγεσία της αστυνομίας την οποία ουσιαστικά ο ίδιος έχει διορίσει απουσιάζει παντελώς και ουδείς γνωρίζει που βρίσκεται και τι δουλειά κάνει αφού όλα περνούν από το γραφείο του κου Χρυσοχοϊδη. Προφανώς θαμπωμένοι από την λάμψη των χρυσών αστεριών που κοσμούν τους ώμους τους έχουν παραδώσει τα πάντα στον πολιτικό τους προϊστάμενο και παραμένουν μέσα στα γραφεία τους διεκπεραιωτές εγγράφων .
Φυσικά εκεί που παντελώς έχει αποτύχει ο κος Χρυσοχοϊδης είναι το πρόβλημα της τρομοκρατίας, αφού δεν είναι σε θέση να προστατεύσει ακόμη και το δικό του γραφείο από την , < Λαϊκή Θέληση >.Μας ήλθε στεφανωμένος με τις δάφνες από την σύλληψη της μαρίδας της 17 Νοέμβρη ,που εάν συμπτωματικά δεν έσκαγε η βόμβα στα χέρια του Ξηρού , με αποτέλεσμα να συλληφθεί τραυματίας ο ίδιος  και μέσω αυτού και οι υπόλοιποι, ακόμη θα ψάχνανε να τους βρουν . Οι σημερινοί τρομοκράτες κάνουν πλάκα στον υπουργό αφού όπου και όποτε θέλουν βάζουν βόμβες και φωτιά στα μπατζάκια του και το μόνο που κάνουν οι υπηρεσίες του ,είναι να περιμένουν την διακήρυξη της οργανώσεως μέσα σε κάποιο σκουπιδοτενεκέ, για την ανάληψη της ευθύνης.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο πρωθυπουργός θα εκτιμήσει όλη την παραπάνω αναφερόμενη συνεισφορά του υπουργού του και  θα τον μεταθέσει σε κάποιο άλλο υπουργείο μήπως και οι Έλληνες νοιώσουν περισσότερο ασφαλείς .
Νίκος Αγαπηνός.                      
                                     


Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!!!!!

Επιστολή στον Πρωθυπουργό...

Γιώργο γεια σου,    Πήρα το θάρρος να σου γράψω επειδή δεν μπορώ να σε συναντήσω στο δρόμο όπως εκείνος ο κυριούλης τις προάλλες. Βλέπεις οι δρόμοι μας ποτέ δεν συναντήθηκαν και ούτε πρόκειται. Ελπίζω να καταλαβαίνεις δεν έχω χρόνο για να έρθω να σε βρω. Δεν προλαβαίνω Γιώργο τελευταία. Στην πρώτη μου δουλειά μας έκαναν μείωση των ωρών εργασίας απ΄το Νοέμβριο. Αναγκάστηκα να βρω και δεύτερη δουλειά στο supermarket στη γειτονιά 3ώρες καθημερινά. Τελευταία δουλεύω και ταχυμεταφορέας σε φαγάδικο εδώ πιο κάτω. Βλέπεις δεν άκουσα τη γυναίκα μου που επέμενε ότι το 2ο παιδί είναι πολυτέλεια. Γιώργο επειδή ξέρω ότι κουράζεσαι στα ταξίδια σου, (τόσα που κάνεις για μας) να ξέρεις συμπάσχω. Γι’ αυτό θέλω να σου δώσω και κάτι από μένα κάτι να βοηθήσω, ένα μισθό 13ο – 14ο διάλεξε και πάρε. Και αν θέλει και η Αγγέλα να βοηθηθεί εδώ είμαι εγώ… άνθρωποι είμαστε βρε αδερφέ μπορεί η Hochtief, o Σκαραμαγκάς, τα στραβά υποβρύχια, οι 4 γενιές Leopard τα Lidl, Aldi, Media Markt, τα Γερμανικά αυτοκίνητα και τόσα άλλα να είναι λίγα αλλά να βοηθήσω με όποιο τρόπο μπορώ Γιώργο μου. Μη πάνε χαμένοι οι κόποι μας, και πάνω απ’ όλα των Φουκαράδων Γερμανών. Να μη σε κουράζω Γιώργο μου είναι και... το jet lag από τα πολλά ταξίδια, δεν το’χω πάθει αλλά πρέπει να κάνει βαρύ κεφάλι. Σου στέλνω χαιρετίσματα και θέτω τα έσοδα από τον καθημερινό μου μόχθο στη διάθεσή σου. Αν χρειαστείς και κάτι άλλο μη διστάσεις να μου το ζητήσεις. Θα είμαι εδώ για σένα για ότι χρειαστείς.

Ειλικρινά δικός σου.
Το …συνεταιράκι σου στην τσέπη μου.


Να μας τα πάρουν όλα!!!!!

Να πέσουν οι μάσκες των Jews που κρύβονται πίσω από την Moody's..."Μείωση των μισθών κατά 100% και να υποθηκεύσει την Ακρόπολη"!!!


Προσέξτε τι γράφει το zerohedge ...Oops: Moody’s Puts National Bank Of Greece (And Four Other Banks) On Downgrade Review
Μια διάσωση που δεν ήταν διάσωση. Τίποτα δεν χειρότερο από μια ημέρα σαν τη σημερινή, όπου κάθε πληροφορία ή φήμη ακύρωνε την προηγούμενη. Πριν από μία ώρα η Moody’s “εξυμνούσε” τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης να αυξήσει το όριο των συντάξεων στα 100 χρόνια, τη μείωση των μισθών κατά 100% και να υποθηκεύσει την Ακρόπολη.

Δεν πρόλαβε να σταλεί το τελευταίο bit του πακέτου της πληροφορίας και ακολούθησε νέα ανακοίνωση της εταιρείας, στην οποία η Moody’s εκφράζει την πρόθεσή της να υποβαθμίσει 5 ελληνικές τράπεζες, ανάμεσά τους και την Εθνική Τράπεζα, της οποίας η αξιολόγηση είναι αυτή τη στιγμή Α2 (υπενθυμίζουμε ότι το Titlos που όλοι ψάχνουν βρέθηκε αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της τράπεζας). Το ερώτημα είναι αν μπορεί η Εθνική να υποβαθμιστεί ανεξάρτητα και να μην συμπαρασύρει σε δίδυμη υποβάθμιση και το ίδιο το ελληνικό κράτος.

Antinews


Αναφορά στα ξένα κέντρα εξουσίας και παγκόσμιας διακυβέρνησης...ένας από τους στόχους τους η εξαφάνιση της Ελληνικής αξιοπρέπειας και υπερηφάνειας. Συνθέστε το πάζλ και προσεγγίστε το παγκόσμιο επιτελείο!

Συνηθίζουμε να λέμε ότι για όλα φταίει το κακό «Κεφάλαιο» ωσάν αυτό να είναι η αιτία της κακοδαιμονίας και όχι το Σύστημα και τα άτομα που το συναποτελούν, αλλά και ο τρόπος που χρησιμοποιούν το κεφάλαιο και τις παραγωγικές δυνάμεις. Το Κατεστημένο, παρά την αλλαγή προσώπων, επιβιώνει και αναπαράγεται χειρότερο και απειλητικότερο. Με την σκόπιμη αυτή απόκρυψη το Σύστημα μένει στο απυρόβλητο, ενώ τα πυρά κατευθύνονται σε λάθος στόχο , δηλαδή στο αόρατο κεφάλαιο που μπορεί σε αρκετές περιπτώσεις να είναι ευεργετικό στις κοινωνίες, όπως είναι στις οικογένειες και στα άτομα. Αρκεί αυτό να το χρησιμοποιούν για το καλό του συνόλου. Αν το χρησιμοποιήσεις-όπως οι εθνικοί ευεργέτες-για το καλό της κοινωνίας (έργα εποποιίας, πολιτισμού, αγαθοεργίες κλπ ), τότε είναι ευεργετικό. Αντίθετα, αν το χρησιμοποιείς για πολέμους , επίδειξη, εκμετάλλευση της κοινωνίας τότε είναι κακό και ολέθριο. Τώρα οι κεντρικοί τραπεζίτες συγκεντρώνουν με απληστία το χρήμα- πριν καταρρεύσει το νομισματοπιστωτικό σύστημα- ώστε να βρεθούν ισχυροί με την έλευση της Παγκοσμιοποίησης... [Ο νέος Πρόεδρος της Ε. E κ. Herman van Rompuy που είναι τακτικό μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ δήλωσε ξεκάθαρα: «Η κατεύθυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης από δω και στο εξής είναι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Είπε ακόμη ότι η συνάντηση των Ηνωμένων Εθνών στην Κοπεγχάγη σε δύο εβδομάδες από σήμερα είναι ένα ακόμη βήμα για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ του πλανήτη»].

Οι ‘30’ Κρίκοι της Παγκόσμιας Εξουσίας
1/ Ο Λευκός Οίκος -Πρόεδρος και το Κογκρέσο ΗΠΑ/The US Presidency-Congress
Ανεξαρτήτως ποιος εκλέγεται πρόεδρος η πολιτική των ΗΠΑ παραμένει αναλλοίωτη και σταθερή. Ο εκάστοτε πρόεδρος και το Κογκρέσο είναι όμηροι στα χέρια των Εβραίων μεγαλοτραπεζιτών, της 'Wall Street' και του 'AIPAC'(Ισραηλινό Λόμπι =παρακράτος) . Αν ο πρόεδρος αρνηθεί μια μείζονα επιλογή τους (πόλεμο στο Ιράν, ή εχθρότητα στο Ισραήλ κλπ) , τότε είτε θα τον καθαιρέσουν είτε θα τον δολοφονήσουν και οι γερουσιαστές δεν θα επανεκλεγούν.
2/ Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων/Federal Reserve Bank
Η μεγάλη εξαπάτηση της κοινής γνώμης γίνεται με την ονομασία της Τράπεζας, ως Ομοσπονδιακής. H Fed είναι Εβραϊκή υπέρ-τράπεζα. Ιδρύθηκε το 1910 στη νήσο Τζέκιλ της Βιρτζίνια, ολίγο πριν ξεσπάσει ο Α! Π.Π . Αυτή ευθύνεται για την εισδοχή της Αμερικής στον πόλεμο αυτό, τον οποίο χρηματοδότησε, όπως επίσης χρηματοδότησε και την προεκλογική εκστρατεία του προέδρου Ουίλσον. Η Fed έχει το προνόμιο της εκδόσεως του Αμερικανικού νομίσματος και της ασκήσεως της Νομισματικής πολιτικής των ΗΠΑ. Η άγρια τοκογλυφία που ασκεί η Fed και οι λοιπές Εβραϊκές τράπεζες χρεοκόπησαν την πλουσιοτάτη Αμερική και τον κόσμο. [Ιδρυτές της είναι επτά(7) κορυφαίοι Εβραίοι:
α/ Γερουσιαστής Aldridge μεγαλομέτοχος της J.P Morgan και πεθερός του Nelson Rockefeller
β/ Abraham Andrew, τότε υφυπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ
γ/ Frank Vanderlip, της National City Bank, που αντιπροσώπευε τα συμφέροντα των William Rockefeller, Kuhn Loeb & Co
δ/ Henry Davidson κύρος μέτοχος της J.P Morgan
ε/ Charles Norton , της μεγάλης τράπεζας First National Bank της N.Y
στ/ Benjamin Strong της J.P Morgan και της Banker’s Trust Co. Αυτός έγινε και ο πρώτος διοικητής της F.E.D
ζ/ Paul Warburg, Γερμανό-Εβραίος, συμμέτοχος της Kuhn Loeb & Co σαν εκπρόσωπος των δυναστειών Rockefeller και Rothschild.
Οι κληρονόμοι των ως άνω οικογενειών είναι τα σημερινά αφεντικά της Fed. Ο εκάστοτε διοικητής της Fed είναι Εβραίος και μάλιστα Ασκενάζι (τον Greenspan αντικατέστησε ο Bernanke). Η Fed ευθύνεται για τους πολέμους, τις οικονομικές κρίσεις, καθώς και για την διαρπαγή του πλούτου και την χρεωκοπία της Αμερικής και ολοκλήρου του κόσμου.

3/ Τράπεζες-Μεγαλοτραπεζίτες- Καρτέλ/'Banks-Bankers'-Cartel/
Αυτοί χρηματοδοτούν τις προεκλογικές εκστρατείες των προέδρων και επομένως αυτοί ουσιαστικά ανεβάζουν και κατεβάζουν τον Πρόεδρο. Είναι οι απόλυτοι άρχοντες της Αμερικής και σκοπός τους είναι η αύξηση του πλούτου τους με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο (τοκογλυφία, πόλεμοι , εξοπλισμοί, κρίσεις, εκβιασμοί, ναρκωτικά, πορνεία, τζόγος, δουλεμπόριο, παιδεραστία, απάτες, έγκλημα, βία, συνωμοσίες κλπ). Οι πλείστοι εξ αυτών είναι Εβραίοι και μάλιστα Σιωνιστές και Μασόνοι-Ιλλουμινάτοι

4/ Ολιγάρχες/Oligarchs'
Αυτοί είναι οι διευθύνοντες σύμβουλοι(CEO) και μεγαλομέτοχοι των πολυεθνικών . Είναι τα μεγάλα αφεντικά των μεγαθηρίων των οποίων ο Π/Υ υπερβαίνει κατά πολύ τους Π/Υ πολλών κρατών. Ο πλούτος 250 των πλουσιοτέρων ανθρώπων του κόσμου υπερβαίνει το 50% του παγκόσμιου πλούτου.

5/ Νέα Τάξη Πραγμάτων/'New World Order'
Είναι η μεταναζιστική κοινωνία που θέλουν να χτίσουν οι Σιωνιστές και οι άνθρωποι της διεθνούς πλουτοκρατίας, με την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Δικτατορίας. Η Ν. Τ. Π ολίγο θα διαφέρει στα κοινωνικά και τα ανθρώπινα δικαιώματα της δουλοπαροικίας.

6/ Εκλεκτοί/ Chosen
Είναι το Εβραϊκό έθνος, που θέλει να αυτοχαρακτηρίζεται ως «εκλεκτός λαός του θεού» Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι στο Ισραήλ έχει εγκατασταθεί ένα ναζιστικό και στρατοκρατικό καθεστώς(ναζιστικές μέθοδοι κατά Παλαιστινίων, Ανακρίσεις , φυλακές, φίμωση λόγου, στρατόπεδα συγκεντρώσεως κλπ). Υπάρχει ναζιστικό κόμμα και πολυάριθμοι ένθερμοι οπαδοί του ναζισμού, όπως συμβαίνει και στην Εβραιοκρατούμενη Γερμανία, στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες, όπου ξεφυτρώνουν οι νοσταλγοί των Ναζί σαν τα μανιτάρια.

7/ 'Wall Street'
Εκεί παίζονται όλα τα μεγάλα και βρώμικα κερδοσκοπικά παιχνίδια σε βάρος των λαών του κόσμου. Εκεί αποκομίζουν αστρονομικά κέρδη οι Εβραίοι κερδοσκόποι. Τα golden boys παίζουν με σημαδεμένα χαρτιά και με νόμους κλεπτοκρατικούς και κερδίζουν με μια και μόνον κίνηση δισεκατομμύρια, έτσι ώστε να μπορούν να χρεοκοπήσουν πανίσχυρα κράτη, όπως η Βρετανία(χτύπημα της λίρας Αγγλίας από το George Soros) Αργεντινή , η Ελλάδα κ.α.

8/ Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών ( 'United Nations)
Αυτός έχει μεταβληθεί σε όργανο των ΗΠΑ. Με την αρνησικυρία (veto) μπορούν τα μόνιμα μέλη να εξουδετερώνουν κάθε απόφαση της πλειοψηφίας των κρατών μελών. Ο ΟΗΕ σύρεται σαν ουραγός πίσω από τις θελήσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ και ευλογεί τις επιθετικές ενέργειες και τους παράνομους ιμπεριαλιστικούς πολέμους των.

9/ Αστυνομικό Κράτος('Police State')
Όταν καταπιέζεται η κοινωνία και βιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι επόμενο να υπάρξει κοινωνική αναταραχή. Το Σύστημα για την αντιμετώπιση της λαϊκής εξέγερσης οργανώνει αστυνομικά κράτη (αστυνομία, μυστικές υπηρεσίες, τάγματα εφόδου, αντιτρομοκρατικοί νόμοι κ. α.). Αρκετές από τις μεθόδους που χρησιμοποιούν είναι βελτιώσεις των μεθόδων της Gestapo'

10/ Διεθνές Νομισματικό Ταμείο('IMF')
Αυτό είναι ένα καταπιεστικό οικονομικό όργανο που επιβάλλει καταναγκαστικούς κανόνες σε κράτη που εξαναγκάζονται να δανεισθούν κάτω από επαχθείς τοκογλυφικούς όρους. Όποια χώρα πέσει στα νύχια του 'IMF' στο τέλος θα εξέλθει σε κατάσταση μεγίστης ένδειας.

11/ Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις(Non Governmental Organizations)
Είναι η 5η φάλαγγα του συστήματος που χωρίς δημοκρατική ή άλλη νομιμοποίηση κατασκοπεύουν και ελέγχουν τις χώρες στις οποίες δρουν. Συχνά χρηματοδοτούνται με έξοδα των Εβραίων σιωνιστών ('Rockefeller' ,Soros κ.α) αλλά όχι σπανίως και από τις χώρες που δέχονται την επιβουλή των εν λόγω οργανώσεων. Αυτοί που εργάζονται σε παρόμοιες οργανώσεις αποκαλούνται κατ’ ευφημισμόν κοινωνικοί ακτιβιστές. '

12/ Παγκοσμιοποιητές/'Globalists'
Είναι οι άνθρωποι που πιστεύουν και προωθούν την παγκοσμιοποίηση σαν πολιτικό και κοινωνικό μοντέλο, και εργάζονται για «Μια Γη και την Παγκόσμια Κυβέρνηση». Αυτοί προωθούν την διάλυση του κράτους–έθνους, την οικογένεια, θρησκεία, παραδόσεις, διαχρονικές αξίες και τη Δημοκρατία. Παράλληλα προβάλλον παρακμιακές απαξίες, κακοήθειες και διαστροφές σαν νέες αξίες της σήμερον και του αύριο. Δυστυχώς, η Αριστερά και ορισμένοι δήθεν «προοδευτικοί διανοούμενοι» έχουν στρατευθεί στη Νέα Τάξη και έχουν γίνει εχθροί του Ελληνισμού.

13/ Οικογένειες Rothschild και 'Rockefeller'
Είναι δυο εκ των ισχυροτέρων Εβραϊκών οικογενειών μεγαλοτραπεζιτών και πλουτοκρατών στον κόσμο. Ο πρώτος επηρεάζει οικονομικά την Ευρώπη και ο δεύτερος οικονομικά και πολιτικά τις ΗΠΑ. Πρόκειται για δυο δυναστικές οικογένειες που διαθέτουν μέγιστη οικονομική, πολιτική και πολιτιστική δύναμη και επηρεάζουν τις εξελίξεις στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Είναι οι πατριάρχες του διεθνούς.

14/ Νεοναζισμός /'Adolph Hitler'
Ο Αδόλφος Χίτλερ πέθανε αλλά το Ναζιστικό καθεστώς του παραμένει ως υπόδειγμα των Εβραίων Σιωνιστών. Και ενώ κατηγορούν δήθεν το Χίτλερ για το Ολοκαύτωμα , στην πραγματικότητα δείχνουν λαγνεία και θαυμασμό προς αυτόν. Επομένως δεν είναι απίθανον να δούμε αναβίωση του Ναζιστικού καθεστώτος χωρίς τον Χίτλερ, για να φέρουν εις πέρας την παγκόσμια επικράτηση τους και να την κρατήσουν εν ισχύ.

15/ Πεντάγωνο/'Pentagon'/
Το Αμερικανικό Επιτελείο των Ε.Δ είναι στην διάθεση του Διεθνούς Σιωνισμού για να καθυποτάξει δια των όπλων τους ανυπότακτους λαούς, που θέλουν να μείνουν ελεύθεροι. Διαθέτει 800 υπερπόντιες μεγάλες βάσεις και τον ισχυρότερο στρατιωτικό μηχανισμό στον κόσμο. Ενώ οι δυνατότητες του Αμερικανικού μισθοφορικού στρατού είναι συντριπτικές σε όπλα καταστροφής του αντιπάλου, το ηθικό του είναι λίαν χαμηλό για την διεξαγωγή παρατεταμένου πολέμου χαμηλής εντάσεως.

16/ ΝΑΤΟ / Σύμφωνο Βορείου-Ατλαντικού
Τούτο είναι δημιούργημα της εποχής του Ψυχρού Πολέμου, Μετά την πτώση της Σοβιετικής Ενώσεως, του ανετέθη ο ρόλος του Παγκόσμιου «χωροφύλακα» για την προώθηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ελλείψει νέου εχθρού εφεύραν το φάντασμα της Τρομοκρατίας. Τώρα επανεξετάζουν το ρόλο του ΝΑΤΟ για την ασφάλεια των πετρελαιαγωγών, ενεργειακών πηγών, γραμμών συγκοινωνιών, αντιμετώπιση εσωτερικών ταραχών, περιβαλλοντικών καταστροφών, επαναστάσεων κ.α. Όμως ο πραγματικός στόχος του ΝΑΤΟ είναι η υπερφαλάγγιση της Κίνας και Ρωσίας και η διατήρηση της Ε.Ε σε κατάσταση πολιτικής, στρατιωτικής και ενεργειακής ομηρίας. Το ΝΑΤΟ ουσιαστικά κρατά υπό κατοχήν την Ευρώπη.

17/ Μυστικές Υπηρεσίες / Central Intelligence Agency, NSA, Echelon , MI5, Mossad κλπ
Αυτές είναι η σύγχρονη Λερναία Ύδρα που περισφίγγει κράτη, λαούς και άτομα με την στενή παρακολούθηση των μέσων επικοινωνιών, συγκοινωνιών, τις συζητήσεις, κινήσεις, υγεία, ατομικά δεδομένα, δραστηριότητες, αγορές, συμβόλαια, εμπόριο, πόρους, πολιτική κλπ. Τώρα σκέπτονται να ενσωματώσουν μικροκάψουλα στα άτομα για την συνεχή παρακολούθηση των πάντων επί μονίμου βάσεως και την καταγραφή των δεδομένων στον κεντρικό υπολογιστή μαμούθ. Τούτο θα υλοποιήσει τον εφιάλτη του BIG BRΟTHER.

18/ Συμβούλιο Εξωτερικής Σχέσεων/ 'Council on Foreign Affairs
Είναι Εβραϊκό όργανο για την χάραξη της στρατηγικής και εξωτερικής πολιτικής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

19/ Ε.Ε, Βορειο-Aμερικανική Ένωση (Ασιατική και Αφρικανική Ένωση υπό διαμόρφωσιν)
Η Ε.Ε αφού πρώτα μας χορήγησε τα πακέτα των κονδυλίων για την διάλυση της οικονομίας μας, τώρα μας έφερε το λογαριασμό της πληρωμής και δυστυχώς ελλείψει χρημάτων ‘επτωχεύσαμεν’ . Η Ε.Ε είναι ένα σιωνιστικό , πλουτοκρατικό και αντιδημοκρατικό δημιούργημα, που σκοπεύει στον οικονομικό και πολιτικό έλεγχο της Ευρώπης. Με την συνθήκη της Λισαβώνος εξελίσσεται στο 4ον Ράιχ. Παρόμοιο πείραμα έγινε και στην Βόρεια Αμερική (με τη NAFTA) με μικρότερη επιτυχία. Τώρα επιδιώκεται η γιγαντιαία Ένωση της Ασίας με κέντρο την Κίνα. Τα ίδια χιμαιρικά σχέδια προβλέπουν την Ένωση της Αφρικής, ούτως ώστε να υλοποιηθεί η τετραμερής διακυβέρνηση του κόσμου και να τυλίξει ο Ουροβόρος Όφις ολόκληρη τη Γη. Όμως ο « Σιωνιστικός Όφις» είναι καταδικασμένος να αποτύχει και θα αποτύχει, διότι είναι αντιμέτωπος με τους λαούς και το υψιπετές Ελληνικό Πνεύμα (Ελευθερία-Δημοκρατία-Δικαιοσύνη κλπ).

20/ Λέσχη Μπιλντερμπεργκ/ 'Bilderbergers'
Είναι μια Εβραϊκή λέσχη και ένα Κέντρο Σκέψεως εξεχόντων Εβραίων και άλλων υψηλόβαθμων αξιωματούχων και μεγαλοκροίσων, που σκοπό έχει να μελετάει και να χαράζει τη στρατηγική που θα ακολουθήσουν οι διάφορες κυβερνήσεις για να φθάσουν στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ιδρυτής της είναι ο διαβόητος Γερμανο-Εβραίος Χένρι Κίσινγκερ. Το όνομα της έλκει από την ομώνυμη πόλη της Ολλανδίας που πρωτοσυνεδρίασε το 1954. Σ’ αυτήν συμμετέχουν αρκετοί Έλληνες πολιτικοί και επιχειρηματίες.

21 / Τριμερής Επιτροπή/ Trilateral Commition
Αυτή πραγματεύεται περισσότερο Αμερικανικά θέματα. Συμμετέχουν περίπου τα ίδια πρόσωπα και έχει παρόμοιους σκοπούς με τους 'Bilderbergers'

22/ Διεθνής Μασονία/ Τεκτονισμός
Είναι η σύγχρονη Λερναία Υδρα, η οποία υπό το κάλυμμα των αρχαίων παγανιστικών μυστηρίων, προωθεί Εβραϊκούς σκοπούς για την καθυπόταξη του κόσμου. Είναι όργανο της διεθνούς σιωνιστικής πλουτοκρατίας και στηρίζεται στη μυστικότητα, αποκρυφισμό, χάρις στην αυστηρή ιεραρχική δομή του. Προωθεί την αλληλογνωριμία και αλληλοϋποστήριξη των μελών του, τα οποία στρατολογεί μεταξύ των μορφωμένων αστών όλων των τάξεων. Έχει διεισδύσει σε όλα τα επίπεδα (κυβέρνηση, στρατό, αστυνομία, δικαστικό, νομοθετικό, οικονομία, εκκλησία κ.ο.κ) Στα πρότυπα του τεκτονισμού έχουν δημιουργηθεί διάφορες λέσχες(skull and bones κ.α) και ενώσεις(AHEPA, AIPAC κ.α) με ύποπτους και αμφιλεγόμενους σκοπούς.

23/ Ολοκαύτωμα/'Holocaust'
Αυτό δημιουργήθηκε μετά τον Β! Π.Π από τους Εβραίους που διέφυγαν από τη Ναζιστική Γερμανία. Το χρησιμοποιούν σαν «εργαλείο» πίεσης της διεθνούς κοινής γνώμης για να:
α/ Εκβιάσουν την ίδρυση του Κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη.
β/ Απομυζήσουν χρήματα από τη Γερμανία-και όχι μόνον- ως αποζημιώσεις για τα ‘6 εκατ. Εβραίους’ , που ποτέ δεν πιστοποιήθηκε ο αριθμός τους. Ακόμη και Εβραίοι σιωνιστές ομιλούν για μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες που πέθαναν εξ αιτίας της πείνας, ασθενιών, στερήσεις ή σκοτώθηκαν συνεπεία των βομβαρδισμών.

24/ Ιερατεία-Μονοθειστικές Θρησκείες/ 'Forces of Darkness'
Είναι οι τρεις μονοθεϊστικές εβραιογενείς (Αβρααμικές) θρησκείες (Ιουδαϊσμός, Χριστιανισμός , Ισλαμισμός και οι αιρέσεις αυτών) που ευθύνονται για τους πολέμους, τη διχόνοια και το σκοτάδι στον κόσμο εδώ και 1700 περίπου χρόνια. Οι κοσμοπολιτικές θρησκείες είναι υλιστικές και δογματικές. Ένεκα τούτου δεν αρκούνται στους πνευματικούς κανόνες, αλλά θέτουν και κοινωνικούς κανόνες συμπεριφοράς στα άτομα και αναμειγνύονται στην πολιτική και στην οικονομία. Ο ακρογωνιαίος λίθος τους είναι η Ιουδαϊκή Βίβλος. Επομένως αν καταρρεύσει η ψυχοφθόρος Βίβλος, θα παρασύρει μαζί της και όλο το Κατεστημένο.

25/ Τρομοκρατία/ Αλ-Κάιντα/'Al Qaeda'
Είναι εξτρεμιστική ισλαμική οργάνωση που εδρεύει στο Αφγανιστάν, πλην όμως έχει πλοκάμια σε όλες τις Ισλαμικές και στις Δυτικές χώρες. Αποτελεί συνέχεια των Αφγανών Μουζαχεντίν που διεξήγαγαν το Τζιχάντ (θρησκευτικό πόλεμο ) για την εκδίωξη των Σοβιετικών κατοχικών στρατευμάτων, πράγμα που επέτυχαν. Αυτοί οργανώθηκαν στο τέλος της δεκαετίας του 70’ από τη CIA, αλλά σήμερον έχουν στραφεί ως τιμωροί της Αμερικής, του Ισραήλ και των χωρών που τις υποστηρίζουν, διότι θεωρούν μεγίστη αδικία τη γενοκτονία των Παλαιστινίων και την ρατσιστική μεταχείριση του Ισλάμ.

26/ Υποτακτικές Κυβερνήσεις/ Stooges Governments
Αυτές παρότι εκλέγονται με δημοκρατικές διαδικασίες δεν είναι γνήσια δημοκρατικές διότι πειθαναγκάζονται να υπακούουν στη διεθνή εξουσία και να εκτελούν εντολές για τα σοβαρά θέματα γενικής στρατηγικής, της Ουάσιγκτον, των Βρυξελλών, του ΝΑΤΟ, του ΟΗΕ, του ΔΝΤ, της Διεθνούς Τράπεζας κ.α

27 Κοινοβούλια/Parliaments
Αυτά συνιστούν την αντιπροσωπευτική δημοκρατία η οποία πόρρω απέχει από την Άμεση Αθηναϊκή Δημοκρατία. Οι αντιπρόσωποι του Κοινοβουλίου υποκλέπτουν την ψήφο του λαού και την καταχρώνται υπέρ της πλουτοκρατίας επί 4ετίαν και αυτό το θεωρούν δημοκρατία. Στις μέρες μας τα Κοινοβούλια βρίσκονται σε παρακμή ένεκα της διαπλοκής τους με τους οικονομικούς παράγοντες και την διαφθορά.

28/ Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως/ Media
Αυτά ελέγχονται ασφυκτικότατα από μεγάλα συγκροτήματα και αποκρύπτουν την αλήθεια και διασπείρουν το ΨΕΜΜΑ. Έτσι οι πληροφορίες και γνώμες εμποδίζονται να φθάσουν στην κοινή γνώμη και η αλήθεια είτε αποσιωπάται είτε διαστρέφεται, είτε δίδεται η μισή. Η παραπληροφόρηση, ο στραγγαλισμός της διαφορετικότητος, της αμφισβήτησης και η τηλεθέαση των σκουπιδιών προς χάριν του κέρδους έχουν καταστεί ο κανόνας στις σύγχρονες κοινωνίες μας. Είναι ο θάνατος της δημοκρατίας.

29/ Ανάκτορα Μπάκινχαμ/ Buckingham Palace
Είναι το κέντρο της διεθνούς Μασονίας-Ιλλουμινάτων και της Ιουδαϊκής θεοκρατίας. Από εκεί εκπηγάζει η διεθνής εξουσία, διότι είναι ο αρχαιότερος εξουσιαστικός θεσμός. Εκεί εξυφαίνονται οι μεγαλύτερες συνωμοσίες, ραδιουργίες, ίντριγκες, διαφθορά, λαϊκή καταπίεση και εκμετάλλευση, αλλά και οι κρίσεις και οι πόλεμοι. Ο θεσμός αυτός θεωρείται ότι έλκει την αρχή του από τον πανάρχαιο βασιλιά- θεό, Ανού. [Σύμφωνα με την νεοεποχίτικη Σουμεριακή Μυθολογία οι Ανουνάκι ήλθαν από τον πλανήτη Νιπούρου, δημιούργησαν τους ανθρώπους, φτιάξανε την Εδέμ και μετά αποσύρθησαν στον πλανήτη τους, όπου από εκεί μας επισκέπτονται από καιρού εις καιρόν Οι εστεμμένοι του Μπάκινχαμ διατηρούν την παράδοση, ότι κατάγονται από τους Ανουνάκι και εκείθεν αντλούν την ελέω θεού κληρονομική μοναρχία τους]

30/ Εγκέφαλος του Ουροβόρου Όφεως/Brain of the taileating Snake
Πολλά θρυλούνται περί του εγκεφάλου της Συνωμοσίας (R &R ή Χ. K ;) Κανείς δεν γνωρίζει το νέο παγκόσμιο Führer.

Συμπέρασμα
Τώρα γνωρίζεις όλους τους κρίκους του Κατεστημένου. Άλλοι μεγάλοι και άλλοι μικρότεροι, συμπλέκονται και διαπλέκονται και μέσα από τις αντιφάσεις και συγκρούσεις τους κατορθώνουν να κυβερνούν εδώ και 2.000 χρόνια.
Έχουν ανακαλύψει το μυστικό της αθανασίας με την αέναη αλλαγή, την συνεχή προσαρμογή - σαν τους χαμαιλέοντες - το ψέμα, τον δόλο, την πανουργία, τη ραδιουργία, την καταπίεση και την διαβολή, παρμένα από την Ιουδαϊκή Βίβλο. Και πάντα ο λαός είναι ο ευκολόπιστος και χιλιοπροδομένος , ο καταπιεζόμενος και ο επαναστατημένος. Ο εχθρός έχει όνομα. Είναι ο Εβραϊκός Σιωνισμός και οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι. Είναι το Παγκόσμιο Κατεστημένο: Ψεύτικο, δόλιο, άδικο, αντι-ζωικό, ραδιούργο, ανάλγητο, αλαζονικό, αχόρταγο, αρπακτικό , γραφειοκρατικό, ηδονιστικό, εξουσιαστικό, δογματικό, θεοκρατικό, υλιστικό, συνωμοτικό, πολεμοκάπηλο, ιμπεριαλιστικό και εγκληματικό (Ορα Γάζα, Αφγανιστάν, Ιράκ, Κύπρος κ. α).
Τώρα είναι παρηκμασμένο, σάπιο και ετοιμόρροπο. Ο πλανήτης μας ασθενεί βαριά εξ αιτίας της κακοήθους βουλιμίας τους. Το Κατεστημένο πνέει τα λοίσθια. Οι κυβερνήσεις, κατ’ εντολή των διεθνών τοκογλύφων, έγιναν οι μεγαλύτερες ληστρικές εταιρείες συγκεντρώσεως χρήματος. Έχουν επιπέσει στους λαούς να τους πιούν το αίμα. Αυτή είναι η εντολή των Κεντρικών Τραπεζών. Η Αντίσταση των λαών γρήγορα θα τους ανατρέψει!
Υπάρχει όμως εναλλακτική λύση; Σίγουρα Ναι . Ο Ελληνικός Λόγος (το Ελληνικό δημοκρατικό πρότυπο και ο Ελληνικός τρόπος σκέψεως) που δοκιμάσθηκε πριν 2.500 χρόνια με απόλυτη επιτυχία σ’ αυτόν εδώ τον τόπο.

Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, υποστράτηγος ε.α.


Τα περήφανα γηρατιά Γιωργάκη !!!!


Οι Έλληνες Αξιωματικοί στην πρώτη γραμμή!!!!

Ψήφισμα του Συνδέσμου Αποφοίτων Αξιωματικών Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων τάξεως 1977, για τις επιπτώσεις της μαζικής χορήγησης της ελληνικής ιθαγένειας σε μετανάστες

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΤΑΞΕΩΣ 1977 - Κατά την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα ημέρα Σάββατο της 20 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 11:00 στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, συζητήθηκε και το θέμα των επιπτώσεων του προτεινόμενου από την ελληνική κυβέρνηση νομοσχεδίου περί χορήγησης της ελληνικής ιθαγένειας σε μετανάστες. Οι εν αποστρατεία παρευρισκόμενοι, αφού άκουσαν την εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου και αφού αντάλλαξαν απόψεις, σχόλια και προτάσεις, κατέληξαν στο εξής ψήφισμα :
ΨΗΦΙΣΜΑ
Για τις επιπτώσεις της μαζικής χορήγησης της ελληνικής ιθαγένειας σε μετανάστες. Οι συμμετέχοντες στην προαναφερόμενη Γενική Συνέλευση, όλοι Έλληνες Αξιωματικοί που υπηρετήσαμε και υπηρετούμε την πατρίδα μας με αγάπη και με ανιδιοτέλεια, έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να θυσιαστούμε γι’ αυτήν μόλις κληθούμε, ανησυχώντας έντονα για τις επικίνδυνες επιπτώσεις που θα μπορούσε να έχει η άκριτη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε μετανάστες, καταλήξαμε στους εξής προβληματισμούς, συμπεράσματα και αιτήματα:

1. Σαν Έλληνες, είμαστε γόνοι εκείνων, που από σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη θεμελίωσαν πρώτοι και μεταλαμπάδευσαν διαχρονικά σε όλο τον κόσμο τις αρχές του κράτους δικαίου και την δημοκρατία. Είμαστε περήφανοι για την καταγωγή μας και έτοιμοι να θυσιαστούμε για την υπεράσπιση της γής και των αρχών που μας κληρονόμησαν οι πατέρες μας και που με μία λέξη αποκαλούμε «Πατρίδα».
2. Η πατρίδα μας είναι αυτή που πρώτη δίδαξε ότι δεν μπορεί να επιβιώσει πολιτεία, στην οποία δεν υπάρχει ισορροπία μεταξύ των δικαιωμάτων που απολαμβάνει ο κάθε πολίτης της και των υποχρεώσεων που έχει απέναντί της. Αλλιώς οδηγείται στα άκρα είτε της απολυταρχίας και της υποδούλωσης, είτε της αυθαιρεσίας και της αναρχίας.
3. Νιώθουμε, όσο λίγοι τα ιδιαιτέρως σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες, νόμιμοι ή μη, αφού πολλοί από εμάς είμαστε γόνοι προσφυγικών οικογενειών Ελλήνων, που ξεριζώθηκαν βίαια από τη γή τους και που μας άφησαν παρακαταθήκη τις μνήμες, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις τους.
4. Πιστεύουμε ότι ο πολιτισμός και οι παραδόσεις μας επιβάλλουν στην ελληνική πολιτεία να προστατεύει τη ζωή και την αξιοπρέπεια όλων των μεταναστών, ακόμη και των παρανόμων.
5. Θεωρούμε όμως ότι θα πρέπει να εντάσσει στο δυναμικό της μόνο όσους από αυτούς μπορούν να είναι για την Πατρίδα μας ωφέλιμοι και δημιουργικοί, παρέχοντάς τους το δικαίωμα της νόμιμης εργασίας, με όλες τις αμφίδρομες δεσμεύσεις που απαιτεί κάτι τέτοιο. Και αυτό θα πρέπει να αποφασίζεται για κάθε μετανάστη χωριστά, με προσεκτικά σχεδιασμένα και ευρύτατα αποδεκτά κριτήρια και διαδικασίες.
6. Είμαστε σαφώς εναντίον της μαζικής και με συνοπτικές διαδικασίες άκριτης χορήγησης της ελληνικής ιθαγένειας σε εκατοντάδες χιλιάδες νόμιμους και μη μετανάστες στη χώρα μας.
7. Διαβεβαιώνουμε κατηγορηματικά ότι θα ήμασταν εξίσου αντίθετοι και με μαζικές απελάσεις ή όποιες άλλες προθέσεις ή πράξεις που θα έπλητταν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την ασφάλεια των μεταναστών.
8. Θεωρούμε ότι η χορήγηση ιθαγένειας σε μετανάστη δεν συμπεριλαμβάνεται στα παγκοσμίως αποδεκτά ανθρώπινα δικαιώματα, των οποίων η προστασία χρησιμοποιείται προσχηματικά για το εσπευσμένο της σχετικής νομοθέτησης.
9. Πιστεύουμε ότι ο έλεγχος, η καταγραφή και η έκδοση «πράσινης» κάρτας νόμιμης παραμονής σε πρώτη φάση θα αρκούσαν για την αποτελεσματική προστασία της ζωής και της αξιοπρέπειας αυτών των ανθρώπων. Και στη συνέχεια, μέσα από μια μακροπρόθεσμη εθνική μεταναστευτική πολιτική, που θα έχει προκύψει ύστερα από προσεκτική μελέτη και ευρύτερη συναίνεση, να υλοποιείται η ένταξη όσων πληρούν τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια που θα έχει θέσει η ελληνική πολιτεία.
10. Κρίνουμε ότι η χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας δεν μπορεί να είναι απλά μία γραφειοκρατική διαδικασία της κρατικής μηχανής, που δεν χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης για την αποτελεσματικότητα της και που η λειτουργία της δυσχεραίνεται ακόμη περισσότερο από τις συχνά αντικρουόμενες κατευθύνσεις των κομμάτων που εναλλάσσονται στην εξουσία.
11. Πιστεύουμε ότι η μαζική χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας δεν μπορεί να προκύψει απλά και μόνο από την υπό πίεση ψήφιση ενός σχετικού νόμου, που ετοιμάστηκε με τις συνήθεις διαδικασίες. Αντίθετα, θεωρούμε ότι το ζήτημα της χορήγησης της ελληνικής ιθαγένειας και της κατάρτισης μεταναστευτικής πολιτικής είναι ένα μείζον εθνικό θέμα που θα πρέπει να αντιμετωπισθεί χωρίς πίεση και με ευρύτερη συναίνεση εντός και εκτός του κοινοβουλίου.
12. Εκτιμούμε ότι η φιλοσοφία του προτεινόμενου νομοσχεδίου διίσταται (ίσως και να αντιτίθεται) κατά πολύ του κοινού λαϊκού αισθήματος και ότι η εσπευσμένη ψήφισή του ενέχει τον κίνδυνο της δημιουργίας πολύ έντονων και επικίνδυνων εντάσεων, προστριβών και αναταράξεων στους κόλπους της κοινωνία μας. Και αυτές, σε συνδυασμό με τις πρωτόγνωρες συνθήκες κρίσης που βιώνουμε, θα μεγιστοποιήσουν τους κινδύνους για την πατρίδα μας.
13. Πιστεύουμε ότι, υπό τις συνθήκες κρίσης που βιώνουμε και που ήδη εγκυμονούν έντονες κοινωνικές εντάσεις, δεν μπορούν να προσδιοριστούν, να αξιολογηθούν και να σταθμισθούν λεπτομερώς και με νηφαλιότητα οι επιπτώσεις της οποιασδήποτε πολιτικής που θα εφαρμοσθεί για την αντιμετώπιση ενός τόσο σοβαρού (αλλά όχι και τόσο επείγοντος) εθνικού θέματος.
14. Θεωρούμε ότι το θέμα μπορεί να αντιμετωπιστεί, προσωρινά και μέχρι να παρέλθει η κρίση, με κάποιον τρόπο που να προστατεύει τους μετανάστες, χωρίς να προκαλείται η εθνική μας συνείδηση και χωρίς να δημιουργούνται επικίνδυνες αναταράξεις στην κοινωνία μας.
15. Η σπουδή για τη νομοθετική αντιμετώπιση του θέματος, με τρόπο που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε αλλοίωση του εκλογικού σώματος, μας προβληματίζει για το κατά πόσο υπάρχει μόνο ειλικρινής πρόθεση αντιμετώπισης ενός μείζονος εθνικού και ανθρωπιστικού ζητήματος με τρόπο επωφελή για την πατρίδα και όχι άλλες σκοπιμότητες.
16. Πιστεύουμε ότι η προσπάθεια επεξήγησης των αντιδράσεων υπό το πρίσμα της ξενοφοβίας και του ρατσισμού είναι υπεκφυγή και όχι αντιμετώπιση του θέματος. Τα πράγματι σοβαρά προβλήματα αυτών των ανθρώπων ούτως ή άλλως εκτιμώνται από τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, που βοηθούμε όπου και όπως μπορούμε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι Έλληνες θα δεχθούν αβασάνιστα και χωρίς αυστηρές προϋποθέσεις τους μετανάστες να συναποφασίζουν μαζί τους για τα του οίκου τους.
17. Εκτιμούμε ότι η άκριτη και μαζική χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας, ειδικά υπό τις παρούσες συνθήκες κρίσης, θα έχει καταλυτικά αρνητικές επιδράσεις στην ελληνική κοινωνία, με συνέπειες απρόβλεπτες και ίσως μη αναστρέψιμες για την πατρίδα μας
Συμπερασματικά, προβληματιζόμαστε έντονα, εκφράζουμε την αντίθεσή μας για την εσπευσμένη ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου υπό τις σημερινές συνθήκες πίεσης και εξουσιοδοτούμε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου για την δημοσίευση του παρόντος ψηφίσματος.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΠΕΛΕΚΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΑΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΤΑΞΕΩΣ 1977


Τελικά τι συμβαίνει σε αυτή την χώρα ;;;

Καταγγελίες για αόρατο δίκτυο της Goldman Sachs...Υπάρχουν και τέτοιες διαρροές στά ΜΜΕ; Φανταστείτε την πραγματικότητα σε πλήρη διαφάνεια!

Έρευνα έχει αρχίσει η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (FΕD) για τις συμβάσεις που είχαν υπογραφεί στο παρελθόν μεταξύ Goldman Sachs και Ελληνικού Δημοσίου. Στο μικροσκόπιό της βρίσκεται ο νέος επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) κ. Π. Χριστοδούλου, ο οποίος έχει διατελέσει στέλεχος του αμερικανικού επενδυτικού οίκου, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Λε Μοντ». Η γαλλική εφημερίδα σε άρθρο της με τίτλο «Η Goldman Sachs προσλαμβάνει ισχυρούς άνδρες στην Ευρώπη για να εδραιώσουν την εξουσία της» αποκαλύπτει την ισχυρή επιρροή που έχει δημιουργήσει ο διεθνής οίκος στη Γηραιά Ήπειρο χτίζοντας το κρυφό- όπως το χαρακτηρίζει- δίκτυό της με συγκεκριμένα πρόσωπα σε θέσεις ισχύος. Τα στελέχη αυτά, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα, πληρώνονται καλά επειδή γνωρίζουν πώς να κινούνται στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχουν άμεση επαφή με πολιτικά πρόσωπα ισχύος. Σύμφωνα με τη «lemonde.fr», ο κ. Χριστοδούλου έχει βρεθεί στο επίκεντρο έρευνας της FΕD η οποία διερευνά τον ρόλο που διαδραμάτισε όταν στις αρχές του 2009 επόπτευε την ίδρυση της εταιρείας Τitlos με έδρα το Λονδίνο.

Η γαλλική εφημερίδα εξάλλου ασκεί κριτική στον Γερμανό οικονομολόγο και πρώην μέλος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Γερμανίας (Deutschebank) αλλά και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Όταμρ Ίσινγκ, ο οποίος είναι και αυτός σήμερα σύμβουλος της Goldman Sachs. Ο κ. Ίσινγκ αποτελεί έναν από τους πιο σκληρούς επικριτές της Ελλάδας έχοντας ζητήσει επανειλημμένα από την Ευρώπη να μη βοηθήσει την Ελλάδα αλλά να προσφύγει η χώρα μας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για να λύσει τα οικονομικά της προβλήματα.  Ο κ. Χριστοδούλου πριν προσληφθεί στην Εθνική Τράπεζα το 1998 ήταν στέλεχος της Goldman Sachs. Η τελευταία χαρακτηρίζεται συγγενική της Goldman Sachs και δημιουργήθηκε για τη μεταφορά του ελληνικού χρέους στην Εθνική Τράπεζα.
«Για την Goldman Sachs ένα από τα πλεονεκτήματα αυτού του δικτύου είναι ότι είναι κρυφό. Έτσι, στους “Financial Τimes” της 15ης Φεβρουαρίου, ο Ό. Ίσινγκ υπογράφει ένα κείμενο εχθρικό προς την επιχείρηση διάσωσης της Ελλάδας από την Ε.Ε. Ο Ίσινγκ υπογράφει το άρθρο αυτό όμως παραλείποντας να διευκρινίσει ότι από το 2006 είναι διεθνής σύμβουλος της Goldman Sachs. Και ότι η τράπεζα, η οποία κερδοσκόπησε εις βάρος του ευρώ, έχει να χάσει τα πάντα από μια ευρωπαϊκή παρέμβαση» (υπέρ της Ελλάδας), καταλήγει το άρθρο της «Λε Μοντ».

Επιστολή στη «Λε Μοντ»
Σε επιστολή του στη «Λε Μοντ» για το δημοσίευμα, ο επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ κ. Π. Χριστοδούλου διευκρινίζει ότι εργάστηκε στην Goldman Sachs τη διετία 1987- 1988 με αντικείμενο τα ομόλογα των καναδικών επαρχιών και εταιρικά ομόλογα στο Λονδίνο. Επίσης αναφέρει ότι το 2005 η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος αγόρασε από τη δευτερογενή αγορά ένα swap ελληνικών τίτλων που κατείχε η Goldman Sachs και η αγορά αυτή πραγματοποιήθηκε με διαφανείς διαδικασίες, όπως προβλέπουν οι κανόνες των αγορών.

Έρευνες για κερδοσκοπικά παιχνίδια
ΕΡΕΥΝΑ για να διαπιστωθούν τυχόν παράνομες πρακτικές σε κερδοσκοπικές συναλλαγές με Συμβόλαια Αντιστάθμισης Κινδύνου (CDS), τα οποία χρησιμοποιούνται για την ασφάλιση του εθνικού χρέους της χώρας μας και άλλων χωρών της ευρωζώνης απέναντι σε χρεοκοπία αρχίζει η Κομισιόν.
Ο επίτροπος της Ε.Ε. για χρηματοοικονομικές υπηρεσίες Μισέλ Μπαρνιέ ανακοίνωσε ότι στον απόηχο της κρίσης στην Ελλάδα, οι συναλλαγές με CDS μπαίνουν στο μικροσκόπιο για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα το οποίο οι «Φαινάνσιαλ Τάιμς» σε χθεσινό τους κύριο δημοσίευμα χαρακτήρισαν «μπαμπούλα της Ευρώπης». Δεν είναι τυχαίο ότι Γερμανία, Ισπανία και Γαλλία έχουν δημιουργήσει μέτωπο κατά των κερδοσκόπων, επειδήόπως και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείοθεωρούν ότι η έκρηξη στο κόστος δανεισμού των κυβερνήσεων στη Γηραιά Ήπειρο λόγω (και) κερδοσκοπικών κινήσεων από hedge funds και ξένες τράπεζες αποτελεί τον μεγαλύτρο κίνδυνο για την ανάπτυξη.

lemonde.fr


Αυτοί να κρατήσουν άμυνα ;

Παζάρι για Αιγαίο - Κύπρο - Σκόπια...Πρός Έλληνες πολιτικούς...σκεφτείτε τους αγώνες των Ελλήνων ηρώων και κρατείστε άμυνα!!!

Κάτι προς «διαμοιρασμό των –εναπομεινάντων– ιματίων» μάς φέρνει στον νου αυτή η ιδιόμορφη «σκυταλοδρομία» μεταξύ του πλανητάρχη Μπ. Ομπάμα και της γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ για το...ποιος θα συναντήσει πρώτος τον Γ. Παπανδρέου. Πρώτος ο Ομπάμα έστειλε πρόσκληση για τις 9 Μάρτη. Ασθμαίνουσα η Μέρκελ έκανε «ρελάνς» με δικιά της πρόσκληση και η συνάντηση Μέρκελ - Παπανδρέου θα γίνει τέσσερις μέρες νωρίτερα, στις 5 Μάρτη. Τι έγινε λοιπόν και ο έλληνας πρωθυπουργός από «μαύρο πρόβατο» έγινε ξαφνικά... περιζήτητος; Όχι, δεν προέκυψε κάποιος «ξαφνικός έρωτας». Απλά, πολύ απλά, παίζονται τεράστια συμφέροντα πάνω σε μια χώρα που υφίσταται μια σκληρότατη δοκιμασία εξαιτίας της βαθιάς οικονομικής της κρίσης και ζητά απεγνωσμένα βοήθεια, στήριξη, εγγυήσεις.

Συμφέροντα και πολιτικά και οικονομικά.
Έχει πολύ μεγάλη σημασία αν η Ελλάδα θα προσφύγει στην ΕΕ προκειμένου να δανειστεί τα υπέρογκα ποσά που χρειάζεται άμεσα και έναντι ποίων ανταλλαγμάτων ή αν –αντίθετα– θα προσφύγει στο ΔΝΤ, με ό,τι αυτό σημαίνει για την ίδια τη συνοχή της Ευρωζώνης (ορισμένοι θεωρούν βόμβα στα θεμέλια της Ευρωζώνης τυχόν ελληνική προσφυγή στο ΔΝΤ).
Την προσφυγή στο ΔΝΤ προφανώς επιθυμεί η αμερικανική πλευρά, για ευνόητους λόγους. Και σʼ αυτήν την κατεύθυνση πρόκειται να «σπρώξει» ο αμερικανός Πρόεδρος τον έλληνα πρωθυπουργό, προσφέροντάς του πολιτική στήριξη, έναντι φυσικά ανταλλαγμάτων.
Αυτό το ενδεχόμενο θα επιχειρήσει να μπλοκάρει, να αποτρέψει η Μέρκελ, «προσφέροντας» τη ζητούμενη απʼ την Ελλάδα στήριξη για τον δανεισμό της με ευρωπαϊκά κεφάλαια, φυσικά και αυτή έναντι ανταλλαγμάτων. Και πάνω απʼ όλα (βλ. και σχετικά ρεπορτάζ) την άμεση λήψη μέτρων ακόμα μεγαλύτερης λιτότητας, μέτρα τα οποία άλλωστε προανήγγειλε την Παρασκευή ο Γ. Παπανδρέου (αύξηση ΦΠΑ, περικοπή του 14ου μισθού, ακόμα μεγαλύτερες περικοπές επιδομάτων, νέα αύξηση του φόρου στα καύσιμα, ακόμα μεγαλύτερη φοροεπιδρομή).
Σʼ αυτή λοιπόν την ιδιόμορφη σκυταλοδρομία εντάσσονται οι προσκλήσεις στον Γ. Παπανδρέου να επισκεφτεί το Βερολίνο και την Ουάσινγκτον και όχι σε κάποιο... ξαφνικό έρωτα που έκανε τον Γιώργο περιζήτητο...

Από Αιγαίο μέχρι... Αφγανιστάν!
Φυσικά, πέραν των τεράστιων οικονομικών συμφερόντων που παίζονται και διακυβεύονται, ρόλο –και μάλιστα μεγάλο– στην πρόσκληση του Γ. Παπανδρέου ειδικά στην Ουάσινγκτον παίζουν και οι εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα.
Εξελίξεις που διαχρονικά ενδιαφέρουν τις ΗΠΑ, αυτό είναι αυτονόητο.
Εξελίξεις όμως που η Ουάσινγκτον επείγεται να «τρέξουν» με γοργούς μάλιστα ρυθμούς στο επόμενο διάστημα.
Εξελίξεις τέλος για τις οποίες επικρατεί η αίσθηση ότι ο Γιώργος είναι έτοιμος, ώριμος να τις «τρέξει» επίσης, οπότε η συνάντηση με τον Ομπάμα αποκτά ένα επιπρόσθετο μεγάλο ενδιαφέρον!
Σε αυτό το σημείο έχουμε δύο συγκλίνουσες πραγματικότητες:

— Ο μεν Ομπάμα είναι έτοιμος να συνεισφέρει με «ιδέες» τόσο για το Κυπριακό, όσο και για τα –κατά ΗΠΑ και Τουρκία– ανοιχτά ζητήματα του Αιγαίου, αλλά και για το Σκοπιανό.
— Ο δε Γ. Παπανδρέου είναι, όπως προαναφέραμε, «ώριμος» να επιστρέψει η χώρα μας σε μια λογική διαλόγου και συνδιαλλαγής, μετά την πενταετία Καραμανλή. Το ζήτημα είναι αν αυτή η λογική θα μας πάει μέχρι και σε συμβιβασμούς και σε ποιους!
Σʼ αυτό το σημείο να υπογραμμίσουμε ότι έμπειροι πολιτικοί-διπλωματικοί παράγοντες υπογραμμίζουν το εξής εξαιρετικά ενδιαφέρον:
• Στην πραγματικότητα η πρόσκληση στον Παπανδρέου να επισκεφτεί τον Λευκό Οίκο όχι μόνο δεν αποτελεί μια κάποια «έκπληξη», αλλά επί της ουσίας είχε προαναγγελθεί μετά την απαντητική επιστολή του πρωθυπουργού στον Ερντογάν, με την οποία επέστρεφε στο «πνεύμα του Ελσίνκι»!
Για τα επικίνδυνα μονοπάτια που προέκυπταν από εκείνη την επιστολή-απάντηση του Γ. Παπανδρέου στον Τ. Ερντογάν είχαμε γράψει εκτενώς στο «ΠΑΡΟΝ».
Στην ουσία ο Γιώργος αποδεχόταν εμμέσως πλην σαφώς την απαίτηση Ερντογάν για διάλογο με την Τουρκία ακόμα και για τα ζητήματα εκείνα τα οποία αποτελούν τουρκικές διεκδικήσεις, όπως άλλωστε προβλεπόταν και απʼ το Ελσίνκι με το «συνοριακές και άλλες διαφορές» των Σημίτη - Γ. Παπανδρέου!
Μάλιστα έγκυρες πληροφορίες του «Π» αναφέρουν (αφού το περιεχόμενο των επιστολών παραμένει άγνωστο στους... ιθαγενείς!) πως ο τούρκος πρωθυπουργός με την επιστολή του έβαζε και «προθεσμία» ενάμισι έτους για την ολοκλήρωση των σχετικών συζητήσεων, κάτι που επί της ουσίας αποδέχτηκε ο Γ. Παπανδρέου με την απαντητική του επιστολή!
Η αίσθηση, μάλλον η βεβαιότητα πως ο Γιώργος είναι «έτοιμος» για «λύσεις» και στο Κυπριακό (κάτι που επείγει ιδιαίτερα την Ουάσινγκτον...) και στο Αιγαίο και στο Σκοπιανό, είναι διάχυτη και στο περιβάλλον του αρχηγού της ΝΔ Αντ. Σαμαρά και στον διεθνή παράγοντα...
Να υπενθυμίσουμε ακόμα ότι την επομένη της δημοσιοποίησης σημείων της απαντητικής επιστολής του Γιώργου στον Ερντογάν, ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Α. Νταβούτογλου καλούσε τον αναπληρωτή ΥΠΕΞ Δημ. Δρούτσα να... επιστρέψουν αντάμα στις ωραίες εποχές του «πνεύματος του Ελσίνκι» (προφανώς ξεπερνώντας την «άγονη» περίοδο Καραμανλή - Μολυβιάτη...)!
Αλλά –και αυτό έχει τη δική του, ξεχωριστή σημασία– σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, πέραν των ανοιχτών εθνικών μας θεμάτων οι Αμερικανοί έχουν και μια άλλη πρεμούρα:
• Θα ζητήσουν να πάει στο Αφγανιστάν ελληνικό στρατιωτικό τμήμα και μάλιστα σε μάχιμη θέση, εννοείται με έξοδα της ελληνικής κυβέρνησης!
Κι αυτό επειδή εντός του 2010 αποχωρούν απʼ το Αφγανιστάν μάχιμες μονάδες της Ισπανίας, της Ολλανδίας (μάλιστα για το θέμα αυτό δημιουργήθηκε μείζων πολιτική κρίση στην Ολλανδία, που οδήγησε σε παραίτηση της κυβέρνησης) και του Καναδά.
Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζήτημα αυτό είχε καθυστερήσει την πολυπόθητη πρόσκληση Ομπάμα στον Παπανδρέου, επειδή στη συνάντηση Χίλαρι - Δρούτσα ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ δεν είχε δεσμευτεί ότι η Ελλάδα συναινούσε σε αυτή την αμερικανική απαίτηση.
Οπότε η επίσκεψη Παπανδρέου στην Ουάσινγκτον, η συνάντησή του με τον πλανητάρχη, αποδεικνύονται εξαιρετικά κρίσιμες, αλλά όχι για τους λόγους που επικαλείται η κυβέρνηση, που λίγο έλειψε να μας καλέσει να... πανηγυρίσουμε!

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Μνήμη ΜΙΚΗ ΜΑΝΤΑΚΑ .Η  ιστοσελίδα μας χθες σίγησε για τον  Μίκη Μάντακα .Είμαστε υποχρεωμένοι να παρευρεθούμε στην εκδήλωση την οποία πραγματοποίησαν η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ , το πατριωτικό περιοδικό PATRIA και οι εκδόσεις ΛΟΓΧΗ πολύ μεγάλη επιτυχία . Πάνω από τριακόσιοι πατριώτες Εθνικιστές τίμησαν την θυσία του ΕΛΛΗΝΑ εθνικιστή Μίκη Μάντακα, ο οποίος δολοφονήθηκε από τις σφαίρες του αριστερού Ιταλικού κατεστημένου ,την παγωμένη ημέρα της 25 Φεβρουαρίου 1975 .
Περισσότερα για την συγκεκριμένη εκδήλωση στην ιστοσελίδα του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ - ΚΟΣΜΟΥ
www.elkosmos.gr
Νίκος Αγαπηνός 


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More