8.12.10

Τα καθημερινά μας νέα...

Συνελήφθη ο Παύλος Ψωμιάδης (2010-12-08) - Kalimera.gr
Ενώπιον της δικαιοσύνης θα οδηγηθεί σήμερα ο επιχειρηματίας Παύλος Ψωμιάδης, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ, ύστερα από ένταλμα της 6ης τακτικής ανακρίτριας. Ο πρώην ισχυρός άνδρας της AΣΠΙΣ κατηγορ..(17 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Λ. Κατσέλη: Είμαστε σε καλό δρόμο σχετικά με το νομοθετικό σχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις (2010-12-08) - ERT3
"Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο, απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ρυθμιστούν, όμως είμαστε σε καλό δρόμο", δήλωσε η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκα Κατσέλη, αναφερόμενη στο νομο..(18 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Γ. Παπανδρέου - Ν. Ρουμπινί (2010-12-08) - Express.gr
 Ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα η συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός κ. Γ. Α.Παπανδρέου με τον νομπελίστα οικονομολόγο Νουριέλ Ρουμπινί, στο Μέγαρο Μαξίμου. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο υπουργός ..(14 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Συνάντηση και γεύμα Προέδρου Δημοκρατίας, Κ. Παπούλια με τον Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Μ. Αμ (2010-12-08) - ERT3
Η «διπλωματία των καταστροφών» είναι μια καλή ευκαιρία για να αναπτύξουμε την ειρηνική συνεργασία με τους γειτονικούς λαούς, συμφώνησαν ο Πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς, και ο πρόε..(15 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)

Χ. Καστανίδης: «Έχουν δίκιο οι κρατούμενοι αλλά θα πρέπει να περιμένουν» (2010-12-08) - Eleutherotypia
«Δεν χρειάζεται διαμεσολάβηση για να συνομιλήσει ο υπουργός Δικαιοσύνης με τους κρατούμενους» αναφέρεται σε ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργείου σχετικά με τις κινητοποιήσεις των κρατουμένων στα σωφρονι..(4 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Τσίπρας: Υπεύθυνο για τη δυστυχία εκατομμυρίων ανθρώπων, το ΔΝΤ (2010-12-08) - Kathimerini
Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την επίσκεψη του Στρος-Καν στο Κοινοβούλιο δήλωσε ότι «το ΔΝΤ και όσοι το εκπροσωπούν, είναι υπεύθυνοι για τη δυστυχία εκατομμυρίων ανθρώπων σε ..(2 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Ορκίζονται τα δημοτικά συμβούλια Γορτυνίας και Βόρειας Κυνουρίας (2010-12-08) - Express.gr
 Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 12:30 το μεσημέρι στο ίδρυμα ''Μνήμη Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη'' στο 'Αστρος, θα γίνει η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας και του δημά..(2 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Παπανδρέου: «Απαξιώσαμε τις δυνατότητες μας» (2010-12-08) - Ethnos
«Μπήκαμε σε κρίση όχι γιατί δεν έχουμε δυνατότητες, αλλά γιατί τις απαξιώσαμε», τόνισε ο πρωθυπουργός μια μόλις ημέρα μετά την επίσκεψη του ισχυρού άνδρα του Διεθνούς Νομισματικού Γραφείου. ..(2 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Στρος Καν: Συνδέστε μισθούς με παραγωγικότητα (2010-12-08) - Ethnos
Μιλώντας απόψε στη Βουλή και ενώπιον των μελών της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, ο κ. Στρος - Καν δήλωσε ικανοποιημένος του από την μέχρι τώρα πορεία των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, επαναλαμβάνοντ..(2 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Χιλή: Τουλάχιστον 81 νεκροί από πυρκαγιά (2010-12-08) - Capital.gr
Τουλάχιστον 81 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς την Τετάρτη σε φυλακή στην πρωτεύουσα της Χιλής Σαντιάγο, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, επικαλούμενη αξιωματούχους τ..(8 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Σε λευκό κλοιό το Παρίσι (2010-12-08) - Eleutherotypia
Η πυκνή χιονόπτωση στο νομό Ιλ ντε Φρανς και τις γύρω περιοχές έχει προκαλέσει προβλήματα στις συγκοινωνίες, τόσο στο οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο από και προς το Παρίσι, όσο και στα αεροδρόμια της ..(11 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Ελληνική βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Αλβανίας (2010-12-08) - Τα Νέα
Από διάφορες χώρες συνεχίζει να φτάνει ανθρωπιστική βοήθεια στις βορειοδυτικές περιοχές της Αλβανίας που επλήγησαν από τις χειρότερες βροχοπτώσεις και πλημμύρες των τελευταίων 150 ετών. Από τις πρώτε..(8 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Κοινά γυμνάσια αμερικανών και ιαπώνων, «παρενοχλούνται» από τη Ρωσία (2010-12-08) - To Bima
Η κυβέρνηση της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι μαχητικά της πολεμικής αεροπορίας της πραγματοποίησαν πτήση « κοντά » σε περιοχή όπου δυνάμεις των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας διεξήγαγαν κοινά γυμνάσια, αλλά « δεν παρα..(7 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)

Ελλάδα-Αναβλήθηκε η συνάντηση του Παπακωνσταντίνου, Ρουμπινί (2010-12-08) - Express.gr
Αναβλήθηκε η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου με τονοικονομολόγο Νουριέλ Ρουμπινί λόγω διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωναμε το υπουργείο Οικονομικών.Ο υπουργός οικονομικώ..(18 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Merkel: Το ευρωομόλογο θα δημιουργούσε λάθος κίνητρα (2010-12-08) - Capital.gr
Η Γερμανίδα καγκελάριος Angela Merkel επανέλαβε σήμερα την αντίθεση της στη δημιουργία κοινών ευρωομολόγων, σημειώνοντας ότι κάτι τέτοιο δεν θα έστελνε το σωστό οικονομικό μήνυμα, όπως μεταδίδει το Do..(16 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Στο 4,9% "έκλεισε" ο πληθωρισμός το Νοέμβριο (2010-12-08) - Forthnet
Σε πτωτική τροχιά κινήθηκε ο πληθωρισμός και συγκεκριμένα υποχώρησε στο 4,9% το Νοέμβριο από 5,2% που ήταν τον Οκτώβριο. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή, απ..(11 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Πτωτικές τάσεις στις τιμές του πετρελαίου (2010-12-08) - Pathfinder.gr
Στα 88 δολάρια το βαρέλι διαπραγματεύεται το πετρέλαιο στις ηλεκτρονικές συναλλαγές στην Ασία, με τις τιμές να καταγράφουν πτώση.Στις πρωινές συναλλαγές, η τιμή του ελαφρού αργού για συμβόλαια παράδοσ..(14 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)


Η υποδοχή...

Αυτή είναι υποδοχή...

Όταν ο Γιωργάκης επέστρεφε στην πατρίδα, μετά τα πολλά ταξίδια του ανά τον κόσμο, τα blogs έγραφαν χαριτολογώντας: «Επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Αθήνα». Αυτή τη φορά κυκλοφορεί ο ίδιος τίτλος, ακόμα και στις εφημερίδες, αλλά η αναφορά γίνεται στον Στρος Καν. Όχι άδικα βέβαια, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι ο πρόεδρος του ΔΝΤ ορίζει τη σημερινή πολιτική στη χώρα μας.

Αν κι εν μέρει αυτό είναι ψέμα, καθώς πολλές από τις οδηγίες του Γάλλου, είναι προϊόντα πιέσεων του Γιωργάκη και των Ελλήνων επιχειρηματιών.

Ο Ντομινίκ λοιπόν βρέθηκε εις τας Αθήνας, επισκέφτηκε αυτούς που έπρεπε να κοπεί πρώτα ο μισθός (πρωθυπουργό, Πρόεδρο Δημοκρατίας), έκανε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο, επιβεβαιώνοντας την επιμήκυνση της αποπληρωμής των χρεών κι έτυχε υποδοχής αρχηγού κράτους. Σαν πασάς. Ή ίσως και κάπως έτσι:


………

………

………

………



Το group του dr.SeenG στο Facebook εδώ και το προφίλ του εδώ.


Για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας...

Η χαρά του λαθρέμπορου και του πρεζέμπορου με τον αποκλεισμό στην Αθήνα


Μόνο τραπεζάκια που δεν είχαν βγάλει στη Αγίου Κων/νου
με απλωμένα τα "εμπορεύματα" και πινακίδες με τιμές.
Αυτά μου είπε φίλος που έχει μαγαζί εκεί κοντά.
Συνέχισα την βόλτα.......

Οι ένοικοι της Σατωβριάνδου Σομαλοί είχαν βγεί στα πεζοδρόμια
και λιαζόντουσαν μαζεύοντας ζέστη.
Μέσα στα υπνωτήρια....δεν λειτουργούν τα καλοριφέρ....

Οι τοξικομανείς κανονικά στην επαιτεία
και μόνο στους αστυνομικούς δεν άπλωναν το κυπελάκι
(δεν είναι και σίγουρο).

Το κρύο τους διώχνει από τα σκαλιά και τους στέλνει
στις παλιές πολυκατοικίες που κάποτε στέγαζαν ραφτάδες....
μικροβιοτεχνίες κ.λ.π.

Ανεβαίνουν σε όροφο που είναι κενός και χτυπιούνται
ανενόχλητοι...μερικοί κοιμούνται και εκεί.
Δεν υπάρχουν θυρωροί πλέον.....


Αφιερώματα...

Αφιέρωμα στο ΠΑΣΟΚ #5...προς γνώση και συμμόρφωση



και όμως τα καταφέρατε και γίναμε η πρώτη γενιά 
που θα ζήσει χειρότερα από την προηγούμενη!!!

Greekalert

Αφιέρωμα στο ΠΑΣΟΚ #4...προς γνώση και συμμόρφωση



είχε σχέδιο για την χώρα!


Greekalert

Αφιέρωμα στο ΠΑΣΟΚ #3...προς γνώση και συμμόρφωση


που εξαφανίστηκε αυτός;


Τι φοβηθήκαν;

4e523b2b-df00-46a2-9401-cb3e02c1997cΜια ανεπιθύμητη έκπληξη περίμενε τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων όταν στο χώρο του Ιδρύματος είδαν να εισέρχονται δύο μοτοσυκλέτες της Ελληνκής Αστυνομίας (ΔΙΑΣ), με δύο ένστολους.
Τα δίκυκλα από την κεντρική πύλη της πανεπιστημιούπολης κατευθύνθηκαν στη Βιβλιοθήκη, όπου φέρεται ένας εκ των ένστολων να δανείστηκε ένα βιβλίο για τη σύζυγό του. Οι δύο αστυνομικοί αποχώρησαν χωρίς να προκληθούν επεισόδια. Ωστόσο ακολούθησε μεγάλη αναταραχή στο πανεπιστήμιο , καθώς οι φοιτητές συνέδεσαν το γεγονός με την κατάληψη που πραγματοποιείται στο τμήμα Πλαστικών Τεχνών. Στη συνέχεια οι φοιτητές πραγματοποιήσουν πορεία στο κέντρο της πόλης.
Η πρυτανεία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία:
- καταγγέλλει την παρουσία ένστολων αστυνομικών στο χώρο της πανεπιστημιούπολης για οποιοδήποτε λόγο που δεν προβλέπεται από το νόμο,
- εγγυάται την με κάθε νόμιμο τρόπο διαφύλαξη των ακαδημαϊκών ελευθεριών και του ακαδημαϊκού ασύλου,
Τέλος η Πρυτανεία ανακοίνωσε πως διερευνά το περιστατικό με τη συνδρομή της Νομικής Υπηρεσίας του πανεπιστημίου , για ενδεχόμενες περαιτέρω ενέργειες.
via Esos


Πολλά τα λεφτά!

Πουλήθηκε η πρώτη έκδοση της παρτιτούρας του αμερικανικού ύμνου


Η «Αστερόεσσα» τελικά έχει τιμή. Η πρώτη έκδοση της μουσικής παρτιτούρας του αμερικανικού εθνικού ύμνου, κατοχυρώθηκε στα 506.500 δολάρια σε χθεσινή δημοπρασία του Οίκου Κρίστις. 

Το δημοπρατηθέν κομμάτι είναι ένα από τα 11 γνωστά αντίτυπα της πρώτης έκδοσης του ύμνου, τον οποίο έγραψε ο Φράνσις Σκοτ Κι.

Επειδή είναι πολυαγαπημένη, η τελική τιμή ήταν διπλάσια από την αρχική προτεινόμενη.

Ο Κι ήταν ποιητής και δικηγόρος που συνέθεσε την πατριωτική μουσική ενώ παρατηρούσε τον βομβαρδισμό από τους Άγγλους του Οχηρού Μακ Χένρι, κοντά στη Βαλτιμόρη, στο Μέριλαντ κατά τη διάρκεια του Πολέμου του 1812.

Σημειώνεται ότι η πρώτη έκδοση του Ύμνου ξεχωρίζει από το γράμμα t που έχει παραλειφθεί από μία λέξη στον τίτλο της παρτιτούρας: The Star Spangled Banner: A Pariotic (αντί για Patriotic) Song.
via


Για ενημέρωση...

Φίμωτρα η ψαριά του Ψαρρά

Λίβελλος το άρθρο στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία του δημοσιογράφου Δ. Ψαρρά κατά της δικαστικής λειτουργού Μαριάνθης Παγουτέλη η οποία ταυτίζεται με τη blogger Marianaonice, άρθρο με πολλούς αποδέκτες που προκαλεί αναπάντητα ερωτήματα.

1)Το πρώτο ερώτημα αφορά τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήθηκε η συγκεκριμένη ταυτοποίηση της λειτουργού της Θέμιδας Μαριάνθης Παγουτέλη με τη blogger Marianaonice. Ως γνωστόν η ταυτοποίηση θα ήταν δυνατή μόνο με την άρση... του απορρήτου των επικοινωνιών εφόσον επιτρέπεται μόνο για κακουργήματα. Και επειδή η ελευθερία και η ανεξαρτησία των blogger όσον αφορά στην έκφρασή τους αποτελεί κατοχυρωμένο δικαίωμα και σε καμιά περίπτωση κακούργημα, δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιήθηκε καμία ταυτοποίηση της ιστολόγου με τη δικαστική λειτουργό.

2)Όπως είναι γνωστό το διαδίκτυο, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που αφορούν όλα τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί μέσο επικοινωνίας και όχι ΜΜΕ και για το λόγο αυτό δεν είναι δυνατόν να του επιβληθεί οποιοσδήποτε περιορισμός. Πώς είναι δυνατόν λοιπόν αυτός ο τρόπος επικοινωνίας που επιτρέπεται σε οποιοδήποτε πολίτη Έλληνα ή Ευρωπαίο, να απαγορεύεται σε δικαστικούς λειτουργούς; Γιατί κατά τον κύριο Ψαρρά η ύπαρξη και λειτουργία blog σα μέσο επικοινωνίας από οποιονδήποτε πολίτη αποτελεί ανεπίτρεπτη πράξη και μέμφεται όποιον το χρησιμοποιεί; Μήπως αυτό συμβαίνει γιατί η ελεύθερη από πολιτικές και οικονομικές εξαρτήσεις φωνή των ιστολογίων στη χώρα μας εμποδίζει την προπαγάνδα της πολιτικής εξουσίας και τη χειραγώγηση των πολιτών;

3)Ασκείται δριμεία κριτική κατά της blogger Marianaonice γιατί καταφέρεται κατά της ελληνικής δικαιοσύνης. Προφανώς ο εν λόγω δημοσιογράφος αγνοεί ότι το ευρωπαϊκό δικαστήριο έκρινε ότι τα σχόλια για υποθέσεις δημοσίου ενδιαφέροντος όσο καυστικά και αν είναι προστατεύονται από την ελευθερία έκφρασης. Ας θυμηθεί ο κύριος Ψαρράς τα σχόλια του Προέδρου της Ενώσεως Εισαγγελέων κυρίου Π. Μπρακουμάτσου που χαρακτήρισε τη δικαιοσύνη ως τον «μεγάλο ασθενή» αλλά και τον Εισαγγελέα του Α. Π Αρείου Πάγου κ. Ι.Τέντε σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της δικαιοσύνης. Αλλά και το βιβλίο του δημοσιογράφου και συγγραφέα Τ. Κωνσταντινόπουλου «Η δικαιοσύνη στο σκαμνί» είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό για τα τεκταινόμενα στο χώρο της δικαιοσύνης.
4) Παραληρεί λέει ο εν λόγω δημοσιογράφος η Marianaonice εναντίον των Εβραίων. Λησμονεί όμως ο κύριος Ψαρράς την ευθύνη του Ισραήλ για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, τη βάρβαρη και βάναυση πολιτική του κατά του Λιβάνου και του λαού της Παλαιστίνης που οδήγησε σε μαζικές δολοφονίες άμαχου πληθυσμού. Λησμονεί τις επιθετικές ενέργειες εναντίον των ακτιβιστών του διεθνούς στόλου για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Γάζα που είχε σαν αποτέλεσμα τη δολοφονία 10 ατόμων και των τραυματισμό δεκάδων άοπλων που ξεσήκωσε τον αποτροπιασμό και την κατακραυγή της διεθνούς κοινότητας.

5)Γιατί άραγε δεν κάνει ανάλογες αναφορές για την ιστοσελίδα του Γεωργίου Αντωνιάδη ( Πασπαρόγατου) μέλους του ΠΑΣΟΚ για το video που έχει αναρτήσει στο youtube με τίτλο «Η Θεσσαλονίκη είναι πόλη εβραϊκή»;

Οι σκοπιμότητες του κυρίου Ψαρρά προφανώς ήταν πολλές.

Α) Η συμβολή του με την εμπλοκή της δικαστικής εξουσίας, στο προ καιρού επιθυμητό και επιδιωκόμενο φίμωμα των bloggers. Άλλωστε οι πρόσφατες κινήσεις του κυρίου Πάγκαλου αλλά και οι δηλώσεις του κυρίου Πεταλωτή δείχνουν καθαρά τις προθέσεις της πολιτικής εξουσίας σχετικά με την ελευθερία έκφρασης και την ανεξαρτησία των ιστολόγων.

Β) Η εμπλοκή του στο έργο της δικαιοσύνης, με τη σκόπιμη παραπλάνηση των δικαστικών αρχών με σκοπό την εξυπηρέτηση ιδιοτελών συμφερόντων.

Γ) Η ενίσχυση των θέσεων του Ισραήλ στην Ελλάδα μετά τη στροφή της εξωτερικής πολιτικής στη χώρα μας και την παραχώρηση εθνικού εναέριου χώρου μας για την πραγματοποίηση στρατιωτικών ασκήσεων.

Καλή προσπάθεια κύριε Ψαρρά αλλά αποτυχημένη.

Πηγή:http://kontiloforos.blogspot.com/2010/12/blog-post_7716.html


Τα γιουσουφάκια...



Προσβλητικός ο άθλιος κατακτητής...


Ο πρόεδρος του ΔΝΤ εμφανίστηκε με αέρα χιλίων σουλτάνων και προσέβαλε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας! Ενώ ο Παπούλιας του μίλησε, όπως βεβαίως ορίζει το πρωτόκολλο, στα ελληνικά και γινόταν μετάφραση κατά την υποδοχή του, ο άθλιος αιμορουφίχτρας τον διέκοψε και του πρότεινε στα γερμανικά να του μιλάει στα γερμανικά! Και αντί ο ανεκδιήγητος Παπούλιας να τον επιτιμήσει, χαμογέλασε και το βούλωσε! Πάλι καλά που δεν υιοθέτησε την πρότασή του! Πόση ξεφτίλα πια να δεχθούμε!

Αλλά, σήμερα συνέβη και κάτι άλλο, στενά συνδεόμενο όμως με το προηγούμενο. Η γαλλίδα υπουργός οικονομικών, δημοκρατικά εκλεγμένη τουλάχιστον κατά τους τύπους, είπε απευθυνόμενη στον Καντονά, που είχε ξεκινήσει το κίνημα για απόσυρση των τραπεζικών καταθέσεων, πως ο καθένας πρέπει να ασχολείται με τον τομέα του! Η ίδια ποτέ δεν θα έπαιζε ποδόσφαιρο, υπονοώντας ξεκάθαρα πως και ο Καντονά δεν πρέπει να ασχολείται με την πολιτική!!! Πλέον δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα! Η ευρω-δικτατορία είναι πλήρης! Η πολιτική είναι δουλειά των πολιτικών! Γιατί λοιπόν να μην μέναμε στους βασιλείς να τελειώναμε; Μιλάμε για στυγνή δικτατορία των τραπεζών πλέον! Όλοι οι αξιωματούχοι της ΕΕ να υποστηρίζουν τις τράπεζες! Είναι καλοί τους υπάλληλοι! Λες και οι τράπεζες δεν είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις! Τους επιτίθεται ο Καντονά ή ο οποιοσδήποτε και οι ευρωλακέδες τους σπεύδουν να τις υπερασπιστούν!


Σιγά - σιγά θα τον καταργήσουν...


Δελτίου Τύπου ΠΣΕΕΔ

Με αφορμή δημοσιεύματα του τύπου για την επερχόμενη νέα μείωση ( 15000 ΕΠΟΠ ) της μαχητικής στελέχωσης και οροφής των Ε.Δ. ο ΠΣΕΕΔ / ΣΑΚ γνωρίζει τα κάτωθι: Το 2005 τον Ιούλιο συντάξαμε για λογαριασμό του ΥΠΕΘΑ μέσω του Ινστιτούτου Αμυντικών Αναλύσεων Ειδική Μελέτη με θέμα: ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ «Ο Επιχειρησιακός ρόλος των Εφέδρων Αξιωματικών - Υπαξιωματικών – Οπλιτών στην ειρήνη και τον πόλεμο» με ερευνητική ομάδα τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων, επικεφαλής της οποίας ήταν οι: α) Δημήτριος Δήμου Αντγος ε.α. Επίτιμος Διοικητής Στρατιάς, επιτ. Αρχηγός ΓΕΕΦ, β) Αλέξανδρος Κόντος εφ. Ταγματάρχης (ΚΔ), Πρόεδρος ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ, Επιχειρηματίας, γ) Εμμανουήλ Μαστοράκος εφ. Ανθυπολοχαγός (ΚΔ), Δημοσιογράφος, Ιστορικός.Στη μελέτη αυτή αποδεικνύαμε το δυσβάστακτο κόστος των 25000 περίπου ΕΠΟΠ για την Εθνική μας Οικονομία που ανέρχεται 25000χ1200 ευρώχ14 μήνες= 420.000.000 ευρώ ετησίως, πλέον εξόδων εκτός έδρας, πλέον εξόδων ειρηνευτικών αποστολών εξωτερικού, νυκτερινών αποζημιώσεων, παραμεθορίων, ιατροφαρμακευτικών εξόδων κλπ.

Για την υπερβολική αυτή δαπάνη των ΕΠΟΠ προφητικά ζητούσαμε από το 2005, οι συμπληρώσαντες 5ετία ΕΠΟΠ, να απολύονται.

Προτείναμε όμως την αύξηση της θητείας των στρατευσίμων με παροχή κινήτρων, στο ασφαλιστικό και μηνιαία αμοιβή για να μην επιβαρύνουν τις οικογένειες τους οι στρατεύσιμοι έφεδροι. Λόγοι όμως κομματικής εκμετάλλευσης των στρατευσίμων και από τα 2 κόμματα Ν.Δ. & ΠΑΣΟΚ, υπερίσχυσαν του Εθνικού Συμφέροντος.

Η χώρα μας οδηγήθηκε μεταπολιτευτικά σε πτώχευση λόγω του συνειδητά λανθασμένου μοντέλου : όλοι στο Δημόσιο, για να τους ελέγχουμε τη ψήφο κομματικά και προσωπικά, οι Υπουργοί και οι Βουλευτές μας.
Η μείωση των ΕΠΟΠ είναι οικονομικά σωστή, εάν πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με τη σημερινή πτώχευση της Πατρίδας μας.
Το προτεινόμενο μοντέλο των ΕΦΟΠ τριετούς κατάταξης είναι λανθασμένο και αυτό (όπως τα προηγούμενα ΕΦΥΕΣ και ΟΒΑ ) και απευθύνεται σε απελπισμένους νέους χωρίς μέλλον και προοπτική.

Η προτεινόμενη λύση είναι : ναι στη μείωση του Επαγγελματικού Στρατού σε όλα τα επίπεδα, η χώρα μας δεν είναι πλούσια πλέον, δεν είναι ΗΠΑ, δεν είναι ΑΓΓΛΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ, δεν είναι Υπερδύναμη. Είναι πτωχευμένη. Το Μοντέλο που θα πρέπει να ακολουθήσουμε είναι το μοντέλο του ΙΣΡΑΗΛ & της ΕΛΒΕΤΙΑΣ : πολλοί και φθηνοί έφεδροι, λιγότεροι αξιωματικοί μόνιμοι, ώστε να εξασφαλίζεται μια άριστη αναλογία κόστους /οφέλους για τη Πατρίδα μας, με πλούσια λαϊκή συμμετοχή στην Άμυνα της Χώρας μας.
Η επιμήκυνση της Στρατιωτικής Θητείας είναι εθνική ανάγκη των καιρών. Η αύξηση των επιστρατευτικών ασκήσεων είναι η καλύτερη αποτρεπτική δύναμη για την επιβίωση μας ως ελεύθερο Έθνος – Κράτος. Το πρόσφατο πολεμικό σχέδιο «Βαριοπούλα» των Τούρκων Κεμαλιστών , που παρά λίγο θα κτυπούσε το κεφάλι μας με εκτιμώμενα (από τους ιδίους) αποτελέσματα τον ακρωτηριασμό της Θράκης μας αρχικά, δεν νομίζουμε να ήταν τυχαίο.
Η σκόπιμη κατάργηση των φθηνών Επιστρατευτικών Ασκήσεων Εφέδρων τα τελευταία έτη και η μεταφορά των κονδυλίων - εξόδων σε άλλους κωδικούς των Ε.Δ. αποτελεί προδοσία εκ των ΕΣΩ για την Εθνική Ασφάλειά μας. Η Πολιτική και Στρατηγική ευθύνη είναι δεδομένη διαχρονικά.
Κανένα Πολιτικό Στρατιωτικό μοντέλο που σχεδιάζεται εντός των τειχών των Επιτελείων δεν επιτυγχάνει εάν δεν υπάρξει Δημοκρατική Διαβούλευση με τους κοινωνικούς φορείς Εφέδρους Πολίτες – Οπλίτες. Μόνο τότε Λαός και Στρατός ενωμένοι θα αποτελέσουν εγγύηση για την Ελευθερία και την Αξιοπρέπειά μας , μόνο τότε όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα πολεμήσουμε και θα θυσιαστούμε για μια καλύτερη και περήφανη Πατρίδα.


Φοβάται παραχώρηση του Αιγαίου!

Β. Μαρκεζίνης: Φοβάμαι για αδικαιολόγητες παραχωρήσεις στο Αιγαίο

Β. Μαρκεζίνης: Φοβάμαι για αδικαιολόγητες παραχωρήσεις στο Αιγαίο
Έντονη ανησυχία για την εξωτερική πολιτική, την οποία χαρακτηρίζει μυστικοπαθή,εκφράζει ο ακαδημαϊκός B.Μαρκεζίνης σε συνέντευξή του στην Ισοτιμία.
Θεωρεί απαραίτητο να εφαρμοστεί μια νέα στρατηγική. «Συγκαταλέγομαι μεταξύ εκείνων που φοβούνται τις αδικαιολόγητες παραχωρήσεις σε ό,τι αφορά τα εθνικά μας συμφέροντα στον χώρο του Αιγαίου» τονίζει ο κ. Μαρκεζίνης.
Στο ερώτημα πώς φτάσαμε ως εδώ η απάντησή του προκύπτει αβίαστα: «Ο κ. Παπανδρέου, αφότου ανέλαβε την εξουσία, άργησε να εκτιμήσει την έκταση και το βάθος της οικονομικής κρίσης, ενώ παραμένει εμφανής η αδυναμία του να κάνει τους υπουργούς του να ακολουθήσουν ενιαία γραμμή.
Οι προσπάθειές του έχουν επικεντρωθεί στη μείωση του ελλείμματος και όχι στην προώθηση της ανάπτυξης. Η σημερινή έλλειψη κυβερνητικής συνοχής και η πλήρης αποδιοργάνωση του κράτους, στην οποία συνέβαλαν πολλές προηγούμενες κυβερνήσεις, επιδείνωσαν την κατάσταση».
Ως προς τα κυβερνητικά πεπραγμένα ο κ. Μαρκεζίνης καταλογίζει ευθύνες και στα Μέσα Ενημέρωσης επισημαίνοντας πως: «Ελάχιστα μέσα ενημέρωσης έχουν τονίσει επαρκώς ότι σε μεγάλο ποσοστό η μείωση των δαπανών πραγματοποιείται διά της αθέτησης των οικονομικών υποχρεώσεων του Δημοσίου προς τρίτους.
Η επίλυση της κρίσης δεν συνδέεται μόνο με την εξάλειψη του ελλείμματος αλλά και με τη δομική αναδιάρθρωση της ελληνικής οικονομίας και την ενεργοποίηση των κρατικών οργάνων, που βρίσκονται εδώ και καιρό σε αδράνεια. Η ανεργία θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο, ιδίως όταν η εργασιακή νομοθεσία γίνει ακόμη πιο ευέλικτη για να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα.
Η αναδόμηση του ελληνικού κράτους θα προέλθει και από τη μείωση του αριθμού των απασχολουμένων στο δημόσιο τομέα και ειδικά στις ΔΕΚΟ, αλλά και από την αλλαγή της δημοσιοϋπαλληλικής νοοτροπίας. Είναι καθήκον της κυβέρνησης να πραγματοποιήσει με τρόπο δίκαιο την αναγκαία μεταρρύθμιση. Επί σειρά ετών κάνουμε διαπιστώσεις για τις υπέρογκες δαπάνες στις ΔΕΚΟ, την προνομιακή μεταχείριση συγκεκριμένων επαγγελματικών ομάδων και θεσμών, μεταξύ των οποίων και των κοινοβουλευτικών».
Ως προς τις συχνές αναφορές του σε ενδεχόμενη απεμπόληση των εθνικών μας συμφερόντων, διευκρινίζει: «Η σχέση μεταξύ οικονομίας και εξωτερικής πολιτικής σήμερα δεν προοιωνίζεται θετικές εξελίξεις. Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί συνεχώς την πρώτη για να μας προετοιμάσει, όπως εκτιμώ, για μια υποχώρηση στα εξωτερικά θέματα.
Μια αποφασιστική εξωτερική πολιτική είναι εφικτή μόνον όταν έχει κανείς πίσω του μια ενωμένη χώρα, ένα οργανωμένο κράτος και ένα όραμα, όπως έλεγε χαρακτηριστικά ο Κεμάλ Ατατούρκ. Η χώρα μας έχει ανάγκη ηγέτες με όραμα, με θάρρος να ασκήσουν ελληνική εξωτερική πολιτική. Διαφορετικά ο κίνδυνος η σημερινή κρίση να έχει άσχημη κατάληξη δεν είναι μόνο υπαρκτός, αλλά και ιδιαίτερα τρομακτικός».


Εδώ τι κάνουμε...

ANEKTIKOTHTA

Ραντικάλ 3-12-2010

H Γερμανία είναι η χώρα με την μικρότερη ανεκτικότητα προς τους μουσουλμάνους.
Εντυπωσιακό αποτέλεσμα εμφάνισε έρευνα σχετικά με την αντιμετώπιση του Ισλάμ στην Ευρώπη. Σύμφωνα με την έρευνα η χώρα με την μικρότερη ανοχή στον Μουσουλμανισμό είναι η Γερμανία.
Ο Ντέτλεφ Πόλλακ καθηγητής του Γερμανικού Πανεπιστημίου του Μούνστερ μετά από έρευνα που έκανε σε Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία και Δανία σχετικά με το Ισλάμ , δήλωσε πως αυτοί που δείχνουν την μικρότερη ανοχή είναι οι Γερμανοί.
………….
Δύο στους τρεις δεν αγαπάνε τους Μουσουλμάνους
Ο Πόλλακ ανέφερε πως ενώ σε Πορτογαλία, Ολλανδία, Γαλλία και Δανία οι γενικές θετικές γνώμες για τους Μουσουλμάνους είναι πάνω από το 50%, το αντίστοιχο ποσοστό στις μεν δυτικές περιοχές της Γερμανόας είναι 34%, ενώ στις ανατολικές περιοχές είναι 26%, και πρόσθεσε πως σε περιοχές όπου υπάρχει μεγαλύτερη επικοινωνία με τους Μουσουλμάνους, υπάρχει λιγότερες προκαταλήψεις και ανησυχίες.

Ο Πόλλακ ανέφερε πως ενώ περίπου το 80% των Γερμανών θέλει να επιδεικνύεται σεβασμός σε όλες τις θρησκείες, μόνο το 50% πιστέυει πως πρέπει να δίνονται ίσα δικαιώματα σε όλες τις θρησκευτικές ομάδες. Ο Πόλλακ ανέφερε πως στις μεν δυτικές περιοχές το 49% και στις δε ανατολικές το 53% των Γερμανών, πιστεύει πως πρέπει να υπάρχουν περιορισμοί στην άσκηση της θρησκευτικής πίστης των μουσουλμάνων
Ο Πολλακ τόνισε πως στις ενώ δυτικές περιοχές το 30% του κόσμου εγκρίνει την κατασκευή του τζαμιού, και στις ανατολικές λιγότερο και από το 20%, στην Δανία αντίστοιχα το ποσοστό είναι πάνω από 50%, στην Γαλλία και Ολλανδία τα δύο τρίτα, και στην Πορτογαλλία τα τρία τέταρτα.
5% αυτοί που πιστεύουν πως το Ισλάμ είναι θρησκεία ανοχής.
Ο Πόλλακ ανέφερε πως το 80% του Γερμανικού λαού πιστεύει πως το Ισλάμ καταπιέζει τις γυναίκες και το 60% πως είναι μια θρησκεία επιρρεπής στη βία, όταν αντίθετα το ποσοστό των Γερμανών που πιστεύουν πως το Ισλάμ είναι μια θρησκεία ανοχής είναι κάτω ακόμα και από 5%. Το ποσοστό αυτό στις άλλες χώρες ανέφερε πως είναι πάνω από 20%.


Καλά ξυπνητούργια...

ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ...


Αντιφωνητής 1-12-2010
Αυτοί αυτά, εμείς ...τίποτα;
Διαβάζουμε ότι η «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» (ABTTF) επισκέφτηκε στις 12 Νοεμβρίου 2010 τον Γερμανό βουλευτή του SPD Κριστόφ Στράσερ, προκειμένου να τον ενημερώσει για τα προβλήματα της «τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης». Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χαλίτ Χαμπίμπογλου αναφέρθηκε σε αύξηση των «επιθέσεων μίσους» σε βάρος μελών της μειονότητας, των συλλόγων και των τζαμιών της, του παρέδωσε το προπαγανδιστικό υλικό της ABTTF για το θέμα, και δεν παρέλειψε να πράξει το ίδιο και για την «Τουρκική Μειονότητα που ζει σε Ρόδο και Κω»! Καθώς λοιπόν ο Στράσερ είναι 2ος αντιπρόεδρος της Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κι έχει εξουσιοδοτηθεί να ετοιμάσει αναφορά για την κατάσταση της μουσουλμανικής κοινωνίας στην Δωδεκάνησο, αντιλαμβάνεται κανείς την δουλειά που γίνεται σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων από τους πράκτορες της Άγκυρας στους ευρωπαϊκούς και διεθνείς θεσμούς.
Αναρωτιέται κανείς, ποια είναι η ελληνική αντίδραση στην δραστηριότητα αυτή της αντίπαλης πλευράς; Είναι δυνατόν να περιοριζόμαστε μονάχα στις τυπικές απαντήσεις της πολιτείας, που ελάχιστη αξιοπιστία προσφέρουν ως τέτοιες; Είναι δυνατόν το δίκιο μας και η αλήθεια να κρίνονται μόνο από την επάρκεια των κρατικών λειτουργών που είναι αρμόδιοι για το θέμα; Και τι είδους άμυνα θα προτάξει ένα υπουργείο του οποίου η πολιτική ηγεσία είναι δοτή από ένα άτομο σαν τον ΓΑΠ;
Δεν γνωρίζουμε τι γίνεται αλλού, όμως στη Θράκη δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς θεατές των γεγονότων. Εμείς προτιθέμεθα να αναλάβουμε μια πρωτοβουλία για καταγραφή των επιθέσεων μίσους σε βάρος των χριστιανών και της Ελλάδος στην περιοχή μας. Μια καταγραφή που θα πηγαίνει αρμοδίως για να δίνει και την άλλη όψη του νομίσματος. Η καθημερινότητα δίνει τακτικά αφορμές (πρόσφατο μόλις παράδειγμα η βεβήλωση των νεκροταφείων στη Διώνη από τρείς μουσουλμάνους που συνελήφθησαν) και μάλιστα τεκμηριωμένες, όχι λόγια του αέρα και ύποπτα συμβάντα, όπως αυτά που επικαλείται η Άγκυρα. Καλούμε δε όσους θέλουν να συμβάλουν να επικοινωνήσουν μαζί μας. Δεν μπορούμε να περιμένουμε από κανέναν τίποτε αν εμείς οι ίδιοι αδρανούμε!


Θα τρώγαμε με χρυσά κουτάλια...

ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Σχόλιο Αιωνίας Ελληνικής Πίστης
Διαβαστε της Ερωτήσεις του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Κυράκου Βελόπουλου
είναι καθημερινά δικά σας ερωτήματα.
Θα ακολουθήσουν κι άλλες αναρτήσεις με τις επίκαιρες ερωτήσεις του μαχητικού βουλευτή














1η Ερώτηση : Οι αμερικανοί εντόπισαν 16 τρισεκατομμύρια κυβικά φυσικού αερίου νοτίως της Κρήτης!























  


















2η Ερώτηση : Γίνεται έλεγχος των ποσοτήτων πετρελαίου στον Πρίνο;
 









































3η Ερώτηση : Είναι απίστευτο,αλλά η εταιρεία που ανέλαβε την εξόρυξη χρυσού στην Χαλκιδική αξίζει τώρα 9.500.000.000$ !




































4η Ερώτηση : Τι κρύβεται πίσω από τον σεσημασμένο πάνοπλο Τούρκο που συνελήφθη στην Ξάνθη και είχε διαπράξει σωρεία κλοπών σε όλη την Ελλάδα;










































ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ


Ο πρωθυπουργός δέχεται συγχαρητήρια!

ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ 4.000.000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΟ 1,30e!!!



σχόλιο αναγνώστη

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ
ΔΙΟΤΙ
ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ 4.000.000 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ
ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ
ΕΙΝΑΙ 1.440.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ
ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ;;;;;;;;
ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ . ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ , ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ . ( ΗΛΕΚΡΙΚΟΣ , ΜΕΤΡΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ , ΤΡΟΛΕΙ , ΤΡΑΜ . ) KAI NA EXOYN ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΤΩΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ , ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ . ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ , ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ .ΤΟ ΔΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 100 ΕΥΡΩ .
Για το κατάντημα των μέσων μαζικής μεταφοράς , ( ηλεκτρικός μετρό , λεωφορεία ,τρόλεϊ , τραμ . ) την μεγαλύτερη εύθηνη την έχουν οι συνδικαλιστές τους και οι εργαζόμενοι που μαζί με τις δοτές άχρηστες και ανίκανες διοικήσεις τους δεν προτείνουν σωστά μέτρα για αύξηση των εσόδων των ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ,κοιτάζουν μόνο να αναθέτουν την φύλαξη των σταθμών σε εταιρείες σεκιούριτι με ανίκανο προσωπικό που μόνο για σεκιούριτι δεν κάνουν ,ο ΗΣΑΠ να αναθέτει σε απατεώνες εργολάβους την αλλαγή των γραμμών που για δουλεία ενός έτους το πολύ αυτές την κάνουν σε πέντε και βαλε χρόνια για να τα οικονομάνε ( ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ κάποτε που είχε τον ΗΣΑΠ το πρωί δούλευαν κανονικά τα τραίνα και το βράδυ αλλάζανε τις γραμμές χωρίς να ταλαιπωρείτε ο κόσμος ) , να περνούν μεγάλους μισθούς με τις υπερορίες και τα επιδόματα .
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ , ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΧΑΝΟΥΝ 4.000.000 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ 120.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΥΡΩ
ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ .
ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ :
Να καταργήσουν την εταιρία σεκιούριτι η να φέρουν άλλη ,αλλά με ικανότερο προσωπικό ειδικευμένο στη φύλαξη .
Ο ΗΣΑΠ να ανακαλέσει την σύμβαση με τον εργολάβο που κάνει τα έργα για τις γραμμές και να ελέγξει από την αρχή τις συμφωνίες γιατί το έργο είναι υπερτιμημένο .
ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΩΜΑ ΕΛΕΚΤΩΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ
(Το προσωπικό θα βρεθεί από τις μετατάξεις του δημοσίου και ΔΕΚΟ )
ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ , ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ . KAI NA EXOYN ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΤΩΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ , ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ . ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ , ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ .
ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ.

ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ .
ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ .
ΙΚΑΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΙΚΕΣ .


Αφιέρωμα 1...


Posted: 08 Dec 2010 03:03 AM PST

Ο Λαός ήθελε....και το ΠΑΣΟΚ τα κατάφερε...


Ο Λαός ήθελε και το ΠΑΣΟΚ τα κατάφερε.... να προστατεύσει τους μισθούς και τις συντάξεις...από τον λαό!


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More