29.5.11

Άρχισαν τα όργανα...

Άρχισαν τα όργανα… για την διαμόρφωση της κοινής γνώμης!


Γράφαμε προφητικά σήμερα ΕΔΩ:  
Καταλάβατε γιατί μας βομβαρδίζουν με τις φήμες για την μη λήψη της 5ης δόσης;
Καταλάβατε γιατί μας παρουσιάζουν το νέο απίστευτο πρόγραμμα λιτότητας…και τα σενάρια χρεοκοπίας;;
Για να μας αναγκάσουν να πούμε πουλήστε όλα….
Δείτε σημερινό άρθρο….
ΒΗΜΑ: Πουλήστε τα (σχεδόν) όλα
Εννέα στους δέκα πολίτες ζητούν «διαζύγιο» από το Δημόσιο
Πουλήστε τα (σχεδόν) όλα



Διαζύγιο» από το Δημόσιο ζητούν 9 στους 10 πολίτες που συμμετείχαν στην έρευνα της Κάπα Research για «Το Βήμα της Κυριακής». Το 88% έχει αρνητική γνώμη για τον δημόσιο τομέα στη χώρα μας, ενώ το 65% πιστεύει ότι η Ελλάδα δεν θα καταφέρει να εξυγιάνει το Δημόσιο τα επόμενα χρόνια. Η απαξίωση του δημοσίου τομέα προκύπτει και από τα συντριπτικά ποσοστά υπέρ της ιδιωτικοποίησης επιχειρήσεων που ελέγχονται μερικώς ή εξ ολοκλήρου από την κυβέρνηση, όπως η ΔΕΗ και οι αστικές συγκοινωνίες.
Τα ποσοστά είναι τόσο υψηλά
που δημιουργούν την εντύπωση ότι πολίτες αποφασίζουν «εν θερμώ» να πουληθούν τα πάντα, ίσως για να εκφράσουν με αυτόν τον τρόπο την έντονη δυσπιστία τους για τον δημόσιο τομέα, όποιο ρόλο και αν αναλαμβάνει. Το 62,7% υποστηρίζει ότι το Δημόσιο αποτελεί εμπόδιο στην οικονομική ανάπτυξη και το 82,1% ότι «κυρίως εμπόδισε» την ανάπτυξη κατά τις τρεις τελευταίες δεκαετίες. Επιπλέον, απαντώντας στο ερώτημα τι πρέπει να γίνει για να αυξηθούν τα έσοδα του κράτους ώστε να μειωθούν το έλλειμμα και το χρέος, το 25,4% απαντά «μείωση του αριθμού των εργαζομένων στο Δημόσιο».
Παρά τη συντριπτική απόρριψη του Δημοσίου, η οποία εκφράζει την απόρριψη των πολιτών για το μοντέλο «ανάπτυξης» της Μεταπολίτευσης, οι πολίτες δεν δίνουν «λευκή επιταγή» στον ιδιωτικό τομέα. Οι γνώμες είναι μοιρασμένες. Η πλειονότητα, το 51,3%, έχει θετική γνώμη, σε σχέση με το 48,4% που διατηρεί αρνητική γνώμη. Στο ερώτημα με ποιους τρόπους μπορεί να βελτιωθεί η λειτουργία του ιδιωτικού τομέα και το επιχειρηματικό περιβάλλον, το 57,3% προκρίνει την «απλοποίηση της διαδικασίας σύστασης και αδειοδότησης» επιχειρήσεων και το 49% τη «μείωση της φορολογίας επιχειρήσεων».

Οι πολίτες κλήθηκαν να αποφασίσουν ανάμεσα σε τέσσερις επιλογές για το ποια θεωρούν ότι πρέπει να αποτελέσει την πρώτη προτεραιότητα της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης. Το 48,3% προκρίνει την «προώθηση της ανάπτυξης μέσω στήριξης των επιχειρήσεων», ενώ το 16,5% επιλέγει την «υποστήριξη των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού (ανέργων, συνταξιούχων, κ.ά.)». Ακόμη χαμηλότερα ακολουθούν η μείωση του χρέους (16,3%) και η μείωση του ελλείμματος (15,8%). Η δυσφορία των πολιτών για το Ελληνικό Δημόσιο και τον τρόπο που λειτουργεί αποτυπώνεται στα ποσοστά υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων. Το 65% συμφωνεί με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ. Μάλιστα το 50,8% πιστεύει ότι ο ηλεκτρισμός «είναι καλύτερο να παρέχεται από τον ιδιωτικό τομέα»!
Ακόμη μεγαλύτερο, 75%, είναι το ποσοστό όσων εγκρίνουν την ιδιωτικοποίηση των αστικών συγκοινωνιών (ΟΑΣΑ). Η πλειονότητα συμφωνεί μεταξύ άλλων με την ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ (78,5%), του ΟΠΑΠ (71,1%), και της ΔΕΠΑ (66,7%).
Η άποψη κατά της ιδιωτικοποίησης πλειοψηφεί οριακά μόνο στην περίπτωση της ΕΥΔΑΠ (51,5% κατά), του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων (51,1%) και με μεγαλύτερο ποσοστό, 61,6%, στην περίπτωση των Ελληνικών ΑμυντικώνΣυστημάτων (ΕΑΣ).
Οι απαντήσεις για το θέμα της δημόσιας περιουσίας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι πολίτες εγκρίνουν εκτεταμένες ιδιωτικοποιήσεις και αξιοποίησή της, αλλά στην κατεύθυνση της ανάπτυξης και χωρίς να εμπιστεύονται (σε ποσοστό 82,6%) την ελληνική κυβέρνηση για να υλοποιήσει το σχέδιο! Για όλα τα περιουσιακά στοιχεία τού Δημοσίου που συμπεριλήφθηκαν στην έρευνα, το συντριπτικό ποσοστό των Ελλήνων (από 71,5% ως 84,2%) λέει «όχι» στην πώληση και «ναι» στη μακροχρόνια μίσθωση. «Ο Πρωθυπουργός προσωπικά» πρέπει να υλοποιήσει το πρόγραμμα, λέει το 27%, επιλογή που συγκεντρώνει μακράν τις περισσότερες προτιμήσεις από τις υπόλοιπες. Εντύπωση προκαλεί ότι οι πολίτες (σε ποσοστό 11,9%) προτιμούν την τρόικα από το υπουργείο Οικονομικών (μόλις 6,1%) για την υλοποίηση του σχεδίου.
Συντριπτικό «ναι» για το Ελληνικό
Στα ερωτήματα για την πώληση συγκεκριμένων ακινήτων, το «ναι» για την αξιοποίηση είναι συντριπτικό. Είναι χαρακτηριστικό ότι 9 στους 10 συμφωνούν με την αξιοποίηση του Ελληνικού, ενώ για σειρά άλλων περιουσιακών στοιχείων τα ποσοστά όσων εγκρίνουν την ιδιωτική εκμετάλλευση κυμαίνονται από 67,3% ως 88,6%.
Το 71,9% προτιμά την ιδιωτική εκμετάλλευση των ακινήτων και των εκτάσεων που συμπεριλαμβάνονται στη δημόσια περιουσία. Ποσοστό 62% πιστεύει ότι το ίδιο πρέπει να γίνει και με τα αεροδρόμια και τους οδικούς άξονες. Μοιρασμένες είναι οι γνώμες για τους οδικούς άξονες, με το 49,6% να προτιμά τη δημόσια εκμετάλλευση σε σχέση με το 48,5% που επιλέγει την ιδιωτική εκμετάλλευση.
Εξι στους δέκα «ψηφίζουν» έλεγχο τού Δημοσίου για τον ορυκτό πλούτο και τα νησιά/ βραχονησίδες της χώρας. Ωστόσο προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι 36,4% λέει «ναι» στην εκμετάλλευση νησιών και βραχονησίδων από ιδιώτες, καθώς εκτιμά ότι αυτό «θα συνέφερε περισσότερο την οικονομία της χώρας». Το 38,9% πιστεύει το ίδιο για τον ορυκτό πλούτο.
Το 76,5% υποστηρίζει ότι πρέπει να υπάρξουν κριτήρια ως προς τη χώρα προέλευσης των επενδύσεων. Η πρώτη προτίμηση είναι οι επενδυτές από τη Ρωσία (48,9%) και ακολουθούν τα Αραβικά Εμιράτα (45%) και η Κίνα (42,2%). Αντιθέτως χαμηλά στην κατάταξη βρίσκονται η Γερμανία (20,7%), η Βρετανία (7,9%) και οι βαλκανικές χώρες. Μόλις το 2,4% των ερωτηθέντων συμπεριέλαβε στις (τρεις) προτιμήσεις του την Τουρκία ως χώρα προέλευσης των επενδύσεων.
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ
Επωνυμία εταιρείας: ΚΑΠΑ RΕSΕΑRCΗ ΑΕ Επωνυμία/ όνομα εντολέα: «Το Βήμα της Κυριακής».
Σκοπός δημοσκόπησης: Ερευνα κοινής γνώμης για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας.
Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δείγματος: Αντιπροσωπευτικό,άνδρες και γυναίκες, 18 ετών και άνω,βάσει της απογραφής του 2001 της ΕΣΥΕ.
Μέγεθος δείγματος/ Γεωγραφική κάλυψη:
1.264 άτομα,πανελλαδικά,με αναλογική κατανομή στις 13 περιφέρειες της χώρας. Χρονικό διάστημα συλλογής στοιχείων:
17 ως 20 Μαΐου 2011.
Μέθοδος δειγματοληψίας: Πολυστα διακή δειγματοληψία με χρήση quota ως προς τη γεωγραφική κατανομή του πληθυσμού,το φύλο και την ηλικία.Τα αποτελέσματα είναι σταθμισμένα με την ψήφο του 2009 Μέθοδος συλλογής στοιχείων: Η συλλογή των στοιχείων έγινε με τη μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων και βάσει ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου. Τυπικό στατιστικό σφάλμα: Μέγιστο σφάλμα 2,76% με διάστημα εμπιστοσύνης 95%.
Η ΚΑΠΑ RΕSΕΑRCΗ είναι μέλος της ΕSΟΜΑR και του ΣΕΔΕΑ και τηρεί τους κώδικες δεοντολογίας για τη διεξαγωγή και δημοσιοποίηση ερευνών κοινής γνώμης.


Αντε και καλές σφαλιάρες κορίτσια!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΓΑΜΙΑ.

Εφ. Μπιργκιούν 24-5-2011.
 
¨Η πολυγαμία πρέπει να νομιμοποιηθεί¨!
Η Σιμπέλ Ουρεσίν-σύμβουλος των δήμων Φατίχ και Εγιούπ υποστηρίζοντας πως στην θρησκεία υπάρχει η πολυγαμία, λέει πως ¨η πολυγαμία πρέπει να είναι νόμιμη¨!
Η ειδικός στην επιστήμη της συμπεριφοράς Σιμπέλ Ουρεσίν που είναι και σύμβουλος στους δήμους Φατίχ και Εγιούπ έκανε εντυπωσιακές δηλώσεις σχετικά με την πολυγαμία. Ισχυριζόμενη πως κάτι τέτοιο περιλαμβάνεται στην θρησκεία ζήτησε να γίνει και νόμιμη. Η Ουρεσίν ανέφερε ότι έτσι θα λυνόταν και το πρόβλημα των κοριτσιών που εντέλει παραμένουν στο σπίτι (σημ. μετ. ανύπαντρες).

Μιλώντας στην εφημερίδα Χαμπέρτούρκ εν περιλήψει είπε τα εξής : Ο άντρας αν κάνει θρησκευτικό γάμο και με άλλη δεν είναι υποχρεωμένος να πάρει άδεια από την γυναίκα του. Με το ¨σε χωρίζω¨ η γυναίκα μένει μετέωρη. Για αυτό το λόγο πρέπει να νομιμοποιηθεί η πολυγαμία. Στην θρησκεία μας υπάρχει η πολυγαμία. Δεν μπορούνε όλοι να το κάνουν, δεν μπορείτε να λέτε σε αυτόν που το κάνει ¨γιατί το έκανες ;¨. Στο Κοράνι υπάρχει.
ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΝΤΡΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Ένας πλούσιος, καριερίστας, με πολλά χρήματα και αυξημένη σεξουαλική ισχύ μπορεί να επιλέξει την πολυγαμία. Καμμιά γυναίκα δεν γίνεται δεύτερη σύζυγος σε φτωχό άνθρωπο. Ο άντρας είναι πιο ερωτύλος, πιο γελαστός, τρέχει σε αυτήν που τον ικανοποιεί σεξουαλικά. Αν ήμουν άντρας θα είχα πολλές γυναίκες.
Το πραγματικό κόστος της πολυγαμίας είναι σε βάρος του άντρα. Διότι υπόκειται σε υλικές και πνευματικές ζημίες. Αυτούς που ανοιχτά λένε ότι είναι πολύγαμοι τους χειροκροτώ και τους συγχαίρω.
ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΠΙΤΙ
Η πολυγαμία θα παίξει σημαντικό ρόλο σε προβλήματα όπως αυτά των ανώμαλων σχέσεων και το πρόβλημα της παραμονής των κοριτσιών στο σπίτι.
Για μένα ο ξυλοδαρμός και η απιστία δεν είναι λόγοι χωρισμού. Στην Τουρκία το 80% των γυναικών ξυλοφορτώνεται λόγω της γλώσσας τους


Ελληνικές πατριωτικές θέσεις!



ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΘΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Οι Έλληνες πρέπει να επιστρέψουν με βήματα ουσιαστικά, δηλαδή αληθινά επαναστατικά, στον τόπο τους. Φαίνεται ως εννοιολογικό σχήμα οξύμωρο και αντιφατικό αλλά στην ουσία είναι το μεγάλο ζητούμενο προκειμένου να αρθούν τα σημερινά αδιέξοδα της πατρίδος μας. Ενδεχομένως να φαντάζει και ως ακραία πολιτική ενέργεια για την νεκρικά εφησυχασμένη ελληνική κοινωνία, αλλά τα ακραία προβλήματα αντιμετωπίζονται μόνο με ακραίες και πραγματικά ανατρεπτικές λύσεις, απόλυτα αντικαθεστωτικές. Αλλά τα προβλήματα της Ελλάδος είναι τόσο πολύ ακραία που το πολιτικό σύστημα της σήψης και της παρακμής επιχειρεί να ποδηγετήσει τις λαϊκές αντιδράσεις με κάθε τρόπο. Και φυσικά αναφερόμαστε στην εκδήλωση της συσσωρευμένης αγανάκτησης των Ελλήνων σε πόλεις, γειτονιές και τη νεοταξική φωλιά του κοινοβουλίου.

Τα αντιφατικά της υπόθεσης είναι ομολογουμένως υπαρκτά αλλά έχουν σαφή εξήγηση. Είναι η περίεργη πρόσκληση εξ Ισπανίας προς τον λαό μας να αφυπνιστεί όταν υπάρχουν έντονα σημάδια στημένου επεισοδίου. Είναι η ανεξήγητη «στοργή» των χρυσοπληρωμένων επικοινωνιακών παπαγάλων του μνημονιακού καθεστώτος που τα βρίσκουν όλα καλώς ή αναγκαία καμωμένα και τώρα προωθούν, επιβραβεύουν, πανηγυρίζουν, ανακουφίζονται, αναφωνούν το επιτέλους για την κίνηση των αγανακτισμένων Ελλήνων. Έλληνες που οφείλουν να μετουσιώσουν την αγανάκτηση σε οργή του δικαίου που καταπιέζεται από το άδικο.

Oι επιχειρούμενες προβοκάτσιες του ΣΥΡΙΖΑ, των συνδικαλιστών και λοιπών αντιρατσιστικών - ανθελληνικών αθυρμάτων δεν έχουν θέση στην εθνική και λαϊκή αντίσταση των Ελλήνων. Ναι λοιπόν, ο Έλληνας αφού περιπλανήθηκε σε πολιτικά περιβάλλοντα ουτοπίας και πλάνης και αφού σαγηνεύτηκε από όμορφα λόγια που χαϊδεύουν τα αυτιά δίχως αντίκρισμα πλην της απόλυτης περιθωριοποίησής του, οφείλει να πάρει πίσω τον κλεμμένο κόσμο του όχι απλά ως αγανακτισμένος αλλά ως εξοργισμένος.

Τώρα πλέον τον λόγο λαμβάνουν δικαιωματικά η γαλανόλευκη σημαία και η βαριά ιστορία αιώνων που παίρνουν από το χέρι τον λαό μας στην επαναφορά στο ρόλο που του πρέπει. Λαός μαχητής και συνάμα δίκαιος κριτής. Και πρέπει να λειτουργήσει έτσι έχοντας ως μοναδικό στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα. Και το νικηφόρο αποτέλεσμα είναι η επαναφορά της Ελλάδος στο θρόνο της από αφυπνιζόμενους Έλληνες που δεν διαπραγματεύονται τίποτα δικό τους. Από Έλληνες που μοιάζουν με τον βασιλιά Λεωνίδα όταν ζητούσε από τους 300 Σπαρτιάτες του στις Θερμοπύλες να μην δώσουν τίποτα στους Πέρσες και να τους πάρουν τα πάντα. Και από Έλληνες που μοιάζουν με τον Οδυσσέα όταν επιστρέφοντας στην Ιθάκη μετά από περιπλάνηση χρόνων τιμώρησε τους σφετεριστές του θρόνου του, της οικογένειάς του και του κόσμου του.

Η εκδίκηση των Ελλήνων είναι φυσική νομοτέλεια. Όλοι μας τούτες τις ώρες οφείλουμε να ενσαρκώσουμε τον σύγχρονο Οδυσσέα που είναι ικανός με βλέμμα και πράξεις κοφτερές να αποκαταστήσει την ελληνική κυριαρχία. Και σε τούτη την όμορφη και επιβεβλημένη ενέργεια φρόνιμο είναι η αντιμετώπιση του προβλήματος να στραφεί στο εσωτερικό της χώρας και τους ντόπιους ολετήρες αφού αυτοί φέρουν την μεγαλύτερη ευθύνη των αδιεξόδων μας σε συντριπτικό ποσοστό πάνω και από τους βάρβαρους που μας ζώνουν. Αυτή την αντιμετώπιση επιφύλαξε κι ο ίδιος ο Οδυσσέας στους μνηστήρες της Πηνελόπης. Και αυτό είναι το δικό μας σκεπτικό απέναντι στους εξουσιαστικούς και παρακρατικούς μνηστήρες της Ελλάδος.

Και τι είπαν λοιπόν οι μνηστήρες στον Οδυσσέα; Είπαν προ της μεγάλης τιμωρίας ότι συμπεριφέρθηκαν στη βασίλισσα καλά, αφού της φορτώθηκαν στο σβέρκο προς επιλογή του επικρατέστερου. Και ακόμη πως εκμεταλλεύτηκαν τη γη του αλλά αυτό διορθώνεται. Αυτό ακριβώς έπραξαν και οι γραικύλοι πολιτικάντηδες. Είπαν στο λαό πως ό,τι πράττουν είναι για το καλό τους και ότι είναι πρόθυμοι να επανορθώσουν τις ζημιές. Με τη διαφορά ότι οι ζημιές έγιναν από αλαζόνες τυχοδιώκτες που θέλησαν να μοιραστούν το έπαθλο της Πατρίδος μας με τους βάρβαρους εντολοδόχους του διεθνιστικού νεοταξισμού.

Και ύστερα έντρομοι οι μνηστήρες της Πηνελόπης ζήτησαν τα ρέστα. Γύρισαν στο μέρος του Οδυσσέα και τον ρώτησαν τάχα απορημένοι ποιο ήταν το κρίμα τους. Απορία που είναι σήμερα χαρακτηριστική των σύγχρονων τυμβωρύχων ηγετίσκων. Η απάντηση του Οδυσσέα είναι και η δική μας απάντηση στην καθεστωτική ακρίδα του τόπου http://www.youtube.com/watch?v=dr6Zio3dU_0&feature=feedlik. Το έγκλημα λοιπόν είναι η κλοπή του ελληνικού κόσμου που χτίστηκε αποκλειστικά με ιδρώτα και αίμα ελληνικό και τώρα μας ζητούν να τον πουλήσουμε. Και ακόμα κλέβουν τα παιδιά μας, τις γενιές Ελλήνων που θέλουν να τελειώσουν.

Ο σημερινός Οδυσσέας λοιπόν πρέπει να γίνει ο επιστρέφων Ελληνισμός προ του κινδύνου. Απαιτείται όμως η ενότητα των Ελλήνων και η αληθής αντικαθεστωτική δράση. Με την απαίτηση της εξόδου των ανθελλήνων και την ηγεμονία Πατριωτών Ελλήνων με πίστη στα υψηλά πεπρωμένα του Ελληνικού Έθνους και τα δίκαια του ελληνικού λαού. Ο Θεός θα μιλήσει με χέρι ελληνικό. Ψηλά τις ελληνικές σημαίες. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός στηρίζει τους ανυποχώρητους και Όρθιους Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com


Μπράβο στον Ηλία Πολατίδη!

¨ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ¨

Περιοδικό Αζινλίκτσα 28-5-2011

Πραγματοποιήθηκε το 2ο Οικονομικό Φόρουμ της Θράκης (ΤΕF)
Ανάμεσα στις εκδηλώσεις που οργανώθηκαν από το TEF στο διάστημα 26-28 Μαίου ήταν και το φόρουμ που οργανώθηκε στο ξενοδοχείο Θράκη Παλάς. Το συνέδριο αυτό στο οποίο συζητήθηκε η ελληνική οικονομική κρίση και θέματα ανάπτυξης της περιοχής, στηρίχθηκε από τον δήμο Αλεξανδρούπολης.
Τα εγκαίνια του συνεδρίου έκανε η πρόεδρος του TEF Κατερίνα Καραγιάννη, ενώ μετείχαν ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Άρης Γιαννακίδης, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, και δίπλα στους άλλους αυτοδιοικητικούς ήταν ο Γερμανός πρόξενος από τη Θεσσαλονίκη Χόισερ-Ομπερμάγιερ και ο πρόξενος της TC στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς

Στο συνέδριο έκαναν από μια ομιλία οι Γιώργος Ζαβός-νομικός σύμβουλος στην νομική υπηρεσία της Ε.Ε., Πάσχος Μανδραβέλης-δημοσιογράφος, το μέλος του Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Μάρτιν Κναπ, ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Πέτροβιτς, ο ειδικός σύμβουλος του υπουργείου Οικονομικών Βασίλειος Σιοκορέλης, η δημοσιογράφος Άντα Σιμανίδη, ο Γενικός Διευθυντής Οικονομικών Υποθέσεων της Εθνικής Τράπεζας Μαζαράκης Χαράλαμπος, ο βουλευτής Σερρών του ΛΑΟΣ  Ηλία Πολατίδης και ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
Στο συνέδριο τέθηκε η οικονομική κρίση της Ελλάδας, οι εξελίξεις που επέφερε, ενώ έγιναν και προτάσεις ανάπτυξης της χώρας και της περιοχής.

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ είπε πως ¨Το τουρκικό προξενείο πρέπει να κλείσει¨
Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Ηλίας Πολατίδης αναφερόμενος στην αντανάκλαση της οικονομικής κρίσης στην περιοχή, υποστήριξε ότι το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή πρέπει να φύγει για οικονομικούς λόγους. Είπε πως το Τουρκικό προξενείο αποτελεί εμπόδιο στην ανάπτυξη της Θράκης και της μουσουλμανικής κοινωνίας.
Ευρισκόμενος στην αίθουσα ο Τούρκος πρόξενος Μουσταφά Σάρνιτς χρησιμοποιώντας το δικαίωμα να απαντήσει, είπε πως το προξενείο της TC στην Κομοτηνή βρίσκεται εκεί στη βάση της συνθήκης της Λοζάννης καθώς και άλλων διμερών και πολυμερών συμφωνιών και ότι διεξάγει τις δραστηριότητες του στα πλαίσια των διεθνών νόμων.
Ο Σάρνιτς ανέφερε ότι μια από τις προτεραιότητες του προξενείου είναι η διασυνοριακή συνεργασία Ελλάδας και Τουρκίας η οποία συμβάλει στην ανάπτυξη της οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας, συνεχάρη τους οργανωτές του συνεδρίου και είπε ότι επιθυμεί να συνεχιστούνε αυτά τα οικονομικά συνέδρια που περιλαμβάνουν χώρες με κοινά σύνορα.
Επίσης ο πρόξενος Σάρνιτς, κατά την επίσκεψη του στην Αλεξανδρούπολη έκανε το ναμάζι της Παρασκευής στο κεντρικό τζαμί της Αλεξανδρούπολης και αργότερα συναντήθηκε με τον ιμάμη Εμίν Σερίφ και με πιστούς που ήταν στο τζαμί.
Σχόλιο : Μπράβο στον Ηλία Πολατίδη ! Μπράβο και πάλι μπράβο. Θα είχε χρόνια να ακούσει κάτι τέτοιο κατάμουτρα ο Οθωμανός πρέσβης…


Ποιός θα ενημερώσει σοβαρά τους Έλληνες τι ακριβώς συμβαίνει;

Από τον νομισματικό πόλεμο στον πόλεμο νεύρων . . .



Δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel, σύμφωνα με το οποίο στην έκθεση της τρόικας, που αναμένεται να παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα, διαπιστώνεται πως η Ελλάδα δεν έχει πετύχει κανέναν από τους δημοσιονομικούς της στόχους, διαψεύδει σήμερα το ΔΝΤ
«Οι πρόσφατες αναφορές στα μέσα ενημέρωσης που ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν τις διαπιστώσεις της έκθεσης είναι αναληθείς. Οι συνομιλίες μας με τις αρχές συνεχίζονται, γίνεται πρόοδος και αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα».
«Εμείς οι Ευρωπαίοι θέτουμε τους ίδιους όρους όπως και το ΔΝΤ», λέει ο αρμόδιος επίτροπος Όλι Ρεν σε συνέντευξή του στο περιοδικό που κυκλοφορεί αύριο Δευτέρα. Ο κ. Ρεν συμπληρώνει ότι «για την επόμενη δόση θα αποφασίσουμε μετά την έκθεση της τρόικας», ενώ τονίζει ότι «η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το κλιμάκιο της τρόικας προειδοποιεί ότι οι αποκλίσεις από την εφαρμογή του προγράμματος θα έχουν «μοιραίες συνέπειες» με νέα πλήγματα στην πιστοληπτική φερεγγυότητα της χώρας. Έτσι θα καταστεί αδύνατο για την Ελλάδα να δανειστεί 25 δισ. ευρώ.
Πάντως, σε κατηγορηματική διάψευση του νέου σεναρίου προχώρησε το βράδυ του Σαββάτου και ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, υπογραμμίζοντας πως όσα αναφέρονται «δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα, για έναν πολύ απλό λόγο, έκθεση ακόμα δεν υπάρχει».


Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ : ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο κ. ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ!


Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Πορτογαλίας José Socrates, επιβεβαίωσε ότι υπέγραψε δύο διαφορετικά σχέδια για την οικονομική βοήθεια της χώρας του από τον μηχανισμό στήριξης !!!  
ΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΔΙΑΣΩΣΗΣ» της Πορτογαλίας; Την ερώτηση έθεσε το τρίτο κανάλι της πορτογαλικής τηλεόρασης, αποκαλύπτοντας την ύπαρξη των δύο σχεδίων, τα οποία έχει υπογράψει η ήδη παραιτηθείσα (τι άλλο βεβαίως, βεβαίως) σοσιαλιστική κυβέρνηση του José Socrates, με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
ΌΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΎΝΙΑ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΜΟΎΡΗ ΈΧΟΥΝ….
Η πρώτη εκδοχή του σχεδίου «σωτηρίας» της Πορτογαλίας που υπέγραψε στις 3 Μαΐου, ο σοσιαλιστής πρωθυπουργός της χώρας, ήταν το σχέδιο επί του οποίου είχαν συμφωνήσει τα κόμματα της αντιπολιτεύσεως (PSD κεντροδεξιά, CDS δεξιά). Αλλά τελικώς το σχέδιο που υπέγραψε η σοσιαλιστική κυβέρνηση (που είχε ήδη παραιτηθεί από τον Μάρτιο), στις Βρυξέλλες, στις 17 Μαΐου, κατά την σύνοδο των υπουργών οικονομικών, είναι διαφορετικό από εκείνο για το οποίο απέσπασε την «συναίνεση» της αντιπολιτεύσεως !!!
Η αποκάλυψη αυτή έχει δημιουργήσει πολιτικό πόλεμο στην χώρα, οι τόνοι έχουν υψωθεί και με ενδιαφέρον αναμένονται πλέον τα αποτελέσματα των εκλογών που θα διεξαχθούν στις 5 Ιουνίου.
Υπενθυμίζουμε τις εναγώνιες προσπάθειες που κατέβαλλε η τρόικα, ο εδώ τοποτηρητής της Γιώργος Παπανδρέου, οι «λαγοί» του μνημονίου, τα γιουσουφάκια και οι πόρνες της ενημερώσεως, για να σύρουν από τα μαλλιά την αντιπολίτευση σε συναίνεση.
Επίσης και κάτι πολύ σημαντικό που επιβάλλεται να υπενθυμίσουμε. Εκεί στην Πορτογαλία, φαίνεται πως στο κοινοβούλιο, οι εκπρόσωποι των πολιτών, έχουν συνείδηση. Η βουλή απέρριψε τα μέτρα λιτότητας που εισηγήθηκε ο σοσιαλιστής πρωθυπουργός José Socrates, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί η κυβέρνησή του τον περασμένο Μάρτιο, και παραμένει στην εξουσία ως υπηρεσιακή.
Με δεδομένη την αναξιοπιστία και ανικανότητα της κυβερνήσεως Παπανδρέου, αλλά και την απάτη με το Πορτογαλικό μνημόνιο, είναι βέβαιο ότι ο κ. Σαμαράς, αλλά και οι περισσότεροι αρχηγοί της αντιπολιτεύσεως, έπραξαν το αυτονόητο αρνούμενοι την συναίνεση. Διότι την σήμερον ημέραν πρέπει να προσέχει κανείς που βάζει την υπογραφή του και σε ποιόν δίνει την συναίνεσή του….
Α.Α.

Δηλώνουμε ότι ουδεμία σχέση έχουμε με Σαμαρά και ΝΔ!
Αγαπηνός.


Ο λαϊκός ηγέτης σε μεγάλες δόξες!

3000 αστυνομικοί,ακόμα και ελεύθεροι σκοπευτές συνόδευσαν τον Τζέφρυ στα Καλάβρυτα.Η δημοκρατία έχει καταλυθεί.


Περισσότεροι από 3.000 αστυνομικοί, ελεύθεροι σκοπευτές, αυστηρά μέτρα προστασίας, μπλόκα, και… ελικόπτερα της Ελληνικής Αστυνομίας και του Στρατού βρίσκονται επί ποδός για την επίσκεψη του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στα Καλάβρυτα, ο οποίος συνοδεύει τον Καναδό ομόλογό του Στίβεν Χάρπερ στις εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα της μαρτυρικής πόλης.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα, όπως και τα μέτρα τροχαίας και τάξης, στην περιοχή των Καλαβρύτων, αλλά και την ευρύτερη περιοχή με την Αστυνομία να κλείνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τόσο την Πατρών – Καλαβρύτων μέσω Χαλανδρίτσας όσο και την Αιγίου – Καλαβρύτων μέσω Φτέρης.

Όλοι θέλουν να αποφευχθούν τυχόν ακραίες αντιδράσεις είτε από «αγανακτισμένους» πολίτες είτε από άλλους.
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΠΟΣΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ...ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ.




Το ειδα στο: http://peripatris.blogspot.com/2011/05/3000.html#ixzz1NkxNjO00


Δεν μπορεί να σταθεί πουθενά στην Ελλάδα!

Καλάβρυτα Τώρα: Είσαι ανεπιθύμητος ..Ξεπούλησες την Ελλάδα!


Αυτή την ώρα επικρατεί αναβρασμός στην πόλη των Καλαβρύτων.
Πλήθος διαμαρτυρομένων και αγανακτισμένων αποδοκίμασαν τον πρωθυπουργό. Ακούσθηκαν συνθήματα όπως: " Είσαι ανεπιθύμητος στην ιερή αυτή γη", " Ξεπούλησες την Ελλάδα" .
Σύμφωνα με πληροφορίες αγανακτισμένοι πολίτες λυντσάρησαν τον Μιλτιάδη Παπαιωάννου.."ουστ Κολαούζο, φύγε από δω.." του φώναζαν, Ο κ . Παπαιωάννου έκανε το λάθος να απομακρυνθεί από τις δυνάμεις ασφαλείας
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός άλλαξε το πρόγραμμά του και μετέβη με ελικόπτερο Σινούκ...


Τιμή και δόξα στον Λεωνίδα της Κωνσταντινούπολης Κωνσταντίνο Παλαιολόγο!

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ.


«Το να σου παραδώσω την πόλη, δεν είναι θέμα ούτε δικό μου ούτε άλλου κατοίκου της, καθώς με κοινή απόφαση όλοι αυτοπροαίρετα θα πεθάνουμε και δε θα λογαριάσουμε τη ζωή μας»


       Ακούσαμε λοιπόν εμείς μέσα στην πόλη τόσο μεγάλη οχλοβοή, σαν ήχο έντονης θαλασσοταραχής, και σκεφτόμασταν άραγε τι είναι. Μετά από λίγο βεβαιωθήκαμε και επαληθεύτηκε ότι για την επαύριο ο αμιράς ετοίμασε χερσαίο και θαλάσσιο πόλεμο για την πόλη, με όση σφοδρότητα μπορούσε. Κι εμείς βλέποντας το τόσο μεγάλο πλήθος των ασεβών  (όπως μου φάνηκε, πραγματικά για κάθε έναν από εμάς αντιστοιχούσαν πεντακόσιοι και περισσότεροι από αυτούς), αναθέσαμε όλες μας τις ελπίδες στην Πρόνοια του Θεού.        Και με προσταγή του βασιλιά, ιερείς, αρχιερείς και μοναχοί, γυναίκες και παιδιά κρατώντας τις άγιες και σεπτές εικόνες καθώς και τα «θεία εκτυπώματα», γύριζαν στα τείχη της πόλης και με δάκρυα φώναζαν το «Κύριε ελέησον» και ικέτευαν τον Θεό να μη μας παραδώσει για τις αμαρτίες μας σε χέρια εχθρών άνομων και αποστατών και των πιο πονηρών σε όλη τη γη, αλλά να μας λυπηθεί.        Και κλαίγοντας, ο ένας στον άλλον έδιναν θάρρος, για να αντισταθούν γενναία στους εχθρούς την ώρα της μάχης. Παρόμοια και ο βασιλιάς, το ίδιο οδυνηρό δειλινό της δευτέρας, αφού συγκέντρωσε όλους τους αξιωματούχους, τους άρχοντες και αρχομένους, δημάρχους και εκατόνταρχους και άλλους εκλεκτούς στρατιώτες, είπε τα εξής:        «Εσείς λοιπόν ευγενέστατοι άρχοντες και εκλαμπρότατοι δήμαρχοι και στρατηγοί και γενναιότατοι συμπολεμιστές και όλος ο πιστός και τίμιος λαός, γνωρίζετε καλά ότι ήρθε η ώρα και ο εχθρός της πίστης μας θέλει, με κάθε μέσο και τέχνασμα, να μας φέρει σε πολύ δυσκολότερη θέση και με όλη του τη δύναμη να μας πολεμήσει σφοδρά με μεγάλη συμπλοκή στην ξηρά και στη θάλασσα, για να μας δηλητηριάσει, αν μπορεί, σαν το φίδι και να μας καταπιεί σαν το λιοντάρι.        Για αυτό σας μιλώ και σας παρακαλώ να σταθείτε με ανδρεία και γενναία ψυχή, όπως κάνατε πάντα ως τώρα, ενάντια στους εχθρούς της πίστης μας. Σας παραδίδω λοιπόν την εκλαμπρότατη και περίφημη αυτή πόλη και πατρίδα μας και βασιλεύουσα των πόλεων.        Γνωρίζετε βέβαια καλά, αδελφοί, ότι για τέσσερα πράγματα οφείλουμε από κοινού να προτιμήσουμε περισσότερο να πεθάνουμε παρά να ζούμε. Πρώτα για την πίστη μας και την ευσέβεια, δεύτερον για την πατρίδα, τρίτον για τον βασιλιά σαν χρισμένο κύριό μας και τέταρτον για τους συγγενείς και φίλους.        Λοιπόν, αδελφοί, αν οφείλουμε να αγωνιζόμαστε ως το θάνατο για ένα μόνο από τα τέσσερα, πολύ περισσότερο για όλα αυτά μαζί, καθώς, όπως ολοφάνερα το βλέπετε, όλα πρόκειται να τα στερηθούμε.        Αν για τα δικά μου πλημμελήματα παραχωρήσει ο Θεός τη νίκη στους ασεβείς, αγωνιζόμαστε για την πίστη μας την αγία, την οποία ο Χριστός με το δικό του αίμα μας χάρισε. Κι αν ακόμα κερδίσει κάποιος όλο τον κόσμο και χάσει την ψυχή του, ποιο το όφελος; Δεύτερον, με τον ίδιο τρόπο θα χάσουμε την περίφημη πατρίδα και την ελευθερία μας. Τρίτον, χάνουμε και τη βασιλεία, την κάποτε περίλαμπρη και τώρα ταπεινωμένη και ντροπιασμένη και αποδυναμωμένη, και εξουσιάζεται από τύραννο και ασεβή. Τέταρτον, στερούμαστε και τα πολυαγαπημένα μας παιδιά, και τις συζύγους μας και τους συγγενείς.».
 
Γεώργιος Φραντζής , (J.Ρ. ΜΙGΝΕ, Patrologia Graeca)
Απόδοση στα νέα ελληνικά: Τέζας Γεώργιος

http://www.impantokratoros.gr/Konstantinos-Paleologos.el.aspx


Να δούμε τι άλλο μας περιμένει!

ΟΙ BILDERBERG ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!


ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ;
Στο ελβετικό θέρετρο του Saint Moritz στις 9 με 12 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια συνάντηση της «Λέσχης Μπίλντερμπεγκ» και ένα από τα κύρια θέματα που θα συζητηθούν είναι το χρέος και η κρίση της Ελλάδας.
Οι ετήσιες συναντήσεις της ‘Λέσχης’ είναι ανεπίσημες και κλειστές, τις οποίες παρακολουθούν περίπου 200 σημαίνοντες προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης, των επιχειρήσεων και της πολιτικής.
Οι συνεδριάσεις, της αμφιλεγόμενης ομάδας, πραγματοποιούνται κάθε χρόνο, συνήθως αρχές Ιουνίου, σε διάφορα πολυτελή ξενοδοχεία και εστιατόρια της Ευρώπης, του Καναδά και των Ηνωμένων Πολιτειών.
Οι συνεδριάσεις είναι απαγορευτικές για το κοινό και δεν εκδίδεται ποτέ οποιαδήποτε ανακοίνωση.
Η πρώτη συνεδρίαση της ομάδας αυτής πραγματοποιήθηκε από τις 29 έως τις 31 Μαΐου του 1954 στο ξενοδοχείο Bilderberg της Ολλανδίας και από το οποίο η ομάδας έλαβε το όνομα της, με πρωτοβουλία του Ολλανδού Πρίγκιπα Bernhard.
Η συζήτηση για την Ελλάδα θα γίνει σε μια εποχή που η χώρα αντιμετωπίζει μεγάλη οικονομική και πολιτική κρίση και η κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά την περίπτωση ενός δημοψηφίσματος για τα νέα μέτρα λιτότητας. Δεν αποκλείονται αλλαγές στην κυβερνητική πολιτική ή ακόμη και πρόωρες εκλογές.


Και έχουμε να πληρώσουμε ακόμη...

ΠΛΗΡΩΝΟΜΕ  Ε 19.000  για  τον  οικογενειακό  καυγά  της Αποστολάκη
 ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ  ΠΑΣΟΚ !



Η καθαρά Συντεχνιακή Απόφαση των Ελλήνων Βουλευτών να αρνηθούν να αφαιρέσουν τη Βουλευτική Ασυλία της Μιλένας Αποστολάκη, στην προσπάθεια τους να την προστατεύσουν από μια Μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο πρώην σύζυγός της εισαγωγέας αυτοκινήτων, Συγγελίδης. καταδικάστηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και η Ελληνική Βουλή πρέπει να. πληρώσει .πρόστιμο 12.000 ευρώ στον Συγγελίδη και 7.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα!

Πρόκειται για μια ιστορική απόφαση που θα γίνει μέγα θέμα, εκτός αν το θάψουν τα ΜΜΕ, όχι μόνον γιατί αποκαλύπτει περίτρανα τον απαράδεκτο Συντεχνιακό τρόπο με τον οποίον σκέπτονται και συμπεριφέρονται οι Έλληνες Βουλευτές, αλλά επιβεβαιώνει την κατάχρηση της Βουλευτικής Ασυλίας και σε θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με τις Πολιτικές Ενέργειες των Βουλευτών, και κατ' επέκταση επισφραγίζουν τις κατηγορίες περί Διαφθοράς!

Οι Έλληνες Βουλευτές αρνήθηκαν να αφαιρέσουν τη Βουλευτική Ασυλία από την Μιλένα Αποστολάκη, προκειμένου να δικαστεί γιατί αθέτησε τη συμφωνία να βλέπει ο πρώην συζυγός της τα παιδιά του μετά από το χωρισμό τους, με αποτέλεσμα ο πετυχημένος επιχειρηματίας, να στραφεί στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια και να δικαιωθεί!

 Αναρωτιέστε μήπως τι άλλα πληρώνουμε ; ; ;   Πάμε παρακάτω.

"Ολα ξεκίνησαν με το "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" του ΓΑΠ, περάσαμε στο "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ" του ΛΟΒΕΡΔΟΥ" και καταλήξαμε στο "ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ" της ΚΑΤΣΕΛΗ....
ΜΗΠΩΣ Η ΣΩΣΤΗ ΦΡΑΣΗ ΗΤΑΝ   "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ"  ; ; ;
(Τα παρακάτω είναι ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ απο τα ποσά τα οποία έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες κι έχουν αναρτηθεί και στο διαδίκτυο)..
200,000 ευρω για ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ στο υπ.παιδείας...

- η «μετακόμιση» σύσσωμου του υπουργικού συμβουλίου στη ΔΕΘ, προκάλεσε έξοδα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ... με εντολή Παπανδρέου τα μέλη  έμειναν σε μονόκλινα δωμάτια του Μακεδονία Παλλάς, που κοστίζουν από....119 έως 568 ευρώ το βράδυ.Σε αυτά να προστεθούν  τα αεροπορικά εισιτήρια, τα γεύματα,  και το κόστος της μετακίνησης γραμματέων και φρουρών των υπουργών, το κόστος των περιπτέρων αφού από τους 1041 εκθέτες, οι 177 είναι του δημοσίου.! ! ! .

- 22 εκατ. ευρώ για τρείς ιστοσελίδες στο υπουργείο Υποδομών ... ! ! ! 

- ΛΑΣΤΙΧΑ σε αυτοκίνητο υπουργού: 8.000 ευρώ,ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ στο Υπουργείο Άμυνας: 2 εκατ. ευρώ,ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ του ΑΣΕΠ: 11.000 ευρώ, ΤΗΛΕΦΩΝΑ (σταθερά και κινητά) 100 εκατ. ευρώ, ΓΟΜΕΣ και ΧΑΡΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ 19 εκατ. ευρώ!!

Στα 300 εκατ.δρχ. το χρέος του Γ.Νταλάρα.. Η ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ, Η ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ  ; ; ;

- Η υπουργός (πρώην Εθνικής) Παιδείας Ά.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, φροντίζει και εκείνη για τους συνεργάτες της και τους συνεργάτες των συνεργατών της... Με απόφασή της,χορηγεί ποσό ύψους 194.500 ευρώ σε 55 υπαλλήλους στο πολιτικό της γραφείο και στα γραφεία των υφυπουργών, του γενικού γραμματέα και των ειδικών γραμματέων, με αναδρομική ισχύ από 1ης Ιανουαρίου 2010, μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του ιδίου έτους....

- Πληρώνουμε τα μαλλιοκέφαλα μας για τους λαθρομετανάστες. Συνολικά η δωρεάν περίθαλψη των λαθρομεταναστών μας στοιχίζει 150 εκ.  Σύμφωνα με τις προβλέψεις για το 2010 του Υπουργού Υγείας, οι δαπάνες των νοσοκομείων θα φτάσουν τα 2,6 δις. ευρώ, 

- 80 δημοσιογράφους που εργάζονται σε μέσα μαζικής ενημέρωσης στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης φιλοξένησε προ μηνών η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.  Ο εποπτεύων τη φιλοξενούσα  δεν ήταν άλλος    από τον  κυβερνητικό εκπρόσωπο Γ.ΠΕΤΑΛΩΤΗ, που εντελώς συμπτωματικά κατάγεται και πολιτεύεται στη  περιφέρεια στην οποία δραστηριοποιούνται οι 80 δημοσιογράφοι.Το ελληνικό Δημόσιο , κλήθηκε να καταβάλει το ποσό των 7.200 ευρώ ΣΥΝ     τα χρήματα που δαπανήθηκαν για τη μεταφορά τους  από τη Θράκη στην Αθήνα...

- Πόσα χρωστάει το Alter στο δημόσιο ; ; ;  12,978 εκατομμύρια ευρώ, το 23,7% των ιδίων κεφαλαίων...Γιατι ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ οσοι χρωστάνε 300-400 ευρώ  ; ; ; 

- Δύο κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Π.ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ και η υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Α.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, στη διάρκεια των πρόσφατων επίσημων επισκέψεών τους στις ΗΠΑ επέλεξαν να διαμείνουν σε πανάκριβες σουίτες γνωστών ξενοδοχείων και να χρησιμοποιήσουν ακόμη και λιμουζίνες για τις μετακινήσεις τους. Πλήρωνε μ@λ@κ@ έλληνα....

- Ο υπουργός εξωτερικών πήρε αεροπλάνο από την Ελευσίνα ως το ... Ελευθέριος Βενιζέλος.  Ο  κ. Δ.ΔΡΟΥΤΣΑΣ, αντί να πάει με αυτοκίνητο από την Ελευσίνα στο Ελευθέριος Βενιζέλος, πήγε με ένα από τα τρία VIP κυβερνητικά αεροσκάφη. Στη συνέχεια πήρε άλλο αεροπλάνο για Κρήτη και όταν επέστρεψε από το νησί, πήρε και πάλι αεροσκάφος από τα Σπάτα για την Ελευσίνα.... ο κυριος αυτος συνηθίζει να χρησιμοποιεί το κυβερνητικό αεροσκάφος για να πάει σε κάποια χώρα της Ευρώπης και όχι αεροσκάφη της γραμμής ανεβάζοντας το κόστος κάθε πτήσης του από τα 350-400 ευρώ στα 24.000 !!!!
ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ   ; ; ; 

Για τα δύο ταξίδια του υπουργού Οικονομικών Γ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στις Βρυξέλλες, ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ το ποσό των 110.000 ευρώ, ποσό που περιελάμβανε τα έξοδα του ίδιου και άλλων 3-4 ατόμων. Το ταξίδι του στην Ουάσιγκτον κόστισε πάνω από 200.000 ευρώ....

- Πόσα ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ για να... κάνει αποδελτίωση ΤΥΠΟΥ μία εταιρεία για το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ του ΠΑΓΚΑΛΟΥ  ; ; ;   4099,74 ευρώ!!! ΤΟ ΜΗΝΑ....! ! ! 

- Το μπανάλ μάρμαρο στο πάτωμα του γραφείου της Α. ΝΤΑΛΑΡΑ,αντικαταστάθηκε από ένα ΣΙΚ και υψηλής αισθητικής laminate δάπεδο...ΜΟΝΟ 7.000 ΕΥΡΩ....

- Συνολικά 40.000 ευρώ κόστισαν τα έπιπλα και τα υπόλοιπα είδη μηχανογράφησης του γραφείου της υφυπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας, ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΣΟΥΡΗ... ! ! ! 

Πόσα μας κοστίζουν οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ μας???? Το 2010 οι 300 της Βουλής θα μοιραστούν το ποσό των 42,5 εκατ. ευρώ, ο μέσος όρος των μηνιαίων βουλευτικών αποδοχών ανέρχεται σε 10.000 ευρώ,35 εκατ. ευρώ θα μοιραστούν μέσα στο 2010 οι συνταξιούχοι βουλευτές ή οι σύζυγοι και οι άγαμες θυγατέρες θανόντων βουλευτών, 4,3 εκατ. ευρώ προορίζεται για τις συντάξεις των πρώην πρωθυπουργών... ΘΥΜΗΣΤΕ ΜΟΥ... ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ  ; ; ; 

Ο Μ@λ@κ@ς Ελληνικός λαός! Εις υγείαν των κορόιδων λοιπόν.
Αγαπηνός.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More