21.1.11

Ο Ελεύθερος Κόσμος...

Διαβάστε στον «ΕΚ» που κυκλοφορεί το Σάββατο 22 Ιανουαρίου

 
 
210111-ekΌχι ένα, όχι δύο αλλά τρία τζαμιά, φτιάχνουν στην Αττική. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τη συναίνεση της ΝΔ και της αριστεράς, προσανατολίζεται στην κατασκευή περισσότερων του ενός τζαμιών, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. «Το τέμενος στο Βοτανικό, δε χωρά για τις λατρευτικές μας ανάγκες», λέει στον «ΕΚ» ο Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος. Παράλληλα, μας αποκαλύπτει ότι μόνο οι «νόμιμοι» μουσουλμάνοι στην Αττική, είναι περισσότεροι από 700.000. Διαβάστε στον «ΕΚ» τι πραγματικά συνέβη το περασμένο Σάββατο στον Άγιο Παντελεήμονα: τα παρατράγουδα, τα επεισόδια, οι διαγραφές και η συναυλία που δεν έγινε. Έλληνες αξιωματικοί, «επενδύουν» στο Κοσσυφοπέδιο, συνεργαζόμενοι με τη ντόπια μαφία. Τα γνωρίζετε αυτά κ. Φραγκούλη Φράγκο; Οι Ευρωπαίοι θέλουν να μας βγάλουν από τη Συνθήκη Σένγκεν, καταγγέλλοντας ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις, είτε δεν θέλουν, είτε δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τη λαθρομετανάστευση. Ο εκδότης μας Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, σχολιάζει την εκλογή της Μαρίν Λε Πεν στην ηγεσία του Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας και αναλύει τα καινούρια ιδεολογικά ρεύματα στο χώρο της λεγόμενης ακροδεξιάς.


Σαν ΣΗΜΕΡΑ...

21 Ιανουαρίου.




  • Γεγονότα.
1790: Ο δρ Ζοζέφ-Ινιάς Γκιγιοτέν προτείνει στη Γαλλική Εθνοσυνέλευση τη χρησιμοποίηση της λαιμητόμου ως ανώδυνου μέσου και μέτρου ισότητας για την εκτέλεση της θανατικής ποινής.
1898: Η Ελλάδα τίθεται υπό διεθνή οικονομικό έλεγχο, λόγω πτώχευσης.
1911: Διεξάγεται το πρώτο Ράλι του Μόντε Κάρλο με νικητή τον γάλλο Ανρί Ροζιέ, που οδηγούσε ένα «Τιρκά-Μερί».
1921: Ιδρύεται στο Λιβόρνο το Κομμουνιστικό Κόμμα Ιταλίας από τον Αντόνιο Γκράμσι.
1978: Το άλμπουμ των Bee Gees «Saturday Night Fever» ανεβαίνει στο Νο1 του αμερικάνικου πίνακα επιτυχιών, όπου θα παραμείνει για 24 εβδομάδες.
1982: Η Εκκλησία της Ελλάδος δεν αποδέχεται νομοθετική ρύθμιση για την αποποινικοποίηση της μοιχείας.
  • Γεννήσεις.
1921: Αρχέλαος (Αντώναρος), διακεκριμένος έλληνας σκιτσογράφος. [θαν. 1921]
1905: Κριστιάν Ντιόρ, γάλλος σχεδιαστής μόδας. [θαν. 23/10/1957]
1944: Τζον Τάβενερ, άγγλος συνθέτης, βαφτισμένος Χριστιανός Ορθόδοξος και επηρεασμένος από τη βυζαντινή μουσική.
  • Θάνατοι.
1924: Βλαντιμίρ Ίλιτς Ουλιάνοφ, γνωστότερος ως Λένιν, ρώσος επαναστάτης και θεωρητικός του κομμουνισμού, ηγέτης της Οκτωβριανής Επανάστασης και ιδρυτής της Σοβιετικής Ένωσης. [γεν. 22/4/1870]
1943: Κωνσταντίνος Δαβάκης, στρατιωτικός, ήρωας της Πίνδου. Πνίγηκε μετά τον τορπιλισμό ιταλικού πλοίου που τον μετέφερε ως όμηρο στην Ιταλία. [γεν. 1897]
1950: Τζορτζ Όργουελ (Έρικ Μπλερ), άγγλος δημοσιογράφος και συγγραφέας. («Φάρμα των Ζώων», «1984») [γεν. 25/6/1903]


Τα καθημερινά μας νέα...

Δωρεάν έλεγχος σε γυναίκες (2011-01-21) - Pathfinder.gr
Δωρεάν εξετάσεις (test Παπανικολάου) για όλες τις γυναίκες από 15 ετών και άνω, θα διενεργούνται στα δημόσια και πανεπιστημιακά νοσοκομεία της χώρας που διαθέτουν γυναικολογική κλινική, την τελευταία ..(9 σχετικα αρθρα) (2 σχολια)
«Να βγούμε από την καταστροφολογία» (2011-01-21) - Kalimera.gr
Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου τόνισε σε εκδήλωση του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας στη Θεσσαλονίκη, ότι η κυβέρνηση καταβάλλει καθημερινή προσπάθεια, ώστε να βγει η Ελλ..(9 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Διαβεβαιώσεις Ραγκούση για την Κάρτα του Πολίτη (2011-01-21) - Antenna
Την κατηγορηματική διαβεβαίωση για την αυστηρή προστασία των προσωπικών δεδομένων μέσα από την Κάρτα του Πολίτη, με τη δέσμευση ότι θα ενσωματωθεί πλήρως η γνώμη της αρμόδιας Ανεξάρτητης Αρχής, έδωσε..(11 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Διαφορετικά πορίσματα... (2011-01-21) - Kalimera.gr
Μετά από έντονο… παρασκήνιο, τα κόμματα που συμμετείχαν στην εξεταστική Επιτροπή για την Siemens, συμφώνησαν ότι είναι αναγκαία η σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για την περαιτέρω διερεύνηση τυ..(18 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)

Έρογλου: Η ελληνοκυπριακή πλευρά «παίζει με το χρόνο» (2011-01-21) - Kathimerini
Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου ισχυρίστηκε ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά «παίζει με το χρόνο». Αναφερόμενος στη συνάντηση της Γενεύης, την ερχόμενη εβδομάδα, ο κ. Έρογλου δήλωσε ότι ο γγ του ΟΗΕ..(2 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
«Λάθος μου η παραίτηση» (2011-01-21) - City Press
«Λάθος» χαρακτήρισε τη δήλωσή του μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές ότι την 1η Ιανουαρίου 2011 θα παραιτηθεί από βουλευτής ο Γ. Δημαράς, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96, μία μέρα μ.. (1 σχολιο)
Με νέα εικόνα η ΝΔ (2011-01-21) - City Press
Νέο λογότυπο και νέος ιστοχώρος για τη ΝΔ, τα οποία παρουσιάστηκαν χθες στα νέα γραφεία του κόμματος, στη λεωφόρο Συγγρού. Το νέο σήμα και λογότυπο του κόμματος είναι λιτό, αποτελείται από τον τίτλο &..(2 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Οι προτάσεις των κομμάτων για την υπόθεση Siemens (2011-01-21) - Express.gr
 Δόθηκαναπό τη γραμματεία της εξεταστικής επιτροπής που διερεύνησε την υπόθεσηSiemens τα ονόματα των πρώην υπουργών που προτάθηκαν από τα κόμματα γιανα ερευνηθούν περαιτέρω για τυχόν ευθύνες τους..(6 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Ελλάδα-Πόρισμα ΚΚΕ για την υπόθεση Siemens (2011-01-21) - Express.gr
Υπέρ της σύστασης Προκαταρκτικής Επιτροπής για την περαιτέρω διερεύνηση, αλλάκαι την απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών, στην υπόθεση Siemens σε όλα ταεμπλεκλομενα πολιτικά πρόσωπα που χειρίστηκαν τη σύνα.. (0 σχολια)
Αλλάζουν στάση Βόρεια και Νότια Κορέα (2011-01-21) - Pathfinder.gr
Προπαρασκευαστικές συνομιλίες με τους Νοτιοκορεάτες, στα τέλη Ιανουαρίου, έχει προτείνει η Βόρεια Κορέα, με στόχο την αποκλιμάκωση  της έντασης στην κορεατική χερσόνησο. Η Πιονγιάνγκ υπογραμμίζει τη σ..(8 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
ΟΗΕ Κριτική στον Μπα Κι - Μουν από πρώην στέλεχος του Οργανισμού (2011-01-21) - To Bima
Επίθεση κατά του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μπά Κί-μουν , εξαπέλυσε με δηλώσεις της η πρώην επικεφαλής του γραφείου εσωτερικής εποπτείας του οργανισμού, Σουηδή Ινγκα-Μπριτ Αλένιους . Το πρώ..(7 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Βραζιλία: Ανεβαίνει ο αριθμός των θυμάτων από τις καταρρακτώδεις βροχές (2011-01-21) - Capital.gr
Οι νεκροί από τις καταρρακτώδεις βροχές που σημειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα κοντά στο Ρίο μπορεί να ξεπεράσουν τους 1.000, σύμφωνα με τους τελευταίους επίσημους απολογισμούς, που επιβεβαιώνουν σήμε..(6 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Εξάσκηση στα κινέζικα με τον Τζιντάο για την κόρη του Ομπάμα (2011-01-21) - Pathfinder.gr
Η εννιάχρονη κόρη του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, η Σάσα, είχε την ευκαιρία να κάνει εξάσκηση στα κινέζικα που μαθαίνει με ένα πολύ ξεχωριστό συνομιλητή: τον ίδιο τον πρόεδρο της Κίνας Χου Τζιν..(6 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
ΟΑΕΔ: Αύξηση της ανεργίας κατά 4,18% (2011-01-21) - Pathfinder.gr
Στα 653.552 άτομα φτάνουν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ τον μήνα Δεκέμβριο, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 4,18% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.Όπως επισημαίνεται, ο αριθμός των επιδοτούμ..(16 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Αυστηρό μήνυμα Παπακωνσταντίνου για τη φοροδιαφυγή (2011-01-21) - Antenna
Το μήνυμα ότι «η πολιτεία θα είναι αμείλικτη απέναντι σε φαινόμενα φοροδιαφυγής» έστειλε  την Παρασκευή ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, προσθέτοντας ότι οι πολίτες πρέπει να καταλάβ..(12 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Έλεγχοι με το «ELENXIS» (2011-01-21) - Pathfinder.gr
Αρχίζει από την προσεχή Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, η διενέργεια από το υπουργείο Οικονομικών προσωρινών ελέγχων ΦΠΑ και λοιπών παρακρατούμενων φόρων, σε μια σειρά από μεγάλες επιχειρήσεις.Οι έλεγχοι αυτο..(9 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Κίνημα πολιτών κατά της αύξησης των εισιτηρίων (2011-01-21) - Kathimerini
Σε πονοκέφαλο αρχίζει να εξελίσσεται για τον ΟΑΣΑ, αλλά και για τα συναρμόδια υπουργεία Μεταφορών και Οικονομικών το «κίνημα» που άρχισε να πρωτοεμφανίζεται στα διόδια, με το να σηκώνουν τις μπάρες γι..(15 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)


Καλημέρα κ. Δήμαρχε!


Δήμαρχε Καμίνη , η μηδενική ανοχή αρχίζει απο τα χόρτα;


Ο μοτορόβιος Δημοτικός υπάλληλος (στο τέλος της Ερμού) κάνει χαβαλέ στο Γουόκι τόκι, ενώ μπροστά του, ο Αφρικανός μικροπωλητής πουλάει ανενόχλητος μια "PRADA" τσάντα στο ζευγάρι.
Ο τσαμπουκάς συνάδελφός του στη Βαρβάκειο (ώρα 12:25 μ.μ.μεσαία φωτό) έχει αρπάξει αγριεμένος την σακούλα με τα άγρια χόρτα της γιαγιάς στη είσοδο της αγοράς, και...της τα εκσφενδονίζει στο πεζοδρόμιο.
Εξήγησε μας σε παρακαλώ σε ποιο σημείο της Ερμού σταματάει ο Πολιτισμός,κι αρχίζει η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ  εφαρμογή του ΝΌΜΟΥ;


Γιατί υπονομεύθηκε ο Αγώνας;

Ο Αγώνας της ΕΟΚΑ και η υπονόμευσή του. Η Ένωση παραμένει αδήριτη γεωπολιτική αναγκαιότητα




Ο Αγώνας παρέμεινε ημιτελής και δεν ευοδώθηκε ο στόχος της Ένωσης διότι η πολιτική ηγεσία Λευκωσίας και Αθηνών, πίσω από τι πλάτες των αγωνιστών και του λαού, επεξεργαζόταν άλλα σχέδια.

Η πολιτική ηγεσία αποτελείτο από ένα ετερόκλητο σχήμα οικονομικών παραγόντων, που είχαν οικονομική και πολιτική εξάρτηση από το Λονδίνο, όπως μεγαλοδικηγόροι, γιατροί και επιχειρηματίες. Αυτό το σχήμα, που αποτέλεσε την άρχουσα τάξη και ..


Αυτό το απόκομμα πρέπει να διαλυθεί!

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τρομοκράτης, είναι υπέρ «αποδεκτών» ποσοστών βίας

 
160110-papadatosΘα πρέπει να κουβεντιάσουμε και για κάτι ακόμα: ότι δε θεωρούμε καθόλου αυτονόητη και αιώνια τη "νομιμότητα" γενικώς, ούτε πιστεύουμε πως "η ελευθερία μας τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία των άλλων", ιδίως σε εποχές που τα κράτη διεκδικούν και επιβεβαιώνουν το "δικαίωμά" τους στην ελεύθερη καταστολή, χωρίς η αντιπροσωπευτική δημοκρατία να τα περιορίζει ιδιαιτέρως. Αντίθετα, γνωρίζοντας ότι "ο δημοκρατικός δρόμος προς τον σοσιαλισμό δε θα είναι ένα απλό ειρηνικό πέρασμα", καταλαβαίνουμε ότι για τη στοιχειώδη κοινωνική αυτοάμυνα απαιτούνται συγκεκριμένα "ποσά" βίας, υποστηρίξιμα τουλάχιστον στα τμήματα της κοινωνίας που μας ενδιαφέρουν προνομιακά, "ποσά" που αντιστοιχούν στην υπόθεση που υπερασπιζόμαστε και που λειτουργούν απελευθερωτικά για τους κυριαρχούμενους, αναδεικνύοντάς μας ταυτόχρονα ως παραδειγματική και ηθική δύναμη". Τα τελευταία χρόνια, είτε καίγεται το βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη στη Σόλωνος, είτε πέφτουν μολότοφ σε αστυνομικά τμήματα, είτε σπάνε τράπεζες σε μια πορεία, οι αντίπαλοί μας θεωρούν αυτονόητη υποχρέωσή μας να δηλώσουμε ότι καταδικάζουμε "τη Βία".... Γιατί τόσο άγχος να μας "αποπροσανατολίσουν", που θα' λεγε και το ΚΚΕ; Για να αποκατασταθούν πολιτικά οι "πληγέντες" (πρόσωπα ή θεσμοί) και να εδραιωθεί, στο πεδίο της ιδεολογίας, η άποψη πως μέσα στην κοινωνία ουδείς άλλος δικαιούται να ασκεί βία, παρά μόνο το κράτος..." Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον Δημοσθένη Παπαδάτο - Αναγνωστόπουλο, που το βράδυ της Πέμπτης συνελήφθη από τους άνδρες της αντιτρομοκρατικής, στο Παγκράτι.Όπως ο ίδιος με τα λόγια του περιγράφει, "λίγο μετά τις 4, βρέθηκα στη Φορμίωνος στο Βύρωνα. Ένας με πολιτικά μού προτάσει περίστροφο, λέει Ασφάλεια, και συγχρόνως βρίζει. Βλέπω ανθρώπους με κουκούλες να έρχονται προς τα πάνω μου. Άρχισα να φωνάζω βοήθεια γιατί ένιωθα ότι απειλούμαι. Νόμιζα ότι ήταν επίθεση από ακροδεξιούς. Έπεσαν πάνω μου τρία-πέντε άτομα για να με ακινητοποιήσουν. Όσο ήμουν κάτω, έλεγα το όνομά μου, ότι είμαι υποψήφιος διδάκτορας, ότι δουλεύω στο Ινστιτούτο Πουλατζά και ότι είμαι μέλος του ΣΥΝ. Τίποτα δεν τους σταμάταγε." Στην ανακοίνωσή της, η αστυνομία, που μιλά για προσαγωγή δεν εμπλέκει πουθενά τον Παπαδάτο με την υπόθεση των άλλων συλλήψεων που έκανε η αντιτρομοκρατική την ίδια ημέρα και των ερευνών κατά τις οποίες βρέθηκαν όπλα, πυρομαχικά και διάφορα άλλα και τα οποία διαρρέει ότι έχουν σχέση με τους "Πυρήνες" και συγκεκριμένα το "βραχίονα" της ομάδας στην Θεσσαλονίκη. Δεν γνωρίζουμε με ποια διαδικασία η Αντιτρομοκρατική βρέθηκε εμπρός στον Παπαδάτο. Δεν μπορεί να παραβλεφθεί όμως ως γεγονός. Δεν γνωρίζουμε επίσης πώς έτυχε ο κ. Παπαδάτος να έχει εκείνη ακριβώς τη στιγμή στην κατοχή του ένα ακόμη δελτίο ταυτότητας, εκτός από το δικό του - η κλοπή του οποίου είχε δηλωθεί το 2004 και το οποίο δήλωσε ότι μόλις είχε βρει λίγα στενά πιο κάτω και το οποίο σκόπευε να παραδώσει στο αστυνομικό τμήμα. Οι συμπτώσεις πάντως είναι αρκετές για να βάλουν τον οποιοδήποτε σε σκέψεις. Ιδιαίτερα όταν οι πλαστές και κλεμμένες ταυτότητες χρησιμοποιούνταν ευρέως από τους "Πυρήνες" Το ότι όμως αυτή η "σύμπτωση" έτυχε σε ένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο στο παρελθόν είχε επιχειρήσει να δικαιολογήσει - έστω και ποσοστίαια - την πολιτική βία, όπως ο ίδιος έγραφε, προκαλεί ακόμη περισσότερες σκέψεις. Μακριά από εμάς οι εικασίες σχετικά με την αντιτρομοκρατική και τις πράξεις της, καθώς είναι βέβαιο, όπως αποδεικνύεται και από τις αποκαλύψεις των wikileaks, ότι τα παιχνίδια που παίζονται είναι πολλά. Αυτά όμως που συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης είναι προφανώς... παιχνίδια και όχι συμπτώσεις ή παρεξηγήσεις. Αυτού του είδους τα παιχνίδια της αστυνομίας, είναι που έφεραν την κατάσταση εκεί που είναι σήμερα. Το πιο ενοχλητικό όμως σε αυτή την ιστορία, είναι η υποβάθμιση της νοημοσύνης των Ελλήνων από όλες τις πλευρές. Φαντάζεστε το αντίθετο σενάριο; Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων της αντιτρομοκρατικής να υπήρχε σύλληψη κάποιου εθνικιστή με κλεμμένο δελτίο ταυτότητας επάνω του; Φαντάζεστε τι θα είχε γίνει
Δημήτρης Παπαγεωργίου
www.elkosmos.gr 


Βοηθούν στην εξυγίανση της Ελληνικής οικονομίας!

Αλβανοί συνελήφθησαν για ένοπλες ληστείες


Όπλα ληστών
Από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν τρεις Αλβανοί 22, 30 και 27 ετών, για ένοπλες ληστείες, τις οποίες διέπραξαν κατά το τελευταίο εικοσαήμερο, σε πρατήρια υγρών καυσίμων. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για «Ληστεία», «Κλοπές» και παράβαση του Νόμου «περί Όπλων».
Αναλυτικότερα, από την Προανάκριση, έχουν μέχρι στιγμής εξιχνιαστεί 5 περιπτώσεις ενόπλων ληστειών, απ΄όπου αφαιρέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των 12.000 ευρώ. Συγκεκριμένα:
Ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στο 14ο χλμ της Ε.Ο Θεσσαλονίκης-Εδέσσης, την 18-01-2011. Με την απειλή όπλου ( KALASHNIKOV ), οι δράστες αφαίρεσαν από τον αλλοδαπό υπάλληλο το ποσό των 110 ευρώ, ενώ από πελάτη το ποσό των 180 ευρώ και το ΙΧΕ αυτοκίνητό του.
Ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο 8ο χλμ της Ε.Ο Θεσσαλονίκης-Μουδανίων, την 30-12-2010 . Οι συλληφθέντες, αφού ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων τον υπάλληλο, αφαίρεσαν τις εισπράξεις της επιχείρησης, ύψους 4.000 ευρώ, ενώ από πελάτη, απέσπασαν ένα κινητό τηλέφωνο και το τσαντάκι, που περιείχε προσωπικά του έγγραφα.

Ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων, την 07-01-2011, στο 4,5 χλμ της Επ.Ο. Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά, όπου οι δράστες ακινητοποίησαν τους δύο υπαλλήλους και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.083 ευρώ, περίπου.

Ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων, την 09-01-2011, στο 17ο χλμ της Ε.Ο Θεσσαλονίκης-Καβάλας. Με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν από τον ημεδαπό υπάλληλο, τις εισπράξεις του πρατηρίου, ύψους 4.342 ευρώ, δύο (2) συσκευές ενδοεπικοινωνίας και ένα κινητό τηλέφωνο.
Την 14-01-2011, ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στο 8Ο χλμ της Ε.Ο Θεσσαλονίκης-Καβάλας. Αφού οι δράστες ακινητοποίησαν τους δύο υπαλλήλους με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν το ποσό των 2.300 ευρώ, 43 κάρτες κινητής τηλεφωνίας και ένα κινητό τηλέφωνο.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αγροτική περιοχή του Δήμου Λαγκαδά, στις οικίες των συλληφθέντων, καθώς και σε άλλα υποδεικνυόμενα σημεία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
το ΙΧΕ αυτοκίνητο, το οποίο αφαιρέθηκε από πελάτη πρατηρίου υγρών καυσίμων, την 18-01-2011,

κράνη μοτοσικλετιστή και ολοπρόσωπες κουκούλες , με τις οποίες οι δράστες κάλυπταν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους κατά τη διάπραξη των ληστειών,
ένα αυτόματο πολεμικό τυφέκιο (τύπου KALASHNIKOV ), με δύο γεμιστήρες και 60 φυσίγγια.


Πηγή


Κάποιοι δεν θα γλυτώσουν το Γουδί!

Εδώ οφείλει να επέμβει αυτεπάγγελτα η δικαιοσύνη και να διερευνήσει την επώνυμη καταγγελία από διευθυντή τράπεζας σχετικά με την κατάσταση του Ελληνικού χρυσού. Η καταγγελία είναι βαρύτατη, αναφέροντας ξεκάθαρα ότι....
μέρος του Ελληνικού χρυσού βρίσκεται στην Αμερική και την τράπεζα Merill Lynch, ως υποθήκη για τα περιβόητα swaps των Σημίτη – Παπακωνσταντίνου!

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε μόνο ότι στην Goldman Sachs είχαν δοθεί ως collaterals τα έσοδα των αεροδρομίων, για να εξασφαλίσουν την είσπραξη της μίζας τους. Τώρα όμως βγαίνει στην επιφάνεια ένα θέμα...που αν επαληθευτεί, οφείλει όλο το πολιτικό σύστημα να αντιδράσει.

Γνωρίζαμε επίσης ότι ο Κώστας Σημίτης είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός στην ιστορία που πούλησε χρυσό σε περίοδο ειρήνης: Η “Ισχυρή Ελλάδα” και το μεγάλο πλιάτσικο. Δεν φανταζόμασταν όμως ποτέ ότι θα υπήρχε μαζικότερη εκποίηση χρυσού έστω και ως υπόνοια!

Γιατί ο κύριος Παπακωνσταντίνου επιμένει να μην δίνει στην ΕΕ τα στοιχεία των Swaps παρότι ο ίδιος τα γνωρίζει κάλλιστα; Γιατί διασύρεται η χώρα ακόμα και με εισαγγελικές διώξεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο γι’ αυτή την υπόθεση;

Όλα ξεκίνησαν με την ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Αϊβαλιώτη, με την οποία ζητούσε να μάθει τα αποθεματικά του Ελληνικού κράτους σε χρυσό αλλά και το που βρίσκονται…

Η απάντηση που πήρε, όχι από τον αρμόδιο υπουργό αλλά από την τράπεζα της Ελλάδας και τον κύριο Προβόπουλο (!!) είναι ότι “μέρος του Ελληνικού χρυσού βρίσκεται σε τράπεζες του εξωτερικού για ιστορικούς λόγους”!! Έτσι, “χύμα”. Ποιοί ακριβώς είναι αυτοί οι “ιστορικοί λόγοι”;


Σύμφωνα λοιπόν με επώνυμη καταγγελία διευθυντή τράπεζας που έγινε στον τηλεοπτικό σταθμό “kontra” και το βραδυνό δελτίο ειδήσεων, ο χρυσός βρίσκεται στην Αμερικάνικη τράπεζα, υποθηκευμένος!


Αν μη τι άλλο, εδώ μπορεί να επέμβει αυτεπάγγελτα και ο εισαγγελέας αφού αυτό είναι κάτι που δεν είχε βρεθεί καν στην απογραφή. Τι στοιχεία είχε δώσει ΤΟΤΕ η τράπεζα της Ελλάδος; …και ο κύριος Παπακωνσταντίνου παίρνει τα εύσημα από την Τρόικα…

citypress-gr - greeknation
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/01/swaps.html


Φρενοκομείον η Ελλάς!

Δεν είναι φωτομοντάζ.Είναι κανονικό screenshot απο Ελληνικό μπλόγκ κάπου στην Θράκη...Οχι δεν είναι ο Κρόγιας,άλλος είναι και δεν τον αναφέρω, για ευνόητους λόγους.
Ρε φίλε τι πίνεις και δεν μας δίνεις;Πάντως πληρωμένος δεν το έχω να είσαι ...Μάλλον η κατασταση σου χρήζει άλλης αντιμετωπίσεως.Ο νοών νοείτο.
ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ- ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ


ΟΙ επαγγελματίες αντιρατσιστές θέλουν κλοτσιές!

 Έκαναν τους διερμηνείς των μεταναστών και ζητούσαν χρήματα για να τους δηλώνουν ψεύτικες εθνικότητες,με σκοπό να πάρουν άσυλο.

Από τα χρήματα φαίνεται πως εξαρτάται η εθνικότητα των μεταναστών που συλλαμβάνονται στον Έβρο. Καταγγελίες για τους διερμηνείς. Πώς παράνομοι μετανάστες καταφέρνουν να μένουν ελεύθεροι μέσα σε λίγες μέρες..Έναν τρόπο να βγάζουν εύκολα χρήματα είχαν βρει αντιρατσιστές διερμηνείς των ΜΚΟ στον Έβρο, οι οποίοι συνεργάζονται με την Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Τα Νέα", οι διερμηνείς έπαιρναν χρήματα, ώστε να δηλώνουν άλλη εθνικότητα για τους παράνομους μετανάστες και έτσι να εξασφαλίζεται η παραμονή τους στη χώρα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, υπήκοος Συρίας είχε καταγραφεί ως Παλαιστίνιος, κάτι που σημαίνει ότι μέσα σε λίγες μέρες μπορούσε να φύγει από το κέντρο κράτησης και να κινηθεί προς την Αθήνα.

Επίσης σύμφωνα με καταγγελία τεσσάρων μεταναστών από τη Συρία, ο διερμηνέας τους στον Έβρο τους είχε ζητήσει χρήματα ώστε να τους καταχωρίσει ως Αφγανούς και Παλαιστίνιους. Δεν του έδωσαν χρήματα και όπως καταγγέλλουν παρέμειναν κρατούμενοι.
Στις 6 Ιανουαρίου, μια μέρα μετά την καταγγελία, οι τέσσερις οδηγήθηκαν στο Τµήµα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας χωρίς τους διερµηνείς τους.

Οπως προέκυψε, ο διερµηνέας είχε καταχωρίσει µόλις τον έναν µε τη σωστή χώρα προέλευσης. Τον πρώτο τον είχε καταχωρίσει ως Αλγερινό, τον δεύτερο ως Τυνήσιο και τον τέταρτο ως Παλαιστίνιο.
Ο 30χρονος Σύρος, που εµφανιζόταν ως Παλαιστίνιος, ρωτήθηκε για περισσότερες λεπτοµέρειες, αποκάλυψε πως του ζητήθηκαν 500 ευρώ για αυτόν και έναν συγγενή του από τον διερµηνέα, ενώ άλλοι δέκα κρατούµενοι είχαν καταφέρει να µαζέψουν 1.000 ευρώ για να... γίνουν Παλαιστίνιοι..


Άλλη μια φορά αποδείχτηκε περίτρανα πόσο δίκιο είχαμε όλο αυτό τον καιρό που φωνάζαμε για το σκοπό όλων αυτών των δήθεν ευαίσθητων αντιρατσιστών.
Βέβαια ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν και κάποιοι που έχουν υποστεί κανονική πλύση εγκεφάλου από την χαζοαμερικάνικη νέα μόδα και θολοκουλτούρα των no boarders (λες και είμαστε το ίδιο πληθυσμιακά και οικονομικα) και κάνουν κακό στην ίδια τους την πατρίδα ακόμα και αφιλοκερδώς.
K.T

πηγή


Όταν θα βρίσκεται στην Ελλάδα θα τον Γιουχάρουμε.

Εν μέσω εντόνων διαμαρτυριών ο πρωθυπουργός πήγε στην Κοζάνη για να προαναγγείλει την δημιουργία μεγάλου φωτοβολταϊκού πάρκου στην περιοχή. Εργαζόμενοι της ΔΕΗ, φοιτητές, συμβασιούχοι πήγαν για να διαμαρτυρηθούν αλλά …το πήραν το μάθημά τους, αφού τα ΜΑΤ όχι μόνο δεν τους άφησαν να πλησιάσουν τον πρωθυπουργό, αλλά δέχτηκαν επίθεση που εξελίχθηκαν σε συγκρούσεις.
“Κάτω η Χούντα του ΠΑΣΟΚ” φώναζαν οι διαδηλωτές, αλλά το βράδυ θα δείτε περισσότερο το ξύλο που έφαγε ο Κούγιας…
Να υπενθυμίζουμε ότι η περιοχή της Κοζάνης είναι κατεξοχήν πράσινη περιοχή, όχι μόνο γιατί από εκεί κατάγεται ο υπουργός Οικονομικών, αλλά παραδοσιακά στηρίζουν το κυβερνών κόμμα…
αἰέν ἀριστεύειν


Τους ενοχλεί η εικόνα του Αρχηγού της Ε.Ο.Κ.Α!

Τους ενοχλεί η εικόνα του Αρχηγού της Ε.Ο.Κ.Α. και της φυσικής της συνέχειας.

Δεν μας κάνει αίσθηση το γεγονός ότι η παράταξη της ομοσπονδιακής δεξιάς θεωρεί τραμπουκισμούς την εικόνα του Αρχηγού. Όταν έρθει η ώρα να τον καπηλευτούν ψηφοθηρικά όλα καλά και άγια. Όταν πάλι δεν τους συμφέρει να τον επικαλεστούν, τότε παρουσιάζουν αφίσες που τον απεικονίζουν ως «τραμπουκισμό». Εμείς τοποθετήσαμε αφίσες του Αρχηγού, όπως άλλωστε και η ίδια η Πρωτοπορία έχει δημοσιεύσει. Οι συγκεκριμένες αφίσες αποτελούν κάλεσμα στο Επίσημο Εθνικό Μνημόσυνο του Αρχηγού στην Αθήνα που τελείτε από το ΔΡΑΣΙΣ – Κ.Ε.Σ.

Εμείς, οι απομονωμένοι τραμπούκοι όπως μας αποκαλεί η παράταξη της συμπολίτευσης, είμαστε το 18% του φοιτητόκοσμου. Μπορεί να μας θεωρείτε τρελούς, απομονωμένους, λίγους. Εμείς είμαστε οι ίδιοι φοιτητές, οι ίδιοι νέοι όπως ήμασταν το 55. Κάνουμε τον ίδιο αγώνα, έχουμε τις ίδιες αρχές και τις ίδιες αξίες. Πολεμάμε για τα ίδια ιδανικά, έχουμε δώσει τον ίδιο όρκο, έχουμε απέναντι μας τους ίδιους εφιάλτες, πιστοί όπως και τότε στις προσταγές του ίδιου Αρχηγού. Και τότε ήμασταν λίγοι, τρελοί και απομονωμένοι. Μην ξεχνάτε όμως ότι τέτοιοι τρελοί, τέτοιοι «τραμπούκοι» μας απελευθέρωσαν.

Όσον αφορά τις αναγραφές με σπρέι και συγκεκριμένα η φράση «ΔΡΑΣΙΣ ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ» ψευδός αναφέρετε από την Πρωτοπορία ότι το γράψαμε στην πρόσοψη του οικήματος τους. Αναφέρουμε ότι το οίκημα της «μεγάλης» παράταξης του «μεγάλου» Ανα(ν)στασιάδη βρίσκεται επί της οδού Φθιώτιδος. Η συγκεκριμένη αναγραφή βρίσκετε επί της οδού Βελεστίνου. Δεν γνωρίζαμε ότι για να γράψουμε με σπρέι οπουδήποτε στους Αμπελόκηπους θα έπρεπε πρώτα να πάρουμε άδεια από το Κέντρο Διαχείρισης Αμπελοκήπων «η Πρωτοπορία».

Έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση και στην νοημοσύνη των φοιτητών για το εάν η παραπάνω ενέργεια θεωρείτε τραμπουκισμός. Τραμπουκισμός και βία είναι τα γεγονότα που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν και δεν καταδικάστηκαν από κανένα.

Ερώτηση:
Ποια «μεγάλη» παράταξη έλαβε από τον κομματικό της επιχειρηματία τις κάτωθι εντολές για την χρονιά 2010 – 11.
Φέτος πρώτιστος στόχος είναι να κλείσει το αγκάθι που ακούει στο όνομα ΔΡΑΣΙΣ και σε δεύτερη μοίρα έρχονται τα ποσοστά που θα λάβουμε.

ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ

Υπενθυμίζουμε ότι:

Την Κυριακή 23/1/2011 θα τελέστεί το Εθνικό Μνημόσυνο του Αρχηγού μας, Στρατηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή, στην Εκκλησία του Αγίου Θωμά στο Γουδί, Αθήνα.
Μετά το τέλος της θείας λειτουργίας θα ακολουθήσει φιλολογικό μνημόσυνο στο οίκημα μας (Παιανίας 5 – 7, Ζωγράφου).


Τελικά θα μάθουμε τι ακριβώς συζήτησαν τα καρντάσια στην Θεοδοσούπολη;

ΠΕΡΙ ΑΡΧΙΜΟΥΦΤΗΔΩΝ

Ιστοσελίδα του περιοδικού Αζινλίκτσα 11-1-2011

O Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου στην ανακοίνωση που έκανε, λέει πως συζητήθηκε με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ¨το θέμα του αρχιμουφτή¨.
Ο Τούρκος υπουργός των εξωτερικών αναφέρει πως το θέμα του αρχιμουφτή όπως και άλλα θέματα παρακολουθούνται, πως το θέμα του αρχιμουφτή συζητήθηκε με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στο Ερζερούμ, και πως αυτό το θέμα μαζί με άλλα θα τεθούνε στην επίσκεψη που θα κάνει τον Μάρτιο στην Αθήνα.
Ο Νταβούτογλου΄, όταν του θύμισαν την δήλωση του πρωθυπουργού πως η Τουρκία είναι ¨κατοχική δύναμη στην Κύπρο¨ καθώς και τις σχετικές με τις μειονότητες δηλώσεις του, ανέφερε πως ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν σχετικά με το θέμα των μειονοτήτων είτε στην Αθήνα είτε σε άλλα μέρη και σε κάθε επίπεδο εξέφρασε με σαφήνεια τις απόψεις της Τουρκίας.
¨Εμείς δεν διστάζουμε να εκφράσουμε καμία άποψη μας¨ είπε ο Νταβούτογλου, πρόσθεσε πως παρακολουθεί και το θέμα του αρχιμουφτή και άλλα θέματα, πως το θέμα του αρχιμουφτή συζητήθηκε στο Ερζερούμ, και πως αυτό το θέμα μαζί με άλλα θα τεθούνε στην επίσκεψη που θα κάνει τον Μάρτιο στην Αθήνα.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More