24.1.10

Δημήτρη είμαστε κοντά σου !!

H Δημοκρατία στο απόσπασμα: Ξυλοκόπησαν και συνέλαβαν δημοσιογράφο της "Ελεύθερης Ωρας"!

Αποφάσισαν προφυλάκιση του δημοσιογράφου μας Δημήτρη Παπαγεωργίου! Αιματοβαμμένο μεροκάματο για ένα παιδί της οικογένειας της «ΕΩ»! Αφού τον στοχοποίησαν, τον χτύπησαν, τον συνέλαβαν (με τη βοήθεια και αναγνώριση των… καλοθελητών του ΣΥΡΙΖΑ και του αντιεξουσιαστικού χώρου) την ώρα που προσπαθούσε να βγάλει το ψωμί του, θέλουν τώρα να τον φιμώσουν, κλείνοντάς τον στη φυλακή. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΣΟΚ!
Η κοινοβουλευτική Δημοκρατία στο απόσπασμα, από σταλινικούς αριστεριστές της δεκάρας! Στο βωμό της εξυπηρέτησης των μικροπολιτικών συμφερόντων των «πράσινων» και της βίαιης καταστολής των αντιδράσεων για το μεταναστευτικό (που έχουν αποφασίσει προφανώς στο Μαξίμου), καταστρέφουν τη ζωή 44 παιδιών και των οικογενειών τους, εκ των οποίων 12 ανηλίκων, χρησιμοποιώντας «απαθείς» αστυνομικούς (το τι μας είπαν κάποιοι, δεν περιγράφεται!) και εισαγγελείς! Προσέξτε ερώτηση της εισαγγελέως στον συντάκτη μας: «Μα πως ενδιαφέρεται να καλύψει το αντιρατσιστικό συλλαλητήριο η Ελεύθερη Ωρα; Δεν είναι Δεξιά εφημερίδα;»!!! Δηλαδή ο Ιός της… αριστερής Ελευθεροτυπίας που ασχολείται κάθε εβδομάδα με τη Δεξιά, γιατί δεν καλείται σε απολογία; Μα τι λογική είναι αυτή;
http://www.elora.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=1900:2010-01-24-17-22-00&catid=5:hellas&Itemid=4


44 προφυλακίσεις στο βωμό του αντιρατσισμού


240110-dikasthriaΔεκάδες πατριώτες στη φυλακή, μεταξύ τους και δημοσιογράφος!

Καθεστωτική και σταλινική αλητεία της σάπιας κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ! Με τη συνδρομή ενός ανακριτή για τα έργα και τις ημέρες του οποίου στην υπόθεση της Siemens έχουμε όλοι διαβάσει στον Τύπο, του Νίκου Ζαγοριανού (για να μην ξεχνιόμαστε: διώκεται ποινικά για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας, κατόπιν μηνύσεων που είχαν κατατεθεί εις βάρος του από κατηγορούμενους της υπόθεσης Siemens, τους οποίους προφυλάκισε, χωρίς όμως να τους δώσει πλήρη αντίγραφα της δικογραφίας της απόφασης-την υπόθεση χειρίζεται ο εφέτης Χρήστος Χασιώτης), η κυβέρνηση προσπαθεί να καταστρέψει τη ζωή 44 νεαρών, εκ των οποίων οι 12 είναι ανήλικοι, αλλά και των οικογενειών τους, για να στείλει μήνυμα ότι οι αντιδράσεις στο νομοσχέδιο κατά του μεταναστευτικού, είναι «μάταιες». Προφυλάκιση λοιπόν όλων, ακόμη και ενός γονέα που έσπευσε να προστατεύσει το παιδί του από τη μανία των αναρχικών!
Φυσικά όλα αυτά και με τη συνδρομή «αυτόπτων μαρτύρων», δηλαδή ρουφιάνων από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον αντιεξουσιαστικό χώρο, που προσήλθαν αυθόρμητα για «αναγνωρίσεις», προφυλάκισαν όλους όσους συνελήφθησαν στη διάρκεια των επεισοδίων μεταξύ ατόμων που συμμετείχαν σε «αντιρατσιστικό συλλαλητήριο» και αντισυγκέντρωση σε διπλανό χώρο. Φυσικά, στη ΓΑΔΑ έσκασε μύτη για να «εποπτεύσει» και ο γνωστός Στρατούλης του ΣΥΡΙΖΑ... «Επαγγελματικά» πράγματα... Όπως αντιλαμβάνεστε, ΟΛΟΙ οι συλληφθέντες είναι από την «από δω μεριά». Η ΕΛΑΣ, στην υπηρεσία του ΣΥΡΙΖΑ και του αντιεξουσιαστικού χώρου. Εδώ είμαστε όμως εμείς, όλοι οι Έλληνες Πατριώτες για να συμπαρασταθούμε στους συναγωνιστές που διώκονται. Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, μόλις ξεκίνησε. Κινηματικά, αυθόρμητα και αγωνιστικά! Όλοι στις επάλξεις, όλοι δίπλα στους διωκόμενους από το σαθρό «σύστημα» συναγωνιστές!
Από την εφημερίδα Ελεύθερος Κόσμος .


Έλληνες γρηγορείτε.......

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι όλοι οι Έλληνες που αγαπούν την πατρίδα τους και θέλουν η χώρα τους να παραμείνει Ελληνική, έχουν ξεσηκωθεί για το κατάπτυστο νομοσχέδιο, που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θέλει να φέρει για ψήφιση στη βουλή ,με σκοπό την νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών.  
Δυστυχώς όμως στους ΕΛΛΗΝΕΣ πατριώτες δεν επιτρέπεται καμία αντίδρασης καμία εκδήλωσης διαφωνίας και ακόμη περισσότερο καμία διαδήλωση στους δρόμους των Αθηνών. Ενώ ο κάθε λαθρομετανάστης μπορεί να διαδηλώνει στους δρόμους  και να βυθίζει την πρωτεύουσα της χώρας στο χάος , να καταλαμβάνει πλατείες και να μην επιτρέπει σε  Έλληνες να κάνουν την βόλτα τους ,να έχει μετατρέψει σε γκέτο ολόκληρες συνοικίες  ,εάν  κάποιος Έλληνας ή ομάδα Ελλήνων αντιδράσουν για την κατάσταση αυτή, τότε ξεσηκώνεται εναντίων τους όλος αυτός ο εσμός των λεγόμενων αντιρατσιστών , οι οποίοι συνεπικουρούμενοι  από την συντεχνία των πληρωμένων δημοσιογράφων της διαπλοκής,βάλλουν με κάθε μέσο που διαθέτουν εναντίων των πατριωτών . Όλοι αυτοί οι αντιρατσιστές, είναι αυτοί οι οποίοι υποστηρίζουν τους λαθρομετανάστες για να έχουν τα διαπλεκόμενα αφεντικά τους, φτηνά εργατικά χέρια και έχουν φέρει σε απόγνωση τους εργάτες από τους οποίους έχουν πάρει όλες τις δουλειές . Είναι αυτοί οι οποίοι με το παρεμπόριο και τις μαϊμούδες προϊόντα που πωλούν ,έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τους όλους τους νομοταγείς εμπόρους . Πολλά καταστήματα έχουν κλείσει και οι υπάλληλοι των καταστημάτων αυτών περιμένουν την βοήθεια από το φιλόπτωχο ταμείο ανεργίας, όταν θα αποκτήσει σάλιο, γιατί κατά τον κο Λοβέρδο δεν υπάρχει ούτε σάλιο . Όταν λοιπόν διαμαρτυρηθείς για όλα αυτά σε χαρακτηρίζουν ρατσιστή και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς, εάν δε έχεις την ατυχία να συλληφθείς τότε σε παραπέμπουν στο εισαγγελέα και μετά ο θεός να βάλλει το χέρι του για ότι πρόκειται να σου συμβεί.
Είναι πλέον γνωστό ότι χθες Σάββατο στην περιοχή των αμπελοκήπων συνελήφθησαν 44 Έλληνες πατριώτες οι οποίοι προσπάθησαν να διαδηλώσουν για την πατρίδα τους και για την περιοχή τους .Ήθελαν να παραμείνει η πατρίδα μας Ελληνική  να μη παραδοθεί στις ορδές των λαθρομεταναστών και των λοιπών αναρχικών οι οποίοι καθημερινά καταπιέζουν τον Ελληνικό λαό ενώ το κράτος που πρέπει να μας προστατεύει απουσιάζει επιδεικτικά. Όπως έγινε γνωστό οι 44 πατριώτες παραπέμπονται στον εισαγγελέα σε βαθμό κακουργήματος  διότι είπαν όχι στην εθνική αποδόμηση και τον εποικισμό της Ελλάδος από την ανεξέλεγκτη πλέον εισβολή των νεοβαρβάρων λαθρομεταναστών.
Πρέπει λοιπόν όλοι  μας να τους συμπαρασταθούμε και να βρεθούμε κοντά τους την ΔΕΥΤΈΡΑ25/1/2010 στις 5 το απόγευμα στο κτήριο 10 των Δικαστηρίων της παλαιάς Σχολή Ευελπίδων .  
Νίκος Αγαπηνός .


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More