13.5.11

Αποκαλύψεις από την στυγερή δολοφονία.

Ιδού οι φονιάδες: Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΑΣΠΡΑ ΚΑΙ ΕΣΦΑΖΕ ΣΑΝ ΣΑΤΑΝΑΣ.


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/05/untitled.jpg?w=280&h=344 
ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ. ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΟ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΤΟΝ ΜΩΧΑΜΕΝΤ (κλικ στην εικόνα που ακολουθεί για μεγένθυση).

Αποκάλυψη από τον Στέφανο Χίο.
 Ένα καρέ από βίντεο από κάμερα ασφαλείας, είναι μέχρι ώρας το μοναδικό συγκεκριμένο «καθαρό» οπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους αστυνομικοί(απ’ όσα τουλάχιστον εγώ γνωρίζω)για να ψάξουν με αυτό ως μπούσουλα τους δύο ή τρεις φονιάδες που σκότωσαν τον 44χρονο έλληνα πατριώτη Μανώλη Καντάρη στην οδό Γ’Σεπτεμβρίου 57. Στο μέρος της ανθρωποθυσίας.
Το καρέ που βλέπετε είναι αυτό που προβάλλεται στην εικόνα, όσο καθαρό μπορεί να είναι. Διακρίνεται αυτό το κάθαρμα με τα άσπρα(δεξιά της εικόνας), αυτός ο σατανάς από την Βόρειο Αφρική(μάλλον Αλγερινός ή Μαροκινός φαίνεται)που χειρίζεται το μαχαίρι σαν το κομπολόι. Αυτό το κάθαρμα που διακρίνεται στην εικόνα, μαζί με το άλλο κάθαρμα που περπατάει μπροστά του και φοράει μαύρα, είναι οι δύο από τους τρείς μαχαιροβγάλτες που ξέκαναν το παλικάρι. Το βίντεο είναι από κάμερα που καταγράφει τις κινήσεις τους στις 4.46 το ξημέρωμα της Τρίτης. 4 λεπτά πριν το φονικό. Όταν τον είχαν πάρει στο κατόπι και τον παρακολουθούσαν για να τον ληστέψουν. Μετά τον στρίμωξαν στην γωνία της Ηπείρου με τον Γ’Σεπτεμβρίου και τον έσφαξαν. Δείτε την φωτογραφία από την κάμερα ασφαλείας:

Στη μέση διακρίνεται η σκιά από τον ασπροντυμένο βρικόλακα που κάποια στιγμή γυρνάει το κεφάλι του για να δει πίσω του. Έπαιρνε και τις προφυλάξεις του το τομάρι.
Λέγεται από την αστυνομία ότι υπάρχει από άλλη κάμερα και η σκηνή της δολοφονίας. Μακάρι. Εμένα πάντως μου είπανε αυτοί που είδαν το ανακριτικό υλικό ότι το δολοφονικό πέσιμο στο Μανώλη κρατάει 10’’ και από την συγκεκριμένη κάμερα διακρίνονται μόνον φιγούρες. Δυστυχώς. Μακάρι η αστυνομία να έχει καθαρά τα πρόσωπα των δολοφόνων. Αν τα έχει, η άποψη μου είναι ότι πρέπει να τα δώσει στην δημοσιότητα. Είναι χρέος της. Πατριωτικό. Παρά το γεγονός ότι φοβάται πως η δημοσιοποίηση μπορεί να τους λουφάξει ή να τους αναγκάσει να την κοπανήσουν για το εξωτερικό μέσω Πάτρας.
Στην υπόθεση υπάρχει πληροφορία ότι εμπλέκεται και ένας Αφγανός σωματέμπορας από την Μαφία του κέντρου. Ένας βρώμικος αδίστακτος αλήτης, ονόματι Μοχάμεντ, που συνεργάζεται με κυκλώματα Βορειοαφρικάνων ληστών που έχουν κατακλέψει γυναίκες και πεζούς αλλά και οδηγούς αυτοκίνητων στην σφηκοφωλιά της Ομόνοιας και των γύρω περιοχών του γκέτο. Το γεγονός ότι αυτά τα γουρούνια έφτασαν να σκοτώσουν- αφού η «δουλειά τους» είναι οι κλοπές-δείχνει ότι πρέπει να ήταν «κόκαλο» στην κόκα. Και ρωτώ: Φταίω τώρα εγώ εάν ταχθώ αναφανδόν σε τέτοιες περιπτώσεις υπερ της θανατικής ποινής;


Ζητάμε...

Το μυστικό της κερδοσκοπίας είναι να αγοράζεις όταν το αίμα κυλάει στους δρόμους.

Το μυστικό της κερδοσκοπίας είναι να αγοράζεις όταν το αίμα κυλάει στους δρόμους.
Βαρώνος Ρότσιλντ, 1840-1915, Βρετανός τραπεζίτης
.
Με όλους τους τρόπους μας σπρώχνουν σε αιματοκύλισμα, ακόμα και συμμέτοχους στους βομβαρδισμούς της Ισλαμικής Λιβύης μας βάλανε (ώστε να εξωθήσουν σε δεδομένη στιγμή όλους τους ισλαμιστές λάθρο εναντίον μας).
Ακόμα και η.....
κυβέρνηση μας είναι πουλημένη και μας οδηγεί σε αναπόφευκτο...
αδιέξοδο βάζοντας συνεχώς νέα μέτρα και στρέφοντας την μια επαγγελματική ομάδα απέναντι στην άλλη.
Θέλουμε παραίτηση των αρμοδίων ανίκανων Υπουργών τώρα!
Θέλουμε εκλογές το συντομότερο, και δεν υποστηρίζουμε τα κόμματα που μας έχουν πουλήσει.
Σε όλα τα προβλήματα υπάρχει και μια λύση. Η λύση δεν είναι να οπλιστούμε και να ξεκληρίσουμε τους λάθρο και να στήσουμε οδομαχίες. Μπορούμε πολιτισμένα και εύκολα να τους διώξουμε αρκεί να υπάρχει πολιτική θέληση, αν δεν την έχει η παρούσα κυβέρνηση θα την έχει η επόμενη!
Οποιαδήποτε κίνηση πρέπει να γίνει σε αυτή την κατεύθυνση, σε αλλαγή Κυβέρνησης.
Σε καμιά περίπτωση δεν μας συμφέρουν τέτοιου τύπου θερμοκέφαλες κινήσεις, παίζουμε το παιχνίδι άλλων. Πρέπει να φερθούμε πιο έξυπνα από αυτούς.
Δεν μας περισσεύουν χρήματα για εισιτήρια/ξενώνες/απελάσεις και διακοσάευρα χαρτζιλίκια που προτείνουν ανεπάγγελτοι Υπουργοί που το μόνο που ξέρουν είναι να διαχειρίζονται τα δικά μας χρήματα και να μεγαλώνουν το χρέος.
Πρέπει να ζητήσουμε:
1. Ενίσχυση περιπολιών της αστυνομίας ακόμα και με στρατιωτικά τμήματα.
2. Κατάργηση ασύλου στα Πανεπιστήμια για να μην κρύβονται μέσα οι λάθρο (δεν είναι διακίνηση ιδεών αλλά παραεμπόριο).
3. Καθημερινοί έλεγχοι και κατασχέσεις των προϊόντων που πουλάνε οι λάθρο σε όλη την Ελλάδα και συνεχώς και όχι περιστασιακά.
4. Έλεγχος από που και από ποιους προμηθεύονται τα προϊόντα που πουλάνε.
5. Έλεγχος και αυτών που πουλάνε ή δίνουν προϊόντα προς πώληση στους λάθρο, αλλά έλεγχος και σε αυτούς που προσλαμβάνουν λάθρο για «μαύρη» εργασία με αυστηρά πρόστιμα.
6. Προμήθεια στους λάθρο αντί ελαχίστου τιμήματος προσωρινής κάρτας για να φύγουν από την Ελλάδα για Ευρώπη.
7. Έλεγχος σε όλες τις εταιρείες money transfer για το ποιοί στέλνουν χρήματα έξω και φορολόγηση ακόμα και από το πρώτο ευρώ. Κατάσχεση των χρημάτων που δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την αποταμίευση τους (προφανώς προϊόντα παράνομης εργασίας ή κλοπής) τα οποία δεν έχουν δηλωθεί φορολογηθεί και πληρωθεί ασφάλιστρα υγείας.
8. Απαγόρευση ενοικίασης κατοικιών και καταστημάτων σε λάθρο με αυστηρές ποινές στους ιδιοκτήτες.
9. Συνεχής έλεγχος από την εφορία και λοιπές κρατικές υπηρεσίες στα καταστήματα που έχουν ανοίξει αλλοδαποί. Είναι γνωστό ότι δεν αποδίδουν ΦΠΑ και ασφάλιστρα και με τον ίδιο κωδικό διατηρούν δυο τρία ή τέσσερα καταστήματα.
10. Οι λογαριασμοί από τα διάφορα νοσοκομεία που προσέρχονται οι λάθρο να αποστέλλονται στις πρεσβείες τους.
11. Να τους γυρίσουμε μπούμερανγκ τη σύμβαση και όσους συλλαμβάνουμε εδώ να τους στέλνουμε πακέτο στα Ευρωπαϊκά κράτη με το αιτιολογικό ότι μπήκαν στην Ευρώπη πρώτα από την Γερμανία την Γαλλία την Ολλανδία και την Αγγλία, έτσι θα είναι αναγκασμένοι οι υπόλοιποι «πολιτισμένοι» Ευρωπαίοι να δεχθούν τους λάθρο αλλά και να μας πληρώσουν τα έξοδα υποδοχής, περίθαλψης και μεταφοράς.
Αν παρ όλα αυτά κάποιοι παραμείνουν τότε ας τους δώσουμε κάρτα εργασίας και ας τους νομιμοποιήσουμε ώστε να δουλεύουν, φορολογούνται και να πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές.
Θ.Χ
http://epanastasi-gr.blogspot.com


Το μεταφέρουμε και εμείς με πολύ πόνο.

Αυτόπτης μάρτυρας που κανένα διαπλεκόμενο τηλεοπτικό κανάλι δεν έδειξε!



Ήλθε ο ασχημομούρης και έδωσε εντολές στα λαμόγια της βουλής!

Βρείτε τα μεταξύ σας, "προστάζει" ο Τόμσεν!αύξηση του μεγέθους γραμματοσειράς




Από πού αντλεί τέτοιο απύθμενο θράσος ο κ. Τόμσεν, υπάλληλος ενός διεθνούς οργανισμού, απέναντι στους εκλεγμένους βουλευτές της χώρας;
Ρόλο γκαουλάϊντερ, διεκδικεί, καθώς φαίνεται ο κ. Πώλ Τόμσεν, αφού ούτε λίγο, ούτε πολύ, επιχειρεί να υποκαταστήσει τη λαϊκή βούληση και να προδιαγράψει τις πολιτικές εξελίξεις την Ελλάδα, όπως προκύπτει από τις χθεσινές του παραινέσεις προς τους εκπροσώπους των δύο μεγάλων κομμάτων στη συνάντησή του μαζί τους στην επιτροπή Οικονομικών υποθέσεων της Βουλής, κατόπιν δικού του αιτήματος.
Αφού επανέλαβε πως η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και πως στόχος τους είναι να βοηθήσουν όσο το δυνατό περισσότερο για την υπέρβαση των προβλημάτων, στη συνέχεια, όπως ανέφεραν στους δημοσιογράφους τόσο ο κ. Βρούτσης, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, όσο και ο κ. Βορίδης, βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., παρότρυνε τα δύο μεγάλα κόμματα να τα βρουν μεταξύ , να συναινέσουν στην εφαρμογή του μνημονίου.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Βορίδης  «η τρόϊκα μας είπε, εμείς σας δώσαμε 110 δις ευρώ. Εσείς θα κάνετε μεταρρυθμίσεις ή θα συνεχίσει η ίδια κατάσταση;», ενώ πρόσθεσαν ότι «θα πρέπει ΠαΣοΚ και ΝΔ να καθίσουν κάτω να τα βρουν για να υλοποιηθεί το πρόγραμμα.
Επιπλέον, αίσθηση, προκάλεσε η παρατήρηση της τρόϊκας με αφορμή επισήμανση την οποία φέρεται να έκανε ο κ. Κεφαλογιάννης  σχετικά με τις προτάσεις που παρουσίασε ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαράς στο Ζάππειο, μεταξύ των οποίων και η μείωση της φορολογίας για τις επιχειρήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες οι τροϊκανοί είπαν ότι «αν κάτι τέτοιο δεν συνοδευθεί με μείωση των δημοσίων δαπανών, είναι σα να βάζεις το κάρο μπροστά απ’ το άλογο».
Δημοσιεύθηκε στην Πολιτική


Αυτός και αν είναι σωτήρας...

Θύματα του μνημονίου και οι συμβασιούχοι

  
Εξοικονόμηση 1,8 δισ. τα προσεχή τρία χρόνια θα επιτευχθεί με τη μείωση των προσλήψεων συμβασιούχων στο Δημόσιο. Οι προσλήψεις συμβασιούχων θα περιοριστούν από 50.000 που προβλέπεται από το Μνημόνιο σε 25.000 το χρόνο, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών, Γ. Ραγκούση, μετά τη συνάντησή του σήμερα το μεσημέρι με τους εκπροσώπους της τρόικας.
Εξάλλου, όσον αφορά στις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μετά τις αποχωρήσεις, το 2010, 53.500 υπαλλήλων, ο αριθμός νέων προσλήψεων με βάση το ποσοστό 1/5 (δηλαδή, αντιστοιχία μίας πρόσληψης για κάθε πέντε αποχωρήσεις), φτάνει τις 10.600. Ωστόσο, μέχρι σήμερα έχουν εγκριθεί μόνο 1.145 προσλήψεις (από τις οποίες 1.000 άτομα διορίζονται στο υπουργείο Υγείας και 145 στο υπουργείο Δικαιοσύνης), χωρίς να αναμένεται να εγκριθούν και άλλες για το 2011. Έτσι, το ποσοστό από 1/5 μετατρέπεται σε 1/10.
Με αυτά τα στοιχεία, το μισθολογικό κόστος από τα 22 δισ. ευρώ το 2009 φθάνει σήμερα περίπου στα 18 δισ., ενώ το 2013 αναμένεται να περιοριστεί κι άλλο, περίπου στα 16 δισ. ευρώ.
Όπως είπε ο κ. Ραγκούσης, το υπουργείο Εσωτερικών έχει προχωρήσει σε όλες τις ενέργειες (πρόγραμμα «Καλλικράτης» κ.λπ.) για εξοικονόμηση εσόδων, επεσήμανε ωστόσο πως το μεγάλο κονδύλι που βαραίνει το Δημόσιο παραμένει το ποσό των 55 δισ. ευρώ το χρόνο που απαιτούνται για τους τομείς της Υγείας, Πρόνοιας και Ασφάλισης.

Δημοσιεύθηκε στην Πολιτική


Δεν φτάνει που μας τα παίρνει μας εξοργίζει και με την λαχανοφυλλάδα του!

Μπόμπολα, το παραμύθι του "ρατσισμού" δεν πουλάει πλέον... αντίθετα ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ.



13/5/2011Ο Μπόμπολας, από τους κύριους ωφελημένους της λαθρομεταναστευτικής λαίλαπας, έρχεται σήμερα με ένα πρωτοσέλιδο που θυμίζει Μαντέλη του 1998. Για τόσο μαλάκες μας περνάει.
Ο Μπόμπολας που ανέλαβε τα μεγαλύτερα έργα και βέβαια τα περιβόητα Ολυμπιακά που ΦΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ρίχοντας την στον ιστό του μνημονίου,
Ο Μπόμπολας που θησαύριζε με τους υπεργολάβους των χρυσοπληρωμένων Ολυμπιακών έργων να χρησιμοποιούν ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ για να ρίχνουν το κόστος. Βέβαια ο Μπόμπολας αυτό δεν το ήξερε ο άνθρωπος ήταν "απασχολημένος" να εκβιάζει την κυβέρνηση για τον βασικό μέτοχο.
Έρχεται να μας πει για "ρατσιστικό πογκρόμ" ταΐζοντας μας τις μαλακίες του ληστρικού εκσυγχρονισμού με τους "κακούς ρατσιστές" και τους προοδευτικούς Τσουκάτους.
Την ίδια στιγμή, κουβέντα για την ιστορική φράση που ακούστηκε χθες από τα γκρι σκουπίδια στο κέντρο της Αθήνας: ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ! ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ!
Γιατί δεν απέχει πολύ από τα πιστεύω του Μπόμπολα: ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΕΞΤΕ ΤΟΝ!


Για τον αδικοχαμένο ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΤΑΡΗ

Δελτίον τύπου γιὰ τὴν δολοφονία.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θλίψη και οδύνη
για τη στυγερή δολοφονία του άτυχου συναδέλφου μας ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΤΑΡΗ

Εκφράζουμε τη θλίψη και την οδύνη μας για τη δολοφονία του συναδέλφου μας Μανώλη.  Ταυτόχρονα, όμως, εκφράζουμε την οργή και την αγανάκτησή μας, γιατί το κέντρο της Αθήνας έχει υποδουλωθεί στους εμπόρους ναρκωτικών, στους νταβατζήδες, στις συμμορίες διαφόρων εθνικοτήτων και σε γκέτο κάθε λογής εγκληματικών και κακοποιών στοιχείων, με την ανοχή του Κράτους και την πλήρη απουσία στοχευμένης αστυνόμευσης.
Στην οικογένεια του Μανώλη, τα παιδιά του, τη γυναίκα του και τους γονείς του, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε το αίμα του να είναι το τελευταίο και η αφορμή για να απελευθερωθεί η Αθήνα.
Στη νεογέννητη κορούλα του, που τα γεννέθλιά της θα είναι στη μνήμη του πατέρα της, της ευχόμαστε όταν θα μεγαλώσει να βρει μια πόλη ανθρώπινη και ασφαλή για να χτίσει τα όνειρά της.
Η Εκτελεστική Επιτροπή
Φιλονόη ἐκ τοῦ Πόντου


Φον Δημητράκη τα ακούς...

ΜΠΟΥΡΧΑΝΕΤΙΝ ΧΑΚΓΚΙΟΥΝΤΕΡ.

Περιοδικό Αζινλίκτσα   11-5-2011.

O δικηγόρος Μπουρχανετίν Χαγκιουντέρ που εξελέγη πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD) κατά την 52η Γενική συνέλευση του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στις 8 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη, ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσει με δελτίο τύπου τους στόχους της νέας διοίκησης.
Η δήλωση που έκανε στο Αζινλίκτσα ο πρόεδρος του BTTDD είναι η εξής : ¨Καλώ όλους τους Δυτικοθρακιώτες να είναι μέσα σε ομόνοια και ομοψυχία και όλοι μαζί να βρούμε λύσεις για τα προβλήματα. Αν όλοι κινηθούμε με συνείδηση των ευθυνών μας θα υπηρετήσουμε καλύτερα την κοινότητα μας.
Τώρα ετοιμάζουμε ένα σαφές δελτίο τύπου που θα περιγράφει τους στόχους που έχουμε ως σύλλογος. Μετά την τελετή παράδοσης χώματος που έχουμε αναλάβει ως Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης στις 16 Μαΐου, με μια ανακοίνωση τύπου θα κοινοποιήσουμε τα μηνύματα μας¨.
Σχόλιο : κύριε πρόεδρε η φωτογραφία από την εκλογή σας αποσαφηνίζει τους στόχους σας. Ο πόθος δεν κρύβεται…


Πότε θα ασχοληθεί με την Θράκη μας η πράσινη ακρίδα;

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΚΕΜ.

Εφ. Μπιρλίκ   12-5-2011.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΚΕΜ Ο ΤΖΕΜΙΛ ΚΑΠΖΑ.
Στις 9 Μαΐου 2011 έγινε κατανομή αρμοδιοτήτων των μελών που είχαν εκλεγεί στο Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή της Πολιτιστικής Εκπαιδευτικής Εταιρίας της Μειονότητας της Δυτικής Θράκης (ΠΕΚΕΜ) στις εκλογές που έγιναν στις 4 Μαΐου 2011.
Η κατανομή αρμοδιοτήτων έγινε στα κεντρικά γραφεία της ΠΕΚΕΜ στην Ξάνθη παρουσία του προέδρου του συνεδρίου κυρίου Μεχμέτ Ντεβετζίογλου και των γραμματέων Μεχμέτ Μολλά Αχμέτ και Χασάν Τσιαμπάζ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Ελεγκτική Επιτροπή που θα ασκούν καθήκοντα επί δύο χρόνια καθορίστηκαν ομόφωνα ως ακολούθως.
Διοικητικό Συμβούλιο:
 1. Τζεμίλ Καπζά Πρόεδρος
 2. Τζαφέρ Χαφίζ Μεχμέτ Αντιπρόεδρος
3. Γιουκτσέλ Νουρήογλου Γενικός Γραμματέας
 4. Τζαχίντ Τσινγκούρ Ταμίας
 5. Αλή Εμίν Μέλος
 6. Γκιουλάϊ Μεχμέτ Μέλος
 7. Ρεμζή Σιαμπάν Μέλος
 Ελεγκτική Επιτροπή:
 1. Σουκράν Ραήφ Πρόεδρος
 2. Ρασήμ Χίντ Μέλος
 3. Μπεκίρ Μουσταφάογλου Μέλος
Σχόλιο : Η Πολιτιστική Εκπαιδευτική Εταιρία της Μειονότητας της Δυτικής Θράκης (ΠΕΚΕΜ), είναι το όχημα μέσω του οποίου οι τουρκόφρονες σχεδιάζουν  βήματα στην εκπαίδευση, μέσω της ίδρυσης ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων. Τα λεφτά άγνωστο από που…………. Ήδη στο παρελθόν ο τέως περιφερειάρχης Σταμάτης είχε αποτρέψει την ίδρυση γυμνασίου στη Φιλλύρα. Για το τι θα κάνει ο νέος αιρετός περιφερειάρχης δεν ξέρω. Θα παρακολουθούμε, γιατί είναι σίγουρο πως επανήλθαν στο αίτημα τους. Giorgo, όπως βλέπεις το καρντάσι σου δουλεύει στην Ελληνική Θράκη…. 


Στην τουρκία η βιομηχανική παραγωγή αυξάνεται και στην Ελλάδα εδώ και χρόνια οι πολιτικάντηδες έχουν σβήσει τα φουγάρα.

ΑΥΞΗΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ!

Εφ. Ζαμάν 9-5-2011.


Αυξήθηκε η βιομηχανική παραγωγή.
Η βιομηχανική παραγωγή στην Τουρκία αυξήθηκε τον μήνα Μάρτιο σε ποσοστό 10,4% σε σχέση με τον ίδιο μήνα πέρσι. Σε μηνιαία βάση αυξήθηκε σε σχέση με τον Φεβρουάριο κατά 12,7%.
Η Τουρκική Στατιστική Υπηρεσία ανακοίνωσε τους δείκτες για την βιομηχανική παραγωγή του μήνα Μαρτίου 2011.Με βάση αυτά τα στοιχεία τον μήνα Μάρτιο σε σχέση με τον προηγούμενο Μάρτιο παρατηρήθηκε αύξηση 4,5% στις εξορυκτικές και λατομικές δραστηριότητες, 10,4% στην μεταποίηση και 11,9 % στην παραγωγή ρεύματος, φυσικού αερίου και διανομής τους.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ
Η μεγαλύτερη αύξηση ήταν με 26% στα προϊόντα κεφαλαιουχικών αγαθών,. Ακολουθούνε με 14,2% τα καταναλωτικά προϊόντα διαρκείας, με 13,6% η ενέργεια, με 7% η παραγωγή ενδιάμεσων αγαθών, και τέλος με 3,5% τα προϊόντα άμεσης κατανάλωσης.
Στην μεταποίηση την πρώτη σειρά έχει ο τομέας των δερμάτων και των σχετικών προϊόντων με 39,75% αύξηση.
Οι εκτυπώσεις έχουν αύξηση 29,6 %, τα έπιπλα 29,5%, και τα προϊόντα διυλιστηρίου 25,8%.Στην ίδια περίοδο 9,7% μείωση παρουσιάστηκε στην παραγωγή προϊόντων καπνού.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More