16.6.12

'Εφυγε ο Ροζέ Γκαριντύ.



Logxi On Line.
Έφυγε ο φιλόσοφος Ροζέ Γκαροντύ
Στην ηλικία των 98 ετών έφυγε από τη ζωή ο Ροζέ Γκαροντϋ. Μια πολυσχιδής προσωπικότητα, με μεγάλο συγγραφικό έργο, με το οποίο αποκάλυψε τα σιωνιστικά ψευδή της μεταπολεμικής προπαγάνδας, και τον εκφυλισμό της δυτικής καταναλωτικής κοινωνίας. Το 1996 δημοσίευσε το συγκλονιστικό έργο του, «Θεμελιώδεις Μύθοι της Ισραηλινής Πολιτικής» για το οποίο το 1998 καταδικάστηκε σε φυλάκιση με αναστολή για την άρνηση του Ολοκαυτώματος καθώς υποστήριξε ότι «το Ολοκαύτωμα δεν συνέβη όπως μας λένε». Πρώην μέλος του κομμουνιστικού κόμματος Γαλλίας διεγράφη το 1970 από τους κομμουνιστές , ενώ έμεινε κρατούμενος επί 33 μήνες σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, κατά την διάρκεια της κατοχής της Γαλλίας από τους Γερμανούς.
Τα βιβλία του «Οι θεμελιώδεις μύθοι της ισραηλινής πολιτικής», «Ο ισραηλινός σιωνισμός στο εδώλιο», και «ΗΠΑ η εμπροσθοφυλακή της παρακμής», έχουν μεταφραστεί στα ελληνικά και έχουν εκδοθεί από τις εκδόσεις του Γιάννη Σχοινά «Νέα Θέσις».
Με αφορμή τον θάνατο του Γάλλου διανοουμένου, το βιβλιοπωλείο μας προσφέρει τα βιβλία του Ροζέ Γκαρωντύ με 20% έκπτωση!

δείτε την σελίδα του Γκαρωντύ στο διαδίκτυο rogergaraudy.blogspot.gr

 http://www.logxi.com.


Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕ.

Διαβάστε στον «ΕΚ» που κυκλοφορεί σήμερα Σάββατο 16 Ιουνίου


tnΜαυρίστε τους ραβίνους του χρήματος. Δεξιούς και αριστερούς, μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς. Γιατί η Ελλάδα μπορεί να ζήσει χωρίς τοκογλύφους και χωρίς συνιστώσες. Ξένοι κακοποιοί με το δάκτυλο στην σκανδάλη. Χοντρή μπίζνα με το δουλεμπόριο. Με τις ευλογίες του Ισραήλ, σφαγές χριστιανών στη Συρία. Ανοίγουμε αντί να κλείνουμε εργοστάσια. Πρόταση της ΝΕΟΣ για επαναλειτουργία κλειστών μονάδων. Συνέντευξη με τον τενόρο Γιάννη Χριστόπουλο. Γράφουν ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, ο Σπύρος Χατζάρας, ο Βαγγέλης Χανιώτης και ο Μάνος Κώνστας.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More