19.3.10

Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ !!!!!!

Διαβάστε στον «ΕΚ» που κυκλοφορεί το Σάββατο 20 Μαρτίου


190310-ekΜηνύουν τον Νικήτα Κακλαμάνη. Έμποροι και κάτοικοι των Αθηνών, αγανακτισμένοι για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη τους, κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατά του δημάρχου Αθηναίων. Μας «στόλισε» πάλι το State Department! Για τρίτη συνεχή χρονιά, οι Αμερικανοί ασχολούνται με τον «ΕΚ», αναφερόμενοι στις περίφημες «αντιρατσιστικές» δίκες με τους Εβραίους. Μόνο στην εφημερίδα μας: παρ' ολίγο μακελειό στο ΑΤ του Διεθνούς Αεροδρομίου της Αθήνας. Βρέθηκε όπλο που είχε κλαπεί από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη το 2008, σε έλεγχο στα αποχωρητήρια των αλλοδαπών, λίγο πριν την εξέγερσή τους, την οποία απέκρυψαν! Το ΠΑΣΟΚ βάζει χέρι στο παγκάρι της Εκκλησίας, χωρίς να ξεκαθαρίζει τι θα γίνει με το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο. Σκληρή απάντηση στην κυβέρνηση από τον Καλαβρύτων Αμβρόσιο. Ο άδικα προφυλακισμένος Δημήτρης Παπαγεωργίου, μας δίνει κουράγιο από τη φυλακή και σηματοδοτεί τους αγώνες μας. «Άναψε το φιτίλι», γράφει αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα μας.


Τα ξεπούλησαν όλα!!!!

Toυ Πέτρου Χασάπη

Προσπαθεί ολόκληρο το καθεστώς να μας πείσει ότι το «Βόρεια Μακεδονία» είναι γεωγραφικός προσδιορισμός. Όμως γεωγραφικός προσδιορισμός σημαίνει ότι προσδιορίζω κάτι με σημείο αναφοράς κάποιο τόπο γεωγραφικά ορισμένο. Όταν για παράδειγμα λέμε ΠΓΔΜ, αυτό είναι γεωγραφικός προσδιορισμός γιατί αναφέρεται σε κάποια κρατική οντότητα που ήταν πριν τμήμα της γεωγραφικής επικράτειας της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Όταν λέμε Βόρεια Ελλάδα, αυτός είναι γεωγραφικός προσδιορισμός γιατί αναφέρεται σε.......συγκεκριμένη γεωγραφικά έκταση (Ελλάδα) και αντιδιαστέλλεται από άλλο γεωγραφικό προσδιορισμό, δηλαδή τη Νότια Ελλάδα.

Αν πούμε την δική μας επαρχία της Μακεδονίας, Ελληνική Μακεδονία, τότε κάποιος άλλος γεωγραφικός προσδιορισμός που θα θέλει να φέρει τον όρο Μακεδονία, θα πρέπει να έχει γεωγραφικό σημείο αναφοράς, έξω από την ελληνική επικράτεια. Για παράδειγμα ΠΓΔΜ ή Σλαβική Μακεδονία κ.λ.π.

Όταν όμως λέμε «Βόρεια Μακεδονία» έτσι ξεκάρφωτα, ερωτάται: Πως αυτό προσδιορίζεται γεωγραφικά; Ποιο είναι το γεωγραφικό σημείο αναφοράς, με βάση το οποίο διακρίνεται το «Βόρεια»; Για να δεχτούμε τον προσδιορισμό «Βόρεια Μακεδονία» θα πρέπει λογικά να υπάρχει και το γεωγραφικό αντίστροφό του δηλαδή «Νότια Μακεδονία». Εδώ ακριβώς είναι η παγίδα που μας στήνουν οι ξένοι για συντήρηση αλυτρωτικών βλέψεων (διαίρει και βασίλευε) και συνηγορεί και το εδώ κατεστημένο προκειμένου να αποφύγει τώρα μπλεξίματα που θα θέσουν σε δοκιμασία τις εξουσίες του. Όμως αυτή είναι μια κοντόφθαλμη πολιτική που θα μας θέσει σε σοβαρά προβλήματα, ακόμα και σε πόλεμο στο μέλλον, όπως είχαμε αναφέρει και σε άλλο άρθρο με τον τίτλο Το «Βόρεια Μακεδονία και οι ανεγκέφαλοι του ΠΑΣΟΚ».

Σκεφτείτε απλά ότι δεν είστε έλληνας πολίτης αλλά πολίτης μιας απομακρυσμένης χώρας και ακούτε ότι υπάρχει ένα κράτος με τον προσδιορισμό «Βόρεια Μακεδονία», αμέσως θα υποθέσετε ότι υπάρχει και το αντίστοιχό του «Νότια Μακεδονία». Αν τώρα μελλοντικά ακούσετε ότι εκδηλώνονται αλυτρωτικές βλέψεις από το «Βόρεια Μακεδονία» ή πολύ περισσότερο πληροφορηθείτε για εχθροπραξίες στην περιοχή, θα θεωρήσετε φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο, όπως και εμείς θεωρούμε φυσιολογικές τις συγκρούσεις ανά την υφήλιο όπου υπάρχουν διαφορές μεταξύ βορείων και νοτίων. Αμφιβάλει κανείς για την ικανότητα της προπαγάνδας των Σκοπιανών σε σχέση με τους δικούς μας ερασιτέχνες;
Προσπαθούν λοιπόν μέσα από τα ΜΜΕ του καθεστώτος (ΠΑΣΟΚ και μερίδα της Νέας Δημοκρατίας) να μας περάσουν για ηλίθιους και να μας πείσουν ότι το «Βόρεια Μακεδονία» είναι ένα απλός ανώδυνος γεωγραφικός προσδιορισμός, ενώ αποκρύπτουν την τραγική αλήθεια.

http://hassapis-peter.blogspot.com


Ο πατριωτισμός του .......

ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ;


Το κόμμα της «Βόρειας Μακεδονίας».
Το κόμμα που πούλησε τα Ιμια και τον Οτσαλάν.
Το κόμμα των Παγκαλοσημίτηδων.
Το κόμμα που δεν ακούει την αγωνία των Πομάκων και παραδίδει τη Θράκη στα σχέδια της Αγκυρας.
Το κόμμα της Δραγώνα και των ΜΚΟ.
Το κόμμα που ψευδολογώντας και παραπλανώντας ξεπουλά αδίστακτα την Εθνική ταυτότητα και προχωρά αδίστακτα στον εξισλαμισμό της χώρας???

ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ;
Ένας πρωθυπουργός που διαμηνύει απώλεια κυριαρχικών δικαιωμάτων προς κάθε κατεύθυνση. Ένας πρωθυπουργός που δε δίστασε να στοχοποιήσει οτιδήποτε εθνικό.
Ένας πρωθυπουργός που έκανε αντιπρόεδρο στο θίασό του τον Πάγκαλο του Οτσαλάν και των Ιμίων.
Ένας πρωθυπουργός που δέχτηκε να πάρει το ντροπιαστικό δακτυλίδι από το Σημίτη των νεκρών Ηρώων και των γκρίζων ζωνών???

ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΤΖΕΦΡΥ???
ΞΕΡΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΛΜΑΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ???
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΙΜΑ ΕΧΕΙ ΧΥΘΕΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑΣ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ???
Η συνέχεια εδώ.


Εθνικές εκδηλώσεις Μαρτίου !!!!!


ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΘΗΝΑ
 Οι εκδόσεις «Πελασγός» και η εβδομαδιαία εφημερίδα «Ελεύθερος Κόσμος» σας προσκαλούν την Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010, στις 7μ.μ. στο ξενοδοχείο PRESIDENT (Λεωφ. Κηφισίας 43, Αμπελόκηποι) στην παρουσίαση του νέου τρίτομου έργου του ιστορικού και Επιτ. Γενικού Διευθυντού Ι.Κ.Υ. Κώστα Ν. Μπαρμπή, με τίτλο: «1941-1949: Έτη αγώνων, θυσιών και αίματος».
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι: Ιωάννης Αντωνακέας (Αντιστράτηγος ε.α.) Χρήστος Χαρίτος (οικονομολόγος, μέλος της Κ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ.). Δημήτρης Ζαφειρόπουλος (εκδότης του «ΕΚ») και ο συγγραφέας Κώστας Ν. Μπαρμπής.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο εκδότης Ιωάννης Χρ. Γιαννάκενας


Κάποια μέρα θα πληρώσουν για όλα !!!

Αν αυτό συνέβαινε σε άλλους θα ήταν πρώτη είδηση...


Αν είχε μπει βόμβα και προκαλούσε τέτοιες καταστροφές σε οποιουσδήποτε άλλους σε οποιαδήποτε χώρα της γης θα ήταν πρώτη είδηση...
Στην Ελλάδα όμως και ειδικά για τους Έλληνες Εθνικιστές...θα περάσει στα ψιλά...


5ος όροφος

4ος όροφος

3ος όροφος

2ος όροφος

1ος όροφος


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More