19.5.12

Η ΓΕΝΕΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ!

ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εκδηλώσεις Π.Ο.Ε.
19 Μαΐου - Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας Ποντιακού Ελληνισμού

90 Χρόνια μετά την Μικρασιατική Καταστροφή και τον ξεριζωμό ο Ποντιακός Ελληνισμός συσπειρωμένος ενωτικά στις τάξεις της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος προετοιμάζεται πυρετωδώς σε όλη την χώρα να τιμήσει την ιερή μνήμη των 353.000 αθώων θυμάτων της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

Φέτος η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος διοργανώνει δύο μεγάλες Πανελλαδικές Συγκετρώσεις:

Θεσσαλονίκη. Σάββατο 19 Μαΐου 2012, Ώρα 19.00 στην Πλατεία Αγίας Σοφίας,
με κεντρικό ομιλητή τον Ελληνοαμερικανό Βουλευτή Θωμά Κατσιαντώνη

Αθήνα. Σάββατο 19 Μαΐου 2012, Ώρα 18.30 στο μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη,
με κεντρικό ομιλητή τον Στρατηγικό Σύμβουλο Νίκο Λυγερό.

Ο Πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος Καθηγητής Ιατρικής Γιώργος Παρχαρίδης τόνισε την ανάγκη ενεργοποίησης του πολιτικού κόσμου της χώρας προς την κατεύθυνση της Διεθνοποίησης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού από ξένα Κοινοβούλια και Διεθνείς Οργανισμούς, καθώς τα τελευταία χρόνια υπήρξαν σημαντικά βήματα με την αναγνώριση από το Σουηδικό Κοινοβούλιο τον Μάρτιο 2010 και από Πολιτείες των Η.Π.Α και της Αυστραλίας. Για την ενίσχυση αυτών των προσπαθειών η Π.Ο.Ε. σε αγαστή συνεργασία με τις αδελφές ομοσπονδίες του Απόδημου Ελληνισμού προχώρησε στην εφαρμογή μιας νέας στρατηγικής τακτικής μαζί με τους Αρμενίους και Ασσυρίους προτάσσοντας ένα νέο διεθνές μήνυμα: Τρεις Γενοκτονίες – Μία στρατηγική, που αποτυπώνει με σαφήνεια το πλαίσιο διεκδίκησης όλων των εθνικοτοπικών χριστιανικών ομάδων που υπέστησαν τις συνέπειες της πολιτικής εθνοκάθαρσης από την Οθωμανική και Κεμαλική διοίκηση κατά τα έτη 1914-1923.

Εις ό,τι αφορά το εσωτερικό η Π.Ο.Ε. έδωσε ένα τίμιο και πάνω από κομματικές γραμμές αγώνα για την αποδοχή εκ μέρους του Υπουργείου Παιδείας του νέου εγχειριδίου ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού της συγγραφικής ομάδας Κολιόπουλου-Μιχαηλίδη το οποίο ρητά αναφέρεται στην Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου καθώς και στο ζήτημα των Κρυπτοχριστιανών.

Η Π.Ο.Ε. αισθάνεται απολύτως δικαιωμένη για την τελική επιλογή του Υπουργού Παιδείας να εισαχθεί τελικά από την νέα σχολική χρονιά το νέο σχολικό εγχειρίδιο στην ΣΤ΄ Δημοτικού των σχολείων όλης της χώρας.

Τέλος ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε. Γιώργος Παρχαρίδης αναφερόμενος στην απειλή επιβολής προστίμων από τον Δήμο Θεσσαλονίκης για «παράνομη κατάληψη του χώρου της Πλατείας Αγίας Σοφίας» – καθώς ο ίδιος με απόφασή του θεώρησε προσχηματικά σωστό να μην δοθεί άδεια στην Π.Ο.Ε. – δήλωσε ότι «οι Πλατείες ανήκουν στον λαό, η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος είναι η λαϊκή έκφραση των 400 σωματείων μελών της σε όλο τον ελλαδικό χώρο και τιμώντας την ιστορία των διεκδικητικών αγώνων των τελευταίων 20 ετών θα είμαστε παρόντες στο προσκλητήριο της Μνήμης μαζί με τον λαό κατ’ εντολή του και συλλογική απόφασή του. Τα διοικητικά μέτρα, τα πρόστιμα και απειλές μηνύσεων που ανήκουν στην λογική άλλων εποχών που ο ελληνικός λαός τελεσίδικα έχει απορρίψει και καταδικάσει ιστορικά, δεν πτοούν ούτε σταματούν την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος που εκπροσωπεί αυθεντικά, πατριωτικά, δημοκρατικά, ενωτικά, συλλογικά όλον τον Ποντιακό Ελληνισμό απ’ άκρου σ’ άκρου της χώρας.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Παρχαρίδης
Καθηγητής Καρδιολογίας


ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
Λ. ΝΙΚΗΣ 1, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τ.Κ. 54624
ΤΗΛ: 2310227822
FAX: 2310227213
www.poe.org.gr
info@poe.org.gr

Τη Γενοκτονία των Ποντίων τιμά ο Δήμος Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη

Εκδήλωση αφιερωμένη στη Γενοκτονία των Ποντίων διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη το Σάββατο 19 Μαΐου 2012 στο Πάρκο Ποντιακού και Μικρασιατικού Ελληνισμού, οικισμός Σταματάκη στις 7.00 το απόγευμα. Για τη Γενοκτονία των Ποντίων θα μιλήσει η ιστορικός –φιλόλογος Αρχοντία Παπαδοπούλου και η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τη χορωδία των ΚΑΠΗ και το χορευτικό τμήμα Ενηλίκων της Δημοτικής Ενότητας Ρέντη.

Ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Ιωακειμίδης υπογραμμίζει: «Ιδιαίτερα συγκινητική είναι η σημερινή μέρα για μένα αν αναλογιστεί κανείς ότι προέρχομαι από μια οικογένεια που έζησε τον ξεριζωμό από τον Πόντο. Σήμερα θρηνούμε και θυμόμαστε τη δολοφονία 353.000 Ελλήνων του Πόντου και τον ξεριζωμό από την πατρώα γη άλλων 500.000 από τις στρατιωτικές δυνάμεις του τουρκικού κράτους. Συγκεντρωθήκαμε εδώ στο Πάρκο Ποντιακού και Μικρασιατικού Ελληνισμού για να διασώσουμε τη μνήμη της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Ας μην ξεχνάμε ότι για 28 αιώνες ο ποντιακός πολιτισμός άνθισε και σημείωσε σημαντικά επιτεύγματα στο τομέα της επιστήμης. Η Γενοκτονία του αποτελεί έγκλημα, μια κτηνωδία απέναντι σε έναν πολιτισμό που είχε παναθρώπινη εμβέλεια. Ο ξεριζωμός του Ελληνισμού από τον Πόντο έγινε με απαγχονισμούς, βιασμούς και πυρπολήσεις. Με την παρουσία μας τιμούμε τη μνήμη του μαρτυρικού ποντιακού Ελληνισμού και δηλώνουμε αποφασισμένοι την ανάγκη να διασώσουμε τον πολιτισμό που ενσάρκωνε».


Ιδού τα media!


πηγή: “Παρασκευή & 13″
Οι ίδιοι οι πολίτες διαμορφώνουν το Χάρτη των Μίντια. Η «Π+13» σε συνεργασία με την Ελληνική Δημοσκοπική Εταιρεία προχώρησε σε έρευνα της κοινής γνώμης σχετικά με τη στάση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ραδιόφωνα, κανάλια, εφημερίδες και φυσικά δημοσιογράφων, απέναντι στο μνημόνιο. Στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε τηλεφωνικά πανελλαδικά στο χρονικό διάστημα από 14 έως και 16 Μαΐου ρωτήθηκαν χίλια άτομα.
Όλη η έρευνα υπάρχει μόνο στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας.


Είναι αμετ-ανόητοι.

Απίστευτη Πασοκική αηδία. Εμετός !

Ένα e-mail με αποκαλύψεις για τα αίτια της “μεγάλης ήττας του ΠΑΣΟΚ στο χώρο της Παιδείας”, κυκλοφορεί σήμερα, στα γραφεία των στελεχών του κόμματος, αλλά και σε ΜΜΕ.
Το περιεχόμενό του δεν αφορά τον κόσμο και δεν το δημοσιεύουμε, αλλά το πολύ ενδιαφέρον είναι ότι ο συντάκτης πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ, που είναι ο ορισμός του “πράσινου” κομματόσκυλου, ζεί μερικά δισεκατομμύρια χρόνια πίσω, στις “πράσινες ιδεολογίες”, τα “πράσινα πιστεύω” και τα…
πράσινα άλογα του ΠΑΣΟΚ.
Χρησιμοποιεί αυτή την πασοκοσκυλική γλώσσα, που νομίζαμε ότι έχει εκλείψει πλέον και που προκαλεί εμετό σε κάθε σοβαρό άνθρωπο.
Όπως “προωθούν δεξιούς και Συριζαίους σε θέσεις” (κάτι που σοκάρει τον σύντροφο, αφού θεωρεί ότι στις 10 εντολές του Θεού προς τον Μωυσή, η πρώτη έλεγε “ου βολευτεί άλλος στο δημόσιο πλην πασοκόσκυλου”
ενώ παρακάτω λέει “εδώ και χρόνια χαρίζει στη δεξιά την εκλογική διαφορά…”
δηλαδή, το πιό δεξιό κόμμα του πλανήτη, το πιό σκληρά νεοφιλελεύθερο, το πιό Αμερικανόφιλο,  το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, αποκαλεί ακόμη (!!!!!!) “δεξιά” τη ΝΔ !!!!!!
Όσο κρετίνος κι αν είναι ένας Πασοκτζής, όσο χοντρομαλάκας, όσο ζώο, όσο γκασμάς, όσο τρόμπας, όσο γίδι, δεν μπορεί να τολμά να αποδίδει το χαρακτηρισμό “δεξιά” σε άλλο κόμμα !!!!
Τουλάχιστον αυτό, το κατανόησε ο ελληνικός λαός. Και ο πιό μαλάκας Έλληνας κατάλαβε ότι ΠΑΣΟΚ=Δεξιά και Δεξιά=ΠΑΣΟΚ.
Ε όχι μετά την ακραία νεοφιλελεύθερη λαίλαπα, να τολμάτε να αποκαλείτε τον εαυτό σας αριστερό !!!!
Για αυτό σας έφτυνε και σας πετροβολούσε επί δύο χρόνια ο κόσμος, αλλά χαμπάρι δεν πήρατε κομματόσκυλα. Ακόμη ρωτάτε στη συνέλευση της πολυκατοικίας σας, όταν πρόκειται να βγάλει διαχειριστή, αν είναι ΠΑΣΟΚ !
Ελπίζω τουλάχιστον ο Βαγγέλης Βενιζέλος που είναι έξυπνος άνθρωπος, να βγάλει τη λέξη “σοσιαλιστικό” από τον τίτλο του κόμματος. Παραείναι γελοίο να τη χρησιμοποιεί το πιο δεξιό κόμμα του πλανήτη.
Και κλείνω με ένα ακόμη απόσπασμα, απαύγασμα πασοκικής σκέψης. Δείχνει για ποιό λόγο ψήφιζαν  ΠΑΣΟΚ όσοι ψήφιζαν και γιατί έφυγαν τώρα


Τώρα μας κάνουν και πλάκες!

Διαψεύδει το Βερολίνο πως η Μέρκελ πρότεινε δημοψήφισμα, επιμένει η Προεδρία!

 Βερολίνο
Εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης διέψευσε την είδηση πως η Άνγκελα Μέρκελ στην τηλεφωνική της επικοινωνία με τον Πρόεδρο Κάρολο Παπούλια πρότεινε τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος -παράλληλα με τις εκλογές- για την παραμονή ή όχι στο ευρώ.

«Οι αναφορές αυτές είναι ανακριβείς» δήλωσε η εκπρόσωπος στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων.

Εντούτοις, κύκλοι της Προεδρίας της Δημοκρατίας επέμεναν ότι η κυβερνητική ανακοίνωση που εξεδόθη απεικονίζει την πραγματικότητα.

Το σχετικό απόσπασμα της ανακοίνωσης του κυβερνητικού εκπροσώπου είχε ως εξής:

Η κ. Μέρκελ «επίσης μετέφερε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σκέψεις για τη διενέργεια δημοψηφίσματος παράλληλα με τις εκλογές, με το ερώτημα κατά πόσον επιθυμούν οι Έλληνες πολίτες την παραμονή στην ευρωζώνη».

Εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης αρνήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα του Βήματος, αν η κ. Μέρκελ εξέφρασε «σκέψεις» -όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση- στον κ. Παπούλια για το θέμα, ή αν έγινε οποιαδήποτε άλλη συζήτηση γι' αυτό.

Η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η καγκελάριος με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας διήρκεσε λίγα λεπτά και σε αυτήν χρησιμοποιήθηκαν και διερμηνείς.

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία είχαν μεταδώσει ήδη την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου από την Αθήνα, κάνουν πλέον λόγο για «σύγχυση» για τη «φερόμενη», όπως αναφέρουν, πρόταση της κ. Μέρκελ.


Τα ορφανά του Αλαβάνου!

Όταν τα ορφανά του Αλαβάνου έκλαιγαν για την Τουρκική Ένωση Ξάνθης


Την στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν στην Κύπρο για να μιλήσει για την ΑΟΖ, στην Αθήνα τα ορφανά του Αλαβάνου ξαναχτύπησαν. Θέλει μεγάλο ξεκαθάρισμα Αλέξη για να κυβερνήσεις…

 Αυτοί είναι θαυμάστε τους!!!!

12.03.2012

Ανακοίνωση Επιτροπής Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την οριστική απόρριψη από τον Αρειο Πάγο αίτησης για νόμιμη αναγνώριση σωματείου της Ξάνθης κατά παράβαση ρητής απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου

Η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει με ανησυχία το γεγονός ότι ο  Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση της *Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης για την αναγνώριση της ως νόμιμου σωματείου παρά την δικαίωσή της από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του….
Ανθρώπου, με αποτέλεσμα να διαιωνίζεται άδικα και παράλογα η παραβίαση του στοιχειώδους συλλογικού δικαιώματος ελεύθερης ίδρυσης συλλόγων που προστατεύεται ρητά τόσο από το Σύνταγμα της Ελλάδας όσο και από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.
Μάλιστα, είναι λυπηρό από τη σκοπιά της προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ότι η αίτηση απορρίφθηκε  με το σκεπτικό ότι οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου δεν είναι δεσμευτικές!! Όμως αυτή καθαυτή η άρνηση εφαρμογής απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου συνιστά από μόνη της νέα παραβίαση της ΕΣΔΑ , δεδομένου ότι σύμφωνα με το άρθρο 46 της Σύμβασης, τα συμβαλλόμενα κράτη αναλαμβάνουν την υποχρέωση να συμμορφώνονται προς τις οριστικές αποφάσεις του Δικαστηρίου επί των διαφορών στις οποίες είναι διάδικοι.
Κατά συνέπεια, η Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ καλεί την ελληνική Πολιτεία να πράξει τα δέοντα ώστε οι συμπολίτες μας της μειονότητας της Θράκης να μπορούν να απολαμβάνουν ισότιμα τα δικαιώματα που τους κατοχυρώνει το Σύνταγμα και η Ευρωπαϊκή ΣύμβασηTo Γραφείο Τύπου *Ποια είναι η εθνικιστική Τουρκική Ένωση Ξάνθης και ποιοι την εκπροσωπούν; δείτε το video να φρικάρετε  


Το Βιβλιοπωλείο ΛΟΓΧΗ σας περιμένει.

Κυκλοφορίες νέων βιβλίων [Απρίλιος 2012 β' μέρος]
Σας παρουσιάζουμε το δεύτερο μέρος, από τις καλύτερες, νέες και όχι μόνο, κυκλοφορίες βιβλίων για τον Απρίλιο.... ΛΕΝΙ ΡΙΦΕΝΣΤΑΛ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ του Mario Leis, 2083 του  Άντριου Μπρέιβικ, 150 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΤΑΡΤΗ του Αλμπέρτο Μπάγιο, ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ των Clark Grahame – Piggott Stuart, ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΛΑΤΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ του Walter Burkert, ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΑ ΗΘΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ του Γιώργου, Ζωγραφίδης, ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΠΟΡΦΥΡΑ της Βούλας Ηλιάδου, Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΙΚΕΡΩΝΑ του Νίκου Μεγαδούκα, ΒΙΚΙΝΓΚ, ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ του Τιμ Σεβεριν, ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΕΝΒΕΡΗ του Κωνσταντίνου Κυριακού,
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ των Νίκου Μαραντζίδης - Κώστα Τσίβου, ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΑ ΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ του Cas Mudde, Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ του Παναγιώτη Κανελλόπουλου, 1683 Η ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ του John Stoye


Οι μ@κ@κες...

Τσίπρας: «Δε θα πειραχτούν οι καταθέσεις των πολιτών»... απλά ο Στρατούλης είναι μαλάκ@@ και του ξεφεύγουν...

Στην εκπομπή «Σκάι Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά βρέθηκε καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να κοροιδέψει και να κρύψει αυτό που ξέφυγε και αποκάλυψε ο Στρατούλης.Έτσι είπε  ότι δε θα πειραχτούν οι καταθέσεις των πολιτών. «Τις καταθέσεις τις εγγυάται το ίδιο το Σύνταγμα, τις εγγυάται η παρουσία μας στην ευρωζώνη και θα τις εγγυηθούμε από όποια πλευρά και αν είμαστε», είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά και χρησιμοποίησε την ευρωζώνη, επειδή βολεύει, τη στιγμή που βουλευτές του και συνιστώσες λένε να αποχωρήσουμε από το ευρώ...

Επίσης πρόσθεσε: «Στην ευρωζώνη αλλά με αλλαγή πολιτικής για να επιβιώσουμε. Αυτό που έχει σημασία σήμερα για τον Έλληνα είναι να έχει δουλειά και να ζήσει με αξιοπρέπεια... Τώρα πρέπει να αλλάξει η πολιτική της Ευρώπης, αλλιώς κινδυνεύει το ευρώ… Αν συνεχιστούν τα Μνημόνια κινδυνεύει με διάλυση η ίδια η ευρωζώνη».

Τόνισε ακόμη: «Δεν υπάρχει θεσμική δυνατότητα αποπομπής μιας χώρας από την ευρωζώνη» και αναρωτήθηκε  «ποιον εξυπηρετεί αυτός ο διαρκής εκβιασμός;».


Βρε ούστ...

Η ΡΕΠΟΥΣΗ "ΚΑΡΦΩΣΕ" ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ KAI ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΤΗΣ !!!!


Πρόκληση Ρεπούση!!! Διαβάστε γιατί αποχώρησε από τη Βουλή

Αποχώρησε από τη Βουλή, η γνωστή τουρκολάγνα Ρεπούση, όταν ο β. Πολύδωρας κάλεσε τους βουλευτές σε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού!!! Περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό;


Όλοι το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη...

ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...!!! ΔΕΝ ΘΡΗΝΟΥΜΕ... ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ...!!! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ...


Οι Ενωμένες Πατριωτικές Δυνάμεις προσκαλούν ΟΛΟΥΣ/ ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως τους/τις Έλληνες/ίδες Πατριώτες και Εθνικιστές στη ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, τη 19η Μαΐου 2012, στις 8 το απόγευμα, στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Τσιμισκή. Την εκδήλωση στηρίζουν: Εθνικά Σκεπτόμενοι Πολίτες, Ανένταχτοι Πατριώτες, Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας, Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος Λάρισας, Πολιτιστικός Σύλλογος Ενδοχώρα, Αυτόνομοι Πατριώτες Μακεδονίας, www.greekalert.com. (ακολουθούν: ανάλυση της φιλοσοφίας της πρωτοβουλίας μας, διευκρινήσεις, χρηστικές... περισσότερα »


Τα βόρεια προάστια είχαν ασυλία;

Δεν είχε αφήσει σπίτι για σπίτι σπείρα Γεωργιανών!


Εξαρθρώθηκε, ύστερα από πολύμηνες έρευνες του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σπείρα αλλοδαπών κακοποιών που επί διετία τουλάχιστον διέπραττε με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, διαρρήξεις οικιών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Συνελήφθησαν την  Τετάρτη στο κέντρο της Αθήνας, τρεις  Γεωργιανοί, μέλη της σπείρας, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο  ομοεθνείς τους. 

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι ανωτέρω συλληφθέντες μαζί με τουλάχιστον δύο συνεργούς τους που αναζητούνται, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα που διέπραττε συστηματικά κλοπές σε οικίες. Συγκεκριμένα επέλεγαν οικίες στις οποίες αφού διαπίστωναν ότι απουσίαζαν οι ένοικοι, εισέρχονταν διαρρηγνύοντας  τον ομφαλό της κλειδαριάς και αφού ερευνούσαν τους χώρους αφαιρούσαν κοσμήματα, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα τα οποία στη συνέχεια διέθεταν προς πώληση αποκομίζοντας μεγάλα οικονομικά οφέλη. 

Από την έρευνα που διενεργήθηκε προέκυψε ότι κατά το τελευταίο δεκαοκτάμηνο έχουν διαπράξει είκοσι πέντε (25) κλοπές-διαρρήξεις  σε :


•    Πέντε (5) διαμερίσματα στον Πειραιά.
•    Τέσσερα (4) διαμερίσματα στα Πατήσια.
•    Τρία (3) διαμερίσματα στην Καλλιθέα.
•    Τρία (3) διαμερίσματα στον Κολωνό.
•    Τρία (3) διαμερίσματα στην Ν. Σμύρνη.
•    Δύο (2) διαμερίσματα στην Δάφνη.
•    Ένα (1) διαμέρισμα  στη περιοχή της Αγίας Παρασκευής.
•    Ένα (1) διαμέρισμα  στην Ν. Φιλαδέλφεια.
•    Ένα (1) διαμέρισμα στο Ίλιον. 
•    Ένα (1) διαμέρισμα  στο Χαϊδάρι.
•    Ένα (1) διαμέρισμα  στα Εξάρχεια.


Στην κατοχή τους  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 

•    Πλήθος κοσμημάτων.
•    Ηλεκτρικές συσκευές.
•    Ηλεκτρικά εργαλεία.
•    Κινητά τηλεφώνα.
•    Ρολόγια.
•    Φωτογραφικές μηχανές.
•    Ένα περίστροφο
•    Φυσίγγια.
•    Μαχαίρια.
•    Το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ. 
•    Ποσότητα ηρωίνης βάρους -0,46- γραμμαρίων.
•    Πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την εξακρίβωση της συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

enikos.gr


Οι δημοκρατικές δυνάμεις έχασαν μία ψήφο!

Συνελήφθη ο πρόεδρος των εν Ελλάδι Πακιστανών


4992AΤον κυνηγούν οι δικοί του, φανταστείτε! Λέει όμως πως έχει διαφορές μαζί τους, από παλαιότερες υποθέσεις, που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, συγκεκριμένα το 2006 (τότε είχε εγγυηθεί χρηματικά γι' αυτόν η ΓΣΕΕ, καταβάλλοντας 30.000 ευρώ). Όπως και να έχει, συνελήφθη έπειτα από ένταλμα της Interpol, ο περιβόητος Τζαβέτ Ασλάμ, πρόεδρος της εν Ελλάδι πακιστανικής κοινότητας, που στις τελευταίες εκλογές προμήθευσε χειροκροτητές για τις συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ. Ο Ασλάμ, ο "αγαπημένος" αυτός των ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖάδων, καταζητείτο για διακίνηση λαθρομεταναστών. Το ένταλμα σύλληψής του, σημειώστε το, εκδόθηκε κατόπιν αιτήματος των πακιστανικών αρχών. Τον κατηγορούν ότι το 2005 είχε αποσπάσει χρήματα προκειμένου να μεταφέρει λαθρομετανάστες από το Πακιστάν στη χώρα μας. Φυσικά, κατόπιν συμβουλών, ο «αγαπημένος» των εν Ελλάδι ΜΚΟ, ζητά τώρα πολιτικό άσυλο. Παλιό το κόλπο... Έτσι, κερδίζει χρόνο. Ο Πακιστανός Τζαβέτ Ασλάμ, που έχει επανειλημμένως απασχολήσει τις αρχές της χώρας μας, μεταφέρθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών και κατέθεσε αίτημα, για να του χορηγηθεί πολιτικό άσυλο. Το αίτημά του, το οποίο κατατέθηκε για προφανείς λόγους, θα εξεταστεί από το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών.


Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊΣΕ

Διαβάστε στον «ΕΚ» που κυκλοφορεί το Σάββατο 19 Μαΐου


ekΟύτε με τη ΝουΔου, ούτε με τους «εχρισμένους». Το δίλημμα νεοφιλελευθερισμός ή Τσίπρας δεν είναι για τους πατριώτες. Ούτε λύσεις τύπου «Sir» Μαρκεζίνη που θέλει ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ούτε «αντιαριστερό μέτωπο» που θέλουν κάποιοι του ΛΑΟΣ. Μπορούμε και μόνοι μας, άρθρο παρέμβαση του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου. Διαβάστε ακόμα για το ποιες είναι οι διαφορές των πατριωτικών κινημάτων της Ευρώπης, σε σχέση με την Ελλάδα. Ακόμα, δεν ξεχνάμε την Γενοκτονία των Ποντίων και με σπάνια ντοκουμέντα εποχής θυμίζουμε τα εγκλήματα των τούρκων δολοφόνων. Μεγάλη συγκέντρωση Μνήμης το Σάββατο 19 Μαΐου στην Θεσσαλονίκη. Πολλά άρθρα, γνώμες και παραπολιτικά για τις εξελίξεις στον χώρο, την αριστερά και τα αγαθά της πολυπολιτισμικότητας των μεταναστών.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More