15.3.10

Οι καθημερινοί παπαγάλοι!!!!

Οι δημοσιογράφοι να επιστρέψουν τα κλεμένα και να σταματήσουν σήμερα οι παχυλοί κλεπτο-μισθοί από τον ιδρώτα του λαού



-Να σταματήσει επιτέλους η αλητεία και το έγκλημα εις βάρος του λαού
-Να επιστραφούν οι παράνομοι μισθοί της ΕΡT
-Στο μικροσκόπιο των οικονομικών επιθεωρητών το Ραδιομέγαρο
-Ελεγχος και για πολυθεσίτες ή συνταξιούχους


ΠΑΝΟΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΗΣ
Εκατομμύρια ευρώ που εισπράχθηκαν παράνομα από καρεκλοκένταυρους, «ημετέρους» και κάθε είδους ευνοούμενους στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής ζητεί πίσω τώρα το Ελληνικό Δημόσιο. Ο γενικός επίτροπος Επικρατείας του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Γ. Σχοινιωτάκης διέταξε χθες επείγοντα «λεπτομερή» διαχειριστικό έλεγχο σε «βάθος» για την τελευταία εξαετία στην ΕΡΤ, ώστε να εντοπιστεί κάθε προκλητική δαπάνη και κάθε χρυσοφόρο συμβόλαιο που συνήφθη πέρα από τις προβλέψεις του δημόσιου λογιστικού και να υποχρεωθούν όσοι τα εισέπραξαν να επιστρέψουν τη διαφορά, αφού η δημόσια ραδιοτηλεόραση «ψευδεπίγραφα» εμφανίζεται ως Νομικό Προσωπικό Ιδιωτικού Δικαίου. Στην πραγματικότητα «υπάγεται στον δημόσιο τομέα και απολαμβάνει όλων των προνομίων του Δημοσίου».
Ανάλογες έρευνες παραγγέλθηκαν από τον γενικό επίτροπο για καθένα από τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου που λειτουργούν στη χώρα, ενώ το ίδιο θα γίνει και στις ΔΕΚΟ. Οι έρευνες ανατέθηκαν στους οικονομικούς επιθεωρητές του υπουργείου Οικονομικών με τη σαφή εντολή «να προβούν σε άμεσους καταλογισμούς εάν διαπιστώσουν κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και παράλληλα να ζητήσουν την επιστροφή των χρημάτων που παράνομα εισπράχθηκαν».
Οι επιθεωρητές είναι υποχρεωμένοι σε περίπτωση που διαπιστώσουν οικονομικές ή άλλες ατασθαλίες να διαβιβάσουν τα στοιχεία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, προκειμένου να αρχίσουν να «τρέχουν» και ποινικές ευθύνες. Στο μικροσκόπιο των οικονομικών επιθεωρητών τίθενται άπαντες στο Ραδιομέγαρο. Ο πρόεδρος, οι γενικοί διευθυντές, διευθυντές, τα στελέχη της ΕΡΤ, οι υψηλόμισθοι υπάλληλοι, οι τηλεπαρουσιάστριες και παρουσιαστές ειδήσεων και εκπομπών, οι δημοσιογράφοι και συνταξιούχοι δημοσιογράφοι, οι ηθοποιοί, σκηνοθέτες, παραγωγοί, οι προμηθευτές και κάθε υπάλληλος της κρατικής ραδιοτηλεόρασης. Οι επιθεωρητές αναλαμβάνουν επίσης να «πιάσουν» πολυθεσίτες και συνταξιούχους που εργάζονται παρανόμως. Από τον έλεγχο προβλέπεται να περάσει κάθε είδους σύμβαση που υπεγράφη στην Αγία Παρασκευή την τελευταία εξαετία και ειδικά αυτές που ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ.
Ο κ. Σχοινιωτάκης επικαλούμενος τις συνταγματικές επιταγές υπογραμμίζει ότι ουδείς στην ΕΡΤ, στα ΝΠΔΔ, στις ΔΕΚΟ και στους ΟΤΑ δεν μπορεί να λαμβάνει αποδοχές μεγαλύτερες από αυτές του Προέδρου του Αρείου Πάγου που ανέρχονται (καθαρά) στα 6.090 ευρώ τον μήνα. Σύμφωνα με το δικαστικό έγγραφο, «ο διοικητής, τα στελέχη και ορισμένοι υπάλληλοι της ΕΡΤ, τηλεπαρουσιάστριες και παρουσιαστές εκπομπών και ειδήσεων κλπ. λαμβάνουν αποδοχές υπερβαίνουσες κατά πολύ (ενίοτε πολλαπλάσιες) αυτές των προέδρων των Ανωτάτων Δικαστηρίων», ωστόσο η προσωποποίηση των σχετικών στοιχείων αφήνεται στους οικονομικούς επιθεωρητές. Ο γενικός επίτροπος προειδοποιεί πάντως ότι όπου εντοπιστούν τέτοιες συμβάσεις θα κηρυχθούν «άκυρες και ανίσχυρες» και τα επιπλέον ποσά θα καταλογιστούν υπέρ του Δημοσίου.
Ε ρωτηματικό παραμένει για το Ελεγκτικό Συνέδριο αν και κατά πόσον είναι νόμιμες ή όχι οι «ποικιλόμορφες συμβάσεις παροχής υπηρεσιών (διοικητού, στελεχών, παρουσιαστών, ηθοποιώνκλπ.)» , αν δηλαδή «διενεργήθηκε σχετικός νόμιμος διαγωνισμός για καθεμιά από αυτές ή πρόκειται περί συμβάσεων απευθείας ανάθεσης,οπότε στην τελευταία περίπτωση είναι άκυρες».
Μάλιστα για τις συμβάσεις υπηρεσιών όπως είναι εκπομπές παραγωγών, σκηνοθετών κτλ. που υπερβαίνουν το 1 εκατ. ευρώ, ο επίτροπος ζητεί να ελεγχθεί αν έγινε «προσυμβατικός προληπτικός έλεγχος από το Ελεγκτικό Συνέδριο» όπως επιβάλλει η νομοθεσία. Εφόσον δεν έχει προηγηθεί ο έλεγχος αυτός, υπογραμμίζει ο κ. Σχοινιωτάκης, τότε οι συμβάσεις είναι άκυρες και τα χρήματα εκταμιεύθηκαν παράνομα. Οι επιθεωρητές έχουν εντολή να διερευνήσουν και την πιθανότητα να «έσπασαν» συμβάσεις σε μικρότερα κομμάτια για να υπερκεραστεί ο σκόπελος του προσυμβατικού ελέγχου.

«Εφοδος» και σε εφοριακούς
Με δεύτερο έγγραφο του Γενικού Επιτρόπου προς την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων ζητείται να διενεργηθεί έλεγχος σε όλα τα εστιατόρια και κλαμπ της Μυκόνου για φοροδιαφυγή, αλλά επίσης να ελεγχθούν παράλληλα και τα περιουσιακά στοιχειά του προϊσταμένου και όλων των υπαλλήλων της ΔΟΥ Μυκόνου. Αφορμή για την εντολή του κ. Σχοινιωτάκη αποτέλεσε δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η Εφορία Μυκόνου μείωσε πρόστιμο που είχε επιβάλει σε εστιατόριο- κλαμπ από 2 εκατ. ευρώ μόλις σε 3.000 ευρώ.
Στο έγγραφο προς το υπουργείο Οικονομικών γίνεται αναφορά και σε άλλο εστιατόριο της Μυκόνου, το οποίο διέθετε δύο ταμειακές μηχανές, μια κανονική δηλωμένη στην Εφορία εγκατεστημένη στο εστιατόριο και μια δεύτερη σε διπλανό οίκημα, από την οποία εκδίδονταν τα 9/10 των αποδείξεων που έκοβε!


Τι λέτε κε Βενιζέλε;;;;;;;


Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι ο αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Φραγκούλης, ήταν μόνιμος στόχος διαδικτυακών επιθέσεων από διάφορους οπαδούς της πολυπολυτισμικότητας και της ελευθερίας των μειονοτήτων. Προσπάθησαν έτσι να του φτιάξουν «εθνικιστικό» προφίλ, παραβλέποντας φυσικά ότι πρόκειται ένας από τους πιο ικανούς αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων που γνωρίζει άριστα την στρατιωτική διπλωματία και είναι Αρχηγός που κάνει προτάσεις και δεν ασχολείται με τα παραπολιτικά.

Ποια είναι η αλήθεια; Ο αντιστράτηγος – καταδρομέας γνωρίζει πολύ καλά την τουρκική απειλή και βρίσκεται μόνιμα στην πρωινή ενημέρωση της υπηρεσίας πληροφοριών της Τουρκίας . Με αποτέλεσμα να μπαίνει εμπόδιο στα σχέδια ορισμένων οι οποίοι δεν δίστασαν προ καιρού να ζητήσουν ακόμα την μεσολάβηση υπερατλαντικού παράγοντα για να απομακρυνθεί από το στράτευμα (!!!).

Πάμε παρακάτω: Σήμερα η γνωστή εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας DVD που έχει διακριθεί και στο παρελθόν στον πόλεμο των εξοπλισμών, έβαλε στόχο της τον κ. Φραγκούλη, κατηγορώντας τον μεταξύ άλλων ότι «δεν κάνει την παραμικρή προσπάθεια να μειώσει τα στρατόπεδα και άρα το κόστος λειτουργίας του Στρατού» (!!!) – πάλι καλά που δεν θέλουν και την κατάργηση του …Στρατού για να κάνουμε οικονομία.

Ποια είναι η αλήθεια; Ο κ. Φραγκούλης αντιδρά στην προώθηση εξοπλιστικών προγραμμάτων και ενοχλεί έτσι μερικούς που ενδιαφερόντουσαν για το καλό των Ενόπλων Δυνάμεων και της τσέπης τους και επί προηγούμενων κυβερνήσεων.

«Αμυντικός»

Υ.Γ. Είναι γνωστό ότι ορισμένοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων ανδραγαθούν στις διαφορές επιτροπές προμηθειών και εξοπλισμού. Και όταν τους παίρνουν χαμπάρι και τους αποστρατεύουν εκστρατεύουν σε διάφορα δημοσιογραφικά γραφεία. Αυτό είναι καλό για τους δημοσιογράφους που πρέπει κι αυτοί να κάνουν κι αυτοί την δουλειά τους. Λίγη προσοχή όμως και διακριτικότητα δεν βλάπτει

http://www.antinews.gr/?p=37401


Στρατιές λαθρομεταναστών ετοιμάζονται να γίνουν Έλληνες!!!

 

Εκλογικό πραξικόπημα η χορήγηση του δικαιώματος ψήφου σε 642.905 αλλοδαπούς


lathroΤου Γιώργου Φράγκου
Εκλογικό πραξικόπημα με τη χορήγηση, άμεσα, του δικαιώματος ψήφου σε 642.905 αλλοδαπούς (σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών) ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ, την ίδια ώρα που στρατιές λαθρομεταναστών συνωστίζονται στα ανατολικά θαλάσσια και χερσαία σύνορα της χώρας μας, περιμένοντας τη σειρά τους για να γίνουν Ελληνες πολίτες.

Πρόκειται για την πλέον εκτεταμένη επιχείρηση αλλοίωσης της ετυμηγορίας του ελληνικού λαού, αφού οι αλλογενείς ψηφοφόροι -σε πρώτη φάση- θα ξεπεράσουν το 6% του εκλογικού σώματος.
Σε συνδυασμό μάλιστα με τις αλλαγές που επέρχονται στον εκλογικό νόμο, θα επιτρέψει στο εγγύς μέλλον την ανάδειξη βουλευτών προερχομένων από εθνοτικές και θρησκευτικές μειονότητες.
Πράγματι, μπορεί να ακούγεται σήμερα σαν ανέκδοτο «Ο Πακιστανός βουλευτής της γειτονιάς σας», αλλά σε λίγα χρόνια με την κατάτμηση των εκλογικών Περιφερειών θα αποτελεί πραγματικότητα, ιδιαίτερα στα πολυάνθρωπα αστικά κέντρα.
Ο αριθμός των αλλογενών και αυριανών εκλογέων που συγκεντρώθηκε χάρις στις επίκαιρες ερωτήσεις του τομεάρχη Εσωτερικών της Ν.Δ. Χρήστου Ζώη προς τους αρμόδιους υπουργούς, τρομάζει ως προς το μέγεθός του και προδικάζει τον αφανισμό του ελληνικού έθνους σε μερικές δεκαετίες.
Μέχρι τις 13 Ιανουαρίου του 2010 532.898 πρώην παράνομοι μετανάστες είχαν ενταχθεί στο καθεστώς του μακρώς διαμένοντος. Επομένως αποκτούν σχεδόν αυτομάτως το δικαίωμα του εκλέγειν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και συνακόλουθα την ελληνική ιθαγένεια. Απ' αυτούς οι 378.346 προέρχονται από την όμορη Αλβανία, σε μια περίοδο που ο αλυτρωτισμός των Τιράνων βρίσκεται σε νέα έξαρση και οι Τσάμηδες επανακάμπτουν θεαματικά στο προσκήνιο. Οι υπόλοιποι 154.552 έλκουν την καταγωγή τους από τριτοκοσμικές χώρες.
Στη συντριπτική πλειοψηφία τους, κι εδώ ενέχει ο κίνδυνος με το νομοσχέδιο Ραγκούση να δημιουργήσουμε τη δεύτερη, μετά τη Γαλλία, μουσουλμανική μειονότητα της Ευρώπης, είναι υπήκοοι ισλαμικών κρατών.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, άλλοι 110.017 αλλοδαποί θα λάβουν την άδεια του μακρώς διαμένοντος, μέσα στους προσεχείς μήνες και δεν αποκλείεται τον Νοέμβριο να καταθέσουν τη δική τους ψήφο στην κάλπη υπέρ -φυσικά- του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Ζώης, που ανέμενε περίπου έναν μήνα πριν ενημερωθεί επίσημα για τον απίστευτο αριθμό των μεταναστών που ζουν νόμιμα στη χώρα μας, αφού υπολογίζεται ότι στην Ελλάδα διαβιούν κι άλλα δύο εκατομμύρια λαθραίως, ζητεί από την κυβέρνηση να επανεξετάσει από την αρχή το τόσο ζωτικό για το μέλλον του ελληνισμού ζήτημα.
Όπως τονίζει, «η κυβέρνηση, αντί να συνεχίσει την πολιτική της Ν.Δ., για ενίσχυση της κοινωνικής ένταξης των νόμιμων μεταναστών και την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης, προχωράει στη χορήγηση, αφειδώς, της ελληνικής ιθαγένειας».
Σύμφωνα με τον αρμόδιο τομεάρχη της Ν.Δ. «η κυβέρνηση αγνοεί την πραγματική κατάσταση και κάνει Ελληνες τους μετανάστες οι οποίοι συμπληρώνουν πενταετή νόμιμη διαμονή στη χώρα και τα παιδιά τους που γεννιούνται στην Ελλάδα ή φοιτούν για ορισμένο διάστημα σε ελληνικό σχολείο».
Συνταρακτικά είναι και τα στοιχεία που διαθέτει ο ίδιος μετά από ερώτησή τους προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για τον αριθμό της εισόδου των μη νόμιμων μεταναστών στη χώρα μας.
Μόνο το 2009 συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο 82.926 άτομα και άλλοι 23.054 που πιάστηκαν ύστερα από ελέγχους της Ελληνικής Αστυνομίας.
Δηλαδή, συνολικά 115.980 υπήκοοι τρίτων χωρών εισήλθαν στην ελληνική επικράτεια και απ' αυτούς ζήτημα είναι να έχουν απελαθεί οι 2.000.
Αν συνυπολογίσουμε και τους δεκάδες χιλιάδες άλλους που διέφυγαν της προσοχής των αστυνομικών Αρχών και του Λιμενικού Σώματος, τότε μπορούμε να μιλάμε, χωρίς να υπερβάλλουμε, για 300.000 αλλοδαπούς, μόνο για το 2009, που κυκλοφορούν παράνομα στη χώρα μας. Και στην οποία θα μείνουν αφού ετοιμάζεται και η νέα «φουρνιά» ελληνοποιήσεων με τη διάταξη Ραγκούση που αναφέρει ότι «όποιος γεννιέται στη χώρα αποκτά αυτομάτως και την υπηκοότητά του».
Ετσι, εξασφαλίζονται διά παντός και οι παράνομα εισελθόντες γονείς και οι συγγενείς που θα έρθουν στο μέλλον στο πλαίσιο της οικογενειακής συνένωσης.
Ο κ. Ζώης, που δεν κρύβει την ανησυχία του, αναρωτιέται «γιατί η κυβέρνηση προχωράει αβίαστα σ' αυτές τις ρυθμίσεις».
Η απάντηση, προφανώς, κρύβεται στην κάλπη και στην ανάγκη του νέου ΠΑΣΟΚ να διατηρηθεί πάση θυσία στην εξουσία, θυσιάζοντας ακόμη και την ταυτότητα του έθνους μας.
Πηγή: adesmeytos.gr


Που μας έφτασαν !!!!!

Οι Έλληνες φουλάρουν βενζίνη από τη Βουλγαρία

Της Σοφίας Χριστοφορίδου
Αν μέχρι σήμερα οι Έλληνες επισκέπτονται τη Βουλγαρία κυρίως για τα καζίνο και τα χιονοδρομικά της κέντρα, πρόσφατα άρχισαν να περνούν τα σύνορα και για τα... βενζινάδικά της. Η διαφορά σε κάθε γέμισμα ρεζερβουάρ στην άλλη πλευρά των συνόρων φτάνει τα 22 ευρώ, ποσό καθόλου ευκαταφρόνητο, ιδιαίτερα για τους χαμηλόμισθους.
Η μέση τιμή της αμόλυβδης στη γειτονική χώρα είναι κοντά στα 2,10 λέβα, δηλαδή περίπου ένα ευρώ το λίτρο, όταν σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων, στο νομό Σερρών, η μέση τιμή είναι 1,36 ευρώ.  Έτσι για ένα αυτοκίνητο με ρεζερβουάρ 60 λίτρων στη Βουλγαρία πληρώνει κάποιος 60 ευρώ, ενώ στην Ελλάδα 82 ευρώ! Όσοι ζουν σε κοντινή απόσταση από τα σύνορα δεν μπορούν να παραβλέψουν τη διαφορά της τιμής, ενώ λόγω της ένταξης της Βουλγαρίας στην Ε.Ε. δεν απαιτούνται καν ταξιδιωτικά έγγραφα για να περάσει κάποιος απέναντι.
Όπως παρατηρεί ο πρόεδρος της κοινότητας Προμαχώνα Σάββας Καραβασιλείου, “επειδή αυτή την περίοδο ο κόσμος ψάχνει πιο συστηματικά τις φθηνές τιμές, περνάει τα σύνορα για να κάνει τα ψώνια του και στον γυρισμό φουλάρει το ρεζερβουάρ με βενζίνη. Στη Βουλγαρία η ακριβότερη βενζίνη κοστίζει 1,10 ευρώ το λίτρο”, λέει.

“Τώρα με την αύξηση του φόρου στη βενζίνη, με συμφέρει να πηγαίνω στη Βουλγαρία για βενζίνη. Μένω στο Πετρίτσι και η απόσταση μέχρι τα σύνορα είναι 10 χιλιόμετρα. Αν είναι να κερδίζω 20-25 ευρώ στο γέμισμα, ας ξοδέψω και πέντε ευρώ για τη βενζίνη που θα κάψω μέχρι τη Βουλγαρία”, λέει ο 38χρονος Σάκης Τσαυταρίδης.

“Οι καταναλωτές έχουν δικαίωμα να επιλέγουν με βάση την ποιότητα και την τιμή. Αν κάποιος βρίσκεται σε μικρή απόσταση, προφανώς μπορεί να δει διαφορά, αν όμως μιλάμε για κάποιον που ζει στις Σέρρες, θα κερδίσει 15 ευρώ από την τιμή αλλά θα καταναλώσει ίσης αξίας βενζίνη στα 50 συν 50 χιλιόμετρα που θα διανύσει”, επισημαίνει ο κ. Χρήστος Τίτης, πρόεδρος της  Ένωσης Καταναλωτών Σερρών.
20% μείωση βλέπουν τα πρατήρια.

Στα πρατήρια καυσίμων του νομού Σερρών έχει καταγραφεί μείωση 20% στους όγκους καυσίμου που διακινούνται, αλλά σύμφωνα με τον πρόεδρο των βενζινοπωλών Γιώργο Κοτζάογλου αυτό μέχρι στιγμής δεν οφείλεται στο γεγονός ότι οι Σερραίοι περνάνε στη Βουλγαρία για βενζίνη, αλλά γιατί ο κόσμος περιόρισε συνολικότερα τις περιττές μετακινήσεις.

“Μέχρι τις αρχές του 2010 οι τιμές στις δύο χώρες ήταν σχεδόν στα ίδια επίπεδα, αλλά ήρθαν οι δύο απανωτές αυξήσεις στον ειδικό φόρο κατανάλωσης και η διαφορά εκτινάχθηκε”, εξηγεί ο κ. Κοτζάογλου. Ο ίδιος προβλέπει ότι σύντομα θα συμβεί ό,τι συνέβη και πριν από 10 χρόνια. “Αν τότε η βενζίνη είχε 200 δρχ. το λίτρο στην Ελλάδα, στη Βουλγαρία κόστιζε 100 δρχ. επειδή η χώρα δεν είχε ενσωματώσει τον ειδικό φόρο κατανάλωσης. Πολύς κόσμος περνούσε τα σύνορα για να ψωνίσει ή να παίξει στο καζίνο και γύριζε με τα ντεπόζιτα γεμάτα”, θυμάται. Παραδέχεται ότι οι βενζινοπώλες δεν έχουν περιθώρια να αντιστρέψουν την κατάσταση, καθώς η αγορά είναι ελεύθερη και δεν υπάρχουν περιορισμοί στις μετακινήσεις.

Τιμές αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων σε χώρες της Ε.Ε.
Οι πέντε φθηνότερες
Κύπρος 0,95  
Βουλγαρία 1
Ρουμανία 1,04
Λεττονία 1,05 
Εσθονία 1,09 
Οι πέντε ακριβότερες
Γαλλία 1,34 
Ιταλία 1,35 
Ελλάδα 1,43
Δανία 1,43 
Ολλανδία 1,52 
Πηγή τιμών: energy.eu/#prices
Εφημερίδα Μακεδονία


Εμείς εδώ τους προσκαλούμε !!!!!

Μουσουλμάνοι στην Ευρώπη: "Η δημογραφική ωρολογιακή βόμβα αλλοίωσης των λαών της Ευρώπης"


europe-muslimsΕνώ στην Ελλάδα οι πολιτικές ελιτ συγχαίρουν αλλήλους για την ένταξη των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία, προσφέροντας μάλιστα αφειδώς νομιμότητα, ιθαγένεια και δικαίωμα ψήφου στους πάλαι ποτέ παράνομους μετανάστες, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, καθηγητές αλλά και γιατροί ανά τον κόσμο, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τη μουσουλμανική ωρολογιακή βόμβα που θα αλλοιώσει ανεπανόρθωτα τους λαούς της Ευρώπης..
Η ΕΕ αντιμετωπίζει μια εποχή μεγάλης κοινωνικής αλλαγής, αυτά αναφέρει στις εκθέσεις του ο Adrian Michaels, ενώ μέχρι τώρα λίγοι είναι οι πολιτικοί που δείχνουν να κατανοούν αυτή την προειδοποίηση. Στην Βρετανία μα και στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση αγνοούν την δημογραφική ωρολογιακή βόμβα: Η πρόσφατη ταχύτατη εισροή μεταναστών στην ΕΕ, συμπεριλαμβανομένων των εκατομμυρίων μουσουλμάνων, θα αλλάξει την ήπειρο μας ολοκληρωτικά κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο δεκαετιών, ενώ σχεδόν κανένας από τους υπεύθυνους για την χάραξη πολιτικής, δεν μιλάει για αυτό.
Οι αριθμοί είναι εκπληκτικοί.
Το 1998, μόνο τα 3,2% του πληθυσμού της Ισπανίας ήταν από γεννήσεις αλλοδαπών . Το 2007 το ποσοστό αυτό ανήλθε στο 13,4%. Ο μουσουλμανικός πληθυσμός της Ευρώπης έχει υπερδιπλασιαστεί τα τελευταία 30 χρόνια και θα έχουν υπερδιπλασιαστεί ξανά μέχρι το 2015.
Στις Βρυξέλλες, τα επτά συνήθη κορυφαία ονόματα των νεογέννητων πρόσφατα αγοριών, ήταν Mohamed, Adam, Rayan, Ayoub, Mehdi, Amine και Hamza.
Τα χαμηλά ποσοστά γεννήσεων των λευκών ευρωπαίων, σε συνδυασμό με τον ταχύτερο πολλαπλασιασμό των μεταναστών, θα αλλάξουν ριζικά με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό, τον ευρωπαϊκό πολιτισμό και την ευρωπαϊκή κοινωνία όπως τη γνωρίσαμε μέχρι σήμερα.
Ευρώπη «Ευρωπαίων» Μουσουλμάνων 
Αυτή η ραγδαία εξέλιξη πρόκειται να αλλάξει το πληθυσμιακό μείγμα της Ευρώπης έχοντας εκτεταμένες συνέπειες στην εκπαίδευση, τη στέγαση, την ευημερία, την εργασία, τις τέχνες, στα πάντα. Θα μπορούσε επίσης να έχει αποφασιστική επίδραση στην εξωτερική πολιτική: μια μελέτη που υποβλήθηκε στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, σχετικά με τη σχέση της Αμερικής και της Ευρώπης, αναφέρει ότι μπορεί από αυτή την εξέλιξη και μόνο να αλλάξουν ριζικά οι μέχρι τώρα παραδοσιακές σχέσεις. Ωστόσο, οι αξιωματούχοι της ΕΕ παραδέχονται ότι το ζήτημα αυτό δεν έχει την προσοχή που του αξίζει.
Ο Jerome Vignon, αρμόδιος για την απασχόληση και τις κοινωνικές υποθέσεις στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δήλωσε ότι το επίκεντρο της εν λόγω λειτουργίας στην ΕΕ ήταν για τους αιτούντες άσυλο και για τον έλεγχο της μετανάστευσης. Στην ίδια δήλωση συνεχίζοντας μας λέγει. "Το θέμα έχει στα σίγουρα υποτιμηθεί - υπάρχει μια γενική ρητορική σχετικά με την κοινωνική ένταξη των μεταναστών και πως θα πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη σημασία." Τέλος συμπληρώνοντας είπε. «Αυτή η ρητορική σπάνια οδήγησε σε εφαρμογή πολιτικής λύσης».
Οι χώρες της ΕΕ έχουν μακρά ιστορία στην υποδοχή των μεταναστών, αλλά τα τελευταία χρόνια, δύο νέες σημαντικές τάσεις έχουν προκύψει. Οι μετανάστες έρχονται από το εξωτερικό όλο και περισσότερο με επιταχυνόμενους ρυθμούς στις αναπτυγμένες οικονομίες αλλά ο πληθυσμός τους έχει φτάσει πλέον σε υπερβολικούς αριθμούς.
Ο διαρκώς αυξανόμενος μουσουλμανικός πληθυσμός έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αυτό δεν οφείλεται στο γεγονός ότι αυτοί είναι οι μόνοι μετανάστες που εισέρχονται στην ΕΕ σε μεγάλο αριθμό! Υπάρχουν και παρά πολλοί άλλοι προερχόμενοι από κάθε σημείο του ορίζοντα. Πλην όμως οι μουσουλμάνοι είναι γεγονός πως είχαν προκαλέσει στο παρελθόν πληθώρα φρικαλεοτήτων στη Δύση και όλα αυτά στο όνομα του Ισλάμ.
Στο Αμερικάνικο PEW φόρουμ του ερευνητικού ανεξάρτητου κέντρου PEW, που δραστηριοποιείται ως οργανισμός για θέματα Θρησκείας & δημόσιου βίου, στην σχετική έκθεση του αναφέρει: « Οι χώρες της Ε.Ε. διαθέτουν βαθιές ιστορικές, πολιτιστικές, θρησκευτικές και γλωσσικές παραδόσεις. Η εισροή εκατοντάδων χιλιάδων, και σε ορισμένες περιπτώσεις εκατομμύριων, από ανθρώπους που αναζητούν, μιλούν και ενεργούν με διαφορετικό τρόπο, θα οδηγήσει σε ένα δύσκολο και αταίριαστο κοινωνικό περιβάλλον. "



Οι φαταούλες πολιτικοί !!!!!!

Επτά Δισεκατομμύρια για βουλευτές και δικαστικούς και ο υπόλοιπος λαός στη φτώχεια!
H Πολιτική παράταξη Κοινωνία (κάνω copy paste από την ανακοίνωση) φέρνει στο φώς της δημοσιότητας ένα κρατικό έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που αποκαλύπτει ότι η Κυβέρνηση έχει προγραμματίσει από φέτος μέχρι και το 2012 (!) να στρώσει πλουσιοπάροχο τραπέζι σε βουλευτές και δικαστικούς χαρίζοντάς τους, με έκτακτα αναδρομικά επιδόματα, εκατομμύρια ευρώ ενώ στερεί από τον ελληνικό λαό και τη στοιχειώδη μισθοδοσία του.
Τα ποσά που προβλέπονται για βουλευτές και δικαστικούς έχουν ανοδική πορεία και, όπως αναφέρει το έγγραφο, δεν θα μείνουν στο ύψος αυτό που προβλέπεται ,γιατί δεν είναι γνωστός ο αριθμός των προσφυγών που θα ασκηθούν από τους ενδιαφερομένους συνταξιούχους βουλευτές και δικαστές για τη διεκδίκησή τους.
Σε καιρό θρυλλούμενης πτωχεύσεως της Ελλάδος δίδονται εκατομμύρια ευρώ σε έκτακτα αναδρομικά επιδόματα βουλευτών και δικαστικών. Οι δικαστικοί επιδικάζουν στους εαυτούς τα επιδόματα ως καθ’ ύλην αρμόδιοι και οι βουλευτές εισπράττουν τα δεδικασμένα (δικαστικοί κερνούν, βουλευτές πίνουν)
image
image
http://www.koinwnia.com/2009-05-15-10-00-17/137-2010-03-11-12-20-11


Έτσι θα σωθούν οι ΄Ελληνες ;;;;

Όλο για ΔΝΤ ακούμε, αλλά ποτέ δεν μας έχει πει κανείς τι απαιτήσεις θα έχει το ΔΝΤ για να μας παράσχει βοήθεια σε περίπτωση (ένα σίγουρο στοίχημα λέω εγώ) που χρειαστούμε βοήθεια.


1.Πλήρης αναδόμηση στην τοπική αυτοδιοίκηση όπου και εντοπίζεται ανεξέλεγκτη σπατάλη πόρων.
2.Άρση της μονιμότητας, πλην του στενού δημοσίου τομέα.
3.Εξίσωση ορίων ηλικίας για άνδρες και γυναίκες στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα με ενιαίο όριο συνταξιοδότησης τα 67.
4.Κατάργηση των βαρέων και ανθυγιεινών. Ίσως επιβιώσουν 2-3 κατηγορίες.
5.Πλήρης κατάργηση 14ου και 13ου μισθού στο δημόσιο, αλλά και στον ιδιωτικό τομέα.
6.Φορολόγηση των αγροτών.
7.Φορολόγηση όλων των εισοδημάτων από το πρώτο ευρώ. (ισχυρίζονται ότι έτσι θα εμπεδωθεί φορολογική συνείδηση)
8.Απελευθέρωση όλων των κλειστών επαγγελμάτων.
9.Επιβολή ΦΠΑ σε όλες τις υπηρεσίες (δικηγόροι, συμβολαιογράφοι κ.λ.π.)
10.Περαιτέρω ενοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων (εισηγούνται 2 το πολύ τρία ταμεία)
11.Πλήρης απελευθέρωση των απολύσεων και κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων.
12.Ριζική αναδιάρθρωση του εθνικού συστήματος υγείας και του τρόπου λειτουργίας των κρατικών νοσοκομείων.
13.Ριζική αναδιοργάνωση του συστήματος παιδείας. Προτείνονται δίδακτρα στα πανεπιστήμια με κάποια πρόβλεψη για τα χαμηλά εισοδήματα.
14.Προτείνουν και άλλα («τεχνικής φύσεως») θέματα τα οποία θα συρρικνώσουν το δημόσιο και θα καταστείλουν τις δημόσιες δαπάνες.
15. Την απόλυση 230.000 εργαζομένων από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, με κατάργηση θέσεων, ενοποίηση και συγχωνεύσεις οργανισμών, ΔΕΚΟ κ.λ.π.
http://www.market-talk.net/index.php/id/8284


Τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ σιωπούν !!!!

Νίκος Χιδίρογλου
Φοβερά επεισόδια έλαβαν χώρα την Πέμπτη στην Αθήνα, στη διάρκεια των συλλαλητηρίων που οργανώθηκαν, με αφορμή τη γενική απεργία. Ο βραχίονας του παρακράτους, οι λεγόμενοι αντιεξουσιαστές ή κουκουλοφόροι, τα έκαναν και πάλι γης μαδιάμ και μάλιστα ανενόχλητοι, καταστρέφοντας περιουσίες, τραυματίζοντας πολίτες, πλιατσικολογώντας και γελοιοποιώντας το κράτος, που αδυνατεί να «μαζέψει» το... παρακράτος!


Φοβερό το ερώτημα:...
ποιος συμπλέκεται με ποιον τελικά; Γιατί μπερδευόμαστε, ενώ μυρίζει προβοκάτσια από χιλιόμετρα!

Όλα αυτά υπό τα βλέμματα των Αθηναίων, που προσπαθούν εδώ και χρόνια να καταλάβουν πώς γίνεται και δεν συλλαμβάνεται κανείς στη διάρκεια των (σε τακτική βάση πλέον) επεισοδίων, ενώ όσοι προσάγονται, αφήνονται μετά την παρέλευση λίγων ωρών ελεύθεροι. Εκτός βέβαια και αν είναι δημοσιογράφοι της «ΕΩ», στους οποίους φορτώνονται ψεύτικες κατηγορίες με τη συνδρομή αριστεριστών και προφυλακίζονται. Τώρα, μπορούν όλοι όσοι έχουν αφελείς «απορίες», να απευθυνθούν στον «αριστερό» κ. Σπύρο Βούγια, ο οποίος προσπαθεί να μας μάθει να «συνηθίσουμε» τις «μυρωδιές» των αλλοδαπών.

Σιωπή και ειδησεογραφικό σκότος

Όμως, εντύπωση προκάλεσε σε πολλούς η σιωπή των ΜΜΕ. Από τις 4 Οκτωβρίου και μετά, δεν γίνονται επεισόδια, δεν διασαλεύεται η δημόσια τάξη, δεν υπάρχουν πλάνα με επεισόδια, δεν σπάνε βιτρίνες, κανείς δεν κλείνει τους δρόμους, εγκληματικότητα δεν υπάρχει και όσοι λένε το αντίθετο είναι «ρατσιστές» και «ακροδεξιοί» που τα έχουν με τους αλλοδαπούς, ενώ δεν υπάρχει και τρομοκρατία, αλλά μόνο «φασιστική απειλή». Δηλαδή, για να μην τρελαθούμε τελείως, ο Λάμπρος Φούντας ήταν... «φασίστας»; Ή μήπως δεν ήταν απειλή;

Ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι πολύ «ικανός» και «αρεστός». Βέβαια. Ό,τι πει το «σύστημα»! Την ίδια ώρα, όλα υποβαθμίζονται, όπως τα απίστευτα συμβάντα στο Βύρωνα και η συμπλοκή στη Δάφνη και στις δύο των περιπτώσεων με νεκρούς. Φανταστείτε αυτά να είχαν γίνει επί ΝΔ... Θα έβγαινε ο κ. Χρυσοχοΐδης και θα έλεγε τα γνωστά φαιδρά περί Καμπούλ, στα παράθυρα εξοργισμένοι κάποιοι θα αναρωτούνταν «πού είναι το κράτος», θα στηλίτευαν την «ανικανότητα» της κυβέρνησης και άλλα πολλά, δημιουργώντας αρνητικό κλίμα για το Μαξίμου.

Δεν τρέχει τίποτα...

Επί ΠΑΣΟΚ, όλα είναι εντάξει. Η δε απόκρυψη ειδήσεων, πάει σύννεφο. Κλασικό παράδειγμα οι ληστείες θαμώνων από ενόπλους σε γεμάτα εστιατόρια, που προκάλεσαν αίσθηση στους λίγους που το έμαθαν, καθώς πάλι χτύπησε έγκαιρα κυβερνητικό «σιωπητήριο» στα μέσα μαζικής επικοινωνίας. Αυτά δεν πρέπει να μαθαίνονται, γιατί δημιουργούν πρόβλημα στην κυβέρνηση και η Ιπποκράτους προνοεί. Οι τόνοι κρατούνται πάντα «χαμηλοί», ότι και αν συμβεί, ενώ όταν ξεφεύγει το πράγμα, φταίει πάντοτε η ΕΛΑΣ. Μη θιγεί η κυβέρνηση...

Κάντε τη σύγκριση με την προ της 4ης Οκτωβρίου εποχή και θα αντιληφθείτε αμέσως τη διαφορά. Φανταστείτε το ατυχές συμβάν με τον Μανόλη Γλέζο, να είχε συμβεί επί ΝΔ. Η λέξη «φασιστική» θα έπαιρνε περήφανα τη θέση της σε όλους τους τίτλους των ειδήσεων, εκνευρισμένοι «παραθυράτοι» θα ζητούσαν κεφαλές επί πίνακι. Εκδοτικά συμφέροντα είναι όμως αυτά... Εκεί όμως που η συνεργασία κυβέρνησης-ΜΜΕ, «έβγαλε μάτια», είναι στο θέμα του νομοσχεδίου για το μεταναστευτικό. Η κυβέρνηση ζήτησε χαμηλούς τόνους και τα ΜΜΕ «υπάκουσαν». Η δε ενημέρωση, σφαγιάζεται πλέον καθημερινά.


Για να δούμε;;;;;

OΠOIAΔHΠOTE περαιτέρω μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος των πολιτών συνιστά ευθεία απειλή κατά των επιχειρήσεων, οι οποίες βιώνουν εδώ και αρκετούς μήνες την κρίση, καθώς βρίσκονται αντιμέτωπες με περιορισμένη ζήτηση τόσο εντός όσο και εκτός της ελληνικής αγοράς, με προβλήματα ρευστότητας αφού η τραπεζική χρηματοδότηση έχει καταστεί ιδιαιτέρως δυσχερής, αλλά και σωρευμένες παθογένειες που επιβαρύνουν την ανταγωνιστικότητά τους.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η κατηγορηματική τοποθέτηση του προέδρου του ΣΕΒ Δημήτρη Δασκαλόπουλου...


την περασμένη Τετάρτη, ότι δεν τίθεται ζήτημα περικοπής του 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα και ότι ο επιχειρηματικός κόσμος υπηρετεί και δεν αμφισβητεί το παγιοποιημένο πλαίσιο εργασιακών σχέσεων και κοινωνικής προστασίας που υπάρχει στη χώρα.

Ο κ. Δασκαλόπουλος, θέλησε με τον τρόπο αυτό να βάλει οριστικό τέλος σε μια συζήτηση που όχι μόνο δεν ευνοεί την αγορά και τις επιχειρήσεις, αλλά εντείνει την ανασφάλεια μεταξύ εργαζομένων, οι οποίοι βιώνουν την κρίση πολύ εντονότερα από τους εργαζομένους στον δημόσιο τομέα, καθώς γνωρίζουν ότι οι θέσεις εργασίας τους, συνδέονται άμεσα με τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων εντός των οποίων εργάζονται.
Ο ΣΕΒ θέλησε επίσης, διά της τοποθέτησης του κ. Δασκαλόπουλου, να συμβάλει στην εξομάλυνση του κλίματος στην κοινωνία και την οικονομία. Ο επιχειρηματικός κόσμος, γνωρίζει καλά ότι οποιαδήποτε άλλη στάση, θα ήταν «λάδι στη φωτιά» της κοινωνικής έντασης που έχουν δημιουργήσει τα μέτρα της κυβέρνησης και μάλιστα εν όψει της συνέχισης των διαπραγματεύσεων για την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. Διαπραγματεύσεις, το πλαίσιο των οποίων, έθεσε ο κ. Δασκαλόπουλος, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να μη ληφθούν υπόψη τα προβλήματα των επιχειρήσεων και η κατάσταση της οικονομίας. «Οι συνθήκες», είπε, «επιβάλλουν αυτοσυγκράτηση και υπευθυνότητα».


Η συζήτηση για περικοπή του 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα κορυφώθηκε μετά την επίσημη ανακοίνωση των μέτρων της κυβέρνησης στις 3 Μαρτίου, ως αυτονόητη συνέχεια. Ωστόσο και παρά τις ελάχιστες μεμονωμένες παραφωνίες, από την πρώτη στιγμή, έγκυρες πηγές του επιχειρηματικού κόσμου τόσο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όσο και της βιομηχανίας δήλωναν κατηγορηματικά ότι δεν τίθεται θέμα περικοπής μισθού στον ιδιωτικό τομέα και αυτό για πολλούς λόγους. Πρώτα απ΄ όλα διότι η περικοπή του 14ου μισθού, θεωρείται μείωση αποδοχών και για να γίνει κάτι ανάλογο θα πρέπει να αναληφθεί νομοθετική πρωτοβουλία από την πλευρά της κυβέρνησης. Κάτι, το οποίο στα μεταπολιτευτικά χρόνια έχει συμβεί μία και μόνη φορά με το πρόγραμμα σταθεροποίησης του 1985. Ωστόσο οι συνθήκες σήμερα είναι πολύ διαφορετικές και το κυριότερο είναι ότι σε συνθήκες κρίσης, η μείωση του εργασιακού κόστους, που συνεπάγεται αυτόματα μείωση της αγοραστικής δύναμης, κάθε άλλο παρά συμβάλλει στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας. Αντίθετα θα αποτελούσε, όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Δημήτρης Ασημακόπουλος, «ταφόπλακα της αγοράς», πάνω στην οποία ο ίδιος σε καμία περίπτωση δεν προτίθεται να βάλει την υπογραφή του.


Εξάλλου, το όφελος μια τέτοιας απόφασης θα ήταν μηδαμινό έναντι του κόστους τόσο για το Δημόσιο, λόγω απώλειας φορολογικών εσόδων, όσο και κυρίως λόγω της νέας «τρύπας» που θα δημιουργούσε στα έσοδα των ασφαλιστικών ταμείων. Το κόστος αυτό ποσοτικοποίησε με τον πιο καθαρό τρόπο ο υφυπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, ο οποίος μίλησε στη Βουλή για απώλεια της τάξης των 2 δισ. ευρώ. Διαβεβαίωσε δε, ότι η περικοπή του 14ου μισθού θα είχε ως «αποτέλεσμα να τιναχθεί στον αέρα το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης».
Κατηγορηματική εξάλλου ήταν και η τοποθέτηση και του υπουργού Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος απέδωσε τη σχετική φημολογία σε εκτός πολιτικής κέντρα με επιρροές στον χώρο του Τύπου. «Δεν μπορώ να καταλάβω», είπε ο υπουργός Εργασίας, «γιατί δίνεται τόσος σεβασμός σε ακριτομυθίες παραγόντων εκτός πολιτικής».
Πηγή: Express.gr


Μήπως πρέπει να κόψει λίγο το φαϊ!!!!!


ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΝΤΕΣ ΦΟΥΣΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ.
Ηλίθιους χαρακτήρισε ο Θ. Πάγκαλος τα μέλη της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης που υπέγραψαν την απόφαση για την ιθαγένεια

Ηλίθιους που δεν πρέπει να κινούνται ελεύθεροι στην κοινωνία χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος τα μέλη της Ν.Ε Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ που υπέγραψαν το κείμενο για το νόμο, που προβλέπει την παροχή ελληνικής ιθαγένειας σε μετανάστες .
Συγκεκριμένα σε διάλογο που είχε με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Σ. Ξυνίδη στο πλαίσιο ημερίδας του ινστιτούτου επιμόρφωσης ο κ. Πάγκαλος είπε χαρακτηριστικά :
“…είναι κάπου δεξιά από τον Καρατζαφέρη. Οι οποίοι βεβαίως είναι και τελείως ηλίθιοι, οι άνθρωποι αυτοί που ομοφώνως αποφάσισαν, είναι εντελώς ηλίθιοι, δεν έπρεπε να κινούνται στην κοινωνία ελεύθεροι, θα έπρεπε να είναι σε κάποιο άσυλο.
Θα δώσω 2 παραδείγματα. Απαιτούν από τους μετανάστες οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια, να γνωρίζουν καλά την ελληνική ιστορία και την ελληνική γλώσσα. Καταλαβαίνετε ότι με βάση μόνο αυτό το κριτήριο, περίπου ο μισός ελληνικός λαός πρέπει να του αφαιρεθεί η ιθαγένεια. Πρόκειται για γελοίο, δεν ξέρω μέσα από ποιες διαδικασίες αναδείχθηκαν τα μέλη της Νομαρχιακής στη δεύτερη πόλη της χώρας, αλλά προφανώς κ. Σωκράτη, εκεί πρέπει να παρέμβεις.
Κάλεσε μια ολομέλεια της Θεσσαλονίκης και βάλε τους, τώρα αν η Θεσσαλονίκη είναι έτσι, να τους βάλουμε δίπλα στον Ψωμιάδη και τον Καρατζαφέρη, να τους κάνουμε αγάλματα εκεί πέρα και τελείωσε.



Η ανακοίνωση της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης ...


Να θυμίσουμε ότι η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης είχε ανακοινώσει τις θέσεις στις οποίες είχε καταλήξει για το δίκαιο της ιθαγένειας και ζητούσε :

1. Άμεση παροχή Ελληνικής ιθαγένειας σε όλους τους ομογενείς, χωρίς άλλες προϋποθέσεις πλην της Ελληνικής καταγωγής και συνείδησης. Διευκόλυνση των ομογενών με μείωση της γραφειοκρατίας. Επιθυμητή η δήλωση του ομογενούς στην χώρα προέλευσης ότι είναι Ελληνικής καταγωγής, εκτός αν κάτι τέτοιο τον θέτει σε κίνδυνο.

2. Θεμελίωση του δικαιώματος αίτησης για ιθαγένεια σε αλλογενείς αλλοδαπούς, μετά την πάροδο τουλάχιστον 10 ετών μόνιμης, νόμιμης και συνεχούς διαμονής στην χώρα.

3. Τα κριτήρια απονομής της ιθαγένειας πρέπει να είναι:

α. Επαρκής γνώση της Ελληνικής γλώσσας, και Ιστορίας.

β. Πλήρης ενσωμάτωση στην Ελληνική κοινωνία, έμπρακτη απόδειξη ενδιαφέροντος και φιλοπατρίας για την Ελλάδα.

γ. Στήριξη των θέσεων της Ελλάδος στα εθνικά θέματα.

δ. Ασφαλισμένη εργασία καθ’ όλο το διάστημα της παραμονής του στην χώρα, μη λήψη οποιασδήποτε κρατικής βοήθειας-επιδομάτων, κατά την διάρκεια της 10ετούς παραμονής, για πάνω από 1,5 χρόνο.

ε. Μη τελεσίδικη ποινική καταδίκη για πλημμέλημα τα τελευταία 5 χρόνια, ή για κακούργημα οποτεδήποτε. Σε περίπτωση εκκρεμούς ποινικής δίωξης κατά του αιτούντα αλλοδαπού, αναστολή (πάγωμα) , της αιτήσεως απονομής ιθαγένειας, έως την τελεσιδικία.

στ. Διατήρηση του ισχύοντος «ius sanguinis», ως κανόνα, δηλαδή απονομή της ιθαγένειας, στους απογόνους των Ελλήνων το γένος, με τη γέννηση. Η γέννηση αλλοδαπού στην Ελλάδα και η μόνιμη διαμονή του έως την ενηλικίωσή του να μην οδηγεί στην απονομή ιθαγένειας αυτοδικαίως, αλλά να συνεκτιμάται μαζί με τα άλλα στοιχεία.

ζ. Παρακολούθηση της 9ετούς υποχρεωτικής εκπαίδευσης σε δημόσιο ελληνικό σχολείο.

4. Η ιθαγένεια θα πρέπει να απονέμεται σε αλλογενείς αλλοδαπούς, με φειδώ, και κατ’ εξαίρεση, δεν θα πρέπει να οδηγεί σε αλλοίωση του χαρακτήρα του Έθνους-Κράτους, ούτε να δύναται να δημιουργήσει στο μέλλον έγερση μειονοτικών ζητημάτων, ιδιαίτερα από όμορες, ή ισλαμικές χώρες.

5. Η απονομή ιθαγένειας αφορά τον σκληρό πυρήνα της κρατικής υπόστασης, και το κράτος πρέπει να διατηρήσει το δικαίωμα και την διακριτική ευχέρεια να την απονέμει κατά την κρίση του.

6. Η ψήφος των αλλοδαπών στις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης, εκτός του ότι έρχεται σε ευθεία αντίθεση με το Σύνταγμα, πλήττει την εθνική μας κυριαρχία, διότι παραχωρείται το δικαίωμα ψήφου, σε πολίτες τρίτων χωρών, οι οποίοι οφείλουν πίστη στα Συντάγματα των χωρών προέλευσης, και υπάρχει ο κίνδυνος εξυπηρέτησης ξένων συμφερόντων από ημεδαπές αρχές (lobbying), ειδικά σε παραμεθόριες περιοχές. Η παραχώρηση δικαιώματος ψήφου στους πολίτες της Ε.Ε., είναι περίπτωση μη συγκρίσιμη με την υπό συζήτηση διότι εδώ δεν υπάρχει ο κανόνας της τήρησης της αρχής της αμοιβαιότητας.

7. Απαιτούμε άμεσο έλεγχο και καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης, διότι διαρρηγνύει τον κοινωνικό ιστό, επιτείνει τα ήδη μεγάλα προβλήματα ανεργίας, και εγκληματικότητας, και αλλοιώνει τον χαρακτήρα της Ελλάδας ως Έθνους-Κράτους, δεδομένου και του δημογραφικού προβλήματος. Στο παραπάνω θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της και η Ε.Ε. για την φύλαξη των νοτίων συνόρων της. Τυχόν διευκόλυνση της απονομής της Ιθαγένειας θα οδηγήσει σε μαζικότερη εισροή λαθρομεταναστών, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τα συμφέροντα και τα δίκαια του ελληνικού λαού.

8. Η Ελληνική ιθαγένεια δεν αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα κανενός πλην των Ελλήνων, και η απονομή της είναι στην διακριτική ευχέρεια του Ελληνικού κράτους, μέσα στα πλαίσια του Συντάγματος και του εθνικού συμφέροντος, και έτσι θα πρέπει να παραμείνει. Θα πρέπει να διασφαλιστούν τα νόμιμα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των μεταναστών, όπως και των Ελλήνων, τα οποία καταστρατηγούνται το ίδιο από την αυθαιρεσία του κεφαλαίου. Το Ελλαδικό κράτος θα πρέπει να εξασφαλίσει το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών.

9. Η απονομή ιθαγένειας δεν είναι η λύση για την διασφάλιση των δικαιωμάτων των μεταναστών. Σκοπός της ιθαγένειας είναι να ορίσει το Ελληνικό έθνος, και η χρήση της για να καλύψει το έλλειμμα της πολιτείας στην προστασία άλλων δικαιωμάτων, συνιστά κατάχρηση αυτής, που μπορεί να οδηγήσει σε αντίθετα αποτελέσματα, και σε ουσιαστική ακύρωση του αρχικού σκοπού της ιθαγένειας. Καλούμε την κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. να τροποποιήσει άμεσα την σχετική πρόταση νόμου, να πράξει κάθε τι δυνατόν για την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης, και να απονείμει άμεσα την ιθαγένεια σε όλους τους Έλληνες ομογενείς.


Συμφωνείτε κύριε υπουργέ Εθνικής Άμυνας !!!!

Τουρκική υπεροπλία στο Αιγαίο

Σε περίοδο τόσο βαθιάς κρίσης ακούγεται σχεδόν προκλητικό. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι πρώτα η μακρά παύση των εξοπλισμών και τώρα η δημοσιονομική κατάρρευση έχουν πλέον δημιουργήσει συνθήκες και αμυντικής κατάρρευσης της χώρας. Και τα αποτελέσματά της μπορεί να αποδειχθούν όχι απλώς ασυγκρίτως πιο επώδυνα για την Ελλάδα αλλά μοιραία για την ύπαρξή της καθώς η ισορροπία στρατιωτικής ισχύος Ελλάδας- Τουρκίας από το 2015 και μετά θα βρίσκεται μακράν στο χειρότερο σημείο της σύγχρονης ελληνοτουρκικής ιστορίας τόσο ποσοτικά όσο- το κυριότερο- και ποιοτικά.
Μπορεί μόλις προχθές ο τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν να δήλωσε- προφανώς για λόγους εσωτερικής ισορροπίας ισχύος με τους τούρκους στρατηγούς- ότι οι εξοπλισμοί καταστρέφουν χώρες και θα έπρεπε να βρεθεί τρόπος να περιοριστούν, η χώρα του όμως πράττει ακριβώς το αντίθετο: αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη το μεγαλύτερο εξοπλιστικό πρόγραμμα στην ιστορία της Τουρκίας.
Την ίδια στιγμή η Ελλάδα έχει παγώσει πρακτικά κάθε εξοπλιστικό πρόγραμμά της. Το αποτέλεσμα είναι ένα πρωτοφανές χάσμα δυνάμεων. Έτσι πολύ σύντομα η Ελλάδα θα είναι πιο ευάλωτη έναντι της Τουρκίας περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή στον 20ό αιώνα, με εξαίρεση την περίοδο της κατάρρευσης της χούντας το καλοκαίρι του 1974. Αυτή τη φορά όμως δεν θα είναι «στιγμιαία» ευάλωτη λόγω πρόσκαιρης διαλύσεως αλλά δομικά λόγω ενός παγιωμένου συντριπτικού πλεονεκτήματος ισχύος της Άγκυρας.
Η θαλάσσια ισχύς
Με την ολοκλήρωση μετά το 2015 του μεγάλου αεροναυτικού εξοπλιστικού προγράμματός της που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η Τουρκία θα αποκτήσει για πρώτη φορά το αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα στη θάλασσα, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για μια χώρα που δέχεται τόσο έντονη πίεση για κάποιες από τις βραχονησίδες και τις θαλάσσιες περιοχές της. Ακούγεται συχνά ότι η Τουρκία έχει «κι άλλα μέτωπα». Στην πραγματικότητα όμως δεν έχει κανένα μέτωπο που να απαιτεί μαχητικά αεροσκάφη πέμπτης γενιάς ή, πολύ περισσότερο, στόλο με την ισχύ και τις δυνατότητες που αυτή τη στιγμή χτίζει. Εκείνο που συμβαίνει το περιέγραψε πριν από μερικά χρόνια ο τέως αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων Χιλμί Οζκιόκ, πατέρας του νέου ναυτικού δόγματος της Άγκυρας, και το επανέλαβε πρόσφατα ο εν ενεργεία διάδοχός του στρατηγός Μπασμπούγ μιλώντας σε αξιωματικούς του Ναυτικού στον ναύσταθμο Golcuk: «Στις αυτοκρατορίες η ναυτική ισχύς είναι εξαιρετικά σημαντική. Το Ναυτικό έχει διαδραματίσει μεγάλο ρόλο στην επικράτηση και στην υπεροχή της Πορτογαλίας, της Ισπανίας, της Ολλανδίας, της Μεγάλης Βρετανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών. Από κάθε άποψη, αν σήμερα η θαλάσσια ισχύς είναι μία φορά σημαντική, αύριο θα είναι πέντε. Στο Αιγαίο έχουμε ήδη προβλήματα και για την επίλυσή τους έχουμε ανάγκη από ισχυρό Πολεμικό Ναυτικό».
Η ανάλυση της δομής των ναυτικών δυνάμεων που χτίζει η γείτονα υποστηρίζει πλήρως τις απόψεις αυτές. Στην πραγματικότητα, η Τουρκία δημιουργεί όχι έναν αλλά τρεις τουλάχιστον αυτόνομους στόλους, οι οποίοι θα είναι σύντομα σε θέση να ενεργούν ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλον, να προβαίνουν σε αποκλεισμούς θαλάσσιων περιοχών, νησιών και νησίδων και να αποκόβουν θαλάσσιους δρόμους την ίδια στιγμή σε διαφορετικά σημεία του Αιγαίου. Επιπλέον οι νέες τουρκικές θαλάσσιες δυνάμεις, με επίκεντρο τις νέες κορβέτες και τις φρεγάτες του τουρκικού στόλου, θα μπορούν, όταν ενεργούν, να προστατεύουν τις μονάδες τους πολύ αποτελεσματικά σε άμυνες ζώνης πολλών ναυτικών μιλίων. Προφανώς εκείνο που διδάχθηκαν οι Τούρκοι από τα Ιμια είναι όχι το να μην τα επαναλάβουν αλλά ότι πρέπει να είναι σε θέση να τα επαναλάβουν πολύ πιο αποτελεσματικά σε πολλαπλά ταυτόχρονα μέτωπα, κάτι που θα είναι πρακτικά αδύνατον να αντιμετωπίσει ο ελληνικός στόλος με την υπάρχουσα δομή δυνάμεών του.
Η αεροπορική ισχύς
Την ίδια στιγμή η ήδη διαμορφούμενη συντριπτική ποσοτική τουρκική υπεροπλία στον αέρα και κυρίως η εισαγωγή μαχητικού πέμπτης γενιάς τύπου Στελθ θα καταστήσουν την έννοια της αεροπορικής παραβίασης παρελθόν. Όχι επειδή η τουρκική αεροπορία, οπλισμένη με αεροσκάφη πέμπτης γενιάς, θα σταματήσει τις παραβιάσεις αλλά επειδή οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις θα αδυνατούν τεχνικά να παρακολουθήσουν τα ίχνη των τουρκικών μαχητικών στο Αιγαίο, εκτός από τη στιγμή που οι πιλότοι τους θα το επιθυμούν.
Η Τουρκία είναι μία από τις χώρες που μετέχουν στο πρόγραμμα συμπαραγωγής του JSF, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και το Ισραήλ και η Μεγάλη Βρετανία, παρά το γεγονός ότι η δεύτερη είναι χώρα συμπαραγωγός του Εurofighter. Με παραγγελίες που υπερβαίνουν τα 4.000
κομμάτια, το JSF θα καταστεί τα επόμενα χρόνια το αεροσκάφος βάσης της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας. Η εισαγωγή του στο Αιγαίο για λογαριασμό των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων θα δημιουργήσει πρωτοφανείς συνθήκες χάσματος ισχύος ανάμεσα στις δύο χώρες, την ίδια στιγμή που θα έχει ανατραπεί πλήρως κάθε έννοια ποσοτικής ισορροπίας δυνάμεων. Και αυτή ούτε καν λόγω του αεροσκάφους πέμπτης γενιάς αλλά απλώς και μόνο με τον αριθμό των αναβαθμισμένων F16 που θα διαθέτει σήμερα η Άγκυρα και τα οποία ας σημειωθεί ότι θα υποστηρίζονται από τουρκικό εργοστάσιο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την επιχειρησιακή τους ικανότητα.

ΤΟ ΒΗΜΑ


Να γιατί έχουμε τόσο μεγάλη ανεργία !!!!

ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΤΣΑ ;ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ; (NA φυγουν και άλλες ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ για την ΑΛΒΑΝΙΑ ;)

ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ 50 ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΤΣΑ ;(ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ; NA φύγουν και άλλες
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
για την ΑΛΒΑΝΙΑ ;)
(ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ 10 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ !!!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ !!!)
ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ;

ΠΟΙΑ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ EINAI ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ;

ME TI ΛΕΦΤΑ ;
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΙΣ Μ.Κ.Ο ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ .
MAZI ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΠΙΚΩΝ Μ.Μ.Ε ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ !!!

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ !!!

ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΗΣΕ ΕΙΠΑΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ;


Απόψεις Άδωνι Γεωργιάδη για το λαθρονομοσχέδιο !!!

Τί επιτύχαμε με όλον αυτόν τον αγώνα;

Όλοι όσοι τρέξαμε αυτούς τους τελευταίους δύο μήνες, από την πρώτη ανακοίνωσι του προσχεδίου του ΠΑΣΟΚ για τον νόμο για την Ιθαγένεια, αισθανόμαστε αυτές τις ημέρες μία μεγάλη στενοχώρια.
Πράγματι χθες, υπερψηφίστηκε στην Βουλή των Ελλήνων, ο νέος Κώδικας Ιθαγενείας της Χώρας, Κώδικας τον οποίον πρέπει να δώσουμε μάχη για να ξανααλλάξη όσο γίνεται πιο σύντομα. Αλλαγή που χωρίς αμφιβολία βλάπτει σοβαρά την πατρίδα και ανοίγει τον δρόμο για την μετατροπή του Έθνους-Κράτους των Ελλήνων, στην πολυπολιτισμική ανεθνική κοινωνία που διάφοροι ονειρεύονται. Είναι όμως η ήττα που υπέστημεν τόσο συντριπτική, όσο κάποιοι θέλουν να νομίζουν και πήγε όντως όλος ο αγώνας μας χαμένος; Με το παρόν άρθρο θα προσπαθήσω σύντομα και κατανοητά να εξηγήσω το τί ακριβώς έχει συμβεί, διότι είμαι πια βέβαιος από τα μηνύματα που λαμβάνω, ότι η συντριπτική πλειοψηφία, δεν έχει κάνει καν τον κόπο να διαβάσει τον τελικό νόμο ο οποίος ψηφίστηκε.



Αλώνουν τώρα και την Ελληνική παιδεία !!!!

H προπαγάνδα αρχίζει πάντα από το σχολείο...

ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!

Είπαμε ότι το ΠΑΣΟΚ ήρθε για να φέρει τα πάνω κάτω στην ελληνική κοινωνία και επειδή είναι γάτες και προκειμένου να τελειώνουν σε μερικά χρόνια με εμάς τους "φασίστες" και τους "ρατσιστές" αρχίζουν να πιπιλίζουν το μυαλό των παιδιών μας... διαβάστε τι σκαρφίστηκε η γνωστή Εβραία (το Εβραία δεν είναι κακό από μόνο του αλλά γίνεται κακό όταν το κρύβεις όπως η κυρία...) κ. Κάλερ για τα παιδιά μας:
Ενόψει της 21ης Μάρτιου, Διεθνούς Ημέρας για την εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων, η Υφυπουργός Παιδείας κ. Κάλερ προτείνει στα σχολεία να αφιερωθούν δυο (02) διδακτικές ώρες, την Παρασκευή 19 Μάρτιου 2010, προκειμένου να οργανωθούν σε όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας, εκδηλώσεις από τους εκπαιδευτικούς με την ενεργό συμμέτοχη των μαθητών...»»»
Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών στα ζητήματα της παγκόσμιας ειρήνης, της διαφορετικότητας και της κατοχύρωσης των δικαιωμάτων όλων των πολιτών που νόμιμα ζουν και εργάζονται στη χώρα μας.

ΠΗΓΗ: esos.gr

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΑΣΕΙ "ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ" ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΛΟΙΦΗ!

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΙ ΩΡΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ-"ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗ" ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ

ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ...

ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΡΜΑΙΑ ΤΩΝ ΨΩΡΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΩΝ

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ


Αρχαίοι Έλληνες και ιθαγένεια !!!!

Οι Αρχαίοι Αθηναίοι ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΠΟΤΕ στους μετοίκους (μετανάστες) Ιθαγένεια

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΑΚΟΥΣΙΟΥ ΛΥΣΙΟΥ
athensΤου Σωτήρη Ζαφειρακόπουλου
Το ΠΑΣΟΚ ως κυβερνών κόμμα, με συνοδοιπόρους το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ αλλά (δυστυχώς) και την (μερική) συναίνεση της Νέας Δημοκρατίας δίνουν το προνόμιο της Ιθαγένειας σε όλους όσους – μιλάμε για αναρίθμητους – εισήλθαν παρανόμως στην χώρα μας. Κατ’ αρχήν σε 600.000!.. Θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι, που υπολογίζονται (πέραν των κυβερνητικών ισχυρισμών) σε 3.000.000!
Μεταξύ αυτών σε αναρίθμητους παρανόμους και στις χώρες απ’ όπου προέρχονται – μιλάμε για ποινικούς κρατούμενους που έβγαλαν από τις φυλακές π.χ. ο δικτάτορας Ραμίζ Αλία απελευθέρωσε 17.000 και μας τους έστειλε «πεσκέσι» - αλλά και άτομα των οποίων η αποστολή είναι να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στο Κράτος, στο Εθνος μας.


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More