26.3.11

Τα φιλαράκια του Τσίπρα και της αριστεράς!



Καταγγελία κατά του Προέδρου του ΣΥΝ, Αλέξη Τσίπρα ανήρτησε χθες το απόγευμα στην προσωπική της σελίδα στο Facebook η κ.Χρυσάνθη Κωνσταντακάτου- ιδιοκτήτρια του Μεγάρου Υπατία. Ειδικότερα αναφέρει: «Προς τον κ. Τσίπρα και τους “αλληλέγγυους” των 300 “μεταναστών απεργών πείνας”. Παρακαλώ πολύ, ενημερώστε τους συντρόφους σας εκ “των απεργών”, που υπεξαίρεσαν από το Μέγαρο Υπατία, ασημικά και πορσελάνες, να τα επιστρέψουν και το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν. Όπως γνωρίζετε το κτήριο βιντεοσκοπείται. Ευχαριστώ.»

Το status της στον τοίχο του προφίλ της έκαναν...
like πάνω από 18 φίλοι της ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια του τύπου: «Δεν σεβάστηκαν την Υπατία ώρα λοιπόν να γνωρίσουν την Αδράστεια και τη Νέμεση» ή «Δυστυχώς Χρυσάνθη ουδείς πλέον αχάριστος του ευεργετηθέντος!!!!! Αλήθεια τι να πει κανείς.»

Μερικές ώρες μετά και ενώ τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν, επανέρχεται με μια νέα ανάρτηση η κ. Κωσταντακάτου στην οποία και επισημαίνει ότι: «Έαν δεν επιστραφούν ΑΜΕΣΑ τα οικογενειακά κειμήλια, που ''υπεξαιρέθηκαν'' από το Μέγαρο Υπατία κατά τη διάρκεια της παραμονής των 237 “μεταναστών απεργών πείνας”, θα ανεβάσω στο You Tube τα καταγραφέντα videos.»

Και συνεχίζει κάνοντας απολογισμό των κειμηλίων που έλειπαν από το Μέγαρο… Όπως αναφέρει έλειπαν: «26 κεντημένες πετσέτες φαγητού…από τα κεντήματα της προγιαγιάς από την Σμύρνη, 2 ασημένια κηροπήγια από την οικογένεια Τυπάλδου και όλη η συλλογή από πράσινες οπαλίνες του 19ου αιώνα (16 κομμάτια)»!!!
to pontiki
ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ-


Γιώργος Παπανδρέου: "Λεφτά υπάρχουν". ΌΧΙ όμως για τους Έλληνες!

4.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΒΑΓΙΑΖΗΤ …ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ Η ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!


4 εκ ευρώ ανακοινώθηκε πως θα δαπανηθούνε για την επισκευή του τζαμιού Βαγιαζήτ στο Διδυμότειχο.
Ανακοινώθηκε πως το υπουργείο πολιτισμού της Ελλάδας θα δώσει 4 εκ ευρώ για την επισκευή στο Διδυμότειχο του ιστορικού τζαμιού του Σουλτάνου Βαγιαζήτ , ενός από τα μεγαλύτερα τζαμιά των Βαλκανίων.
Το Υπουργείο Πολιτισμού χώρισε τα χρήματα που προορίζονται για τις προσπάθειες αναστήλωσης των ιστορικών μνημείων στην περιοχή του Έβρου. Αναφέρεται πως το ποσό είναι το μεγαλύτερο που έχει ανακοινωθεί έως τώρα. Στην γραπτή ανακοίνωση που έγινε από το γραφείο του Υφυπουργού Εσωτερικών Γιώργου Ντόλιου για το θέμα, αναφέρεται πως όλα τα σχέδια που υποβλήθηκαν στο Υπουργείο Πολιτισμού σχετικά με τον Έβρο έγιναν δεκτά και πως όπως ανέφεραν αρμόδιοι του Υπουργείου Πολιτισμού, είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει εγκριθεί για την περιοχή του Έβρου.
Ανάμεσα στα σχέδια αυτά περιλαμβάνεται και η επισκευή του ιστορικού τζαμιού Βαγιαζήτ στο Διδυμότειχο, δαπάνης 4 εκ. ευρώ. Αναφέρεται πως τα έξοδα για την επισκευή του τζαμιού θα αντιμετωπιστούνε από το Υπουργείο Εσωτερικών, ενώ για τις εργασίες θα υπογραφεί και συμφωνία ανάμεσα στο Υπουργείο Πολιτισμού, την σχολή μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου και τον δήμο Διδυμοτείχου.
ΥΓ: Τώρα που δεν έχουν τα νηπιαγωγεία μας πετρέλαιο και τα περιπολικά μας βενζίνη;


Ο Β. Μαρκεζίνης για την εξωτερική πολιτική της Ελλάδος!



Με νέα του παρέμβαση ο ακαδημαϊκός Sir Βασίλειος Μαρκεζίνης επανέρχεται στην κριτική για τις πολιτικές...και τους διπλωματικούς χειρισμούς του ΥΠΕΞ Δημήτρη Δρούτσα, κυρίως ως προς τα ελλητουρκικά θέματα και θέτει εκ νέου θέμα απομάκρυνσής του. Το άρθρο του Β. Μαρκεζίνη έχει ως εξής: Παρανοήσεις, λάθη και δισταγμοί του κ. Δρούτσα. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, στις 20 Μαρτίου 2011 στην «Καθημερινή», ο υπουργός Εξωτερικών έδωσε μια σειρά από εσφαλμένες και πρόχειρες απαντήσεις, μερικές από τις οποίες, εμφανώς, συνδέονται με συγκεκριμένες προτάσεις και ιδέες που εξέφρασα για τον ίδιο και την τρέχουσα εξωτερική πολιτική της χώρας μας σε άρθρο μου στα «Επίκαιρα»της 17ης Μαρτίου 2011.

Ας επανεξετάσουμε εδώ ορισμένους από τους ισχυρισμούς του, δίνοντας στον υπουργό μερικές ιδέες που θα του επιτρέψουν, ίσως, να τους βελτιώσει.
1.«Η [ακολουθούμενη] πολιτική είναι που θέλει θάρρος, όχι οι ανέξοδες “κορόνες” των υποτιθέμενων υπερπατριωτών της θεωρίας».
Ερωτώ: Το να είναι κανείς πατριώτης αποτελεί αμάρτημα ή αρετή; Αν ισχύει το δεύτερο, μήπως το «υπέρ» καθιστά κολάσιμο τον πατριωτισμό; Επίσης, η φράση «υπερπατριώτες της θεωρίας» υποδηλώνει άραγε αυτούς που «φέρουν» τον τίτλο ότι τον φέρουν επιφανειακά, και όχι ουσιαστικά;


2.«[Αυτός ο πατριωτισμός] δεν ωφελεί την Ελλάδα».
Μήπως, δηλαδή, την ωφελούν ο ενδοτισμός και η απραξία;


3.«Υιοθετούν [μερικοί] ως δεδομένη την πιο ακραία προπαγάνδα της Τουρκίας».
Εμείς αναφερόμαστε απλώς στα όσα δήλωσε ο κ. Νταβούτογλου στην Ελλάδα. Βλέπουμε, επίσης, τι έκανε η Τουρκία πρόσφατα με το ιταλικό πλοίο στα νερά μας, στα νερά του Καστελόριζου, και επισημαίνουμε ότι το επεισόδιο αυτό απεκρύβη από τον ελληνικό Τύπο επί τρεις τουλάχιστον ημέρες. Γιατί; Από φόβο ή από διάθεση παραπληροφόρησης;
Είναι τα ανωτέρω ψευδή; Είναι ακραίες αυτές οι πράξεις; Είναι εσφαλμένες οι παρατηρήσεις μας; Ό,τι κι αν είναι οι παρατηρήσεις μας, όμως, παραμένουν δικές μας – αντιθέτως, οι ακρότητες είναι της Τουρκίας.
Τονίζουμε, ωστόσο, ότι τις εν λόγω απόψεις και ανησυχίες δεν τις διατυπώσαμε μόνον εμείς. Μέτρησε, άραγε, ο κύριος υπουργός πόσα άρθρα δημοσίευσε τον τελευταίο καιρό η φίλα προσκείμενα στο ΕΛΙΑΜΕΠ εφημερίδα, στην οποία έδωσε συνέντευξη, άρθρα που διατύπωσαν τις ίδιες αμφιβολίες, τις ίδιες ανησυχίες, τους ίδιους προβληματισμούς που από καιρό εκφράζουμε κι εμείς;
Αν πέφτουμε θύματα προπαγάνδας εμείς, τότε, εξίσου, πέφτουν και οι φίλοι του υπουργού. Η διαφορά μας είναι ότι εμείς τα είδαμε και τα είπαμε όλα αυτά πρώτα!


4.«Μας εγκαλούν», λέει ο υπουργός, «επειδή συνεχίζουμε να μιλάμε με τους Τούρκους».
Όχι! Τους εγκαλούμε διότι:
α) Δεν μας λένε –ούτε σʼ εμάς ούτε καν στους αρχηγούς των κομμάτων– τι ακριβώς συζητούν.
β) Εγκαλούμε τον υπουργό επειδή οτιδήποτε μας λέει –πάντα υπό πίεση– το διαψεύδει αμέσως ο Τούρκος ομόλογός του.
γ) Τους κατηγορούμε γιατί μιλάνε, μιλάνε, μιλάνε και, έως τώρα, το αποτέλεσμα των συνομιλιών είναι να σκληραίνουν οι Τούρκοι και στα έργα και στις υπερπτήσεις και στις προκλητικές βόλτες έξω από το Σούνιο. Αλήθεια ή λάθος;
Γιʼ αυτή την κατρακύλα δεν φταίω εγώ. Ως πατριώτης, όμως, οφείλω να την καταγγείλω. Εάν, τώρα, ο υπουργός, χρησιμοποιώντας τον πληθυντικό αριθμό –«μιλάμε»–, θέλει να μας πει ότι όλοι στην κυβέρνησή του συμμερίζονται τον τρόπο κατά τον οποίο διαπραγματεύεται ο ίδιος, τότε ευχαρίστως να δεχτούμε ότι όλοι είναι συνυπεύθυνοι και για το γίνεται και για τοτι θα επακολουθήσει.


5.Συνεχίζει ο υπουργός: «Δεν μας έχουν πει, όμως, ποτέ ποια είναι η δική τους [δηλαδή η δική μας] πρόταση».
Δεν ξέρω ποιος συντάσσει τους λόγους του υπουργού, αλλά αυτός που τον ενημερώνει για το τι γίνεται δεν φαίνεται να κάνει και τόσο καλή δουλειά. Ας του υπενθυμίσουμε, λοιπόν, απλώς, τα εξής:
α) Από καιρό, μαζί με τον καθηγητή Θ. Καρυώτη, κάναμε συγκεκριμένες προτάσεις για την ΑΟΖ, τονίζοντας τη σημασία της ΑΟΖ, που μέχρι τότε είχαν αποκρυβεί από τον ελληνικό Τύπο. Η κυβέρνηση του κ. Δρούτσα μιλούσε και μιλά μόνο για υφαλοκρηπίδα. Διερωτήθηκε άραγε ποτέ γιατί οι Τούρκοι προτιμούν αυτή τη φρασεολογία και αποφεύγουν κάθε συζήτηση για την ΑΟΖ; Μήπως βλέπουν και αυτοί αυτό που βλέπομε κι εμείς, αλλά δεν θέλει να δει ο υπουργός;
β) Του υπενθυμίζουμε τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις μας στην Ελευθεροτυπία της 10ης Ιανουαρίου 2011, στο πλαίσιο απάντησής μας προς επιστολή του πρέσβη κ. Σαββαΐδη.
γ) Του υπενθυμίζουμε τις προτάσεις όλων των κομμάτων να ανακηρυχθεί πάραυτα η ΑΟΖ μας.
δ) Του υπενθυμίζουμε ότι πάντα τον κατηγορούσαμε για το γεγονός ότι είχε δεχθεί οι συζητήσεις για το Καστελόριζο να γίνουν ξεχωριστά από τις συζητήσεις για το Αιγαίο. Ο ίδιος το αρνήθηκε βεβαίως, αλλά πρόσφατα το επιβεβαίωσε ο κ. Νταβούτογλου.
ε) Γιατί δεν εκμεταλλεύεται την ευφυή πολιτική αυτού που τον «δημιούργησε», ώστε να υλοποιήσει τη συνεργασία με το Ισραήλ και την Κύπρο, προτού χαθεί η ευκαιρία;

6.«Υπάρχουν κύκλοι στην Ελλάδα που δεν επιθυμούν πρόοδο και εξομάλυνση στις σχέσεις με την Τουρκία».
Δεν ανήκουμε σε αυτούς. Αντιθέτως, διακηρύσσουμε την ανάπτυξη πολιτικής φιλίας μεταξύ των δύο χωρών προ πολλού – προτού καν γεννηθεί ο υπουργός!
Φιλία όμως εισηγούμεθα, όχι μονομερείς παραχωρήσεις. Συμφωνία ζητάμε, όχι παράδοση. Και οι Τούρκοι θα απαντήσουν καταλλήλως, όταν δουν ότι σοβαρευόμαστε.
Η πρόσφατα –κακώς οργανωμένη– επίσκεψη του κ. Νταβούτογλου άρχισε πια να πείθει τον ελληνικό λαό για όλα όσα λέγαμε εδώ και καιρό. Ο υπουργός αντιμετωπίζει αυτές τις ανησυχίες με σιωπή, γενικότητες, επαναλήψεις ή και υπονοούμενα, τα οποία οι σύμβουλοί του θα έπρεπε μάλλον να τον προειδοποιήσουν ότι ενίοτε πλησιάζουν επικίνδυνα το δίκαιο της δυσφημήσεως.
Οι αναγνώστες και, μια μέρα, όλος ο ελληνικός λαός θα κρίνουν τον κ. Δρούτσα και την εξωτερική του πολιτική.
Εμείς φρονούμε ότι η περαιτέρω παραμονή του στο υπουργείο βλάπτει και τον πρωθυπουργό αλλά και –κυρίως– την ίδια τη χώρα.
Δεν απαιτούμε χαρακίρι από τον υπουργό: απλώς, την πολιτική ευθιξία να παραιτηθεί και να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατόν στη Βιέννη για να τελειώσει με την ησυχία του... και τη διατριβή του.

epikaira


Τα καρντάσια του πρωθυπουργού Γιώργου Π!

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΠΑΓΙΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.

Εφ. Χουριέτ 25-3-201.

Μήνυμα για την ¨Μακεδονία¨ στην Αθήνα από τα Σκόπια.
Ο υπουργός επικρατείας και αρχιδιαπραγματευτής Εγεμέν Μπαγίς κατά την επίσκεψη του στην ¨Μακεδονία¨-χώρα με την οποία έχουν θυμώσει οι Έλληνες, είπε λόγια που πάλι θα τους ερεθίσουν.

 Το μεγαλύτερο πρόβλημα ανάμεσα στην Ελλάδα και στην ¨Μακεδονία¨ είναι το θέμα του ονόματος ¨Μακεδονία¨. Η Ελλάδα εναντιώνεται στο όνομα της Δημοκρατίας της Μακεδονίας καθώς έχει μέσα στα σύνορα της περιοχή με το όνομα Μακεδονία με την δική της ιστορία και πολιτιστική κληρονομιάç
Η Τουρκία αναγνωρίζει την Μακεδονία με αυτό το όνομα. Ο Μπαγίς κατά την επίσκεψη που έκανε στα Σκόπια, αναφερόμενος στο θέμα αυτό κατηγόρησε τους Έλληνες :
¨Μα θα άλλαζα το όνομα μου επειδή το ζητήσατε εσείς ; Ή θα αλλάζατε το όνομα σας επειδή το ζήτησα εγώ ; Αυτά τα εδάφη αποκαλούνται Μακεδονία.
Ο Μπαγίς υποσχέθηκε πως η Τουρκία θα κάνει ότι μπορεί για να εισέλθει η Μακεδονία στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε.
Η Ελλάδα λόγω του θέματος του ονόματος με την Μακεδονία, ασκεί βέτο στην υποψηφιότητα της χώρας αυτής σε αυτούς τους φορείς.
Ο Μπαγίς απευθυνόμενος στους Μακεδόνες σχετικά με αυτό το θέμα είπε : ¨Μη λυπάστε, και εμείς βιώνουμε το ίδιο θέμα¨ εννοώντας την Κύπρο.
Ο Μπαγίς είπε πως « Η επίλυση του Κυπριακού δεν υπήρξε ως όρος για την είσοδο των Ελληνοκυπρίων στην Ε.Ε., αλλά τίθεται ως όρος για τη υποψηφιότητα της Τουρκίας. Η διεθνής κοινότητα όταν θέλει να βρει δικαιολογίες, το κάνει πολύ πετυχημένα¨


Το Ελληνικό κράτος έχει χάσει κάθε έλεγχο της οικονομίας του!



Η ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΡΩΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ




Η σοσιαλιστική διακυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου ανήλθε στην εξουσία της χώρας μ’ ένα και μοναδικό σκοπό. Να εξαντλήσει τα τελευταία ίχνη αξιοπιστίας που διέθετε η Πατρίδα μας και έτσι αδυνατισμένη να την παραδώσει στους εχθρούς μας με πρώτο τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό. Να παραδώσει την Ελλάδα βορά στους νεοταξικούς σκύλους και τα περιφερειακά τσιράκια τους σε επίπεδο οικονομικό και τελικά εθνικό.

Δεν υπάρχει ξεχωριστό σχέδιο για την οικονομική εξόντωση και ξεχωριστό σχέδιο για την εθνική εξόντωση. Υπάρχει ένα σχέδιο για την συνολική εξόντωση της Ελλάδος. Και δεν υπάρχουν πολλοί εχθροί της Ελλάδος, αλλά ένας και μόνος. Η Παγκόσμια Εξουσιαστική Συμμορία. Και δεν είναι πολλά τα εσωτερικά σαράκια της Πατρίδος μας, αλλά ένα. Το Πολιτικό Σύστημα, αυτό τούτο το ντόπιο και πολύχρωμο Νεοταξικό Καθεστώς. Όποιοι εξακολουθούν να έχουν άλλη άποψη, δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο παρά είτε διανοητικά άρρωστοι είτε καλοκάγαθοι ευκολόπιστοι είτε βαλτοί και μέρος του Συστήματος που βλέπουν δήθεν ξαφνικά και προαναγγέλλουν την αναμενόμενη χρεοκοπία που έχουν ήδη κουβαλήσει στην χώρα μας τα πολιτικά αφεντικά τους.

Το ζητούμενο που με δολιότητα προετοιμάζει το Καθεστώς δεν είναι το εάν θα μπορέσουν να αποτρέψουν τη χρεοκοπία, αλλά το πότε και το πώς θα την αναγγείλουν και θα την εφαρμόσουν στην πράξη. Όχι, δεν πρόκειται για προσωπική μας εκτίμηση, αλλά για απόψεις και συμπεράσματα επιστημόνων που σχετίζονται με την οικονομική επιστήμη και έχουν σχολιαστεί ευρύτατα. Αλλά και ο ίδιος ο κοινός νους λέγει πολύ απλά ότι αν κόβεις παροχές και δεν φτιάχνεις δικό σου κομπόδεμα, αργά ή γρήγορα το δάνειο θα γίνει βρόγχος στο λαιμό σου. Δεν μασάμε φυσικά από τα τραπεζιτικά παπαγαλάκια του Συστήματος ούτε από τους θριάμβους του καθεστωτικού Τύπου για την επιμηκυμένη ψευτοσωτηρία μας.

Όσο δε αφορά την ιστορία του ελληνικού χρέους, αυτή δεν είναι ούτε τωρινή ούτε τυχαία εμφανίστηκε. Είναι απόλυτα σχετική με την σχεδιαζόμενη με παρόμοιο τρόπο τεχνητή κρίση και πτώση του Έθνους – Κράτους ως μέρος του σχεδίου της αγαπημένης του πρωθυπουργού Παπανδρέου Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Και ενώ ξεπουλιούνται εθνικές περιουσίες και ενεργειακοί πόροι, αρχίζει πλέον να αποκαλύπτεται μια άλλη μεγάλη αλήθεια που ισχύει ομοίως και για την Ελλάδα και για την Ευρωζώνη, ακόμα και για τις ΗΠΑ. Η αλήθεια αυτή είναι ότι δεν διαθέτουμε ούτε εθνικό νόμισμα μα ούτε και ανεξάρτητη εθνική οικονομία. Μαζί με το ενιαίο νόμισμα του ευρώ που δεν ελέγχουμε τις διεργασίες του έχουμε και μια ευνουχισμένη πρώην εθνική οικονομία με άγνωστες πηγές και φορείς.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η κυκλοφορία της νομισματικής μονάδος και η ρύθμιση των τραπεζικών συναλλαγών, οι πράξεις δηλαδή ανάμεσα στο Κράτος, τις Τράπεζες, τις επιχειρήσεις και τους πολίτες προδιαγράφονται και τελούνται υπό την επίβλεψη των Κεντρικών Τραπεζών των Κρατών. Οι Κεντρικές Τράπεζες των Κρατών όμως ελέγχονται από ένα Εθνικό Κέντρο Λήψεως Αποφάσεων ή όχι; Οι διορισμοί των διοικητών των Κεντρικών Τραπεζών γίνονται με κριτήρια κομματικά, κριτήρια αντικειμενικά, μήπως με κάποια άλλα κριτήρια; Όλοι έχουμε άλλωστε παρατηρήσει ότι διοικητές Κεντρικών Τραπεζών που έχουν τοποθετηθεί επί του τάδε καθεστωτικού κόμματος παραμένουν και επί του δείνα συνεταιριζόμενου τάχα αντιπάλου κόμματος, πράγμα που αποτελεί απειροελάχιστη εξαίρεση στον κομματικό εξουσιαστικό χάρτη της Πατρίδος μας. Ζήτημα που ωστόσο ισχύει ακόμα και στις «ανεξάρτητες» ΗΠΑ που διαθέτουν άπειρους «εκλεκτούς» διοικητές Κεντρικών Τραπεζών.

Στις 4 Μαρτίου 2011 ο δημοσιογράφος κ. Γεώργιος Σαχίνης φιλοξένησε στην εκπομπή του στο κανάλι Κρήτη TV τον οικονομολόγο και αναλυτή κ. Δημήτρη Καζάκη. Στην εκπομπή αυτή συζητήθηκαν η κρίση της αντιπροσώπευσης, ο ρόλος των Τραπεζών, το Μνημόνιο, η οικονομική κρίση της Ευρωζώνης που πλέον ενσωματώνεται σε πολιτική για όλα τα κράτη – μέλη της «Ε»Ε και οι δραματικές επιπτώσεις της κρίσης για τη χώρα μας που αν και ουσιαστικά χρεοκοπημένη πρόκειται τάχα να την σώσουν οι βρικόλακες που ευθύνονται για την παρακμή της, εντός και εκτός συνόρων.

Στην εκπομπή αυτή μάθαμε ότι το μεν Ελληνικό Έθνος έχει απολέσει οριστικά κάθε είδους έλεγχο στην πρωτογενή οικονομική και νομισματική επεξεργασία των τοπικών πραγμάτων, το δε κουμπί του κόκκινου συναγερμού δεν ανήκει καν στο «ελληνικό» κράτος. Μάθαμε δηλαδή ότι η Τράπεζα της Ελλάδος δεν είναι κρατική αλλά ιδιωτική ανώνυμη εταιρία που εξαιρουμένων των νομίμως ισχυόντων δεν ελέγχεται από το Κράτος, αλλά από κάποιους άγνωστους ιδιώτες. Αυτά μας είπε ο κ. Καζάκης. Επομένως χρήμα και οικονομία της Ελλάδος ελέγχονται από τους άγνωστους υπαλλήλους της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Παραθέτουμε σχετικά το βίντεο της εκπομπής που αφορά ένα τοπίο ιδανικό για τράπεζες και θιασώτες της Παγκοσμιοποίησης με την παρατήρηση ότι για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό η Ελλάδα είναι η Γη των Πατέρων μας και δεν αναγνωρίζουμε καμία τοκογλυφική υποθήκη http://www.antifono.gr:80/portal/2008-11-11-10-27-46/2691-o-οικονομολόγος-κ-Δημήτρης-Καζάκης-στις-Αντιθέσεις.html.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More