21.4.11

Σε καλή μεριά κ. Παπανδρέου.


Οι Ιταλικές Αρχές μάς επέστρεψαν σήμερα "πακέτο" 80 Αφγανούς λαθρομετανάστες, τους οποίους συνόδευσαν μέχρι το λιμάνι της Πάτρας 57 καραμπινιέρι...
Οι μετανάστες είχαν εντοπιστεί κρυμμένοι σε φορτηγά και άλλα οχήματα, που είχαν φτάσει στη γείτονα χώρα.
Συγκεκριμένα, στο καράβι "Ionian Queen", που έφυγε από το Πρίντεζι και έφτασε στην Πάτρα λίγο πριν τις 11:00 σήμερα το πρωί, στην κυριολεξία φορτώθηκαν 81 πρόσφυγες που είχαν περάσει παράνομα στην Ιταλία, τις προηγούμενες ημέρες, έχοντας φύγει είτε από το λιμάνι της Πάτρας, είτε από αυτό της Ηγουμενίτσας.

892fm

gianniotis


Η κυβέρνηση αντί να κάνει δηλώσεις μέσω του Πεταλωτή να ψάξει να βρεί τους ενόχους.

Eρωτηματικά προκαλεί η εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε νωρίς χθες τα ξημερώματα στη συναγωγή της Κέρκυρας, γνωστής ως Scuola Greca. Σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, άγνωστοι παραβίασαν βοηθητική είσοδο της συναγωγής και έβαλαν φωτιά σε βιβλία θρησκευτικού περιεχομένου, με αποτέλεσμα την καταστροφή τους. Η πυρκαγιά κατασβήστηκε άμεσα από άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η επίθεση πραγματοποιείται λίγες ημέρες μετά την επίσκεψη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη του ισραηλινού υπουργού Τουρισμού Stas Mizezhnikov, όπου επιβεβαιώθηκε η προσέγγιση Ισραήλ-Ελλάδος και η σημαντική ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από το Ισραήλ προς την Ελλάδα (αύξηση 57% το 2010). Αν η απόπειρα εμπρησμού δεν αποδειχθεί έργο κάποιων ανεγκέφαλων, ποιοι θα μπορούσαν να προκαλέσουν μια τέτοια προβοκάτσια στην έναρξη της τουριστικής περιόδου καταφέροντας πλήγμα στη δοκιμαζόμενη εθνική οικονομία;

Στο βιβλίο του «Οι Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες και η ΜΙΤ», ο έγκριτος δημοσιογράφος Μάνος Ηλιάδης γράφει για τη Κέρκυρα:

«Στο νησί αυτό είχε επισημανθεί μία αξιοσημείωτη δυσαναλογία του αριθμού εισερχομένων και εξερχομένων Τούρκων, με αποτέλεσμα να διατυπωθούν τότε (σ.σ. 1994) βάσιμες υπόνοιες ότι οι Τούρκοι προσπαθούσαν να δημιουργήσουν στο παραπάνω νησί μηχανισμούς και συνθήκες που να μπορούσαν να εκμεταλλευθούν κατά το δοκούν σε περιόδους κρίσιμες. Η επισημανθείσα από τότε συνεργασία μεταξύ Τούρκων και Αλβανών δεν πρέπει θεωρητικώς να είναι άσχετη με τις ασυνήθους εντάσεως και επιμονής ένοπλες επιθέσεις των Αλβανών στη Κέρκυρα το 1996 και 1997, οι οποίες σταμάτησαν μόνο μετά την αποφασιστική παρέμβαση των ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού Σώματος και της Αστυνομίας και την κινητοποίηση περιπολικών του Ναυτικού, ελικοπτέρων κ.ά.» (σελ. 348)

και

«(…)Στις ειδικές επιχειρήσεις αυτού του τύπου εντάσσονται και οι σημειωθείσες προσπάθειες της ΜΙΤ να χρησιμοποιήσει αλβανικές συμμορίες με σκοπό την πρόκληση ζημιών στην Ελλάδα. Οι επίμονες επιθέσεις αλβανικών συμμοριών εναντίον της Κέρκυρας και η μορφή αρκετών από αυτές (ριπές κατά ξενοδοχείων, δολοφονίες ξένων τουριστών κ.ά) που σημειώθηκαν από το καλοκαίρι του 1996 μέχρι το καλοκαίρι του 1997 και τούτο παρά τις επανειλημμένες συγκρούσεις τους με τις ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας (μετά την σκληρή αντίδραση των οποίων και εσταμάτησαν), είχαν προκαλέσεις εύλογες απορίες για την προφανή έλλειψη οφέλους για τους Αλβανούς συμμορίτες. Τελικώς βέβαια απεκαλύφθη ότι οι Αλβανοί συμμορίτες εχρηματοδοτούντο από την Άγκυρα και ότι ο αρχηγός τους είχε εκπαιδευτεί στην Τουρκία» (σελ.378)


www.strategyreport.gr


Για ενημέρωση σας.

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΩΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 20-4-2011.


Ο βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν συζήτησε με την Φώφη Γεννηματά για τα μειονοτικά σχολεία.
Φώφη Γεννηματά : ¨Θα δεχτούμε με σεβασμό τις προτάσεις της μειονότητας¨
Ο βουλευτής Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν στις 18 Απριλίου επισκέφτηκε την υφυπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Φώφη Γεννηματά στο γραφείο της. Λόγος της συνάντησης ήταν η σχετική με την λειτουργία των μειονοτικών σχολείων ανακοίνωση τύπου του υπουργείου της 15ης Απριλίου.
Κομοτηνή 20-4-2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ : Ο βουλευτής Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν επισκέφτηκε την υφυπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Φώφη Γεννηματά.
Ο βουλευτής Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν στις 18 Απριλίου επισκέφτηκε την υφυπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Φώφη Γεννηματά στο γραφείο της. Λόγος της συνάντησης ήταν η σχετική με την λειτουργία των μειονοτικών σχολείων ανακοίνωση τύπου του υπουργείου της 15ης Απριλίου
Ο βουλευτής Ροδόπης κατά την συνάντηση περιέγραψε στην υφυπουργό την κατάσταση σχετικά με την ενοποίηση των μειονοτικών σχολείων στην περιοχή. Επίσης ζήτησε πριν την κατάληξη συμπερασμάτων, να υπάρξει πρώτα ένας έντονος και περιεκτικός διάλογος του υπουργείου με τους φορείς της μειονότητας, και στο στάδιο της λήψης αποφάσεων να αξιοποιηθούν με σοβαρό τρόπο οι προτάσεις που θα έρθουν από την μειονότητα.
Η υφυπουργός ανακοίνωσε πως η ανακοίνωση τύπου, ουσιαστικά ήταν μια κλήση προς τους μειονοτικούς φορείς να υποβάλλουν γραπτώς τις προτάσεις τους, και πως οι προτάσεις αυτές θα συζητηθούνε κατά την λήψη των οριστικών αποφάσεων. Επίσης η υφυπουργός ανέφερε πως θα δεχτεί τις προτάσεις και τις απόψεις ων μειονοτικών φορέων με σεβασμό και πως θα ληφθούνε υπόψιν με σοβαρό τρόπο κατά τον τελικό σχεδιασμό.


Φον Δημητράκη τι γίνεται στην Θράκη;

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΟ.

Εφ. Μπιρλίκ 21-4-2011.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΔΟΥΚΑΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΟ ΣΑΡΝΙΤΣ.
Η πρόεδρος Βιλντάν Μεχμέτογλου και τα μέλη του Δ.Σ του νεοϊδρυθέντος ¨Συλλόγου Γυναικών Μικρό Δουκάτο επισκέφτηκαν τον πρόξενο της T.C. στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς. Γυναίκες από το Μικρό Δουκάτο που απέχει 10 χιλιόμετρα από την Κομοτηνή ενώθηκαν για να αναπτύξουν κοινωνικές, πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες. Όπως το Δ.Σ. των άλλων συλλόγων μας, έτσι και αυτό κάνει μια σειρά από συναντήσεις. Σε μια από αυτές επισκέφτηκαν τον πρόξενο της T.C. στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς. Μετά την επίσκεψη μιλώντας στην εφημερίδα Μπιρλίκ η πρόεδρος Βιλντάν Μεχμέτογλου είπε τα εξής :
¨22 γυναίκες από το Μικρό Δουκάτο ιδρύσαμε έναν νέο σύλλογο. Εγώ η Βιλντάν Μεχμέτογλου ως πρόεδρος μαζί με τις 7 φίλες μου θα προσπαθήσουμε να διοικήσουμε το σύλλογο κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το όνομα του συλλόγου μας είναι ¨Σύλλογος Γυναικών Μικρού Δουκάτου¨ και για πρώτη φορά ιδρύεται σύλλογος στο Μικρό Δουκάτο. Πρώτη μας δραστηριότητα θα είναι να οργανώσουμε ένα πικνίκ προς την κυρία Εσίν (Σάρνιτς) και μετά θα συνεχίσουμε με άλλες εκδηλώσεις¨
Ο πρόξενος Σάρνιτς σχολιάζοντας από την πλευρά του την επίσκεψη είπε :
Μουσταφά Σάρνιτς : Θέλω να εκφράσω την μεγάλη μου ικανοποίηση για αυτήν την επίσκεψη. Συνεχάρηκα την πρόεδρο Βιλντάν και τα μέλη του συλλόγου. Είδα ότι πραγματικά είναι ενθουσιασμένες. Ο ενθουσιασμός για την ίδρυση του νέου συλλόγου φαινόταν στο πρόσωπο τους. Συζητήσαμε όλοι μαζί. Τους ευχήθηκα να έχουν επιτυχίες. Για μια ακόμη φορά με την ίδρυση αυτού του συλλόγου σε αυτό το μικρό χωριό, αποδεικνύεται το πόσο δυνατές και ανιδιοτελείς είναι οι γυναίκες της μειονότητας, και το τι μπορούνε να πετύχουν όταν θέλουν. Πραγματικά πρόκειται για μια σημαντική κίνηση. Διότι το Μικρό Δουκάτο είναι ένα χωριό στα 9 χιλιόμετρα από την Κομοτηνή με λίγους κατοίκους από τη μειονότητα. Εντέλει το να υπάρχει μια τέτοια κίνηση σε τόσο μικρό χωριό είναι σημαντικό. Ανταλλάξαμε απόψεις σχετικά με το τι μπορούνε να κάνουν την επόμενη περίοδο. Είδα πως είναι σε επαφή με την σύζυγο μου Εσίν, και πως επιθυμούνε να την καλέσουν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και να οργανώσουν εκδηλώσεις σε πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο και τελικά αυτός ο σύλλογος πρέπει να γεμίσει.
Είναι σημαντική η δημιουργία συλλόγων. Η οργανωμένη κοινωνία πάντα διασφαλίζει κέρδος. Υπό αυτή την έννοια τους ευχήθηκα να έχουν επιτυχίες και να φανούνε επωφελείς¨
Ως εφημερίδα Μπιρλίκ συγχαίρουμε όλους όσους ίδρυσαν και στηρίζουν το σύλλογο, και επιθυμούμε να αναφέρουμε πως θα είμαστε αρωγοί τους όποτε το ζητήσουν.
Σχόλιο : Άραγε ο κύριος πρόξενος αρκείται μόνο στα καλά λόγια για τους τουρκοσυλλόγους, ή προβαίνει σε πιο….απτές κινήσεις ;


Η γέννηση του προφήτη στην Κομοτηνή!

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί 20-4-2011.

Μεγάλο ενδιαφέρον για την τελετή ¨Χαρμόσυνη Γέννηση¨
H πιο λαμπρή από τις τελετές ¨Χαρμόσυνης Γέννησης ¨ που οργανώνονται λόγω της γέννησης του Προφήτη, πραγματοποιήθηκε από τον εκλεγμένο μουφτή Κομοτηνής στο ξενοδοχείο Χρήστος και Εύη. Στην τελετή αυτή μετείχαν περίπου 1600 άτομα και ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν οι γυναίκες. Στην εκδήλωση μετείχαν ο πρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς,
ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραίμ Σερίφ, ο αντιπρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης Μπεκίρ Μουσταφάογλου, ο δήμαρχος Αριανών Ιμπραήμ Σερίφ, ο δήμαρχος Ιάσμου Ισμέτ Καντή, ο αντιδήμαρχος Κομοτηνής Ριντβάν Μολλά Ισά, ο πρόεδρος του ΠΕΚΕΜ Γκαλίπ Γκαλίπ, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης Σαμί Τοραμάν, ο επικεφαλής του συνδυασμού ¨Κοινωνικό Κίνημα¨ του δήμου Αριανών, Σααντετίν Σακίρ Χουσείν, ο πρόεδρος του συνεταιρισμού καπνοπαραγωγών Εσάτ Χουσείν, ο πρόεδρος του συλλόγου αποφοίτων μεντρεσέ Ασίμ Τσαβούσογλου, η περιφερειακή σύμβουλος Σεβγκί Σαλίμ, ο πρόεδρος του Συλλόγου Θρησκευτικών Λειτουργών Σαδίκ Σαδίκ, ο πρόεδρος της Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν, η πρόεδρος του συνδυασμού ¨Πρώτο βήμα για την Ισότητα¨ Σιμπέλ Μουσταφάογλου, ο πρόεδρος του κόμματος D.E.B. Μουσταφά Αλητσαβούς και πολλοί άλλοι καλεσμένοι.

Ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής στην ομιλία που έκανε ευχαρίστησε του θρησκευτικούς λειτουργούς που μόχθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Στην συνέχεια της ομιλίας του πρόσφερε παραδείγματα των αξιών που προσέθεσε ο Προφήτης στην ανθρωπότητα και είπε πως πρόβαλε το έλεος του Θεού.
……………………………
Ο πρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς ευχαρίστησε τον μουφτή Κομοτηνής για την πρόσκληση. Ο Σάρνιτς δήλωσε : ¨Το πλήρες γέμισμα αυτής της αίθουσας δείχνει ότι αυτή η εκδήλωση καταγράφεται ως μια τελετή που δείχνει το πόση σημασία δίνει και στηρίζει η Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης στις αξίες της και στην ταυτότητα της.¨
Μετά τις ομιλίες πρωτοκόλλου διαβάστηκαν τεμάχια από το Κοράνι. Η θρησκευτική χορωδία της εκλεγμένης μουφτίας Κομοτηνής έψαλε διάφορα έργα. Αργότερα την σημασία της μέρας ανέφερε στην ομιλία του ο βοηθός μουφτή Κομοτηνής Φεχίμ Αχμέτ Η εκδήλωση συνεχίστηκε με ύμνους από χορωδίες παιδιών από τα Αριανά και το Λύκειο. Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν διάφορα δώρα σε παιδιά που μετείχαν σε διαγωνισμό απαγγελίας ποιημάτων.
Η ετησίως και παραδοσιακά πραγματοποιούμενη αυτή εκδήλωση της εκλεγμένης μουφτίας Κομοτηνής συνένωσε πάλι χιλιάδες άτομα. Η μουφτία Κομοτηνής είναι επικεφαλής των φορέων μας στη Δυτική Θράκη που μπορούν να κάνουν οργανωμένες εκδηλώσεις και να συγκεντρώνουν μεγάλο πλήθος κόσμου. Την προσοχή τραβάνε , ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια οι προσπάθειες των νέων θρησκευτικών λειτουργών. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως χάρη στις προσπάθειες της μουφτίας Κομοτηνής και την ανιδιοτέλεια των νέων θρησκευτικών λειτουργών, η Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης θα στηρίζει τις αξίες της.


Ας πρόσεχαν τον Αττίλα!

ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ…

Τουρκοκυπριακή εφ. Αφρίκα 19-4-2011.

Μπαίνοντας στην εφημερίδα με σταματά ο γείτονας από την διπλανή πόρτα…
Με ρωτά ¨η διχοτόμηση αν γινόταν τότε, ήταν σωστό ;¨.
¨Πάει, αυτό πάει¨ του είπα.
¨Όμως αυτός ο διαμελισμός τώρα δεν θα μοιάζει καθόλου με αυτόν της δεκαετίας του 1950¨ είπε..
Σωστό…
Δεν θα μοιάζει…
Τότε δεν υπήρχε η Τουρκία στο νησί…
Δεν υπήρχαν οι 40.000 στρατιώτες…
Δεν υπήρχε τότε ένας ξένος πληθυσμός να ανεβάζει τον αριθμό του πληθυσμού μας…
Ο γείτονας μου σταμάτησε μια στιγμή….
Κοίτα, μου είπε ¨Σε αυτό το κτίριο είμαστε όλοι Κύπριοι…Τι ωραία…
Τους μέτρησε όλους έναν, έναν…
Εσύ…
Εγώ…
Εκείνος….
Αμάν πόσο προχώρησε το κόμπλεξ πως είμαστε μειονότητα….
Πλέον μετριόμαστε στα δάχτυλα…
Σχόλιο : Ο Σενέρ Λεβέντ -για όσους δεν κατάλαβαν- διαμαρτύρεται για όλους αυτούς του ξένους όπως λέει που ήρθαν ως έποικοι στο νησί. Εμείς ήθελα να ξέρω πως μπορούμε να το παίζουμε φίλοι με αυτούς που ακόμη και σήμερα αλλάζουν τη δημογραφική σύνθεση στα κατεχόμενα….


Ο Εθνικός Στρατός!


Ελληνικές πατριωτικές θέσεις!

 

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ 1984 ΜΕ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ!




Η σήψη και η παρακμή του ελληνικού κράτους είναι μια συστημική παθογένεια που ερχόταν από καιρό κατά πάνω μας ενώ τις κρίσιμες στιγμές των πολιτικών αποφάσεων ακυρωνόταν η επιβεβλημένη στιγμή της καθάρσεως και της τιμωρίας των ενόχων. Πολλές φορές μάλιστα η αποτροπή της ώρας των ευθυνών γινόταν και εξακολουθεί να γίνεται με το πρόσχημα της περιλάλητης δημοκρατίας. Μη θιχτούν οι κήνσορες και οι ινστρούχτορες του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Τι κι αν αυτοί οι «κύριοι» και οι «κυρίες» διέλυσαν παιδεία, οικονομία, εργασία, εθνική κυριαρχία. Το μόνο που νοιάζονταν και νοιάζονται ήταν και είναι να αρπάζουν ψήφους και δημόσιο χρήμα, συντρίβοντας τον Έλληνα Εργάτη, τον Έλληνα Παραγωγό, τον Έλληνα Επιχειρηματία, τον Έλληνα Νέο και φυσικά να εκδικηθούν τον Ελληνικό Στρατό που έστειλε τον καιρό του Αρχηγού της Εθνικής Επαναστάσεως της 21ης Απριλίου Γ. Παπαδόπουλου το πολιτικάντικο συρφετό στον κουβά με τα απόνερα της πολιτικής ζωής του τόπου.

Βέβαια ο πάτος του κακού δεν είχε φτάσει μονομιάς στο έσχατο σημείο και οι προμηθείς είχαν εξ αρχής δει την ρίζα της συμφοράς. Όμως είχαν μια ατυχία. Δεν είχαν πιστοποιητικά δημοκρατικής νομιμότητας και φρονήματος ούτε και νοιάζονταν να παραλάβουν ποτέ τους τέτοιου είδους παράσημα. Είχαν προτιμήσει τα παράσημα στα πεδία των μαχών υπέρ της ελευθερίας της Πατρίδος και φυσικά είχαν κάνει εγκαίρως την επιλογή τους προτιμώντας την Πατρίδα από την φκιασιδωμένη «δημοκρατία» του καθεστώτος.

Δυστυχώς οι επιλογές που ακολούθησαν το χρονικό ενός υπόδουλου σε ρουσφέτια και δανεικές εξουσίες κράτους ήταν αυτές που ταιριάζουν στους επιμηθείς που προσπαθούν σε αποσπασματικό κι όχι σε συγκροτημένο επίπεδο να γλιτώσουν τις ζημιές που άφηναν και αφήνουν ξωπίσω οι ξεπουλημένοι πολιτικάντηδες και τα όμοια μ’ αυτούς ενεργούμενα σε συνδικαλιστικό, οικονομικό και ακαδημαϊκό επίπεδο την ώρα που τα υγιή στοιχεία έπρεπε σύμφωνα με το Σύστημα να ξεριζωθούν στα πλαίσια της ανήθικης αποχουντοποίησης. Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος είχε φροντίσει να προσθέσει τον εθνικό λόγο της αγωνίας του ακόμα και από τις φυλακές του εκδικητικού ξενοκίνητου καθεστώτος.

Τηρουμένων των αναλογιών οι συνθήκες που κλήθηκε να διαχειριστεί και να αντιμετωπίσει ο Αρχηγός της Εθνικής Επαναστάσεως της 21ης Απριλίου 1967 ήταν το πιθανότερο πιο ήπιες από τις σημερινές. Τότε υπήρχε η προηγηθείσα ασυνεννοησία των κομμάτων ενώ οι πολιτικοί της εποχής υπερείχαν ποιοτικά των κατοπινών μέχρι και τις μέρες μας. Προϋπήρξε αναμφισβήτητα η φαυλοκρατία και φυσικά η φυγοπονία που έφταναν στο ρουσφέτι και τις ενδοτικές συζητήσεις με τους εχθρούς της Πατρίδος. Σήμερα όμως η εξουσία της Πατρίδος έχει εκχωρηθεί απευθείας σε ξένα ανθελληνικά κέντρα εξουσίας, η προδοσία εκτελεί κυβερνητικά χρέη, τα ανταλλάγματα των τοκογλυφικών γραμματίων προσφέρουν εθνικά εδάφη, η ανηθικότητα γίνεται καλλιτεχνικό θέαμα, η παιδεία αφελληνίζεται, η ιστορία ποδοπατείται, ο Στρατός στοχοποιείται.

Όμως ο Γεώργιος Παπαδόπουλος είχε μιλήσει από τις φυλακές του καθεστώτος. Είχε αναφερθεί στην άμεση ανάγκη της υλικής και κυρίως της ηθικής ανακάμψεως της Ελλάδος. Είχε αναφερθεί στην ανάγκη να επιστρέψει η Ελληνική Παιδεία στην αποστολή της διάπλασης υψηλού εθνικού φρονήματος και θρησκευτικού συναισθήματος, αντιλαμβανόμενος την επιδρομή των πολιτικάντηδων με σκοπό αυτό που μεθοδεύουν τώρα, την αποβολή Πατρίδος και Θεού από μια μη εθνική εκπαίδευση. Είχε αναφερθεί ακόμη στην παραλυσία της δημόσιας διοίκησης από την επιδρομή των κομματικών πρακτόρων ακριβολογώντας και αιτούμενος δικαίως την συμβολή του λαού μας για την ανάκαμψη αυτής προκειμένου να εξυπηρετεί ισοτίμως τους πολίτες κι όχι να βολεύει κομματικούς στρατούς παχαίνοντας συστημικά πορτοφόλια.

Είχε επισημάνει την ανάγκη της θεραπείας της νόσου του κομματικού Τύπου και της εξυγίανσης της οικονομίας με την συμμετοχή των ιδιωτών που σήμερα χάνουν τα μαγαζιά τους, μικρότερα ή μεγαλύτερα, αν τυγχάνουν Έλληνες και φυσικά αν δεν είναι εργολάβοι κρατικών δημόσιων έργων και χωματερών. Είχε αναφερθεί ακόμη στη διαστρέβλωση της ελληνικής ιστορίας προκειμένου ένοχοι και εθνικοί ολετήρες να εμφανισθούν ως κριτές και τιμητές. Σαν και τους γνωστούς τουρκόφιλους. Είχε ακόμη ζητήσει μακριά από αχρείαστα πάθη και μίση τη συσπείρωση των υπέρ της Πατρίδος αγωνιζόμενων με πνεύμα ενότητος προ των κινδύνων που ζώνανε την Ελλάδα http://www.youtube.com/watch?v=CbAfJGzhbsE.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός κινείται στο πνεύμα της Μεγάλης Ελλάδος και της συσπειρώσεως των Ελλήνων μέσα σ’ ένα Εθνικό και Λαϊκό Κράτος που εμπνεόμενο από ηγέτες σαν τον Γεώργιο Παπαδόπουλο και τον Πατριάρχη της Εθνικιστικής Παρατάξεως Ιωάννη Μεταξά υπακούει στην φωνή της Φυλής μας: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΜΟΝΟΝ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΕΡΑ! Προδότες φωλιάζουν παντού, ακόμα και δίπλα σε μεγάλους ηγέτες. Οι Εθνικές Συνειδήσεις και τα Εθνικά Έργα όμως πάντα επιβραβεύονται και υπερνικούν.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/


Η 21 Απριλίου 1967 ήταν η Επανάστασις!

21 Απριλίου 1967. Ναι, ήταν Επανάσταση.!

Η "Δημοκρατία" μας απέτυχε παταγωδώς όχι γιατί δεν είναι το καλύτερο πολίτευμα αλλά γιατί διάφοροι τυχάρπαστοι λαοπλάνοι και απατεώνες εξουσιαστές κατάφεραν να συνθλίψουν την συνείδηση και το φιλότιμο του Έλληνα, ειδικά μετά το 1981.
Η βασική αιτία της παρακμής και αποτυχίας είναι ο μεταπολιτευτικός αριστερίστικος ρεβανσισμός και κομπλεξαρισμός ο οποίος μετέτρεψε την Δημοκρατία σε ένα πανηγύρι ωχαδερφισμού, αφελληνοποίησης, αναρχίας, ενδοτικότητας, αδιαφορίας και απαξίας κάθε αρχής, αξίας και φιλότιμου που μας κληροδότησαν οι πρόγονοι μας.

Έτσι λοιπόν επί Δημοκρατίας καταφέραμε να ζούμε όλοι μας φυλακισμένοι μέσα σε σιδεριές με το φόβο, τον τρόμο και την ανασφάλεια ενώ επί Χούντας όλοι κοιμόντουσαν με τις πόρτες και τα παράθυρα ανοικτά. Φυσικά υπήρχαν και αυτοί που επί Χούντας δεν περνούσαν καλά, όπως οι αριστεροί, αλλά αυτοί είχαν το ιστορικό προηγούμενο του εμφυλίου που και πάλι οραματιζόντουσαν και στην τελική ποιος τους ανάγκασε να είναι αριστεροί για να υποφέρουν; Η Χούντα φυλάκισε τους αριστερούς και η Δημοκρατία όλους τους Έλληνες και τους πτώχευσε κιόλας! αλειθηνή

Καταφέραμε επί "Δημοκρατίας" να χρεοκοπήσουμε και να πτωχεύσουμε τη χώρα μας ενώ επί Χούντας η ανάπτυξη και η οικονομία ανθούσε, η ανεργία βρισκόταν στα χαμηλότερα επίπεδα στη νεώτερη ιστορία της Ελλάδος σε αντίθεση με σήμερα που ήδη ένα εκατομμύριο Έλληνες προσπαθούν να ζήσουν χωρίς δουλειά και ψάχνουν να βρουν τρόφιμα μέσα στα σκουπίδια όπως επί ναζιστικής κατοχής το 41!!! Και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα γιατί η ανεργία όπως πάνε τα πράγματα θα διπλασιαστεί μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια και περισσότεροι από το 50% των Ελλήνων θα ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Εντωμεταξύ καραβιές από λαθρομετανάστες θα συνεχίζουν να έρχονται χωρίς καν να ξέρουμε τι θα τους κάνουμε…

Καταφέραμε επί "Δημοκρατίας" να μας αρπάξουν μέσα από τα χέρια μας την ίδια την ιστορία μας και σχεδόν όλος ο πλανήτης να έχει ήδη αναγνωρίσει τους απατεώνες Σκοπιανούς σαν Μακεδόνες. Φυσικά επί Χούντας υπήρξε ο Αττίλας στην Κύπρο αλλά θα πρέπει να διαχωρίσουμε τα πράγματα. Ο Αττίλας δεν υπήρξε επί Παπαδοπούλου αλλά επί Ιωαννίδη και μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου η κοινωνική αναταραχή ήταν αυτή που μας οδήγησε λίγο μετά στις λανθασμένες και προδοτικές επιλογές του Ιωαννίδη.

Οι Χουντικοί, μηδενός εξαιρουμένου, πέθαναν στην ψάθα, επί Δημοκρατίας οι βολευτάδες μας μπήκαν με ένα βρακί στην πολιτική και βγήκαν με βίλες, κουρσάρες και καταθέσεις στην Ελβετία. Χάθηκε το φιλότιμο και γεμίσαμε διεφθαρμένους, τρωκτικά, κλέφτες και νταβατζήδες και ακόμα ψάχνουμε να βρούμε έναν από αυτούς για να τον τιμωρήσουμε, τάχα...

Ναι λοιπόν, η 21 Απριλίου 1967 ήταν Επανάσταση, ήταν η Επανάσταση που μας απέτρεψε από έναν δεύτερο εμφύλιο που ο αριστερίστικος ρεβανσισμός και κομπλεξαρισμός και πάλι επιθυμούσε επί χρόνια μετά την ήττα του εμφυλίου το 1949.

Πολύ πιθανό εάν δεν ερχόταν η Επανάσταση των Συνταγματαρχών θα μετατρεπόταν η Ελλάδα σε Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία και στην καλύτερη περίπτωση σε Ουγγαρία, Τσεχοσλοβακία ή Ανατολική Γερμανία με ότι συνεπάγεται αυτό. Βέβαια ίσως αυτό τελικά να ήταν και καλό από μία άποψη, γιατί σήμερα η Ελλάδα δεν θα είχε μετατραπεί σε μεταναστευτικό σκουπιδοτενεκέ της Ευρώπης και ίσως θα σωζόταν και το Έθνος και η Πατρίδα που μαθηματικά πλέον οδηγείται στην καταστροφή και τον αφανισμό γιατί κανείς ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι για πρώτη φορά η Πατρίδα μας βρίσκεται υπό κατοχή από εισβολείς που κατάφεραν να την κυριεύσουν ύπουλα και εν καιρώ ειρήνης και αυτό είναι και πρωτοφανές για την ιστορία της Ελλάδος που έπεσε έτσι για πρώτη φορά στην ιστορίας της αμαχητί αλλά αυτή η εισβολή και κατοχή αποτελεί και το πλέον επικίνδυνο μονοπάτι που ακολούθησε ποτέ. 

Και όλα αυτά επί "Δημοκρατίας"...

Περισσότερο από ποτέ λοιπόν, αν και είμαι υπέρμαχος της Δημοκρατίας, χρειαζόμαστε μία νέα Επανάσταση ανάλογη της 21ης Απριλίου για να μας βγάλει από το τέλμα και να μας σώσει από την καταστροφή γιατί πλέον μόνο με πολύ δραστικά μέτρα μπορούμε να σωθούμε, μέτρα που η Δημοκρατία αδυνατεί να προσφέρει λόγω αυτού του αριστερίστικου μεταπολιτευτικού ρεβανσισμού και κομπλεξαρισμού που την διακατέχει.

Έτσι τα καταφέραμε δυστυχώς εν καιρώ "Δημοκρατίας" και τα καταφέραμε έτσι γιατί ο αριστερίστικος μεταπολιτευτικός ρεβανσισμός και κομπλεξαρισμός, ποτέ δεν έπαψε ενδόμυχα να ονειρεύεται και να προσδοκεί νέους εμφυλίους και προδοσίες όπως αυτή της Μακεδονίας και της Θράκης. 

Ποτέ δεν ικανοποιήθηκαν οι αριστεροί από την Δημοκρατία που είχαμε γιατί απλά δεν πιστεύουν στη Δημοκρατία και παρανόησαν ηθελημένα την έννοια της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας η οποία δε σημαίνει κάνω ότι γουστάρω αλλά σημαίνει την έλευσι ορίου, δηλαδή φτάνω στο όριο και σταματώ εκεί για να μη παραβιάζω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των άλλων. Αυτό το όριο ποτέ δεν το σεβάστηκε η αριστερά. 

Η Αθήνα είναι η μόνη πρωτεύουσα σε όλο τον κόσμο όπου επιτρέπεται κάθε χρόνο να συντελούνται κατά μέσο όρο, 600 με 800 διαφορετικές διαδηλώσεις και πορείες από 10 – 20 άτομα πολλές φορές, που κλείνουν κεντρικές αρτηρίες της πόλης και παραλύουν το κέντρο και κάθε εργασιακή, εμπορική και οικονομική δραστηριότητα! 

Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα παγκοσμίως μάλιστα με τις περισσότερες απεργίες!!! Και ποιος ξένος επενδυτής θα επενδύσει τα κεφάλαια του σε ένα τέτοιο ανασφαλές περιβάλλον ώστε να υπάρξει ανάπτυξη στη χώρα; Και ξέρετε πολύ καλά ότι χωρίς κεφάλαια ειδικά από το εξωτερικό, μία υπό ανάπτυξη χώρα, θα τελματώσει και θα πτωχεύσει αργά ή γρήγορα. Και όλα αυτά για να μη χαλάσουν τα κέφια των αργόμισθων και αργόσχολων προοδευτικών εργατοπατεράδων υπαλλήλων της κεντροαριστεράς και του ψευτοπροοδευτισμού.

Και το χειρότερο, σήμερα ποινικοποιήθηκαν οι λέξεις Πατρίδα, Πατριωτισμός, Έθνος, Ιστορία, Σημαία, Σύμβολα, Παρελάσεις, Παράδοση, Θρησκεία, Ελληνισμός, Ηρωισμός και Ανδρεία! Οι μηδενιστές και ορκισμένοι εχθροί των Πατρίδων, πιστοί υπηρέτες των αφεντικών της Νέας Εποχής που επιθυμούν την εξαφάνιση των Εθνών και της Ιστορίας για να μαζοποιήσουν συνειδήσεις και λαούς και έτσι να καταφέρουν ευκολότερα να τους μετατρέψουν σε δούλους τους, σήμερα όλοι αυτοί καταφέρνουν να περάσουν τα ύπουλα σχέδια τους μέσα από την ψευτοαριστερά, την θολοκουλτούρα, τον ψευτοπροοδευτισμό τον αναρχοναζισμό και το χάος, ευτυχώς όμως δεν μασάμε όλοι χορτάρι όπως νομίζουν...

Η Επανάσταση λοιπόν είναι αναγκαία σήμερα γιατί ήδη βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός νέου εμφυλίου που διακαώς ανέκαθεν επιθυμούσε η αριστερά και πολύ περισσότερο η αναρχοαριστερά η οποία και προωθείται από τις ίδιες τις κυβερνήσεις της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. Δεν είναι τυχαίο ότι η κεντρική γιάφκα της αναρχοαριστεράς (INDYMEDIA) λειτουργεί μέσα από ένα κρατικό ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα όπως το Πολυτεχνείο Αθηνών που το πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες από το υστέρημα τους με τις ευλογίες των προοδευτικών εξουσιαστών μας!

Μία Επανάσταση όμως χρειάζεται και κότσια και παντελόνια και δεν βλέπω κάποιον που να τα κατέχει αυτά σήμερα, γι'αυτό και η καταστροφή της Πατρίδας μας είναι προδιαγεγραμμένη από το 1981 και μετά και σύντομα θα την διαπιστώσουμε. Ελπίζω τουλάχιστον λίγο πριν έλθει η οριστική καταστροφή, να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας και να βρεθούν και τα κότσια και τα παντελόνια προτού μπεί και η παύλα μετά από την τελεία. Και ναι είμαι αισιόδοξος ότι έστω και την τελευταία στιγμή, ο Έλληνας θα ξυπνήσει, θα αντισταθεί και θα ξαναγράψει με ηρωισμό την Ελληνική ιστορία όπως πάντα, καταφέρνοντας να σώσει τελικά και την Πατρίδα και το Έθνος.


Απρίλιος 1967... Απρίλιος 2011...

Απριλιανά...


210411-aprilianaΘα ακουσθούν και πάλι εφέτος κατάρες και αναθέματα εναντίον της "Χούντας", κατά την επέτειο των 44 ετών από της επιβολής της τρόπος του λέγειν δικτατορίας. Θα επιστρατευθούν και πάλι οι ίδιοι γνωστοί τηλεοπτικοί μαϊντανοί, για να τονίσουν για ακόμη μια φορά χωρίς ντροπή, το σκότος και το έρεβος που επικρατούσε στην Ελλάδα κατά την περίοδο εκείνη και επίσης το ότι οι Έλληνες έζησαν επί επτά έτη κάτω από συνθήκες πείνας, δυστυχίας, αθλιότητας και ταλαιπωρίας. Ας ερωτήσουν όμως οι νεώτεροι τους γονείς τους και τους παππούδες τους, πότε πήγε ηλεκτρικό ρεύμα και νερό στα χωριά τους, πότε ασφαλτοστρώθηκαν οι κατσικόδρομοι στις επαρχίες τους, πότε μπήκαν οι βάσεις για την ακίνητη περιουσία που έχουν σήμερα, αν υπήρχε ανεργία, υποαπασχόληση και εγκληματικότητα, ποίο ήτο το επίπεδο σπουδών και ποία ήτο η αξία των πτυχίων των Ανωτάτων Σχολών, πότε οι αγρότες διέθεταν ανέτως τα προϊόντα τους και πότε χαρίστηκαν τα χρέη τους στις τράπεζες και το Δημόσιο.
Ας είναι όμως. Το καθεστώς της 21ης Απριλίου ήλθε και παρήλθε. Ο αρχηγός του ως και οι πλείστοι των πρωταιτίων απέθαναν πάμπτωχοι στις φυλακές και οι σύζυγοι των ελάμβαναν και λαμβάνουν σύνταξη χηρείας των συζύγων τους, ακόμη και όταν αυτοί ζούσαν. Σε αντίθεση βεβαίως με τους πολιτικάντηδες της μεταπολίτευσης οι οποίοι από τις βίλλες τους στα ορεινά της Εκάλης και της Πολιτείας μας κλείνουν πονηρά το μάτι.
Πολλά θα ακουσθούν, όπως γίνεται τέτοιο καιρό τα τελευταία 33 χρόνια. Και κυρίως το ότι η δικτατορία ευθύνεται για την Τουρκική εισβολή και την διχοτόμηση της Κύπρου. Το σύστημα της Μεταπολίτευσης χρέωσε αυθαιρέτως, προφορικώς και χωρίς καμία απόδειξη ή δικαστική έρευνα την τραγωδία της Κύπρου στην "Χούντα". Έκλεισε τον λεγόμενο φάκελλο της Κύπρου πριν ολοκληρωθεί, απένειμε δικαιοσύνη χωρίς να το δικαιούται και όλοι έμειναν ικανοποιημένοι. Ο Ελληνικός λαός δεν έμαθε την αλήθεια και η δικαιοσύνη ουδέποτε ως όφειλε επενέβη.
Ο περίφημος φάκελλος της Κύπρου παραμένει μέχρι σήμερα ερμητικά κλειστός και εις αυτό έχει συναινέσει όλος ο πολιτικός κόσμος, ο οποίος εμπόδισε με πολλούς τρόπους να ριχθεί φως στα γεγονότα του Ιουλίου 1974 και προγενέστερα. Αφέθη να εννοηθεί ότι για όλα φταίει η "Χούντα", χωρίς ποτέ κανείς να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη για να λογοδοτήσει. Προσπάθησε η πολιτική ηγεσία μετά την μεταπολίτευση, να πείσει τον Ελληνικό λαό, ότι βλάπτεται το εθνικό συμφέρον αν ανοίξει ο φάκελλος. Ποίος όμως επείσθη;
Ο αφύσικος τρόπος της μεταπολίτευσης μαζί με την παραπληροφόρηση του χρονικού διαστήματος 15 - 22 Ιουλίου 1974 δημιουργούν ένα τεράστιο εθνικό ζήτημα. Η επί 33 χρόνια διαρκούσα "σιγή νεκροταφείου" όσον αφορά εις τον φάκελλο - Κύπρος, με διάφορα έωλα και καταγέλαστα προσχήματα ωθεί στο συμπέρασμα, ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.
Όταν κάποτε, ουδείς γνωρίζει πότε, θα ανοίξει το απόστημα και θα επέλθει η κάθαρση, ο Ελληνικός λαός θα πληροφορηθεί, για το τι ακριβώς συνέβη τότε και ποια πρόσωπα ενέχονται στην Κυπριακή τραγωδία. Τότε θα συντελεσθεί και η κατακρήμνιση των ειδώλων και η απομυθοποίηση "θεών" και "Εθναρχών", επώδυνη μεν για πολλούς αλλά απαραίτητη για να αποδοθούν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.
Πολλά θα μπορούσε να πει κανείς για την 21η Απριλίου. Για τα όσα, και ήσαν αρκετά, καλά που έγιναν αλλά και για τα περισσότερα που θα μπορούσαν να έχουν γίνει. Και αν κάποιος θέλει να κατηγορήσει τους αξιωματικούς που πρωτοστάτησαν στην επιβολή του καθεστώτος για κάτι, αυτό δεν είναι το γεγονός ότι έκαναν δικτατορία, αλλά το ότι παρά τις αρχικές προθέσεις αυτό που έκανα δικτατορία δεν ήταν. Ας το έχουν υπ' όψιν τους για να ενεργήσουν αναλόγως όσοι στο μέλλον σχεδιάζουν κάτι ανάλογο.
Γιώργος Δασκαλάκης
www.elkosmos.gr 


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More