25.7.11

Ελληνικές πατριωτικές θέσεις!

Η ΛΥΣΗ ΕΝΑΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Το αδιέξοδο της Πατρίδος μας είναι ορατό και μπορεί να αποτραπεί μόνον αν και εφόσον ενεργοποιηθεί η ανωτέρα έκκληση που πηγάζει από την μακραίωνη ιστορία και τα μεγάλα πεπρωμένα της Ελληνικής Φυλής. Όταν η Πατρίδα σέρνεται στα σκλαβοπάζαρα του διεθνιστικού νεοταξισμού από όλους τους δρόμους και ανάξιοι ταγοί, ξεκομμένοι από τον Ελληνισμό μας, ονομάζουν με περίσσιο θράσος και υποκρισία το σφαγείο ανάσα σωτηρίας, τότε η λύση εναπόκειται αποκλειστικά στον Πατριωτισμό των Ελλήνων πέρα από στημένους «νόμους».

Πάψε ελληνικέ λαέ αγαπημένε και χιλιοπροδομένε να προσμένεις από πολιτικάντικα χείλη αλαλάζοντα την ωδή της παγκόσμιας διακυβέρνησης να σε οδηγήσουν στην ξηρά αυτοί που σε οδήγησαν σκόπιμα και εκ σχεδίου στη ξέρα. Μην περιμένεις να σε οδηγήσουν στην επιβίωση δούλοι και περιούσια αφεντικά που σε θέλουν ημιθανή για να σου αφαιρέσουν τα κάλλη και έπειτα να σου αφαιρέσουν τελευταία την ίδια την ύπαρξή σου. Μα θα μας ξεχρεώσουν αυτοί που σωρεύουν νέα χρέη; Θα θωρακίσουν την Ελλάδα αυτοί που έχουν φέρει τους ξένους εισβολείς μέσα στην αυλή μας;

Στην περίπτωση του δεύτερου μνημονίου, που όπως λέγεται συντόμως θα ακολουθήσει και συνέχεια, και τη διαβόητη εκταμίευση του δανείου, φορτωθήκαμε 109 δις ευρώ επιπλέον με μείωση επιτοκίων, επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων, εμπλοκή των ιδιωτών επενδυτών και μεγάλων των τραπεζιτών τοκογλύφων με την επίφαση ενός σχεδίου Μάρσαλ νέου τύπου. Πάρτε δηλαδή νεοταξίτες προύχοντες την βαθιά κουτάλα και καλή όρεξη. Ο δε πρωθυπουργός Παπανδρέου μας μίλησε για βιωσιμότητα του ελλείμματος και ανάπτυξη. Ναι, εξασφαλίστηκε η εκπόρνευση της Ελλάδος για άλλα 30 χρόνια με μηδενική παραγωγή και πληρωμή φόρου υποτέλειας στους δανειστές.

Κανένας ελληνικός πόρος δεν πρόκειται να καταλήξει στο ελληνικό ταμείο. Μονάχα ο μόχθος και το αίμα του Έλληνα πρόκειται να σμίξουν μεταξύ τους για να σβήσει ο εχθρός της παγκόσμιας εξουσίας που λέγεται ελληνική αναγέννηση. Ήρθε στη χώρα μας η υπουργός των ΗΠΑ Χίλαρυ Κλίντον και μας είπε πως δοκιμάζουνε τους προσκυνημένους πολιτικάντηδες αν έχουν πραγματική θέληση για «επίλυση» των προβλημάτων. Και μας είπε για συναίνεση και σκύψιμο της κεφαλής ακόμα κι από τον λαό μας αφού έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμη για να «σωθούμε». Και είπε πως θα έρθουν επενδύσεις φτάνει να βοηθήσουμε τις μεθοδεύσεις τους στα Βαλκάνια και να κάνουμε καλή κοινωνία με τον Τούρκο με φόντο πετρέλαιο και φυσικό αέριο ελληνικό.

Να δώσουμε διαπιστευτήρια καλού προσκυνητή μας ζητούνε αδέλφια. Στον Τούρκο που τον λένε καλό συνέταιρο στα ανόσια έργα του διεθνιστικού νεοταξισμού της υπερδύναμης που θα παραμείνει υπερδύναμη όσο εξυπηρετεί περιούσιες ανάγκες. Να παραδώσουμε γη, ύδωρ και ταυτότητες στα κοράκια της παγκόσμιας διακυβέρνησης  θέλουν. Μας το είπε και η Διεθνής Ομάδα κρίσεων των Σόρος, Ανάν και λοιπών ζητώντας να ξαρματώσουμε τα νησιά μας και να μειώσουμε χωρικά ύδατα ένεκα της διεθνούς ναυσιπλοΐας με αμφίβολες τουρκικές υποχωρήσεις και δωρεές ανούσιες ωστόσο στα δώδεκα μίλια, όταν το δικαίωμα ανταλλάσσεται με οπισθοχώρηση.

Το πωλητήριο στο μεταξύ που έχουν φορτώσει στους ώμους του Ελληνισμού μας συνεχίζεται αδιάκοπα. Μέσω του ταμείου ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας καλούνται οι ενδιαφερόμενοι άρπαγες να παραλάβουν περιφερειακά αεροδρόμια, ΕΛΤΑ, ΛΑΡΚΟ, μεταλλευτικά δικαιώματα, μικρούς λιμένες και μαρίνες, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και καζίνο. Παράλληλα η σοσιαλιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θέλει να ανοίξει το επάγγελμα των ταξιτζήδων όχι για να αυξήσει το τζίρο και να δώσει θέσεις εργασίας σε Έλληνες αλλά για να αφαιμάξει τον Έλληνα επαγγελματία δίνοντας την αγορά για μια ακόμη φορά στις πολυεθνικές προς κερδοσκοπία.

Στο μεταξύ οι «σύμμαχοι» με καυτά … δάκρυα χαράς μέσα από τις εταιρίες εκτίμησης πιστοληπτικής ικανότητας βυθίζουν τη χώρα σε καθεστώς περιορισμένης χρεοκοπίας. Προφανώς με απεριόριστο τερματισμό.

Και οι άλλοι σύμμαχοι των ελληνόφωνων και γραικύλων ηγετίσκων, οι λαθρομετανάστες, ως συμπληρωματικός προς τους τοκογλύφους στρατός κατοχής, βυθίζουν την Ελλάδα σε όλεθρο εγκλήματος. Στην εθνική οδό Ιωαννίνων – Κακκαβιάς στο χάνι Δελβινακίου εντοπίστηκε νέο φορτίο ναρκωτικών αποτελούμενο από 58 κιλά κάνναβης. Και την ίδια στιγμή 4 από τους υποτιθέμενους κοινωνικούς αγωνιστές Μαροκινούς του μεγάρου Υπατίας συνελήφθησαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών διότι οι βαλίτσες τους είχαν μέσα κλοπιμαία. Και στα ελληνοαλβανικά σύνορα βρέθηκε ένα τεράστιο φορτίο από ναρκωτικά, χειροβομβίδες, πυροσωλήνες και σφαίρες για καλάσνικοφ.

Πάντως ο ΣΕΒ και οι ενταύθα τραπεζίτες μας έδειξαν πως εννοούν την ανάπτυξη της Ελλάδος με την πρόταση που κατέθεσαν στην κυβέρνηση. Ζητούν πιο σκληρά μέτρα λιτότητας. Μίλησαν για την ανάγκη υψηλής παραγωγικότητας και διεθνούς ανταγωνιστικότητας των αγαθών και υπηρεσιών που παράγει η χώρα, για την ανάγκη αυξημένης εγχώριας αποταμίευσης και την εισροή ξένων κεφαλαίων. Θέτουν ως μέσο επίτευξης του στόχου τους την μείωση του επιχειρηματικού κόστους. Αλλά όταν υπάρχει ασφυξία εγχώριας παραγωγής, αυτό επιτυγχάνεται με τα φτηνά μεροκάματα κυρίως λαθραίων και τη μείωση ελληνικών θέσεων εργασίας.

Η Ελλάς όμως δεν πρόκειται να συναινέσει στην εκπόρνευση από τους προαγωγούς ξένων συμφερόντων. Για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό η Ελλάς χρειάζεται Έλληνες εργάτες στην παραγωγή και Έλληνες στρατιώτες στα σύνορα. Για αδέσμευτο λαό και ισχυρή Πατρίδα.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


ΓΑΠ: Λεφτά υπάρχουν...

Λεφτά υπάρχουν! 600.000 για αποκατάσταση …ευστάθειας Μιναρέ!…

Καλού κακού, απαγορεύστε και την έλευση …Νορβηγών στο νησί, μην σας βρει κανένα κακό με τις παλαβομάρες σας!


Το Μουσείο (Μετζητιέ τζαμί) της Χίου είναι κλειστό πάρα πολύ καιρό, λόγω ΕΡΓΑΣΙΩΝ στο ΜΙΝΑΡΕ , διαβάζουν με απογοήτευση οι μερικές δεκάδες Τούρκοι που επισκέπτονται το νησί. Σε αντίθεση οι δεκάδες χιλιάδες Έλληνες τουρίστες που … διαρρέουν από την Χίο προς την Τουρκία, αγανακτούν διαβάζοντας ότι έχουν διατεθεί 600.000 ευρώ από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ, που αντι να ξελασπώσει την οικονομία, διατίθενται-σκορπιούνται γιά έργα “Διπλωματικής” σκοπιμότητας. Όπως μας πληροφορούν φίλοι αναγνώστες , εκτός από προκλητικό “πακέτο” για αποκατάσταση της …ευστάθειας του Μιναρέ, κάποιοι πνευματικά ασταθείς, έχουν διαθέσει πολλά εκατομμύρια στο παρελθόν,υπέρ της συντήρησης του Τζαμιού, ενώ με…
κλάσμα αυτού του ποσού (η ακόμα και τζάμπα) οι Τούρκοι γείτονές μας ευχαρίστως θα το ανήγειραν από την αρχή.
Γεγονός πάντως είναι ότι όσες μέρες μείναμε στο νησί δεν είδαμε κανέναν να δουλεύει (όχι απλώς στο Μιναρέ, αλλα σε όλο το Μουσείο), και η ταμπέλα είναι για να δικαιολογεί τις καλοκαιρινές απουσίες των υπαλλήλων.
Υπομονή το χειμώνα θα επιστρέψουν στα πόστα τους. Το ΕΣΠΑ να είναι καλά.
Όσο κρατάει ακόμα…
P.s. adena-gr. Δείτε σε λίγο γιατί οι Χιώτες είναι εξοργισμένοι για την διάθεση κονδυλίων για το τζαμί, την στιγμή που Ιστορικής αξίας μνημεία της Χίου, μένουν παντελώς ασυντήρητα…
adena-gr.blogspot.com


Καμαρώστε τους!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΑΧΜΕΤ ΣΑΔΙΚ!


Οι ψευδομουφτήδες δίπλα-δίπλα με τους βουλευτές Χατηοσμάν και Μάντατζη


Προσευχή από τον ψευδομουφτή Μέτε. Δίπλα του ο Τουρκος πρόξενος Μουσταφά Σάρνιτς


Ο πρόεδρος του κόμματος DEB Μουσταφά ΑλητσαβούςΔιακρίνεται ο δήμαρχος Αριανών Ιμπραήμ Σερίφ, ο δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ, ο πρόεδρος του συλλόγου Χίλια Αλή Πεντζάλ
Το στεφάνι του Τούρκου ΥΠΕΞ

Ομιλία Τσετίν Μάντατζη


Μπουρχανετίν Χακγκιουντέρ, πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης-Τουρκίας.Ο Δυτικοθρακιώτης βουλευτής του ΑΚΠ Χακάν Τσαβούσογλου


Ο γιός του τεθνεώτα, Λεβέντ Σαδίκ


Οι τούρκοι της Δυτικής Θράκη...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΗΤΣΑΒΟΥΣ, ΜΑΝΤΑΤΖΗ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΣΑΔΙΚ.

Κείμενο του Ιστολόγιου   25-7-2011.

Πρόεδρος του κόμματος DEB Μουσταφά Αλητσαβούς.

Αξιότιμοι καλεσμένοι, αξιότιμοι καλεσμένοι που έχετε έρθει από το εξωτερικό, αξιότιμοι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης, μνημονεύουμε σήμερα με νοσταλγία και αγάπη την 16η επέτειο του θανάτου του αείμνηστου ηγέτη μας Αχμέτ Σαδίκ. Αγαπητοί ομοεθνείς 16 χρόνια πέρασαν από τότε που αυτός έφυγε από εμάς. Και σκέφτομαι τι αλλαγές έγιναν στην ζωή των Τούρκων της Δυτικής Θράκης σε αυτά τα 16 χρόνια ; Δυστυχώς αν και θα ήθελα να σας πω καλά πράματα ευρισκόμενος εδώ, και παρά το ότι πέρασαν 16 χρόνια δεν μπορούμε να δούμε καμία βελτίωση στο θέμα των δικαιωμάτων των Τούρκων της Δυτικής Θράκης. Εκτός από κάποιες πολύ ασήμαντες βελτιώσεις. Εμείς οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης δεν θέλουμε να ζούμε στον μεσαίωνα, 50 χρόνια πίσω από την πλειοψηφία. Και όμως είμαστε σφιχτά δεμένοι με αυτή τη πατρίδα, καλοί πολίτες, υποδειγματικοί πολίτες. Ποτέ δεν αποτελέσαμε απειλή και κίνδυνο για την Ελλάδα. Θέλουμε όμως να ζούμε ανθρώπινα και με βάση τα στάνταρ της Ε.Ε. Θέλουμε να ζούμε μέσα σε γαλήνη. Στην περιοχή μας το κόμμα Φιλίας-Ισότητας-Ειρήνης είναι αυτό που πιο πολύ από όλους θέλει την ειρήνη και τη γαλήνη. Φυσικά όσο επιθυμούμε την γαλήνη και την ειρήνη, άλλο τόσο θέλουμε και την ισότητα για τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης. Δυστυχώς όμως δεν βλέπουμε αυτήν την ισότητα. Αξιότιμοι ομογενείς, αξιότιμοι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης, εμείς ως Τούρκοι της Δυτικής Θράκης ζητάμε την απόδοση των δικαιωμάτων που πηγάζουν από την συνθήκη της Λοζάνης. Και τα ζητάμε με δυνατή φωνή. Διότι αν καθυστερήσουν κι άλλο τα βήματα που πρέπει να γίνουν τότε οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης θα πτωχεύσουν. Αυτό το βάρος δεν θα το αντέξουν. Εγώ όμως ελπίζω, τα ωραία μας περιμένουν. Αξιότιμοι ομογενείς της Δυτικής Θράκης είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τον αναγκαίο αγώνα για το θέμα αυτών των δικαιωμάτων. Αν δεν φτάσουμε αυτόν τον αγώνα στο επιθυμητό επίπεδο τότε δεν θα αναπαυτεί η ψυχή του αείμνηστου μας ηγέτη Αχμέτ Σαδίκ. Θα ήθελα από εδώ να σας απευθύνω τα εξής λόγια : Τώρα είναι η ώρα οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης να στηρίξουν την κληρονομιά τους. Είναι η ώρα για ενότητα Είναι η ώρα για αγώνα στη βάση του ¨το δίκιο δεν δίνεται, παίρνεται¨.

………………….


Το παραμύθι του Βενιζέλου.

Αφού τα κατάφεραν στις Βρυξέλλες, γιατί ζητάνε από τους πολίτες να στηρίξουν τις τράπεζες;


Με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής είναι στα τελευταία του», ο πρωθυπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος απευθύνει έκκληση σε επιχειρηματίες, κεφαλαιούχους και εφοπλιστές να φέρουν τις καταθέσεις τους πίσω στην Ελλάδα.

Μέχρι πέρσι, ζητούσαμε να επιστρέψουν στην Ελλάδα τα Μάρμαρα του Παρθενώνα. Τώρα παρακαλάμε να επιστρέψουν οι καταθέσεις.

Είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος γιατί ο κ. Βενιζέλος εκλιπαρεί τους επιχειρηματίες και τους εφοπλιστές να φέρουν τις καταθέσεις τους στην Ελλάδα.

Αφού -όπως υποστηρίζουν η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της στα κανάλια- η χώρα μας θριάμβευσε την 21η Ιουλίου στις Βρυξέλλες, ας τα αφήσουν οι ζάπλουτοι Έλληνες τα χρήματά τους στις τράπεζες των ξένων χωρών· μιας και η ελληνική οικονομία και οι ελληνικές τράπεζες δεν κινδυνεύουν πια, είναι ευκαιρία να βοηθήσουμε τις τράπεζες και τις οικονομίες άλλων χωρών που...
δεν έχουν τη δική μας τύχη και κινδυνεύουν να βαρέσουν κανόνι.

Μην σκεφτόμαστε μόνο την πάρτη μας – τώρα που πάμε από θρίαμβο σε θρίαμβο, να βοηθάμε και τους άλλους.

Πάντως, σε περίπτωση που ο κ. Βενιζέλος θέλει να πείσει πραγματικά τους μεγαλοεπιχειρηματίες και τους νταβατζήδες της διαπλοκής να φέρουν τις καταθέσεις τους στην Ελλάδα, θα ήταν προτιμότερο να μην χρησιμοποιεί την έκφραση «φέρτε πίσω τις καταθέσεις» αλλά την έκφραση «φέρτε πίσω τα κλεμμένα». Γιατί κλεμμένα είναι.

Το μόνο κεφάλαιο που έχει η Ελλάδα στο εξωτερικό είναι οι εκατοντάδες χιλιάδες νέοι Έλληνες που αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν – έφυγαν αυτοί που μπορούν να αλλάξουν τη χώρα και έμειναν όλα τα λαμόγια που την ξέσκισαν για να συνεχίσουν να την ξεσκίζουν.

Όποιος πολιτικός θέλει να πείσει για τις προθέσεις του θα πρέπει να παρακαλέσει αυτούς τους Έλληνες να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Αφού πρώτα τους ζητήσει συγγνώμη.

(Τον Μάιο του 2008 -μια εποχή που εργαζόμουν στον ΣΚΑΙ-, είχα γράψει το κείμενο «Είστε να κλείσουμε μια Τράπεζα;». Η πρότασή μου είχε αντιμετωπιστεί με πολύ ειρωνικά σχόλια και γέλια – τότε, πολλοί ήταν απόλυτα βέβαιοι πως ζουν στην «ισχυρή Ελλάδα». Δεν πειράζει, εγώ γελάω τώρα. Από μια άποψη, ήμουν στην πλατεία Συντάγματος πολύ πριν έρθουν οι υπόλοιποι – χρόνια πριν. Και χαίρομαι γι’ αυτό.)


Επιλεκτική χρεωκοπία.

Η ισονομία των Ελλήνων πολιτών σε συνθήκες «επιλεκτικής χρεωκοπίας»!


xreokratia
Αφού εξάντλησαν κάθε μέσο πίεσης, επινόησαν την μέθοδο της επιλεκτικής χρεωκοπίας. Αυτό σημαίνει ότι για το διάστημα που θα κρατάει το παζάρεμα της αναζήτησης  της υποτιθέμενης «λύσης» δεν θα πληρώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις σαν μέσο πίεσης προς τις ύστατες φωνές αντίστασης.
Δεν θα λειτουργούν οι κρατικές τράπεζες, οι καταθέσεις σε αυτές θα είναι υπό καθεστώς μερικής δέσμευσης, ο ιδιωτικός τομέας θα περάσει σε καθεστώς  άμεσης πληρωμής των παραγγελιών για την αποστολή και παραλαβή αγαθών και υπηρεσιών  και το χειρότερο όλων, οι περιουσίες των ασφαλιστικών ταμείων και των κρατικών τραπεζών θα τεθούν υπό διαπραγμάτευση.
Το όλο σχέδιο είναι το «κούρεμα», δηλαδή η δραστική περικοπή της αξίας ορισμένων μόνο, κατόχων, Ελληνικών ομολόγων. Με λίγα λόγια  στο στόχαστρο βρίσκονται τα ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία (περίπου 25 δις ευρώ) και οι κρατικές ελληνικές τράπεζες.
Κάτι που στις σημερινές συνθήκες (κανονική ροή πληρωμών των υποχρεώσεων του ελληνικού κράτους και των ιδιωτικών επιχειρήσεων) δεν μπορεί καν να τεθεί ως λογικό, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με την μέθοδο της ελεγχόμενης χρεωκοπίας, θα πατροναριστεί ως η μόνη ρεαλιστική πρόταση. Πίσω από όλα αυτά βεβαίως  κρύβονται τα μεγάλα τραστ ελληνικών και ξένων εκπροσώπων του κεφαλαίου που κατέχουν ελληνικά ομόλογα  και που δυστυχώς η γερμανίδα καγκελάριος δεν κατάφερε να φέρει στο τραπέζι των επαναδιαπραγματεύσεων για να τους πείσει ότι θα πρέπει εν ονόματι της παγκόσμιας σταθερότητας, πολιτικής και νομισματικής,  να ψαλιδίσουν  μέρος των κερδών των ελληνικών τίτλων.
Οι τελευταίοι μάλιστα φαίνεται ότι απειλούν να στραφούν δικαστικά εναντίον της χώρας μας. Το τίμημα που πλήρωσε η κ. Μέρκελ  για την προσπάθειά της αυτή, την συμμετοχή ιδιωτών στο νέο δάνειο, ήταν ακριβό καθώς σύσσωμος ο ξένος και ελληνικός τύπος με λασπολογίες και διαστρέβλωση της αλήθειας μείωσε την δημοτικότητά της και της αφαίρεσε μεταξύ άλλων πολύτιμα ποσοστά στα γερμανικά κρατίδια επιρροής της.
Το χρονικό του προαναγγελθέντος οικονομικού εκβιασμού, η επονομαζόμενη «επιλεκτική χρεωκοπία», θα έχει ως εξής:
1. Αναγγελία έναρξης του νέου «ειδικού καθεστώτος» της επιλεκτικής χρεωκοπίας με άμεση απειλή και ίσως πραγματοποίηση στάσης πληρωμών του δημόσιου τομέα  και ελαχιστοποίηση της δραστηριότητας των κρατικών ελληνικών τραπεζών.                                           
2. Μετα από μακρά  διαβούλευση μεταξύ  «ειδικών οικονομολόγων» ως  πλέον «ρεαλιστική και εφικτή» λύση  θα προταθεί και θα προκριθεί το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων ορισμένων  μόνο κατόχων και δη, των ελληνικών κρατικών τραπεζών και των ασφαλιστικών ταμείων.
3. Ο χρόνος θα πιέζει αφόρητα και κάθε μέρα που θα περνά θα είναι ένας οικονομικός Γολγοθάς  για τους έλληνες διαχειριστές της κρίσης. Δυστυχώς η πρόταση του επιλεκτικού κουρέματος των κατόχων των ελληνικών ομολόγων θα προκριθεί κάτω από το βάρος της στάσης πληρωμών του δημόσιου τομέα και στέρησης χρήματος από τον ιδιωτικό τομέα.
4. Άρση του ειδικού καθεστώτος και «αναβάθμιση», από τους οίκους αξιολόγησης την στιγμή που  η χώρα θα περιέρχεται σε βαθειά κρίση με χιλιάδες ανέργους, με ανθρώπους χωρίς μέλλον, χωρίς προοπτική, χωρίς καν παρόν.
Καταστρατηγώντας κάθε έννοια δικαίου, θα προσπαθήσουν εκβιαστικά, εφαρμόζοντας ανυπόστατες  νομικά και κατασκευασμένες  σε πανεπιστημιακά οικονομικά κέντρα  απάνθρωπες  πρακτικές, που αποτελούν την απαρχή της σύγχρονης δουλείας.
Γιατί δεν  είναι δυνατόν να αφαιρείς από τον  πολίτη ν τα ασφαλιστικά  του δικαιώματα δηλαδή την αποταμίευσή του για την μελλοντική του επιβίωση και συγχρόνως να του επιβάλλεις να πληρώνει τις δανειακές του υποχρεώσεις.  Ποια είναι η θεμελιώδης συνταγματική αρχή ισονομίας και ισοπολιτείας  στην οποία  στηρίζεται η κατασκευή και εφαρμογή του μοντέλου της επιλεκτικής χρεωκοπίας;
Ποιες είναι οι νομικές και ποινικές ευθύνες των ελλήνων κυβερνώντων που όχι μόνο θα επιτρέψουν αλλά θα επιβάλλουν τα παράνομα αυτά μέτρα.  Ποια θα είναι η επόμενη μέρα  της  ιστορίας της ανθρωπότητας, μετά την εφαρμογή παρόμοιων οικονομικών τεχνασμάτων σε βάρος των «υπηκόων» των χωρών του πλανήτη;  Που είναι η λειτουργία των θεσμών της απονομής δικαιοσύνης για τους πραγματικούς υπαίτιους της παγκόσμιας χρεωκοπίας;  
  
Πριν φθάσουμε σε αυτήν την τρομακτική στιγμή, την καταστροφή δια παντός της Ελλάδας που ξέρουμε, ας θυμηθούμε και ας οπλιστούμε με  τα λόγια του εθνικού μας συγγραφέα Αλ. Παπαδιαμάντη για τους έλληνες πολιτικούς, που ίσως  μας αφυπνίσουν και μας συσπειρώσουν!
«Η αργία εγέννησε την πενίαν. Η πενία έτεκε την πείναν. Η πείνα παρήγαγε την όρεξιν. Η όρεξις εγέννησε την αυθαιρεσία. Η αυθαιρεσία εγέννησε την ληστείαν. Η ληστεία εγέννησεν την πολιτική. Ιδού η αυθεντική καταγωγή του τέρατος τούτου. Τότε και τώρα, πάντοτε η αυτή. Τότε δια της βίας τώρα δια του δόλου… και δια της βίας. Πάντοτε αμετάβλητοι οι σχοινοβάται ούτοι οι Αθίγγανοι, οι γελωτοποιοί ούτοι οι πίθηκοι (καλώ δε ούτω τους λεγόμενους πολιτικούς). Μαύροι χαλκείς κατασκευάζοντες δεσμά δια τους λαούς εν τη βαθυζόφω σκοτία του αιωνίου εργαστηρίου των…».   
Ένας λαός, εάν θέλει να παραμείνει στον παγκόσμιο χάρτη, θα πρέπει να αποδείξει ότι  μπορεί δώσει την μάχη του, έστω και χωρίς ελπίδα νίκης, μόνο διότι πρέπει.
Γ.Α. Παγουρόπουλος  
Ελεύθερη Ώρα


Μυστικές Εταιρείες και Νέα Τάξη Πραγμάτων!

Πως συνδέονται οι Ναϊτες Ιππότες με τους Σιωνιστές, τους Μασόνους και τους Ιλουμινάτι!


8f1Τώρα που κάποιοι… εμπεδώσανε ότι ο Νορβηγός μακελάρης Μπρέιβικ είναι Ναϊτης Ιππότης, Μασόνος και Σιωνιστής - μας κατηγόρησαν για φαντασιόπληκτους μέχρι που είδαν την… ποδίτσα με το τριγωνάκι, το μανιφέστο και σιώπησαν - ας δούμε και τι σχέση έχουν οι Ναΐτες Ιππότες με το τάγμα των σοφών της Σιών, τους Μασόνους και τους Ιλουμινάτι.
Μυστικές Εταιρείες και Νέα Τάξη Πραγμάτων
''Ένα μικρό μυστικό χρειάζεται κάποιους ανθρώπους για να το κρύψουν, ένα μεγάλο μυστικό όμως κρύβεται από την δυσπιστία του πλήθους"
Marshall mc Luhan

Από την χαραυγή της ανθρώπινης ιστορίας κυρίαρχο θέμα ήταν ποιος κατέχει την γνώση, και αυτό επειδή η γνώση είναι δύναμη! Η γνώση είναι αυτή που έβγαλε τον άνθρωπο από τις σπηλιές και τον έκανε ων πολιτικό! Στην αρχή της ανθρώπινες ιστορίας την όποια γνώση κατείχαν τα ιερατεία και φρόντιζαν να την κρατάνε μακριά από τον λαό ώστε να τον ελέγχουν. Σε όλους τους μεγάλους πολιτισμούς της αρχαιότητας συνέβαινε αυτό και στην Βαβυλώνα και στην Αίγυπτο και στην κεντρική και νότια Αμερική και στην Κίνα. Το ιερατείο ήταν ο θεματοφύλακας της γνώσης και ο βασιλιάς Φαραώ ο αυτοκράτορας φρόντιζε με την φρουρά του να επικυρώνει το ιερατείο!
Για πρώτη φορά στην ιστορία του ανθρώπου η γνώση εκλαϊκεύτηκε στην αρχαία Ελλάδα. Οι φιλόσοφοι που αναζητούσαν την απαρχή της ζωής πέρα από τους θρησκευτικούς μύθους είναι αυτοί που έβαλαν τα θεμέλια της επιστήμης.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του ανθρώπου η γνώση έφυγε από τα ιερατεία και από τα μυστήρια τους κατέβηκε στο χώμα και αναζήτησε απαντήσεις. Η  εξέλιξη αυτή κατέστη πολύ κρίσιμη για την πορεία του ανθρώπου διότι έδωσε γνώση και άρα δύναμη στο «πόπολο» ώστε να αμφισβητήσει το κατεστημένο και τελικά οδήγησε στην δημοκρατία. Επειδή όπως είπαμε η γνώση είναι δύναμη και λαός μορφωμένος δύσκολα χειραγωγείται (τώρα καταλαβαίνετε πιστεύω γιατί συμφέρει τις ελίτ που ελέγχουν τον πλανήτη να μας αποκοιμίζουν με κατώτερης υποστάθμης τηλεοπτικά προϊόντα...)
Είναι ευνόητο ότι οι πολιτικοοικονομικές ελίτ που εξουσίαζαν από την χαραυγή της ανθρώπινης ιστορίας είχαν τα συμφέροντα τους μαζί με τα ιερατεία και φυσικά ενάντια στην δημοκρατία που ήταν λαϊκή κατάκτηση! Το αγαπημένο κοινωνικό σύστημα αυτών των ελίτ ήταν η ολιγαρχία. Στην συνέχεια ο χριστιανισμός απελευθέρωσε τους δούλους έφερε, μέσω του Ιησού Χριστού, τον Θεό πιο κοντά στον άνθρωπο και εαυτό ήταν άλλη μια αδιανόητη ήττα για τα ιερατεία και τις ελίτ.
Δεν καθίσανε όμως με σταυρωμένα χέρια φροντίσανε να συστήσουν κάποιες ομάδες με μυστική αποστολή να αρπάξουν ξανά την εξουσία και να εγκαθιδρύσουν την παγκόσμια ολιγαρχία. Αυτές είναι οι περίφημες μυστικές εταιρείες που οι περισσότερες έχουν ρίζες στα χρόνια του ύστερου μεσαίωνα όταν το παιχνίδι χάνεται για τις φεουδαρχικές ελίτ, και θωρούν τον εαυτό τους κληρονόμο μιας αρχαίας ξεχασμένης γνώσης αυτής της γνώσης που υποτίθεται κατείχαν τα αρχαία ιερατεία!
Παρ’ ότι ισχυρίζονται βεβαίως τα μέλη των μυστικών εταιρειών για τις  οργανώσεις αυτές και τούς σκοπούς των, η αλήθεια είναι μία: Σκοπός όλων αυτών των εταιρειών είναι ο έλεγχος και η απόκτηση της εξουσίας.
   
Η αρχαιότερη μυστική εταιρεία της Ευρώπης είναι το τάγμα των σοφών της Σιών, κλώνος του οποίου είναι οι Ναΐτες ιππότες. Από αυτήν την γραμμή κατάγονται και οι μασόνοι και οι ιλλουμινάτοι.
Η βάση της θεωρίας τους είναι πώς ο θεός της βίβλου ο Αντονάι των γραφών είναι το κακό και ότι ο πραγματικός θεός που αγαπάει τον άνθρωπο είναι ο σάταν ή εωσφόρος. Σας θυμίζει μήπως σατανισμό αυτό; Φυσικά σε αυτές τις μυστικές αλήθειες δεν μπορεί να παρεισφρήσει ο οποιοσδήποτε πάρα μόνο ένα κλειστό κλάμπ ανθρώπων και μόνο κατόπιν μυήσεων...
Οι  ίδιοι πιστεύουν ότι έλκουν την καταγωγή τους από τον Ιησού Χριστό. Μάλιστα αυτό δεν είναι αστείο αλλά βασίζονται στα λεγόμενα απόκρυφα ευαγγέλια τα οποία δεν είναι καθόλου απόκρυφα αφού έχουν μεταφραστεί και κυκλοφορούν κανονικά και τα απέρριψε η εκκλησία μας διότι πολύ απλά είχαν γραφτεί από την αίρεση των γνωστικών και απηχούσαν τις απόψεις τους.

Οι δε ναΐτες ιππότες από τους οποίους όπως είπαμε κατάγονται και οι μασόνοι και κατ επέκταση κι οι ιλλουμινάτοι σαν αρχικό σκοπό ιδρύσεως τους είχαν να φυλάνε την Παλαιστίνη και την Ιερουσαλήμ ειδικότερα από τους Άραβες και όφειλαν πίστη και υπακοή στον Πάπα στην πορεία όμως μυήθηκαν στις απόκρυφες τέχνες και απέκτησαν τεράστιο αμύθητο πλούτο και σιγά σιγά έφυγαν εντελώς από την χριστιανική πίστη και έγιναν εχθροί του Πάπα. Το τέλος τους ήταν στην πυρά.  Εξοντώθηκαν φυσικά αλλά επιβίωσαν μέσα από τους μασόνους που είναι οι συνεχιστές τους.
Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι κατά καιρούς μέλη της μασονίας έχουν διατελέσει σπουδαίες προσωπικότητες μεγάλου βεληνεκούς για τον Ελληνισμό. Αυτό είναι κάτι που και οι μασόνοι χρησιμοποιούν σαν επιχείρημα στην απολογία τους ότι είναι μια οργάνωση με αγαθές προθέσεις!!!
Δεν αλλάζει όμως σε τίποτα αυτό που αποτελεί από ιδρύσεως τους σκοπό όλων αυτών των μυστικών οργανώσεων και είναι ο έλεγχος και η κατάκτηση της εξουσίας αλώνοντας τα κράτη εκ των έσω. Πολλές φορές μπορεί οι σκοποί της μασονίας να ταυτίζονται με τους πόθους ενός Έθνους όπως ας πούμε στην περίπτωση της Ελλάδος μπορεί κάλλιστα ο εθνικός μας πόθος για απελευθέρωση από τον οθωμανικό ζυγό να αποτελούσε ταυτόχρονα και σκοπό της μασονίας στο πλαίσιο της αποδόμησης κάθε κράτους.
Έτσι εξηγείται που σπουδαίες προσωπικότητες του ελληνισμού ενώ ήταν σαφώς χριστιανοί και βεβαίως όχι σατανιστές είχαν μπερδευτεί στα πλοκάμια της μυστικής μασονίας.
Επίσης οι προσωπικές φιλοδοξίες καθενός δεν μπορούν να αποτελέσουν ασφαλές κριτήριο για ένα Έθνος, και είναι αλήθεια ότι οι μασόνοι φροντίζουν να καλλιεργούν τις προσωπικές φιλοδοξίες καθενός τάζοντας και χρήμα και εξουσία και κατά συνέπεια όλα τα παρελκόμενα αυτών. Βεβαίως εδώ οφείλουμε να πούμε ότι όχι μόνο υπόσχονται αλλά πραγματοποιούν κιόλας διότι τα μέλη τους αλληλοϋποστηρίζονται με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό...  
           
Η  δεύτερη πιο γνωστή μυστική εταιρεία είναι οι  Ιλλουμινάτοι πολύ της μόδας τελευταία λόγω της ταινίας. Ιδρυτής τους θεωρείται κάποιος Ανταμ Βαϊσχάουπτ, Βαυαρός μοναχός αρχικά σε κάποιο Ισουήτικο Καθολικό τάγμα. Αυτός ο άνθρωπος συνένωσε σε κάποια μυστική σύσκεψη την ομάδα των πεφωτισμένων που ίδρυσε με τους μασόνους και σήμερα θεωρείται ότι οι Ιλλουμινάτοι είναι το ανώτερο κλιμάκιο της μασονίας.
Θεωρείται ότι αυτοί κατάφεραν με επιφανή στελέχη τους να παίξουν  ρόλο στην Αμερικανική και στην γαλλική επανάσταση και τελικά καταφέρανε να ελέγχουνε ολόκληρο το πολιτικό και οικονομικό σύστημα της Αμερικής!
Σχετικά ντοκιμαντέρ κυκλοφορούν παρά πολλά για τους Ιλλουμινάτι στο διαδίκτυο και για την επιρροή τους στην οικονομία και ΜΜΕ των ΗΠΑ. Ο σκοπός αυτής της μυστικής εταιρείας είναι αυτός που από την αρχή είπαμε η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. Σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση ελεγχόμενη από αυτούς.
Οι τακτικές που χρησιμοποιούν έχουν να κάνουν με την οικονομική και εκ των έσω διάβρωση της εθνικής κυριαρχίας των κρατών και φυσικά με την αλλοίωση κάθε πατροπαράδοτης αξίας στο όνομα της ελευθεριότητας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Σας θυμίζει κάτι αυτό;
Είναι τυχαίο πως η ίδρυση παγκόσμιας κυβέρνησης αποτελεί πάγιο πόθο των σιωνιστών είναι τυχαίο που τα σχέδια των  Ιλλουμινάτι αποτελούν ταυτοχρόνως σχέδια των σοφών της Σιών όπως αυτά εμφανίζονται στα περίφημα πρωτόκολλα; Τυχαίο δεν νομίζω...
Φυσικά η συνωμοσία είναι ολοφάνερη για κείνους που ξέρουν να διαβάζουν πίσω από τις συμπτώσεις αλλά είναι πολύ της μόδας τελευταία από την πολιτική ορθότητα λανσάρεται η απόρριψη ''έλα μωρέ θεωρίες συνωμοσίας" έτσι αυτοί συνεχίζουν και κάνουν ανενόχλητοι την δουλειά τους... 
   
Ο κατάλογος των διαφόρων μυστικών εταιρειών είναι μεγάλος άλλες γνωστές όπως η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και η Τριμερής Επιτροπή και άλλες λιγότερο γνωστές όπως η skull and bones (κρανίο και κόκαλα ...σε αυτή την μυστική εταιρεία άνηκε ο Τζωρτζ Μπούς ο νεώτερος...).
Αυτό που μας χρειάζεται να κρατήσουμε  είναι ότι όπως και αν λέγονται όλες αυτές οι οργανώσεις όποιο προσωπείο και αν προβάλουνε πρόκειται για σιωνιστικές εμπνεύσεις που σκοπό έχουν να αλώσουν τα έθνη εκ των έσω και να εγκαθιδρύσουνεμια παγκόσμια κυβέρνηση ελεγχόμενη πλήρως από την δικιά τους ολιγαρχία.
Όπως είδαμε στην αρχή του παρόντος κειμένου η δημοκρατία ως κατάκτηση έχει άμεση σχέση με την κοινοποίηση της γνώσης προς τα κάτω προς τον απλό άνθρωπο όλοι αυτοί οι υψηλόβαθμοι των διάφορων μυστικών εταιρειών αποστρέφονται και τους λαούς και την δημοκρατία και τα έθνη και τις παραδόσεις και θεωρούν εαυτούς θεματοφύλακες μιας αρχαίας μυστικής (ψεύτικης βεβαίως) και ως εκ τούτου δικαιωματικά κυρίαρχους του κόσμου.
Αν επικρατήσουνεαυτοί και εφαρμόσουνε τα σχέδια τους θα έχουμε μία κοινωνία τύπου «Μεγάλος Αδελφός». Έτσι απλά. Από την δική μας αφύπνιση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η σωτηρία του είδους!!!
Κλείνω με μια φράση από το ευαγγέλιο του Κύριου Ιησού Χριστού που τόσο τρέμουνε όλοι αυτοί: «Εγώ είμαι το φως της ζωής...».
Γιώργος Σταφυλάς 
Ελεύθερη Ώρα


ΓΑΠ " Απαλλάχθηκε ο Ελληνικός λαός από τον βραχνά της χρεοκοπίας"

Μας σώζουν για να σωθούν!

triseΤα τείχη της πόλις έπεσαν, για να εισέλθουν οι θριαμβευτές των Βρυξελλών, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου και ο ευτραφής αντιπρόεδρος του και υπουργός Οικονομικών κ. Ε. Βενιζέλος. Επέστρεψαν θριαμβευτές από τις Βρυξέλες γιατί έστειλαν την Ελλάδα στην επιλεκτική χρεοκοπία ή την προσωρινή πτώχευση. Έτσι λοιπόν οι Έλληνες άρχισαν να μαθαίνουν και νέους οικονομικούς όρους. Είναι ένα γεγονός που πρώτη φορά συμβαίνει σε κράτος της Ευρωζώνης. Κανείς δεν γνωρίζει σε Ελλάδα και Ευρώπη, τις οικονομικές παρενέργειες που θα παρουσιαστούν και πόσο χρόνο θα κρατήσουν και τι επιπτώσεις θα έχουν για τον λαό.
Ο θριαμβευτής πρωθυπουργός μας μόλις γύρισε από τις Βρυξέλλες έσπευσε να ενημερώσει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας για την μεγάλη του επιτυχία. Δεν αισθάνθηκε όμως την ανάγκη να εξηγήσει στον Ελληνικό λαό, γιατί παρά τις θυσίες του απέτυχε το Μνημόνιο Ι. Δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από τον Ελληνικό λαό για τον πρώην υπουργό του επί των Οικονομικών ο οποίος με τα εγκληματικά του λάθη έφερε την οικονομική καταστροφή στην Ελλάδα. Ένας ανεπαρκής υπουργός, ο κ. Παπακωνσταντίνου, έργο του οποίου είναι το Μνημόνιο ΙΙ, το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, η φορομπηχτική πολιτική της κυβέρνησης και η λεηλασία των εισοδημάτων του Ελληνικού λαού για να γίνει η κρίση ευκαιρία από τους ημέτερους. Για αυτά έπρεπε πρώτα να απολογηθεί στον λαό ο κ. Παπανδρέου και μετά να θριαμβολογεί γιατί μας παρέδωσε στους τοκογλύφους για άλλα σαράντα χρόνια.
Αυτό που έγινε στις Βρυξέλλες δεν έγινε για να σωθεί η πατρίδα μας, απλά παράταση ζωής έδωσαν στους Έλληνες οι εταίροι μας της Ευρώπης. Μας έδωσαν λίγο χρόνο, για να προλάβουν να δημιουργήσουν τους μηχανισμούς εκείνους, οι οποίοι θα τους επιτρέψουν να μην έχουν καμία οικονομική επίπτωση από την χρεωκοπία της Ελλάδος όποτε και αν αυτή συμβεί. Και φυσικά το τεράστιο χρέος είναι αδύνατον να το αποπληρώσουμε σε βάθος χρόνου. Η κυβέρνηση είναι τόσο ανίκανη και ο πρωθυπουργός της ενώ μιλά συνεχώς για αλλαγές και νέο κράτος, θα πρέπει να μας εξηγήσει, πως αφού έχουν μειωθεί δραστικά οι μισθοί και τα επιδόματα των δημοσίων υπαλλήλων και οι πληρωμές του Δημοσίου έχουν σταματήσει, η δημόσια διοίκηση να παρουσιάζει αύξηση δαπανών 8%; Αλλά πώς να μειωθούν τα ελλείμματα όταν οι διάφοροι σύντροφοι άλλοτε σαν πρόεδροι και άλλοτε σαν σύμβουλοι εισπράττουν κρατικό χρήμα με την σέσουλα! Πότε επιτέλους θα αποβάλει από το Δημόσιο το βολεμένο βαθύ ΠΑΣΟΚ, που λεηλατεί τα θησαυροφυλάκια του κράτους και θα διαλύσει τον κρατικοδίαιτο πράσινο συνδικαλισμό ο οποίος έχει καταστρέψει τον παραγωγικό ιστό της πατρίδας μας;
<<Απαλλάχθηκε ο Ελληνικός λαός από τον βραχνά της χρεοκοπίας>> και << τώρα μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία>> δήλωσε ο πρωθυπουργός αλλά ξέχασε να πει στον λαό ποιος τον οδήγησε σε αυτήν την κατάσταση. Να κάνει δηλαδή τον ζήτουλα της Ευρώπης και να παρουσιάζονται ως σωτήρες, αυτοί οι οποίοι όχι μόνο τον χρεοκόπησαν, όχι μόνο τον εξευτέλισαν, αλλά τον οδήγησαν στην καταστροφή. Κανείς σήμερα δεν γνωρίζει εάν θα μπορέσει η πατρίδας να εξέλθει από το βάραθρο στο οποίο την έριξε όλος αυτός ο εσμός του πολιτικού συστήματος, που το ονομάζουν δημοκρατία της Μεταπολιτεύσεως τρομάρα τους. Ποιός θα μας εξηγήσει επιτέλους που πήγαν όλα αυτά τα δις που ήλθαν από την ΕΕ; Και το μαζί τα φάγαμε του υπέρβαρου κ. Πάγκαλου έκανε τον λαό να αγανακτήσει και να βγει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί, με αποτέλεσμα τα γνωστά γεγονότα τα ποία συνέβησαν στο κέντρο των Αθηνών πριν από λίγο καιρό. Όμως θα πρέπει να γνωρίζουν οι πολιτικοί και ιδιαίτερα η κυβέρνηση ότι το θέμα δεν έχει τελειώσει για τον λαό.
Λύση ανάγκης για το Ελληνικό χρέος, << Σχέδιο Μάρσαλ>>, επιμήκυνση, χαμηλότερα επιτόκια, συμμετοχή ιδιωτών είναι η λύση της Ευρώπης για το Ελληνικό χρέος και φυσικά είναι η τελευταία ανάσα που μας δίδει η Ευρώπη. Μία ανάσα την οποία θα πληρώσουμε πολύ ακριβά. Ο Ελληνικός λαός όμως δεν ζήτησε ανάσα από την Ευρώπη αλλά ελεύθερες αναπνοές. Οι θησαυροί της Ελληνικής γης θα ανήκουν σε ξένους. Θα πρέπει να ξεχάσουμε λιμάνια , αεροδρόμια, αιγιαλούς και κάθε πλούτο στο υπέδαφος της Ελληνικής επικράτειας. Όλα πλέον πρέπει να πωληθούν για να γίνει η κρίση ευκαιρία για τους κερδοσκόπους οι οποίοι θα μας απομυζούν τουλάχιστον για σαράντα ακόμη χρόνια.
Ο Ελληνικός λαός ας πεινάσει, ας κάνει θυσίες, ας δυστυχήσει προκειμένου να γίνει η κρίση ευκαιρία όχι για τον λαό αλλά για τα τσακάλια και τους γύπες οι οποίοι περιμένουν να αρπάξουν τα πάντα αντί πινακίου φακής. Ο κ. Παπανδρέου βρέθηκε στην συνδιάσκεψη κορυφής χωρίς την συναίνεση της Αντιπολιτεύσεως και του Ελληνικού λαού. Μόνος του αποφασίζει και παίρνει αυθαίρετες αποφάσεις γράφοντας την λαϊκή θέληση στα παλαιότερα των υποδημάτων του. Όμως η ώρα που θα λογοδοτήσει αυτός και οι συνεργάτες του αλλά και ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ, είναι πολύ κοντά. Αυτή την φορά δεν θα επιτρέψει ο λαός να έχουν την τύχη της Νέας Δημοκρατίας όπως συνέβη στις προηγούμενες εκλογές. Ο Ελληνικός λαός άλλες εκπλήξεις τους ετοιμάζει, που θα τις βλέπουν και δεν θα τις πιστεύουν. Ήδη δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στους δρόμους δίχως να τους συνοδεύει ολόκληρη διμοιρία από αστυνομικούς.
Τώρα αρχίζουν και ψελλίζουν κάτι για αλλαγές στην φορολογία, για μειώσεις του Φ.Π.Α, για αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας και άλλα παραμύθια. Όμως πριν συμβούν αυτά ο λαός ας ετοιμάζεται μέσα στον Ιούλιο για, παρακράτηση φόρου σε μισθούς και συντάξεις λόγω μείωσης του αφορολογήτου ορίου από τις 12.000 ευρώ στις 8.000 ευρώ. Μειώσεις στις συντάξεις του ΝΑΤ 6% από 1/7/2011. Αυξήσεις ειδικού φόρου στα τσιγάρα, ειδικό φόρο στα καύσιμα για επιτηδευματίες που εκμεταλλεύονται ταξί τα οποία για την κίνηση τους χρησιμοποιούν υγραέριο. Χάνουν επιδόματα οι άνεργοι αφού μειώνεται ο χρόνος καταβολής επιδομάτων. Τον Αύγουστο θα έχουμε τα εκκαθαριστικά φόρου για το 2010, ειδική εισφορά 1% - 5% για όσους δηλώσαν εισοδήματα πάνω από 12.000 ευρώ, 300 ευρώ φόρο σε επαγγελματικό ΑΦΜ και μπλοκάκια. Επίσης μειώσεις στις κύριες συντάξεις από ποσοστό 6% - 14% ανάλογα με το ποσό που λαμβάνει ο συνταξιούχος, μαχαίρι στο εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων και των υπαλλήλων των ΔΕΚΟ και επίσης πλαφόν στις συντάξεις. Τους επόμενους μήνες ακoλουθούν και άλλα μέτρα για τα οποία όμως δεν είμαστε σίγουροι ότι θα παρθούν διότι πιστεύουμε ότι το Φθινόπωρο θα πάμε για εκλογές και τότε ο Ελληνικός λαός θα στείλει στον αγύριστο τους Νεοφιλελεύθερους σοσιαλιστές της καταστροφής της Πατρίδας μας. Αλλά και αυτό να μη συμβεί, ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να είναι έτοιμος για νέες κινητοποιήσεις, ώστε η κρίση να γίνει ευκαιρία για τον ίδιο τον λαό και όχι για τα συμφέροντα που εκπροσωπούν οι κοινοβουλευτικοί.
Νίκος Παπαγεωργίου
  www.elkosmos.gr - 

Άντρες Μπέρινγκ Μπράιβικ...

Οι κλώνοι του Μπράιβικ.

doumas_cartoonγράφει ο Παναγιώτης Δούμας
Όταν λαμβάνει χώρα ένα τρομοκρατικό κτύπημα, με θύματα εκατό σχεδόν αμάχους δεν μπορείς παρά να νιώσεις τουλάχιστον άσχημα. Όχι μόνον σε μία ορθολογική ή αξιακή βάση, αλλά και ενστικτωδώς - αν η ανθρώπινη ζωή έχει για σένα μία σημασία.
Ως εκ τούτου, το διπλό κτύπημα στην Νορβηγία, δεν μπορώ παρά να το χαρακτηρίσω απάνθρωπο και ύπουλο. Εξίσου απαράδεκτη, ωστόσο, είναι και η φιλολογία που αναπτύσσεται από το ανά τον κόσμο επικοινωνιακό κατεστημένο, η οποία προσπαθεί να ταυτίσει τις ενέργειες αυτές με συγκεκριμένους πολιτικούς κύκλους της Δυτικής πολιτικής «μη-ορθότητος».
Η υπόθεση θυμίζει λίγο από Καζάκο αλλά δεν είναι ακριβώς το ίδιο. Έναν ψυχοπαθή, ο οποίος προ ετών στο κέντρο της Αθήνας, είχε πάθει αμόκ και καθάριζε στο πέρασμά του όποιον μαυριδερό έβλεπε μπροστά του. Και τότε, το ελληνικό πολιτικό και επικοινωνιακό κατεστημένο είχε αποπειραθεί να ενοχοποιήσει τον πατριωτικό και εθνικιστικό χώρο για το έγκλημα, τοποθετώντας τον Καζάκο κατά βούληση σε διάφορες οργανώσεις, μέχρι που απεκαλύφθη ότι ήταν μέλος του ΠΑΣΟΚ και διορισμένος στο ελληνικό δημόσιο από αυτό.
Ο Νορβηγός βέβαια, όπως αποδεικνύεται από την διαδικτυακή του κυρίως δραστηριότητα, ήταν πολιτικά ψαγμένο άτομο, εγγεγραμμένο στο «Κόμμα της Προόδου», δευτέρου μεγαλυτέρου κόμματος της Νορβηγίας, ενώ είχε συγγράψει και βιβλίο - μανιφέστο με αρκετές παραπομπές σε κείμενα του ιστολογίου «Gates of Vienna», το οποίο κινείται κυρίως στον άξονα κατά της ισλαμοποιήσεως της Ευρώπης. Η απόφασή του δε, να μη επιτεθεί σε μετανάστες, αλλά σε συμπολίτες του, τους οποίους έκρινε προφανώς συνυπευθύνους για όσα τον βάρυναν, μαρτυρά αν μη τι άλλο ότι δεν διεκατείχετο από κάποιο πρωτόγονο ρατσιστικό μένος.
Παρά ταύτα, δεν φέρεται να είχε την παραμικρή οργανική ανάμειξη σε κάποια πολιτική ομάδα, οργάνωση ή κόμμα, ούτε αντίστοιχα το «Κόμμα της Προόδου» και τα ιστολόγια «Gates of Vienna» ή «Brussels Journal», τα οποία παρεμπιπτόντως παρακολουθώ εδώ και χρόνια, έχουν ποτέ παρακινήσει τους υποστηρικτές τους σε βίαιες πράξεις. Αντιθέτως, όπως γράφουν σήμερα στις στήλες τους οι συντελεστές των εν λόγω ιστολογίων, επί έτη προειδοποιούσαν ότι η έλλειψη ενός πραγματικού και επί ίσοις όροις δημοσίου διαλόγου για την μετανάστευση και την ισλαμοποίηση θα οδηγούσε κάποια στιγμή σε ανεξέλεγκτες συγκρούσεις με θύματα.
Εκεί λοιπόν που πρέπει να επικεντρώσει κανείς σε μία προσπάθεια αναλύσεως του τι συνέβη και γιατί, είναι στο ότι ο Άντρες Μπέρινγκ Μπράιβικ δεν ήταν κανένας περιθωριακός βαρεμένος μαχαιροβγάλτης, μέλος κάποιας νεοναζιστικής συμμορίας αλλά ένας μάλλον καλλιεργημένος - τουλάχιστον μορφωμένος, κρίνοντας απ' τα κείμενά του, μοναχικός τύπος, που δεν έβλεπε τον εαυτό του και τις ανησυχίες του να αντιπροσωπεύονται από κανέναν. Ανησυχίες για την ισλαμοποίηση της Ευρώπης και των κρατών της, για την δημογραφική αλλοίωση των ευρωπαϊκών εθνών και για τον πολιτισμικό μαρξισμό, όπως εύστοχα τον ονομάζει.
Κι αν θέλαμε να δώσουμε μία πολιτική διάσταση στην πράξη του, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν ένας από τα χιλιάδες μέλη του «Κόμματος της Προόδου» της Νορβηγίας, το οποίο, αν και συχνά στις δημοσκοπήσεις ξεπερνά σε ποσοστά όλα τα άλλα κόμματα αγγίζοντας το 30%, κανένα άλλο κόμμα δεν θέλει από το 1957 μέχρι σήμερα να σχηματίσει κυβέρνηση μαζί του, λόγω της εμμονής του σε ένα «απαράδεκτο» ζήτημα: Αυτό της μεταναστεύσεως. Και υπάρχουν άπειρα αντίστοιχα παραδείγματα στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.
Όσο λοιπόν τα κατά τόπους πολυπολιτισμικά και ξενόδουλα κατεστημένα δεν διστάζουν να περιθωριοποιούν ακόμη και τις πλειοψηφίες προς εξυπηρέτηση των ιδεοληψιών και συμφερόντων που υπηρετούν, ο κίνδυνος για τις δυτικές κοινωνίες να βρεθούν προ δεκάδων χιλιάδων περιθωριακών μουτζαχεντίν ελοχεύει. Το να φορτώσουν τις ευθύνες σ' αυτούς που εκφράζουν πολιτικά αυτόν τον κόσμο και εξορθολογίζουν τις όποιες ανησυχίες ή - αν θέλετε - και φοβίες τους είναι απλά ένα βήμα προς την κλωνοποίηση του Μπράιβικ. Σκεφθείτε το!
www.elkosmos.gr


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More