19.4.11

Η κυβέρνηση της συμφοράς έχει εγκαταλείψει την Θράκη μας.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Εφ. Μπιρλίκ 19-4-2011.

H ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΤΤΑΛΕΙΑ.
Στο διάστημα 16-17 Απριλίου 2011 οργανώθηκε από τον πανεπιστήμιο Μεσογείου στο συνεδριακό κέντρο Ατατούρκ το ¨4ο Συνέδριο νεολαίας Τουρκικού Κόσμου¨ç
Δίπλα στις συνεδριάσεις της επιτροπής, οργανώθηκαν επίδειξη παραδοσιακών χωρών από την περιοχή του Καυκάσου, επίδειξη ομάδων που έπαιζαν στρατιωτικά εμβατήρια, δεξιώσεις και επίσκεψη στην πόλη.
Κατά το συνέδριο οργανώθηκε πάνελ με τίτλο ¨Ο Τουρκισμός της Δυτικής Θράκης¨. Στο πάνελ αυτό μετείχαν ως ομιλητές για τη Δ. Θράκη 4 άτομα : Ο Τζεμίλ Καμπζά για την ελευθερία του τύπου, ο Σουάτ Τσολάκ με θέμα ¨Πολιτική εκπροσώπηση και Συμβούλιο Περιφέρειας¨, ο Αχμέτ Καρά για τους συλλόγους, και ο Δρ. Χουσείν Οζκάν από την Γερμανία για τον αγώνα που οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης δίνουν στην Ευρώπη για την Δυτική Θράκη.
Ομιλητές που μετείχαν σε άλλες συνεδρίες είπαν πως σήμερα η Δυτική Θράκη έγινε το κέντρο του Τουρκικού κόσμου.
Την προεδρία στην συνεδρία είχε η καθηγήτρια του πανεπιστημίου Χατζέτεπε Δρ. Γιόντζα Ανζερλίογλου. Η Ανζερλίογλου επιπρόσθετα στις ομιλίες που έκαναν οι ομιλητές, περιέγραψε τις σκέψεις της για τον Τουρκικό κόσμο και το τι πρέπει να γίνει. Επίσης περιέγραψε στους εκπροσώπους του Τουρκικού κόσμου με μια γενική αναφορά τις συνθήκες της Ελλάδας από την εποχή των Οθωμανών μέχρι τις μέρες μας καθώς και τις συμφωνίες που προφυλάγουν τα δικαιώματα των Τούρκων που παρέμειναν μέσα στα σύνορα της Ελλάδας
Ο Δρ. Χουσείν Οζκάν χάρισε από μια σειρά από τις εκδόσεις του ΒΑΤΑΑΜ στο πανεπιστήμιο της Μεσογείου και στην Οργανωτική Επιτροπή, ώστε βάζοντας τες στην βιβλιοθήκη να μπορούνε να επωφεληθούνε οι αναγνώστες. Επίσης μοίρασε πολλά βιβλία στου φοιτητές.
Στο συνέδριο υπήρχαν πολλά συγχαρητήρια τηλεγραφήματα. Από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Αμπντουλλάχ Γκιούλ, τον πρωθυπουργό Ερντογάν, τον αρμόδιο για τους Τούρκους του εξωτερικού υπουργό Φαρούκ Τσελίκ και από πολλούς ακόμη υπουργούς και βουλευτές.
Σχόλιο : Ο κύριος Καμπζά (αρθρογράφος της Γκιουντέμ) και ο κύριος Καρά (πρόεδρος της ΤΕΞ) που μετείχαν εκεί, στις δηλώσεις τους πάντα είναι υπέρ της ελληνοτουρκικής φιλίας. Αυτό βέβαια δεν δείχνει να τους εμποδίζει απο το να μετάσχουν σε συνέδρια όπως αυτό με την σημαία της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ  στην αφίσα.Για δείτε κάτω δεξιά.


Τι θέλει η αλεπού στο παζάρι;


Ανθελληνικά «παιχνίδια» στη Θράκη από την Αμερικανίδα πρόξενο στη Θεσσαλονίκη!

Λεωνίδας Μπλαβέρης - Καταγγελία προς τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Ντανιέλ Μπένετ Σμιθ, απέστειλε η Ευρωπαϊκή Λίγκα, για τις απαράδεκτες δραστηριότητες, όπως επισημαίνεται στην επιστολή, της Αμερικανίδας προξένου στη Θεσσαλονίκη, Κάθριν Κέι, κατά τις συχνότατες επισκέψεις της στη Δυτική Θράκη και τις εκεί επαφές της με τη μουσουλμανική μειονότητα. Επίσης, η κυρία Κέι υπέβαλε έκθεση για την «καταπίεση», όπως «διαπίστωσε», των ανθρώπινων δικαιωμάτων των εκεί μουσουλμάνων Ελλήνων πολιτών!

Η Ευρωπαϊκή Λίγκα, που είναι μία μη κυβερνητική οργάνωση Ελλήνων της Διασποράς, οι οποίοι ζουν σης ευρωπαϊκές χώρες, και εδρεύει στη Γενεύη, στην επιστολή -που υπογράφεται από τον πρόεδρο της Νικόλας Καλού (Nicolas Kaloy)- καταγγέλλει τη στάση της προξένου να υποθάλπει παρόμοιες ενέργειες. 0 πρόεδρος της διερωτάται αν η Ελλάδα θεωρείται αποικία των ΗΠΑ ή μία ακόμα πολιτεία των ΗΠΑ, για να συμπεριφέρονται διπλωματικοί της υπάλληλοι κατ’ αυτόν τον τρόπο εντός της επικράτειας μίας ανεξάρτητης χώρας-μέλους της Ε.Ε.
Επισημαίνεται επίσης ότι οι επιλεκτικές «ευαισθησίες» της Αμερικανίδας προξένου στη Δυτική Θράκη δεν έχουν επιδειχθεί στις ειδεχθέστερες περιπτώσεις των τουρκικών εγκλημάτων πολέμου κατά την εισβολή της Άγκυρας στην Κύπρο το 1974, «πολλά από τα οποία εμπίπτουν στις ίδιες διατάξεις με αυτά για τα οποία δικάστηκαν το 1946 στη Νυρεμβέργη οι Γερμανοί εγκληματίες πολέμου», όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται, καθώς και ότι παρόμοια δραστηριότητα δεν έχει επιδειχθεί από πλευράς του Αμερικανού προξένου στην Κωνσταντινούπολη υπέρ των Ελλήνων της μειονότητας που κατοικούν εκεί και στα νησιά Ίμβρο και Τένεδο.
Σε άλλο σημείο, μάλιστα, απευθύνεται ευθέως το ερώτημα αν όλη αυτή η δραστηριότητα της Αμερικανίδας διπλωμάτου «αποτελεί μέρος ενός μυστικού σχεδίου των ΗΠΑ για τον διαμελισμό της Ελλάδος» (κατά το πρότυπο του Κοσσυφοπεδίου, θα προσθέταμε εμείς), συνεισφέροντας έτσι σε μία νέα γενοκτονία από τουρκικής πλευράς. Τέλος, η Λίγκα διερωτάται γιατί το ίδιο ενδιαφέρον από πλευράς των Αμερικανών διπλωματών στην Τουρκία δεν επιδεικνύεται και για τα όσα υφίστανται οι ατυχείς κουρδικοί πληθυσμοί στη γειτονική μας χώρα, καταλήγοντας στο αν η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα, ως προϊστάμενη αρχή της προξένου στη Θεσσαλονίκη, και στο όνομα της ισότητας, παρουσιάσει την έκθεση της για τα ανθρώπινα δικαιώματα των μουσουλμάνων στη Δυτική Θράκη σε αντιστοιχία με τα αντίστοιχα των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου, που καταπατούνται βάναυσα.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - gdailynews


Τελικά δικαιώνεται ο αρχηγός;


Μόνο 2.000.000 οι Εβραίοι της Ευρώπης κατα το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο σύμφωνα με στοιχεία του FBI!

Ένα υπόμνημα του "Σιωνιστικού Οργανισμού της Αμερικής" από το 1943 με τον δρ. Heller να είναι Πρόεδρος του Σιωνιστικού Οργανισμού, αναφέρει ότι σύμφωνα με υπολογισμούς οι Εβραίοι στην Ευρώπη κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν 2.000.000. Πως γίνεται λοιπόν να μας λένε οι Εβραίοι ότι πέθαναν 6.000.000 Εβραίοι στο Ολοκαύτωμα την στιγμή που ένας Εβραϊκός οργανισμός λέει πως οι Εβραίοι κατά τον Β' Παγκόσμιο στην Ευρώπη ήταν μόνον 2.000.000; Ακολουθεί το απόσπασμα από τα αρχεία του FBI. 

Όλα τα σχετικά αρχεία μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα του FBI. Στείλτε την είδηση σε φίλους σας ιστορικούς και εκπαιδευτικούς!!!


Rense - antipliroforisi


Στην Ιταλία το συζητούν στην Ελλάδα τους καλοδέχονται και τους δίνουν και στέγη!



Η Ευρωπαϊκή Ένωση αρνήθηκε να δεχθεί ένα μέρος από τους πρόσφυγες που αποβιβάστηκαν στην ιταλική Λαμπεντούζα. Σε απάντηση της στάσης αυτής, δύο πολιτικοί του ιταλικού κόμματος «Λίγκα του Βορρά» πρότειναν τη χρήση όπλων ως αποτρεπτικό μέσο για την εισβολή των παράνομων μεταναστών.

Ο Ιταλός αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών Roberto Castelli, είπε στο ιταλικό δημόσιο ραδιόφωνο: «Αυτό το πρόβλημα μπορεί να γιγαντωθεί και θέτουμε το εξής ερώτημα: Μήπως θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα όπλα; Πιστεύω ότι η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε είναι σαν εκείνη που αντιμετώπισε η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία».

Ο Ιταλός πολιτικός είπε ότι πρόκειται για πρωτοφανές φαινόμενο και: «Υπάρχει κίνδυνος, να αντιμετωπίσουμε την εισβολή ενός εκατομμυρίου ή δεκάδων εκατομμυρίων προσφύγων. Σε αυτό το σημείο πρέπει να θέσουμε ένα καίριο ζήτημα, του τι μπορούμε να κάνουμε. Προβληματίζομαι, γιατί όλα τα ζητήματα, στη διεθνή σκηνή, όπως στο Ιράκ, στο Κοσσυφοπέδιο, στο Αφγανιστάν και στη Λιβύη, λύνονται με την επιβολή των όπλων.»

Ακόμη και ο ευρωβουλευτής Francesco Speroni, ο οποίος είναι μέλος της επιτροπής για τη Δικαιοσύνη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι ρωτήθηκε για τη θέση του συναδέλφου του, Roberto Castelli, είπε τα εξής:

«Πρέπει να δούμε αν η χρησιμοποίηση των όπλων είναι απαραίτητη ή όχι. Βρισκόμαστε, μπροστά σε μια μεγάλη εισβολή μεταναστών στην Ιταλία, χωρίς άδεια, παραβιάζοντας όλους τους κανόνες. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα για να τους απωθήσουμε. Αν θεωρηθεί απαραίτητο, τα όπλα είναι η έσχατη λύση. Με την ίδια λογική η ΕΕ χρησιμοποιεί τα όπλα στη Λιβύη. Δεν καταλαβαίνω γιατί σε μια τέτοια περίπτωση μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα όπλα και όχι σε μια διαφορετική».

(Εχέδωρος)

ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ


Καθημερινά κάνουμε την επισήμανση αυτή από την ιστοσελίδα μας!


Του Μιχάλη Ιγνατίου.
Η προειδοποίηση του πρώην προέδρου της Ελληνικής Βουλής Απόστολου Κακλαμάνη για τον τουρκικό κίνδυνο εναντίον της Θράκης και του Αιγαίου πρέπει να απασχολήσει τους πάντες. Από τον πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο πολίτη της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου. Πριν προχωρήσουμε στην ανάλυσή μας, ας διαβάσουμε τι δήλωσε ο Έλληνας πολιτικός που σε άπειρες περιπτώσεις έχει αποδείξει την ευαισθησία του για τα εθνικά θέματα:

«Εάν η χώρα δεν σταθεί όρθια αυτό το διάστημα, κι αν οι βλακείες περί κυβερνήσεων προσωπικοτήτων, τεχνοκρατών, όλα αυτά που στο λαό καθημερινά εντυπώνουν στη συνείδηση, καταλαβαίνετε, μία κατάρρευση της οικονομίας θα είναι κατάρρευση της χώρας. Και δεν είμαι κανένας εθνικιστής, όπως μου έλεγαν από την αμερικάνικη πρεσβεία, στο CΒS, ότι ηγούμαι των εθνικιστών του ΠΑΣΟΚ, αλλά η Θράκη και το Αιγαίο δεν μπορούν να υπερασπιστούν από μία χώρα που είναι υπό κατάρρευση! Θα σημαίνει εθνική τραγωδία εάν όλοι αντί να είναι όπως είπα «τρεις λαλούν και δυο χορεύουν», δεν καταλάβουμε και ομαδικά και ατομικά κυρίως την ευθύνη». (8 Απριλίου 2011, Βουλή των Ελλήνων).

Η προειδοποίηση του κ. Κακλαμάνη έρχεται να προστεθεί στα ανησυχητικά σχόλια πολλών αναλυτών και άλλων πολιτικών, αλλά και να επιβεβαιώσει αυτό που δυστυχώς δεν μπορεί να αντιληφθεί ο Έλληνας πρωθυπουργός: ότι σε καιρούς χαλεπούς για την Ελλάδα, σε εποχές εξαιρετικά δύσκολες για την οικονομία, οι συζητήσεις για τα εθνικά θέματα παγώνουν αμέσως και όλοι συντάσσονται με τις προσπάθειες σωτηρίας της χώρας.

Οι διαπραγματεύσεις με την Τουρκία δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στην εθνική υπόθεση του Αιγαίου και οποιαδήποτε προσπάθεια συμβιβασμού θα είναι εις βάρος της Ελλάδας, πέρα από το γεγονός ότι η πλειοψηφία αυτών που συμμετέχουν στις συζητήσεις κυριαρχούνται από ηττοπάθεια. Τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν στην Κύπρο.

Για διάφορους και διαφορετικούς λόγους ο πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας βρίσκεται αντιμέτωπος με όλα τα κόμματα, εκτός του ΑΚΕΛ. Με βάση τις δημοσκοπήσεις έχει απέναντί του το 70-75% του πληθυσμού και οπωσδήποτε δεν ισχύει ούτε στηρίζεται σε οποιαδήποτε απόδειξη ο ισχυρισμός πως για το εθνικό θέμα οι ψήφοι των ακελικών και του Δημοκρατικού Συναγερμού θα βοηθήσουν στην αποδοχή του νέου σχεδίου που «κατασκευάζεται» στις κυπριακής ιδιοκτησίας διαπραγματεύσεις.

Όπως απέδειξε η ιστορία του δημοψηφίσματος του 2004, όταν πρόκειται για σοβαρό εθνικό θέμα τα κυπριακά κόμματα δεν ελέγχουν τους οπαδούς τους, οι οποίοι περιέργως στις βουλευτικές και στις προεδρικές εκλογές επιστρέφουν στο μανδρί. Όπως ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, έτσι και ο κ. Χριστόφιας επιμένει να διαπραγματεύεται με έναν αντίπαλο ο οποίος επιζητεί να εξασφαλίσει και άλλες υποχωρήσεις και αρνείται να επιστρέψει έστω και 1% αυτών που κέρδισε στον σικέ πόλεμο του 1974. Ο σημερινός Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας δεν μπορεί να μην αντιλαμβάνεται ότι κτυπά το κεφάλι του στον τοίχο και το χέρι του στο μαχαίρι.

Η πολιτική της συνέχισης των διαπραγματεύσεων ρίχνει νερό στο μύλο των τουρκικών αξιώσεων, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που η άρνηση του κ. Παπανδρέου να οριοθετήσει την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ), εξυπηρετεί τους τουρκικούς σχεδιασμούς. Όταν η Αθήνα δεν απαντά τώρα με πράξεις την επιθετικότητα της Τουρκίας, ίσως αναγκαστεί το καλοκαίρι να αντιμετωπίσει με άλλα μέσα τους φίλους της στην Άγκυρα. Το ερώτημα είναι αν θα μπορέσει να το πράξει με δεδομένη την οικτρή οικονομική κατάσταση της χώρας...

Δημοσιεύτηκε στην εγημερίδα ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (17/04/2011)


Καλύτερα να τρώει παρά να μιλάει!


«Όταν οι Τούρκοι δούλευαν, εμείς οι Έλληνες τεμπελιάζαμε»..

Τάδε έφη ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Hürriyet». Σχολιάζοντας την πορεία της τουρκικής οικονομίας ο κ. Πάγκαλος έκανε λόγο για θεαματική αναβάθμιση, λέγοντας: «Οι Τούρκοι είναι πλέον πιο δραστήριοι και ισχυροί. Εκείνο που αντικρίζω είναι ανθρώπους πιο ευτυχισμένους και γεμάτους με αυτοπεποίθηση». Συνεχίζοντας χαρακτήρισε "εθνικιστές" όσους εναντιώθηκαν στην σκανδαλώδη εξαγορά της τουρκικής τράπεζας Finansbank απο την Εθνική Τράπεζα. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ.Πάγκαλος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Πόλη με αφορμή τον εορτασμό του Πάσχα.

Οι νέες προκλητικές δηλώσεις του αμετροεπή "μεγάλου τραγουδιστή" (για να θυμηθούμε και το φιάσκο Οτσαλάν) προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο εκπρόσωπος της οποίας Γ.Μιχελάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση :

«Ο κύριος “μαζί τα φάγαμε” ξαναχτύπησε.
Αφού αποκάλεσε τους δημόσιους υπαλλήλους “κοπρίτες” και αφού χαρακτήρισε τους αξιωματικούς των Ενόπλων μας Δυνάμεων “αντιπαραγωγικούς”, πήγε στην Τουρκία για να λοιδορήσει συλλήβδην τους Έλληνες.

Ούτε λίγο ούτε πολύ μας χαρακτήρισε όλους τεμπέληδες. Λέγοντας χαρακτηριστικά πως “όταν οι Τούρκοι εργάζονταν, εμείς τεμπελιάζαμε”.
Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Σε μια κρίσιμη στιγμή για την ελληνική οικονομία, επετέθη κατά του ελληνικού τραπεζικού συστήματος λέγοντας ότι “οι δικές τράπεζες είναι αποτυχημένες” και “ότι πρέπει να πάρουν παράδειγμα από τις τουρκικές”.
Το υβριστικό παραλήρημα του Αντιπροέδρου δεν σταμάτησε εκεί.

Το κρεσέντο ήταν, όταν παραποίησε πλήρως την πραγματικότητα λέγοντας πως “μετά την εξαγορά της FinansBank” (τον Απρίλιο του 2006) “κάποιοι εθνικιστές ενοχλήθηκαν, αλλά σήμερα είναι μια από τις πιο πετυχημένες επενδύσεις”. Για την αποκατάσταση της αλήθειας να πούμε ότι το ΠΑΣΟΚ -δια του εκπροσώπου του και σημερινού υπουργού Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου- είχε χαρακτηρίσει σκάνδαλο την αγορά από την τότε διοίκηση της τράπεζας, ενώ 37 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είχαν εντάξει την υπόθεση FinansBank σε σχετική ερώτηση στη Βουλή.
Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είναι, πλέον, εκτός ελέγχου και εξαιρετικά επικίνδυνος.
Το θέμα είναι εάν ο κύριος Παπανδρέου θα εξακολουθήσει να τον καλύπτει».



Το σχετικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας.


Ελληνικές πατριωτικές θέσεις!



ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ!



Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να δείξει την αφοσίωσή της στα νεοταξικά αφεντικά της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Αυτό ακριβώς πράττει και στο ζήτημα του φακελώματος των Ελλήνων μέσα από τις επερχόμενες ηλεκτρονικές κάρτες σαν την φοροκάρτα και την Κάρτα του Πολίτη. Βέβαια το ρουφιάνεμα στις πονηρές μέρες που διάγουμε στο σύγχρονο ραγιαδιστάν, στο γνωστό μας ψευτορωμέϊκο, το ονομάζουνε ηλεκτρονική συμμάζεμα για το καλό του πολίτη. Για να αντιμετωπιστούν τάχα τα άλυτα ζητήματα της γραφειοκρατίας, της άδικης κατανομής της φορολογητέας ύλης, της εύκολης και δίκαιης γενικά συναλλαγής με το δημόσιο.


Στην ουσία δημιουργούν κατ’ αρχήν το πρόβλημα, στη συνέχεια και με τη βοήθεια της συστημικής και επομένως ασύλληπτης διαφθοράς το διογκώνουν δίχως να δίνουν τις αυτονόητες λύσεις που χρειάζονται και στη συνέχεια έρχονται να δώσουν τη «λύση» που έχουν παραλάβει ως εντολή από τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό. Γιατί μην μου πείτε ότι αν δεν υπήρχε η σκοπίμως δαιδαλώδης γραφειοκρατία και η διαφθορά θα υπήρχαν ποτέ οι ηλεκτρονικές κάρτες.


Το ζήτημα είναι σοβαρό. Αφορά ολόκληρο τον ελληνικό λαό ανεξαρτήτως ιδιαίτερων πεποιθήσεων. Είναι ζήτημα που ακουμπά τις θρησκευτικές συνειδήσεις των Ελλήνων, ό,τι κι αν πιστεύουν, αφορά τις ατομικές ελευθερίες και φυσικά την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Ήδη οι Κάρτες του Πολίτη ξεκίνησαν δοκιμαστικά από την Ελληνική Αστυνομία με συνέπειες ακόμη και απόλυσης για όσους αρνούνται την παραλαβή, ενώ έρχονται οι φοροκάρτες όπως λέγεται από τον Μάιο.


Μας λένε πως θα τις πάρουν όσοι θέλουνε. Όμως οι δημοσιογραφικές πηγές που διαδραματίζουν τον συνήθη ρόλο του σπασμένου κυβερνητικού τηλεφώνου, των σκόπιμων δηλαδή διαρροών, λένε ότι ο «ωτακουστής» έρχεται για να μείνει. Δεν διακυβεύεται απλώς και μόνον η διαρκής παρακολούθηση των πολιτών. Υπάρχουν άλλωστε τα κινητά τηλέφωνα, οι κάμερες που έφερε η εξίσου συστημική τρομοκρατία, οι δορυφόροι και άλλα τινά. Το θέμα είναι ότι θέλουν επιπλέον να εκβιάσουνε την υποταγή του λαού στις προσταγές του Νεοταξισμού με τον έλεγχο νου και περιουσιών και ταυτόχρονα να καθυποτάξουν ελευθερία σκέψης και ιδεών.


Μια ενδιαφέρουσα τηλεοπτική συζήτηση για το ζήτημα της φοροκάρτας και της Κάρτας του Πολίτη έγινε προσφάτως στον Αντένα και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Στην συγκεκριμένη εκπομπή καλεσμένος ήταν ο καθηγητής της πληροφορικής οικονομίας κ. Μ. Γιαννακουδάκης. Ο κ. καθηγητής λέγεται πως ήταν προηγούμενα επικριτικός έναντι του προϊόντος που μας φέρνει η σοσιαλιστική κυβέρνηση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Εξ ου και η συμμετοχή του σχετικού υπουργείου μαζί με το εσωτερικών στο κυβερνητικό σχήμα.


Ο καθηγητής στην συγκεκριμένη εκπομπή ωστόσο εμφανίστηκε καταδεκτικός απέναντι στις ηλεκτρονικές κάρτες, αποδεχόμενος τις αυτονόητες όπως τις ονόμασε διευκολύνσεις στην υπηρεσία του πολίτη. Ένα κράτος ωστόσο που νοιάζεται για ξένες και όχι ημεδαπές έγνοιες. Εν πάση περιπτώσει, όπως ελέχθη στη σχετική κουβέντα, η φοροκάρτα έρχεται για λόγους κρατικού εισπρακτικού συμφέροντος έναντι των εμπόρων. Όσων δεν έχουν γονατίσει ακόμα από το παραεμπόριο των λαθρομεταναστών.


Ο καθηγητής αναφέρθηκε στην επικαλούμενη επίλυση των προβλημάτων γραφειοκρατίας από τη φοροκάρτα, αλλά και στο υπαρκτό πρόβλημα του άγνωστου περιβάλλοντος και των προθέσεων ως προς την διαχείριση της βάσεως δεδομένων που θα συλλέξει τα στοιχεία του υποψήφιου κατόχου. Τι θα συμβεί μεταξύ του υπουργείου οικονομικών και των τραπεζών που δεν αναλαμβάνουν φυσικά το κόστος της δημιουργίας των καρτών για την ψυχή του παππού τους. Και εδώ προσθέτουμε τι θα γίνει αν τα προσωπικά δεδομένα γίνουν αντικείμενο αγοραπωλησίας από τις τράπεζες και καταλήξουν στα αφεντικά της παγκόσμιας διακυβέρνησης;


Συζητήθηκε ακόμη τι πρόκειται να συμβεί από την διαρροή των καταναλωτικών συνηθειών μας. Θα μείνει αυτή η λαίλαπα μονάχα στην εμπορική εκμετάλλευση; Και εδώ προσθέτουμε εμείς θα παραμείνει το κακό μόνο στις διατροφικές επί παραδείγματι συνήθειες για τον κτηνώδη έλεγχο της ανθρώπινης ζωής ή θα επεκταθεί και στον έλεγχο των πολιτικών πεποιθήσεων από τους «αντιρατσιστές» για την διενέργεια εκβιασμού στον λαό, αφού θα ξέρουν οι κρατούντες από το τι τρώμε μέχρι τι εφημερίδα αγοράζουμε; Ο καθηγητής Γιαννακουδάκης είπε ότι υπάρχουν τρόποι προστασίας του πολίτη, όπως οι κρυπτογραφικοί αλγόριθμοι, αλλά δεν αναμένει να χρησιμοποιηθούν, ενώ στο ζήτημα του φακελώματος απήντησε λέγοντας «τι είχαμε, τι χάσαμε». Σε ό,τι αφορά τις Κάρτες του Πολίτη, θα μας λύσουν τάχα τη διαφθορά που φέρανε ταγοί διεφθαρμένοι!


Το σάπιο οικοδόμημα δεν φτιάχνεται, κατεδαφίζεται. Έτσι και το νεοταξικό ψευτορωμέϊκο πρέπει να κατεδαφιστεί από ένα Εθνικοκοινωνικό Καθεστώς καμωμένο για Έλληνες που δεν πωλούν ούτε Πατρίδα ούτε Πίστη ούτε αξιοπρέπεια ούτε ελευθερία. Ας δούμε το βίντεο της τηλεοπτικής συζήτησης εδώ http://www.youtube.com/watch?v=J5KKi2d0dNE&feature=player_embedded#at=92


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Περιμένατε να ψηφίσει κάτι διαφορετικό;

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!


Ο ευρωβουλευτής των Ελλήνων Πρασίνων σε συνέντευξη προς το σκοπιανό Κανάλ 5 ευρισκόμενος στα γραφεία του κόμματος DOM των Σκοπίων, την επομένη του ψηφίσματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Канал 5: Μιχάλης Τρεμόπουλος – Ο μοναδικός Ελληνόφωνος ευρωβουλευτής που ψήφισε υπέρ των Σκοπίων!
Να τον χαιρόσαστε και να τον επανεκλέξετε…
Απρίλιος 8, 2011.
Ο μοναδικός Έλληνας ευρωβουλευτής που ψήφισε υπέρ των Σκοπίων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να αρχίσουν άμεσα οι διαπραγματεύσεις για την ένταξη της πΓΔΜ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αναφέρει ο σκοπιανός δημοσιογράφος παρουσιάζοντας τον Μιχάλη Τρεμόπουλο (σ.σ. ένταξη χωρίς,φυσικά, καμία αλλαγή στη γλώσσα, στην ονομασία της χώρας κλπ)
Σε συνέντευξή του μάλιστα, βρισκόμενος στα Σκόπια, στο αδελφό κόμμα των Σκοπίων DOM, (το οποίο υποστηρίζει την ένταξη των Σκοπίων ως ‘Μακεδονία’ στην Ευρωπαϊκή ‘Ενωση και τίθεται κατά οποιαδήποτε άλλης ονομασίας και γλώσσας εκτός της ‘μακεδονικής’) ο Μιχάλης Τρεμόπουλος έδωσε συνέντευξη στο σκοπιανό Κανάλ 5 υποστηρίζοντας τη θέση του κόμματος του , των Πρασίνων, όπως είπε, υπέρ της ένταξης των Σκοπίων στην ΕΕ.
Πρόκειται , σημειώνει το σκοπιανό κανάλι, για τον πρώτο άνθρωπο στην Ελλάδα του Πράσινου Κόμματος, ο οποίος σύμφωνα με τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις έχει πραγματικές πιθανότητες να εισέλθει στο ελληνικό κοινοβούλιο, υποστήριξε, μάλιστα, προς το Κανάλ 5, ότι, τίθεται υπέρ της αυτοδιάθεσης των λαών, της ονομασίας αυτών όπως επιθυμούν και στις σχέσεις καλής γειτονίας , στοιχεία τα οποία αποτελούν τις βασικές αρχές πάνω στις οποίες κινείται το ελληνικό Κόμμα των Πρασίνων.
Ο Τρεμόπουλος χαρακτήρισε την σημερινή εποχή του Γιώργου Παπανδρέου, ως πολύ καλή από ότι του Κώστα Καραμανλή σε σχέση με το σκοπιανό ζήτημα.
Υποστήριξε, επίσης, ότι η λύση μεταξύ των χωρών πρέπει να δοθεί σύμφωνα με τα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών.

Τίτλος: «Интервју со Тремопулос»
Канал 5 Телевизија, 8 Απρ. 11, 14:51


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More