7.12.09

Οι Φίλοι του Αλέξανδρου



Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του μολότοφ-παρτι φταίει για όλα.
Οι οργανωτές είναι οι ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΙ,που χρησιμοποίησαν τους αφελείς που τους ακολουθούν για προκάλυμμα των Ταγμάτων Εφόδου.

Οι καταστηματάρχες, στην Πλατεία Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλαν τη λεηλασία των εμπορευμάτων που υπήρχαν στα καταστήματά τους μετά την καταστροφή των βιτρινών από τους «άγνωστους»

Κύριε Παπανδρέου δεν γλιτώνετε. Εσείς φταίτε. Εσείς τα οργανώσατε. Εσείς είστε ο Αρχικουκουλοφόρος. (Και αύριο έχετε συλλ-αλητήριο).

«Εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και ομάδων νεαρών που παρεισέφρησαν στην πορεία για τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου σημειώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στα Προπύλαια και στην πλατεία Συντάγματος»
Κοίτα ρε πως τα λένε οι παπαγάλοι!!

«Παρεισέφρησαν στην πορεία» ε;

Αφού για αυτούς την οργανώσατε.


Καθάρματααααα!

Αλλά ,«Σε ήρεμο κλίμα το ετήσιο μνημόσυνο του Αλέξη Γρηγορόπουλου στο Παλαιό Φάληρο».

Αφού το σενάριο δεν προέβλεπε την παρουσία των κομπάρσων στο νεκροταφείο. Πλάκα μας κάνουν;
Και πως το λέγανε τελικά το παιδί. Αλέξανδρο ,Αλέξη, ALEXIS, ALEX, ή μήπως AXEL ή απλά DAVID.
Αποφασίστε, Καθάρματααααα!

Σπύρος Χατζάρας . 
 


Ελεύθεροι μετά απο παρέμβαση..



Πάμε καλά; Το ερώτημα είναι απλώς ρητορικό, διότι η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Ασφαλώς και όχι. Όχι μόνο δεν πάμε καθόλου καλά, αλλά κοντεύουμε και να τρελαθούμε τελείως. Ή τουλάχιστον να μας αποτρελάνει η κυβέρνηση. Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε. Το «Γύρνα τον κόσμο ανάποδα να δεις το ψέμα αλήθεια…» έχει πλέον απόλυτη εφαρμογή στα καθημερινά μας δρώμενα.

Τι έγινε; Χαμός και πανικός στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σήμερα, εξαιτίας των αναμενομένων διαδηλώσεων με αφορμή την επέτειο θανάτου του 15χρονου Γρηγορόπουλου. Μέχρι εδώ όλα καλά. Μια από τα ίδια, με τις μολότοφ να πέφτουν σύννεφο, τις μάχες σώμα με σώμα με τους αστυνομικούς, τις πυρπολήσεις αυτοκινήτων, καταστημάτων κλπ. Όλα δηλαδή αναμενόμενα και γενικά το ίδιο έργο το γνωστό.

Έλα όμως που η αστυνομία της Θεσσαλονίκης, θέλεις από έμπνευση, θέλεις από τύχη, κατάφερε και περικύκλωσε, απομονώνοντας καμιά εκατοστή «ταραξιών», μαζί με πλήρες το οπλοστάσιό τους (μολότοφ, πέτρες, στειλιάρια κλπ.) Μεγάλη δηλαδή αστυνομική επιτυχία, και ίσως πρωτοφανής. Και εκεί που σκέφτεται κανείς, επιτέλους να και μια «νίκη» της αστυνομίας, να και μερικοί «μπαχαλάκηδες» που πιάστηκαν επιτέλους στα πράσα. Άντε να δούμε τι θα πουν στο δικαστήριο; Ήταν απλά περαστικοί; Αθώα θύματα αστυνομικών σκευωριών; Πως θα τους υπερασπιστούν άραγε οι συνηγορίνες με τα Γκούτσι; Αφού συνελήφθησαν κλέπτοντας οπώρες… επ`αυτοφόρω. Μπροστά στις κάμερες μάλιστα! Εσύ είσαι που το λες; Σκάει μύτη η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ κα Αμανατίδου κι έμπλεη οργής τα βάζει με τους αστυνομικούς, που έχοντας απομονώσει τους νεαρούς περίμεναν τις κλούβες προκειμένου να τους προσάγουν για τα περαιτέρω. Και τους βάζει τις φωνές, διότι άκουσον άκουσον, έκαναν τη δουλειά τους, αυτή για την οποία τους πληρώνει η κοινωνία μας. Και αρχίζει τα τηλεφωνήματα με το κινητό της, (έχει καταντήσει κλασική η εικόνα ΣΥΡΙΖΑτων γυναικών να ωρύονται στο κινητό τους ενώπιον των ΜΑΤ) , ζητώντας ενισχύσεις, και ασθενοφόρα και δεν ξέρω τι άλλο… διότι τα καημένα τα παιδάκια που τα συνέλαβε η κακιά αστυνομία, και , και…. Και σκάει μύτη ο επίσης δραστήριος ακτιβιστής του ΣΥΡΙΖΑ κος Κουράκης, εκείνος με τη κοτσίδα και τη παλαιστινιακή μαντίλα, που έχοντας σώσει τη δική μας νεολαία, πέρσι σάλπαρε με καΐκι προκειμένου να σώσει και τη νεολαία της Γάζας. Και δώστου διαπραγματεύσεις με τα ΜΑΤ και δώστου δηλώσεις συμπάθειας προς τα μπουμπούκια με τις μολότοφ, και ως εδώ όλα καλά. Ο ΣΥΡΙΖΑ τη δουλειά του κάνει. Ψηφαλάκια τσιμπάει από όπου μπορεί. Αλλά η συνέχεια, με έβγαλε κυριολεκτικά από τα ρούχα μου, εξ`ού και το ερώτημα του τίτλου.

Ποιος λέτε να εμφανίστηκε, ανταποκρινόμενος στα αγωνιώδη τηλεφωνήματα της κας Αμανατίδου; Ο ίδιος ο υφυπουργός του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (της Δημόσιας Τάξης ντε) κος Σπύρος Βούγιας. Ο μπον βιβέρ, που μάλλον ξεχνάει ότι δεν ανήκει πλέον στον Συνασπισμό, και το κυριότερο, ξεχνάει πως είναι υφυπουργός αρμόδιος για τη τήρηση της δημόσιας τάξης. Και για να μη πολυλογούμε, το αποτέλεσμα γνωστό και αναμενόμενο. Οι αστυνομικοί, τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι, αναγκάζονται να αφήσουν τους ταραξίες ελεύθερους. Κοτζάμ υφυπουργός τους είναι άλλωστε. Κατάφεραν όμως να πείσουν τον υφυπουργό (δημόσιας τάξης είπαμε) να τους αφήσει τουλάχιστον να κρατήσουν τα πολεμοφόδια των νεαρών. Να γλιτώσουν έστω και κάποια αμάξια και μαγαζιά από τη «οργή» των νέων….

Τι κάνουμε; Τι συμβαίνει; Ποιος επιτέλους θα επαναφέρει τα πράγματα στη σωστή τους θέση; Έχουμε χαζέψει; Αν ο ίδιος ο υφυπουργός Δημόσιας Τάξης παίρνει το μέρος των κουκουλοφόρων, που πάμε; Τι γίνεται; Μήπως θα πρέπει να μεταναστέψουμε στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη, όπως είχε αναρωτηθεί η κα Καϊλή από βήματος της Βουλής; Κάποιος να μας απαντήσει ρε παιδιά. Τρελαίνομαι.

Strange Attractor

ΥΓ- Μόλις άκουσα στις ειδήσεις του ΑΛΤΕΡ, ότι βουλευτές καταγγέλλουν πως οι γιοι του αντιπροέδρου της Βουλής που συνελήφθησαν ως συμμετέχοντες σε γιάφκα του Ρεσάλτο, αφέθησαν ελεύθεροι από την αστυνομία, κατόπιν πολιτικής παρέμβασης του …κου Βούγια (αυτού που είναι υπεύθυνος για τη τήρηση της δημόσιας τάξης).

www.antinews.gr


Βούγιας, Νιώτης, ΣΥΡΙΖΑ. Η οπερέτα της Ελληνικής δημοκρατίας.


Ο Νιώτης δηλώνει ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά του και στην Ελληνική δικαιοσύνη…(και εγώ αν ήμουν Νιώτης θα είχα απεριόριστη εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη. Άσε που θα είχα παίξει στο χρηματιστήριο, θα έκανα κονέ με τον Χριστοφοράκο, θα πούλαγα τοξικά ομόλογα κλπ κλπ).
Ο Νιώτης όμως πέταξε σπόντες ότι ενώ τα βλαστάρια του φορτώθηκαν κακουργήματα, στη Θεσσαλονίκη όπου τα άλλα παιδιά συνελήφθηκαν με μολότωφ, ρόπαλα και άλλα μέσα ειρηνικής διαμαρτυρίας αφέθηκαν ελεύθερα με εντολή Βούγια! Προφανώς (αφού ο Νιώτης έχει εμπιστοσύνη στους θεσμούς), τα παιδιά του Νιώτη ήταν στο στόχαστρο μίας μυστηριώδους εσωκομματικής διαμάχης με οργανωτή τον Βούγια.
Προφανώς ο Νιώτης δεν είδε τους θεούς του ΣΥΡΙΖΑ με τα πανάκριβα γυαλιά ηλίου και μακρά παράδοση στην υπεράσπιση δουλεμπόρων, παιδεραστών κλπ. να παρεμβαίνουν στο έργο της αστυνομίας και να ζητούν άμεσα την απελευθέρωση των εκεί “παιδιών”, όπως και τον άλλων που είχαν κρυφτεί σε πολυκατοικίες. Μάλλον υπάρχει σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ – Βούγια με στόχο την πολιτική εξόντωση του Νιώτη. Άντε Κακαουνάκη πιάσε δουλειά.
Να δεις που θα δικαιωθεί ο πρόεδρος (ένας είναι ο πρόεδρος), που προέβλεψε ότι θα έχουμε κυβέρνηση για γέλια…


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More