7.12.09

Βούγιας, Νιώτης, ΣΥΡΙΖΑ. Η οπερέτα της Ελληνικής δημοκρατίας.


Ο Νιώτης δηλώνει ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά του και στην Ελληνική δικαιοσύνη…(και εγώ αν ήμουν Νιώτης θα είχα απεριόριστη εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη. Άσε που θα είχα παίξει στο χρηματιστήριο, θα έκανα κονέ με τον Χριστοφοράκο, θα πούλαγα τοξικά ομόλογα κλπ κλπ).
Ο Νιώτης όμως πέταξε σπόντες ότι ενώ τα βλαστάρια του φορτώθηκαν κακουργήματα, στη Θεσσαλονίκη όπου τα άλλα παιδιά συνελήφθηκαν με μολότωφ, ρόπαλα και άλλα μέσα ειρηνικής διαμαρτυρίας αφέθηκαν ελεύθερα με εντολή Βούγια! Προφανώς (αφού ο Νιώτης έχει εμπιστοσύνη στους θεσμούς), τα παιδιά του Νιώτη ήταν στο στόχαστρο μίας μυστηριώδους εσωκομματικής διαμάχης με οργανωτή τον Βούγια.
Προφανώς ο Νιώτης δεν είδε τους θεούς του ΣΥΡΙΖΑ με τα πανάκριβα γυαλιά ηλίου και μακρά παράδοση στην υπεράσπιση δουλεμπόρων, παιδεραστών κλπ. να παρεμβαίνουν στο έργο της αστυνομίας και να ζητούν άμεσα την απελευθέρωση των εκεί “παιδιών”, όπως και τον άλλων που είχαν κρυφτεί σε πολυκατοικίες. Μάλλον υπάρχει σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ – Βούγια με στόχο την πολιτική εξόντωση του Νιώτη. Άντε Κακαουνάκη πιάσε δουλειά.
Να δεις που θα δικαιωθεί ο πρόεδρος (ένας είναι ο πρόεδρος), που προέβλεψε ότι θα έχουμε κυβέρνηση για γέλια…


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More