1.8.11

Ο Πούτιν πήρε το όπλο του!

Σφοδρή επίθεση κατά των ΗΠΑ εξαπέλυσε ο Πούτιν
Σφοδρή επίθεση κατά των ΗΠΑ εξαπέλυσε ο Πούτιν!

Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν κατηγόρησε σήμερα τις ΗΠΑ ότι "παρασιτούν" σε βάρος της παγκόσμιας οικονομίας με το χρέος τους, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε στη λίμνη Σέλιγκερ με μέλη ενός φιλοκυβερνητικού κινήματος νέων.
"Η χώρα (σ.σ. οι ΗΠΑ) ζει με πίστωση, πέρα από τις δυνατότητές της και εναποθέτει ένα μέρος του φορτίου της (του χρέους) στην παγκόσμια οικονομία. Παρασιτεί την παγκόσμια οικονομία χρησιμοποιώντας το μονοπώλιο του δολαρίου", είπε ο Πούτιν.
Ο συμβιβασμός που επιτεύχθηκε το βράδυ της Κυριακής για την αύξηση του ορίου του χρέους απλώς "μεταθέτει τη λήψη αποφάσεων για τη ρύθμιση του προβλήματος", πρόσθεσε, μην παραλείποντας ωστόσο να χαιρετίσει "την υπευθυνότητα και την κοινή λογική" που έδειξε η Ουάσινγκτον αποφεύγοντας τη στάση πληρωμών.
"Η αμερικανική οικονομία είναι μια από τις ατμομηχανές της παγκόσμιας οικονομίας και δεν είναι καλό πράγμα να υπάρχει αδυναμία" πληρωμών, πρόσθεσε. "Ορισμένες χώρες, όπως η Ρωσία και η Κίνα, έχουν σημαντικά αποθέματα δολαρίων αλλά το ζήτημα δεν είναι αυτό, το πρόβλημα είναι ότι ολόκληρη η οικονομία (αυτών των χωρών) θα μπορούσε να κλονιστεί", κατέληξε ο Πούτιν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Να περιμένουμε τα ίδια;

Ολοκληρώθηκαν οι κινητοποιήσεις των μεταναστών στην Ιταλία με απολογισμό τουλάχιστον 35 τραυματίες!
 
 

Μετανάστες έκλεισαν για αρκετές ώρες ένα δρόμο και τμήμα του σιδηροδρομικού δικτύου κοντά σε κέντρο κράτησης μεταναστών στο Μπάρι, στην νότια Ιταλία, με αίτημα να τους δοθεί το καθεστώς του πρόσφυγα, ενώ προκλήθηκαν και συγκρούσεις με την αστυνομία με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 35 άνθρωποι, όπως μετέδωσαν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.
Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκονται κυρίως αστυνομικοί, αλλά και περαστικοί οι οποίοι χτυπήθηκαν από τις πέτρες που πέταξαν οι μετανάστες, που επιτέθηκαν και σε ένα λεωφορείο που περνούσε από την περιοχή, σύμφωνα με τον ιστότοπο της εφημερίδας Il Corriere della Sera.
Οι εκατοντάδες διαδηλωτές, πολλοί από τους οποίους κρατούσαν σιδηρόβεργες, έκλεισαν με μεγάλες πέτρες τμήμα του σιδηροδρομικού δικτύου και άναψαν φωτιές κατά μήκος του. Περίπου 30 από αυτούς συνελήφθησαν.
Η κυκλοφορία των τραίνων σταμάτησε, ενώ τα δρομολόγια πολλών τοπικών τραίνων πραγματοποιήθηκαν με καθυστέρηση ή ακυρώθηκαν. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε στα μέσα του απογεύματος .
Οι κινητοποιήσεις σταμάτησαν στις αρχές του απογεύματος μετά τη γραπτή δέσμευση του αντινομάρχη του Μπάρι ότι θα απαντήσει στα αιτήματα που διατύπωσαν οι μετανάστες μέχρι την Τετάρτη, μετά τη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στο Μπάρι υπό την αιγίδα του υφυπουργού Εσωτερικών Αλφρέντο Μαντοβάνο.
Ο Μαντοβάνο πάντως ζήτησε "να επιβληθούν κυρώσεις εναντίον όσων κριθούν ένοχοι γι' αυτές τις πράξεις".
Ο Φάμπιο Ρίτσιο, γερουσιαστής της Λέγκας του Βορρά, ξενοφοβικού κόμματος και κυβερνητικού συμμάχου του πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι, δήλωσε από τη μεριά του "να ζητηθεί από την εισαγγελία να διεξάγει ενδελεχή έρευνα και να προχωρήσει σε απελάσεις".
Αντίθετα η γερουσιαστής του αριστερού Δημοκρατικού Κόμματος Ρόζα Καλιπάρι ζήτησε από "την κυβέρνηση να επανεξετάσει την πολιτική της και να υιοθετήσει μέτρα που θα είναι πιο λογικά και που θα σέβονται περισσότερο τα ανθρώπινα δικαιώματα". "Το να κρατούνται αθώοι στη φυλακή είναι απαράδεκτο", υπογράμμισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Γαλλ. πρακτ.


Θα σωθούμε;

Μας σώζουν για να σωθούν!

triseΤα τείχη της πόλις έπεσαν, για να εισέλθουν οι θριαμβευτές των Βρυξελλών, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου και ο ευτραφής αντιπρόεδρος του και υπουργός Οικονομικών κ. Ε. Βενιζέλος. Επέστρεψαν θριαμβευτές από τις Βρυξέλες γιατί έστειλαν την Ελλάδα στην επιλεκτική χρεοκοπία ή την προσωρινή πτώχευση. Έτσι λοιπόν οι Έλληνες άρχισαν να μαθαίνουν και νέους οικονομικούς όρους. Είναι ένα γεγονός που πρώτη φορά συμβαίνει σε κράτος της Ευρωζώνης. Κανείς δεν γνωρίζει σε Ελλάδα και Ευρώπη, τις οικονομικές παρενέργειες που θα παρουσιαστούν και πόσο χρόνο θα κρατήσουν και τι επιπτώσεις θα έχουν για τον λαό.
Ο θριαμβευτής πρωθυπουργός μας μόλις γύρισε από τις Βρυξέλλες έσπευσε να ενημερώσει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας για την μεγάλη του επιτυχία. Δεν αισθάνθηκε όμως την ανάγκη να εξηγήσει στον Ελληνικό λαό, γιατί παρά τις θυσίες του απέτυχε το Μνημόνιο Ι. Δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από τον Ελληνικό λαό για τον πρώην υπουργό του επί των Οικονομικών ο οποίος με τα εγκληματικά του λάθη έφερε την οικονομική καταστροφή στην Ελλάδα. Ένας ανεπαρκής υπουργός, ο κ. Παπακωνσταντίνου, έργο του οποίου είναι το Μνημόνιο ΙΙ, το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, η φορομπηχτική πολιτική της κυβέρνησης και η λεηλασία των εισοδημάτων του Ελληνικού λαού για να γίνει η κρίση ευκαιρία από τους ημέτερους. Για αυτά έπρεπε πρώτα να απολογηθεί στον λαό ο κ. Παπανδρέου και μετά να θριαμβολογεί γιατί μας παρέδωσε στους τοκογλύφους για άλλα σαράντα χρόνια.
Αυτό που έγινε στις Βρυξέλλες δεν έγινε για να σωθεί η πατρίδα μας, απλά παράταση ζωής έδωσαν στους Έλληνες οι εταίροι μας της Ευρώπης. Μας έδωσαν λίγο χρόνο, για να προλάβουν να δημιουργήσουν τους μηχανισμούς εκείνους, οι οποίοι θα τους επιτρέψουν να μην έχουν καμία οικονομική επίπτωση από την χρεωκοπία της Ελλάδος όποτε και αν αυτή συμβεί. Και φυσικά το τεράστιο χρέος είναι αδύνατον να το αποπληρώσουμε σε βάθος χρόνου. Η κυβέρνηση είναι τόσο ανίκανη και ο πρωθυπουργός της ενώ μιλά συνεχώς για αλλαγές και νέο κράτος, θα πρέπει να μας εξηγήσει, πως αφού έχουν μειωθεί δραστικά οι μισθοί και τα επιδόματα των δημοσίων υπαλλήλων και οι πληρωμές του Δημοσίου έχουν σταματήσει, η δημόσια διοίκηση να παρουσιάζει αύξηση δαπανών 8%; Αλλά πώς να μειωθούν τα ελλείμματα όταν οι διάφοροι σύντροφοι άλλοτε σαν πρόεδροι και άλλοτε σαν σύμβουλοι εισπράττουν κρατικό χρήμα με την σέσουλα! Πότε επιτέλους θα αποβάλει από το Δημόσιο το βολεμένο βαθύ ΠΑΣΟΚ, που λεηλατεί τα θησαυροφυλάκια του κράτους και θα διαλύσει τον κρατικοδίαιτο πράσινο συνδικαλισμό ο οποίος έχει καταστρέψει τον παραγωγικό ιστό της πατρίδας μας;
<<Απαλλάχθηκε ο Ελληνικός λαός από τον βραχνά της χρεοκοπίας>> και << τώρα μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία>> δήλωσε ο πρωθυπουργός αλλά ξέχασε να πει στον λαό ποιος τον οδήγησε σε αυτήν την κατάσταση. Να κάνει δηλαδή τον ζήτουλα της Ευρώπης και να παρουσιάζονται ως σωτήρες, αυτοί οι οποίοι όχι μόνο τον χρεοκόπησαν, όχι μόνο τον εξευτέλισαν, αλλά τον οδήγησαν στην καταστροφή. Κανείς σήμερα δεν γνωρίζει εάν θα μπορέσει η πατρίδας να εξέλθει από το βάραθρο στο οποίο την έριξε όλος αυτός ο εσμός του πολιτικού συστήματος, που το ονομάζουν δημοκρατία της Μεταπολιτεύσεως τρομάρα τους. Ποιός θα μας εξηγήσει επιτέλους που πήγαν όλα αυτά τα δις που ήλθαν από την ΕΕ; Και το μαζί τα φάγαμε του υπέρβαρου κ. Πάγκαλου έκανε τον λαό να αγανακτήσει και να βγει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί, με αποτέλεσμα τα γνωστά γεγονότα τα ποία συνέβησαν στο κέντρο των Αθηνών πριν από λίγο καιρό. Όμως θα πρέπει να γνωρίζουν οι πολιτικοί και ιδιαίτερα η κυβέρνηση ότι το θέμα δεν έχει τελειώσει για τον λαό.
Λύση ανάγκης για το Ελληνικό χρέος, << Σχέδιο Μάρσαλ>>, επιμήκυνση, χαμηλότερα επιτόκια, συμμετοχή ιδιωτών είναι η λύση της Ευρώπης για το Ελληνικό χρέος και φυσικά είναι η τελευταία ανάσα που μας δίδει η Ευρώπη. Μία ανάσα την οποία θα πληρώσουμε πολύ ακριβά. Ο Ελληνικός λαός όμως δεν ζήτησε ανάσα από την Ευρώπη αλλά ελεύθερες αναπνοές. Οι θησαυροί της Ελληνικής γης θα ανήκουν σε ξένους. Θα πρέπει να ξεχάσουμε λιμάνια , αεροδρόμια, αιγιαλούς και κάθε πλούτο στο υπέδαφος της Ελληνικής επικράτειας. Όλα πλέον πρέπει να πωληθούν για να γίνει η κρίση ευκαιρία για τους κερδοσκόπους οι οποίοι θα μας απομυζούν τουλάχιστον για σαράντα ακόμη χρόνια.
Ο Ελληνικός λαός ας πεινάσει, ας κάνει θυσίες, ας δυστυχήσει προκειμένου να γίνει η κρίση ευκαιρία όχι για τον λαό αλλά για τα τσακάλια και τους γύπες οι οποίοι περιμένουν να αρπάξουν τα πάντα αντί πινακίου φακής. Ο κ. Παπανδρέου βρέθηκε στην συνδιάσκεψη κορυφής χωρίς την συναίνεση της Αντιπολιτεύσεως και του Ελληνικού λαού. Μόνος του αποφασίζει και παίρνει αυθαίρετες αποφάσεις γράφοντας την λαϊκή θέληση στα παλαιότερα των υποδημάτων του. Όμως η ώρα που θα λογοδοτήσει αυτός και οι συνεργάτες του αλλά και ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ, είναι πολύ κοντά. Αυτή την φορά δεν θα επιτρέψει ο λαός να έχουν την τύχη της Νέας Δημοκρατίας όπως συνέβη στις προηγούμενες εκλογές. Ο Ελληνικός λαός άλλες εκπλήξεις τους ετοιμάζει, που θα τις βλέπουν και δεν θα τις πιστεύουν. Ήδη δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στους δρόμους δίχως να τους συνοδεύει ολόκληρη διμοιρία από αστυνομικούς.
Τώρα αρχίζουν και ψελλίζουν κάτι για αλλαγές στην φορολογία, για μειώσεις του Φ.Π.Α, για αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας και άλλα παραμύθια. Όμως πριν συμβούν αυτά ο λαός ας ετοιμάζεται μέσα στον Ιούλιο για, παρακράτηση φόρου σε μισθούς και συντάξεις λόγω μείωσης του αφορολογήτου ορίου από τις 12.000 ευρώ στις 8.000 ευρώ. Μειώσεις στις συντάξεις του ΝΑΤ 6% από 1/7/2011. Αυξήσεις ειδικού φόρου στα τσιγάρα, ειδικό φόρο στα καύσιμα για επιτηδευματίες που εκμεταλλεύονται ταξί τα οποία για την κίνηση τους χρησιμοποιούν υγραέριο. Χάνουν επιδόματα οι άνεργοι αφού μειώνεται ο χρόνος καταβολής επιδομάτων. Τον Αύγουστο θα έχουμε τα εκκαθαριστικά φόρου για το 2010, ειδική εισφορά 1% - 5% για όσους δηλώσαν εισοδήματα πάνω από 12.000 ευρώ, 300 ευρώ φόρο σε επαγγελματικό ΑΦΜ και μπλοκάκια. Επίσης μειώσεις στις κύριες συντάξεις από ποσοστό 6% - 14% ανάλογα με το ποσό που λαμβάνει ο συνταξιούχος, μαχαίρι στο εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων και των υπαλλήλων των ΔΕΚΟ και επίσης πλαφόν στις συντάξεις. Τους επόμενους μήνες ακoλουθούν και άλλα μέτρα για τα οποία όμως δεν είμαστε σίγουροι ότι θα παρθούν διότι πιστεύουμε ότι το Φθινόπωρο θα πάμε για εκλογές και τότε ο Ελληνικός λαός θα στείλει στον αγύριστο τους Νεοφιλελεύθερους σοσιαλιστές της καταστροφής της Πατρίδας μας. Αλλά και αυτό να μη συμβεί, ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να είναι έτοιμος για νέες κινητοποιήσεις, ώστε η κρίση να γίνει ευκαιρία για τον ίδιο τον λαό και όχι για τα συμφέροντα που εκπροσωπούν οι κοινοβουλευτικοί.
Νίκος Παπαγεωργίου


Όταν μιλούν τα καλάσνικοφ...

Πάρε ένα καλάσνικοφ μπορείς…

oikonomou-thumb-largeΜέσα στον ορυμαγδό των μέτρων από τα οποία ταλανίζεται εδώ και καιρό η πατρίδα μας, τα Μνημόνια Ι & ΙΙ, τα δάνεια, η χρεοκοπία, τα οικονομικά μέτρα, η νέα φοροκαταιγίδα που πρόκειται να έλθει, η ανεργία, η λεηλασία των εισοδημάτων μας, ουσιαστικά πέρασαν απαρατήρητες από την Ελληνική κοινωνία οι δηλώσεις του Αρχηγού της Αστυνομίας κ. Λευτέρη Οικονόμου. Με πρωτοβουλία του κ. Θανάση Τσούρα για πρώτη φορά προσέρχονται στην Βουλή, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννης Τέντες και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Λευτέρης Οικονόμου, οι οποίοι στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ενημέρωσαν τα μέλη της για θέματα της αρμοδιότητας τους.
Την αγωνία του και την έντονη ανησυχία του εξέφρασε στα μέλη της επιτροπής ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, για την <<ραγδαία κλιμάκωση της βίας>>. Με δραματικούς τόνους αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην Αττική από πλευράς εγκληματικότητας και η οποία με την συνεργασία όλων των διοικητικών παραγόντων έχει μετατραπεί σε χαβούζα της Ελλάδος. Δήλωσε στην επιτροπή ευθέως ότι: << είμαστε η μόνη Ευρωπαϊκή χώρα στην οποία πραγματοποιούνται επιθέσεις με καλάζνικοφ καθημερινά»! <<Μετά τον θάνατο του νεαρού Αλέξη Γρηγορόπουλου το 2008 παρατηρείται έξαρσης της βίας καθημερινά, καθώς έχει επέλθει και αναπροσαρμογή της τακτικής και των «όπλων» που χρησιμοποιούν οι ομάδες που βιαιοπραγούν>>.
Αναλυτικά δήλωσε ότι: «παρατηρούμε ότι οι κλασικές βόμβες μολότοφ τείνουν να καθιερωθούν στην ελληνική κοινωνία ως παιδικό άθλημα. Παρατηρούμε ότι η κλασική μολότοφ από εμπρηστική γίνεται εκρηκτική χρησιμοποιώντας βεγγαλικά με ισχυρή ποσότητα εκρηκτικής ύλης. Μέσα βάζουν και ρινίσματα σιδήρου ή παχύρευστα υγρά για να καθίσουν στις στολές αστυνομικών και να προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά. Χρησιμοποιούνται τόξα με βέλη, σφενδόνες που πετάνε μπουλόνια, πιστόλια φωτοβολίδας, σιδερόβεργες, πέτρες και μάρμαρα. Ενός αστυνομικού μπήκε η   φωτοβολίδα μέσα στο κράνος με αποτέλεσμα να πάθει μεγάλη ζημιά, άλλη φωτοβολίδα είχε ως συνέπεια να πάρει φωτιά ο εθνικός κήπος. Πολλοί έρχονται με βαριοπούλες και σπάνε μάρμαρα. Πυροσβεστήρες για δημιουργία θολού περιβάλλοντος, καπνογόνες βόμβες, εκτυφλωτικά λέιζερ λέιζερ, καυστικά οξέα που προκαλούν εγκαύματα και μπουκάλια με ούρα. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις εκμεταλλεύονται τους χώρους ασυλίας>>.
Δήλωσε και άλλα ανησυχητικά και δεν παρέλειψε και αυτός, να αναφερθεί στον κακό δαίμονα την ακροδεξιά δηλώνοντας ότι, << δημιουργείται και μια φασίζουσα ακροδεξιάς προέλευσης βία η οποία δεν έχει ακόμα λάβει τις διαστάσεις των αναρχικών>>! Πιστεύουμε ότι λίγο αργά ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας διαπίστωσε την έξαρση βίας και ότι η Ελλάδα έχει γεμίσει καλάσνικοφ. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Αστυνομίας κυκλοφορούν στην πατρίδα μας πάνω από 1.500.000 από αυτά. Και φυσικά στην μεγάλη αγορά της πλατείας Ομονοίας όπου πωλούνται και αγοράζονται τα πάντα από ναρκωτικά , λαθραία τσιγάρα, πόρνες, όπλα, ένα καλάσνικοφ μπορείς να το αγοράσεις με 500 έως 700 ευρώ. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια Αρχηγέ της Ελληνικής Αστυνομίας. Ένα γεγονός που γνωρίζουν οι πάντες εσείς το ανακαλύψατε μόλις τώρα. Θερμά συγχαρητήρια. Και βέβαια ευθύνες δεν έχουν μόνο οι Αστυνομικές Αρχές αλλά και οι εκάστοτε πολιτικοί προϊστάμενοι της Αστυνομίας δηλαδή οι υπουργοί ΠΡΟ - ΠΟ.
Για να μπαίνουν και να πωλούνται με πολύ μεγάλη ευκολία στην πατρίδα μας τόσο μεγάλες ποσότητες όπλων, αυτό σημαίνει ότι στα σύνορα οι έλεγχοι είναι ανύπαρκτοι αλλά και όταν μπαίνουν στην χώρα αδυνατούν οι Αστυνομικές Αρχές να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση. Και τα αποτελέσματα τα παρακολουθούμε καθημερινά στους δρόμους των Αθηνών αλλά και σε κάθε σημείο της Επαρχίας. Δυστυχώς περισσότερο εύκολη είναι η αγορά ενός καλάσνικοφ από ένα πακέτο λαθραία τσιγάρα.
Σκοτώνουν ακόμη και για λίγα ευρώ. Μετά τον σφαγιασμό του 44χρονου Έλληνα από αλλοδαπούς στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα ο υπουργός ΠΡΟ - ΠΟ είχε δηλώσει στην βουλή: «Ενώνω τη φωνή μου για την αποτρόπαιη δολοφονία στο κέντρο των Αθηνών. Η αλήθεια είναι ότι οι αστυνομικές δυνάμεις στο πλαίσιο των δημοσιονομικών δυσχερειών καταβάλουν κάθε ανθρωπίνως δυνατή προσπάθεια για την προστασία των πολιτών. Απαιτείται η συνεργασία του συνόλου της πολιτείας και της τοπικής αυτοδιοίκησης αναφορικά με πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν για την προστασία και ασφάλεια στο κέντρο της Αθήνας. Η εγκληματικότητα στο κέντρο μειώνεται, αυξάνεται όμως στην υπόλοιπη χώρα κυρίως πάντως στην μικροεγκληματικότητα, που σε κάθε περίπτωση δημιουργεί αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες. Είμαστε αποφασισμένοι να ενθαρρύνουμε τον δήμαρχο Αθηναίων και τους συναρμόδιους φορείς για την εξασφάλιση της μεγαλύτερης δυνατής ασφάλειας των Αθηναίων πολιτών».
Και ενώ δηλώνει αυτά ο κ. Παπουτσής το Αστυνομικό δελτίο μας μεταφέρει την πραγματικότητα. Έκρηξη στις δολοφονίες από την αρχή του χρόνου διαπιστώνει η Αστυνομία. Μάλιστα, οι εκτιµήσεις αναφέρουν αύξηση σε ποσοστό που ξεπερνάει το 40% σε σύγκριση µε το αντίστοιχο χρονικό διάστηµα του 2010, όπως αποκαλύπτεται από τα καθημερινά δελτία εγκληματικότητας. «Τα πράγµατα έχουν γίνει πολύ άγρια. Πολλά όπλα κυκλοφορούν και χρησιμοποιούνται ακόµη και για ληστείες σε περίπτερα και µίνι µάρκετ», αναφέρει ανώτερος αξιοκρατικός της ΕΛ.ΑΣ. που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου κυρίως για τους ηλικιωμένους. «Σε διάστηµα µικρότερο του ενός µήνα καταγράφηκαν 5 δολοφονίες ηλικιωµένων ανθρώπων σε διάφορες περιοχές της χώρας. Σύµφωνα µε τα πρώτα στοιχεία, τα θύµατα είχαν κάνει ανάληψη των χρημάτων τους από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τις προηγούμενες ηµέρες», αναφέρει. Οι περισσότεροι από τους ηλικιωμένους πέθαναν από την ασφυξία που τους προκάλεσαν τα δεσµά µε τα οποία τους ακινητοποίησαν οι ληστές. ∆εκάδες επίσης είναι οι καταγγελίες για ληστείες εις βάρος ηλικιωμένων µε σκοπό να τους αρπάξουν το κομπόδεμα.
Αυτή είναι η Αθήνα του σήμερα, όπως μας την παραδίδει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τη συνεργασία  αριστερών κινημάτων που κατηγορούν και από πάνω την χώρα μας για ρατσιστική αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών! Μια Αθήνα που μετατρέπεται μέρα με την μέρα χειρότερη από Σικάγο. Μια Αθήνα στην οποία φοβάσαι όχι μόνο να περπατήσεις αλλά και να βγεις έξω από την πόρτα του σπιτιού σου, γιατί καιροφυλακτεί το έγκλημα. Οι εξαθλιωμένοι λαθρομετανάστες που δεν λογαριάζουν την ανθρώπινη ζωή και θεωρούν εχθρό τον Έλληνα πολίτη, έχουν μετατραπεί σε ...κινούμενες δολοφονικές βόμβες σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας και των περιχώρων της. Και φυσικά τα καλάσνικοφ έχουν τον πρώτο λόγο. Το έχουμε γράψει πολλές φορές και δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε. Τέτοια φαινόμενα εγκληματικότητας μόνο το Εθνικό Κράτος μπορεί να τα αντιμετωπίσει. Στο Εθνικό Κράτος η εγκληματικότητα είναι θέμα ελάχιστου χρόνου όχι μόνο να αντιμετωπιστεί, αλλά και να εξαλειφτεί παντελώς. Ας μη ξεχνάμε ότι επί 21ης Απριλίου εγκληματικότητα δεν υπήρχε στην χώρα μας. Επίσης και τα άλλα φαινόμενα όπως πυρκαγιές, ναρκωτικά κλπ. ουσιαστικά ευρίσκοντο σε μηδενικά επίπεδα. Θα πει κάποιος, δεν είχαμε Δημοκρατία και λοιπόν. Θέλουμε ασφάλεια, ησυχία και να κυκλοφορούμε όλες τις ώρες της ημέρας δίχως να κινδυνεύουμε, ή Δημοκρατία και να μη γνωρίζουμε φεύγοντας από το σπίτι μας εάν θα επιστρέψουμε; Και εάν γυρίσουμε στο σπίτι μας σε τι κατάσταση θα το βρούμε, μετά από την επίσκεψη κακοποιών;
Μόνο λοιπόν το Εθνικό Κράτος μπορεί να μας δώσει την σιγουριά της ζωής. Να μας απαλλάξει από όλα τα κακοποιά στοιχεία τα οποία έχουν μαζευτεί στην πατρίδα μας, με την ανοχή και πολλές φορές, την συμπαράσταση των πολιτικών κομμάτων. Θέλουμε μία πατρίδα στην οποία όλοι οι Έλληνες θα κυκλοφορούν ελεύθεροι και θα νιώθουν ασφάλεια για τους ίδιους τα παιδιά τους αλλά και για τις περιουσίες τους; Τότε θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι όλα αυτά τα αυτονόητα, μόνο το Εθνικό κράτος μπορεί να μας τα προσφέρει! Ας φροντίσουμε λοιπόν να τα αποκτήσουμε.
Νίκος Παπαγεωργίου
www.elkosmos.gr


Επανερχόμεθα....



Αισθανόμαστε την ανάγκη να συζήσουμε  συγνώμη από τους φίλους που παρακολουθούν την ιστοσελίδα μας επειδή σιγήσαμε για λίγες ημέρες. Δυστυχώς λόγοι εντελώς προσωπικοί δεν μας επέτρεψαν να είμαστε συνεπείς στην καθημερινή ενημέρωση της ιστοσελίδας μας. Πιστεύουμε ότι σε λίγες ημέρες θα επανέλθουμε. Πάντως ευχαριστούμε όλους τους φίλους που είχαν την υπομονή να μας επισκέπτονται.
ΑΓΑΠΗΝΟΣ 


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More