12.4.10

Αφιερωμένο στο υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ !!!!

epanastatikos_agonasΟι συλλήψεις τρομοκρατών, οι οποίοι δυστυχώς τυγχάνουν στήριξης από τα «προοδευτικά» media, συνεχίζονται. Κάποιοι στην αριστερά έφτιαξαν «στρατό». Μάζεψαν κόσμο με τη βοήθεια «διανοουμένων» που δημιουργούν το κατάλληλο θεωρητικό υπόβαθρο στα πανεπιστήμια (γι’ αυτό αντιτίθενται στις όποιες μεταρρυθμίσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση), αλλά και στις τάξεις των κορεσμένων και απηυδισμένων νέων της ελίτ στα βόρεια προάστια. Νέων, που ψάχνουν απεγνωσμένα για νοηματοδότηση και περιπέτεια.

Για ποια «φασιστική απειλή» μιλούσατε κ. Χρυσοχοΐδη;


Ο διεθνισμός του προλεταριάτου και ο διεθνισμός του κεφαλαίου παντρεύονται, ο μηδενιστικός νεοφιλελευθερισμός και ο μαρξισμός (όλων των τάσεων) ενώνουν τον ορθολογισμό τους, στρεφόμενοι κατά της παραδοσιοκρατίας και του πατριωτισμού.
Το αποτέλεσμα στην κοινωνία όλων αυτών των διεργασιών και της απόπειρας «ανατροπής» εκ μέρους της εθνομηδενιστικής αριστεράς, είναι παραπάνω από φανερό: κατάρρευση της έννομης τάξης και ηθικό χάος.

Κάποιοι εκ των συλληφθέντων τρομοκρατών θα αρθρογραφήσουν στο μέλλον και σε «προοδευτικές» εφημερίδες, προσπαθώντας να μας καταστήσουν κοινωνούς των αποκρουστικών τους και αρκούντως «ανατρεπτικών» απόψεων…
Άλλωστε, δεν θα είναι η πρώτη φορά. Όμως, το γεγονός είναι ότι η αριστεριστική τρομοκρατία στον τόπο μας χύνει ανελλιπώς από τα πρώτα χρόνια της Μεταπολίτευσης αίμα στο διάβα της και σκοτώνει με μανία ό,τι βρει μπροστά της (ακόμα και ανήλικους μετανάστες, όπως συνέβη πρόσφατα), προσπαθώντας (μάταια) να επιβάλλει τις απόψεις της δια της βίας.
Το «ευτυχώς ηττηθήκαμε σύντροφοι» που φώναξε ο επί χρόνια «σύντροφος» Τάκης Λαζαρίδης, δεν έφτασε ποτέ στα βουλωμένα αυτιά τους. Έχουν απωθημένα οι «σύντροφοι». Η Βάρκιζα και τα όσα αιματηρά ακολούθησαν, έμειναν στο συλλογικό ασυνείδητο των αριστερών ως αιμορραγούσα πληγή.
Κάποιοι αμετανόητοι δεν συμβιβάστηκαν με την ήττα τους στο Γράμμο, δεν έκαναν την αυτοκριτική τους για το Μελιγαλά, την Πύλο, τους Γαργαλιάνους, το Φενεό, το Κιλκίς, αλλά και το Μπούλκες. Δεν άκουσαν τις οιμωγές των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που βρήκαν το θάνατο στα «προοδευτικά» στρατόπεδα συγκέντρωσης της Σιβηρίας, αλλά και μπροστά στα εκτελεστικά αποσπάσματα του «πατερούλη».
Δεν τους συγκίνησαν τα 100.000.000 θύματα του κομμουνισμού παγκοσμίως. Θεώρησαν πεισματικά ότι δεν έκαναν λάθος, αρνήθηκαν να αποδεχθούν την ήττα τους στην κοινωνία. Και όχι μόνο εμμένουν, όχι μόνο ψεύδονται, αλλά «πωρώνουν» και πιτσιρικάδες για τη συνέχεια της «αγκιτάτσιας», μπολιάζοντάς τους με ιδεολογικοπολιτική ηρωίνη: αρνησιπατρία και μηδενισμό.

Η προδοσία πέρασε φυσικά στο «ντούκου» από τους στρατευμένους ιστοριογράφους της αριστεράς. Οι τελευταίοι, αντί να απολογηθούν για τις αναρίθμητες σφαγές της περιόδου 1941-1949 και την ΟΠΛΑ, αντί να απολογηθούν για τις απρόκλητες και προδοτικές επιθέσεις κατά των εθνικών αντιστασιακών οργανώσεων (ΕΔΕΣ και ΕΚΚΑ), αντί να απολογηθούν για τις μειοδοσίες και τις ανθελληνικές μεθοδεύσεις (βλέπε θέσεις 5ης Ολομέλειας ΚΚΕ για Μακεδονία, μεταξύ άλλων), την επίθεση στο Λιτόχωρο που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, τη συνεργασία με σλάβους σοβινιστές και κομιτατζήδες και το αιματηρό γιουρούσι για την εξουσία στην Αθήνα το 1944, ζητούν και τα ρέστα. Αυτά για την Ιστορία, που δεν τη χαρίζουμε πλέον οι συντηρητικοί πολίτες σε κανέναν.
Εν κατακλείδι: σήμερα ζούμε το απόλυτο θέατρο του παραλόγου. Η Αντιτρομοκρατική προσπαθεί να κάνει τη δουλειά της μέσα σε ένα αρνητικό επικοινωνιακά περιβάλλον, με την πολιτική ηγεσία να κλείνει το μάτι στην άκρα αριστερά και στον αντιεξουσιαστικό χώρο, μιλώντας για «φασιστική απειλή».
Η άκρα αριστερά ντρέπεται τον κόσμο και προσπαθεί να κρύψει τις αιματηρές και απάνθρωπες πομπές της, πίσω από προβοκατόρικες «αναλήψεις ευθύνης». Και η Αντιτρομοκρατική συλλαμβάνει, συλλαμβάνει, συλλαμβάνει, οδηγώντας στη Δικαιοσύνη, ενώπιον αμήχανων αριστερών, το μίζερο συρφετό της Νέας Τάξης.
Νίκος Χιδίρογλου 
Ελεύθερη Ώρα


Από ποιόν::::

Θα ζητήσουν συγνώμη τώρα;;;

Ο συλληφθείς Ν. Μαζιώτης είναι παλιός γνώριμος στην Ελληνική αστυνομία αλλά και στον Ελληνικό λαό.

Από μικρός συμμετείχε σε καταλήψεις του Πανεπιστημίου , ήταν "Αντιρρησίας συνείδησης" και δεν υπηρέτησε στον Ελληνικό στρατό , ως λόγο άρνησης προέβαλε την ταξική/αντιεξουσιαστική του συνείδηση και διακήρυξε την απροθυμία του να υπηρετήσει οποιαδήποτε μορφή εναλλακτικής θητείας. Καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση με τριετή αναστολή και αφέθηκε και πάλι ελεύθερος .
Είχε συλληφθεί και καταδικασθεί σε φυλάκιση .
Ας κάνουν σήμερα την αυτοκριτική τους αυτοί που τον υπερασπιζόταν στις δίκες (Πολιτικοί , Δημοσιογράφοι κλπ.
Οφείλουν να ζητήσουν συγνώμη όλοι αυτοί από τα θύματα της τρομοκρατίας και για την ανοχή που προσπάθησαν να εδραιώσουν στην κοινωνία με άρθρα όπως το παρακάτω από τον IosPress της Ελευθεροτυπίας....





Quote





Για ακροδεξιούς τους κόβω!!!!!

Πού ανήκουν ΠΟΛΙΤΙΚΑ οι Συλληφθέντες...

Επειδή στα κανάλια αποφεύγουν να αναφερθούν στην ιδεολογία των 6 συλληφθέντων , πρέπει να προσπαθήσουμε να αποκρυπτογραφήσουμε πού εντάσσονται πολιτικά.

Ευτυχώς η Δυστυχώς , όλοι (πλήν ενός) έχουν απασχολήσει τις αρχές με την συμμετοχή τους στις καταλήψεις  του Πολυτεχνείου...

Δεν νομίζω ότι εξωκοινοβουλευτικοί Δεξιοί καταλαμβάνουν το Πολυτεχνείο συχνά πυκνά , ούτε έχουν ΔΩΡΕΑΝ Server και Gigabit Internet στην διάθεσή τους από το ίδρυμα...

Αντιθέτως τις Δωρεάν παροχές και τις καταλήψεις τις κάνει η εξωκοινοβουλευτική Αριστερά ..
Πέφτει μάλλον στο κενό η προσπάθεια ορισμένων να προσάψει την τρομοκρατία στην "Ακροδεξιά" ...

Αν μάλιστα αποδειχθεί ότι αυτοί έβαζαν τις βόμβες .

Λέω ΑΝ αποδειχθεί , διότι αυτή της στιγμή οι "Ημίθεοι" της δημοσιογραφίας κ.κ Χαρδαβέλας και Ευαγγελάτος στην εκπομπή της "πρωθιέριας" της δημοσιογραφίας (και συζύγου του κ. Ευαγγελάτου )
κας Τατιάννας Στεφανίδου , αμφισβητούν αν η Ελληνική Αστυνομία έχει "Δέσει" την υπόθεση αφού βάσει των λεγομένων των εν λόγω Ιερών ΤΕΡΑΤΩΝ της δημοσιογραφίας "Δεν είναι δυνατόν να μήν έχουν τόσο έμπειροι άνθρωποι ξεφορτωθεί τους σκληρούς τους δίσκους και τα λοιπά στοιχεία" αφήνοντας υπονοούμενα για "μαγειρέματα"...
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι άλλοι δημοσιογράφοι και πολιτικοί θα σπεύσουν να τους υπερασπισθούν αυτή την φορά.
Αμφιβάλλω πάντως να είναι ΔΕΞΙΟΙ....


Οι επαγγελματίες αντιστασιακοί! Βρέ ουστ από δω.



Σε κάποιους ίσως είναι γνωστό, ότι αποτελεί μοναδική περίπτωση παγκοσμίως, που κάποιος αυτοχρίζεται αναδρομικά ήρωας, για μια ηρωική πράξη, για την οποία δεν υπάρχει καμμία άλλη απόδειξη της τέλεσής της απ’ αυτόν, πλην της δικής του μαρτυρίας και μάλιστα 4 χρόνια μετά απ’ αυτήν. Μιλάμε για την περίφημη υποστολή της γερμανικής σημαίας από τον Βράχο της Ακρόπολης. Αλλά ακόμη κι αν παρακάμψουμε τις φανερές αδυναμίες του σεναρίου που προώθησε ο Γλέζος για την ιστορία αυτή και την δεχθούμε ως αληθινή, και πάλι θα οδηγηθούμε σε μερικά αδιέξοδα. Η πράξη, όποιος κι αν την έκανε, είναι αναμφίβολα ηρωική. Λαμβάνοντας όμως υπόψιν τα ιστορικά δεδομένα, σε σχέση με το ΚΚΕ, είναι κάπως παράταιρο που κάλυψε την ενέργεια αυτή του Γλέζου με τον μανδύα της κομμουνιστικής αντίστασης, όταν είναι γνωστό, ότι εκείνη την εποχή το ΚΚΕ δεν ήταν ήταν και πολύ…«φανατικό» με την αντίσταση κατά των Γερμανών εισβολέων. Λίγες μέρες μάλιστα, πριν την υποστολή της γερμανικής σημαίας από την Ακρόπολη, στις 3 Μαΐου 1941, κι αφού είχαν εισέλθει οι Γερμανοί στην Αθήνα, εκδίδεται ένα μανιφέστο του ΚΚΕ, το οποίο στην ουσία καταδικάζει την άρνηση της Ελλάδος να υποταχθεί αμαχητί στον Άξονα και η οποία άρνηση «έγινε αιτία να προκαλέσει και τη χιτλερική εισβολή». Βέβαια, το ΚΚΕ, έσπευσε να σηκώσει την σημαίας της «αντίστασης», ευθύς μόλις μπήκε στον πόλεμο η «μάνα» Σοβιετική Ένωση, που μέχρι τότε τα είχε κάνει «πλακάκια» με τον Χίτλερ.

Αν το πάει κάποιος, ακόμη πιο πέρα, αυτή η ηρωική πράξη, με βάση την ιδεολογία του ΚΚΕ, μόνο «εθνικιστική» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη πιο πολύ, αν λάβει κανείς υπόψιν του, πως ακόμη και στην περίπτωση που θεωρήσουμε ως δεδομένο ότι την γερμανική σημαία την υπέστειλε ο Γλέζος (αν και οι Γερμανοί μιλούν για υπεξαίρεση, που σημαίνει ότι δεν ήταν στον ιστό, πόσο μάλλον αφού ήταν νύχτα), τότε θα πρέπει να εξηγήσει ο Μανώλης Γλέζος, γιατί δεν αναφέρει ότι εκείνη την εποχή (1941), δεν είχε καμμία σχέση με το ΚΚΕ και τον Κομμουνισμό οι οποίοι πιστώνονται κι αυτοί αυτή την πράξη αντίστασης, αλλά αποτελούσε μέλος της ΕΟΝ. Της νεολαίας δηλαδή, του δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά.

Το κεφάλαιο αυτό της ζωής του Μανώλη Γλέζου δεν είναι και πολύ γνωστό, και ο ίδιος παρ’ ότι δεν το αρνείται, αποφεύγει επιμελώς να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στην περίοδο αυτή. Προφανώς γιατί θα χαλάσει την εικόνα του σωστού και ιδεολόγου κομμουνιστή, πολέμιου των μοναρχοφασιστικών καθεστώτων, πάνω στην οποία έχει χτίσει την πολιτική του σταδιοδρομία. Θα μπορούσε να πει κανείς, ότι η ένταξη στην ΕΟΝ, ήταν εκ των πραγμάτων, ουσιαστικά υποχρεωτική (τυπικά όχι) κι αυτό έχει αρκετή δόση αλήθειας. Μόνο που ο Γλέζος, δεν φαίνεται να είναι είναι ένα αδρανές και παθητικό μέλος της ΕΟΝ. Αντιθέτως μάλιστα… Αρκετά διαφωτιστικό (αν και κάπως υπερτονισμένο), είναι ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Απογευματινή» (12 Δεκεμβρίου 1958), το οποίο συνοδεύεται κι από μια φωτογραφία του Μανώλη Γλέζου, ως αεροπόρου της ΕΟΝ.


Ληγμένα φυσικά!


Έδωσε συνέντευξη ο Γιωργάκης Jeffrey Παπανδρέου και είπε με το γνωστό ύφος: "Δώσαμε μάχη και την κερδίσαμε"! Ποια μάχη κέρδισε δεν γνωρίζουμε. Μήπως επειδή θα πάρει από τους Ευρωπαίους δάνειο με λίγο χαμηλότερο τόκο, ή επειδή απέφυγε το ΔΝΤ για λίγο διάστημα;

Μήπως σωθήκαμε από την χρεωκοπία και δεν το καταλάβαμε; Ας διάβαζε και λίγο τις αναλύσεις κάποιων ειδικών που γράφουν ότι μάλλον δεν υπάρχει λύση στο πρόβλημα της Ελλάδος.

Ερωτηθείς για την προεκλογική του δήλωση «υπάρχουν τα λεφτά», αναφέρει:... «Λεφτά βεβαίως και υπήρχαν και εξακολουθούν να υπάρχουν. Το ερώτημα- και αυτό το είχα επίσης πει προεκλογικά, αλλά κάποιοι θέλουν να το ξεχνούν- είναι πού πήγαν τα λεφτά. Κατασπαταλήθηκαν και δεν βρίσκονται στα δημόσια ταμεία».

«Δώσαμε μάχη και την κερδίσαμε βεβαίως για να υπάρξει ένας ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης. Και μετά τις τελευταίες εξελίξεις με προσδιορισμένους πλέον τους όρους, το όπλο στο τραπέζι θα είναι και γεμάτο. Οι κερδοσκόποι αυτό θα το γνωρίζουν», τονίζει ο Γ. Παπανδρέου σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής.

«Το ερώτημα είναι αν αυτός ο μηχανισμός θα πείσει τις αγορές απλώς ως όπλο στο τραπέζι. Αν δεν τις πείσει, είναι ένας μηχανισμός ο οποίος υπάρχει και μπορεί να αξιοποιηθεί», σημειώνει.

Διευκρινίζει, παρόλ’ αυτά, ότι ο μηχανισμός αυτός δεν ήταν ούτε είναι η πρώτη επιλογή της κυβέρνησης. «Αλλά βεβαίως αν χρειαστεί υπάρχει. Αρα έχουμε πια ένα δίχτυ ασφαλείας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Εκτιμά, παρόλ’ αυτά, ότι η Ευρώπη έχει χάσει μέρος της δυναμικής της και τονίζει πως η κρίση έχει θέσει σε δοκιμασία την Ευρώπη, το βιοτικό επίπεδο και τα κεκτημένα των ευρωπαϊκών κοινωνιών.

«Σε αυτές τις συνθήκες, θεωρώ πως η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ενωσης της 25ης Μαρτίου για τη δημιουργία ενός μηχανισμού στήριξης αποτελεί ένα πολύ σημαντικό ορόσημο για την Ευρώπη, ένα ουσιαστικό και μεγάλο βήμα στην κατεύθυνση της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης και της εμβάθυνσης της συνεργασίας», επισημαίνει.

Άρες μάρες κουκουνάρες


Τι να ψάχνει άραγε ο κ. Χρυσοχοϊδης;

Ανήλικος Αφγανός σκότωσε 58χρονη με γεωργικό εργαλείο.Κανένας ευαισθητούλης ''ανθρωπιστής'' θα κάνει δήλωση;;



17χρονος αλλοδαπός τραυμάτισε θανάσιμα 58χρονη, σοβαρά τον σύζυγό της και ελαφρά την κόρη τους. Η υπόθεση έχει αναστατώσει ολόκληρο το νησί.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 2.20 τα ξημερώματα στην Αγία Παρασκευή Σκιάθου. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 17χρονος απο το Αφγανιστάν που εργαζόταν σε ξενοδοχείο, είχε οικονομικές διαφορές με τους εργοδότες του. Χρησιμοποιώντας γεωργικό εργαλείο επιτέθηκε και τραυμάτισε θανάσιμα την 58χρονη ιδιοκτήτρια, την ώρα που κοιμόταν. Στη συνέχεια στράφηκε προς τον 63χρονο σύζυγό της, τραυματίζοντάς τον σοβαρά ενώ με το ίδιο "όπλο" τραυμάτισε ελαφρά την 20χρονη κόρη τους.
Προκάλεσε επίσης φθορές στο ξενοδοχείο και στο αυτοκίνητο της οικογένειας.
katse kala
Τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ των τρωκτικών του δημοσίου χρήματος έχουν βγάλει τον σκασμό, μήπως και χαλάσουν την εικόνα του κ. ΠΡΟ-ΠΟ με την σύλληψη αριστερών τρομοκρατών. 
Νίκος Αγαπηνός .


Κατά τα άλλα κλάμα για το ολοκαύτωμα!


Το Ισραήλ έχει πάνω από 300 πυρηνικές κεφαλές







Ο ισραηλινός πρωθυπουργός αποφάσισε να μην παραβρεθεί στη συνδιάσκεψη των ΗΠΑ για τα πυρηνικά όπλα, όπου θα συμμετάσχουν 47 κράτη.

Ο κ. Νετανιάχου, ενώ ήθελε να παραβρεθεί στη Σύνοδο Κορυφής για τα πυρηνικά, να τονίσει την αντίθεση του Ισραήλ σε ένα πυρηνικό Ιράν, εντούτοις η μετάβασή του ματαιώθηκε.

Πολιτικοί κύκλοι αναφέρουν πως ο ίδιος αποφάσισε να μην παραστεί επειδή ορισμένοι εκπρόσωποι μουσουλμανικών χωρών είχαν την πρόθεση να εγείρουν το ζήτημα του υποτιθέμενου πυρηνικού οπλοστασίου του Ισραήλ, που εκτιμάται σε εκατοντάδες όπλα του είδους αυτού.

Στην έκδοση του Σαββατοκύριακου το περιοδικό «Jane's Defence Weekly» που ασχολείται με στρατιωτικές πληροφορίες, υπάρχει η εκτίμηση ότι το κράτος του Ισραήλ έχει πάνω από 300 πυρηνικές κεφαλές σε δύναμη που είναι παρόμοια των πυρηνικών πυραύλων της Μεγάλης Βρετανίας.

Το άρθρο αναφέρει πως το Τελ Αβίβ ήταν το έκτο κράτος που απόκτησε πυρηνικά όπλα το 1950.

Αν κάποτε ο Ισραήλ παραδεχόταν την ύπαρξη των ατομικών όπλων, σύμφωνα με τον κ. Νετανιάχου, η προσοχή των κρατών που συμμετέχουν στη διάσκεψη δεν θα έπεφτε μόνον κατά της δημιουργίας πυρηνικού οπλοστασίου από το Ιράν, αλλά και στο ίδιο το Ισραήλ.

Παρότι ο κ. Νετανιάχου αποφάσισε να μην παραστεί, εντούτοις το Ισραήλ θα εκπροσωπηθεί στη σύνοδο κορυφής με λιγότερους ανώτερους εκπροσώπους, για να του δοθεί η δυνατότητα να προσδώσει έμφαση στη δημιουργία πυρηνικού οπλοστασίου από το Ιράν.

Οι μουσουλμανικές χώρες, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, εκφράζουν αντιρρήσεις για τις υποδείξεις των Δυτικών δυνάμεων σχετικά με την πυρηνική πολιτική καθώς αγνοούν τις δυνατότητες του Ισραήλ.


Οι πολιτικοί αλλού υπακούουν και όχι στον Ελληνικό λαό!

 

 Από τον Οκτώβριο τού 2008 σχεδίαζαν τήν προσφυγή στό ΔΝΤ. Μετά ήρθαν τα Δεκεμβριανά...

Σημίτης , Οκτώβριος 2008:… Η Ελλάδα, πιστεύουν, καλό θα ήταν να αναγκαστεί να προσφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για να εξασφαλίσει τον απαραίτητο δανεισμό, ώστε η παρακολούθηση της ελληνικής οικονομίας να είναι αρμοδιότητά του και όχι φροντίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Αφορμές για μια τέτοια κίνηση μπορούν να βρεθούν…Θυμίζουμε ότι από τον Σεπτέμβριο τού 2008 ο Καραμανλής εκλιπαρούσε για συναίνεση και μίλαγε για στάση υπευθυνότητας αντιδιαστέλλοντας την με την ανεύθυνη στάση τού Μεγάλου Στοχαστή προσωπικά…Ένα κρίσιμο ερώτημα πλανάται στην ατμόσφαιρα…Ήξερε ο Μεγάλος Στοχαστής τήν πραγματικότητα και ήταν απολύτως ενήμερος τής γενικότερης οικονομικής κατάστασης? Θυμίζουμε ότι ο ίδιος λέει ότι έμαθε την αλήθεια μετά τις εκλογές… Η αλήθεια είναι ότι ήξερε από τον Σεπτέμβριο τού 2008.
Διαβάστε απόσπασμα ομιλίας τού Σημίτη (ξεπεράστε τις αντιπολιτευτικές κορώνες, επικεντρωθείτε στα περί ΔΝΤ )στην Βουλή τον Οκτώβριο του 2008 (Καθημερινή).
“Αποτελεί κοινό μυστικό στους κύκλους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ότι η Ελλάδα δεν προσαρμόζεται στις επιταγές της ΟΝΕ και ότι επίσης οι όποιες νουθεσίες και επιτηρήσεις δεν αρκούν. Θεωρούν ότι η τωρινή πολιτική ηγεσία της χώρας, που στηρίχθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε όλες τις σημαντικές επιδιώξεις της, την απογραφή, την αναθεώρηση του ΑΕΠ, τη γρήγορη ολοκλήρωση της διαδικασίας της επιτήρησης, εκμεταλλεύτηκε αυτή τη συμπαράσταση για να χειροτερεύσει κατά πολύ τα πράγματα και να μην τηρήσει δεσμεύσεις. Απλά, τους κορόιδεψε. Η Ελλάδα, πιστεύουν, καλό θα ήταν να αναγκαστεί να προσφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για να εξασφαλίσει τον απαραίτητο δανεισμό, ώστε η παρακολούθηση της ελληνικής οικονομίας να είναι αρμοδιότητά του και όχι φροντίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Αφορμές για μια τέτοια κίνηση μπορούν να βρεθούν, αν συνεχιστεί η σημερινή πορεία. Η Ελλάδα σύμφωνα με τον προϋπολογισμό που συζητάμε θα πρέπει να δανειστεί το 2009 τουλάχιστον 40 δισ., αλλά πιθανότατα ένα ποσό 50 δισ. Τα χρήματα στις διεθνείς χρηματαγορές θα είναι δύσκολο να βρεθούν την περίοδο που θα επιδιώξει τον δανεισμό η Ελλάδα. Γιατί και άλλες χώρες και προπαντός ξένες τράπεζες θα επιθυμούν να δανειστούν και θα προσφέρουν ικανοποιητικότερο επιτόκιο ή περισσότερη φερεγγυότητα. Στην περίπτωση που παρουσιαστούν δυσκολίες δανεισμού του ελληνικού κράτους θα έχει δοθεί η αφορμή να διατυπωθεί η υπόδειξη, ότι η λύση του προβλήματος θα πρέπει να επιζητηθεί μάλλον με προσφυγή στο ΔΝΤ».”
Άρα ο Μεγάλος Στοχαστής ήξερε για το ΔΝΤ από τότε…
Ήταν ενήμερος…
Θυμίζουμε ότι ο Καραμανλής προσπάθησε παρά τις δυσκολίες…
Τά επιτόκια δανεισμού ήταν ανεκτά τότε…
Θυμίζουμε ότι λίγους μήνες μετά ξέσπασε η “αυθόρμητη” λαϊκή επανάσταση τού Δεκεμβρίου…
Αυτό πού δέν είναι ευρέως γνωστό είναι ότι τότε τα spreads εκτινάχθηκαν…
Όταν η λαική εκείνη επανάσταση απέτυχε στό στόχο της δηλαδή να ρίξει τον Καραμανλή, τα επιτόκια επανήλθαν στα χαμηλά τους επίπεδα….

jimmy278


Υπάρχουν ακόμη φιλελληνες!

Bob Chapman: Πετάξτε έξω την Goldman Sachs και ασκείστε ποινικές διώξεις !!!

Διαβάστε τι γράφει μεταξύ άλλων ο Bob Chapman (οικονομολόγος) στο The International Forecaster .“That brings us to the cold hard facts, and the inevitability of default. The key to destruction was planted some time ago when Greece accepted the solutions of Goldman Sachs, all of which were illegal. They helped the Greek government cook the books in violation of ECB rules. They defrauded lenders and relieved Greek citizens of their tax money.. Greece should default. They should have never been in the euro in the first place. They are in part victims of their own vanity and greed, but on the other hand they are victims of the economic terrorists at Goldman Sachs. Greece doesn’t want the IMF and we don’t blame them. It means economic slavery for the next 20 years, just so creditors can be paid off… Criminal charges should be brought against Goldman Sachs and the Greek officials that broke the law. That means that the Goldman Sachs’ loans do not get repaid and hopefully that will take Goldman Sachs under. In fact the Greek government should consider throwing Goldman Sachs out of the country except for those who are jailed awaiting their criminal trials” Αναφέρεται ο Bob Chapman στα “μαγειρέματα” που έγιναν το 2001 και στην αποδοχή των λύσεων της Goldman Sachs, που ήταν (κατα την άποψη του) όλες παράνομες.  Η Ελλάδα έπεσε θύμα της δικής της απληστίας και ματαιοδοξίας αλλά και της οικονομικής τρομοκρατίας της Goldman Sachs. To ΔΝΤ είναι οικονομική σκλαβιά για τα επόμενα 20 χρόνια…Κατά τον Bob Chapman, θα πρέπει να ασκηθούν ποινικές διώξεις εναντίον της Goldman Sachs και Ελλήνων αξιωματούχων που παραβίασαν τον νόμο. Τέλος επισημαίνει ότι η Ελλάδα θα πρέπει να μην πληρώσει το χρέος στην Goldman Sachs και να την πετάξει έξω απ τη χώρα, εκτός απ αυτούς που είναι υπό κράτηση και περιμένουν να δικαστούν. Δείτε τώρα και συνέντευξη του Bob Chapman επι του θέματος. Προσέξτε τι λέει στο 4:34 της συνέντευξης σχετικά με την Goldman Sachs και για την ποινική δίωξη που θα πρέπει να ασκηθεί σε όλους όσους είχαν εμπλακεί….


Υπάρχουν και οι καραγκιόζηδες νομικοί !

Μηνύουν τους ΟΥΚάδες οι τρείς ανθέλληνες χασοδίκες

Καλώς τα παιδιά! Η… Ομάδα Δικηγόρων για τα Δικαιώματα των Προσφύγων και Μεταναστών κατέθεσε την 1η Απριλίου – όχι δεν είναι πρωταπριλιάτικη φάρσα - μηνυτήρια αναφορά σε βάρος των μελών του αγήματος της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, που συμμετείχε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010 στην Αθήνα και κατά παντός άλλου υπευθύνου! Το… σκεπτικό τους - επικαλούνται τον αντιρατσιστικό νόμο 927/1979 - μπορείτε να το διαβάσετε εδώ http://omadadikigorwn.blogspot.com/, εκείνο όμως που έχει σημασία είναι ότι έχουν αποφασίσει να διώξουν ΚΑΙ ποινικά τους ΟΥΚάδες! Κάτι που το είχαμε γράψει από τη πρώτη στιγμή που έγινε ο ντόρος. (http://www.elora.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=2083:2010-03-28-14-39-41&catid=7:--&Itemid=2).
Ο στόχος πλέον είναι προφανής και μόνο όσοι εθελοτυφλούν δεν τον βλέπουν. Θέλουν να μετατρέψουν σε… ποινικό αδίκημα κάθε τι εθνικό και πατριωτικό. Και φυσικά οι ΟΥΚάδες δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα των «εθνικών στόχων». Μόνο που τους ξαναλέμε: Οι μεθοδεύσεις τους δεν θα περάσουν. Ας το βάλουν καλά στο αριστεροκουλτουριάρικο μυαλό τους.

Ελεύθερη ώρα


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More