11.2.10

Τιμή για τους πατριώτες τα κάγκελα της Δημοκρατίας !



                                                           Νίκος Αγαπηνός


Καλή διασκέδαση !

Αγαπητοί φίλοι η ιστοσελίδα μας θα είναι και πάλι κοντά σας την ερχόμενη Τρίτη 16-2-2010.
Ευχόμαστε σε όλους σας να περάσετε  ένα ευχάριστο τριήμερο  με τις οικογένειες σας . Όσοι ταξιδέψουν να έχουν καλή επιστροφή .
Να μη ξεχνάμε ποτέ ότι ο αγώνας για την Ελλάδα μας είναι καθημερινός .

Νίκος Αγαπηνός .


Και όμως πιστεύει . Αλλά πού ;

Την αποχριστιανοποίση της Ελλάδας...οραματίζεται ο ΓΑΠ

Πολλά και... συνηθισμένα για οικονομία και εθνικά θέματα είπε από το βήμα του Συμβουλίου της Ευρώπης ο Γιώργος Παπανδρέου. Εκείνο που μας ξάφνιασε – αν και δεν θα έπρεπε – είναι η απάντηση του κ. Παπανδρέου σε ερώτηση Πολωνού βουλευτή για το θέμα της διατήρησης ή της απομάκρυνσης κάποιων θρησκευτικών συμβόλων σε δημόσιους χώρους, όπως... σχολικές αίθουσες. Η απάντηση του κ. Παπανδρέου χρήζει… ερμηνειών. Αρχικά υπενθύμισε ότι ο προπάππος του ήταν Πολωνός. Επί της ουσίας, όμως, απάντησε ότι πρόκειται για ένα θέμα που προκαλεί διαμάχες, αλλά επί του παρόντος στην Ελλάδα δεν έχει τεθεί. Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να τεθεί κάποια στιγμή καθώς, όπως είπε, «οι κοινωνίες γίνονται πολυεθνικές». Και συνέχισε ακάθεκτος: «Είναι ένα δύσκολο θέμα, καθώς πρέπει να ισορροπήσουμε μεταξύ παράδοσης και δικαιωμάτων, αλλά εδώ είμαστε για τα δύσκολα...».
Αλήθεια τις παραπάνω… σκέψεις του Πρωθυπουργού τις γνωρίζει ο Αρχιεπίσκοπος και αν ναι τι πράττει για την επερχόμενη αποχριστιανοποίηση της Ελλάδας;

Ελεύθερη ώρα


Εδώ ετοιμάζοται να καταργήσουν και τα Ελληνικά ....

Η προσπάθεια κατάργησης του μαθήματος των Θρησκευτικών

Η περίπτωση που ήλθε στο φως της δημοσιότητος και αναφέρεται σε κάποιους μαθητές να δηλώνουν «άθεοι», προκειμένου να αποφύγουν τη διδασκαλία του μαθήματος των θρησκευτικών, έχει αναχθεί σε μείζον θέμα κάποιων ΜΜΕ, αντί να προβληματίσει την Πολιτεία και την Εκκλησία με την ιδιαίτερη σοβαρότητα που αρμόζει. Τα ΜΜΕ βρήκαν την ευκαιρία, εν ονόματι δήθεν της «θρησκευτικής ελευθερίας» και των «δικαιωμάτων των παιδιών», να ζητούν την αντικατάσταση των Θρησκευτικών με το μάθημα της Θρησκειολογίας και την κατάργηση της «ελληνοχριστιανικής» παιδείας μας.

Βέβαια, στην εποχή που ζούμε, ο καθένας μπορεί να λέγει ό,τι θέλει και να νομίζει ότι «κάτι» λέει. Όπως: «Το πρόβλημα με τις θρησκείες αρχίζει όταν ο άνθρωπος παύει να σκέφτεται, παύει να διανοείται και να διαισθάνεται ελεύθερα» («Τι είναι θεός; Τι μη θεός; Και τι τ΄ ανάμεσό τους;», Ο Φιλελεύθερος, 7/2/2010).
Το «όστις θέλει» του Ιησού Χριστού αποτελεί την απόλυτη έκφραση της θρησκευτικής και πνευματικής ελευθερίας. Και ο Χριστιανισμός, ως τρόπος ζωής, και εξ αποκαλύψεως θρησκεία, δεν μπορεί να εξισώνεται με τις φυσικές θρησκείες του Ινδουισμού, του Βουδισμού και του Ισλάμ.
Και ποια είναι η ουσία του προβλήματος, που εμφανίστηκε στα σχολεία με το μάθημα των Θρησκευτικών; Διαβάστε, τι γράφει ο άλλος: «Τους διαφεύγει η ουσία του προβλήματος, το ότι δηλαδή υποχρεώνουν κάποιο παιδί και τους γονείς του να δηλώσουν τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, ξεχνώντας το δικαίωμα όχι μόνο να πιστεύει κανείς ελεύθερα ό,τι του αρέσει, αλλά και να μη χρειάζεται να δίνει λογαριασμό σε κανένα γι΄ αυτό, μιας και ανήκει στα προστατευόμενα προσωπικά δεδομένα του ατόμου» («Θρησκευτικά και εκπαίδευση», Ο Φιλελεύθερος, 7/2/2010).
Το να επιλέξει δηλαδή κάποιος μαθητής το μάθημα των Θρησκευτικών σημαίνει –κατά τον αρθρογράφο του Φιλελευθέρου- ότι ο μαθητής και οι γονείς του υποχρεώνονται να φανερώσουν τη θρησκευτική τους πίστη!
Δεν ξέρω, αν ο αρθρογράφος ονειρεύεται κάποιαν άλλην εποχή, σε κάποιαν άλλη χώρα, όπου λειτουργούσε ο θεσμός των Κρυπτοχριστιανών. Στη Κύπρο του 21ου αιώνα, «δόξα σοι ο Θεός», δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα. Αυτοί που έχουν πρόβλημα είναι οι Ιεχωβάδες, οι μασόνοι, οι συνειδητοί κομμουνιστές.
Ο Χριστιανισμός είναι τρόπος ζωής και όχι θέμα … προσωπικών δεδομένων! Όσοι ντρέπονται να δηλώσουν τη χριστιανική τους ταυτότητα θα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους, προκειμένου να βρουν τις αιτίες. Και όσοι αρνούνται να ομολογήσουν την πίστη τους στον Χριστό, τότε και ο ίδιος ο Χριστός, όπως είπε, θα τους αγνοήσει «εν Ημέρα Κρίσεως» μπροστά στον «Θεό Πατέρα Του».
Απλά, πράγματα. Διαλέγεις και παίρνεις, ελεύθερα και χωρίς κανένα εξαναγκασμό!
Το πρόβλημα της Παιδείας, φαίνεται, πως ολοένα και διογκούται. Με το να σπέρνουν οι αρμόδιοι για χρόνια τώρα τους σπόρους της αθεΐας, της αμφισβήτησης, της κατάργησης της θρησκευτικής πίστης των πατέρων μας, προκειμένου να «διευρύνουν» δήθεν οι μαθητές τους πνευματικούς ορίζοντές τους, θα έφθανε και η ώρα κάποτε του … θερισμού των κόπων τους! Και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε καθημερινά στα σχολεία μας. Και αυτά, κτυπούν «κόκκινο»!

Ρωμηοσύνη


Η κα Θάλεια πρέπει το ταχύτερο να πάει σπίτι της!

 

 Η κα Θάλεια θα έχει δουλειές με φούντα από εδώ και εμπρός.



Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ... ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ
ΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.


Εχθές στις 18.00 στις ειδήσεις της κρατικής τηλεόρασης ΝΕΤ μεταξύ των άλλων ειδήσεων που παρακολούθησα είχε και την κα ΔΙΑΜΑΝΤΟΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ η οποία εξήγησε πως το ωρολόγιο πρόγραμμα των σχολείων από την Α΄ δημοτικού μέχρι και την Γ΄ γυμνασίου θα αλλάξει δραστικά και μάλιστα προς το ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΕΡΟΝ...

«διότι δεν μπορεί τόσα παιδιά που έχουμε από άλλους πολιτισμούς να μαθαίνουν για το δικό μας πολιτισμό μόνο και να μην μαθαίνουν και για το δικό τους τα Ελληνόπαιδα»

Καταλάβατε κύριοι!!!!
Μετά μας τσαμπουνάνε τάχα μου ότι …Έλληνας είναι όποιος μετέχει της ημετέρας (παραφράζοντας ακόμα και τον Ισοκράτη).

Δηλαδή θα μετέχουν τα παιδιά μας και της …παγκοσμίου παιδείας!!!!!! Η προετοιμασία Μουσουλμανοποίησης της Ελλάδας ξεκινά μέσω της εκπαίδευσης των παιδιών μας.
Να ξεσηκωθούν όλοι οι γονείς των Ελληνόπαιδων!!!!

Υ.Γ Η κα Θάλεια θα έχει δουλειές με φούντα από εδώ και εμπρός.

ΣΠΥΡΟΣ


Με αυτούς συνομιλεί ο κος Χρυσοχοϊδης ;;;;

Η Τουρκική Βιομηχανία Λαθρομετανάστευσης και Ναρκωτικών

http://efae.livepage.gr/#gohere

Γι' αυτήν την όψη της Τουρκίας μιλάει ο Χουσεΐν Μπαΐμπασίν, μεγαλομαφιόζος της Τουρκίας, στους συγγραφείς του βιβλίου « Η Τουρκική Μαφία » Φρανκ Μπόφενκερκ, Γιουτζέλ Γεσιλγκόζ.
Ο Μπαϊμπασίν αναφέρει συχνά ονόματα που εμπλέκονται στο λαθρεμπόριο, όπως εκείνα του τ. προέδρου Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ, του τ. πρωθυπουργού Μπουλέντ Ετσεβίτ, του υπουργού Εξωτερικών Ισμαήλ αλλά και της τέως πρωθυπουργού Τανσού Τσιλέρ, για να μην μιλήσουμε για λοιπούς βουλευτές, αστυνομικούς, στρατιωτικούς.
Η μαρτυρία του Μπαϊμπασίν συμπίπτει με εκπληκτικό τρόπο με την εξέλιξη του οργανωμένου εγκλήματος στην Τουρκία.

Το εμπόριο ναρκωτικών στην Τουρκία, είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την λαθρομετανάστευση. Το Αφγανιστάν και το Πακιστάν, σύμφωνα με τις διεθνείς εκθέσεις, παράγουν το 90% του οπίου παγκοσμίως. Το όπιον διακινείται μέσω των εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών στο Ιράν και την Συρία, και απ' εκεί προς την Νοτιοανατολική Τουρκία, όπου με την απόλυτη συνεργασία του Τουρκικού κράτους λειτουργούν «συνεργεία υποδοχής».

Το «κύκλωμα» είναι απόλυτα ελεγχόμενο από τα Τουρκικά δίκτυα της ΜΙΤ, της JITEM, και των λοιπών κρατικών υπηρεσιών, που σε συνεργασία με τα αντίστοιχα δίκτυα της Πακιστανικής ISI, της Ιρανικής SAVAK και VEVAK, των Τουρκομάνων του Ιράκ, κλπ, εξασφαλίζουν την ασφαλή μεταφορά τους στις στρατοκρατούμενες περιοχές της Νοτιοανατολικής Τουρκίας.

Οι συνθήκες στις Νοτιοανατολικές περιοχές της Τουρκίας εξασφαλίζουν απόλυτα το «ξεφόρτωμα» των διακινητών-λαθρομεταναστών, στα κέντρα διαχείρισης ναρκωτικών. Η Τουρκική μαφία είναι πανίσχυρη και διάσπαρτη σε όλες σχεδόν τις χώρες της Ευρώπης, έχει σαν βοηθούς την Αλβανική και την Τσετσένικη Μαφία και είναι ο τελικός αποδέκτης των προϊόντων της λαθρομετανάστευσης.




Θα γίνουν και αυτοί Έλληνες ;;;;;


Κιλκίς: Έκρυβε στο σπίτι του λαθρομετανάστες


Τους είχε φέρει από την Τουρκία και σκόπευε να τους μεταφέρει στην κεντρική Ευρώπη...

Η αστυνομία είχε πληροφορίες για τη δράση του 27χρονου και σχεδίαζε από καιρό την επιχείρηση. Το πρωί αστυνομικοί  του τμήματος δίωξης λαθρομετανάστευσης Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Κιλκίς, εισέβαλαν στο σπίτι του 27χρονου σωματέμπορου.

Στο διαμέρισμα βρήκαν 4 λαθρομετανάστες και τον 27χρονου, που αρχικά προσπάθησε να διαφύγει. Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και τελικά του πέρασαν χειροπέδες. Ο 27χρονος ομολόγησε ότι έφερε τους λαθρομετανάστες από την Τουρκία και τις επόμενες μέρες σκόπευε να τους μεταφέρει στη Γαλλία. Με το αζημίωτο βέβαια όλα αυτά...

Στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ κινητά τηλέφωνα, δύο κάρτες κινητής τηλεφωνίας, δύο διαβατήρια κι ένα μαχαίρι.
newsit

Σχόλιο.
Το πως δουλεύουν αυτά τα κυκλώματα μπορείτε να το διαβάσετε εδώ...

Η εξομολόγηση ενός αξιωματικού που υπηρέτησε στο Αφγανιστάν για πάνω από 2 χρόνια.Διαβάστε τι λέει για τους λαθρομετανάστες και τις ΜΚΟ part1


Τα οικονόμησαν πάλι οι πετραιλεάδες !!!

Ο ειδικός φόρος κατανάλωσης "άναψε τα αίματα" στη Βουλή


Ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στα καύσιμα "ανάψε" τα αίματα, πλην ημών των καταναλωτών και επαγγελματιών και σύσσωμης της αντιπολίτευσης, νωρίτερα στο ελληνικό κοινοβούλιο. 
Αιτία η προσπάθεια του Υπ. Οικονομικών να καταθέσει με την διαδικασία του κατεπείγοντος την εν λόγω ρύθμιση. 
Κατόπιν έντονων αντεγκλήσεων κυβέρνησης και αντιπολίτευσης κατέληξαν, μετά από αίτημα της ΝΔ, το νομοσχέδιο θα τεθεί σε ονομαστική ψηφοφορία, η οποία θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη στις 8 το βράδυ, με ομόφωνη απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων. 
Τόση δημόσια διαβούλευση στην κυβέρνηση για την επιλογή στελεχών και ακόμη να......πετύχουν τα "διαδικαστικά". 
Θα έλειπε φαίνεται κι ο Παπουτσής...
Να θυμήσουμε ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων επισήμανε εξ αρχής ότι προαναγγελία εδώ και μία εβδομάδα του ΕΦΚ από την κυβέρνηση οδήγησε σε "νόμιμη" κερδοσκοπία. www.parapolitika.gr με πληροφορίες από www.naftemporiki.gr 
Μήπως θα πρέπει για το συγκεκριμένο θέμα να γίνει εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή στην βουλή, αλλά και για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού πάνω  στο θέμα των καυσίμων που  έδωσε το δικαίωμα στους μεγαλοεισαγωγείς καυσίμων να  κερδοσκοπήσουν και  πάλι σε βάρος του Ελληνικού λαού ; Δεν καταλαβαίνουν οι φωστήρες του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης ότι η ανατίμηση των καυσίμων θα συμπαρασύρει ανατιμήσεις σε πάρα πολλά καταναλωτικά προϊόντα   ακόμη και στην ΔΕΗ. Επομένως στη Ελλάδα θα έχουμε την πρωτοτυπία σε περίοδο οικονομικής ύφεσης να ανεβαίνει ο πληθωρισμός . Πραγματικά παγκόσμια πρωτοτυπία !!!!     
Νίκος Αγαπηνός .


Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More